Digidexo.com

nervøst sammenbrudd symptomer

Årsaker og symptomer på nervøse sammenbrudd

Årsaker og symptomer på nervøse sammenbrudd


Noen opplever et nervøst sammenbrudd når de har nådd sine emosjonelle og fysiske grense og er å finne press og stress i livet for overveldende å håndtere. I motsetning til de stressende følelsene mange mennesker tidvis opplever, hindrer et sammenbrudd en person fra å fungere som de normalt ville. Grunnene til at folk opplever sammenbrudd er unike for deres situasjon, og symptomene at sufferers displayet vil også variere fra person til person.

Årsaker til nervøse sammenbrudd

Dr. Cosmo Hallström, en konsulent psykiater og klinisk psychopharmacologist, identifiserer samspillet av tre sammenflettede faktorer som forårsaker nervøse sammenbrudd: genetisk disposisjon, et individs emosjonelle elastisitet og en utløsende hendelse. En studie ved Indiana University fant at mer enn 25 prosent av amerikanerne har på et tidspunkt følte seg å være på randen av et sammenbrudd, oftest på grunn av forholdet problemer og / eller stress ved å være enslig forsørger. En annen grunn til sammenbrudd inntreffe er på grunn av resultatet av mindre trykk over en tidsperiode. Ifølge Dr. Phillip Timms, konsulent psykiater til Sør-London og Mudsley Trust, breakdowns er produktet av emosjonell buildup fra ikke arbeider med en depressiv episode.

Atferdsmessige symptomer

Hvor godt noen er å takle stress og press i livet er vanligvis illustrert gjennom sin atferd. Avslørende tegn på at noen har problemer med å takle inkludere hvis de gråter uventet, snakker mindre, har problemer med å konsentrere seg eller bare ikke synes å være deres vanlige selv. Ifølge Dr. Daniel Hall-Flavin av Mayo Clinic, manglende avtaler, ringer inn syk til å arbeide for lang varighet og unngå sosiale engasjement er andre indikatorer på at noen kan ha oppstått et sammenbrudd.

Emosjonelle symptomer

Følelser av inkompetanse og en manglende evne til å takle er ofte medvirkende faktorer til nervøse sammenbrudd, samt vanlige følelsesmessige symptomer følt av sammenbrudd lider. Ifølge Elly Prior, en praktiserende, akkreditert rådgiver for mer enn 20 år, noen opplever et sammenbrudd kan føle seg overvunnet av opplevelser av panikk, irritabilitet, frykt og sinne. Håpløshet, angst og depresjon er også vanlige følelsesmessige symptomer følt av folk som går gjennom et nervøst sammenbrudd. Videre er det ikke uvanlig for lider å bli trukket tilbake fra sine kjære og mister sin følelse av glede for ting som de normalt ville finne fornøyelig.

Fysiske symptomer

Sammen med emosjonelle og atferdsmessige tegn, noen mennesker som lider av et nervøst sammenbrudd også vise fysiske symptomer, inkludert søvnløshet, tap av matlyst, mageproblemer, skjelving, svetting, hjerte uregelmessighet og ørhet. Pre-eksisterende helsemessige problemer som migrene, eksem, sår og irritabel tarm syndrom kan bli forverret av et nervøst sammenbrudd. Noen mennesker opplever et sammenbrudd har nedsatt immunforsvar og er veldig treg til å komme seg fra mindre plager, som for eksempel forkjølelse.

Klemt nerve tegn og symptomer

En klemt nerve er forårsaket av for mye press eller repeterende trykket på en nerve av nærliggende bein, brusk, muskler eller sener. Folk kan oppleve en klemt nerve hvor som helst i kroppen. I mange tilfeller, symptomene løse på egen hånd med resten.

Smerte Kjennetegn

Sharp eller brennende smerte eller en kjedelig verke er vanlige tegn på en klemt nerve. Når nerve er i ryggmargen, hoste eller nysing kan forverre smertene. Smertefulle muskelkramper i ryggen kan følge klem nerver.

Utstrålende smerter

Pain vanligvis stråler utover fra klemt nerve. Klemte nerver i den nedre del av ryggen kan forårsake smerte å stråle ned i benet, noen ganger helt til foten. Klemte nerver i nakken kan gi smerter å stråle gjennom skuldrene og til og med i hendene.

Svakhet

Svakhet i det berørte området kan også forekomme. For eksempel er dette vanlig i carpal tunnelsyndrom.

Prikking

Andre vanlige tegn på en klemt nerve omfatter opplevelser av kribling, for eksempel en hånd eller fot som føles som om det har "sovnet".

Betraktninger

Klemt nerve tegn og symptomer kan bli verre når den enkelte sover, og få ham til å våkne.

Hvordan de skal overleve et nervøst sammenbrudd

Hvordan de skal overleve et nervøst sammenbrudd


Gjenlevende et nervøst sammenbrudd kan være vanskelig, men det er ikke umulig. Gjenvinne din emosjonelle helse kan gjøres ved å følge noen enkle trinn.

Bruksanvisning

Avlegg et besøk til legen din. Fortell ham de problemene som du har hatt, og han kan være i stand til å foreskrive deg noen medisiner som vil hjelpe deg til å komme tilbake på sporet.

Hvis du allerede tar medisiner for depresjon, stress eller angst, kan han ønsker å endre dosen din eller endre medisineringen.

Bruk litt tid alene å komme i kontakt med dine tanker. Hvis du har barn, sende dem bort for en helg med besteforeldrene.

