Digidexo.com

cystisk lesjon I hælbenet

Hva er behandlingen for Cystisk lesjon i Bone?

Cystisk lesjoner i beinet er væskefylte hulrom som kompromittere integriteten til normal benvev. De kommer i to grunnleggende former: enkle cyster --- som fyller med en klar væske --- og aneurismiske cyster, som fyller med blod. Behandling for en cystisk lesjon varierer med dens alvorlighet og type av lesjon tilstede.

Forståelse og behandling av enkle bein cyster

Ifølge American Academy of Orthopaedic Surgeons, enkle bein cyster --- også kjent som unicameral cyster --- typisk forekommer hos barn og unge voksne under 20 år De fleste ofte vises i overarmen eller lårbeinet, selv om de er også funnet i ankelen, hæl og bekken. Enkle cyster er delt inn i to kategorier. Aktive cyster oppstå i nærheten av de vekstplater som tillater benene å ekspandere og kan føre til alvorlige konstruksjonsproblemer. Latente cyster oppstå unna et bein vekst plate og er generelt mindre forstyrrende.

Hvis barnet ditt har en enkel bein cyste, vil en rekke faktorer bestemme riktig behandling. Disse inkluderer barnets alder, medisinsk historie, generelle helse og toleranse for medisiner. Barnets lege vil også vurdere den nåværende omfanget av cyste, dens sannsynlige fremtidige progresjon og barnets egnethet for kirurgi eller andre korrigerende prosedyrer.

Hovedmålet med behandlingen er å hindre et beinbrudd. Hvis benet rundt cyster er sterk, eller hvis ditt barns aktivitetsmønster ikke presentere en økt risiko for benbrudd, enkel observasjon av cyste kan være en passende første behandlingsalternativ. I tilfeller hvor mer aktiv behandling er nødvendig, flere alternativer er tilgjengelige. Utskrapning og bein poding benyttes som en kombinert teknikk. Først vil en kirurg fjerne væske fra innsiden barnets cyste, deretter kirurgisk skrape sitt interiør med en spesialisert instrument som kalles en curette. De resterende bein hulrom blir deretter fylt med enten donert bein vev eller bein chips tatt fra andre steder på barnets kropp. Alternativt kan steroid injeksjoner anvendes for å helbrede en enkel cyste ved å redusere nærvær av prostaglandin, en fettsyre som blokkerer cyste reabsorpsjon. I tillegg kan benmarg tatt fra barnets hofte bli injisert i en cyste å oppmuntre nye bein vekst.

Forståelse og behandling aneurysmal bein cyster

Aneurysmal bein cyster oppstår vanligvis hos personer under 25 år Disse cystene utvide og endre bein overflaten, og i noen tilfeller også påvirke nærheten bindevev. De mest vanlig påvirker de lange ben av kroppen og ryggraden, og har en tendens til å dukke opp igjen etter behandlingen. Siden aneurismiske cyster inneholde blod, bærer behandling en reell risiko for alvorlig blødning. Som et resultat, kan legen midlertidig blokkere blodstrømmen til det berørte området før du fortsetter. Dette kan bli etterfulgt ved utskrapning og poding. Men hvis cyste ligger i et område som ikke er strukturelt kritisk, for eksempel ribbeina eller fibula, kirurgen kan også fjerne en margin på benet rundt cyste for å redusere sjansene for tilbakefall. Du eller barnet ditt kan også få strålebehandling eller kryoterapi (kirurgisk frysing) for ytterligere å redusere tilbakefall risiko. Konsultere legen din for mer informasjon.

Raske hjem rettsmidler for Cystisk akne byller

Raske hjem rettsmidler for Cystisk akne byller


Cystisk akne er en alvorlig form for akne. Det skjer når en normal acne lesjon utbrot dypt i hudens epidermis. Mest sett i tenårene menn i puberteten, kan cystisk akne forårsake emosjonelle og fysiske plager. Disse lesjonene er svært synlig og skjemmende. Det er mange navn-merkevaren medisiner som kan hjelpe klare opp cystisk akne, men de potensielt kan forverre lesjonene med sterke ingredienser og kjemikalier. Homøopatiske midler kan hjelpe med problemet på en mer helhetlig måte.

