Digidexo.com

ssnri medisiner

Typer Depresjon Medisiner

Depresjon er en psykisk helsetilstand preget av triste eller ulykkelige følelser for lange perioder av gangen. Klinisk depresjon fører til betydelige utfordringer i dag-til-dag-aktiviteter. Flere ulike typer medisiner brukes til å behandle depresjon. Medisinen er foreskrevet basert på pasientens behov og legens anbefalinger.

Trisykliske antidepressiva

Trisykliske antidepressiva inkluderer følgende medisiner: Adapin, Anafranil, Asendin, Elavil, Norpramin, Pamelor, Sinequan, Tofranil, Surmontil og Vivactin. Trisykliske antidepressiva hindre hjerneceller fra reabsorbing noradrenalin, serotonin og dopamin for fort. Kroppen frigjør disse kjemikaliene for å fremme en følelse av velvære.

SSRI / SSNRI

SSRI medisiner inkluderer Celexa, Lexapro, Luvox, Paxil, Pexeva, Prozac, Rapiflux og Zoloft. SSNRI medisiner inkluderer Cymbalta, Effexor og Pristiq. Selektive serotonin reopptakshemmere (SSRI) jobber ligner trisykliske antidepressiva, men bare re-absorpsjon av serotonin opphører. Selektive serotonin noradrenalin reopptakshemmere (SSNRI) treg både re-absorpsjon av serotonin og noradrenalin. Ifølge Drugs.com, SSRI og SSNRI antidepressiva generelt har mindre uønskede bivirkninger og trisykliske antidepressiva.

MAO-hemmer

MAO-hemmere inkluderer Eldepryl, Marplan, Parnate og Zelapar. MAO-hemmere arbeid ved å hindre monoxamine oxidase kjemisk fra arbeid i sentralnervesystemet. MAO kjemikalier redusere mengden av serotonin, norepinefrin og dopamin i hjernen. Men hvis MAO kjemiske er blokkert, vil disse kjemikaliene nivåer holde høy og resultere i en lykkeligere stemning.

Benzodizeprines

Benzodizeprines inkluderer Alprazolam, Niravam og Xanax. Benzodizeprines øke aktiviteten av gamma-amino-smørsyre, som har en beroligende virkning på sentralnervesystemet.

Bupropions

Bupropins inkluderer Alpenzin, Budeprion og Wellbutrin. Bupropions bremse re-absorpsjon av dopamin og noradrenalin, som hjelper enkeltpersoner opprettholde en lykkeligere stemning.

Atypiske antipsykotika

Atypiske antipsykotika inkluderer Abilify, Invega, Seroquel og Zyprexa. Mest atypiske antipsykotika målrette serotonin og dopamin-reseptorer.

Medisiner for depresjon etter en avhengighet

Avvikling bruk av vanedannende stoffer fører ofte underliggende psykiske lidelser som depresjon å gjenoppstår. Antidepressive medisiner kan hjelpe behandle symptomene på depresjon i å utvinne narkomane som lider av pre-eksisterende depressive lidelser.

Typer

Medisiner som Prozac og Lexapro fra SSRI-familien er den mest foreskrevne antidepressiva. Når disse er ineffektive, narkotika fra trisykliske, atypiske eller MAOI antidepressive klasser kan være foreskrevet.

Farmakologi

Antidepressiva virker ved å øke nivåene av nevrotransmittere i hjernen. SSRI øker serotonin, mens SSNRIs som Cymbalta og Effexor påvirke både serotonin og noradrenalin. Andre nevrotransmittere målrettet av antidepressiva omfatter dopamin og acetylkolin.

Effekter

Antidepressiva kan bidra til å stabil humør og normalisere appetitten og energinivået, som begge kan bli rammet av depresjon. Medisiner som Luvox og Anafranil kan også være effektiv i behandling av angstlidelser som tvangslidelser (OCD).

Bivirkninger

Som alle medisiner, kan antidepressiva forårsake uønskede bivirkninger. Ifølge helpguide.org, hyppigst rapporterte bivirkninger av antidepressiva omfatter seksuell dysfunksjon, vektøkning, tretthet og munntørrhet.

Advarsel

Antidepressiva øker risikoen for selvmordsrelatert atferd hos noen mennesker. Hvis du opplever tanker om selvskading mens du tar antidepressiva, kontakt lege umiddelbart.

Medisiner for behandling av bipolar depresjon

Blir diagnostisert med bipolar lidelse er ikke så negativ som det en gang var. Medisiner har bedret seg, og gamle standby behandlinger har blitt erstattet. Disse nyere medisiner fører til bedre kontroll for pasienter diagnostisert med bipolar lidelse.

Litium

Litium er den første behandling i manisk depresjon. Litium brukes som en stemning stabilisator og for å øke effekten av andre medisiner. Det kan også redusere psykotiske episoder.

SSRI

Selektive serotonin reopptakshemmere (SSRI) er anti-depressiva som påvirker serotonin i hjernen. De virker ved å stabilisere denne viktige kjemiske, derfor redusere relatert depresjon. Noen av de vanligste SSRI er Prozac, Paxil og Lexapro.

SSNRIs

Serotonin-noradrenalin reopptaksinhibitorer (SNRI) også anvendes i behandlingen av bipolar depresjon. Noradrenalin er et annet kjemisk stoff i hjernen som spiller en rolle i depresjon og mani. SNRI øke mengden av noradrenalin i hjernen, og dermed forbedre humør. Noen av de mest populære SNRI er Effexor, Cymbalta og Pristiq.

MAO-hemmere

MAO-hemmere, eller monoaminoksidasehemmere, var de første anti-depressiva og arbeid ved å stoppe enzymet monoaminoksidase fra metabolizing serotonin, noradrenalin og dopamin. MAO-hemmere bidra til å holde et stabilt nivå av disse kjemikaliene i hjernen.