Skriv ned dine følelser. Ikke hopp over noe. Skriv ned alt som har skjedd. Også, bør du lage en liste over alle de gode tingene som har skjedd med deg i ditt liv. Reflektere over alle de gode tingene, og husk at ingenting er permanent unntatt endring.

Ta lange turer. Komme seg ut i solskinnet er viktig for god emosjonell helse. Trening er også en av de store stridende av depresjoner. Ta lange turer utenfor vil hjelpe deg å forbli i en rolig sinnstilstand.

Skjem deg bort. Ta et langt, varmt bad og lese din favorittbok. Flykte inn i en morsom film å ta tankene bort fra problemene dine. Spise din favoritt mat og konsentrere seg om å ta vare på deg og ingen andre.

Tips og advarsler

  • Opprettholde et sunt kosthold og drikker mye vann er gode måter å bekjempe stress.

Nervøse kolitt Symptomer

Nervøs kolitt er rett og slett et annet navn for vanlig tilstand av irritabel tarm syndrom. IBS, som det ofte kalles, er en fordøyelseskanal lidelse som påvirker måten tarmen arbeid. Avhengig av intensiteten av tilstanden, vil hver person har en rekke symptomer som varierer fra relativt mild til ganske alvorlig. Likevel, uansett hvordan tilstanden presenterer seg, er det vanligvis mer plagsom enn farlig. Selvfølgelig, hvis venstre ubehandlet, kan symptomene på tilstanden forverres.

Kramper

De fleste som lider av nervøs kolitt vil oppleve en viss kramper med tilstanden. Vanligvis vil dette være kramper i forhold til avføring.

Gas & Oppblåsthet

En annen ganske vanlig symptom på nervøs kolitt vil ta form av gass. Dette vil vanligvis gjøre en person føler oppsvulmet og oppleve noen grad av oppblåsthet.

Forstoppelse og diaré

Dessverre, vil mange mennesker som lever med nervøse kolitt opplever episoder av forstoppelse eller diaré, samt sporadiske perioder av begge.

Krakk Endringer

Når ikke lider av diaré eller forstoppelse, vil en person med nervøs kolitt vanligvis se en endring i størrelsen og formen på sin avføring. Det kan være små og harde eller lang og tynn.

Smak

Noen med litt mer intens nervøs kolitt vil begynne å smake en usmakelig smaken på baksiden av munnen hans.

Pain & Ubehag

Avhengig av alvorlighetsgraden av en persons nervøs kolitt, kan hun begynne å føle en viss mengde press og smerte som er isolert til henne korsryggen.

Nervøs mage Symptomer

En nervøs mage er et problem som påvirker mange enkeltpersoner over hele verden. Personer som har bekymringer og angst ofte har sine problemer manifesterer seg med mageproblemer. Disse problemene kan variere fra gassangrep hele veien til blødende magesår. Magen bryter ned all mat som kommer inn i kroppen, og er lastet med syre. Hvis magen din fungerer opp, må du oppsøke lege raskt fordi du ikke ønsker et mindre problem å bli en seriøs en.

Acid Reflux

Ett av symptomene på en nervøs mage er syre reflux. Syrer i magen er gulpe opp i spiserøret og skaper en brennende følelse i halsen. Dette skaper smerte og angst på egen hånd og kan gå på i timevis av gangen.

Irritabel tarm syndrom (IBS)

Irritabel tarm syndrom er et annet symptom på en nervøs mage, men mange leger mener dette er et problem som følge av magen manglende evne til å fordøye maten. Det er et fysiologisk problem som ikke kan skylden på nervøsitet. Følelsen engstelig eller bekymret kan gjøre IBS verre, men det er ikke den eneste grunnen for sin forekomst.

Sår

Gjennom mesteparten av det 20. århundre, ble magesår sett på som en årsak-virkning-forhold for mennesker hvis liv ble dominert av stress. Men i de siste 30 årene, kom det medisinske miljøet til den konklusjon at magesår var ikke bare et resultat av angst. Ulcers-- hull i mageslimhinnen - er også et resultat av en bakterie i magen som er overført gjennom forurenset mat og vann.

Gass Issues

Raping og luft i magen kan være symptomer på en nervøs mage. Når livet omstendigheter føre folk til å ha angst, kan utslagene følte i magen. Drikker kaffe, kullsyreholdige drikker og melk, sammen med å spise tung mat som er høy i fett, kan føre folk til å oppstøt overdrevet. Dette er ubehagelige og litt pinlige problemer, men ikke altfor skadelig.

Misforståelse

For mange tiår, ble nervøsitet antatt å være årsaken til mange mage problemer. Imidlertid har det medisinske fellesskapet lært at bakterier og andre helseproblemer også spille en viktig rolle i nervøse mageonde.

Skadede Nerve Symptomer

Skadede nerver inkluderer både i sentralnervesystemet og det perifere nervesystemet. Nevropati er en sikt forbundet med skade på det perifere nervesystem. De perifere nerver føre til at kroppen til å bevege seg som reaksjon på signaler fra hjernen. De fører også informasjon til hjernen fra sansene. Siden nervene dekke så mye areal og gjøre så mange ting, ødelagte nerve symptomene varierer i henhold til plasseringen og oppgaven med den skadde nerve.

Typer

Hjerneskade eller ryggmargsskade er, i hovedsak, sentralnervesystemet. Skade på nervesystemet oppstår i nerver som ikke er inkludert i det sentrale nervesystemet. De kontrollerer tre ulike funksjoner. De bestemte typer nerver viser ulike symptomer. Motoriske nervene styrer motoriske funksjoner som gåing. Sensoriske nerver kontrollere sansene og følelsene sendes tilbake til hjernen. Til slutt, autonome nerver påvirker ufrivillige kroppsfunksjoner som blodtrykk eller tarmfunksjonen.