Ikke klem Cystisk lesjoner

Ikke klem cystisk akne formasjoner. Dette kan forårsake hyperpigmentering og øke spredningen av cystisk akne. Klemme og manipulere lesjoner vil føre til at infeksjonen å spre seg i hudens epidermis og forverre cyster.

Baking Soda

Baking soda er en multipurpose middel som brukes i kosmetikk og kan gi lindring når den brukes lokalt. Bland like deler natron og vann for å lage en lime. Vask ansiktet med blandingen. Natron vil fungere som en snerpende og fjerne overflødig hudfett. Legg havsalt til blandingen å lindre betente cyster.

Honning / Aspirin Mask

Lag en pasta med aspirin. Knuse et par tabletter i pulverform. Aspirin inneholder salisylsyre. Syren er en mild kjemisk exfoliant. Ved sloughing av døde hudceller, lar du huden å puste og redusere sjansene for å oppleve en annen bout av cystisk akne. Etter vask ansiktet, bruke en skvett av honning på huden. Honning er en naturlig fuktighetskrem og et antibakterielt middel.

Aloe Vera

Aloe vera har vært brukt i århundrer for en overflod av hudlidelser. Åpne opp en aloe vera blad og bruke saften direkte på lesjonene.

Apple Cider Eddik

Eple cider eddik stabiliserer pH-verdier på huden. Dette vil bidra til å rydde opp eksisterende cyster og redusere sjansene for å få flere cyster. Bland like deler eple cider eddik og vann. Skylle ansiktet med denne blandingen etter vask.

Årsaker til Liver Cyster

Cystisk lesjoner inkluderer lever cyster, som er cyster som forekommer i leveren. Mens de fleste lever cyster er ufarlig, noen er tegn på mer alvorlige helseproblemer. Lever cyster kan bli forstørret eller infisert, forårsaker magesmerter, en hindring eller en infeksjon i gallegangen. Cyster i leveren kan oppdages med en CT eller ultralyd. Når en cyste er funnet i et individ, bør vedkommende sende seg selv til medisinsk testing for å utelukke eventuelle alvorlige sykdommer eller tilstander som kan være årsaken. Levercyster er symptomer på en rekke alvorlige sykdommer som kan føre til nyresvikt.

Polycystisk leversykdom

Lever cyster kan oppstå som et resultat av polycystisk leversykdom. Polycystisk leversykdom er nøyaktig som det høres: sykdommen fører til et stort antall cyster å forekomme i leveren. Polycystisk leversykdom er en medfødt sykdom forårsaket av en genetisk abnormalitet. Pasienter som har polycystisk leversykdom også kan lide av cyster i nyrene, kjent som polycystisk nyresykdom. Polycystisk leversykdom er en alvorlig, livstruende sykdom som kan føre til nyresvikt.

Echinococcus granulosus

Lever cyster kan oppstå som et resultat av en parasitt, Echinococcus granulosus. Echinococcus granulosus er vanlig i områder der sau og storfe er hevet. Egget larver av parasitten infiltrerer tarmen, og encyst seg til tarmveggen. Cyster, som inneholder larvene, blir referert til som hydatid cyster. Dette er en alvorlig parasittisk infeksjon som kan føre til ekstrem traumer til leveren. Medikamentell behandling er operasjon for å fjerne parasitter vil være nødvendig.

Cystadenoma

Cystadenoma er en tilstand som forårsaker en person til å være disponert for å utvikle cyster. Det forekommer vanligvis hos middelaldrende kvinner. Cystadenoma kan forårsake cyster hvor som helst i kroppen, inkludert eggstokkene og nyrer. Cystadenoma kan forårsake magesmerter, men er generelt godartet. Men det er en økt risiko for ondartede cyster eller cyster som kan forårsake nyreblødning. Kirurgi kan være nødvendig hvis den enkelte sak av cystadenoma forårsaker alvorlige symptomer.

Leversvulster

Svulster i leveren blir ofte feildiagnostisert som cyster. Noen svulster kan være godartet og andre ondartede. Symptomer kan inkludere magesmerter, vekttap, gulsott, feber og kvalme. Avklaring av om en uønsket vekst er en ufarlig cyste eller svulst kan oppnås gjennom leverfunksjonsprøver, biopsi eller CT-skanning. Behandling for en ondartet svulst vil omfatte kirurgi og stråling.

