Digidexo.com

benmargsødem rygg

Hvordan diagnostisere en benmargs Edema av krageben

Hvordan diagnostisere en benmargs Edema av krageben


Benmargs ødem, vanligvis kalt et bein knuse, er en tilstand i hvilken benet selv blir betent. Vanligvis forekommer benmarg ødem som et resultat av traumer til benet. Smerte, ømhet og ytre svelling kan oppstå som et resultat av benmarg ødem. Benmarg ødem vanligvis er diagnostisert med bruk av magnetisk resonans forestille (MRI). Selv om bare en lege kan diagnostisere benmargsødem, er det viktig å vite når du skal oppsøke legen din og nyttig å vite hva du kan forvente.

Bruksanvisning

•  Lag en liste over symptomer som du opplever. Vanlige symptomer på benmargsødem av krageben inkludere en smertefull, øm og hoven krageben. Ved hjertebank, vil krageben ikke føle brukket. Oppsøk lege hvis noen av disse symptomene er til stede.

Foreslå en lege for en magnetisk resonans imaging (MRI) test av de berørte krageben. En MR er en smertefri prosedyre der pasienten ligger på et bord, og går inn i en tunnellignende anordning. Fjern alle smykker før har MR gjort.

Be en lege for en mildt beroligende hvis du opplever klaustrofobi og finne deg selv i stand til å overvinne din angst for MR. Noen mennesker opplever at de ikke klarer å bare snakke seg ut sin angst i forbindelse med sin klaustrofobi.

Se din lege for en oppfølging eksamen etter å ha MR gjort. Din lege vil ha MR lest av en radiolog og vil gi deg en diagnose.

Definer Bone Marrow Ødem & Chondromalacia

Benmargs ødem og chondromalacia er forhold som påvirker kneleddet. Benmarg ødem kan påvirke andre store ledd i kroppen som ankelen og hofte, og ofte dukker opp på en MR-undersøkelse etter stress eller skade. Chondromalacia er vanligvis en lidelse som påvirker kneskålen, forårsaker sterke smerter.

Hva er Bone Marrow Ødem?

Benmargs ødem er en betennelse i de større leddene i kroppen. Det påvirker vanligvis i hofte, kne og ankel leddene. I kneet, vevet blir fylt med væske og irritert. I mange tilfeller kan utøvere som gjennomgår betydelig stress til sine ledd bukke til benmargsødem. Som benmargen degenererer over tid, i enkelte tilfeller ødem det er den første indikator for framdrift osteoartritt, en degenerativ type leddgikt som blir dårligere over tid.

Symptomer på Bone Marrow Ødem

Symptomer på benmargsødem bestå av smerter i kneet med og uten aktivitet. Smerter i kneet i ro er en indikator på at det kan være et strukturelt problem i kneleddet. Andre symptomer er et begrenset utvalg av bevegelse i kneet sammen med bensmerter og ømhet. Idrettsutøvere som har plutselig, nådeløs smerte i knærne kunne ha benmargsødem som kan føre til slitasjegikt senere i livet.

Behandling av Bone Marrow Edema

Når benmarg ødem er identifisert i henhold til MR imaging, er det vanligvis lett administreres med resten av leddet gjennom en kombinasjon av anti-inflammatoriske og smerte medisiner. Disse mer konservative behandlinger kan noen ganger mislykkes, og da må du ty til kirurgi.

Hva er Chondromalacia?

Chondromalacia er en tilstand som påvirker kneskålen, som regel hos unge idrettsutøvere. Andre utvikler tilstanden når kneskålen blir irritert fra å gni mot den ene siden av kneleddet. Brusk rundt kneet i sin tur blir irritert, forårsaker mye smerte. Chondromalacia er mer utbredt hos kvinner enn hos menn rett og slett på grunn av forskjeller i den kvinnelige anatomi. Kvinner i gjennomsnitt lider mer lateral skade knærne over tid.

Symptomer på Chondromalacia

Symptomer på chondromalacia er smerter, hevelse og irritasjon. Kneleddet blir betent og bevegelse av kneet kan være sterkt begrenset. Det er svært viktig å merke seg at kneet smerte som ikke går bort innen rimelig tid, spesielt uten en spesifikk skade, bør undersøkes så snart som mulig, slik at omfanget av skaden kan minimeres.

Behandling av Chondromalacia

Behandling av chondromalacia inkluderer hviler leddet og delta i en fysisk terapi program. Alnti-inflammatoriske medisiner kan hjelpe. Unngå stressende aktiviteter som forårsaker knesmerter; det vil bidra til å roe ned irritasjonen. Fysioterapi styrker kvadricep og hamstring muskler, noe som kan bidra til å løse problemet. I noen tilfeller, etter en titt på omfanget av skadene på kneet strukturer under en arthroscope, kan legen din råde kirurgi.

Hva er Bone Marrow Ødem?

Benmargs ødem eller hevelse, resultater fra flere forhold, og er en relativt vanlig lidelse. Økende bruk av magnetisk resonans imaging (MRI) er å hjelpe leger mer effektivt diagnostisere benmargsødem når pasienter rapporterer symptomer.

Tilknyttede Disorders

Benmargs ødem er noen ganger assosiert med bein skader og lidelser. De omfatter brudd, slitasjegikt, revmatoid artritt, ankyloserende spondylitt og svulster.

Komplikasjoner

Benmarg ødem kan være et tegn på flere problemer knyttet til disse lidelsene, som skadet brusk. Det kan være en første indikasjon på forestående ledd erosjon eller sene forkalkning.

Symptomer

De viktigste symptomene på benmargsødem er sterke smerter og begrenset bevegelse, både under trening og mens du hviler.

Syndrom

Benmargs ødem syndrom, en distinkt lidelse som involverer benmargsødem, er en vanlig årsak til bein og leddsmerter i midt-alder og eldre pasienter, ifølge en studie publisert i den 11 april 2008, utstedelse av BMC muskel- og skjelettlidelser.

Time Frame

Benmargs ødem syndrom oppstår som oftest i hoften, men også flater i kneet og foten. Det går vanligvis over av seg selv innen seks til 12 måneder. Konservativ behandling kan innebære fysioterapi og en vasodilator medisiner for å forbedre blodsirkulasjonen.

Behandling for Bone Marrow Ødem

Behandling for Bone Marrow Ødem


Benmargs er svampen lignende stoff inni bein som er ansvarlige for å lage blodceller, inkludert røde blodceller, hvite blodceller og blodplater. Benmargs ødem er et generelt begrep som brukes for å beskrive en smertefull oppbygging av væske i benmargen, vanligvis sett under en MR & mdash; en magnetisk resonans imaging scan. Det er vanligvis et symptom på en underliggende sykdom, slik behandlinger er fokusert på å behandle årsaken til den ødem. Benmargs ødem syndrom, også kalt BME, er en sjelden og smertefull forbigående tilstand som rammer beina i underekstremitetene og for hvilken behandling som er begrenset.