Skadede Motor Nerver

Skadede motoriske nerver vises som muskelkramper, kramper og svakhet. Du kan ha problemer med koordinering. Noen ganger, skade fører til at musklene til å nappe; ofte, det er også muskelatrofi. Lammelse av og til oppstår hvis skaden er omfattende.

Skadede sensoriske nerver

De fleste forbinder perifere nerveskader med sensoriske nervesystemet. Denne typen skade fører ofte til at huden til å brenne eller utvise ekstrem smerte selv om lett rørt. Et ark berøre benet kan føles som en smertefull elektrisk støt, for eksempel. Noen ganger skaden medfører nummenhet, mye som følelsen når beinet sovner.

Skade på de autonome nervene

Det finnes flere forskjellige symptomer assosiert med nerveskade til de autonome nervene. Den typen du viser, avhenger av plasseringen av nerveskader. Skader på disse nervene påvirker kroppens ufrivillig funksjoner. Det kan være høyt eller lavt blodtrykk, uregelmessig eller unormal hjerterytme, for mye svette eller ingen i det hele tatt, inkontinens, forstoppelse, tørre øyne, seksuell dysfunksjon og munntørrhet.

Skade sentralnervesystemet

Sentralnervesystemet påvirker alle områder av kroppen, siden ryggmargen overfører informasjon til hjernen, og hjernen er sentrum for alle nervemeldinger. Hvis det er hjerneskade, vil du legge merke til lignende forstyrrelser i kroppen som oppstår med perifere nerveskader, avhengig av plasseringen av skaden, vekst eller vevsskade. Ryggmargen er ansvarlig for å kontrollere den glatte muskulaturen, hjertemuskel, skjelettmuskulatur og kjertler.

Time Frame

Skade på perifere nerver ofte viser flere symptomer om natten. Du kan ha skader eller skader på flere steder og typer nerver. Symptomene kan plutselig dukke eller sakte fremgang gjennom årene. Årsaken til nerveskader ofte dikterer hvordan plutselig symptomene vises.

Symptomer på calcaneal Nerve Damage

Calcaneal nerveskade omfatter enhver skade langs eller mot calcaneal nerve, som ligger i foten mot baksiden av hælen. Den er koblet til den bakre tibial nerve. Symptomer inkluderer nummenhet, smerter, stikkende smerte, og dvelende smerte og nummenhet.

Calcaneal Nerve Entrapment

Symptomer på calcaneal nerve entrapment ligne plantar fasciitt, ​​men ikke forekomme på grunn av å tråkke på at nerve. Symptomer inkluderer en brennende smerte som forverres om natten.

Lateral Tilbakevend calcaneal Nerve

Symptomer på sidevendende calcaneal nerveskade utstråle mot utsiden av foten. Entrapment av denne nerve kunne inkludere en calcaneal anspore på plantarfascien.

Inferior calcaneal nevropati

Også kjent som Baxters nevropati, skader dette være forårsaket av en calcaneal anspore eller fot sinnsforvirring. Symptomer inkluderer hæl smerter som har de samme symptomene som plantar fasciitt.

Medial Cancaneal nevropati

Studier viser at medial cancaneal nevropati er assosiert med plantar fasciitt. Dette er forårsaket av svelling i tarsal tunnel som bevirker nummenhet i hælen.

Behandling

Behandlinger for ulike fot smerter og lidelser kan omfatte medisiner, injeksjoner i det berørte området, og foten pads til lettelse stress og press. For alvorlige problemer, vil operasjonen ofte bli brukt.

Symptomer på Constant Angst

Symptomer på Constant Angst


Angstlidelse er en sykdom som rammer mer enn 40 millioner mennesker verden over. I motsetning til hvordan de fleste mennesker ansikt angst når forbereder en tale, test eller gjør seg klar til å be noen ut på en date --- kan angst bli en lidelse når disse følelsene aldri gå bort eller vises uten å være i en forferdelig situasjon. Mens mange angstlidelser er forårsaket av tidligere hendelser som post-traumatiske stresslidelser eller skjulte psykiske dysfunksjoner, noen symptomer på konstant angst oppstår og forsvinner uten forvarsel, uten reell grunn.

Frykt for å dø

En av de største symptomene på konstant angst er overveldende frykt for å dø. For den gjennomsnittlige person --- alle tenker på døden fra tid til annen. For den personen som lider av angst eller relaterte psykiske lidelser, er tanken på å dø en daglig hendelse. Denne personen kan se for seg noe forferdelige skjer med dem som et resultat fra sine overveldende angst symptomer. De tror kanskje de vil slutte å puste, har et hjerteinfarkt, har kreft eller bare uker å leve.

Å miste kontrollen

Et annet symptom med mange ofre for konstant angst er følelsen som om de har mistet kontrollen. De kan også føles som om de har et nervøst sammenbrudd. Mens symptomene etterligne nervøse sammenbrudd eller fysisk utmattelse, de er vanligvis ikke en ekte mentalt sammenbrudd. Grunnen til dette er at de fleste av disse symptomene er fysisk og forårsaket av en overstimulering av kjemikalier i hjernen som gjør at kroppen reagerer på stress og stimuli. Forferdelige tanker som dreper dyr og mennesker eller skade seg selv kan være en uhyggelig og skremmende symptom på en angstlidelse, men er sjelden handlet ut på. Heldigvis, disse symptomene er kortvarige eller kan behandles med reseptbelagte legemidler foreskrevet av lege.

