Digidexo.com

mer pms trettiåra

Førstehjelp for Dog Oppkast

Førstehjelp for Dog Oppkast

De fleste tilfeller av hund oppkast er ikke alvorlig, men de krever litt detektivarbeid for å finne ut hvorfor problemet oppstår. Gulping mat eller en endring i hundens kosthold kan bringe på en oppkast episode. Inntak av gress og ugress kan også være den skyldige. Hunder kan kaste opp når ingen sykdom er til stede, men oppkast kan også være et tegn på en alvorlig medisinsk tilstand eller forgiftning så overvåking hundens symptomer er første skritt i gjengivelsen førstehjelp for oppkast.

Førstehjelp for Dog Oppkast

Observer innholdet i hundens oppkast. Selv om de fleste oppkast episoder er et resultat av hunden å spise noe som er uenig i magen, være oppmerksom på at svart oppkast eller blod i oppkastet er tegn på at hunden din kan være lider av noe mer alvorlig. I tillegg gjentatte episoder av oppkast, mer enn tre ganger i to timer, bør føre en samtale med veterinæren din.

mate hunden mindre mengder mat oftere hvis han kaster opp før fôring tid, og hvis hans spy er klar og skummende. Den naturlige syren som dannes i hundens tom mage kan irritere slimhinnen, noe som fikk ham til å kaste opp. Denne syren bygger opp i løpet av tiden mellom feedings og i noen hunder kan det føre til oppkast. Dele hundens mat i to eller tre daglige feedings å eliminere problemet.

Merknad om hunden din spiser grønt gress før oppkast. Dette kan tyde på en bout av gastritt, en enkel irritasjon av mageslimhinnen, som ofte er forårsaket av inntak av noe ubehagelig. Dessverre er det normalt for en hund å tygge på døde dyr eller mugne matvarer. Dette fører til ubehag i magen og en hund instinkt er å spise gress som da fungerer som en brekkmiddel og lar hunden til å spy opp den ubehagelig substans.

Fjern all mat hvis hunden din kaster opp mer enn en gang etter inntak råtnet mat. Når den naturlige flora balanse i hundens mage blir forstyrret, kan han fortsette å spy når ny mat introduseres inn i magen hans. Ikke gi hunden din igjen i minst tre timer etter hans siste oppkast episode. Hvis hunden din er fortsatt oppkast etter 8 timer uten mat, ring din veterinær.

Administrere et tørt diett når du begynner å mate hunden din igjen. For de neste 12 timene gjeninnføre matvarer som er beroligende til slimhinnen i hundens mage. Gode ​​valg er redusert fett cottage cheese blandet med kokt og strimlet hvitt kyllingkjøtt. Legg små mengder av kokt ris eller hvit pasta. Mate en svært liten mengde, venter minst en time før fôring mer.

Tilby hunden en liten mage lettelse med en over-the-counter syrenøytraliserende hvis din veterinær anbefaler en. Væske Pepto Bismol eller et generisk kjede gitt ved forholdet 1 ts. per 10 pounds av hundens kroppsvekt, kan tilby noen lettelse.

Kontroller friskt vann tilgjengelig etter en oppkast episode avtar. Oppkast kan føre til dehydrering i hunden din så erstatte væske er viktig. Hvis hunden din kaster opp vannet, vente en time og tillate ham å drikke bare en liten bit. Gi ham litt mer hver tretti minutter før du er sikker på at han vil holde den nede.

Hint

 • Hvis hunden din kaster opp etter å ha spist for fort og du har andre hunder til stede under fôring tid, bør du vurdere å mate hunden din av seg selv for å hindre ham fra å gulpe ned maten hans.
 • Ring din veterinær hvis du hund kaster opp med makt, hvis han viser svakhet, magesmerter, eller om han bare synes "ikke riktig." Forgiftning i en hund må tas opp umiddelbart av en profesjonell.

Alpaca Allergi

Alpaca Allergi


Alpakkaull har lenge vært brukt som en erstatning for konvensjonell saueull i strikking av klær. Fibrene er sterkere og mykere enn saueull, og inneholder ikke noe lanolin. På grunn av dette, folk med overfølsomhet for saueull eller lanolin finne alpakkafiber til å være lettere på huden. Til tross for den hypoallergenic natur alpakka fiber, noen fortsatt finne dem irriterende for huden og klager for allergisk reaksjon. Denne reaksjon kan imidlertid ikke være en sann alpakka allergi.

Myten om Ull Allergi

Før vi kan fastslå arten og utbredelsen av alpakka allergier, må vi først finne ut hva vitenskapen forteller oss om ull allergi generelt. Ifølge International Wool Sectariat, over tretti prosent av amerikanerne rapportere en allergisk reaksjon på ull. Imidlertid kan antallet ekte ull allergi faktisk være ganske liten. Hvis en person var virkelig allergisk mot ull, vil hun oppleve nysing, kløende øyne, rennende nese og problemer med å puste, akkurat som hun ville gjort hvis hun var allergisk mot katter.

Det handler om fibrene

Det som oppfattes som allergiske reaksjoner på ull - inkludert elveblest, klatter, rødhet og kløe - er manifestasjoner av sensitiv hud reaksjon på de grove fibre av ull, ifølge Mike safley, skriving for Nordvest Alpaca. De grove fibre er kjent som modulert fibre, som er de dekkhår og primær fibre i en alpakka eller andre dyr ull der margcellene har kontrakt, forlater grove, uthulte stilker i kjølvannet. Jo mer medullation vises i en fleece, den itchier det er mot huden, og derfor mindre ønskelig er det for bruk i plagg.

Mikron og "pigg Factor"

Diametrene av fibrene i et dyrs ull er målt i mikron. Jo flere mikron, den grovere fiber, og jo høyere pigg faktor. For tretti prosent av amerikanerne som rapporterer ull allergi, er det en god sjanse for at deres hud er utsatt for det som kalles pigg, eller måten hudens nervecellen sendere reagerer på fibrene som utgjør ull. Uavhengig av typen av ull, hvis et plagg består av en hvilken som helst slags fiber mer enn tretti mikron i diameter, vises pigg faktor i full effekt.

Hva med Alpaca Fiber?

Som tidligere nevnt, er alpakka fiber hypoallergen fordi den ikke inneholder noe lanolin --- fettstoffer, voksaktig substans som produseres av sau og geiter og andre ull-produserende dyr. Det tjener også denne betegnelsen fordi de fleste plagg laget av alpakka er fra ull av unge eller babyen alpakkaer; fibrene som utgjør garnet ofte mislykkes i å ha en diameter på mer enn to og tyve mikron, diameteren ved hvilken klør faktor begynner å bli et problem.

Fremdeles Itchy?

Mange forbrukere som finner konvensjonelle ull å være ubehagelig finne bedre resultater kjøpe alpakka ullplagg. Men hvis klær laget av alpakka fortsatt produsere en pigg, gjør ditt beste for å se etter elementer som er laget av fiber som er mindre enn tjueto mikron i diameter; kjøpe strikket, ikke vevd, eks; og unngå iført disse plaggene i svetteproduserende miljøer, der hudens følsomhet kan øke. Med en hvilken som helst substans, er det også en mulighet for at et individ kan oppleve en ekte allergi. Sanne alpakka allergi er sjeldne.

Stiler av CPAP maskiner

Obstruktiv søvnapné er en delvis eller total kollaps av luftveiene. Dette kan skje så få som fem ganger per time eller mer enn tretti ganger per time; hver forekomst er kjent som en apnea. Hver apnea hendelse forårsaker påkjenning på hjertet og sirkulasjonssystemer som i sin tur umiddelbart fører til stress til de fleste organer og systemer i kroppen på grunn av mangel på full oksygen-rik blodtilførsel. Venstre ubehandlet, kan søvnapné provosere veldig rask hjertesvikt og død i løpet av minutter.

Den vanligste behandlingen for obstruktiv søvnapné er (CPAP) kontinuerlig positivt luftveistrykk maskiner. Alle CPAP maskiner har tre felles faktorer: de er klassifisert som en medisinsk tenke og må ha FDA-godkjenning, de krever en legens resept, og de krever noen form for maske.