Stemningsstabiliserende

En av de kjennetegn funksjonene i bipolar lidelse er humørsvingninger, så en del av behandlingen omfatter medikamenter som reduserer alvorlighetsgraden av disse svinger. Noen av disse inkluderer Depakote, Tegretol og Risperdal.

Antipsykotiske medisiner

I en alvorlig manisk episode, kan psykose oppstå. Antipsykotiske medisiner er foreskrevet for å redusere eller eliminere de auditive og visuelle hallusinasjoner at pasienter kan oppleve. Noen av de mest brukte er Haldon, Thorazine og Seroquel.

Personer tar medisiner for Narkolepsi & Primær Hypersomni

Personer tar medisiner for Narkolepsi & Primær Hypersomni

Reseptbelagte medisiner for narkolepsi og primær hypersomni brukes til å behandle overdreven søvnighet som er forstyrrende for pasientens liv. Valgene inkluderer sentralstimulerende midler og sove hjelpemidler.

Sentrale hypersomni lidelser

Narkolepsi og primær hypersomni er forstyrrelser i sentralnervesystemet som forårsaker overdreven søvnighet på dagtid (EDS). De er nevrologisk, ikke psykologisk, lidelser.

Behandelbare symptomer

I primær hypersomni, EDS ofte gjør pasienter krever mer søvn enn normalt. I narkolepsi, kan drømme-relaterte symptomer som plutselig tap av muskeltonus (katapleksi) og hallusinasjoner være til stede.

Sentralstimulerende

Modafinil (Provigil), amfetamin (Adderall, Dexedrine), og metylfenidat (Ritalin) er sentralstimulerende midler ofte foreskrevet for disse forholdene. Klomipramin, en eldre generasjon antidepressiva med stimulerende effekt, kan være foreskrevet for narkolepsi med katapleksi.

Natriumoksybat

Natriumoksybat (Xyrem) kan være foreskrevet for å bedre nattesøvn. Det er tatt ved sengetid og igjen i løpet av natten, og er bare tilgjengelig i posten fra en enkelt sentral apotek.

Avhengighet

Amfetamin, metylfenidat, og natriumoksybat er alle Schedule III legemidler med stort potensial for misbruk. De bør brukes med forsiktighet og under tett medisinsk oppfølging.

Bivirkninger

Alle medisiner for narkolepsi og primær hypersomni har bivirkninger. Personer som tar disse legemidlene bør arbeide tett med sine leger og farmasøyter å forstå og håndtere spesifikke bivirkninger.

Serotoninreopptaks medisiner for Parkinsons sykdom

Serotoninreopptaks medisiner for Parkinsons sykdom


En progressiv sykdom, sakte ødelegger Parkinsons sykdom eller svekker hjernecellene som er ansvarlige for å lage signalstoffet dopamin. Dessverre, Parkinsons sykdom påvirker også andre nevrotransmittere som serotonin, et signalstoff enn påvirkninger humør.

Om Serotonin

Lave nivåer av sirkulerende serotonin kan føre til depresjon, angst og panikklidelse hos pasienter med Parkinsons sykdom, forklarer Parkinsons sykdom Foundation (PDF).

Betydning

Tjue prosent av personer diagnostisert med Parkinsons sykdom utvikler depresjon før utvikle motoriske symptomer som skjelvinger, muskelstivhet og nedsatt balanse, sier University of Chicago Medical Center. I løpet av Parkinsons sykdom, minst 40 prosent av pasientene vil utvikle klinisk depresjon, legger PDF.

Funksjon

Serotoninreopptaket medikamenter stimulere hjernen for å bruke serotonin som er tilgjengelig i hjernen ved å forhindre hjerneceller fra reabsorbing nevrotransmitteren.

Typer

Leger vanligvis foreskrive en klasse for serotonin reuptake medisiner som kalles selektive serotonin reopptakshemmere, som inkluderer paroksetin (Paxil), citalopram (Celexa) og fluoksetin (Prozac), forklarer University of Chicago Medical Center.

Bivirkninger

SSRI kan indusere bivirkninger som kvalme, hodepine, søvnløshet, utslett og uro, ifølge Mayo Clinic. Pasienter med Parkinsons sykdom kan også fortsette å oppleve trøtthet og apati mens du tar SSRI, sier Parkinsons institutt og Clinical Center.

Hvordan Gi Medisinering til Parkinsons Pasient

Hvordan Gi Medisinering til Parkinsons Pasient


I henhold til Parkinsons sykdom Foundation, i det minste 50 prosent av alle Parkinson-pasienter taper sin evne til å svelge normalt. De mister kontrollen over musklene i deres munn og svelg, deres tunge og kjevemusklene blir svekket og den mekanismen som får dem til å svelge automatisk spytt blir forstyrret, noe som gjør det vanskelig å ta medisiner.

Avspenningsteknikker

Når Parkinson-pasienter har problemer med å svelge, kan medisinering tid føre til angst. Å være anspente merker svelge enda vanskeligere, så det er viktig å hjelpe pasienten slappe av før administrering av medisiner. Dype pusteøvelser kan bidra til å slappe av musklene i spiserøret. Pasienten bør ta langsomme dype åndedrag og visualisere å kunne svelge uten problemer. Noen ganger hjelper det å spille myk musikk eller dimme lyset.

Posture

Parkinson-pasienter bør sitte oppreist i en 90-graders vinkel når du tar medisiner. Vippe hodet bakover når du svelger piller anbefales ikke, fordi det kan øke sannsynligheten av væske i lungene. Hodet bør lente litt fremover med haken peker mot brystet, noe som bidrar til å flytte medisiner til baksiden av halsen. Etter å ha tatt medisin, bør Parkinson-pasienter stå oppreist i minst 30 minutter.