Insomnia

En plagsom symptom på konstant angst er ikke i stand til å sovne. Dette er hovedsakelig på grunn av de andre fysiske symptomer som tar over kroppen og frykten for å dø i seg søvn. Noen kan ikke sove fordi de er altfor bekymret for hvordan den angstlidelse påvirker deres liv både hjemme og på jobb.

Tap av appetitt

Det er ikke uvanlig å se noen med et ekstremt tilfelle av konstant angst plutselig gå ned i vekt. Mens noen mennesker når de er stresset tendens til å spise mer og få vekt --- de med konstant angst ofte er for syke til å spise. Dette er hovedsakelig på grunn av de fysiske symptomene tar over kroppen og forårsaker kaos på psyken. Det er en modus som kalles "fight or flight" reaksjon eller respons. Denne modusen er der kroppen begynner å pumpe adrenalin og øke blodtilførselen til de viktigste organene i kroppen for å overleve. Mange ganger i mennesker med ekstrem angstlidelse --- denne reaksjonen går floke. Mens kroppen er i noen umiddelbar fare --- kan det etterligne symptomer at det er.

Fysiske symptomer

Noen av de fysiske symptomene involvert med konstant angst involvere de som føler at real-livstruende sykdommer eller tilstander. Noen av disse inkluderer hjertebank (racing hjerte) uregelmessig hjerterytme (hoppet beats) tetthet i brystet, prikking i armer, gelé ben (tap av stabilitet) og ørhet. Mens alle disse symptomene kan være tegn på en underliggende sykdom, de vanligvis er bare naturlige symptomer på kroppens fight or flight mekanisme kjører amok. Å ha en fullstendig fysisk utført ved den første start av en hvilken som helst av de ovennevnte symptomer vil være den eneste måte å fastslå om det er angst eller fra en underliggende medisinske årsak.

Symptomer på angst og panikkanfall

Panikk og angst angrep er ofte forvekslet for hjerteinfarkt. Du kan føle deg som om du har et nervøst sammenbrudd. Symptomene ligner på andre forhold, noe som gjør det vanskelig å identifisere nøyaktig hva du opplever. Dette er hva du kan forvente når du har en angst eller panikkanfall.

Forskjeller

Panikkanfall vil vanligvis vises plutselig og være veldig intense. Angstanfall vanligvis intensivere over tid.

Terror

Hvis du har en panikk eller angst angrep kan du plutselig oppleve en følelse av terror. Du kan være overbevist om at undergang eller død er overhengende.

Brystsmerter

Du kan oppleve brystsmerter som kan eller ikke kan føre til å ha vanskeligheter med å puste. En racing eller bankende hjerteslag kunne akkompagnere brystsmerter.

Kontroll

Hvis du opplever en panikk eller angst angrep, kan det hende du føler at du mister kontrollen eller at du allerede har mistet all kontroll.

Andre symptomer

Under et panikkanfall, kan du føle deg svimmel, svak eller svak. Du kan ha nummenhet eller prikking i hender eller fingre og har frysninger eller føler svett.

Angst Attack - Annet

Symptomene på en angst angrep vil vanligvis være mindre intens enn et panikkanfall. Du kan føle seg urolig, har konsentrasjonsvansker eller sover og kan være veldig irritabel.

Sammenbrudd og klinisk depresjon

Sammenbrudd eller nervøst sammenbrudd er uspesifikke, generelle begreper som brukes for å beskrive symptomer som kan, men ikke nødvendigvis, resultat av klinisk depresjon.

Definisjon

Ifølge MayoClinic.com, betyr begrepet nervøst sammenbrudd refererer ikke til en bestemt tilstand, og det er ikke en medisinsk term. Sammenbrudd kan brukes til å beskrive en manglende evne til å fungere på grunn av en forlenget tilstand av en viss type mental uro.

Betraktninger

En 2007 artikkel fra "British Medical Journal" hevder at begrepet "nervøst sammenbrudd" er utdatert og nedsettende.

Signs

Tegn på et sammenbrudd kan være lik ekstreme symptomer på klinisk depresjon. Slike symptomer kan omfatte gråtetokter, uro, tap av interesse i lystbetonte, sosiale aktiviteter, søvnforstyrrelser, endringer i appetitt, manglende evne til å fokusere og suicidal atferd.

Depresjon

Ifølge MedlinePlus, klinisk depresjon kan også bli referert til som dystymisk forstyrrelse, depresjon og unipolar depresjon. Depresjon funksjoner langvarig perioder med tristhet som vedvarer til det punktet at daglig fungering er svekket.

Movement

Ifølge en 2007 artikkel i "American Journal of Psychiatry," de som opplever en depressiv episode kan også oppleve en fysisk "sammenbrudd", der bevegelse involvert med grunnleggende oppgaver er vanskelig.

Hva er nervøs utmattelse?

Nervøs utmattelse er en tilstand forårsaket kontinuerlig, høye nivåer av stress. Nervøs utmattelse fører folk til å være ute av stand til å fungere normalt, og ligner på årsak og symptomer til andre nervøse tilstander.

Årsak

Ifølge SelfGrowth.com, er nervøs utmattelse forårsaket av "kronisk stress." Stress fører til en frigjøring av adrenal hormoner, som i store mengder kan forårsake høyt blodtrykk, hodepine, irritabilitet, søvnforstyrrelser, og i ekstreme tilfeller, nervøs utmattelse.

Symptomer

Tegn på nervøs utmattelse kan være tretthet, humørsvingninger, angst, depresjon, kroniske smerter og mageproblemer.

