Digidexo.com

Ideer eller kokebøker for mat kombinere

Ideer eller kokebøker for mat kombinere


Teorien bak mat kombinere dietter er at visse matvarer bare ikke skal spises sammen. Hvis du kombinerer matvarer riktig, vil du gå ned i vekt og få sunne uten kalori telling eller kompliserte oppskrifter. Ulike mat kombinere dietter kan ha ulike regler å følge, men generelt, de holder seg til de samme prinsippene: holde proteiner og karbohydrater atskilt, spise grønne grønnsaker med nesten hva som helst og spise frukt alene. Somersize, Beverly Hills Diet og New Beverly Hills Diet, og Hay Diet er populære planer som bruker prinsippene for mat kombinere.

Den mat kombinere Cookbook

Denne kokeboken, etter Patrizia Diemling og Gilly Love, inneholder mer enn 70 oppskrifter som bruker de grunnleggende prinsippene for mat kombinere. Kokeboken ikke følger noen spesiell diett plan, for eksempel Somersizing, men i stedet bruker ideene til mat kombinere generelle. Bli advart om at noen av oppskriftene bruker ingredienser som er forbudt i enkelte matvare kombinere dietter, som raffinert sukker og hvitt mel.

The Food Kombinere / Blood Type Diet Solution

Dina Khader kokebok fokuserer ikke bare på å utnytte mat kombinere, men også prinsippene i Spis riktig for din blodtype dietten. Blodtype dietten ble først fremmet av Dr. Peter D'Adamo, som hevdet at mennesker med ulike blodtyper nødvendig å spise annerledes for helse og vekttap.

De Somersize Books

Somersizing er en mat-kombinere diett skapt av skuespilleren Suzanne Somers. Hun har skrevet flere bøker og kokebøker om hennes mat-kombinere plan, inkludert "Slim og Sexy Forever" skrevet spesielt for eldre mennesker som ønsker å prøve mat-kombinere, og "spise god, gå ned i vekt", den første boken på Somersizing. Den mest populære Somersize bok kan være "Get Skinny På Fabulous Food", som ikke bare forklarer Somersize retningslinjer men også inneholder 100 oppskrifter for å bruke mens du er på diett.

The New Beverly Hills Diet

Judy Mazel opprinnelig opprettet Beverly Hills Diet i 1981, og deretter redesignet plan for å gjøre den nye Beverly Hills Diet i 1996 Begge dietter er mat-kombinere dietter, som Mazel kaller "Bevisst Kombinere", men den nye Beverly Hills Diet er mindre restriktiv enn den opprinnelige, med mer mat valg og mange flere oppskrifter er inkludert i boken.

Slanking med Hay Diet

Dr. William Howard Hay laget det som kan være den første mat-kombinere diett tilbake i 1911 Han la ut prinsippene i sin egen bok, "Hvordan å alltid være." Men de to mest fremtredende og lett-å-finne Hays Diet kokebøker kommer fra siste dager forfatteren Ursula Summ, som skrev "All-Colour Mat-Kombinere oppskrifter" og "Slimming med Hay Diet." Av de to, "Slanking" er den mer tilgjengelig for de som er nye til Hay Diet, med fargekodede oppskrifter som lar deg enkelt velge hvilke måltider kombinere godt og mange fotografier.