Medisinering Schedule

I de fleste tilfeller, orale medikamenter som regulerer nivået av dopamin i hjernen, er den fremgangsmåte for styring av symptomene på Parkinsons sykdom. Dopamin er et signalstoff som bidrar til å kontrollere muskelbevegelser, og forsinke en dose med så lite som 15 minutter kan føre til at symptomene forverrer seg i flere timer. Derfor, stikker til et medikament timeplan er avgjørende for Parkinson-pasienter. Det er også viktig å relatere medisinering med matinntak, som dopamin ikke bør tas innen 30 minutter for å spise protein. Vær oppmerksom på hvordan maten samhandler med alle medisiner, og planlegge deretter.

Medisinering Justeringer

Har legen vurdere pasientens medikamentliste for å finne ut om noen av dem kan reduseres eller avbrytes. Be farmasøyten hvilke, om noen, av de medisiner er tilgjengelige i flytende form. Å gå fra en pille til en væske vil trolig kreve dosering og timing justeringer, men mange pasienter med å finne de væsker lettere å svelge. Noen tabletter kan deles opp i mindre biter for å lette lettere å svelge, og kapsler kan noen ganger bli åpnet og granulater drysset inn en skje med eplemos eller yoghurt. Aldri bryte piller eller åpne kapsler uten først å konsultere apoteket.

Tale og svelge Therapy

Hvis svelgeproblemer er alvorlig, kan pasienten må gjennomgå behandling med en profesjonell. En logoped kan lære pasienten teknikker som gjør svelge tryggere, og kan vise ham øvelser som vil hjelpe musklene i halsen og spiserøret fungere mer effektivt. Slik behandling kan bidra til å forsinke nedgangen svelge funksjon og forbedre pasientens evne til å ta medisiner.

Medisin Dropper Typer

Medisin Dropper Typer


Det er sortimenter av ulike drop tilgjengelig som kan brukes til ulike medisinske, vitenskapelige eller husarbeid. En medisin dropper er en av de primære måleverktøy som benyttes for å administrere medisiner i forskjellige områder av kroppen. Ved fremstilling og utporsjonering av medikamenter til pasienter, er det viktig at fremgangsmåten og doseringen som brukes er riktige, som pasientens helse kan avhenge av det.

Flytende Medisinering Dispensere

Medisin drop er vanligvis sammensatt av en liten pipette festet til en gummi klemme pære. Vanligvis er disse drop laget av glass eller plast og merket med kalibrerte måleenheter. Egnet for ulike medisinske bruksområder, er de i stand til å holde en rekke ulike volumer med størrelser som spenner fra lange til korte, smale til brede. Avhengig av størrelsen av åpningen, idet den vinkel som brukes eller det trykk som utøves på gummipære, kan medisindrop produsere varierende dråpestørrelser for forskjellige væsker. For å utnytte en dropper rullatoren presses pære og plasser dropper inn i væsken. Deretter slipper ballongen for å trekke væsken i dropper. Komprimere pære igjen å dispensere væske.

Oral medisin Dropper

De fleste leger og annet helsepersonell vil administrere flytende medisiner til barn med medisin droppers. Ofte vil instruksjonene for bruk av barn og voksen medisiner gi en fastsatt mengde av dråper. Oral medisin droppers kan være tilstrekkelig i å gi medisin til spedbarn og barn, fordi barn ofte har problemer med å svelge piller og væsken kan lett komme nær baksiden av pasientens hals og tunge. De fleste er merket med egnede målinger for å sikre at den avsatte mengde er tatt. Vanligvis er disse drop laget av slitesterk plast og finnes i målinger av teskjeer (ts) og kubikkcentimeter (ccm).

Eye Medicine Dropper

En oftalmisk dråpeteller, pipette eller medisin for øyet, blir brukt for å gi en flytende løsning for øyet. De er tilgjengelige rett tippet eller bøyd tippet. Naturligvis ville drop brukes for øye medisinering være mindre i størrelse og ha et mindre væskevolum, sammenlignet med oral medisin drop. Vanligvis, er de allerede er festet til øyet medisinens flaskekorken for enkel bruk. Eye medisiner er vanligvis tatt i drops, der øyendrop forsynes med mye mindre rot i forhold til medisin kopper, sprøyter og andre medisin dispensere.

Ear Medisin Dropper

Vanligvis kan et øye dropper og øre dropper tjene samme formål. Ofte er øret drop trengte å gi øret medisiner som har varme temperaturer for å behandle infeksjoner og gi annen hjelp til ørene. Som øyet dropper, er de tilgjengelig med rette eller bøyde tips.

Hvordan bruke holistisk medisin til å behandle multippel sklerose

Hvordan bruke holistisk medisin til å behandle multippel sklerose


Multippel sklerose (MS) er en kronisk sykdom som angriper det sentrale nervesystemet. Vanlige symptomer inkluderer smertefulle muskelkramper, nummenhet i armer, ben og ansikt, tåkesyn og problemer med å balansere. Det er ingen nåværende kur for multippel sklerose; men det finnes måter å behandle symptomene. Holistisk medisin fokuserer på evnen kroppen har til å helbrede seg selv. Ved å balansere kropp, sinn og sjel med miljøet den enkelte bor i, er det antatt at helhetlig utøvere kan lindre MS-symptomer. Følg disse trinnene for å finne ut hvordan.

Hvordan bruke holistisk medisin til å behandle multippel sklerose

Redusere symptomer Gjennom et riktig kosthold

•  Unngå mat som inneholder mettet fett. Mettet fett vanligvis stammer fra animalsk fett, noe som kan forverre multippel sklerose symptomer.

Konsumere rikelig med grønnsaker og fiber. Gode ​​valg er bønner og erter.

Velg magert kjøtt som en primær kilde til protein.

Opprettholde en diett med mindre enn 20 g fett per dag. Som en MS pasient, kan dette gjøre en stor forskjell i å lindre dine symptomer og forlenge livet ditt.

•  Ta kosttilskudd som vitamin D, vitamin B12 og fiskeoljekapsler for å lindre smertefulle MS-symptomer.

