Digidexo.com

Hvordan introdusere tannimplantater i vår daglige praksis

Inkludering av tannimplantat kirurgi i tannlegepraksis kan gi et betydelig løft til din inntekt. En kostbar prosedyre som brukes til å bli henvist til en periodontist eller kjevekirurg kan gis i huset. Dette gir ikke bare ekstra inntekt til en praksis, men er en god service til pasientene. En godt trent kliniker og en utdannet personale kan gjøre tillegg av implantater til din praksis glatt og problemfri.

Bruksanvisning

Bestem Demand

•  Vurdere praksis å avgjøre om å innføre tannimplantater er berettiget. Se inn i demografien for ditt område. Finn ut hvor mange periodontists i ditt område tilbyr implantater, og hvor mange muntlige kirurger er innenfor ditt lokale marked.

Finn ut om du vil ha 02:59 implantat pasienter per uke, eller fire eller flere implantat pasienter per uke. Send en allmennlege for sertifisering og videreutdanning hvis du forventer tre eller færre implantat kandidater per uke. Leie en periodontist eller kjevekirurg for å gi implantater hvis du forventer fire eller flere tilfeller per uke.

Avgjør om den generelle tannlege vil gi protese krone eller vil du leie en prosthodontist. Hvis du bestemmer deg på sistnevnte, da også bestemme om du vil ha en prosthodontist in-house eller henvise pasienten til en prosthodontist kontor for kronen.

Kontakt og møte med alle implantat leverandører i ditt område. Det finnes en myriade av implantat distributører. De litt større, som Lifecore, Zimmer og 3i, vil ha salgsrepresentanter som kan komme på besøk praksis. Diskutere alternativer og holde oversikt over hva de tilbyr; mange av disse selskapene vil gi rabatter, samt løpende opplæring for tannleger.

Be om referanser fra hver implantat distributør; andre leverandører som bruker produktene vil vanligvis være glad for å gi tilbakemelding. Ring referanser før du gjør ditt første kjøp.

Gir Implantater

Bestill produkter og sjekk inventar. Alle disse produktene generelt må bestilles, og ta opp til to uker å komme frem. Kontroller at du har alt du trenger for å kunne plassere et implantat.

Tren din behandling koordinator eller kontorsjef. Utdanne koordinator for å kunne forklare hvorfor implantatet er nødvendig, hvordan prosedyren fungerer, hvor lang tid det vil ta, hvor mye det vil koste, og hvorfor forsikring planer vanligvis ikke dekke kostnadene for implantater. Oppmuntre de ansatte til å delta på treningsprogrammer med implantatet distributør.

Lag en avsløring skjema spesifikt for implantater fastsetter at pasienten forstår at implantater ikke dekkes av forsikringen (for det meste) og at pasienten vil være ansvarlig for full betaling. Godta full betaling ved starten av hver fase; en betaling for implantatet, og balansen når kronen er plassert på implantatet.

Hint

  • Alltid være åpen med pasienter om utvinning tid.
  • Informere pasienter om risikoen forbundet med implantater.
  • Ikke selg implantater til pasienter som ikke er egnet for implantater. En mislykket implantat vil vanligvis resultere i refundert betaling, drar ingen av partene.
  • Gir implantater uten skikkelig utdannelse og god trening kan være skadelig for din praksis. Sørg for at kursene du tar, eller spesialistene din utleie, har gode omdømme.