Lever fibrose

Hepatisk fibrose er en medfødt sykdom som forårsaker uregelmessig arrdannelse i leveren. Kroppen ivrig produserer arrvev, som ofte resulterer i cystelignende lesjoner. Overdreven nyreskader kan føre til leversvikt og død. Behandlingen omfatter å fjerne tungmetaller fra kroppen i hemokromatose, flere antibiotika og dekomprimering av galle kanaler.

Hvordan behandle akne Med Bakteriofag

Påvirker rundt 85 til 100 prosent av mennesker over hele verden på et tidspunkt i livet, Acne vulgaris, mer populært kjent som akne, er en ofte pinlig hud problem som oppstår når porene er tett opp med døde hudceller og olje. Denne tilstanden hovedsakelig påvirker ansiktet, på baksiden, og brystet, spesielt den øvre del. Det kan manifestere seg i flere former som hudormer, whiteheads, kviser eller store dype kviser kalles cystisk lesjoner. Akne kan utløses av forskjellige faktorer, som kan omfatte arvelighet, pubertet eller slike medisiner som litium og steroider. På den annen side, bakteriofager, eller vanligvis kalt "fag", er virus som forårsaker ødeleggelse av acne vulgaris bakterie-celler ved å forandre deres genom og forstyrre deres metabolisme, noe som til slutt vil resultere i ødeleggelse av bakteriene. Videre bakteriofager er svært spesifikke, har ingen alvorlige bivirkninger, og er billigere sammenlignet med antibiotika. Fag terapi er en måte å behandle akne vulgaris hjelp bakteriofager. En grunnleggende kunnskap om dens prosedyre er avgjørende for både legen og pasienten.

Bruksanvisning

Finn et sykehus eller lege for å hjelpe deg med din Acne vulgaris gjennom fag terapi.

gjennomgå en medisinsk konsultasjon og diagnose. Sykehus eller lege undersøker dine medisinske poster og historie.

Vent til medisinsk ekspert har formulert et fag behandlingsprogram eksklusivt for deg. Hun utvikler et fag blanding som er spesifikk og følsom for acne vulgaris.

La medisinsk faglig til å søke fag blandingen i akne for å gradvis frigjøre fag i mer enn to dager. Sammen med dette, enzymer er også frigjøres slik at arrvev er brutt ned, og følgelig for å tillate fagen for å få tilgang bakteriene bedre. Hun kan bruke elektrisk stimulering for å forbedre prosessen ytterligere. Etter noen dager, forventer huden tidligere befengt med acne vulgaris å bli bakteriefritt.

Vent om tillatelse til å forlate sykehuset. Den medisinsk faglig kan gjennomføre noen andre tester før hun ordrer din løslatelse fra sykehuset.

Tips og advarsler

  • Legen kan bruke kombinasjoner av fager i noen tilfeller for å undertrykke mutante bakterier som kan være resistente mot bare ett fag.
  • Hun skulle administrere et fag som de acne vulgaris bakteriene ikke kan utvikle resistens under hele løpet av behandlingen eller som motstanden er minimal.

Smertefri Bone Svulster i Rib hos barn

Svulster i nærheten eller på ribbeina er enten godartet eller ondartet. Ifølge Merck.com, primær brystvegg svulster utgjør 5 prosent av alle thorax svulster og 1 prosent til 2 prosent av alle primære tumorer (svulster som er på stedet der de opprinnelig oppsto).

Osteochondrom

Osteochondrom er en av de mest vanlige benigne bentumorer. Denne tumor stammer fra et område av ribben kalt metaphyseal regionen.

Chondroma

Chondroma er en smertefri svulst som stammer på costochondral krysset av ribben. Dette anses som en mulig ondartet svulst.

Fibrøs dysplasi

Fibrøs dysplasi er en svulst som er cystisk lesjon. Det kan være en årsak til Albright-syndrom.

Myelom

Myelomatose er den vanligste formen for ondartet rib svulsten og er smertefri. Det stammer i brystveggen, og forekommer hovedsakelig hos eldre voksne, og noen barn.

Advarsel

Hvis du tror du har en svulst, ondartet eller godartet, kontakt lege omgående.

Hudproblemer hos barn

Det er mange hudsykdommer som kan påvirke et barn. Disse forholdene er vanligvis ikke skadelig, men er mer kosmetisk. Forholdene kan være betenkelig for et barn som prøver å passe inn med andre barn. Det er noen forhold som kan føre til bekymring, for eksempel lus og selv isolerer barnet før de rydde opp. En lege bør sees for å diagnostisere enhver tilstand, slik at du kan få riktig behandling.