Årsaker

Forhold som avascular nekrose, slitasjegikt og leddgikt kan gi opphav til benmargsødem som boks tilfeller av akutt traume eller skade på beinet. Benmargs ødem syndrom er en selvbegrensende tilstand karakterisert ved plutselig innsettende forferdelig skjelettsmerter vanligvis i nedre ekstremiteter og oftest i hofteleddet. Det løser seg vanligvis i løpet av seks til tolv måneder.

Bone Marrow Ødem syndrom

Benmargs ødem syndrom, også kjent som lokaliserte transient osteoporose, er sett det meste hos middelaldrende menn. Noen kvinner opplever det i løpet av tredje trimester av svangerskapet. Benmargs ødem er sett på MR med en redusert tetthet av bein, eller bentetthet. Ifølge Osteoporose International, nåværende tilgjengelige behandlinger er "begrenset og ineffektiv."

Non-Drug Treatment

Behandlingen er vanligvis hvile og fysioterapi. I vanskelige tilfeller, er en type operasjon som kalles kjerne dekompresjon anvendes. I kjernen dekompresjon, borer en kirurg et hull inn i den påvirkede del av benet for å tillate øket blodstrøm, dannelsen av nye blodkar og helbredelse å finne sted.

Drug Treatment

Noen ganger legemidler som kalles bisfosfonater gis sammen med vitamin D-tilskudd for å hjelpe med kalsium balanse og å øke bentetthet. En studie rapportert på nettsiden Ortho Super side og i Osteoporose International funnet at behandling med en viss intravenøs bisfosfonat var effektiv ved å øke tettheten av benet og redusere smerte.

En artikkel i den indiske Journal of Therapeutics og en annen i BioMed Central både sitere bruk av iloprost, et generisk vasoaktivt narkotika & mdash; betyr det utøver sin virkning på blodåresystemet. Den vasoaktivt stoffet brukes vanligvis for pulmonal hypertensjon. Begge institusjonene rutinemessig bruker det i behandlingen av benmargsødem syndrom fordi det åpner blodårene, oppmuntrende normal blodstrøm, og behandler de karlidelser forbundet med tilstanden. The Indian Journal of terapeutika går så langt som å si at redusert lastbærende var ikke nødvendig i de fleste tilfeller hvori medikamentet ble anvendt.

Behandling av betingelser Bone Marrow Ødem syndrom

Avascular nekrose er en smertefull tilstand som vanligvis rammer hofteleddet. Det er preget av dødsfallet av benmargs vev forårsaket av en midlertidig eller permanent reduksjon i blodstrømmen til benmargen. Behandling av den tilhørende benmargsødem inkluderer behandling avascular nekrose, som vanligvis innebærer kjerne komprimering kirurgi, bein pode og noen ganger en komplett hofteoperasjon. Slitasjegikt og leddgikt er smertefulle tilstander i leddene som kan behandles med smertestillende, medisiner som reduserer betennelse, injeksjoner i de berørte ledd eller ledderstatning. Revmatoid artritt er også noen ganger behandles med steroider og spesielle legemidler som kalles sykdomsmodifiserende anti revmatikere, som sakte ned progresjon av sykdommen.

Hvordan lage en Emergency Medical ID-kort

En akutt medisinsk ID-kort er noe alle bør ha. Denne typen kort kan la en lege eller paramedic vet hvordan de skal behandle deg, selv om du er bevisstløs eller ute av stand til å kommunisere. Selv om disse kortene er en god idé for alle, de er spesielt verdt for folk som gjør mye reising og for folk som er i fare for å ha noe ødeleggende skje med dem.

Bruksanvisning

•  Åpne et nytt Microsoft Word-dokument ved å åpne programmet og velge "Ctrl + N" på tastaturet. Når siden åpnes, naviger til "Insert" -menyen og velg "Tekst-boksen." Klikk på siden for å lage en tekstboks som er omtrent på størrelse med et visittkort - dra hjørnet av boksen som vises før det er riktig størrelse. Sørg for at innstillingene i verktøylinjen sidevisning er satt til 100 prosent; Ellers kan tekstboksen vises mindre eller større enn det egentlig er. Lag en ny tekstboks samme størrelse like under den første.

Skriv inn ordene "Emergency Medical Card" på toppen av den første tekstboksen i midten ved hjelp av en fet skrift og rød skrift. Dette vil trekke oppmerksomhet til kortet og la en omsorg utøveren vet at det inneholder viktig informasjon.

Venstre justere teksten og skriv følgende ord på siden under hverandre: Navn, adresse, fødselsdato, Emergency Contact, Lege, og Over. Marker disse ordene og velg "Ctrl + B" for å gjøre dem fete.

Skriv inn ditt fulle juridiske navn ved siden av "Name" -feltet. Å ha riktig navn kan gjøre det lettere å få de riktige medisinske poster som trengs. Fortsett å fylle ut all den nødvendige informasjonen ved siden av de andre feltene på siden. Ikke skriv noe ved siden av "Over", som er der bare for å vise det er mer informasjon på baksiden.

Flytt til bunnen tekstboksen og skriver i følgende kategorier: Medisiner, betingelser, allergier. Gjør disse kategoriene fet på samme måte som du gjorde i trinn 3.

Fyll ut informasjonen ved siden av hver av disse kategoriene. Forlate rommet for å legge all informasjon som er nødvendig for hver kategori.

Skriv ut siden. Etter utskrift siden, kuttet ut de to tekstboksene så jevnt som mulig. Ta de to kortene til en lamineringsmaskin og plassere dem rygg mot rygg. Kjør kortene gjennom lamineringsmaskin og plassere det ferdige produktet i lommeboken i nærheten av ditt førerkort.

Tips og advarsler

  • Husk å holde informasjonen oppdatert.

Definisjon av Bone Marrow Edema

Definisjon av Bone Marrow Edema


Væske buildup er inne i en felles kan føre til smerter og hevelse. Frakturer eller osteoartritt kan gi opphav til ødem, eller fluidoppbygning inne i margpartiet av et bein. Denne midlertidige tilstanden kan komme og forsvinne på en tilfeldig basis.

Identifikasjon

I benmargsødem - eller benmarg ødem syndrom (BMES) - benmargen blir betent og fylles med væske. BMES er typisk en kortvarig tilstand som gradvis forsvinner i løpet av en tre til fire ukers tidsramme. Du har kanskje opplevd en skade i det berørte området, eller en bivirkning av slitasjegikt. Årsaken til tilstanden vil avgjøre hvilken type behandling du trenger. BMES kan oppstå i hofter, knær eller ankler.

