Digidexo.com

Hjemmehurtig vekttap metoder

Vektreduksjon kan være en besettelse for de som er overvektige eller som føler seg overvektig. Mens noen mennesker klarer vekttap ved å trene, andre finner dette vanskelig. Hektisk og oppjaget tidsplaner kan komme i veien, men til slutt den beste og raskeste hjemme vekttap metoden er å øve gode treningsteknikker.

Raskt vekttap metoder

Dessverre, de eneste vekttap metoder som virkelig er raske involvere fettsuging eller gastrisk bypass. Men gjør visse øvelser hjemme kan føre til tap av flere pounds en uke. Når det kombineres med kaloriskjæring, kan vekttap skje raskere enn du kan tenke deg så lenge du religiøst hold deg til ditt hjem øvelse diett. Heldigvis, ingen spesielle verktøy eller utstyr er nødvendig for å starte disse hjemme øvelser for å miste vekt raskt.

Begynnelsen et regime

Trening kan starte så snart du åpner øynene dine. Før du får ut av sengen, strekke hender og ben. Mens han fortsatt ligger nede, kan en økt med miming sykling og svømming være en energisk start på dagen. En stor innendørs vektreduksjon teknikk, spesielt for hjemmeværende, er å løfte poser med dagligvarehandel elementer med begge hender. Etter å ha tatt en pose i hver hånd, knebøy for et par sekunder, og deretter komme tilbake til en stående posisjon. Når gjort gjentatte ganger, kan denne øvelsen forbrenne kalorier effektivt og raskt. Alternativt holde to 2-liters glass eller plastflasker i hendene. Disse kan ta plassen til manualer. Du kan svinge flasken over hodet og mot baksiden og forsiden av kroppen din. Dette kan også gjøres strekke legemet på sidene. Du kan også krølle flaskene med hendene holdt rett foran ansiktet og utstrakt.

Andre egentrening

Ifølge Hjem treningsprogrammer oppført på Free Online Health, en effektiv øvelse for å redusere vekten på hjemmet inkluderer klatre opp og ned trappene. I utgangspunktet kan dette gjøres et trinn av gangen. Gradvis legge til flere trinn, og over et par dager, hoppe trapper i stedet for klatring. Gjør dette flere ganger daglig. Både Hovedside Hjelp Trening og Simply Fitness Gear rapportere at dette er en av de sikreste hjemme teknikker for å redusere vekten. Videre mange av husarbeid som du gjør er faktisk stor kalori-brennere. For eksempel, bare endre laken forbrenner kalorier. Tilsvarende mopping gulvet i halvsirkelformet mote, fra ett hjørne av huset til en annen mens husokkupasjon på knærne med kroppen bøyd fremover er en av de beste øvelsene du kan få, ifølge Free Online Health.