Acne

Akne er en vanlig problem med tenåringer. Det er forårsaket av overaktiv olje glands i huden. Porene blir tilstoppet med skitt og olje og forårsake en skavank på huden. Blemishes kan vises som whiteheads, hudormer og kviser. Noen ganger kvise kan bli svellet under overflaten av huden. Disse kalles cystisk lesjoner og noen ganger trenger behandling med antibiotika. Den beste forebygging mot akne er å holde huden ren.

Eksem

Eksem er også kalt atopisk dermatitt. Denne tilstanden er mest vanlig hos spedbarn og barn. Eksem er et resultat av veldig tørr hud som kan føre til en rød-hevet utslett, kan utslett også forårsake røde nupper som vil sive. Eksem fører til mye kløe til den lidende. Eksem er vanligvis vokst ut før i voksen alder. Du kan behandle det med lotion og creme, mens vaskemidler og dufter bør unngås. Legen kan også foreskrive aktuelle salver.

Brennkopper

Brennkopper er forårsaket av en bakteriell infeksjon som vanligvis begynner med et kutt. Denne tilstanden er mer utbredt hos barn enn voksne. Den vises på overleppen eller nese og oppstår under eller etter en kald. Det er en crusty utslett og kan spres med skrape. Brennkopper er behandlet med antibiotika.

Hodelus

Hodelus er vanligvis funnet i barnehager og elementære karakterer. Lus er små midd eller insekter som ligner krabber og lever av huden. Lus er vanligvis spredt i skolen ved å dele elementer, for eksempel klær, hår band og hatter. Lus kan være vanskelig å bli kvitt, og noen ganger krever mange behandlinger. Det finnes spesielle behandlinger tilgjengelig over disk eller noen hjemme rettsmidler, for eksempel tea tree olje, som fungerer effektivt.

Ringorm

Ringorm er en annen tilstand som oftest funnet hos små barn. Ringorm er egentlig ikke en orm, og er i stedet forårsaket av sopp. Det ser ut som en liten ring på huden og kan resultere i en skallet usammenhengende sirkel av kløende hud. Ringorm blir vanligvis overført fra dyr og kan behandles med tropiske kremer.

Sonography Teknikker

Mennesker kan høre lyder som spenner fra 20 Hz til 20 000 Hz. Ettersom vi blir eldre, smalner dette området, spesielt med høyere frekvenser. Sonography bruker høyfrekvente lydbølger for å undersøke stedene. Denne harmløse teknologien funnet sin søknad i diagnostisering mange sykdommer. En svinger maskinen avgir ultralyd bølger mot en gjenstand eller et organ i kroppen. Etter treffer en gjenstand eller organ, bølgene kommer tilbake som ekko på ulike hastigheter og vinkler. Informasjonen gitt av ekko er kodet inn i et bilde av det organ som legene bruker for å stille en diagnose.

A-modus

Amplitude modulasjon (A-modus) er en grunnleggende teknikk av sonography. Den mottatte energi vises som energi amplitude. I denne modusen er en enkel stråle av ultralyd analysert. Jo større refleksjon ved grenseflaten, jo større signalamplitude som vil bli vist. A-modus er sjelden i bruk i dag, men det er nyttig i å differensiere en cystisk lesjon fra et solid lesjon. Den kan også brukes til å måle okulære dimensjoner.

B-mode

En amplitudemodulasjon, kan omdannes til enkle punkter. Hvis styrken av returnerte amplituden er høyere, vil dot være lysere og vice versa. Multiple modus lysstyrke (B-mode) bilder kan kombineres for å skape et 2D lysstyrke scan. Sammenlignet med endimensjonal A-modus, er B-modus en mer fordelaktig teknikk, med unntak av biometri. B-modus krever en meget dyktig operatør og fullt samarbeid fra pasienten på grunn av langvarige undersøkelser.

M-modus

Motion (M-modus) bruker en rekke B-modus prikker å skape bevegelig grafikk. Dette gjør det mulig for leger å måle bevegelses rekke spesifikke organer, slik som hjertet. M-modus dannet grunnlaget for ekkokardiografi før sanntids sonography systemer. Motion teknikken blir ofte brukt til å evaluere magen bevegelse blant barn med mistenkt magen lammelse.