Bruk Complementary holistiske terapier

Bruk mosjon og komplementær alternativ medisin praksis som en måte å lindre symptomene.

Øv dyp pusting for å bekjempe stress. Stress kan forverre MS-symptomer. Hvis dyp pusting er ikke nok, kombinere dyp pusting med meditasjon (se neste avsnitt).

Lær å lese kroppens signaler og berike din helse med biofeedback. Biofeedback innebærer å bruke hjernens makt til å endre fysiske kroppsfunksjoner. Dette er ikke en teknikk for amatører. Det kan kreve bistand fra en alternativ medisin utøveren. Les mer om det i "Holistisk online" hjemmeside (se Ressurser nedenfor).

Bruk Meditasjon å behandle multippel sklerose Symptomer

Start med å velge et rolig område, og lukke øynene.

Konsentrer deg om pusten din og prøve å slappe av.

Begynn å la gå av spenning med hver dypt pust og puster.

La din kropp og sinn til å smelte. Gi slipp på tanker eller bekymringer.

Overgi deg til en dyp avslapning.

Hint

  • Behandlinger for MS varierer fra moderat priset dyrt.
  • Hvis du har problemer med å puste eller vedvarende tåkesyn, oppsøke lege umiddelbart.
  • Før du starter noen alternativ medisinsk teknikk, være klar over at mange ikke har blitt vitenskapelig evaluert. Hvis du bestemmer deg for å prøve holistisk medisin, holde legen informert om folk medisinsk teknikk du påtar deg.

Medisiner som brukes for MS Fatigue

Medisiner som brukes for MS Fatigue


Mer enn 80 prosent av multippel sklerose (MS) pasienter opplever tretthet - det er den mest omtalte MS symptom ifølge undersøkelser av National MS Society. Stimulerende medisiner lette trøtthet, men må brukes med forsiktighet for å unngå avhengighet. Kosttilskudd er også tilgjengelig.

Amantadin

Ifølge Dr. George H. Kraft, direktør for den vestlige Multiple Sclerosis Clinical Center, University of Washington, Amantadine (Symmetrel), foreskrevet i en dose på 100 milligram to ganger om dagen, er trygt og billig. Det er den mest forskrevne medisiner for MS fatigue.

Modafinil

Kraft sier også Modafinil (Provigil) er et medikament MS leger i økende forskrivning. Vanlig dosering er 200 milligram, tas hver morgen å unngå søvnforstyrrelser om natten.

Metylfenidat

MS-pasienter ofte føler de resultatene de får fra sentralstimulerende metylfenidat (Ritalin) er svært gunstig. Dosen varierer - legen din vil avgjøre hva som er best for deg.

Advarende Sight

Kraft uttaler videre stimulerende medisiner kan påvirke kroppens naturlige rytme fortelle deg når mer søvn er nødvendig. Han sier berøvelse av søvn hindrer den naturlige evne av nervesystemet for å reparere MS skader, etter en prosess med omlegging informasjon til andre områder i hjernen. Denne aktiviteten blir utført under dyp søvn stadium.

Dietary Supplement

Kosttilskudd acetyl-L-karnitin er en form av aminosyren L-karnitin, som finnes i nesten alle celler i kroppen. Det spiller en avgjørende rolle i produksjon av energi fra langkjedede fettsyrer. Ifølge Mayo Clinic, en studie fra 2006 konkluderte med bruk av dette kosttilskuddet i forbindelse med vanlig brukte immundempende medisiner redusert MS fatigue intensitet i 63 prosent av deltakerne som ble behandlet.

Smertestillende medisiner for MS

Smertestillende medisiner for MS


Multippel sklerose (MS) er en invalidiserende nevrologisk tilstand som vanligvis rammer unge voksne. MS oppstår når meldinger mellom hjerne og kropp er avbrutt. Medisiner kan behandle den medfølgende smerte.

Misforståelse

Noen mennesker kan tro at det er ingen smerter forbundet med MS, bare en reduksjon i motoriske ferdigheter. Men National Sclerosis Society viser at nesten halvparten av MS-pasienter lider av kroniske smerter.

Typer

Karbamazepin kan brukes til å behandle smerte forårsaket av MS-assosiert nervedysfunksjon og kramper. Pentoxifylline vil bidra til å lindre smerter forårsaket av dårlig blodsirkulasjon. Ziconotid brukes til å behandle kronisk MS smerte.

Time Frame

MS smerte narkotika er ikke alltid effektive med en gang. Finne den rette medisinen kan ta tid, og stoffet nivå må bygge opp i pasientens system å være av maksimal effektivitet.

Teorier / Spekulasjoner

Legene er ikke helt sikker på hvordan MS narkotika arbeid. En teori er at de antiepileptika arbeidet mye som antidepressiva ved å endre elektriske aktiviteten i smertesentrene i hjernen.

Advarsel

Alle MS-stoffet kan ha alvorlige bivirkninger, spesielt når det kombineres med andre medikamenter. Disse kan omfatte munntørrhet, kramper og lavt blodtrykk. MS smerte medikamenter må alltid tas under direkte tilsyn av lege.

Medisin for MS Related Fatigue

Medisin for MS Related Fatigue


MS-pasienter kan lide av tretthet for en rekke grunner, inkludert blæredysfunksjon, muskelkramper og depresjon. Men matthet, en annen form for MS relatert tretthet, har ingen åpenbar årsak.

MS-Related Fatigue

Matthet skjer daglig, vanligvis blir verre etter hvert som dagen går, og kommer på raskt. Dette tretthet er mer alvorlig enn det som er et resultat av andre årsaker.

Årsak

Matthet har ingen kjent årsak, og det er ingen tester som definitivt diagnostisere en pasient med denne type tretthet.