Funksjon

Væsken oppbygging av BMES forårsaker smerter og press for å danne innenfor de berørte bein. Denne resulterende trykk hindrer margen fra å produsere nye blodceller. En inflammatorisk respons fra immunsystemet følger fluid oppbygging. Når BMES resulterer fra en sprekk, kan denne inflammatoriske respons beskytte området fra infeksjon.

Effekter

Fordi BMES er klassifisert som en "syndromet av symptomer," sin opptreden på en MR-undersøkelse er ansett som en uspesifikk funn som peker til en undergruppe av mulige årsaker: revmatoid artritt, senebetennelser, forbigående osteoporose eller et brudd.

Hvis du lider av slitasjegikt, kan skadede bruskstrukturer gi opphav til BMES. Hvis du har områder der utviklings bein erosjoner er til stede, kan det hende du har revmatoid artritt. Sene områder som viser væske buildup kan indikere en forkalkning er forming hvor senen går inn i beinet.

Betraktninger

Symptomer forbundet med benmargsødem likne osteonekrose. Mens BMES kommer og går, forverres osteonekrose med tiden. Når fartøyene som leverer næringsstoffer til felles er ute av stand til å fungere normalt, selve beinstrukturen av felles bryter ned.

I osteoartritt, på den annen side, bein dekkplater kan virke tynnet, men strukturen er intakt. BMES følge av benbrudd vil fortsatt vise normal vaskulær funksjon.

Behandlinger

Benmargsødem behandlingssentre rundt lindre smerte og condition det berørte området. Ikke-steroide anti-inflammatoriske medisiner kan gjenopprette normal leddfunksjon. Hvis smerten er alvorlig, kan det hende du trenger sterkere medisiner.

Fysioterapi condition øvelser bruker vekter og er ment for å hindre ytterligere felles forverring.

Medisiner som fremmer kalsium absorpsjon som kalsitonin eller parathyroid hormoner kan styrke bein strukturer i leddet.

Datamaskin Relaterte rygg og skulder smerter

Datamaskin Relaterte rygg og skulder smerter


Datamaskiner er en nødvendighet i dagens verden for arbeid og fritid. Ettersom flere folk tilbringer mange timer foran datamaskinen, har visse helseproblemer blitt utbredt. Ubekvemme stillinger mens du sitter, bruke musen for utvidet timer og konstant bruk av tastaturet kan føre til hånd, arm, skulder, nakke og ryggproblemer. Folk som tilbringer lange timer foran datamaskiner kan dra nytte av en egnet skrivebord og stol og bruke riktig holdning til å redusere risikoen for skader på ulike deler av kroppen, for eksempel rygg og skuldre, ifølge American Academy of Orthopaedic Surgeons.

Årsaker

Smerter i rygg og skuldre skjer først og fremst på grunn av slumping av ryggen som dagen skrider frem og tretthet setter inn. På grunn av slumping, tar kroppen på en C-form. Dette klosset holdning setter belastningen på muskler og sener som fører til smerter og plager i rygg og skuldre.

Symptomer

Symptomer på rygg og skulder smerter på grunn av overforbruk eller feil posisjonering kan skje over en periode. Disse smerter og plager kan skje i skuldrene og ryggen, også kjent som postural tretthet, eller det kan være konstante smerter i mykt vev som sener og muskler, også referert til som belastningsskader.

Forebygging

Å ta regelmessige pauser hver time kan hindre din rygg og skuldre fra å få stiv. En justerbar stol som gir støtte til korsryggen av ryggen er tilrådelig. Mens du sitter, hvile føttene på gulvet eller bruke en fotstøtte.

Juster høyden på stolen hvis føttene ikke når gulvet. Du kan også bruke en stol med justerbare armlener, som tilbyr støtte til underarmene og holder albuene tett til midjen. Holde tastatur og skjerm i riktig høyde kan forhindre belastning på skuldre og rygg. Hvis skrivebordet er 1 til 2 inches over lårene, er tastaturhøyden akkurat for komfortabel bruk; holde den øverste delen av skjermen i øyehøyde er riktig høyde for skjermen.

Hvis stolen er plassert i nærheten av arbeidsstedet, trenger du ikke å strekke til å nå tastaturet og musen. Dette hindrer nedfall og belastning på musklene dine. Ved å sitte tilbake og hviler mot ryggstøtten, ikke kroppen din ikke nedgangen eller lene seg fremover.

Når du opplever smerter i nakke og skuldre på den siden som du bruker musen, er det sannsynligvis på grunn av plasseringen av armen din når du bruker musen. Vanligvis, når musklene opplever tretthet, begynner de å verke.

Tøyningsøvelser

Det er flere tøyningsøvelser du kan gjøre i løpet av dagen for å forebygge rygg og skulder smerter oppstår på grunn av utvidet bruk av datamaskinen.

Du kan stå opp og strekke armene over hodet for å lette ubehag i ryggen og skuldrene. Hvis utføres hver time, kan det hindre sårhet i rygg og skuldre.

Lindre smerter i skuldrene ved å skyve dem opp mot ørene. Hold stillingen i noen sekunder før du lar skuldrene for å gå tilbake til sin normale posisjon.

Du kan også stå opp og plasser hendene på hoftene. Strekke ryggraden for å la den gå tilbake til normal kurvatur og lette belastningen på ryggen.

Hva er årsakene til Bone Marrow Ødem?

Hva er årsakene til Bone Marrow Ødem?

Hva er Bone Marrow Ødem?

Bone Marrow ødem, også kjent som Bone Marrow Ødem syndrom, eller BMES, er en lidelse som fører til margen av bein til å hovne opp og ta på væske. Dette er svært smertefullt, da det setter press mot det indre av benene og er funnet å redusere marg evne til å produsere nye blodceller. Det bokstavelig talt ikke har rom som den trenger for å fylle sin funksjon, selv om den første utbruddet av overflødig væske tjener til å hjelpe blodceller som allerede er opprettet i sirkulasjon. Heldigvis er BMES en selvbegrensende lidelse som fades et gjennomsnitt på tre uker etter den første utbruddet. Diagnosen er utført med MRI-teknologi.

Artrose

Artrose er en kronisk sykdom hvor bindevevet i leddene er sakte erodert. Dette skjer gjennom oppbygging av avfall mineraler rundt fugene samt av slitasje over tid. En korrelasjon er til stede som i nesten 80% av BMES tilfeller pasienten hadde også osteoartritt. Vanligvis, stedet for BMES var på hodet av femur som kobles inn i kneet. Det er postulert at dette kan være en mestringsmekanisme. Legemet kan være å prøve å redusere mineralforekomstene i leddene ved svelling benmargen med væske, som har den bivirkning av skyve nyproduserte blodceller (rød og hvit) av benet og i umiddelbar bruk i hele kroppen.