Doppler sonography

En annen ikke-invasiv diagnostisk teknikk er dopplerundersøkelse. Doppler-metoden undersøker blodstrømningshastigheten. University of Cincinnati forskning psykologer har brukt dette for å måle nivået av oppmerksomhet. Som rapportert i "Science Daily" i desember 2006, forskerne fulgt blodgjennomstrømningen i hjernen for å se hvor lang tid det tok for oppmerksomhet for å slippe. Ifølge studien, folk har en tendens til å miste konsentrasjonen etter 40 minutter og noen ganger etter bare 10 minutter. Joel Varm, professor i psykologi ved University of Cincinnati, som har utført forskning, sier dette fenomenet er slik "at jo mer du ser, jo mindre du ser." Professor Varm mener denne teknikken kan brukes som et tidlig varslingssystem for piloter , flygeledere eller andre kritiske oppgave yrker. Han kaller det en måte å "overvåke skjermen."

Nye teknikker

I de senere årene har 3D og 4D-systemer blitt populært, da disse moderne posisjons-sensing teknikker tillater presis visning av akustiske ekko. Systemene kan brukes selvstendig eller som add-ons til grunnleggende sonography systemer. 3D-teknikken er mye brukt til å vise overflaten av et foster for å oppdage sykdommer som bukveggen defekter og nevralrørsdefekter. 4D imaging system viser sanntid bevegelse av 3D-bilder ved hjelp av spesialiserte transdusere. Dette systemet blir brukt i obstetrisk undersøkelse.

MRI Cystisk Spinal lesjoner forårsaket av skade

Hva er en MR Cystisk brokk?

En MR cystisk brokk er en catch-all medisinsk betegnelse for en rekke mulige vekster i eller på ryggraden som er diagnostisert gjennom bruk av en magnetisk resonans imager. Uttrykket er noe overflødig ved at cyster er en type av lesjon. Teknisk sett er en lesjon noen slags vev i en levende ting som er skadet som følge av sykdom eller traume. En cyste er en lesjon som har utviklet seg til en lukket sac med en cellestruktur særegne fra omkringliggende vev. Denne sekk kan være fast, inneholder væske, luft eller en hvilken som helst kombinasjon av de tre. I noen tilfeller vil en cyste leges på egen hånd og i andre det må fjernes kirurgisk.

Araknoide Cyster

Araknoide cyster er forårsaket av slag mot hodet. Celler fra araknoid membran, en av de bærende lag som omgir hjernen og ryggmargen under skallen, kan lekke ut sammen med spinalvæsken og reise ned til der hvor bunnen av hodeskallen og ryggrad møtes. Araknoid cellene er på ingen måte død. Som svar på den sølte cerebrospinalvæske, danner de en cyste for å holde den inneholdt. Selv da kan tilstedeværelsen av araknoidale cyster forårsake anfall, hallusinasjoner, demens, så vel som anti-utvikling hos barn.

Synovial Cyster

Synovial cyster er ikke-kreft sekker som dannes i mellom beina i nedre del av ryggen eller lumbalcolumna som følge av gjentatte bevegelsesbaserte skader. Konstant slitasje på beina i ryggraden av bevegelser som bøying og løfting over mange år kan føre til irritasjon av støttevevet rundt ryggraden, som skal produsere flytende inntil en synovial cyste slutt danner. Disse cystene kan opprette en skyting smerte ned lengden på ryggen når hevet røsten som ofte forveksles med stenose av ryggraden til en MR er utført.

Vaskulær Cyste

Vaskulære cyster er bygget opp av en gruppe av blodkar som er sammenfiltret og vokst sammen. Dette kan skje hvor som helst i kroppen, men er særlig smertefullt når det skjer i ryggraden. Deres tilstedeværelse kan trykke mot ryggraden og føre til muskelsvakhet, milde hallusinasjoner, og delvis lammelse. Vaskulære cyster i ryggraden er forårsaket av stump innvirkning traumer som et slag, eller rask akselerasjon og retardasjon opplevd i løpet av en bilulykke. Idrettsskader som resulterer i en sklei eller klemt spinal plate kan ha den sekundære effekten av å komprimere blodårer i vaskulære cyster.

Hva er et samlings lesjon i leveren?