Automatiske Justere Machines

En type CPAP maskin er vannfylt, oppvarmet luftfukter. Den trykksatte luften fra maskinens utgangsport luft strømmer over overflaten av det oppvarmede vann og deretter fortsetter til pasientens maske. Noen CPAP enheter har muligheten for bruk over hele verden, fordi den indre kretsen kan automatisk tilpasse seg utenlandske strømninger. Høyde over havet er en viktig komponent av trykkluft, så dette CPAP maskinen kan automatisk justere for høyde og levere den foreskrevne trykk. Noen typer kan bytte til opererer på likestrøm fra en båt eller bil batteri.

Programmerbare Machines

Ramping er en type CPAP som langsomt øker lufttrykket inntil nå det korrekte trykket. Denne maskinen gjør det mulig for pasienten å tilpasse seg trykket gradvis, eliminerer ubehag og panikk som full, umiddelbar trykk kan forårsake. Programmerbare maskiner fornemme varierende trykk behovene den sovende pasienten og justerer automatisk.

Bi-level programmerbare CPAP maskiner operere på to forskjellige programmerte press, en for innånding og en for utpust. En nylig godkjent CPAP modellen tilbyr konstant innånding press og variable utånding press bestemmes av maskinen basert på data samlet som pasienten sover.

Lege Monitoring Machines

En lege Overvåking maskin skjermer hvor ofte en pasient bruker maskinen, fange og opptak av data til et lite kort-lignende lagringsmedier. CPAP registrerer det faktiske antall og intensitet apné- hendelser og kan være datamaskinen ned fra lagringsmedier for analyse av legen. Dette hjem-basert teknologi er fortsatt voksende, og kan eliminere behovet for en polysomnografi (søvntest) i fremtiden.

Pranic Crystal Healing

Pranic Crystal Healing


Pranic krystall healing ble utviklet av Master Choa Kok Sui og bestreber seg på å balansere og forandre kroppens energisentre, kjent som chakraene, ved å utnytte innviet, uttrykkelig programmerte krystaller. Ordet Pranic kommer fra sanskrit ordet Prana, som betyr livskraft. Også kjent som Chi, Ruah og Breath of Life, er dette livskraft eller energi antas å holde kroppen i live og frisk.

Historie

Pranic healing ble praktisert av de gamle sivilisasjonene i Egypt, India og Kina, samt mange andre kulturer og religioner i hele nedtegnet historie. Pranic krystall healing er en form for pranic healing ved hjelp av krystaller, og er for tiden praktiseres internasjonalt i mer enn tretti land.

Funksjon

I Pranic krystall helbredelse, er krystallene som brukes på aura, kroppens bio-elektromagnetisk felt, som det antas at fysiske problemer i kroppen vil først manifesterer seg som forstyrrelser i aura. Den aura er ansett å være blåkopi av Prana som omgir den fysiske kroppen, absorberer livsenergien og sirkulerer det i hele kroppen.

Typer

Pranic krystall healere bruker spesielt utviklet metoder med krystaller til å behandle individuelle plager og fjerne negativ eller syk energi fra kroppen. Healere vil da overføre rene Prana til de påført områder for å oppnå Pranic krystall healing. Tydelige kvarts krystaller eller laser krystall wands brukes på grunn av deres evne til å absorbere, samle, prosjekt og fokus kroppens energi.

Effekter

Pranic krystall healing hevder å lage personlige barrierer mot og fjerne negative følelser og syke energier fra aura gjør gunstige endringer og utjevnings ubalanser samt økende energi, filtrere ut skadelige energi og frigjør blokkert energi. Healere behandle en rekke sykdommer og tilstander som kreft, migrene hodepine, menstruasjonssmerter, leddgikt og høyt blodtrykk.

Disclosure

Pranic krystall healere er ikke lisensiert leger, og heller ikke er pranic behandlinger lisensiert av staten. Pranic krystall healing er ment å følge tradisjonelle medisinske tjenester og har ingen helsemessige garantier. Pranic healere ikke fysisk berøre pasienter, diagnostisere sykdommer eller foreskrive medisiner.

Om Phentermine Diet piller

Velge en diett pille for å hjelpe i vekttap innsats kan være forvirrende og utmattende. Det er en blant de mange som finnes, og har vist seg å fungere gang på gang: phentermine. Fra sin oppfatning på femtitallet, til sin uenighet på nittitallet, har det vært en kraftig vekttap supplement gjennom hele dietten industrien. Mens effektive, phentermine bærer også med seg bivirkninger og helseadvarsler at alle som velger å bruke det bør bli gjort oppmerksom på.

Historie

Phentermine ble godkjent av Food and Drug Administration (FDA) i 1959 etter en rekke vellykkede tester utført på lab rotter viste det seg å være en effektiv appetitt suppressant. Men siden godkjenning i 1959, har ingen andre tester utført for å vise eventuelle langsiktige effekter phentermine kan forårsake. Den ble introdusert til slanking verden på syttitallet, og ble tilgjengelig for Kosten med resept bare en lege. Det var i 1990 at dietten industrien valgte å kombinere den opprinnelige phentermine med fenfluramin, og stoffet ble kjent som Fen-Phen. Fen-Phen ble aldri godkjent av FDA og snart var frivillig fjernet fra markedet på grunn av rapporter om unormale hjerteklaffer blant tretti prosent av sine brukere. Phentermine er nå tilbake på markedet i sin opprinnelige form.

Betydning

Phentermine er svært effektiv på å hjelpe de som er overvektige å gå ned i vekt raskt. Det anbefales for alle som trenger å miste mer enn tjue pounds for å lindre alvorlige helsemessige forhold fedme kan forårsake. Mens fedme i seg selv er farlig nok, kan den hurtig vekttap assosiert med fentermin i stor grad redusere risikoen for høyt kolesterol, diabetes og høyt blodtrykk.

Funksjon

Phentermine er et reseptbelagt legemiddel som er ansett som en stimulerende på sentralnervesystemet. Det fungerer ved å undertrykke appetitten og øke energi, noe som gjør det til et svært effektivt supplement da lagt til et sunt kosthold og mosjon regime. Det kan tas enten gjennom bruk av tids utgitt kapsler som bare trenger å bli tatt en gang om dagen, eller ved bruk av tabletter, som skal tas tre ganger daglig med måltider.

Time Frame

Fentermin er bare foreskrevet for en periode på tre til seks uker på grunn av det faktum at det er stimulerende, noe som gjør det vanedannende. Sjelden vil en lege fore den for en periode på tolv uker avhengig av pasientens helsetilstand nåværende og alvorlighetsgraden av deres fedme.

Betraktninger

Før du bruker phentermine, husk at du kan bli avhengige av det. Det er nye kosttilskudd på markedet, som for eksempel Hoodia Godonii, som har vist seg å være like effektivt som phentermine uten noen av bivirkningene. Selv om FDA ikke har bedt om at phentermine bli fjernet fra dagens marked fordi det er tilbake i sin opprinnelige form, er det fortsatt et stoff som bare kan oppnås gjennom en resept fra legen din. Det er generiske former tilgjengelig for kjøp på internett, og mens de fleste av dem er legitime, noen er ikke. Det kan være svært vanskelig å få en resept fra legen din for phentermine med mindre du er sykelig overvektige (mer enn tretti pounds overvektig), som er grunnen til kjøp over internett har blitt en populær måte å skaffe denne dietten pillen.

Typer

Det finnes variasjoner til den opprinnelige phentermine tilgjengelig for allmennheten, som alle vil produsere et gjennomsnittlig vekttap på ca åtte pounds en måned. Det er phentarmine, som er ett hundre prosent naturlig, fedramine som gir mer av en energi boost enn den opprinnelige phentermine og er tilgjengelig uten resept, phentramin som er den eneste farmasøytisk karakter av phentermine tilgjengelig uten resept, rimonabent som ikke er vanedannende og kan være brukes for en lang tidsperiode, andpPhenterlean som ikke anses for å være et reelt alternativ til phentermine fordi den ikke gir noen økning av energi.

