Digidexo.com

hvordan bli yoga instruktør

Hvordan bli en Registrert Yoga Instruktør

Hvordan bli en Registrert Yoga Instruktør


Det finnes mange typer yoga, derav mange sertifiseringer som kan oppnås for å lære disse forskjellige stiler. Uansett hva slags yoga du er interessert i å bli sertifisert til å undervise, er det mange timer med trening, praksis og vanligvis en sertifisering kurs involvert. Undervisning yoga er en givende yrke og kan gjøres i tillegg til en annen karriere. Hvis du har en lidenskap for å leve godt og pursing kunsten av velvære, og deretter hjelpe andre til å forfølge yoga er noe du kan gjøre som en registrert yoga instruktør.

Bruksanvisning

Velg den type yoga du er mest opptatt av undervisning. Bikram, Iyengar, Forrest etc. Dette er mest sannsynlig den typen som du har fulgt og liker å gjøre i ditt daglige liv. Når du vet dette, kan du undersøke hvilke programmer som finnes for å bli sertifisert til å undervise at stilen av yoga. Aura Wellness Center, for eksempel tilbyr en 240-timers selvstudium kurs som vil sertifisere deg til å undervise nivå I Vinyasa Yoga en gang du har bestått eksamen.

Øv daglig og lære av andre sertifiserte instruktører. De fleste treningsprogrammer forventer du å følge undervisningen og praksis på egen hånd før lærerutdanningen, og i mange tilfeller må du har øvd i årevis. For å bli en sertifisert instruktør av Iyengar Yoga for eksempel, må du ha vært student i minst tre år.

Delta på opplæring som kreves av din spesifikke sertifiseringsprogram. Det kan ta flere år før du faktisk kan lære klasser av din egen. I Inyengar Yoga, kan en student ta deres nivå jeg teste etter et år med trening, og deretter deres nivå II etter en andre år med trening, og det er først da at de kan undervise. Hvis du er interessert i å bli en sertifisert Bikram Yoga instruktør, kan du delta på en lærerutdanning som den 63-dagers sesjon tilbys av Bikramâ € ™ s Yoga College of India.

Praksis kvalitet. Yoga handler ikke bare om en viss mengde timer på matten, men kvaliteten som man gjennomfører sin egen praksis og sine kommunikasjonsferdigheter med andre studenter. Noen instruktører i trening synes det er nyttig å ta opp de klassene de fører, slik at de kan forbedre.

Ta dine eksamener. Noen typer yoga krever en teori papir i tillegg til en demonstrasjon av asanas og Pranayama, samt en demonstrasjon av undervisning. Noen stiler av yoga kan ha så mange som et dusin forskjellige nivåer av sertifisering. Det er virkelig en livslang studie.

Hvordan bli mer fleksible

Hvordan bli mer fleksible


Å være fleksibel har mange fordeler for din helse og kropp styrke. Det kan forebygge skader, gjøre deg mer atletisk passform, og hindre sårhet. Stretching kan legge store fordeler til ditt daglige arbeid ute og så vel dine hver dag oppgaver. For å bli mer fleksibel fysisk krever tid og en rekke daglige øvelser og aktiviteter.

Hvordan bli mer fleksible

En nummer én måte å gjøre kroppen din mer fleksibel er å starte en daglig rutine av stretching. Dette vil til slutt styrke og forlenge musklene dine. Du må varme opp og kjøle ned før og etter strekk. Gå i stedet for fem minutter for begynnelsen til å strekke. Dette vil smøre ledd og muskler.

Begynn sakte, og fremgang i mer utfordrende strekninger som du blir bedre. Det er best å holde en strekning i minst 30 sekunder til ett minutt. Enkle øvelser er best å begynne med.

Du bør være å strekke på regelmessig daglig basis for å få flere resultater i din fleksibilitet. Jobbe på det gradvis. Begynn ved å strekke i morgen og fremgang til også strekke på kvelden. Dette vil også hjelpe deg å sove bedre.

Når du har varmet opp til å strekke for en måned eller så, prøv å praktisere yoga. Dette er en fin måte å forbedre fleksibiliteten. Yoga vil forlenge musklene samt styrke musklene.

Hvis du har ingen anelse hvordan å praktisere yoga, det er millioner av instruksjons bøker og DVDer for å lære deg de beveger seg. Sjekk ditt lokale bibliotek eller Amazon for bøker og DVDer om emnet.

innlemme strekker seg inn i dine daglige aktiviteter. Hvis du jobber på et kontor, kan du prøve å strekke hver time eller så når du sitter. Når du er renhold hjemme, stoppe og strekke i midten av dere er rengjøring oppgaver. Hvis du vandre hunden din, ta et minutt å strekke leggmusklene. Hold gjør dette daglig, og snart vil du gjøre det uten å tenke på det.

Følg alle disse trinnene ovenfor, og du vil etter hvert begynne å se forskjellen i måten musklene reagerer på aktiviteter. Jeg har gitt koblinger i ressursene nedenfor for tøyningsøvelser du kan følge.

Hint

 • Aldri sprette inn stretching. Bevegelsen skal være flytende og flyt.
 • Aldri tvinge deg selv inn i et strekk. Du kan hjelpe deg selv sammen, men aldri fortsette hvis du føler smerte.

Hvordan bli kvitt en Fat Midje

Hvordan bli kvitt en Fat Midje


Din skala kan ikke alltid være nøyaktig, men speilet og måten klærne passer ikke lyve. Du har gått opp i vekt. I det siste, det er ikke skjule det faktum at midjen din har utvidet og du har utviklet en "muffin top", som henger over toppen av jeans. Men ikke bli for deprimert; du kan fikse dette lille problemet. Det er på tide å handle dine informasjonskapsler i for epler og din TV-titting i løping. Med litt vanskelig besluttsomhet og disiplin, du kan spikke din midt på et blunk flat.