Nevrasteni

Nevrasteni er en tilstand lik nervøs utmattelse, forårsaket av fysisk eller psykisk stress. Ifølge PsychNet-UK.com, kan nevrasteni forårsake symptomer som ligner på de av nervøs utmattelse som ikke er regnskapsført av en annen psykisk lidelse.

Faktorer

Grunnen til at noen mennesker utvikler nevrasteni og andre ikke er uklart, selv om genetikk og stressende livshendelser kan være faktorer. Ifølge PsychNet-UK.com, blir nevrasteni oftest oppleves av menn mellom 20 og 55 år gammel.

Nervous Breakdown

Ifølge MayoClinic.com, "nervesammenbrudd" er ikke et medisinsk begrep det er heller ikke en bestemt tilstand. Nervøse sammenbrudd har lignende symptomer for nervøs utmattelse og nevrasteni, og kan oppstå når en person opplever kronisk stress til det punktet at han eller hun ikke kan fungere normalt.

Forebygging / løsning

Ifølge SelfGrowth.com, kan B-vitaminer motvirke effektene av stress. Forbruker mindre sukker og koffein, og engasjere seg i noen form for stress-reduserende aktivitet, for eksempel meditasjon eller anstrengelses kan også bidra til å hindre nervøs utmattelse.

Vil Symptomer på en svulmende Disc i nakken gå bort?

Vil Symptomer på en svulmende Disc i nakken gå bort?


Symptomene på en svulmende plate i halsen kan være smertefullt. Legen din kan anbefale en rekke behandlinger som vil bidra til å gjøre disse symptomene gå bort og hjelpe din utvinning.

Svulmende Disc

En svulmende plate i nakken skjer når en av gummiaktig plater mellom dine nakkevirvler herniates. Sentrum av platen presser ut gjennom kanten på platen og legger press på nærliggende nerver.

Symptomer

Symptomer på en svulmende plate i halsen er smerter i nakken, spesielt når du flytter den. Du kan også føle smerte over din skulder blad eller smerter som stråler nedover armen til hånden din.

Ikke-invasive behandlinger

Anti-inflammatoriske medisiner kan behandle symptomene på en svulmende plate, som kan forsiktig fysioterapi. Immobilisering av nakken kan også gi lindring.

Kirurgi

Hvis ikke-invasive behandlinger ikke gjør de symptomene forsvinner, så kirurgi er et behandlingsalternativ. Den svulmende plate kan fjernes av en kirurg.

Betraktninger

Ifølge Chicago Institute of Neurosurgery and Neuroresearch, vil nesten 95 prosent av pasienter har symptomer på en svulmende plate i halsen gro uten behov for kirurgi.

Informasjon om klemt nerve

En klemt nerve er et resultat av press fra dens omkringliggende vev. Klemte nerver oppstå hvor som helst i kroppen og kan føre til smerter og nummenhet langs de berørte nerve.

Symptomer

Symptomer på en klemt nerve omfatter nummenhet, skarpe smerter som stråler utover, prikking, muskelsvakhet, og rykninger. Disse symptomene kan bli verre under søvn.

Årsaker

En rekke faktorer kan bidra til sammenpressing av vev som fører til en klemt nerve. De vanligste årsakene er dårlig holdning, skader, fedme eller strenge aktiviteter.

Risikofaktorer

De som er overvektige, har dårlig holdning eller lider av slitasjegikt er alle på en økt risiko for klemte nerver. Gjentatte hånd, håndledd og skulder bevegelser kan også sette noen i fare.

Behandlinger

Den første anbefalingen for en klemt nerve er å hvile det området som er berørt. Immobilisering av området med en skinne eller bånd kan også anbefales. En anti-inflammatorisk medikament, slik som ibuprofen, kan brukes for å redusere smerte og hevelse.

Kirurgi

Dersom ingen forbedring er vist, til kirurgi avlaste trykket rundt nerve kan være nødvendig. Den spesifikke type operasjon, vil variere, avhengig av nerve påvirkes.

Forebygging

Klemte nerver kan forebygges ved å praktisere riktig holdning, opprettholde en sunn vekt, engasjerende i fleksibilitet øvelser og begrense aktiviteter som er repeterende.

Hvordan Heal Midlertidig Shoulder Nerve Damage

Hvis du lider av skulder nerve smerte, kan du ha det som kalles aksillær nerve dysfunksjon. Dette er en form for perifer neuropati der aksillær nerve, som leverer deltoid musklene i skulderen din, er skadet. Dermed kan du oppleve nummenhet i skulderen eller svakhet, problemer med å løfte armen over hodet eller løfte objekter. Vanligvis er dette forårsaket av langvarig press på nerve, direkte traumer eller brudd i deg overarmen. Men det kan være noen åpenbar årsak for din armhulen nerve dysfunksjon. I noen tilfeller kan din skulder nerveskade være forbigående og forsvinner av seg selv. Men hvis du ikke er i den kategorien, behandling for å helbrede din skulder nerveskade bør være rettet mot den underliggende årsaken.

Bruksanvisning

Heal Midlertidig Shoulder Nerve Damage

•  Prøv medisinering. Anti-inflammatoriske medisiner kan være foreskrevet for deg hvis har mindre symptomer, ingen historie med traumer til området, eller liten eller ingen tegn til nerveskader. Du kan ha den anti-inflammatoriske medisiner injisert i skulderen din eller ta medisiner muntlig.

Du kan ta over-the-counter medisiner for å kontrollere smerte forbundet med skulderen nerveskader. Men hvis du merker symptomer som stikkende smerter, kan legen forskrive karbamazepin eller gabapentin for å kontrollere smertene.