Trodde Lenker

I de situasjoner hvor Artrose er ikke til stede i BMES lidende, pasienten vanligvis vedvarende et brukket bein kort tid før sykdommen sin debut. BMES er forskjellig fra normal ødem i det, mens det inkluderer en økning i fluidvekt av benmarg, innebærer det også en inflammatorisk respons fra immunsystemet. Det er mulig, men ikke bevist, at BMES er en del av immunsystemet selvforsvarsmekanisme. Det ville hindre smitte av det brukne bein og beinmarg ved oppflamming benmargen, noe som øker den interne temperaturen til et punkt som ville hindre reproduksjon av bakterier og virus, akkurat som en feber.

Hva er årsaken til hvite linjer og rygger i neglene?

Hva er årsaken til hvite linjer og rygger i neglene?


Akkurat som huden, neglene er et barometer for generell helse. Marks og fargeendringer kan være et tegn på underernæring eller sykdommer - fortid, nåtid og fremtid. De fleste rygger og hvite linjer er et signal om noe mer skummel enn liten spiker skade, men av og til, de indikerer noe som bør sjekkes ut av en medisinsk faglig.

Leukonychia

Hvitt spiker eller leukonychia, er forårsaket av tilstedeværelsen av neglesengen av parakeratotic celler som ikke reflekterer lys. Disse gjør neglen eller deler av den vises hvitt. Hvite striper på neglene er kalt "delvis leukonychia" og kan være enten travers - over spiker - eller langsgående. Linjene ikke nødvendigvis vises på hver spiker. Partiell leukonychia kan også være en fase av den totale leukonychia og vises som et resultat av å ha lidd tuberkulose eller Hodgkins sykdom.

Årsaker

Traverse delvis leukonychia vises ofte på neglene av kvinner og er vanligvis forårsaket av matrix traumer under manikyr. Årsaken hvite linjer på tåneglene er ofte tilskrives dårlig tilpasset sko. I svært sjeldne tilfeller er disse linjene er et tegn på arsenikkforgiftning og kalles "Mees 'linjer." Andre forhold som kan føre travers hvite linjer inkluderer herpes, meslinger og malaria. Langsgående hvite linjer kan være forbundet med Darier sykdom.

Ridges

Langsgående riller på neglene kan være noe mer enn et tegn på alder, ifølge Jessie Lowenfelt, av McGill University. Den neglesengen i seg selv er anordnet i parallelle linjer som løper i retning av vekst. Som vi alder, disse linjene blir mer fremtredende. Horisontale rygger eller "Beau linjer," vises etter alvorlig fysisk eller følelsesmessig sykdom har hindret spiker vekst. Disse rygger vil etter hvert vokse ut i ca seks eller syv måneder, noe som er omtrent den tiden det tar for en helt ny spiker til å vokse.

Forebygging

For å hindre rygger og hvite linjer på neglene, er det viktig å spise et sunt godt balansert kosthold, sier Lowenfelt. Spiker krymper og sveller i vann, noe som gjør dem sprø. Gummihansker kan beskytte negler og fuktighetskremer og cuticle krem ​​vil bidra til å holde dem næring. Neglelakk stopper negler fra "puste", og neglelakkfjerner bør brukes med måte, som det er svært tørking. Viktigst, bør manikyr være milde.

Hvordan å miste rygg fett

Hvordan å miste rygg fett


Er du har problemer med å miste rygg fett eller bare interessert i å lære hvordan du kan bli kvitt det? Denne artikkelen vil gi deg noen ideer om hvordan å miste rygg fett.

Hvordan å miste rygg fett

•  Spis et rent kosthold. Å spise rent rett og slett betyr å spise mat nærmest naturlige form. Tenk frisk frukt, grønnsaker og magre midler som kylling og kalkun. Hold deg unna ekstra sukker, natrium og mettet fett. Ingen mengde trening kommer til å hjelpe deg å miste rygg fett eller noe annet fett hvis du ikke spiser riktig.

Løft vekter for å hjelpe miste rygg fett. Gjøre styrke øvelser vil hjelpe kroppen forbrenne mer fett totalt. Markløft og god Mornings er gode øvelser for å målrette den nedre ryggmuskulaturen. Bruk ekstrem forsiktighet når du utfører dem og ikke bruke for mye vekt.

Konsumere en tilstrekkelig mengde protein hver dag. Som et forslag, kan du prøve å sikte for antall gram i protein per dag for hver kilo du veier. (£ 140 = 140 gram protein) Protein hjelper musklene reparere og gjenoppbygge. Etter en treningsøkt, konsumerer en whey protein shake.

Gjør minst 20-30 minutter med kardio rett etter en vekt treningsøkt, eller tidlig om morgenen, minst tre ganger per uke. Høy intensitet kardio aktiviteter fungerer best for fett sprengningsarbeid. Hvis du brenner fett over hele kroppen din, vil du begynne å merke en mindre mengde rygg fett.

ta målinger bi-ukentlig eller månedlig. Dette vil hjelpe deg å realisere den fremgangen du gjør og holde deg motivert til å fortsette!

Hint

  • Sørg for å snakke med legen din før du starter et treningsprogram.

Lymfødem Saksbehandling

Lymfødem refererer til hevelse (ødem) i mykt vev i kroppen, oftest i ekstremiteter. Det kan forekomme i både armer og ben, men typisk i bare den ene ende. Symptomene varierer fra mildt ubehag til ekstreme smerter og svekkelse. Dessverre finnes det ingen kur for denne tilstanden, som følge av en blokkering i lymfe del av sirkulasjonssystemet, men tilgjengelige behandlinger kan betydelig redusere hevelsen og lindre ubehaget.

Lymfesystemet

Lymfesystemet inneholder et nettverk av fartøy som flyter gjennom vev og visse organer i kroppen, inkludert lymfeknuter, mandlene, thymus, milt og benmarg. Den klare væske (lymfe) kjører gjennom lymfeårer bærer plasma, lymfocytter (hvite blodceller som bekjemper infeksjoner), samt avfall som samles inn fra alle organer i kroppen. Når systemet fungerer normalt, lymph fartøy tar fluidet gjennom lymfenodene. Nodene filter virus, bakterier og kreftceller fra fluidet og returnere en renset versjon av lymfe til blodet ifølge WebMD.

Årsaker Lymfødem

Hevelsen som markerer lymfødem oppstår når skader eller sjeldne medfødte misdannelser blokkere sirkulasjons banen lymfeårer, forårsaker væsken å lekke inn i omkringliggende vev. Medfødte årsaker inkluderer Milroy sykdom, som oppstår i barndom og resultater fra misdannede lymfeknuter, ifølge Mayo Clinic. Meige sykdom, en annen arvelig lidelse som vanligvis oppstår i puberteten og tidlig voksen alder, resultater når de ventiler som normalt hindrer lymfe væske strømme bakover og overfylte danner ikke. Andre årsaker til lymfødem omfatte kirurgi som skader lymfeårer eller kirurgisk fjerning av lymfeknuter, slik som med brystkreft eller lymfom. Infeksjon i lymfeknuter eller fartøy, kan kreft og stråling under kreftbehandling også føre til strukturelle skader som fører til lymfødem.