Hvordan bli kvitt en Fat Midje

Hvordan bli kvitt en Fat Midje

En butikk for sunnere mat. Frukt og grønnsaker er en stor utveksling for tradisjonelle chips og dip. Aksje opp på lav-fett supper, fullkornspasta og pretzels. Det er lurt å kjøpe et utvalg av frukt og grønnsaker, alle forskjellige former og størrelser for å hindre at kostholdet ditt fra å bli "kjedelig". Matvarer som inneholder mye fiber holde sultfølelsen unna. I en fersk studie, folk som spiste fiberrik elementer mistet flere inches fra midjen sin enn de som ikke gjorde det. Bønner, laks, cashewnøtter og valnøtter er alle sunne matvarer som kan bidra til å redusere magefett.

Utarbeide en øvelse plan. Cardio er den mest effektive måten å gå ned i vekt. Men, vil du ønsker å starte forsiktig for å hindre utmattelse og skader. Starter med 10 minutter på en tredemølle i høyt tempo. Fortsett å legge til fem minutter på hver trening sesjon inntil du når et mål om 45 minutter. Komplett minst tre 45-minutters cardio økter i uken for best resultat. En Duke University studie viser at folk som gikk seks ganger per uke i seks måneder hadde ingen økning i magefett. Folk som ikke går i de seks månedene hadde en 9 prosent økning i magefett.

verve et vekttap kompis for både moralsk støtte og motivasjon. Du kan handle tips med din trening kompis og har også noen til å bli med deg på treningsstudio. En treningsøkt kompis er en god idé fordi han går gjennom de samme følelsene som du er. Han vet hvordan du føler deg når du mister eller få en halvkilo, og du kan hjelpe hverandre gjennom cravings og andre motløshet.

Reduser stress i livet ditt. Når en person blir stresset, frigjør kroppen kortisol, noe som fører til magefett. En Yale University studie fant at jo mer stresset en person var, jo mer fett hun hadde rundt magen hennes. Gå videre og planlegge at massasje. Ikke bare vil det gjøre underverker for hvordan du føler deg, men det vil også bidra til å redusere kortisol produksjon.

Gjør crunches, men bare når du har mistet den overskytende magen vekt. Du kan gjøre alle de crunches i verden, men du vil aldri se musklene mindre lag av fett er borte. Når du har gjort nok cardio og har en flatere mage, starte abdominal arbeid. Det kan være en god ide å leie en personlig trener for å lage en spesialisert plan for deg å oppnå abs du ønsker.

Hint

 • Prøv yoga. Yoga er en stor oppgave som ikke bare kan hjelpe deg å miste vekt, men også vil stramme din midsection i prosessen. Hvis du blir lei med tredemølle, endre ditt treningsprogram. Det er mange cardio DVDer som du kan gjøre hjemme og millioner av øvelser i blader, for eksempel "Shape" og "Self", som vil hjelpe deg å få ut av brunst.
 • Sjekk med legen din før du starter en ny diett eller trening plan.

Hvordan bli en meditasjonslærer

Meditasjon er en helbredende og avslapningsøvelser. Folk mediterer for å utvikle en følelse av åndelighet og velvære. De som er dedikert til en bestemt teknikk kan lære andre.

Det er nok av muligheter for meditasjon lærere. Mange bedrifter innlemme meditasjon i sine stresshåndteringsprogrammer. Du kan også lære meditasjon til studenter, pensjonister og på treningssentre.

Besvare spørsmål fra studenter og forklare teknikken din vil utdype din egen meditasjonspraksis. Det sies at læreren er også student, og hjelpe andre er god karma.

Bruksanvisning

Hvordan bli en meditasjonslærer

•  Når du har inngående kjennskap til en meditasjonsteknikk og en stødig personlig praksis, se om det er en måte å bli sertifisert i at teknikken fra en anerkjent skole eller organisasjon. Kontakte den aktuelle meditasjonsteknikken hovedkvarter for sertifiseringsalternativer eller søk etter anerkjente meditasjons skoler i byen din eller på nettet, for eksempel på steder som International Meditasjon Teachers Association (www.meditationteachers.org).

Lag visittkort for deg selv. Inkluder virksomhetens navn, e-postadresse og telefonnummer. La dem på steder som er relevante for meditasjon praksis, fra kafeer og yoga studioer til alternative butikker og vegetariske restauranter.

Utvikle en nettside eller blogg som vil annonsere dine ferdigheter. Disse nettstedene kan forklare teknikker, filosofi og etikk i undervisningen meditasjon. Rundt samme tid, plukke datoer og klokkeslett å holde dine klasser og velge kostnaden av klassene. Denne informasjonen kan bli inkludert på din hjemmeside eller blogg også.

Finn et sted å holde din klasse. Du kan ha det i et rekreasjonssenter, et kontor setting, en utendørs plassering eller i ditt eget hjem. Fylle ut søknader, om nødvendig, for å få tillatelse til å reserve / bok plassen.

Utvikle en leksjon plan. Inkluder hvor mange klasser vil være i hver økt, og hva er hovedmålet for hver serie med leksjoner. Du kan også skrive ut hva du trenger å si i løpet av hver meditasjon, hvis det er nødvendig.

Lag løpesedler for å annonsere din klasse. Post dem på steder hvor potensielle studenter skal finne dem. Tenk hva slags elever du ønsker i din klasse. Se for dem klart i tankene dine og spør deg selv hvor du vil finne dem. Disse stedene kan inkludere nye alderssentre, alternativ helse kontorer, høyskoler, kaffebarer, og samfunnet nettsteder.

Finn andre meditasjonslærere og holistisk helse utøvere. Samle visittkort og lære om det er en måte å skape gjensidig fordelaktige profesjonell relasjoner gjennom å anbefale klienter eller verksted partnerskap.

Bruk en bærbar PC for å spore betalinger og student frammøte.

meditere før klassen begynner. Begrense interne og eksterne distraksjoner, for eksempel plagsomme tanker eller støy fra utsiden.

Teach klasse. Coach studenter i dine valgte meditasjon teknikk og svare på spørsmål. Husk å ha det gøy.

Tips og advarsler

 • Husk hvordan det er å være student. Det tok tid for deg å lære teknikken. Vær tålmodig med elevene, og ikke dømme dem. Teknikken din er kanskje ikke riktig for alle. Hvis du tror at en potensiell student ikke er riktig for din klasse, lytte til din intuisjon.
 • Noen studenter kan ha problemer som er utenfor dine faglige evner å håndtere. Du kan henvise dem til andre, hvis det er nødvendig.