Bruk fysioterapi for å forbedre omfanget av bevegelse og styrke din skulder muskler, slik at du kan løfte armen over hodet eller løfte objekter uten smerte. For eksempel kan din fysiske terapeut anbefaler et utvalg av bevegelse øvelse der du står oppreist og holde på et solid underlag med deg upåvirket arm. Da har du bøye seg fremover i livet ditt og holde knærne bøyd. Sørg for at berørte armen er utvidet og slappe av; deretter lage små sirkler 10 ganger hver mot klokken og klokken. Gjør denne øvelsen to ganger om dagen.

gjennomgå en operasjon. Hvis fysioterapi og medisiner ikke hjelpe med bedring etter tre eller fire måneder, kan det hende du trenger kirurgi for å reparere en fanget nerve for å lindre symptomer. Hvis at kirurgi ikke gjenopprette nerve funksjon, må du kanskje å gjennomgå en fusjon av skulderen din, eller en muskel overføring.

Tips og advarsler

  • Som med alle kirurgi, kan skulder kirurgi være komplisert av blødning, infeksjoner eller reaksjoner på anestesi, ifølge Discovery Health.

Behandling for en klemt nerve

En klemt nerve er skade eller kompresjon på en nerve eller nerverot fra bein, sener eller muskler. En klemt nerve kan skje hvor som helst i kroppen - fra en herniated disk i ryggen til komprimerte nervene i håndleddet - med varierende grad av alvorlighet, og ulike behandlinger som tilbys.

Årsaker

En herniated rygg disk er bein eller brusk å legge press på en spinal nerve. Komprimering fra hovne sener eller forstørret bein vil klemme nervene i håndleddet. Sport, skader, dårlig holdning, repetitive bevegelser fra din jobb eller hobby, slitasjegikt og fedme er noen årsaker til klemte nerver.

Symptomer

Klemt nerve symptomer inkluderer nummenhet, muskelsvakhet, prikking og en pins-og-nåler følelse i det berørte området. Disse symptomene kan bli verre om natten. En klemt nerve i nakken vil ha symptomer på nakkesmerter og stivhet, med disse følelsene kjører ned armen. En klemt nerve i ryggen kan inkludere symptomer på ryggsmerter eller nummenhet kjører ned det ene beinet. En klemt nerve i håndleddet vil vise tegn til svakhet i tommelen, indeksen og midtre fingrene.

Diagnose

Når en klemt nerve er mistenkt, vil legen din utføre en nerve conduction studien. Denne prosedyren innebærer elektroder plassert på huden for å stimulere nerve med en liten elektrisk impuls. Testen vil fortelle legen din dersom nerven er skadet. Elektromyografi måler elektriske utladninger produsert fra musklene dine. En tynn nål inn i en muskel for å registrere elektrisk aktivitet som du kontrakt og hvile muskel. En MR kan utføres for å sjekke for nerverot kompresjon i ryggraden.

Behandling

Resten er normalt anbefales for det berørte området. En skinne eller bånd kan bidra til å støtte en klemt nerve i albuen eller håndleddet. Fysioterapi kan hjelpe deg å styrke og strekke musklene i det berørte området for å avlaste trykket på nerven. Anti-inflammatoriske legemidler som Aleve og advil kan lindre smerter og betennelser. Når smerten er alvorlig, kan legen forskrive en resept anti-inflammatorisk. Kortikosteroid injeksjoner kan gis for å lindre betennelser rundt klemt nerve.

Kirurgi

Når andre behandlinger mislykkes, kan kirurgi være et alternativ. Operasjonen vil variere avhengig av den berørte nerve. Kirurgi for en herniated disk kan innebære fjerning av deler av disken eller bein spurs påvirker nerve. Kirurgi på håndleddet eller albuen kan innebære å kutte et ligament for å tillate mer plass til nerven.

Forebygging / løsning

Opprettholde en sunn vekt og god holdning til å holde unødvendige trykk av nerver. Prøv å begrense repeterende bevegelser ved å ta pauser, og legge tøyningsøvelser til din daglige rutine.

Hva er årsaken til Nerve Smerter i munnen?

Nerve Pain

Vanlige typer nervesmerter kan oppstå i munnen kan komme fra din smak og sensoriske nerver (brennende munn syndrom), inferior alveolar nerve som ligger i underkjeven, huden på haken og underleppen, eller i din lingual nerve, som går ned til tungen og under slimhinnen i munnen.

Typer av smerte

Ifølge Mayo Clinic, kan smerten i din smak og sensoriske nerver være relatert til problemer med perifer eller sentralnervesystemet eller en medisinsk tilstand.

Vanlige typer smerte knyttet til språklig og alveolar nerve oppstå fra injeksjoner av anestesi, utvinning av en visdomstann, abscess fra forfall, og en brukket fylling eller tann utsette nerve.

Symptomer

Symptomer assosiert med din smak og sensoriske nerver eller brennende munn syndrom inkluderer brennende følelse, prikking og nummenhet, tørr munn, sår munn, og tap av smak. Symptomer assosiert med språklige og alveolære nerveskader inkluderer prikking og nummenhet, smerter i tungen og leppe, og / eller smerter rundt den spesifikke nerve området.

Rettsmidler

Vurdering og behandling av eventuelle skader bør utføres av lege eller spesialist. Ifølge Mayo Clinic, er det ingen kjent kur for brennende munn syndrom, og kirurgi er ikke anbefalt. Behandlinger som kan bidra til å redusere og håndtere din smerte inkluderer medisiner (Klonopin), alfa-lipoc syre, en antioksidant som produseres naturlig i kroppen, og vitamin B.