Symptomer og komplikasjoner

Tegn på lymfødem inkluderer verkende ubehag eller begrenset utvalg av bevegelse i det berørte lem, hudinfeksjoner eller herding av huden og hevelse som spenner fra svært mild til alvorlig nok til å øke lem til mange ganger sin opprinnelige størrelse. Tilstanden kan føre til alvorlige infeksjoner i huden (cellulitt) eller lymfesystemet og, ifølge Mayo Clinic, kan de mest alvorlige tilfeller føre til en sjelden form for kreft, lymphangiosarcoma.

Ledelsen

Nøklene til å kontrollere denne tilstanden omfatter administrerende hevelse og å holde huden sunn. Leger kan verve en fysioterapeut til å massere de berørte lem eller undervise pasienter milde isotone øvelser som hjelper får væsken beveger seg ut av ekstremitet. De kan foreskrive bandasjerer de berørte lem på en bestemt måte å komprimere vev og flytte væsken tilbake mot stammen av kroppen eller har pasienten slitasje spesielt utstyrt komprimering plagg, for eksempel strømper, som oppfordrer væsken å flytte ut av den myke vev. Fordi det er ingen kur, bemerker Mayo Clinic disse behandlingene bli rutine for dem som lider av lymfødem. I de mest alvorlige tilfeller kan legene prøver å fjerne overflødig vev gjennom kirurgi, men selv dette ikke gi en kur.

Andre hensyn

Tilstrekkelig hvile, sunt kosthold, mosjon og redusere stress kan øke oddsen for suksess kontrollerende lymfødem. The Mayo Clinic anbefaler å kontakte en lokal eller online støttegruppe for å hjelpe takle livslang behandling av denne tilstanden, som ifølge National Institutes of Health, påvirker 1-2 millioner mennesker i USA.

Bivirkninger av å donere benmarg

Benmargs donasjon sikrer friske blodceller å transplantere inn en pasient med leukemi eller annen blodsykdom. Operasjonen må utføres på et sykehus. Mens donere benmarg regnes som trygt, og har reddet mottakernes liv, er det noen risiko og mulige bivirkninger.

Anestesi

Benmargs donasjon kirurgi gjøres under generell eller regional (spinal eller epidural) anestesi .. Hver gang du gjennomgå anestesi, er det risiko. Noen av risiko og mulige bivirkninger, ifølge Mayo Clinic, er tretthet eller svakhet i dagene etter operasjonen, magesmerter, smerter i rygg eller ben, oppkast med blod eller svart materiale, feber, kraftig hodepine, sterk kvalme , tap av matlyst, blek hud, skjelving, mareritt, og tåkesyn.
Om lag 75 prosent av benmargs donasjoner er gjort under narkose, som bærer risikoen for død.

Donasjon nettstedet og bivirkninger

Når du donere benmarg, trekker en spesiell nål blodcellene fra bein. De hule nåler er vanligvis plassert på baksiden av bekkenbenet. Du kan føle sår eller øm på oppsamlingsstedet for noen få dager etter donasjon prosedyren. Blødning på donasjon siden er også mulig.

Vanlige bivirkninger

De fleste beinmargsdonorer oppleve noen generelle bivirkninger, men kan vanligvis gå hjem innen en dag av deres kirurgi, ifølge National Marrow Donor Program. Generelle bivirkninger, som sjelden krever akutt medisinsk intervensjon, er tretthet, smerter i korsryggen og stivhet mens du går. Smerter og stivhet kan vare alt fra noen dager til noen uker.

Langtidseffekter

Langsiktige bivirkninger er sjeldne, men mulig når donere benmarg. Om lag en av 100 givere opplever skader på et bein, muskel eller nerve i det hippe området.

Blodoverføring

Benmargen tar ca en måned å erstatter seg naturlig. Men noen pasienter krever en blodtransfusjon på sykehuset, og det er en risiko for bivirkninger. Noen av bivirkningene av en blodoverføring inkluderer allergisk reaksjon, kvalme, bryst eller rygg smerter, feber, lungeskader og problemer med å puste. Sjansen for hiv eller hepatitt fra en blodoverføring er svært sjeldne.

Hva kan forårsake kviser på en manns rygg?

Når ordet "acne" er nevnt, et par andre ord kommer til tankene. Oppvekst, for eksempel. Face. Et ord som vanligvis ikke blir hentet i forbindelse med acne er baksiden. Til tross for dette, er akne som forekommer på baksiden ganske vanlig, særlig hos menn. Det er flere årsaker til rygg akne hos menn, de fleste som kan behandles svært enkelt. De omfatter hormoner, hygiene, klær friksjon, tilstoppede hårsekker og mosjon.

Hormoner

Hormoner er ansvarlige for eller er minst relatert til de fleste fysiske prosesser i menneskekroppen, både for menn og kvinner. Hormoner og dermed er involvert i produksjonen av olje fra kjertlene i huden. Normalt store mengder olje glands er i ansiktet, noe som er en grunn til at akne er mest vanlig der, men menn kan ha store mengder olje kjertler på baksiden, så vel. Som et resultat, når hormoner er aktiv, olje kan fremstilles på hanniden som kan tette porene og forårsake akne.

Hygiene

Akne er i hovedsak tette porene og hårsekkene. Porene og hårsekkene kan bli tett med skitt, kremer, såper og selv restene av døde hudceller. Hvis en mannlig ikke vaske ryggen skikkelig, så disse miljøgiftene er ikke fjernet fra porene og follikler, og akne resultater.

Friksjon

Noen menn bære klær som er for trangt for dem. Friksjonen fra denne stramme klær kan irritere hårsekkene og male forurensninger inn i porene. Hvis alvorlig nok, kan friksjonen gi små hudlesjoner å danne som kan bli rød og har hvit pus. Disse humper er ikke kviser i den forstand av tilstoppede porer - de virkelig er smittet kutt i huden - men de ligner kviser i størrelse, føler og utseende.

Økt Hair

Hanner har en tendens til å ha flere hårsekker på ryggen enn kvinner gjør, selv om dette varierer fra hann til hann. Som en konsekvens, det er flere follikler som kan bli tette, kan mer hår bli trukket og irritert, etc., og resultatet er økt kviser på ryggen.

Trening

Trening er en annen årsak til rygg akne hos menn. Øvelse øker mengden av svette og olje produsert av huden, og noen ganger denne svette og olje ikke er vasket bort før det blir tett i en pore eller hårsekken, selv om de mannlige dusjer rett etter trening regime. Svette og olje fanget i pore eller hårsekken skaper en acne bump. Dette kan unngås ved å bruke et håndkle ofte for å tørke av overflødig svette og olje som øvelse diett er fullført.