Hvordan bli kvitt nyrestein Trygg

En oppbygging av kalsium i urinveiene kan føre til nyrestein. Til tross for sterke smerter forbundet med nyrestein, kan nesten alle bli passert trygt hjemme. En nyrestein kan ta opp til tre-fire uker å passere, men du kan spare deg tid og smerte ved å drikke rikelig med vann. Hvis uvanlig stort, kan en nyre stein kreve fjerning via en kirurgisk prosedyre som kalles ureteroscopic nyre-stein fjerning, noe som innebærer å sette inn et omfang inn i urinrøret.

Hvordan bli kvitt nyrestein Trygg

•  Se en lege når du mistenker at du kan ha en nyrestein. En lege vil kjøre urin og blodprøver og kanskje foreskrive medisiner for å lindre smerte og løser opp stein.

Drikk mye vann. Seks til åtte glass om dagen bør være tilstrekkelig, men enda flere vil hjelpe løsne steinen. Jo mer vann du drikker, vil jo før steinen passere.

forblir aktive. Trening hver dag og spise sunn mat. Øvelsen vil flytte steinen sammen og hjelpe lindre smerten.

Drikk rikelig med appelsinjuice. De som drikker appelsinjuice har mindre krystallisert urinsyre og kalsium oksalat i urinen, i henhold til Hvordan bli kvitt ting hjemmeside.

Ta medisiner foreskrevet av legen din. Nærmere bestemt, ta et mildt smertestillende når du føler sterke smerter i lysken som indikerer en stein kan være klar til å passere.

Fortsett å drikke mer vann på den dagen du tror steinen vil passere. Smerten vil bli mer alvorlig, og du må passe på å drikke så mye vann som mulig å trygt passere steinen.

Hint

 • Reduser inntaket av vitamin D og øke inntaket av vitamin A i minst to dager før du tror steinen vil passere.

Hvordan bli kvitt magen fett

Alle vil ha den klassiske flat mage og seks pack abs. Det er mange kjepphest dietter, piller og maskiner som alle hevder å arbeide. Men ofte disse utgjør noe mer enn en sløsing med penger. Denne guiden vil forklare hvordan å bli kvitt magen fett-for godt.

Hvordan bli kvitt magen fett

Hvordan bli kvitt magen fett

•  Brenn fettet av. Din største aktivum i Ardenneroffensiven er mosjon. Fat, enten på magen eller andre steder, beløper seg til noe mer enn lagret energi. For å frigjøre denne lagrede energien du må delta i noen form for vedvarende fysisk aktivitet som jogging eller gange i minst 30-45 minutter hver dag fem dager per uke.

tone musklene dine. Hvis musklene er svake de ikke vil se eller føle seg fast og din holdning vil lide. Arbeide din abs med crunches, leg heiser og andre slike øvelser to eller tre ganger i uken. Sørg også for å bruke litt tid på å gjøre øvelser som fokuserer på obliques. Også stå oppreist!

•  Få inn riktig tenkemåte. Sett et mål og jobbe mot det. Ikke bare avhengig av skalaen. Se på kroppen din i speilet. Det er en god idé å holde et bilde journal som dette vil være en mye mer nøyaktig mål på din fremgang enn å stole på din totale kroppsvekt alene.

Spis riktig. Du kommer ikke til å miste magen fett, men å spise mat som er høy i kalorier, sukker og fett. Spis fullkorn, grønnsaker, frukt og magert kjøtt. Drikk rikelig med vann. Kroppen din trenger for å holde deg hydrert å være på sitt beste.

Husk rollen dine gener. Genetikk spiller en stor rolle på den måten at kroppen din skal se ut. Uansett hvor mye du trener, kan du aldri ha en six pack for å vise for det. Men det betyr ikke at det er meningsløst å fokusere på å miste fett. Magen blir strammere, fastere, og hele kroppen blir slankere og mer sunt.

Hint

 • Rådfør deg med din lege før du begynner på diett eller vekttap rutine.
 • Hold styr på fremgangen din. Endringer skjer ikke over natten. Ta bilder og holde nøyaktig oversikt, slik at du kan måle fremgangen din.
 • Tenk sunt. Forestill deg selv slik du ønsker å være, og deretter bli fast bestemt på å nå det målet.
 • Vær på vakt mot slankepiller. Disse er iffy i beste fall, og mange av dem kan være farlig.
 • Det er ikke slike ting som spot trening. En maskin som fungerer abs vil ikke føre til en flat mage av seg selv.

Hvordan bli kvitt magen bule

Den fryktede magen bule er svært vanlig hos menn og kvinner, og bortsett fra å være skjemmende og sjenerende for den enkelte som er involvert, det kan også føre til alvorlige sykdommer i noen ekstreme tilfeller, blant annet type 2 diabetes, hjertesykdom og hjerneslag. Nøkkelen til å eliminere det er et riktig kosthold og treningsprogram. Det kan høres ut som en drastisk livsstilsendring, men det er en som vil i stor grad redusere risikoen for å utvikle alvorlige sykdommer forårsaket av fedme, og det vil også gi deg mer energi og øke din vitalitet.

Hvordan bli kvitt magen bule

Hvordan bli kvitt magen bule

Stopp kjøpe sukkerholdige og bearbeidet mat fra matbutikk. Hvis det ikke er i huset ditt, kan du ikke spise den. I stedet fokuserer på hele korn, frukt, grønnsaker, proteiner og lav-fett matvarer.

Spis 4-5 små, sunne måltider om dagen for å holde stoffskiftet høyt. Dette hjelper kroppen forbrenne fett for energi og holder energinivået høyere i løpet av dagen.

Prøv å være mer aktiv i løpet av dagen. Lufte hunden, rengjøre hjemmet ditt, klippe plenen eller ta en tur på lunsj pause.

Se mindre på TV. I stedet gjør noe aktivt som bidrar til å holde stoffskiftet høyt og brenner kalorier.