Behandling

En lege vil først utelukke andre mulige årsaker til trøtthet, for eksempel depresjon eller søvnapné. Pasienter diagnostisert med matthet kan trenge yrkesmessig eller fysisk terapi, og søvnregulering og stressmestring kan også forbedre symptomer. Kliniske studier av medisiner amantadin HCl og modafinil har vist potensial for å lindre trøtthet symptomer.

Amantadine HCl

Amantadin hydrochloride vanligvis behandler Parkinsons symptomer, men det kan også fungere som en antiviral mot influensa. Medisinen kan forårsake ekstrapyramidale bivirkninger, for eksempel malignt syndrom. Denne potensielt dødelig tilstand som forårsaker stive muskler, feber og høyt blodtrykk.

Modafinil

Modafinil behandler narkolepsi og søvnforstyrrelser forårsaket av arbeids atypiske timer. Medisinen selges under merkenavnet Provigil i USA alvorlige potensielle bivirkninger av modafinil inkluderer hallusinasjoner, depresjon og hevelse.

Hvordan lette ubehag av Migrene Uten medisin

Med mer enn 26 millioner amerikanere lider av migrene, de farmasøytiske selskapene tjener enorme inntekter på medisiner ment for å behandle, og selv forebygge migrene. Noen av disse medikamentene har risikable bivirkninger eller kan være vanedannende når det brukes i lengre perioder av gangen. Andre migrene medisiner er ikke veldig effektivt, eller kan skape rebound hodepine når det brukes ofte. Hvis du lider av migrene, vil du kanskje vurdere å prøve å lette din migrene med andre virkemidler før nå for en flaske medisinering.

Hvordan lette ubehag av Migrene Uten medisin

•  Finn ut om varme eller kalde omslag bidra til å lindre smerten fra migrene. I noen tilfeller kan du finne at verken varm eller kald gjør mye for å hjelpe din smerte og ubehag. Prøv å bruke en varm pakke for en stund. Hvis det virker ineffektive, gi en kald pakke en prøve. Du vil sannsynligvis finne at en fungerer bedre enn den andre i å gi en viss grad av komfort.

Ta den dag fri fra jobb eller skole når du er på høyden av din migrene. Legge seg ned å hvile ofte gjør en migrene mer utholdelig. Stående fot, eller kan være uutholdelig når lider av migrene. Hviler i sengen kan lindre noen av trykket og mest uutholdelig smerte forbundet med det felles migrene.

Limit lyd og visuell stimulering så mye som mulig. Lys og lyder er ofte tortur når du har en migrene hodepine. Slå av lyset i rommet der du hviler. Prøv å ikke ha TV på eller musikk å spille, slik at du ikke er plaget av lyd og lys. Spør alle i huset for å være så stille som mulig for et par timer mens du forsøker å gjenopprette fra din migrene.

Prøv en dråpe eller to av essensielle olje av lavendel for å hjelpe deg å slappe av under en migrene. Lavendel har avslappende egenskaper som kan gjøre det mulig for deg å unngå å spenne muskler i hodet og nakken. Det er viktig å anerkjenne den potensielle starten på en migrene for å kunne bruke dette midlet før hodet smerte er i full kraft. Når du begynner å føle deg hodepine, trykk i hodet, ubehag i nakke og skulder muskler, nå for lavendelolje.

Bruk hjem massasje for å hjelpe til med å gjøre din migrene litt mer utholdelig. Prøv å massere templer med hendene. Dette kan noen ganger hjelpe til å eliminere noen av de verste smerte eller trykk. Hvis din migrene er assosiert med nakke og skuldersmerter, spør noen som er med deg hjem til forsiktig melding nakke og skuldre.

Hint

  • Ikke prøv noe alternativ behandlingsmetode eller kosttilskudd før du rådføre deg med din lege.

Medisiner for å behandle MS

Multippel sklerose er en sykdom som forstyrrer kommunikasjonen mellom hjernen og andre deler av kroppen. Ingen kur eksisterer, men det finnes medisiner som kan hjelpe lindre sykdommens symptomer og for å bremse progresjon.

Costicosteroids

Costicosteroids er de mest vanlige behandling for multippel sklerose ifølge MayoClinic.com. Disse medikamentene lindre betennelser i løpet av et tilbakefall.

Interferoner

Disse stoffene, som inkluderer Betaseron og Avonex, bremse utviklingen av MS-symptomer. Deres bivirkninger inkluderer alvorlig leverskade, ifølge Mayoclinic.

Glatiramer

Glatiramer blokkerer immunsystemets angrip av myelin. Stoffet injiseres daglig, og har bivirkninger, inkludert kortpustethet og spyling etter injeksjon.

Natilizumab

Dette stoffet brukes vanligvis for de som ser ingen positive effekter fra andre behandlinger, ifølge MayoClinic.com. Natilizumab forstyrrer med passering av skadelige immunceller i hjernen din, men det setter brukerne i fare for hjerneinfeksjon.

Mitoksantron

Dette immunsuppressiv brukes vanligvis kun hos pasienter med avansert multippel sklerose. Det kan bidra til å lindre symptomer, men det kan være skadelig for hjertet.

Hvordan virker migrene medisiner fungerer?

Hvordan virker migrene medisiner fungerer?

Hva er en migrene?

En migrene er en sever hodepine som kan forårsake smerte, kvalme, svimmelhet og en følsomhet for lys og lyd. Migrene kan skje når som helst og er ganske ofte ødeleggende når de oppstår. De fleste av migrene er forårsaket av vaskulær, neurale, eller kjemiske problemer. Det er mange medisiner som er tilgjengelige for å bidra til å forhindre og eller leder migrene forekomster.

Mislykket Medisinering

En type migrene medisiner som brukes er mislykket medisiner. Disse medikamentene er tatt ved første tegn på en migrene og bidra til å lindre eller lysere symptomene på en migrene. Men det betyr ikke alltid hindre en migrene, og gjør ingenting med mindre en migrene har allerede startet.