Øvelser for øvre rygg Avslapping

Øvelser for øvre rygg Avslapping


Øvre ryggsmerter er ofte et symptom på stress. Stress skaper spenning i musklene ved å stramme dem, som til slutt resulterer i ryggsmerter eller stivhet. Flere øvelser kan bidra til å løse opp spenninger i øvre del av ryggen, samtidig som du slapper musklene.

Før du begynner noen fysiske øvelser, konsultere legen din for å sikre at du er klar for aktivitet.

Slipp Øvre Tilbake Tension

Øvre rygg smertelindring kan oppnås gjennom en enkel avslapningsøvelser. Denne spenningen lindrende praksis bidrar til å slappe av øvre del av ryggen, og også inkorporerer elementer av meditasjon, som er kjent for å ha en avslappende effekt på kropp og sinn.

Stå med føttene skulder bredde hverandre, slappe av hele kroppen. Lukk øynene dine. Slow pusten din ved å ta dype åndedrag, inhaling og exhaling fullt. Med armene langs sidene, fokus på å slippe noen spenning i armer og bryst. La armene henge slapt. Skifte fokus til øvre del av ryggen, nakken og skuldrene. Mens du puster dypt, forestill deg at du slipper all spenningen fra det området av kroppen. La din nakke, skuldre og øvre rygg til å vokse tyngre med hver inhalasjon. Gjenta denne prosessen til all spenningen er frigjort fra den øvre rygg, nakke og skuldre.

Sittende Exercise

Denne øvelsen er avhengig tungt på pust og meditasjon for å frigjøre øvre rygg spenning. I tillegg til å lindre spenninger og lettelser smerter i øvre del av ryggen området, er denne øvelsen sies å bringe positiv energi til kroppen mens clearing sinnet.

Sitte i en stol som gir støtte for ryggen. Sitt rett, med ryggraden støttes av stolen, og strekker bena ut, med føttene flatt på gulvet. Kvitter noen tanker eller følelser du har for øyeblikket, og fokus på å rydde dem bort. For å slappe helt av, bør ditt eneste fokus være på pust og muskelbevegelser. Husk å holde fokus under hele øvelsen.

Slapp av hele kroppen. Puste dypt, puster gjennom nesen og puster gjennom munnen. Føle luften beveger seg gjennom brystet, skuldre og lunger.
Nå fokuserer på fotsålene. Med hver inhalering, forestille seg en varm følelse sprer seg til alle områder av kroppen din, som starter i føttene og beveger seg oppover. Som du puster ut, ser for spenning og stress forlater kroppen. Når varmen når øvre del av ryggen, hold den der, med fokus på å frigjøre spenninger med hver utpust. Konsentrer deg om halsen, også, så mye øvre rygg spenning er lagret i nakkemusklene, som stram med stress. Gjenta denne øvelsen til du føler deg helt avslappet, og du bør legge merke til en svekkelse av spenning i øvre rygg, skuldre, nakke og bryst.

Skulder Rolls

Skape bevegelse i skuldrene bidrar til å åpne musklene i øvre rygg og nakke. Motion bidrar til å løse opp spenninger og stress i overkroppen, spesielt øvre del av ryggen.

Stå med føttene skulder bredde hverandre. Løft høyre skulder så høyt som mulig uten å belaste. Følelsen en liten strekning er normalt. Rull skulderen din tilbake, dyppe den mot gulvet, og trekk den forover for å skape en full sirkel av bevegelse. Tilbake til startposisjonen og gjenta 10 til 12 ganger. Gjenta hele settet med 10 til 12 reps på venstre skulder.

De er kjent med fysisk aktivitet kan følge øvelsen med nakke rundstykker, som også bidrar til å løse opp spenninger i øvre rygg og skuldre.

Hvordan behandle en brukket rygg

Hvordan behandle en brukket rygg


Behandling for en ødelagt bakside kan variere sterkt i henhold til graden av skaden, og om ryggmargen er påvirket. Mens en brutt tilbake, noe som medfører et brudd på en eller flere ryggvirvler, nesten alltid krever kirurgi, vil de fremgangsmåter for behandling og lengden av den sekundære avhenge av mange faktorer.

Bruksanvisning

Behandle en brukket rygg

•  Ikke prøv å flytte deg selv hvis du mistenker at du har brukket ryggen din, med mindre ditt liv er i umiddelbar fare (for eksempel å bli fanget i en brann). Enhver bevegelse kan forverre skaden og øke sjansene for skader på ryggmargen. Ring 911 og vente på akutt medisinsk hjelp.

Har legen vurdere graden av skade ved hjelp av enten en MR (magnetisk resonans image) eller en CAT scan. Dette vil bestemme din løpet av behandling og hvilken type operasjon du trenger.

Finn ut hvilken type kirurgi vil bli brukt til å behandle din brukket rygg. Vanligvis vil en brukket ryggvirvler bare være smeltet til den ved siden av den, eller den vil bli fjernet helt og erstattes med et bein pode. Hensyn må tas for å fjerne eventuelle bein chips eller fragmenter som kan forårsake skade på ryggmargen over tid.

Immobilize ryggen etter operasjonen for å tillate utvinning. Dette kan oppnås gjennom bruk av en trekk-legeme støpes i mer alvorlige frakturer, eller et ryggvarmer. Utvinning fra tilbake kirurgi er vanligvis treg, så vær tålmodig med din fremgang.

Bruk fysioterapi for å styrke og strekke ryggmuskulaturen når du ikke lenger bruker en spenne eller body cast. Bygge opp musklene rundt ryggvirvlene kan bidra til å beskytte dem mot ytterligere skade nedover veien. Det er lett å re-skade deg selv etter ryggoperasjon, så ta det med ro og lytte til legen din under gjenopprettingsprosessen.

6. Sjekk ut nettsteder som eMedicinehealth og Dartmouth-Hitchcock Medical Center, blant annet for flere tips om hvordan du skal behandle en brukket rygg (se Ressurser nedenfor).

Tips og advarsler

  • Hovedmålet når du behandle en brukket rygg er å unngå skader på ryggmargen, noe som kan føre til varige lammelser. Unngå unødvendig bevegelse når skadde, og ikke overdriv når det gjelder tid til å komme seg.

Hva er årsaken til rygger i Negler?