Utvikle en treningsøkt rutine som inkluderer løpe eller gå minst tre dager i uken enten utenfor eller på en tredemølle. Hver treningsøkt bør være mellom 20 til 30 minutter. Sørg for å ha høy kvalitet walking eller joggesko for å unngå skade.

Få riktig mengde søvn per natt for kroppen å komme seg fra dagens aktiviteter. De fleste eksperter mener seks til åtte timers søvn er ideelt.

Drikk mye vann hele dagen. Hvis du må få sukker fikse, prøve å drikke diett brus i stedet for vanlig.

Hint

 • Burning 3.500 kalorier tilsvarer ca £ 1 av vekttap. Hvis du trener på en tredemølle, prøve å øke stigningen for en mer intens trening.
 • Denne prosessen er en langsiktig satsing som innebærer en "drastisk" livsstilsendring for noen mennesker. Konsultere legen din før du starter noen form for trening rutine.

Hvordan bli kvitt betennelse i mandlene

Betennelse i mandlene er et annet navn for en mandel infeksjon. Mandler er de kjøttfulle, kjertelområdene på hver side av halsen, ifølge Mayo Clinic. Tonsillitt forårsaker hevelse og smerter i baksiden av halsen, og kan skyldes infeksjon med et virus eller bakterier. Andre symptomer på betennelse i mandlene inkluderer feber, frysninger, hodepine, vanskeligheter med å svelge, hvite flekker på mandlene, forstørrede lymfeknuter i kjeve eller hals, og mister stemmen. Små barn kan også oppleve magesmerter.

Hvordan bli kvitt betennelse i mandlene

Hvordan bli kvitt betennelse i mandlene

•  Gå til legen din for en rask strep test. Symptomer på strep hals kan etterligne symptomene på betennelse i mandlene, men strep hals krever behandling med antibiotika. Barn med strep hals bør holdes hjemme før minst 24 timer etter starten antibiotikabehandling.

Bruk over-the-counter medisiner for å redusere feber, betennelser og smerter forårsaket av viral tonsillitt. Ibuprofen er vanligvis mest effektive, men paracetamol vil også redusere ubehag. Aspirin bør ikke gis til barn med betennelse i mandlene på grunn av fare for Reyes syndrom, en potensielt dødelig komplikasjon forbundet med aspirin bruk under virusinfeksjoner.

ta antibiotika for å bli kvitt bakteriell betennelse i mandlene. Penicillin er den mest foreskrevet antibiotika for hals-infeksjoner, men erytromycin er effektiv for de med allergi mot penicillin. Ifølge Mayo Clinic, oral antibiotika generelt må tas for 10 eller flere dager.

Bruk aktuell bedøvelse for midlertidig lindring av halsen smerte. Lidokain hals spray er tilgjengelig på resept, men det er mange over-the-counter spray som kan nummen halsen og muliggjør enklere å svelge.

Gurgle med varmt saltvann hver time til den tonsillitt klarner opp. Du kan lage saltvann hjemme ved å blande en halv teskje salt i åtte gram av varmt vann.

Øk inntaket av varm væske for å unngå dehydrering, hastighet helbredelse og redusere hals ubehag. The American Academy of Øre anbefaler suppe buljong for sin næringsverdi.

•  Bland honning og sitron i et glass med varmt vann. Sitron reduserer slimproduksjon, og honning strøk halsen for å gjøre lettere å svelge. Unngå å gi honning til spedbarn under 1 år.

Unngå irritanter, for eksempel røyk og harde, sprø og krydret mat, ifølge Nemours Foundation. Irriterer halsen kan øke smerte og hevelse og forsinke healing.

gjennomgå en mandlene for å fjerne mandlene. Kirurgi kan anbefales når syv eller flere halsinfeksjoner oppstå i en periode på ett år, eller når fem eller flere alvorlige infeksjoner forekommer i mindre enn to år, ifølge Mayo Clinic.

Hvordan bli kvitt Leg Fat

Vi er alle opptatt av å miste vekt og toning opp, hvis selv bare en liten bit. Fett er ganske vanskelig å bli kvitt, spesielt i noen spesielle problemområder. Det er særlig vanskelig å kvitte seg med fett rundt magen og ben. Her er noen enkle trinn som vil bidra til å bli kvitt beinet fett.

Hvordan bli kvitt Leg Fat

Hvordan bli kvitt Leg Fat

•  Walk. Det vil ikke skje fort, men Turgåing er en flott måte å bidra til å bli kvitt beinet fett. Det er også den minst kostbare måten, og hvis du ikke har fått en hel masse trening før dette, trenger du ikke ønsker å starte med å kjøre. Turgåing er et flott utgangspunkt for folk som rett og slett ikke har utholdenhet ennå å jogge eller løpe.

Jog. Jogging er mye som run-walking, og det vil definitivt hjelpe deg å bli kvitt beinet fett. Jogging er en forbedring på vandre. En treg kjøre, lar den deg til å miste fett fra bena og magen området raskt, og er ikke så vanskelig som kjører.

Kjør. Løping er trolig en av de beste måtene å bli kvitt beinet fett og også en av de raskeste. Men ikke alle kan kjøre rett utenfor balltre. Du må være i stand til å gradvis øke din evne til å kjøre. Når du begynner å kjøre, vil du bygge muskler i bena, og at muskelen vil kraftig forbedre din evne til å forbrenne fett. Enten å gå, jogge eller løpe, start med kortere avstander, og øker sakte, for å bygge opp din utholdenhet.

Endre måten du spiser. Turgåing, jogging og løping er flott, men hvis du ikke endrer måten du spiser, vil resultatene bli minimalisert. Finne riktig ernæring er viktig når du prøver å miste fett, uansett hvor fettet ligger på kroppen din.

Rest. Du vil kanskje ikke tro dette, men musklene trenger tid til å samle krefter like mye som du gjør. Mens du trener åtte timer om dagen, syv dager i uken høres ut som den beste måten å komme i form og trim, faktum er, du må være i stand til å gi musklene litt tid til å regenerere. Når du arbeider ut, rive deg musklene fra hverandre. Resting lar musklene gjenoppbygge, og mens musklene gjenoppbygge, de hjelper forbrenne fett.