Forebyggende medisiner

Forebyggende migrene medikamenter blir brukt til å forhindre en migrene starter. Disse medikamentene blir brukt av kroniske migrenepasienter og arbeid ved å skape et miljø i kroppen din som ikke fremmer migrene å skje i første omgang.

Vaskulær

Noen av migrene kan være forårsaket av problemer med det vaskulære system. Når problemer oppstår fra innsnevring og utvidelse av blodårene, hevelse kan forekomme. Som svellende øker, blir området smertelig følsom for bevegelsen. Dette er grunnen til at med mange migrene kan du føle bankende smerte. Dette er fordi hver gang hjertet slår, løper blodet gjennom de følsomme fartøy forårsaker enda større smerte. Visse migrene medisiner kan hjelpe ved å redusere hevelse, samt å hjelpe kontroll dilatasjon og innsnevring av blodårene.

Chemical

En antatt årsak til at det oppstår migrene er en kjemisk ubalanse. Dette skjer når serotoninnivået i hjernen er ubalansert. Serotonin er delvis ansvarlig for innsnevring og utvidelse av blodårene rundt hjernen. Hvis denne blodkarprosessen ikke holdes under kontroll, kan veggene rundt blodkaret blir svake og en liten mengde av blod er i stand til å unnslippe beholderen inn i omkringliggende vev. Smertereseptorer i nærområdet fornemme lekkasje og varsle kroppen din i form av migrene smerte. Migrene medisiner virker ved å hjelpe til å regulere serotonin, som igjen holder blodårene under kontroll.

Neural

Migrene kan også være forårsaket av nerveproblemer. Dette skjer når en strøm av ulike hjernen kjemikalier irritere nerver og smertesensorer rundt hjernen. Disse kjemikaliene kan frigjøres under belastende forhold, eller som en følge av næringsmidler eller alkoholinntak. Substans P er en av de største skyldige fremkallende kjemikalier for disse typer migrene. En migrene medisiner fungerer ved å balansere ut igjen de kjemikaliene som har blitt utgitt i hjernen, som deretter lindrer irritasjon av av nerver og smertesensorer.

Koffein

Koffein er en vanlig ingrediens som finnes i mange migrene medisiner. Selv om koffein kan også være en trigger for noen migrenepasienter, når det brukes i medisiner det hjelper kroppen å absorbere medisinen raskere. Det gjør det ved å fungere som en mild stimulerende som hjelper kroppen prosessen medisinen raskere.

Triggere

Du kan bidra til å øke kraften i din migrene medisiner ved å analysere og unngå livs triggere som kan føre til migrene oppstår. Hold en journal over hva du gjorde og hva du spiser før en migrene. Holde styr på matvarer vil bidra til å identifisere kjemiske triggere, og holde styr på hva du gjorde vil bidra til å identifisere stress relaterte triggere. Når du har identifisert mønstre i hverdagen i forhold til din migrene, kan du unngå disse triggere.

Om medisiner som brukes til å behandle migrene hodepine

Migrene er svært smertefull hodepine. De kan forårsake utrolig bankende smerte i den ene eller begge sider av hodet, syner av blinkende lys, og en følelse av kvalme, blant andre sanseinntrykk. Medisiner utviklet for å håndtere migrene faller inn under en av to grupper. Det finnes medikamenter for å lindre smerte symptomer, og det er medisiner som forsøker å forebygge migrene.

Triptaner

En klasse av medikament kalt triptaner brukes av mange mennesker når en migrene oppstår. Triptaner effektivt kan lindre smerte, hjelpe med kvalme og følsomheten redusere til lys og lyder kjent som en aura som følger mange migrene. I utgangspunktet var et stoff som heter Imitrex brukes til dette formålet, men medisiner som Maxalt, Amerge, Axert, Relpax og Frova har også vist seg effektive. Triptaner har bivirkninger som svimmelhet og kvalme.

Ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler

Steroide anti-inflammatoriske legemidler er kjent som NSAIDs. Over-the-counter NSAIDs som Advil og Motrin kan ofte håndtere en migrene som ikke er alvorlig, men når smertene er mer intense, kan spesielle medikamenter som kombinerer aspirin, koffein og paracetamol fungere. Excedrin Migrene er et slikt medikament. Reseptbelagte versjoner av disse smertestillende midler er et alternativ når de over-the-counter seg ikke hjelper. NSAIDs tatt ofte over et tidsrom har vist seg å resultere i mageblødning og magesår, slik at deres bruk må overvåkes nøye.

Andre smertelindring alternativer

Ergotamin var et populært valg for å bekjempe migrene smerte før advent av triptaner og er fortsatt tilgjengelig, men det er nå ansett som mindre effektive enn triptaner. Noen migrene narkotika kombinere en beroligende kalt butalbital med paracetamol eller aspirin, men de anbefales bare for alvorlig migrene siden de forårsaker symptomer på tilbaketrekning. Opiater brukes noen ganger når andre legemidler ikke klarer å bringe en migrene smerte til et håndterlig nivå. De inneholder narkotika og kan bli avhengighetsskapende, slik at de normalt ikke foreskrevet for migrene smerte bortsett fra når det er ingen annen løsning. Anti-kvalme narkotika er også brukt til å kjempe som symptom på migrene.

Forebyggende medikamenter

Legemidler som opprinnelig er konstruert for å behandle andre tilstander har vist seg at de kan forebygge migrene fra forekommende eller i det minste holde alvorlighetsgraden av hodepine ned. Betablokkere som brukes til å behandle høyt blodtrykk brukes mot migrene, som er stoffer som Isoptin og Calan. Legemidler som brukes til å redusere symptomer på hypertensjon som Zestril og Prinivil også arbeide for å holde migrene unna, selv om medisinske eksperter ikke nøyaktig forstå hvordan dette fungerer. Antidepressiva som Vivactil og Pamelor fungerer også godt i tråd migrene i sjakk. Depakote og topiramat, som er anti-beslag medisiner, kan også forhindre en migrene, men doseringen må være liten for å unngå betydelige bivirkninger som kan oppstå når de brukes.