Helse

Leger ved Mayo Clinic rapporterer at mens rygger i negler ikke kan være svært attraktive, har de ikke nødvendigvis bety et helseproblem. Humpete rygger som strekker seg fra cuticle til tuppen av neglen er en vanlig side påvirke av aldringsprosessen, og er et resultat av tørr hud sprer seg fra fingrene, under skjellaget og på neglene som de vokser. Ridged negler er genetisk og vanlig i både menn og kvinner. Mens vertikale riller er mer et irritasjonsmoment enn noe annet, kan rygger som går horisontalt over neglene være et tegn på en mer alvorlig problem. Dårlig ernæring kan bli avslørt i ujevne horisontale rygger. Siden fingernegler er laget av protein, kan de mindre vanlige rygger indikere et protein eller vitaminmangel. Når horisontale rygger fortsetter å dukke opp, sørg for å nevne det til legen din, som kan anbefale et vitamintilskudd og sjekke deg for anemi.

Forebygging

Opprettholde en streng diett av fuktighetsgivende neglebåndene til forebygger rygger. Som kroppen aldre, oljene forsvinner raskere enn de kan erstattes. God kvalitet oljer og salver som hånd salve utviklet av Burt er Bees kan brukes til å redusere spiker rygger. Hånden salve inneholder mandel, eukalyptus og olivenoljer, bivoks, Comfrey rot og lanolin. Oljer som inneholder vitamin E og jojoba kan bidra til å avlaste de stygge rygger, men de må anvendes i minst tre ganger om dagen. Bruk håndkrem etter hver håndvask. Gni oljen i hendene før du trekker deg om natten og bruke bomullshansker for å forsegle i fuktighetskrem. Ny, glattere spiker vekst bør begynne å vises etter ca seks måneder med vanlig fuktighetskrem. Fortsett med daglig cuticle oljing for å opprettholde den glatte negler.

Rettsmidler

Lightly buff neglene for å fjerne små rygger. Vær forsiktig så du ikke å buff for mye, eller du kan lage negler som er for tynn og kan ikke tåler daglig bruk. Hold neglebåndene presset tilbake når du søker lotion. Gni godt cuticle olje i kantene på neglene etter innlevering. Påfør neglelakk for å dekke opp de rygger mens du arbeider på å bli kvitt dem. Fjern polish med aceton-fri, oljebaserte neglelakkfjerner for å unngå uttørking neglebåndene enda mer.

Holdning øvelser for øvre rygg

Holdning øvelser for øvre rygg


Hvis du noen gang har brukt timer falt over en datamaskin, nyhetene er ikke bra. Du kan trene kroppen din for dårlig holdning, noe som kan føre til langvarige helseproblemer, inkludert leddgikt og osteoporose. Heldigvis er det ikke for sent å fikse dette problemet. Med noen få enkle øvelser for ryggen, kan du styrke dine muskler og rette holdningen din.

Broer

En bro er en god samlet tilbake øvelse. I tillegg til å arbeide de øvre rygg- og nakkemusklene, vil broen også styrke korsryggen og tone posterior. For å utføre en bro, ligge på ryggen med knærne bøyd og føttene flatt på gulvet. Så, holde skuldrene og hodet på gulvet, stramme mage og setemusklene, heve hoftene til å danne en rett linje mellom knær og skuldre. Hold stillingen i 5 sekunder før du går tilbake til gulvet.

Cat Stretch

Stå på alle fire med vekten jevnt fordelt. Sakte slapp ryggen og magen, la magen synke mot gulvet. Deretter bue ryggen og magen mot taket. Tilbake til startposisjonen og gjenta.

Skuldertrekk

Stå med føttene skulder bredde hverandre og grep en manual i hver hånd med håndflatene vendt innover. Sakte heve og senke skuldrene i en shrugging bevegelse. Pass på å ikke rulle skuldrene. I stedet, løfte dem rett opp og ned.

Kortpustethet og øvre rygg smerter

Kortpustethet og øvre rygg smerter bør behandles seriøst som de kunne signalisere en forestående hjerteinfarkt. Andre alvorlige tilstander også dele disse symptomene, så kontakt lege umiddelbart hvis du opplever dem. Når du har utelukket mer alvorlige årsaker, kan du forfølge behandlinger for å forbedre din situasjon.

Alvorlige årsaker

Kortpustethet og øvre rygg smerter er symptomer på en rekke forhold, inkludert hjerteinfarkt, kronisk obstruktiv lungesykdom, lungebetennelse, paroksysmal nattlig dyspné, koronarsykdom, fibromyalgi, lungesykdom, bronkitt, kronisk obstruktiv lungesykdom, cystisk fibrose, emfysem og angina.

Andre potensielle årsaker

Andre årsaker kan være astma, angst, anemi eller muskelspenninger.

Også kjent som

Kortpustethet er også referert til som dyspné eller SOB. Øvre ryggsmerter kalles også brystsmerter.

Behandling

Strenge behandlinger under veiledning av en medisinsk faglig bør forfølges, spesielt hvis årsaken antas å være hjerte- eller lungerelaterte. For mindre alvorlige forhold, kiropraktisk manipulasjon, massasjeterapi og akupunktur er behandlinger som kan bli søkt. Også fordi angst er ofte diagnostisert når andre forhold er utelukket, er stress relief viktig.

Forebygging

Forebyggende teknikker inkluderer å unngå narkotika og tobakk, trene regelmessig, pust fra magen og sikre at din søvn og arbeidsmiljøer er ergonomisk designet for optimal kroppsholdning og puste.

Hvordan bruke yoga for å avlaste øvre rygg Tetthet

Mange mennesker lider av øvre rygg smerter som er forårsaket av spenning eller tetthet, som bygger seg opp i musklene i overkroppen. Yoga er et utmerket verktøy for å frigjøre disse musklene. Det er viktig å fokusere ikke bare på øvre del av ryggen, men også på halsen og skuldrene når de jobber for å frigjøre denne spenningen.

Bruksanvisning

Easy Pose

•  Sitt i Easy Pose. Løft armene over hodet og plassere håndflatene sammen. Hekte alle fingrene sammen, unntatt pekefingrene, som skal forbli rett. Sakte prøve å trekke armene bakover slik at de er bak hodet. Pust.

Unclasp hendene, og senk din venstre arm. Bøy venstre arm ved albuen og bringe den opp bak ryggen din. Bøy høyre albue nedover og ta med din høyre underarm bak hodet. Hvis det er mulig, jobbe din venstre arm oppover mellom skulderbladene til å møte og omfavne din høyre hånd. Hvis du ikke kan komme inn i denne holdning holde en stropp i høyre hånd og komme opp til hekte den andre enden med venstre. Pust. I yoga kalles dette Gomukhasana eller Cow Face Pose. Gjenta positur på den andre siden, med venstre arm bak hodet og høyre arm mellom skulderbladene.

Slipp begge armene og la dem å komme sammen med kroppen din. Reach bak deg med begge armene rett og lås armene bak ryggen din. Trekk forsiktig armene oppover til du føler en strekk i skuldrene og mellom skulderbladene. Pust. Hold i minst 30 sekunder.