Hint

 • Start sakte, og gradvis øke hastigheten.
 • Du trenger ikke et treningsstudio for å trene.
 • Ta hunden på turer.
 • Ikke overdriv. Hvis du presser deg selv for hardt, risikerer du skader, og enda verre, vil du da være mindre sannsynlig å fortsette å arbeide ute.

Hvordan bli kvitt en kald sår på utsiden av munnen

En kald sår er en blemme som vanligvis danner seg på innsiden av munnen din. Det er også en viral infeksjon, herpes simplex. Det kan være smertefullt og skjemmende. Forkjølelsessår er svært smittsom. Kyssing og deling av ting som kopper, sølvtøy eller leppepomade er bare noen få måter du kan ende opp med en kald sår. Denne type infeksjon er vanlig og kan behandles ganske enkelt over tid.

Hvordan bli kvitt en kald sår på utsiden av munnen

Hvordan bli kvitt en kald sår på innsiden av munnen

•  Bruk en anti-bakteriell munnvann. Dette vil bidra til å drepe bakterier i munnen, noe som reduserer sjansene for en sekundær infeksjon i den kalde sår. Du bør skylle med munnvann flere ganger om dagen.

Lag en pasta av natron og varmt vann og bruke den til kalde sår med en bomullspinne for å lette smertene. Blandingen kan også brukes som et munnskylle. Du bør bruke denne blandingen et par ganger om dagen hvis mulig.

bruke over-the-counter produkter som Abreva, Anbesol eller Orajel. Med en bomullspinne, påfør produktet til kalde sår et par ganger om dagen. Dette vil bidra til å lette smerter, rødhet og hevelse. Den kalde sår bør forsvinne i løpet av en uke til 10 dager.

Spis et sunt kosthold. Ernæring er nøkkelen til god helse, og å bygge opp immunforsvaret kan hjelpe bekjempe forkjølelsessår. Ferske frukter og grønnsaker som brokkoli, blomkål og kål alle bidra til å rense kroppen for giftstoffer som kan gjøre deg mer utsatt for virusinfeksjoner.

Hold stressnivået ned. Forkjølelsessår kan vises hvis du er under stress eller hvis det er betydelige endringer i hormonnivået.

Hint

 • Kjøp en ny tannbørste etter den kalde sår har grodd.
 • Etter å ha en kald sår, bruker leppepomade eller leppestift med solkrem eller en lue for å skygge leppene fra solen kan bidra til å redusere antall fremtidige utbrudd.
 • Gjør en avtale med legen din hvis din forkjølelsessår utbrudd vedvarer.
 • Ikke berør en kald sår med bare fingre og trykk deretter på en slimhinne, slik som dine lepper eller øyne.

Hvordan bli kvitt gamle vitaminer

Når vitaminer har utløpt, er det fristende bare å kaste dem inn i nærmeste søppelbøtta. Selv om dette kan være den raskeste transportmetode, er det ikke nødvendigvis det tryggeste. Det er et par ting du kan gjøre for å bli kvitt gamle vitaminer trygt.

Hvordan bli kvitt gamle vitaminer

Hvordan bli kvitt gamle vitaminer

•  Ta kontakt med ditt lokale apotek. Mange store apotek tilbyr en gratis resirkulering eller deponering program. Disse programmene lar deg ta med utgåtte medisiner og vitaminer til apoteket for forsvarlig destruksjon.

Ring din lokale avfallsdestruksjonsfirma. Noen selskaper vil lage særordninger for å kvitte deg med vitaminer eller medisiner. Pick-up for disse elementene vanligvis faller på en annen dag enn vanlig søppel pick-up, og en ekstra kostnader kan påløpe.

Ta kontakt med din lokale fyllplassen for å finne ut farlig avfall drop-off-tider og steder. Mange fylker har farlig avfall prosedyrer på plass og vil gjøre drop-off tilgjengelig til fellesskapet gratis. Sørg for å finne ut hvordan deponi myndigheter ønsker at vitaminer for å bli pakket før tømming. De fleste vil kreve at du fjerner all personlig informasjon fra reseptbelagte vitamin flasker før slippe dem av, eller oppløse vitaminer med alkohol mens de fortsatt er i sine beholdere.

Hvordan bli gravid med PCOS

Hvordan bli gravid med PCOS


Polycystisk ovariesyndrom (PCOS) er en av de vanligste årsakene til infertilitet hos kvinner. Heldigvis er det også en av de lar seg behandle tilstander. Hvis du prøver å bli gravid med PCOS, er det viktig at du kjenner dine behandlingstilbud slik at din vei til foreldreskap kan være så glatt som mulig. Hold lesing for å finne tips om hvordan å bli gravid med - og til tross - PCOS.

Hvordan bli gravid med PCOS

Sett din livsstil i sjakk. De fleste kvinner med PCOS vil merke en økning i fruktbarheten etter å ha endret sitt kosthold og mosjon regime. En 5 prosent tap i kroppsvekt vil gjøre en stor forskjell for deres samlede fruktbarhet og minimere risikoen for svangerskapsdiabetes når de blir gravid. Spise en diett lav på fett og karbohydrater vil bidra til å regulere insulinnivået og bidra til å administrere vektøkning.

Ta de riktige medisiner. Tar medisiner utviklet for å behandle insulinresistens er den første springbrett til å bli gravid med PCOS. Du bør forvente å ta et medikament som metformin i tre til seks måneder før du legger andre behandlingstilbud, siden det tar en stund å full sparke i.

Få hjelp eggløsning. PCOS kvinner har problemer med å eggløsning skikkelig; slik at du kan ha til å bruke stoffer som Clomid å stimulere eggløsning. Legen kan også foreskrive injeksjoner for eksempel en HCG skutt å ytterligere stimulere eggstokkene.

Tids det riktig. Ta din basal kroppstemperatur og kartlegging det vil hjelpe deg å finne det optimale tidspunktet for unnfangelsen. Legen din kan bidra til å forklare når du og partneren din bør ha samleie, men det er vanligvis de fire dagene rundt eggløsning.