Etter en skade på språklige eller alveolar nerve, kontakt lege umiddelbart. Noen ganger, nerve helbreder seg selv i 10 til 12 uker. Kronisk smerte kan utvikle seg over tid, og mikronevrokirurgiske teknikker kan brukes til å korrigere alvorlige skader dersom de ikke leges i løpet av 12 uker.

Betraktninger

The Department of Oral og Maxillofacial Surgery, University of California utført vene grafen kirurgi på alveolar nerve, kort språklige nerve og lang språklige nerve av pasienter som hadde skader. De konkluderte med at kirurgi på den alveolære nerve var vellykket og nerve regenerering inntraff. Kirurgi på den korte språklige nerve var vellykket med noen nerve regenerering forekommende, men ikke 100 prosent. Operasjonen med den lange lingual nerve var ikke vellykket, og det var ingen nerve regenerering. Dette var forbundet med lengden og stillingen av den lange lingual nerve.

Psiatic Nerve Pain

Isjiasnerven smerte er et symptom på irritasjon vanligvis stammer fra et problem i korsryggen. Også kjent som isjias, kan denne smertefulle syndrom forårsake utstrålende smerter fra korsryggen til leggen. Selv om ikke livstruende, sciatic nerve smerte kan sterkt begrense dagligdagse aktiviteter.

Hva er isjiasnerven smerte?

Isjiasnerven er den lengste og bredeste nerve av legemet, løper fra den nedre tilbake gjennom setet regionen og ned i benet til tærne. Irritasjon til dette nerve kan føre til smerter i baken som kan utstråle i baksiden av leggen, og i alvorlige tilfeller, inn i foten, hælen og tærne. Denne type utstrålende smerte er også kjent som radikulopati.

Hva er årsaken til isjiasnerven smerte?

Den vanligste årsaken til dette nerve lidelse er en spinal skiveprolaps i korsryggen som presser på nerven. En skiveprolaps oppstår når kjernen, eller midten av platen, stikker eller lekker ut av diskplass. Spinal stenose, innsnevring av kanalen hvor rygg platen er plassert, og degenerative plate sykdom kan også tillegge til sciatic nerve smerte. Andre årsaker inkluderer skader, infeksjoner eller irritasjon av nerven fra problemer med bein og muskler i området av nerve.

Symptomer på isjiasnerven Pain

Isjiasnerven smerte kan variere mellom en brennende, nummen eller kriblende følelse til en skarp, skyting smerter, som vanligvis er på den ene siden av kroppen. Smerte kan intensivere med bevegelse eller kan forbli konstant. Isjias lider kan også oppleve svakhet i benet eller foten. I ekstreme tilfeller kan tap av tarm og blære kontroll oppstår. Tap av kroppsfunksjoner kontroll er en alvorlig bivirkning som kan indikere en mer alvorlig problem, og krever umiddelbar medisinsk hjelp.

Hvordan behandle isjiasnerven Pain

Behandling av isjiasnerven smerte er avhengig av opprinnelsen. Fysioterapi alternativene inkluderer is eller varme søknad og elektrisk stimulering, samt en omfattende stretching og trening rutine for å øke fleksibilitet, styrke og bevegelighet samtidig som det gir muskelspenninger utgivelse. En fysioterapeut kan også komme med forslag for å øke riktig holdning og kroppen mekanikk for å minimere nerve smerte symptomer i fremtiden.
Hvis sciatic nerve smerte er ikke svarer til konservative tiltak, kan epidural steroidinjeksjoner eller kirurgisk inngrep være nødvendig. En epidural injeksjon steroid er en prosedyre hvor kortikosteroid medisiner er satt inn i det området av nerveirritasjon for å redusere inflammasjon. Kirurgiske prosedyrer innebærer korrigering av den problematiske ryggrad å avlaste nervepress og er vanligvis reservert for tilfeller der symptomene er alvorlige eller tarm og blære kontroll opphører.

Hvordan takle isjiasnerven Pain

Tilstedeværelsen av konstant utstrålende smerte eller smerte som kommer som et resultat av visse bevegelser kan interferere med daglige aktiviteter. Bruk av is eller varme til området av ubehag og ved bruk av NSAID (ikke-steroide anti-inflammatoriske medikamenter) kan lette symptomer. Utføre en vanlig stretching og trening rutine kan bidra til å opprettholde mobilitet og fleksibilitet samtidig som det gir en frigjøring av endorfiner, kroppens naturlige smertestillende. Metoder som massasje for å løsne stramme muskler og kiropraktikk å omstille ryggraden kan også hjelpe lindre symptomer på sciatic nerve smerte.

Klemt nerve Effekter på Nerve Network

De fleste har opplevd en kjeltring i nakken eller en "klemt" nerve som har forårsaket ubehag eller smerte. Nøyaktig hva er en klemt nerve og hva som er så livstruende om det? En klemt nerve, også kjent som en komprimert nerve, kan avbryte den naturlige flyten av vitale impulser til andre nerver. Den gode nyheten: bare visse nerveceller, etter å ha blitt skadet, produserer smerte. Den dårlige nyheten: mest ødelagte nerver nesten alltid negativt påvirke en nerve nettverk.

Kompleksiteten i Nerve Networks

Nervene som utgjør nervenettverk i mennesket tall i milliardklassen. Kroppene våre fungere på grunn av disse nervenettverk. Uten disse nettverkene, ville vi ikke være i stand til å skille mellom varmt og kaldt eller nytelse og smerte. Hver aktivitet, fra å gå til løping, puste til å tenke, fungerer godt på grunn av nerver og nervenettverk. En skadet nerve kan negativt påvirke en hel nerve nettverk. Et moderne eksempel på en skadet nerve at mange mennesker lider med er carpal tunnel syndrom, en ofte smertefull nerve sykdom. Carpal tunnel syndrom er vanligvis forårsaket av repetitive hånd / håndledd bevegelser som resulterer i nummenhet, smerter og svakhet i den berørte hånden. Hvis carpal tunnel syndrom er ignorert og venstre ubehandlet, er det mulig for hele nervenettverket til å bli påvirket, og musklene i hånd og håndledd kan skrumpe (avfall), som resulterer i svakhet.