Botox

Merkelig nok, har det blitt funnet at mennesker som er utsatt for migrene som får Botox-injeksjoner for kosmetiske formål har færre og mindre alvorlige hodepine. Man antar at Botox har en slags effekt på nervesystemet, som forårsaker migrene å skje mindre. Mens Botox har ikke denne effekten i hver pasient, har det produsert nok resultater at det er et mulig alternativ når andre medisiner som skal hindre migrene ikke klarer å gjøre jobben.

Hvordan kjøpe OTC migrene medisiner

Det finnes et stort antall migrene over skranke medisiner strømpe hyllene, slik at det er forvirrende og slitsom å velge. Men med så mange valg tilgjengelig og praktisk plassert, migrenepasienter stadig foretrekker medisiner til reseptbelagte legemidler. De er som regel rimeligere, bære mindre stresset enn å håndtere helseforsikring retningslinjer og er tilgjengelig natt og dag, takket være 24-timers nærbutikker og rabatt varehus.

Hvordan kjøpe OTC migrene medisiner

•  Ta kontakt med en lege om symptomer og behandling mot migrene som er riktig for deg. Be ham om å anbefale en medisin som best vil behandle migrene og forklare hvor ofte og hvor mye du skal bruke for mest nytte.

Velg en medisin med færrest bivirkninger. Langvarig bruk av NSAIDs er hardt på magen og noen mennesker ikke tåler koffein. Les etiketten på migrene medisin før du tar noen og være klar over eventuelle ingredienser som du er allergisk mot eller ikke tåler bra i det siste.

Kontroller for mulige interaksjoner. Sørg for reseptbelagte medisiner som du nå tar er trygg når den kombineres med ingrediensene i over mot medisiner. Når du er i tvil, spør en lege eller apotek for å hjelpe deg.

Sammenlign ingredienser og priser. Mange produkter inneholder nøyaktig samme ingredienser, men prisene varierer fra merke til merke. Butikk merkevare og generiske produkter spare penger samtidig som den er så effektiv som merkevarer.

Spør farmasøyten om hjelp. Hun kan svare på eventuelle spørsmål du har mens henviser deg til bestemte medisiner og gi anbefalinger av produkter som fungerer best.

Hint

  • For å hindre fremtidige migrene, begynner en vanlig diett av lavdose acetylsalisylsyre, ibuprofen eller naproxen. Som med alle nye behandlingsforløp, snakke med legen din før du begynner.

Bivirkninger av migrene medisiner

Hvis du har migrene, tar medisiner for å redusere hyppigheten og varigheten av symptomene dine er en nødvendighet for å gå om dine vanlige aktiviteter. Imidlertid kan migrene medikamenter forårsake betydelige bivirkninger, hvorav noen kan være så deaktivering som migrene selv. Ifølge Mayo Clinic og Drugs.com, bivirkninger av migrene medisiner inkluderer fordøyelsesproblemer og nevrologiske problemer.

Fordøyelsesproblemer

Migrene medisiner som triptaner og ikke-steroide antiinflammatoriske midler (aspirin, ibuprofen) kan forårsake urolig mage, kvalme, tap av matlyst, oppkast og diaré.

Nevrologisk dysfunksjon

Medisiner som triptaner og ergots brukes til å behandle migrene kan føre til at du utvikler nevrologisk dysfunksjon inkludert svimmelhet, besvimelse, svimmelhet, muskelsvakhet og forvirring, som vanligvis stoppe etter at medisinen er fjernet fra kroppen din.

Organskade

Hyppig eller langvarig bruk av migrene medisiner kan føre til at du utvikler organskade i magen, leveren eller tarmene, og kan føre til organsvikt, som er en livstruende tilstand.

Rebound hodepine

Noen migrene medisiner som butalbitals og opiater kan føre til at du har rebound hodepine, som kan oppstå på egen hånd eller som et symptom på tilbaketrekning fra migrene medisiner.

Søvnforstyrrelser

Du kan oppleve døsighet, avbrutt søvn eller innsovningsvansker som et resultat av å ta migrene medisiner som betablokkere, trisykliske antidepressiva og ikke-steroide antiinflammatoriske preparater som er kombinert med koffein.

Hjerte Effects

Migrene medisiner som triptaner kan ha alvorlige effekter på hjerte og blodårer, som plutselige økninger i blodtrykket og en økt sjanse for å ha et hjerteinfarkt eller hjerneslag mens du bruker medisiner.

Hva er bivirkningene av migrene medisiner?

Hva er bivirkningene av migrene medisiner?


Migrene er smertefull hodepine som ofte kan svekker en person som opplever dem. De kan oppstå så lite som en gang i noen måneder til et par ganger i uken, avhengig av hvor alvorlige de er. Når migrene smerte blir for overveldende, mange folk vende seg til migrene medisiner for å bidra til å håndtere problemet. Imidlertid kan mange migrene medisiner har bivirkninger som trenger å bli forstått før du går på medisiner.

Typer

Før diskutere bivirkninger, er det viktig å forstå at det er to hovedtyper av migrene medisiner: smertestillende og forebyggende. En smertelindrende migrene medisiner er tatt etter at virkningene av en migrene oppstår å bidra til å redusere smerte. En forebyggende migrene medisiner er ett tas regelmessig for å hjelpe kroniske migrenepasienter holde klar av migrene hodepine.

Overforbruk

De første bivirkninger av migrene medisiner kan komme fra overforbruk. Dette er mest vanlig med å ta onsteroidal anti-inflammatoriske legemidler (NSAIDs) som aspirin eller ibuprofen. Hvis tatt for lenge av gangen, kan NSAIDs forårsake forårsake magesår og andre typer indre blødninger.