Gi partneren din litt hjelp. Når legen bestemmer at du har eggløsning på riktig måte, kan hun bestille intrauterin inseminations (IUI-tallet). Dette vil gjøre det enklere for partnerens sæd å nå egg og øke sjansen for befruktning.

hjelp av en fagmann. Hvis du etter en viss tid ingen av de ovennevnte forsøk arbeid, vil legen din be deg om å vurdere in vitro fertilisering, IVF, som et alternativ.

Hint

 • Finne en lege du kjenner og elsker. Bli gravid med PCOS kan være en lang prosess. Sørg for at du finner en lege du kan få kontakt med og tillit.
 • Stress kan gjøre å bli gravid med PCOS enda vanskeligere; så slappe av og gi kroppen din tid til å svare på behandlinger og medisiner.

Hvordan bli gravid med uregelmessige menstruasjonssykluser

Hvordan bli gravid med uregelmessige menstruasjonssykluser


Denne tilstanden kalles amenoré, og det må behandles av en lege for å være sikker på at kroppen din er i tip top form. Hvis å bli gravid er målet, deretter en vurdering av en lege vil være nødvendig.

Hvordan bli gravid med uregelmessige menstruasjonssykluser

Hvordan bli gravid med uregelmessige menstruasjonssykluser

•  For å bli gravid, må du bli behandlet for amenoré, bedre kjent som uregelmessig menstruasjon. Denne tilstanden kan være forårsaket av noe så enkelt som din diett, overdreven trening eller anoreksi. Fysisk stress av noe slag kan også være en årsak til syklusen din ikke kommer hver måned. Den aller viktigste grunnen til å oppsøke en profesjonell er å finne ut nøyaktig hvorfor syklusen er uregelmessig.

Legen vil selvsagt først må utelukke fibroids, cyste og endometriose, som alle er noen ganger årsaken til amenoré. For alle disse forholdene, inkludert bare understreke det finnes en kur. Leverandøren kan foreskrive medisiner for å regulere syklusen. Men det er nøkkelen til å bli vurdert på riktig måte for å få den beste pleie.

eggløsning perioden er også et godt middel til å bli gravid, men igjen, må du vite når du har eggløsning for å prøve å bli gravid da. Den store nøkkelen til en baby er å regulere mensen så snart som mulig. Dette vil få deg på rett vei. Når mensen er regulert du kan kjøpe en eggløsning kit fra butikken. Les bruksanvisningen nøye. Dette vil hjelpe deg å avgjøre når den magiske må skje.

Vær oppmerksom på at hver persons eggløsning perioden er forskjellige, så det er viktig å få din ned til en vitenskap. Noen ganger fire til fem dager før selve eggløsning dato er når noen mennesker bli gravid. Prøver å holde tritt med whens og hows kan bare skape mer stress, så hold det i tankene også.

Hint

 • Søke behandling fra en OBGYN.
 • Spør om regulering av mensen.
 • Få informasjon om noen test legen ønsker å utføre.
 • Vennligst selv ikke diagnostisere. Oppsøke en leverandør som kan hjelpe

Hvordan bli en Vision terapeut

Pasienter som går gjennom visjon terapi kan kreve uker eller måneder med behandling. Ved å bli en visjon terapeut, vil du være ansvarlig for å hjelpe en pasient med dysfunksjonelle syn. Disse jobbene er ofte tilgjengelig i en optometrist kontor eller kontorene til andre typer øye leger.

Hvordan bli en Vision terapeut

Hvordan bli en Vision terapeut

Finn et bord sertifisert Doctor (se referanser). Disse legene er stipendiater med College of optikere i Vision Development (COVD).

Klargjør din CV, fremhever din erfaring og utdanning knyttet til optometri. Fordi en visjon terapeut tilbringer mye tid med pasientene, er enhver kunde-care erfaring viktig.

Send inn din CV til optikeren og uttrykke din vilje til å bli opplært som en visjon terapeut.

Følg opplæring og instruksjon av legen for å bli en visjon terapeut.

Fullfør hensiktsmessig pedagogisk kurs arbeid hvis anbefalt eller kreves av en lege eller lokale styrende organ.

Hint

 • Du kan også bli en optometrist som spesielt spesialiserer seg på visjon terapi. Det tar mye mer tid og trening, men kan være et foretrukket alternativ for noen.

Hvordan bli kvitt Gas Naturligvis

Hvordan bli kvitt Gas Naturligvis


Hvordan bli kvitt Gas Naturligvis er ganske enkel oppgave. Her er noen tips og triks for å få deg på rett spor.

Hvordan bli kvitt Gas Naturligvis

•  Først av alt du trenger å tygge maten godt. Ved ikke riktig å starte fordøyelsen med komplett tygging av maten Gas vil bygge opp eller å bli ganske illeluktende. For å unngå dette, og for å begynne å behandle Gas naturligvis må du grundig tygge maten.

Vær oppmerksom på dine pustevaner. En stor del av gassen utstøtt av noen mennesker faktisk kommer som et resultat av å svelge den, på grunn av tyggegummi, røyking etc. Dette innfører gasser som ikke vil være lett absorbere inn i kroppen, og således må frigjøres naturlig i form av gass, ved å være klar over dette kan du stoppe det eller redusere det betraktelig.

Neste se på kostholdet ditt. Hold deg unna store måltider av fet mat, noen sukker og karbohydrater. Disse matvarer med store kilder til disse (slik som bønner) vil føre til absorpsjon problemer og dermed vil produsere mye mer gass som vil andre matvarer. Lær disse matvarer eller matvarer som forårsaker du å passere gass og holde seg borte.

Neste du kan se på å få noen raske løsninger. Fennikel frø er veldig populært (en rask hvordan du er knyttet nedenfor). Også populære er Aktivt kull, bare legge til et par spiseskjeer til et glass med vann og drikke.
Også du kan prøve å nøytralisere lukten, legge peppermynte olje til litt vann og drikke for å gi gass en fin minty lukt. Eller du kan gå og se opp grønnsaks Kombu. Kombu selges i mange asiatiske dagligvarebutikker og er kjent for å motvirke effektene av gass. Bare en liten stripe av Kombu og du vil bli satt. Et annet godt middel er Bukkehornkløver frø, bland disse med lik del dill. Hver dag tar ca 5 gram, og det bør kontrollere flatulens.