Slipp armene. Legg deg ned på ryggen. Flytt ryggen oppover litt, slik at du kan plassere hendene lett under brystkassen. Sparke oppover med føttene inntil kroppen din er rett opp i luften, støttet av dine skuldre og armer. Trekk albuene innover, slik at begge de øvre armene er helt parallelle med hverandre. Ikke la albuene å spriker utover. Dette er shoulderstand. Hvis rygg og nakke er stramt, la kroppen din til å holde seg delvis bøyd i hoftene som en foldekniv. Bruk veggen for støtte hvis du føler deg usikker i denne holdning.

La kroppen din til å bøye i hofte, bringe bena bakover til de er over ansiktet og føttene er godt over hodet på gulvet bak deg. Prøv så mye som mulig for å holde ryggen rett og i en 90 graders vinkel i forhold til gulvet. Rett bena og fokus på å løfte dem oppover. Fortsett å bruke armene til å støtte din torso. Hvis du føler deg komfortabel her, sakte gange føttene bakover. Dette er Plow Pose. Ikke prøv denne holdning hvis ryggen eller hamstrings er alvorlig stramt eller hvis du føler deg usikker på om kommer ned fra shoulderstand.

Roll ned fra Plow Pose og la kroppen din til å hvile på gulvet. Slå over på magen med bena rett bak deg, tærne peker. Forlenge føttene bort fra halebenet. Plasser armene langs kroppen, bøyd på albuene slik at hendene dine er i nærheten av brystet. Pust inn, og skyv opp i baby Cobra Pose. Presse kroppen forsiktig oppover med armene. Pust. Hold denne stillingen i 15 til 30 sekunder.

Kom på alle fire. Bøy ryggen og se opp for å komme inn Cat Pose. Rulle tilbake og slippe hodet nedover for å komme i Cow Pose. Gjenta Cat Cow flere ganger. La kroppen din til å synke tilbake i Child Pose med hodet hvilende på gulvet og armene strukket foran deg. Hvile her så lenge du vil.

Tips og advarsler

  • Sørg for å bruke en yoga matte og bruke klær som ikke er altfor restriktiv.
  • Hvis du ikke er kjent med shoulderstand eller Plow Pose, bruke veggen som en støtte eller har en trent yoga lærer veilede deg under positur.
  • Konsultere legen din før du starter denne eller andre treningsprogram.

Øvelser for å styrke en dårlig rygg

Øvelser for å styrke en dårlig rygg


Millioner av mennesker opplever ryggsmerter. Enten smertene kommer fra skade, eller en sykdom som osteoporose, kan du pleie kroppen samtidig redusere smerter i ryggen ved å gjøre noen øvelser som fungerer for din individuelle smerte. Trening bidrar til å øke fleksibilitet og bedre holdning samtidig hjelpe blodsirkulasjonen, noe som hjelper med gjenopprettingsprosessen. Noen øvelse bør gjøres med forsiktighet, imidlertid, og du bør ikke fortsette noe som forverrer smertene.

Cardio

Lav intensitet cardio øvelser hjelpe tilstand og styrke ryggen din over tid. Vær forsiktig hvis du har alvorlige ryggsmerter og ikke gjør noen øvelse som gjør vondt verre, eller som stammer leddene eller risting på ryggen. Turgåing, svømming og sykling er anbefalt av Perfect Body Toning, som de er skånsomme mot din rygg og ledd mens de fortsatt å bygge styrke og muskler.

Wall Slides

Vegg lysbilder styrke rygg, hofter og ben muskler. Denne øvelsen er ikke anstrengende for ryggen og vil etter hvert bidra til å lindre smerte. Vegg lysbilder er gjort med ryggen mot en vegg, og føttene skulder bredde hverandre. Du skyver ned veggen inn i en Crouch stilling og hold mens du teller til fem sekunder før du skyver opp igjen til stående stilling. Fortsett for fem repetisjoner.

Leg Hever

Leg raises vil styrke rygg og hofte musklene. Musklene stramme som benet er hevet og holdt før du går tilbake til gulvet. For å gjøre leg raises, lå på magen og løft beinet sakte. Senk den tilbake til gulvet og gjenta med det andre beinet. Gjør fem heiser for hver etappe.

Tilbake Leg Swing

Tilbake leg svinger er ikke krevende og vil hjelpe lindre smerte mens styrke hoftene og ryggmuskulaturen. Mens du står bak en stol med hendene på ryggen, løft benet tilbake, hold mens du teller til fem og senk den ned på gulvet. Gjenta med det andre beinet gjør fem heiser per etappe. Den milde løfte strekker musklene uten å forårsake smerte.

Curl

Krøller kan bidra til å lindre smerte og vil styrke kjernemuskulaturen når det gjøres riktig ved å ligge på ryggen og dra forsiktig bøyde knær til brystet. Plassere hendene under knærne hjelper trekke dem så tett til brystet som du kan uten smerter. Husk å ikke heve hodet eller rette bena samtidig som man reduserer dem. Åpne Ergonomi anbefaler at krøller gjøres i korte sett flere ganger om dagen for å sakte gjenopprette styrke og samtidig unngå over bruke deg selv og dine muskler.

Tilbake Bend

Tilbake bend vil øke fleksibiliteten i ryggmuskulaturen, men bør gjøres med forsiktighet, da det er lett å over-utvide musklene dine. Hvis du står med føttene litt fra hverandre, kan du gjøre tilbake bend komfortabelt ved å plassere hendene på korsryggen og bøye tilbake på livet sakte og holde svingen i noen sekunder før retting. Hvis du opplever noen smerter, bør du slutte fordi smerte er et tegn på at du har utvidet for langt.

Utsatt Press-ups

Utsatt trykk-ups øke tilbake styrken ved å forbedre fleksibiliteten, men bør gjøres med forsiktighet hvis du har en alvorlig ryggskade eller smerte. Selv om lik en push-up, utsatt trykk-ups er litt annerledes med bekkenet igjen i kontakt med gulvet og rygg og rumpe musklene avslappet. Korsryggen skal henge ned litt, men albuene bør låse når du er i øvre posisjon.

Cat Stretch

Pilates Back Joint Exercise anbefaler katt strekker å lindre ryggsmerter. Den curling bevegelse som du plasserer deg selv på gulvet på hender og knær bidrar til å lindre smerte uten over-stretching musklene i ryggen. Curl ligner en "krum" posisjon, som du bøy ryggen opp, og bringer bekkenet i litt.

Korsrygg Rotasjon

En skånsom trening for alvorlige ryggsmerter, lumbar rotasjon fungerer musklene i korsryggen. Din korsryggen forblir i ro mens du ligger på gulvet med bena bøyd og forsiktig rocke knærne fra side til side, jobbe og strekke musklene uten å belaste dem.