Triptaner

Triptaner er en annen vanlig type medisiner som brukes for smertelindring under en migrene hodepine episode. Disse stoffene, slik som Imitrex og Amerge, kan forårsake alvorlige bivirkninger som kvalme og svimmelhet, og i noen tilfeller har også vært årsak til slag eller hjerteinfarkt.

Opiater

For alvorlige migrenepasienter, kan opiat som inneholder medisiner som kodein være foreskrevet for å hjelpe alvorlige episoder av smerte. Imidlertid opiater har de samme egenskaper som mildere heroin, og som sådan har noen av de samme problemer bivirkning av avhengighet.

Rebound hodepine

Det vanligste problemet med migrene medisiner er rebound hodepine. Rebound hodepine oppstår når legemet har hodepine smerte grunn til å ta for mye medikament over en tidsperiode. Dette er mest sett i smertelindring migrene medisiner og behandles vanligvis ved å plassere migrene lidende på forebyggende medisiner i stedet for smertestillende midler.

Hvilke medisiner brukes til å behandle migrene?

Migrene er ødeleggende hodepine som kan behandles på flere måter. Leger må diagnostisere migrene, men det antas at sykdommen er underdiagnostisert og underbehandlet. Den amerikanske migrene Study sier at 23 millioner mennesker over 12 år lider av migrene. Tre typer medisiner kan hjelpe alle disse lider: forebyggende, mislykket og redning.

Identifikasjon

Migrene hodepine er vanligvis ledsaget av kvalme og / eller oppkast, følsomhet for sterkt lys og høye lyder, og de forverres med fysisk aktivitet. De har en pulserende kvalitet og sist på mellom 4 til 72 timer uten behandling.

Typer

De tre typer migrene medisiner er:

Forebyggende - medisiner eller vaner, som å unngå triggere som hindrer migreneanfall skjer i første omgang,

Mislykket - medisiner som ender angrepet før og / eller redusere dens alvorlighetsgrad, og

Rescue - medisiner som reduserer smerten av et angrep, brukes når mislykket medisiner ikke klarer eller når de ikke kan bli tatt.

Forebyggende medisiner

Det er bare fire godkjente forebyggende medisiner: Inderal og Blocaden, betablokkere, Topimax og Depakote, nevronale stabiliserende midler.

Mislykket medisiner

Abortives reversere betennelse av nerver og vev og utvidelse av blodårene. Noen vanlige mislykket medisiner er Imitrex, Maltax, Treximet, Axert og Frova.

Rednings Medisiner

Rednings medisiner er vanligvis smertestillende medikamenter, men de kan også være muskelavslappende eller antinausea medisiner. Noen foreskrevet smertestillende medikamenter er Percocet, Vicodin, Toradal og Fiorinal. Muskelavslappende inkluderer zanaflex og Skoma. Reglan og Compazine er antinausea medisiner.

Medisiner for migrene smerte

Medisiner for migrene smerte


Migrene smerte er uutholdelig og påvirker mange mennesker. En migrene er en intens bankende på den ene siden av hodet. Andre symptomer som ofte kommer med en migrene inkluderer kvalme, seeing flekker og svimmelhet. En migrene er mer vanlig hos kvinner enn hos menn. Personer som lider av migrene ofte behov for å ligge i et mørkt og stille rom for å avlaste den. Det finnes ulike medisiner for å behandle en migrene inkludert forebyggende medisiner, trigger ledelse medisiner, angrep lindrende medisiner og generell smerte ledelse medisiner.

Betablokkere

Betablokkere er de mest vanlige medisiner foreskrevet for migrene. Dette er forebyggende medisiner og er foreskrevet for personer som har to eller flere migrene i måneden. Betablokkere virker ved å påvirke responsen til noen nerveimpulser i forskjellige deler av kroppen. Betablokkere er også brukt til å behandle angina, forhindre hjerteinfarkt og korrigere en uregelmessig hjerterytme. Betablokkere er foreskrevet av en lege i form av muntlige medisiner.

Botox

Noen mennesker har opplevd lettelse fra migrene ved å få Botox-injeksjoner. Botox hjelper lindre migrene ved å gi migrenepasienter umiddelbar lindring samt lindring av migrene i inntil seks måneder etter en Botox-injeksjon. Botox injiseres i musklene i pannen, panne, siden av hodet og baksiden av hodet.

Kalsiumkanalblokkere

Kalsiumkanalblokkere er et annet forebyggende migrene medisiner. De jobber primært på samme måte som betablokkere som de forebygge migrene, behandle angina, forhindre hjerteinfarkt og korrigere en uregelmessig hjerterytme. Kalsiumkanalblokkere virker ved å påvirke bevegelsen av kalsium inn i cellene i hjertet og blodårene. De slappe av blodårene og øke tilførsel av blod og oksygen samtidig redusere sin arbeidsmengde.

Kodein

Kodein er brukt for smertebehandling generelt assosiert med migrene. Det er et narkotisk stoff som ofte brukes i kombinasjon med andre legemidler for å lindre generell smerte og migrene smerte. Kodein er vanedannende og bør kun brukes under tett oppsyn av en lege. Før du bruker denne medisinen, bør du la legen din vet om du har allergier, er gravid eller ammer, eller tar andre medisiner.

Celexa

Celexa er en antidepressant brukes til å behandle depresjon og angst. Det er også brukt for å forebygge migrene. Antidepressiva brukes til å behandle migrene fordi mange av de som lider av migrene også lider av depresjon og angst. Faktisk, ifølge migraines.org, 47 prosent av dem som lider av migrene også lider av depresjon. Andre antidepressiva som brukes for forebygging og behandling av migrene inkluderer Effexor, Paxil, Prozac og Zoloft. Før du tar disse medikamentene for å forebygge migrene, la legen vite om du har noen allergier, og hvis du tar noen andre medisiner.