Hva er et samlings lesjon i leveren?


Lesjoner er en vanlig foreteelse i leveren, og prognosene av fokale leverlesjoner variere.

Funksjoner

Uttrykket "lesjon" er bredt og omfatter en hvilken som helst sår, sår, ulcer, tumor eller annen skade på vev av et organ. Et samlings lesjon i leveren refererer til ett område av vevsskade identifisert på leveren som har varierende betydning avhengig av pasientens helsetilstand og en rekke andre faktorer.

Betraktninger

Diagnosen et fokus leveren lesjon kan begrenses ned av en rekke faktorer, blant annet alder, kjønn, bruk av p-piller eller hormon medisiner, reisehistorikk, og tilstedeværelsen av skrumplever, hepatitt eller andre leversykdom, fastslår Medscape nettside. Disse betraktninger er viktige ved evaluering av årsak og betydningen av lesjonen.

Detection

I mange tilfeller er en leveren lesjon oppdaget forresten, under magnetic resonance imaging (MRI) eller computertomografi (CT). Med mindre pasienten har blodprøveresultater som innebærer alvorlig leversykdom, er biopsi av et fokus lesjon vanligvis unødvendig.

Grunn til bekymring

Pasienter med viral hepatitt, skrumplever eller alvorlig alkoholisme bør ha en biopsi utføres for diagnostisering av en lever lesjon, ifølge MS Campbell og KR Reddy av Hospital of the University of Pennsylvania, fordi disse pasientene har høy risiko for leverkreft, og lesjon kan være det første kreftsvulst vekst.

Godartet Lesjon Typer

De to viktigste klassifiseringer av godartet (noncancerous) lesjoner er solide og cystisk (som betyr at lesjonene er væskefylte). Innenfor disse typene, subtypene inkluderer hemangiomer (den vanligste, i henhold til California Pacific Medical Center), focal nodulær Hypoplasia, fokale fatty endrings cyster og galle duct cyster.

Thyroid lesjon Vs. Nodule

Thyroid lesjon Vs.  Nodule


Når man sammenligner en skjoldbrusk lesjon vs. nodule, er de to begrepene brukes om hverandre, som en nodule er egentlig en lesjon - en unormal vekst påvirker skjoldbruskkjertelen.

Lesjon

En lesjon er en unormal strukturell endring i en kroppsdel ​​forårsaket av sykdom eller traumer. Det er et veldig generelt begrep som kan omfatte alt fra kviser på huden til intern kreft mutasjon.

Nodule

En skjoldbrusk nodule er en vekst av skjoldbrusk celler som gravitate til en klump innenfor en av de fliker av kjertelen. De er enten fast eller fylt med væske (cystisk).

Betydning

Mindre enn fem prosent av skjoldbrusk knuter er livstruende. "Dona € ™ t være altfor opprørt over at du har en skjoldbrusk nodule," sier Dr. R. Anders Rosendahl of The Thyroid Surgery Center of Texas. "Ja, det er noe som må vurderes, men det overveldende flertallet av disse tingene er ikke kreft og av liten betydning."

Behandling

Laboratoriebedømmelse, inkludert en thyroid-stimulerende hormon test, blir brukt til å bekrefte tilstedeværelsen av kreftceller. "Kirurgi er den primære behandling for maligne lesjoner, og omfanget av operasjonen avhenger av omfanget og type sykdom," ifølge Dr. Mary Jo Welker av Ohio State University College of Medicine.

Behandling

En skjoldbrusk nodul vil bare bli ekstrahert hvis det er bestemt til å inneholde kreft. Noen leger velger å fjerne bare det parti av kreft i skjoldbruskkjertelen, mens andre foretrekker en total thyroidectomy, en fullstendig fjerning av pakkboksen.

Cystisk akne hos voksne

Cystisk akne er en av de mer vanskelige typer av akne å behandle, uansett alder. Akne er forårsaket av tre faktorer: hormonproduksjon eller svingninger som forårsaker økt sebum (olje) produksjon, bakterier og det stadige sloughing av døde hudceller. Fordi kvinner er mer utsatt for hormonelle endringer under graviditet og overgangsalder, de er mer utsatt for vedvarende eller voksen-utbruddet akne. Men kviser av noe slag, inkludert cystisk akne, kan påvirke en voksen av begge kjønn i hans eller hennes 30s, 40s og 50s. Hvis du er en voksen med cystisk akne, de samme behandlingene som tilbys til pasienter med ungdoms acne er tilgjengelige for deg, også.