Advarsel

Igjen, er phentermine ikke for langsiktig bruk fordi det kan være vanedannende. Det er andre bivirkninger som trenger å bli sett for så vel blant annet søvnløshet, tørr munn, forstoppelse, irritabilitet og urolig mage. Mens mange av disse går bort i løpet av noen dager, er det viktig å ringe legen din hvis de fortsetter. Det kan også øke hjertefrekvensen og øke blodtrykket fordi det er et sentralstimulerende som inneholder koffein. Hvis du har en historie med angst eller depresjon, kan ta phentermine forverre disse tilstandene. Derfor anbefales det at du snakker med legen din og veie alternativene før du ber om en resept for dette stoffet.

Den beste dietten for depresjon

Det er mange medisinske og rådgivning metoder tilgjengelig for behandling av depresjon, men disse kan være kostbart og medisiner kan ha bivirkninger. Endre kosthold kan være en utmerket måte å kurere depresjon. Å vite hvilke matvarer forårsake depresjon - og hvilke som behandler det - er et flott første skritt i å forbedre din helse.

Mat å spise

Det finnes mange typer mat å spise som kan hjelpe deg å slå depresjon. Natural News rapporterer at folk som er deprimerte ofte mangler EPA, en fettsyre. Denne fettsyren finnes i fiskeoljer, Chia, valnøtter og linfrø. Tunfisk og laks oljer er de primære fiskeoljer der EPA er funnet. En studie 2002 viste at folk som spiste 1 gram fiskeolje om dagen hadde en nedgang i sin depresjon symptomer på en svimlende 50 prosent. Disse symptomene inkludert angst, uforklarlig tristhet, selvmordstanker og nedsatt sexlyst. Brun ris er en annen mat som hjelper mot depresjon, men på en annen måte enn EPA. Brun ris utgivelser glukose i blodet langsomt; Som et resultat av blodsukkernivået forblir balansert og humørsvingninger blir unngått. Unngå umiddelbar brun ris som det tilbyr ikke denne fordelen. Fullkornshavre på lignende måte å behandle depresjon, i tillegg til å senke kolesterol. Kål er en annen blodsukkerstabiliserende mat som hjelper mot depresjon.

Matvarer for å unngå

Andre matvarer kan faktisk føre til depresjon. Koffein er en stor bidragsyter til depresjon. Energien som øker effekten av koffein gir en kort og intens stemning av energi og positive følelser. Etter dette går unna, returnerer energinivået svært raskt til det normale. Dette tapet av energi og positive følelser fører til humørsvingninger og depresjon. Mat med høyt fett og sukker kan også skape depresjon. Blodsukkernivået bidra til å kontrollere våre følelser og stemninger ved å holde vår energinivået balansert gjennom hele dagen. Men høyt sukker og fettrike matvarer kan føre til en opp-og-ned-effekten i blodsukkeret som forårsaker humørsvingninger og depresjon. Matvarer som sjokolade og godteri bør unngås nesten helt. Alkohol bør også unngås hvis du har en depresjon. Alkohol er en depressant, og det bremser ned kroppsfunksjoner, inkludert tankene dine. Det vil bare gjøre din depresjon verre.

Kosttilskudd

Hvis du ikke kan få matvarer som slo depresjon i din diett på en daglig basis, kan det være viktig å få tilskudd. Det er mange kosttilskudd for EPA og DHA, fettsyrer som har vist seg å behandle depresjon. B-vitaminer, inkludert B12 og B9, har også vist seg å bidra til å behandle depresjon, som 15-38 prosent av voksne med depresjon har B9 mangel. Magnesium er en annen supplement som kan hjelpe. The Journal of American Medical Association bemerket denne linken mer enn tretti år siden, da magnesium hjelper behandle angst og søvnløshet, en tilstand som kan føre til ytterligere depresjon.

Hva gjør dine føtter Swell?

Hovne føtter er vanlig, spesielt blant eldre og de som jobber på sine føtter. Enten føttene gjøre noen moderat hevelse i løpet av dagen, eller du opplever kronisk hevelse, kan hovne føtter være upraktisk, ubehagelig og til og med smertefull. Det finnes en rekke grunner til at føttene kan hovne opp. Noen av de mer vanlige er natrium-inntak, en diabetisk tilstand eller nyreskade.

Dine Feet

Foten er et komplisert stykke anatomi som arbeider for å bære kroppens vekt og hjelp i bevegelse. Den inneholder mer enn tjuefem bein, mer enn tretti ledd og nesten hundre muskler og sener. Den er laget av tre deler: Poter, midfoot og forfot. Den Poter består av ankelen og hælen bein. Midfoot er laget av flere bein, inkludert buene, og forfoten består av de fem tær og deres tilsvarende bein.

Hovne føtter

På grunn av sin funksjon og posisjon, kan foten din bli utsatt for mange skader og ugunstige forhold, inkludert hovne føtter. En hoven foten er karakterisert ved retensjon av væske i fotens vev. Hvis du presset ned på hoven fot med fingrene, vil væsken bli fortrengt for et øyeblikk, og etterlater et innrykk. Hovne føtter er vanligvis et symptom på et større problem. Årsakene føttene svelle kan være enkel og ufarlig, eller hevelse kan være et tegn på en alvorlig tilstand. Du bør alltid diskutere dine hovne føtter med helsepersonell, som kanskje ønsker å teste for underliggende forhold.

Sodium Retention

For mye natrium i kosten er trolig den vanligste årsaken til at føttene svelle. Natrium er viktig for kroppsfunksjoner, og fordi den andre elektrolytter blir brukt til å overføre elektriske impulser gjennom kroppen. Balansen av elektrolytter må forbli konstant for at dette skal fungere skikkelig. Når du inntar for mye natrium, signaliserer dette kroppen din til å konsumere mer vann. Når du er inne i kroppen din, bruker vannet prosessen med osmose for å flytte til de områdene som har mer natrium enn andre områder. Resultatet er at fluid beholdes i kroppen i motsetning til å bli uttrykt ut. Poenget er at jo mer natrium du forbruker, jo mer sannsynlig at du vil oppleve hevelse i kroppen din, spesielt dine ekstremiteter.

Diabetes

Hovne føtter kan også være forårsaket av en diabetiker tilstand. Hver av cellene i kroppen din bruker insulin, et hormon som skilles ut fra bukspyttkjertelen, for å absorbere glukose for energi. Diabetes er en tilstand der kroppen enten ikke produserer nok insulin eller ikke svarer riktig på insulin. Diabetes fører til mange komplikasjoner, inkludert arterie skader. Skadede arterier ikke sirkulere blod, samt sunn seg. Denne dårlig sirkulasjon funksjonen kan føre til hovne ekstremiteter, inkludert føtter. Hovne føtter forårsaket av diabetes komplikasjoner kan hindre føttene evne til å helbrede seg selv, noe som kan føre til enda flere komplikasjoner i sving.

Nyreskader

Nyresykdom er en annen gjerningsmann av hovne føtter. Nyrene er ansvarlig for å holde vannstanden balansert ved å filtrere overflødig vann ut av blodet. Det blander dette vannet med andre avfallsprodukter og skaper urin, som deretter utskilles fra kroppen din. Når nyrene ikke fungerer som de skal på grunn av skade eller sykdom, har de ikke gjøre jobben sin så effektivt. Overflødig vann forblir i blodet ditt og reiser til forskjellige deler av kroppen din. Væsken ofte ender opp i føttene på grunn av tyngdekraften og andre faktorer. Resultatet er hovne føtter.

Diet Planer for Running

Når det gjelder løping, er det viktig å fylle kroppen din med en kvalitet diett - matvarer som kan bidra til å opprettholde din energi under lange løyper. Mens de fleste løpere bruker en karbohydratrikt kosthold, er balanse viktig å drivstoff kroppen din mens du trener. Det er viktig å spise kvalitet karbohydrater, proteiner og fett.

Karbohydrater

Høy carb matvarer hjelpe deg å opprettholde din energi under et løp, og de bør spises både før og etter. Den høyeste kvalitet karbohydrater er rike på fiber og har høyt vanninnhold for å holde deg mett. Løpere trenger en diett som er 40 prosent karbohydrater. Karbohydrater å velge mellom inkluderer epler, bananer, grapefrukt, gulrøtter, selleri, bønner, mais, brun ris, couscous, hvete tortillas, riskaker og havregryn.