Hvordan bli kvitt vann i øregangen

Du har bare gikk ut av bassenget (eller bad, sjø, innsjø, etc). Opplevelsen kan ha vært en hyggelig en, men nå har du som ubehagelig følelse av en vannmettet øret. Dette kan føre til otitis externa (svømmer øre) og andre vanlige ørebetennelser som til slutt vil påvirke hørselen din. Pluss, hvis du er som folk flest, vil du være fornøyd med bare å få sprengt vann ut av øregangene. Her er noen triks.

Hvordan bli kvitt vann i øregangen

Hvordan bli kvitt vann i øregangen

•  Prøv å flytte så mye av vannet som mulig så snart du er ferdig med din vannaktivitet. Bøy hodet fra side til side for å la vannet renne. Du kan også tørke det ytre øret med et håndkle. Spesielle øret tørketrommel er også tilgjengelig for kjøp. Hårføner kan brukes også, men pass på at du ikke holder det for nær eller la den være der for lenge, som du kan brenne øret eller skade hørselen. Jo mindre tid vannet sitter i øret, jo bedre.

Tilsett mer vann. Som ineffektive som dette kan høres, den ekstra vann faktisk hjelper skylle den eksisterende vann ut. Bare ta en dropper og fyll den med vann. Klem noen dråper inn i øret ditt og umiddelbart snu hodet slik at øret vender nedover. La vannet renne fra øret. Gjenta til alt vannet har blitt skylt ut.

Påfør ytre press. En interessant Trikset er å legge ned på en seng med hodet hengende over på siden. Den berørte øret bør vippes mot gulvet. Cup en hånd over øret, og trykk deretter på håndflaten godt mot det. Dette skaper et sug som oppfordrer vannet ut når du trekker hånden unna.

Ved å bruke innvendig trykk, kan du presse vannet ut. For å gjøre dette, tilt hodet til siden slik at oversvømmet øret peker mot gulvet. Så bare gjespe. Dette løsner fanget vann.

La tyngdekraften gjøre jobben. Sove på siden med det vannfylte øret mot puta. Vannet vil til slutt renne ut på egen hånd. Du kan fremskynde dette opp med å ligge på din side når det er mulig i løpet av dagen.

prøve over-the-counter antiseptisk øredråper. Følg instruksjonene som følger. Du kan også bruke dropper å sette inn noen dråper rubbing alkohol i øret. Begge disse metodene fungerer for å tørke vannet opp og skylle øret ut.

Hvis ingen av disse forslagene arbeide eller forbedring er ikke total, bør du kontakte lege umiddelbart. Dette kan bety at det er et mer alvorlig problem. Vannet må fjernes fra øregangen så raskt som mulig for å unngå infeksjon og beskytte hørselen din.

Hint

 • Du kan blande rubbing alkohol med hvit eddik. Dette vil også drepe eventuelle sopp eller bakterier i øregangen.
 • Ikke under noen omstendigheter, sette noe mindre enn albuen inni øret.
 • Vær ytterst forsiktig når du arbeider med ørene. Misbruk kan føre til hørselstap.

Hvordan bli kvitt av eksterne hemorroider

Hvordan bli kvitt av eksterne hemorroider


Eksterne hemorroider oppstår når en ekstrem mengde press har vært plassert i endetarmen, og tvinger for mye blod inn i blodårene; Dette får dem til å strekke seg, bule, og ruptur. Så snart de begynner å bule, påvirker de membraner som omgir dem, forårsaker symptomer som kløe, svie og smerte. En rekke behandlinger er tilgjengelige for å permanent kvitt en av hemorroider, alt fra enkle hjemmebehandlinger til invasiv kirurgi.

Hvordan bli kvitt av eksterne hemorroider

Hvordan bli kvitt Eksterne Hermorrhoids

•  Ta en sitz bad. Plassere rektum i varmt, grunt vann for en periode på 15 til 20 minutter, tre ganger om dagen, kan lindre symptomene forbundet med eksterne hemorroider og krympe dem samtidig.

Bruk en aktuell krem. Annusol HC krem ​​inneholder hydrokortison og er svært effektiv til å lindre svie og kløe, mens på samme tid å redusere svellingen av eksterne hemorroider.

Komme bundet. Det er en kirurgisk prosedyre kjent som Hemorroide, som er en poliklinisk prosedyre og krever ingen masker. Den hemoroide er bundet av ved bunnen av vev, som kutter blodtilførsel som forårsaker venen til å bule og brudd. Den manglende blodtilførsel til slutt fører til at hemoroide å falle av.

Go laser. Laser behandling er en effektiv kirurgisk metode for å fjerne hemorroider helt, er mindre invasiv og krever ingen masker. Legen vil bruke en laserstråle til å krympe hemorroider ved tetting av nerver og blodkar. Avhengig av alvorligheten av hemorroider, kan denne behandlingen må gjentas mer enn en gang.

Få en haemorrhoidectomy. Det kirurgiske inngrepet er den mest invasiv og smertefull, vanligvis krever et sykehusopphold på ca fire dager, og har den høyeste risikoen for infeksjon. I løpet av denne prosedyren vil legen fjerne hemoroide og dens vev. De omkringliggende vev blir deretter sydd. Det er en god sjanse disse stingene vil falle ut under en avføring, derav økt risiko for infeksjon.

Hvordan bli kvitt av gass fra Beans

Hvordan bli kvitt av gass fra Beans


Får du gassy hver gang du spiser bønner? Mange mennesker gjør, og det er derfor bønner er så ofte assosiert med gass. Gass er irriterende, spesielt til andre mennesker. Her er noen tips om hvordan bli kvitt gassen fra bønner.

Hvordan bli kvitt av gass fra Beans

Chew dine bønner godt! Fordøyelsen starter i munnen, men mange synes å glemme at og hoppe tygge og gå rett til å svelge. Jo mer du tygger dine bønner, jo lettere vil det være for kroppen å fordøye dem.

Ta en fordøyelseskanal enzym. Fordøyelsesenzymer vil hjelpe på fordøyelsen og selv hjelpe deg å ha mer energi. Dette er fordi fordøyelsesenzymer hjelper kroppen fordøye maten lettere, slik at mindre energi kan gå inn i fordøyelsen og mer til å gjøre hva du trenger å gjøre.