Nerve / Nerve Network Damage Symptomer

En klemt nerve kan føre til fornemmelser som prikking, svie eller prikkende i de berørte områdene. Personer med diabetes ofte lider alvorlig nerveskade eller nevropati. Diabetes er en alvorlig tilstand hvori glukose (for mye sukker) ødelegger nerveceller i kroppen. Venstre ubehandlet, kan diabetes føre til alvorlige nerveskader i føttene og leggene, hvor amputasjon blir nødvendig; skade på nyrene, som krever dialyse eller nyretransplantasjon, og grå stær og blindhet. Personer med diabetes også lider med atrophied muskler på grunn av ødelagte nerver. Denne type nerveskader kan føre til et tap av fysisk balanse og koordinasjon og ekstrem følsomhet for en hvilken som helst form for fysisk kontakt.

Hvordan ivareta Nerve Networks

Selve strukturen av hvordan våre organer funksjon ligger i våre nervenettverk. Våre kropper og derfor våre nerver er ment å bli brukt, utøves og, enda viktigere, brydde seg om. Våre organer og nervesystem må alltid fylles opp med tilstrekkelig hvile og riktig ernæring. Rådfør deg med din personlige lege eller en trener for å avgjøre hvor mye og hva slags oppvarmingsøvelser du bør gjøre for å ivareta kropp og nerve nettverkene før du starter en ny rutine. Dersom skade oppstår under arbeid eller lek, sørg for at muskel- og nervenettverk er helt leget før du gjenopptar sa aktivitet. Husk, kan gjentatt skade på en enkelt nerve resultere i alvorlig skade på en hel nerve nettverk.

Klemt nerve i korsryggen forårsaket av Running

Når du kjører, kan skader som en klemt nerve skje på grunn av overtrening og mangel på stretching. En klemt nerve i nedre ryggraden forstyrrer nerve funksjon og kan være svært smertefullt.

Klem Nerve

Ifølge Mayo Foundation for medisinsk utdanning og forskning, kan en klemt nerve oppstå når for mye press er brukt på en nerve, forstyrre nerve funksjon, forårsaker smerte, prikking, nummenhet eller svakhet.

Kjører

Stress fra løping og andre idrettsskader kan føre til vev for å komprimere en nerve. Dette kan føre til betennelse i nerven og forstyrre dens funksjon. Det er ingen permanent skade hvis du klemme nerve for bare en kort tid.

Symptomer

En klemt nerve kan inkludere symptomer som en skarp eller utstrålende smerter, nummenhet i området, kriblende følelse og muskelsvakhet. Hvis du klemt en nerve i korsryggen, hoste eller nysing kan også forverre smertene.

Behandling

Gi deg selv god hvile og ta over-the-counter smertestillende midler til symptomene forsvinner. Presset på din nerve må lettet slik at nervefunksjon kan gå tilbake til det normale. Hvis symptomene vedvarer, oppsøk lege umiddelbart.

Forebygging / løsning

Innlemme fleksibilitet øvelser før og etter hver kjøring. Ikke over-toget og bytte til andre former for trening som svømming for å avlaste belastning og styrke andre deler av kroppen din. Opprettholde en sunn vekt er også en god måte å hindre en klemt nerve.

Hvordan å lindre Rå Nerver av angst

Angst, enten fra arbeids woes eller hverdagens stress, kan gjøre at du føler deg stresset og ulykkelig. Snarere enn å ha et nervøst sammenbrudd, finnes det måter å berolige dine rå nerver på egen hånd. Dette kan hjelpe deg å unngå å ta prescription- angst medisiner som en lege kan foreskrive. Ta litt tid ut av dagen til å redusere stress og gjøre neste dag mye enklere.

Bruksanvisning

•  Fokuser på pusten din. Hvis du føler at din angst øker, lukke øynene og puste dypt inn og ut. Telle til ti og fokusere på de tingene som gjør deg lykkelig. Det kan hjelpe å gå til et rolig sted i hjemmet eller arbeide for å utføre dette trinnet.

Ta en boble bad. Fuktet med varmt, parfymert vann vil hjelpe deg å slappe av og vil redusere din angst og stress. Prøv kjelleren vannet med peppermynte og eukalyptus badeoljer. Tenne noen stearinlys og holde overhead lys lav, så harde lyset vil kvele ditt velvære.

Gå en tur rundt nabolaget ditt Ifølge Mayo Clinic, vil regelmessig mosjon forbedre humøret og redusere stressnivået. Vurdere å vandre i nabolaget ditt regelmessig for å holde angsten i sjakk gjennom hele uken.

Drikk litt varm te. Kamille te er et populært valg for de som ønsker å slappe av. Varmen og behagelig aroma vil slappe av nervene og sette deg i godt humør.

Dans rundt i stuen din til din favoritt fengende musikk. Enten det er heavy metal, techno eller pop, vil takt få deg i bevegelse. Bare 15 minutter av bekymringsløse dans kan hjelpe deg til å glemme alle de daglige woes som har vært å gi deg angst i det siste.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke kan synes å redusere angst på egen hånd, bør du vurdere å gå til lege for å få hans eller hennes råd om saken.