Proteiner

Protein er viktig for muskel og tilfredsstiller sult ved å gi en følelse av fylde. Tretti prosent av en sportsfolk kaloriene bør komme fra protein, og magre proteiner er ideelle - mye fett er ikke bra for løpere. Kvalitet kilder til protein er uten skinn kalkun og kylling, fiskefilet, eggehviter, kalvekjøtt, kanadiske bacon, fettfri ost, fettfattig yoghurt og skummet melk.

Fett

Mens de fleste løpere er ute etter å kutte ut fett, er det viktig å huske på at å fjerne alle fet mat kan øke hastigheten på fordøyelsen, som kan føre til å være sulten, og føre til at du ønsker å spise mer. Tretti prosent kostholdet bør bestå av fettstoffer men sunn mat. Olivenolje, nøtter, avokado, peanøtter, lett majones og fettfri salatdressinger er gode fettkilder for løpere.

Helserisiko forbundet med farlig avfall

Helserisiko forbundet med farlig avfall


Vi er utsatt for farlig avfall daglig, i form av industriell forurensing og forurenset grunnvann, blant mange andre kilder. Farlig avfall har vært knyttet til en rekke helsemessige problemer over flere tiår gjennom statistiske studier samt anekdotiske bevis fra familier som bor i nærheten av steder med giftig avfall og opplever pågående plager.

Kreft

Ifølge Environmental Protection Agency (EPA), er det mer enn tretti tusen giftige avfalls steder i landet, og beboere i hvert enkelt fylke som inneholder et slikt nettsted viste statistisk signifikant høyere forekomst av død av visse kreftformer enn folk som ikke bor i nærhet til giftig avfall. Menn viste forhøyede nivåer av dødsfall fra kreft i blære, lunger, endetarm, spiserør, magesekk, og tykktarmen. Kvinner hadde forhøyede nivåer av død av kreft i lungene, brystet, endetarmen, stor tarm og mage.

Astma

En studie av New York State Department of Health spores forekomst av astma hos barn som bor nær giftige avfallsplasser. Selv om de fant at den samlede forekomsten av barneastma korrelert med flere variabler som lever med røykere, som har søsken med astma, stue med dyr, som hunder og katter, og som har foreldre for opptatt til å ta dem til legen, de likevel også funnet en sammenheng mellom astma og nærhet av giftig avfall. Forskere hypotese fra resultatene at ambient ammoniakk fra nærliggende fabrikker bidratt til forekomsten av astma hos disse barna.

Hormonforstyrrende

Ifølge Natural Resources Defense Council (NRDC), giftig avfall fra legemiddelrester, forbrenning av plast, rester fra plantevernmidler og plantevernmidler, og en rekke andre kilder kan føre til forstyrrelse av det endokrine systemet ved å etterligne de naturlige hormoner ansvarlig for vekst, fruktbarhet og regulering av fysiske prosesser. Dette kan være problematisk for voksne, men det er spesielt ødeleggende for spedbarn og gryende fostre, som kan manifestere en rekke symptomer, alt fra seksuelle abnormiteter til immunsystemet undertrykkelse.

Hvordan å behandle ADHD med alvorlig angst

Attention deficit / hyperactivity disorder er en mental tilstand som presenterer seg som uvanlig høyt aktivitetsnivå, glemsomhet, konsentrasjonssvikt og konstant uro. Fordi tilstanden fører til at sinnet til å rase, er det ofte ledsaget med angst, en ubehagelig tilstand som forårsaker overdreven bekymring, negative følelser og følelse av hjelpeløshet. Behandling for ADHD og alvorlig angst inkluderer reseptbelagte medisiner, atferdsterapi og utdanningsprogrammer.

Bruksanvisning

•  Gå til en terapeut. En lisensiert terapeut kan bidra til å redusere angst nivåer og ADHD gjennom kognitiv-atferdsterapi, som kontrollerer impulsiv atferd som ofte fører til mer angst. Samtaleterapi undersøker dine negative holdninger som fører til negativ atferd ved å hjelpe deg justere din måte å tenke. Fokus på aktuelle problemstillinger og arbeide med din terapeut for å kartlegge en handlingsplan for å løse problemer og skape en realistisk daglige timeplan.

Skriv ned dine ansvarsområder. Lag en liste over alt du trenger å gjøre for den aktuelle dagen, og nummerere dem i henhold til minst viktig for de viktigste. Ta vare på de viktigste målene først, og konsentrere seg hardt for å fullføre hver oppgave før du går videre til neste oppgave. Målet er å fokusere energi på en ting om gangen, i stedet for å spre seg selv for tynn ved å forsøke å jobbe med flere ting samtidig. Når du har fullført listen over oppgaver for dagen belønne deg selv med noe som du synes er lystbetont som din favoritt mat eller ser på TV for en ekstra time.

Ta reseptbelagte medisiner. Ikke-sentralstimulerende reseptbelagte medisiner bidrar til å balansere dine nevrotransmittere som ivaretar forvaltningen av oppmerksomhet og hyperaktivitet. Disse medikamentene er brukt i kombinasjon med kognitiv-atferdsterapi for maksimal effekt, og bør tas i henhold til din psykiater instruksjon for å unngå misbruk. Bivirkninger av medisiner inkluderer søvnforstyrrelser, kvalme og tap av matlyst. Fortsett å ta medisinen selv om du ikke legger merke til en umiddelbar effekt, som ikke-sentralstimulerende medikamenter bedrer tilstanden din gradvis ved å jobbe seg gjennom systemet.

Besøk en støttegruppe. ADHD og angst støtte grupper finnes over hele større byer, og gir deg mulighet til å dele dine tanker i en ikke-fordømmende miljø med andre som har lignende situasjoner. Støttegruppen ligner på en-til-en behandling som utvikler strategier for å redusere tilstanden er en del av opplevelsen, og følges opp på neste gruppemøte.

Unngå koffein og alkohol. Store mengder koffein øker symptomer ved å gjøre du føler deg rastløs og ute av stand til å fokusere på grunn av biologisk opphisselse. Alkohol later seg laktat, et biprodukt som øker angst når konsumert i store mengder.

Øvelse mer. Tretti minutter med moderat trening kan senke stressnivået, noe som kan bidra til å lindre angst.

Tips og advarsler

 • Øv sakte, dyp pusting å roe deg ned når du føler deg stresset.
 • Ikke dobbelt opp på ADHD / angst medisiner hvis du tilfeldigvis gå glipp av en dose.

Liste over sykehjem i West Virginia

Liste over sykehjem i West Virginia


Sykehjem gir et fellesskap setting for de enkeltpersoner, oftest eldre, som krever assistert levende, men ikke krever tjenestene til et sykehus. Disse anleggene er generelt bemannet 24 timer per dag, med noen som spesialiserer seg på visse typer omsorg, som arbeider med og behandling av Alzheimers sykdom. Sykehjem også gi midlertidig omsorg for de som rehabilitering av alvorlig skade eller operasjon. I West Virginia, er det mange sykehjem som å velge, flere av dem er profilerte nedenfor.

Heartland of Charleston

Heartland of Charleston ligger i Charleston, West Virginia, er et sykehjem, rehabilitering, og omsorgssenter som inneholder 184 senger. Anlegget tilbyr et utvalg av omsorgstjenester fra Alzheimers omsorg, rehabilitering etter slag, og trach omsorg, til smertebehandling og avansert sårbehandling. Omsorgssenteret gir også et utvalg av behandlinger i sitt rehabiliteringsprogram, inkludert tale, fysisk og yrkes terapier. Andre områder av omsorg omfatter onkologi omsorg, lunge omsorg og ernæring tjenester. Anlegget er en del av HCR ManorCare selskapet, som driver 500 steder i mer enn tretti stater.

Heartland of Charleston

3819 Chesterfield Avenue Southeast

Charleston, WV 25304

304-925-4771

heartlandnursing.com

Fayette Nursing & Rehabilitation Center

Fayette Nursing og Rehabilitation Center, som ligger i Fayetteville, West Virginia, er et sykehjem og rehabiliteringssenter som tilbyr et utvalg av omsorg for det lokale senior samfunnet herunder langsiktig omsorg og rehabiliteringstjenester, samt et kostprogram. Andre funksjoner i anlegget inkluderer kosmetiske og barbershop tjenester, renhold og vaskeritjenester og en van tjeneste. Rehabiliteringstjenester som tilbys på Fayette Nursing og Rehabilitation Center inkluderer tjenestepensjon, fysisk og tale terapi, samt IV terapi. Fayette Plasseringen er en av elleve anlegg som drives av American Medical Facilities Management.