Ta en probiotiske supplement. Probiotika hjelpe erstatte gode bakterier i tarmen som hjelpemiddel i fordøyelsen. De kan også bidra til å redusere gass og oppblåsthet.

Hvordan bli kvitt ansikts arr

Å få et kutt i ansiktet ditt kan virke ødeleggende i starten, men det er ikke slutten av verden, og ikke alltid bety en permanent arr hvis du tar behandlingen raskt og nøyaktig. Følg disse trinnene for å redusere ansikts arr.

Bruksanvisning

Hvordan bli kvitt ansikts arr

•  Den beste måten å bli kvitt ansikts arr er å hindre dem før de utvikler. Ved kutt eller sår skjer, sørg for at det er ryddet og en krem ​​som Neosporin brukes til både bekjempe infeksjonen og redusere arrdannelse. hvis i det hele tatt. Bruk denne eller en lignende krem ​​til arret minst to ganger om dagen uten å skape for mye overflødig. Hvis du er interessert i å fjerne et gammelt arr, skjønner det kan være år før arret mindre synlig.

Når arret begynner å gro, bruke en større arr fjerning merkevare, som Cocoa Butter eller Merderma, for å behandle arr. Disse bør brukes som anvist, men når brukt ofte gjennom en dag i flere dager, vil du sannsynligvis se en forbedring i synligheten av arr eller merke.

Sørg også for å holde arrene for direkte sollys, for eksempel soling med det avdekket, som UV-stråler kan skade hudcellene og gjør gjenoppbygging perioden lengre og arret vanskeligere å helbrede.

Hvis arret begynner å keloid, konsultere legen din om alternative metoder for eksempel et skudd eller kortison, noe som kan redusere størrelsen.

Tips og advarsler

 • Ta kontakt med legen din før du følger noen medisinsk råd eller råd om medisiner.

Hvordan bli kvitt smerter i kroppen

Hvordan bli kvitt smerter i kroppen


Smerte, men nedbrytende, er et signal om at kroppen trenger oppmerksomhet. Noen ganger er svaret enkelt, slik som resten for muskel overforbruk. Likevel, hvis generalisert smerte har deg ned, er det mulig å bli kvitt smerter i kroppen med hjemmebehandling og / eller medisinsk støtte, avhengig av årsaken. Les videre for vanlige måter å behandle smerter i kroppen for å hjelpe deg å komme tilbake på sporet.

Bruksanvisning

Hvordan bli kvitt smerter i kroppen

•  Identifiser årsaken eller mønsteret på kroppen aches å bedre avgjøre hvilke virkemidler som fungerer best. Når ledsaget av et anfall av influensa eller kaldt, er det best å arbeide på generelt utvinning samt smerte, som inkluderer riktig restitusjon, ernæring og støttende medisiner hvis det er nødvendig. Hvis smerter i kroppen har blitt mer kronisk, kan en medisinsk rådføre være nødvendig og en annen smertelindring tilnærming ansatt.

Bli kvitt smerter i kroppen ved forsiktig til moderat trening selv når du føler at dette er det siste du ønsker å gjøre. Så lenge det ikke strider med lege og din helse, fungerer trening delvis ved å stimulere sirkulasjon, muskelavslapning og endorfin produksjon. Endorfiner er en nevro-hormon kjent for å redusere smerte og oppfatningen av smerte.

Bruk fuktig varme for å bli kvitt smerter i kroppen på grunn av sykdom eller overdrive. Varme bad, badstuer, boblebad og lignende fremme lettelse. For best resultat holde kroppen utsettes for varmekilden i 10 til 20 minutter, men unngå overoppheting. Tilsetting av Epsom salter i et varmt bad gir ofte bedre resultater.

Rest musklene som trengs, men unngå lange perioder med immobilitet med mindre det er skader eller aktiviteten øker smerte. Når musklene er i stillstand de blir utsatt for sårhet, ømme punkter og skade. En annen risiko er muskelatrofi, som er vanskeligere å overvinne. Et gradert treningsprogram, som strekker seg og gå, hjelper folk flest bli kvitt smerter i kroppen, men utsette til en lege hvis du har langsiktige problemer.

Vurdere kvaliteten på søvnen din hvis felles smerte rettsmidler gjøre lite for å bli kvitt smerter i kroppen eller smertene blir kroniske. Mangel på avslappet søvn er ofte forårsaket av en dårlig madrass, sykdom, noen medisiner, hjerne eller sove abnormitet, alkohol, koffein og stress. Hvis problemet er alvorlig eller langvarig en lege kan anbefale noen tester for å bedre isolere årsaken. Merk at noen individer ikke kan gjenkjenne en søvn unormalt når man eksisterer, men ikke føler deg uthvilt ved oppvåkning.

Snakk med en farmasøyt eller lege før du tar smertestillende medikamenter for å bli kvitt smerter i kroppen, som deres effektivitet varierer. Vanlige medisiner fungerer annerledes på å lindre smerte og mange er bedre egnet til leddsmerter enn muskelsmerter. For eksempel paracetamol (Merkenavn: Tylenol) er en vanlig ingrediens i kalde medisiner, men ikke redusere betennelse som gjør ibuprofen eller naproxen natrium. Aspirin opprettholder noen anti-inflammatoriske egenskaper.

Tips og advarsler

 • Engasjere seg i gode helsevaner og ta oppmerksom på kostholdet ditt. Noen mennesker opplever at bearbeidet mat, koffein og alkohol øker smerter spesielt når de brukes regelmessig.
 • Vurdere å konsultere en kiropraktor eller massasje terapeut for å behandle smerter i kroppen og tilbake eller nakkesmerter.
 • Hver kategori av smertestillende medikamenter bærer ulike risikopotensial og må aldri blandes uten legens anbefaling skader på leveren og andre komplikasjoner kan oppstå.
 • Kroniske muskelsmerter kan være et tegn på en helsetilstand.
 • Informasjonen som presenteres her er for forbrukerkunnskap, og er ikke ment å erstatte medisinske råd.