Fayette Nursing & Rehabilitation Center

100 Hresan Boulevard

Fayetteville, WV 25840-1333

304-574-0770

amfmwv.com

Maplewood Senior Living fellesskap

Maplewood Senior Living fellesskap, som ligger i Bridgeport, West Virginia, er omtalt som et anlegg "for senior voksne som ønsker å opprettholde sin uavhengige livsstil, men kanskje trenger litt ekstra hjelp til å gjøre det." Tjenester på omsorgssenteret inkluderer planlagte transport, renhold, og totalt tre godt balanserte måltider, servert daglig. Boligen har også en rekke sosiale aktiviteter for å holde pasientene engasjert, inkludert religiøse tjenester, hagearbeid og gruppetrening, og planlagte turer. Anlegget gir også små kjæledyr.

Maplewood Senior Living fellesskap

1000 S. Maplewood Drive

Bridgeport, WV 26330

304-848-0200

maplewoodslc.com

Charleston Gardens

Charleston Gardens er en Sykehjem og pensjonering sentrum ligger i Charleston, West Virginia. De to-etasjes Anlegget har 95 leiligheter, og tilbyr et utvalg av levende alternativer, fra pensjonisttilværelsen for å Sykehjem, samt omsorg for Alzheimers pasienter demens og. Fasilitetene inkluderer flere felles områder, for eksempel et bibliotek og et senter for aktiviteter, samt lokale, planlagte utflukter. Fasiliteter inkluderer tre måltider per dag, planlagt transport, renhold og vaskeritjenester. Leilighetene har en kjøkkenkrok, full bad, og Internett-tilgang. Fysiske og ergoterapi og rehabiliteringstjenester tilbys også.

Charleston Gardens

800 Association Drive North / State Business Park

Charleston, WV 25311

304-343-6600

emeritus.com

Hvordan avlaste PMS Migrene

Hvordan avlaste PMS Migrene


Migrene påvirke hvordan du lever ditt dag-til-dag liv. Alvorlig migrene kan vare i dager, med symptomer som kvalme, diaré, oppkast, munntørrhet, ringing i ørene og lysfølsomhet. Mange kvinner opplever PMS migrene, også kalt menstrual migrene, før og under sin månedlige periode. Det antas at endringen i hormonene i løpet av denne tiden spiller en rolle. Imidlertid kan mange faktorer påvirker utbruddet og behandling av migrene.

Hvordan avlaste PMS Migrene

Behandling for PMS migranes

•  Vær oppmerksom på eventuelle mønster dine PMS migrene ta, og se nøye på kalenderen. Er de alltid uken før mensen? Er de under mensen? Hvor lenge varer de? Kan du fortelle når en migrene kommer til å skje? Noen mennesker har tåkesyn, øreverk, og lysfølsomhet eller blinker. Når disse symptomene forekommer regelmessig før en migrene, er de kjent som auraer. Ta oppmerksom på disse symptomene før diskutere behandlingsalternativer med legen din.

Unn din migrene uten medisin ved å være bevisst på stress i livet ditt. Det finnes bevis på at slipe tennene, spenner kjeven eller holde skuldrene opp og frem i en defensiv posisjon bidra til migrene. Noen kvinner er mer utsatt for stress og reaktiv til spente situasjoner før sine perioder, fører til PMS migrene. Vær selvbevisst, og praktisere avslapping teknikker for å holde kjeven og skuldrene løs. Nighttime tenner sliping kan løses med en munn vakt kan du få fra tannlegen din.

Prøv å hvile for en kort tid i et mørkt rom. Plasser en kul fille på hodet eller nakken din. Få en massasje før mensen. Slapp av og ta vare på deg selv og kroppen din. Vær spesielt oppmerksom på om du reagerer på stressende situasjoner annerledes før mensen. Lærer ikke å bære disse spenninger i kroppen din. Prøv yoga, pilates eller meditasjon for å slappe av.

Prøv å finne ut hva som utløser migrene. Kan det være en PMS migrene eller er det mer til historien. Alkohol, koffein, sjokolade, rødvin og ost kan føre til migrene. Spiser du for mye sjokolade eller ost før mensen? Prøv å eliminere mistenkelige matvarer og se om det hjelper. Sesongmessige allergier eller spesielle dufter, som for eksempel sterk parfyme, kan utløse migrene.

Unn deg migrene med over-the-counter medisiner. Prøv ibuprofen kombinert med paracetamol. Hvis dette ikke fungerer, kan du prøve en over-the-counter migrene narkotika, inkludert: Excedrin migrene, Advil migrene eller Motrin migrene smerte. Disse midler vil tillate kvinner med lys migrene å gå om sine daglige aktiviteter. Lider av mer alvorlige migreneanfall bør se en lege.

Start med å se din primære omsorg eller familie praksis lege. Hun vil diskutere behandlingstilbud og måter å redusere migrene, for eksempel regelmessige sunne søvnmønster. Reseptbelagte medisiner som Imitrex, Axert eller antidepressiva kan være foreskrevet.

Se en nevrolog eller gå til en hodepine klinikk hvis disse forslagene ikke fungerer for dine PMS migrene. Ytterligere tester, for eksempel en MR, vil bli kjørt for å finne ut hva som forårsaker din smerte.

Hint

 • Transderm Scop patcher har vist seg å redusere ekstrem kvalme som noen ganger assosiert med migrene.
 • Sørg for å diskutere med legen din alle andre forhold du har og meds du tar før du starter en resept migrene rette. Visse medisiner kan ikke tas sammen. Også visse medisiner er ikke anbefalt for kvinner med høyt blodtrykk eller en historie med hjertesykdom.

Vitaminer for PMS Relief

Vitaminer for PMS Relief


Premenstruelt syndrom (PMS) er en tilstand som plager mange kvinner i en til to uker før en menstruasjon. PMS har vært knyttet til hormonelle ubalanser (overdreven østrogen og utilstrekkelig nivå av progesteron) og forårsaker mange symptomer. Med noen kvinner, disse symptomene er bare en mindre plage, men andre har alvorlige symptomer som forstyrrer deres dag-til-dag liv. Selv om kosthold alene ikke kan kurere PMS, kan vitaminer i mat og kosttilskudd lette ubehag.

Symptomer

Det er mange symptomer på premenstruelt syndrom, med de vanligste er akne, angst, oppblåst mage, ryggsmerter, ømme bryster, kramper, depresjon, mat cravings, tretthet, svimmelhet, hodepine, søvnløshet og leddsmerter. Noen kvinner finner disse symptomene å være et irritasjonsmoment og andre finner disse symptomene og mer alvorlige de (drastiske humørsvingninger, utbrudd av sinne og med selvmord) for å være invalidiserende og ta over deres daglige liv. Ifølge The American College of Fødselsleger og Gynekologer, "støttende bevis tyder på at vitaminer og mineraler kan bidra til å bekjempe noen av de vanligste symptomene på PMS." Det anbefales at alle kvinner ta en multi-vitamin; imidlertid legge ekstra milligram til kosttilskudd nedenfor er ganske effektiv i å dempe symptomene. Pass på at den ekstra milligram av vitaminer under til din multivitamin ikke overskride anbefalt dose per dag.

B-vitaminer

Et av B-vitaminer, B6, bidrar til leveren for å fjerne overdreven østrogen i kroppen, som er kjent for å være en hovedårsak til PMS. Det fungerer som en naturlig vanndrivende bidra til å lindre oppblåsthet i en kvinnes kropp. B-vitaminer fungerer best hvis de tas sammen som et kompleks. I denne formelen reduserer vitamin B5 stress, og vitamin B12 bidrar til å hindre anemi og regulerer alle kroppsfunksjoner. Anbefalte doser mellom 50 til 200 mg daglig kan bidra til å regulere PMS.

Vitamin E

Dette vitamin i form av d-alfa-tokoferol har evnen til å redusere PMS symptomer som angst, ømhet i brystene, irritabilitet, depresjon og mat krav. Anbefalte doser er 400 og 600 internasjonale enheter (IE) per dag.

Kalsium

Kalsium bidrar til å balansere svingningene mellom østrogen og progesteron under kvinnens menstruasjon. Dette vitamin har evnen til å bidra til å forhindre humørsvingninger, kramper og oppblåsthet forårsaket av væskeansamlinger. Kalsium er best absorbert og utnyttet når de tas sammen med magnesium og vitamin D. Anbefalt dose av kalsium er mellom 1000-1500 mg daglig. Det finnes forskjellige typer av kalsium; mest, er kalsiumkarbonat og kalsium-citrat.

Nattlysolje

Nattlysolje (EPO) er egentlig ikke kalles et vitamin, men en rik kilde til omega-3 fettsyrer som er avgjørende for å hjelpe PMS symptomer. Dette tillegget lindrer ømme bryster, væskeansamling, og humørsvingninger. Anbefalt dose er mellom 2000-3000 mg per dag etter behov.

Dietter for mer energi

Dietter for mer energi


Hvis du er føler deg trett eller svak hele dagen, er sjansen stor for at kostholdet er minst delvis skylden. Begynne å spise et sunnere kosthold, og du bør ha mer energi på kort tid. Å spise riktig mat brensel kroppen hele dagen, i stedet for å forårsake oppturer og nedturer med enklere, mindre næringsrik mat.

Ting du bør unngå

Koffein er et tveegget sverd. Det gir en midlertidig boost, men kroppen din kan lett bli avhengig og utsatt for krasj senere i dag. For mer energi, kan du prøve å redusere mengden koffein du får hver dag

Unngå sigaretter. Blant annet inneholder de karbonmonoksid, som fratar kroppen av essensielle oksygen. Den oksygenmangel alene vil føre til at du føler deg sløv når du faktisk ikke røyke. Du bør ha mer energi i løpet av ca 72 timer med å slutte å røyke fordi det vil være lettere å puste.

Begrense alkoholinntaket. En til to drinker per dag, kan ha en gunstig virkning på hjertet, men forbruker mer enn det som kan føre til skader på leveren og hjertesykdom, blant andre ting.

Mat å spise

Spis rikelig med frukt og grønnsaker. Nøtter og frø er gode kilder til protein og næringsstoffer, også. Men sørg for å spise mindre porsjoner av disse, fordi de er høy i fett (selv om det er bra fett).

Pass på at du får nok protein og karbohydrater, siden disse er de viktigste kildene til energi for kroppen.

Spis magert kjøtt i stedet for fet seg. Fjærkre (spesielt beinfri og skinnfri), fisk og magert storfekjøtt er gode magert kjøtt å inkludere i kostholdet ditt.

Spis fullkorn når det er mulig. Dette krever litt etikett lese. Sjekk for å se om produktet sier fullkorn og kontroller deretter i ingrediensene som det står "fullkorn" eller "hele hvetemel" som en av de første ingrediensene. Du kan få fullkorn pasta, brød, frokostblandinger og mange snacks.

Drikk rikelig med vann, minst åtte glass per dag. Dehydrering har vist seg å føre til tretthet.

Spis Vanlige

Spise hyppige måltider i løpet av dagen. Sørg for å spise frokost; det setter den metabolske tempo for hele dagen. Spis grovt brød eller frokostblanding til frokost. Kombiner den med en lav-fett protein (yoghurt, melk eller ost) og frukt for en flott start på dagen.

Sørg for å inkludere lav-fett protein til hvert måltid, og prøv å unngå å ha for mange karbohydrater med lunsj og middag. Prøv å spise 75 prosent frukt, grønnsaker og korn (helst hele), og bare 25 prosent magert kjøtt.

Ha to eller tre snacks hele dagen og sørge for at de inkluderer en kilde til protein for å holde deg følelsen fyldigere lenger. String ost og epler gjøre en stor snack. Du kan også spise nøtter, yoghurt, soyabønner eller selleri og peanøttsmør, bare for å nevne noen alternativer.

Hvis du craving en søt snack, prøve å spise frukt i stedet for sukkerholdige matvarer; og hvis du vil ha noe crunchy, prøve noen rå grønnsaker.

Ta det ett skritt av gangen, slik at du kan feste med den nye planen. Hvis du kan presse inn 30 minutter med trening tre ganger i uken, vil du føle deg enda mer energisk.

Hvordan lindre Emosjonelle PMS symptomer

PMS eller premenstruelt syndrom, er en tilstand som rammer mange kvinner rett før menstruasjonen. Mens det er vanlige fysiske symptomer forbundet med PMS, er det også følelsesmessige symptomer som kan være milde til alvorlige. Disse inkluderer irritabilitet, et ønske om å isolere seg selv, nedsatt konsentrasjon, depresjon og uforklarlig gråt. Det er noen personer med emosjonelle symptomene er så alvorlige at de selv har selvmordstanker mens du går gjennom PMS. Det er flere måter du kan bekjempe disse problemene gjennom bruk av både konvensjonelle og alternative løsninger.

Bruksanvisning

•  Spør legen din om forskrivning antidepressiva. Vanligvis disse medikamentene bare trenger å bli tatt to uker før menstruasjonen begynner; hvis din emosjonelle symptomene er mer alvorlig, men du kan rettes til å ta dem regelmessig. Noen eksempler på antidepressiva legen din kan foreskrive for å hjelpe er Zoloft, Paxil og Prozac. Hvis du opplever noen uønskede bivirkninger mens de tok disse medikamentene, informere legen din umiddelbart.

Pass på hva du spiser. Mens du kan ha en trang til å tilfredsstille visse mat cravings når du går gjennom PMS, må du opprettholde et sunt kosthold. Kutte ned på matvarer som inneholder for mye natrium eller sukker, og unngå alkoholholdige og koffeinholdige drikker. Når du spiser, spise flere små måltider i løpet av dagen i stedet for tre store måltider.

Exercise. Trene regelmessig har mange fordeler for helsen din generelt, herunder bidra til å løfte humøret og eliminere følelser av depresjon. Gå, gjør vannaerobic, ta en treningsøkt sammen med en øvelse DVD eller en annen form for fysisk aktivitet 3 til 5 dager i uken i minst 30 minutter per økt.

Vurdere å ta B6 på en jevnlig basis. Bare å ta 100 mg hver dag kan hjelpe til med å stoppe irritabilitet og andre følelsesmessige symptomer forbundet med PMS. Ikke ta B6 uten først å rådføre deg med legen din dersom du er gravid, ammer eller tar reseptbelagte legemidler fenytoin, fenobarbital eller amiodaron, på grunn av risikoen for legemiddelinteraksjoner.

Gjør dype pusteøvelser. Disse kan bidra til å bli kvitt stress, redusere angst og hjelpe deg i å føle seg mer avslappet.

Vær sikker på at du får nok søvn, som ikke får tilstrekkelige mengder søvn kan bidra til emosjonell angst og irritabilitet når du går gjennom PMS. En varm dusj eller varmt bad en halv time før du går til sengs om kvelden kan hjelpe deg å sovne lettere. Hvis det ikke fungerer, kan du prøve en over-the-counter produkt som hjelpemidler i å lindre søvnløshet. Før du tar den, men snakk med legen din.

Tips og advarsler

 • Unngå stress så mye som mulig når du går gjennom PMS. Hvis du opplever vedvarende tanker om selvmord, bør du oppsøke lege så snart som mulig.

PMS Påvist rettsmidler

PMS Påvist rettsmidler


Premenstruell syndrom (PMS) rammer om lag 75 prosent av kvinnene i USA. PMS refererer til de fysiske og følelsesmessige symptomer som kvinner føler seg før de får sin månedlige periode. Noen av de vanligste symptomene er ømme bryster, oppblåsthet, kramper, humørsvingninger og irritabilitet. Mange rettsmidler er tilgjengelige for å lindre disse PMS symptomer.

Trening

Trening er en velprøvd middel for PMS. Dr. Jerilynn C. Prior, en professor i endokrinologi ved University of British Columbia, har gjort studier på effekten trening har på PMS. Hun gjorde en studie der kvinner begynte et program som kjører og la merke til en nedgang i PMS-symptomer som depresjon, angst og oppblåsthet. Øvelse sender en melding til hypofysen og eggstokkene til å balansere en kvinnes system. Ved å gjøre noen aerobic trening, som gåing, løping eller sykling, i 20 til 30 minutter tre eller fire dager i uken, kan du lindre noen av dine PMS symptomer.

Kalsium og vitamin B-6

Det er mange over-the-counter kosttilskudd en kvinne kan ta for å lindre symptomene på PMS. The American Journal of Obstetrics og gynekologi publisert en studie der det ble funnet at mange av symptomene forbundet med PMS ble redusert når kvinner tok 1200 milligram kalsium om dagen.

I tillegg tar vitamin B-6 også vil lindre PMS. En studie ledet av Dr. Katrina Wyatt og publisert i British Medical Journal fant at kvinner som tok 100 milligram av vitamin B-6 hadde redusert PMS symptomer og depresjon i forbindelse med PMS.

Fødsel contol piller

Tar visse typer p-piller er en annen velprøvd middel for noen kvinner som har PMS. P-piller selv ut noen kvinners hormonnivåer i hele menstruasjonssyklusen, noe som gjør deres PMS symptomer mer håndterlig. Yaz er en lav-dose prevensjon som Food and Drug Administration godkjent i behandling av en alvorlig form for PMS.

En annen form for prevensjon som har blitt funnet å være effektiv i behandling av PMS er Yasmin. Dr. Hadine Joffe fra Center for kvinner Mental Helse gjennomført en studie på effekten av å ta Yasmin og PMS at hun presentert for American Psychiatric Association. Kvinnene i studien bare opplevd depresjon før utbruddet av sine perioder. Etter å ha tatt Yasmin i to måneder, depresjon score av disse kvinnene falt med 80 prosent, og PMS score falt 40 prosent.

Yaz og Yasmin inneholder progestin drospirenon. Ved begynnelsen av september 2009 hadde class-action søksmål reist mot Bayer, produsenten av Yaz og Yasmin med påstand om at drospirenon øker risikoen for hjerteinfarkt, hjerneslag, blodpropp og selv plutselig død. Hvis du har en historie med blodpropp, hjertesykdom, nyresykdom, galleblæresykdom, høyt blodtrykk, kreft eller anfall, bør du snakke med legen din om bivirkninger hvis du har fått foreskrevet enten Yaz eller Yasmin. Både Yaz og Yasmin fortsatt var på markedet i begynnelsen av september 2009, selv om en tilbakekalling hadde blitt foreslått.

Hvordan bruke trening til å håndtere PMS

Hvordan bruke trening til å håndtere PMS


Kviser, oppblåsthet og dårlig humør signaliserer PMS under visse tider av måneden. Du kan lære å bruke trening til å håndtere symptomene, slåss tilbake effektivt. Trening kan gjøre en forskjell i tilfeller av mild depresjon og fysisk ubehag forbundet med PMS. Antas å frigjøre endorfiner, kan trening hjelpe å avlaste nervøs spenning og forverring, samt å fremme generell helse. Bruk øvelsen som en proaktiv tilnærming for å redusere ubehag av PMS.

Bruksanvisning

Strekk Away PMS Pain

•  Meld deg på en yoga class. Du kan finne de meditative egenskaper av yoga for å være veldig beroligende mens de strekker bevegelser kan bidra til å administrere kramper.

Bruk Pilates å forlenge musklene. Pilates bruker milde ikke-aerobic bevegelser for å forlenge kroppen. Disse lav effekt trekk kan generere subtile lindring for smerter i kroppen forårsaket av PMS.

Finn en lokal basseng og dykke i. Ta deg tid til å svømme et par dager før menstruasjonssyklusen starter. Din generelle følelse av velvære kan ha nytte av lav motstand vann trening.

Slå Irritabilitet Into Strøm

Se etter en kickboksing treningsstudio og melde seg for et par økter. Du kan finne at det harde arbeidet som trengs for å konstruere disse kraftige spark vil redusere noe av frustrasjonen skyldes PMS.

Strøm tur med din favorittmusikk. Upbeat lyder drivstoff din energi og fartsfylt action kan bidra til å frigjøre noe av spenningen.

Jog å bekjempe PMS. Svette mens jogging kan bidra til å frigjøre overflødig vann fanget i kroppen din, lindre oppblåsthet.

Dra nytte av Exercise hele måneden

Få blodet beveger seg med trening. Når sirkulasjonsstrømmen er aktiv, oksygen og næringsstoffer flytte til cellene mer effektivt, noe som gjør at du føler deg mindre apatisk. Dette kan hjelpe deg å bekjempe PMS før den treffer.

Trening for å øke endorfin nivåer. Noen studier har vist at endorfiner i blodet hjelp stabilisere blodsukkeret og kan administrere dine cravings for søtsaker.

Tips og advarsler

 • Sørg for å drikke ekstra vann hvis du arbeider ut kraftig. Du må fylle vann du mister på grunn av svette.
 • Gi deg selv motivasjon til å trene. Med energinivået på sitt laveste, kan du finne det vanskelig å bli opphisset av tanker om fartsfylte aktiviteter.

Hvordan redusere PMS symptomer med Diet

Hvordan redusere PMS symptomer med Diet


PMS (premenstruelt syndrom) er noen ganger punchline av en og annen velmenende spøk, men det er alt annet enn morsomt. Så mange som 10 prosent av kvinner lider symptomer på PMS som er så ødeleggende at de går glipp av arbeid eller andre viktige aktiviteter. Det er ingen magisk pille, men som kan ta opp alle av symptomene på PMS eller sørge for lindring av smerte og ubehag, men det er en økende mengde bevis som tyder på en endring i kosthold kan gjøre hva din lokale apoteket ikke kan. Relief kan være så nært som din lokale matbutikk, hvis du vet hva du skal se etter.

Bruksanvisning

•  Spis komplekse karbohydrater med lav glykemisk verdi. Å spise hele korn og råvarer med lav glykemisk verdi kan bidra til å redusere toppene i blod sukker som kan bidra til premenstruelle smerter. Høy GI (glykemisk indeks) matvarer er rangert på en skala fra 1 til 100 i forhold til deres tendens til å føre til raske svingninger i blodsukkeret. Lavere GI verdi matvarer er bedre for deg, fordi de påvirker blodsukkeret mer moderat (se Ressurser nedenfor).

Ta med mer kalsium og vitamin D i kosten. Studier viser at vitamin D og kalsium kan ha en dramatisk effekt på å redusere symptomene på PMS. Konsultere legen din før du bulking opp på kosttilskudd, eller prøve å øke inntaket naturlig ved å få mer sol og spise mer meieriprodukter.

Reduser natrium for å unngå oppblåsthet.

Tap koffein. Selv om det er ingen harde bevis for at koffein forbruk bidrar til PMS, er det anekdotiske bevis fra tusenvis av kvinner som ser en sammenheng. For uken før mensen, slutte å drikke koffein laden mat og se om det hjelper redusere symptomer på angst.

Unngå alkohol. Alkohol kan senke blodsukkeret ditt, noe som påvirker humøret ditt.

Spre matinntaket over 6 i stedet for 3 måltider. Denne strategien er lettere på systemet fordi det bidrar til å unngå toppene i blod sukker og kan hjelpe deg å identifisere noen kosttilskudd bidragsytere til ubehag. Dokumentere dine symptomer i en food journal.

Få mer magnesium i kosten. I noen studier, PMS pasienter viste lavere nivåer av magnesium, noe som antyder at øket magnesium i blodet kan bidra til å redusere PMS symptomer. Nøkkelen kan være at magnesium bidrar til å regulere serotonin, et signalstoff som hjelper oss til å føle innhold. Noen gode høy magnesium mat valg er nøtter, svarte bønner, brokkoli og kokt spinat.

Tips og advarsler

 • Både koffein og alkohol har vært knyttet til PMS relatert ømme bryster, så unngå dem begge dette symptomet er å gi dine spesielle problemer.

Hvordan bekjempe PMS symptomer med PMS hjem rettsmidler

Hvordan bekjempe PMS symptomer med PMS hjem rettsmidler


For å bekjempe PMS symptomer, er det noen trygge, naturlige PMS hjem rettsmidler du kan bruke til. Det kan være lett å bli motløs når du kjemper premenstruelt syndrom. Men ikke gi opp. (Alltid konsultere legen din før du prøver noen PMS hjem rettsmidler eller behandlinger.)

Bruksanvisning

Kliniske studier indikerer at PMS symptomer kan forverres av kalsiummangel. Hvis du bruker PMS hjem rettsmidler for eksempel supplere din diett under PMS med rundt 1200 milligram kalsium (tums eller en generisk versjon av Tums kan gjøre susen), kan du gå en lang vei mot å lindre en rekke PMS symptomer. Kalsiumtilskudd er en av de enkleste, enkleste og billigste måtene å kontrollere dine PMS-symptomer. Kalsium forbruk kan redusere oppblåsthet, kramper og andre smerter forbundet med PMS.

Sørg for å spise nok fiber-rik mat (eller for å ta fibertilskudd), som fiber har også blitt funnet å redusere PMS symptomer i mange kvinner. Forbruker ekstra fiber kan hjelpe kroppen din å kvitte seg med overflødig østrogen, og dermed redusere PMS symptomer og gjør den til en av de mer effektive PMS hjem rettsmidler. (Pass på å drikke rikelig med vann også, som bor tilstrekkelig hydrert hjelper.) Styrking fiber inntaket kan også hjelpe deg med å eliminere giftstoffer, og føler fyldigere, noe som igjen kan hjelpe deg å kontrollere suget etter usunn søte og / eller salte matvarer og ikke engasjere seg i overspising (som noen kvinner har en tendens til å gjøre under PMS).

Reduksjon (eller til og med eliminere) forbruket av alkohol, koffein og nikotin under PMS, som alle tre har vært kjent for å øke alvorlighetsgraden av symptomene på PMS mange kvinner.

Løvetann, peppermynte, grønn te og fennikel frø kan alle brukes til å redusere oppblåsthet under PMS. Det er også noen anekdotiske bevis for at disse plantene kan bidra til å redusere angst, depresjon, humørsvingninger og andre følelsesmessige PMS symptomer.

Vitex (også kjent som agnus kaktus eller Chastetree eller Chasteberry eller Monks Pepper) er en annen urtemedisin som hjelper noen kvinner administrere sine verste PMS symptomer. Faktisk har en stor del av klinisk testing blitt gjort på denne planten, og det regnes som en av de sikreste og mest effektive av alle de naturlige PMS behandlinger, så det er definitivt verdt å undersøke nærmere.

Kamille te, som også bidrar i behandling av søvnløshet og generalisert angst kan være en effektiv naturlig PMS rette for noen kvinner.

Omega-3 (som finnes i fiskeolje og linfrøolje) kan også være en effektiv PMS hjem rette, ikke for alle kvinner, men for et betydelig antall av dem, som kan Gingko Biloba.

Angå over mot PMS rettsmidler, vil du ønsker å sjekke med legen din og les deg opp på alle mulige bivirkninger siden ikke alle medisiner som er aktuelle for alle mennesker, men Aleve, Premsyn PMS, Pamprin og Midol har alle vist seg effektive for mange kvinner kjemper moderate til alvorlige PMS symptomer.

Pass på at du spiser nok kalium under PMS. Rikelig mengder kalium kan finnes i bananer, jordbær, melon og asparges.

Du vil også ønsker å øke forbruket av Magnesium. Artisjokk, spinat og mandler alle inneholder magnesium.

Nattlysolje eller borage olje, som er begge gode kilder til den essensielle fettsyren omega-6, også synes å hjelpe mange kvinner redusere sine mest ødeleggende PMS symptomer.

Noen kvinner får lindring av PMS symptomer ved å ta visse typer p-piller. YAZ (også kjent som Yasmin) er den mest anbefalte type p-pille for dette formålet, som det er en lav-østrogen versjon av prevensjon Pill. (Dette er selvfølgelig ikke et alternativ hvis du er aktivt prøver å bli gravid.)

Noen kvinner blir blodfattig eller lider av jernmangel under PMS og menstruasjon, så sørg for at du spiser nok jern-rik mat.

Hvis du er blant de mange kvinner som utvikler migrene under PMS, kan du få litt migrene lettelse fra å ta Feverfew kosttilskudd.

For PMS kramper, kan du prøve røde bringebær og / eller Angelica root. Disse urtene er også effektive for behandling av kramper under menstruasjon.

Noen kvinner tar store mengder vitamin B6 under PMS. Men hvis du prøver denne metoden være klar over at det er ingen kliniske bevis på at dette er et effektivt rettsmiddel, og det er faktisk en fare for overdoser på denne spesielle vitamin og opplever "Vitamin B6 toksisitet", som igjen kan føre til nevropati.

Svart cohash har vist seg meget effektiv for behandling av PMS i mange kvinner. Det er også nyttige for behandling av krampe og smerte assosiert med menstruasjonen.

Tips og advarsler

 • Det hjelper også å kutte ned på saltforbruket, som å spise for mye natrium-rik mat kan øke oppblåsthet og ubehag forbundet med PMS. Mange av disse enkle PMS hjem rettsmidler er relativt lett å jobbe i din daglige rutine når du lider av PMS.
 • Gå lett på deg selv i løpet av uken eller så før mensen. PMS er ikke innbilt eller "alt i hodet ditt." Det er en ekte tilstand, og det kan være svært forstyrrende for livet ditt. Mens PMS ikke kan "kureres", (siden det er en tilstand, ikke en sykdom), PMS symptomer kan være naturlig reduseres med PMS hjem rettsmidler. Men du bør aldri nøle med å snakke med legen din om dine PMS har blitt "ute av kontroll", fordi det er også medisinske intervensjoner kan være lurt å prøve, i tillegg til de naturlige PMS behandlinger som er nevnt her. (For eksempel kan du og legen din vil diskutere muligheten for å ta et SSRI antidepressive medisiner hvis din depresjon, angst, humørsvingninger, irritabilitet og andre PMS-symptomene har vært forstyrre livet ditt under PMS.)

Hvordan håndtere PMS Food Cravings

Hvordan håndtere PMS Food Cravings


De fleste kvinner opplever premenstruelt syndrom (PMS) i en eller annen form. Problemer som oppblåsthet, kramper og irritabilitet er vanlig. Ingen av disse, men er like urovekkende som mat cravings. Ditt ønske om søte og salte matvarer kan føre til skyld over å blåse din diett eller spiser usunn mat, og som bare gjør ting verre. Her er noen tips for å håndtere disse PMS mat cravings.

Bruksanvisning

•  Spis rikelig med komplekse karbohydrater når du går gjennom PMS. Fiber-rik, hele korn brød, pasta og frokostblanding kan hjelpe flate ut blodsukkeret slik at du ikke har så mange søte cravings.

Spis kvalitet fett som olivenolje, alle naturlige mutter Butters og nøtter og frø i hvert måltid. Disse gir deg en følelse av metthet. En riskake med 1 ts. peanøttsmør, for eksempel, er bedre enn en pose med potetgull.

Kontroller at hvert måltid eller snack har litt protein. Et egg, fisk, kylling, kalkun eller tofu tilfører noe vesentlig, slik at du ikke føler seg tvunget til å rote rundt etter noe lys en time før neste måltid.

Få nok kalsium i kosten. Studier viser at kvinner som lider av PMS har lave nivåer av det i blodet. Melkeprodukter, samt brokkoli, hvite bønner og grønnkål, er høy i kalsium.

supplere din diett med magnesium. Forskning har også vist at kvinner har lave nivåer av det i blodet under PMS. Gresskar eller solsikkefrø, cashewnøtter, de fleste bønner, peanut smør og brun ris kan alle hjelpe deg å få dette.

Ta mindre, mer hyppige måltider gjennom dagen i løpet av denne tiden. Dette bidrar til å regulere blodsukkernivået slik at du ikke får en plutselig sult for junk food. Figur seks måltider med ett eller to elementer hver i dagen for å oppnå dette.

Tillat deg selv en godbit en gang i blant under PMS. Helt frata cravings kan slå tilbake, spesielt hvis du merke visse matvarer som forbudt. Av og til å gi deg selv en pause, tar du bort noe av attraksjonen i disse matvarene, og noen av de psykologiske cravings med det.

Tips og advarsler

 • Drikke urtete i stedet for koffein for å kontrollere PMS mat cravings.
 • Begrense alkoholinntaket for å unngå blodsukker pigger, som kan føre til søte cravings.