Hva er Cystisk Acne?

Mild til moderat alvorlig akne kan bestå av komedoner (hudormer og whiteheads) som skjema på de overfladiske lag av huden. Men cystisk akne resultater når en infeksjon finner sted dypt inne i hårsekken, nær roten. Cystisk akne er dype lesjoner som er fylt med væske som består av hvite blodlegemer, døde celler og bakterier. I mange tilfeller er de svært betent og smertefullt og etterlate arr.

Gjør Aktuelt kremer arbeid?

Mild til moderat alvorlig akne kan reduseres ved hjelp av reseptbelagte topicals, slik som antimikrobielle midler, som bekjempe bakterier, og retinoider, som hjelpemiddel i å slå over død hud på overflaten av huden. Alle med akne bør oppmuntres til å bruke god hygiene. Hudleger anbefaler å vaske det infiserte området minst to ganger daglig med en mild rensemelk, kun ved hjelp av fingertuppene eller hender for å unngå å irritere huden til å produsere mer talg. I noen tilfeller av akne kan enkelt løses ved hjelp av bare aktuelle behandlinger som er kjøpt fra apotek. Men når det kommer til å bli kvitt cystisk akne, er aggressiv medisinsk behandling er nødvendig.

Antibiotika

Oral antibiotika har blitt brukt til å behandle akne systemisk i mange år. Disse stoffene virker ved å bekjempe bakterier som forårsaker akne. Pasienter med alvorlig cystisk akne, kan bli gitt en høyere dose av en antibiotika. Imidlertid er det fare for at bakterier som forårsaker akne vil bli resistente mot antibiotika terapi, nødvendiggjør bruk av en annen type antibiotikum. Legemidler som vanligvis brukes til å behandle akne omfatter doxycline, erytromycin, minocycline, og tetracyklin.

Isotretinoin

Ifølge American Academy of Dermatology, er oral isotretinoin den mest effektiv kur for cystisk akne, som det tar for alle de faktorene som forårsaker det (overdreven oljeproduksjon, bakterier og opphopning av døde hudceller). Denne behandlingen tar vanligvis 16 til 20 uker, hvorav tid isotretinoin tas daglig. Men denne medisinen kommer med noen bivirkninger, inkludert tørre øyne og slimhinner, uskarpt syn, tynt hår, og hodepine. I tillegg, fordi dette stoffet forårsaker skade på et foster i livmoren, er kvinner i fertil alder som kreves for å gjennomgå strengere overvåking og graviditetstester i løpet av deres behandling. Vanligvis er bare én runde med isotrentinoin som kreves for å løse cystisk akne.

Andre måter å behandle Cystisk Acne

Noen ganger enkelte cyster kan håndteres på legens kontor. Cyster som ikke svarer til noen annen type medisinsk behandling kan være kirurgisk drenert og ekstrahert. Sterkt betente lesjoner kan bli injisert med en fortynnet kortikosteroid, som bevirker at cyste å smelte bort over en periode på noen dager, og dermed redusere sjansen for arrdannelse. Kvinner med cystisk akne kan være lurt å vurdere å bruke p-piller, som undertrykker oljeproduksjon. Selv om disse kan brukes for en lengre periode, er de ikke anbefalt for kvinner som røyker, er eldre enn 35, eller har migrene eller en lidelse som fører blod-clotting.

Hvordan behandle Cystisk akne eller acne Knuter

Hvordan behandle Cystisk akne eller acne Knuter


Cystisk akne består av kviser som er myke, pus-fylt og inflammed lesjoner som oppstår dypt i dermis. De er også referert til som akne knuter, og er meget vanskelig å behandle med vanlige akne medikamenter slik som benzoylperoksyd og salisylsyre. Siden cystisk akne og akne knuter oppstår dypt inne i huden må de behandles av en hudpleie profesjonell for å minimere arrdannelse og hindre dypere infeksjoner.

Bruksanvisning

•  Gjør en avtale for å se en hudpleie profesjonell. For å få den beste behandling for din cystisk akne, må en hudlege undersøke huden din og finne ut hva medisiner og behandlinger som fungerer best for deg.

Prøv oral antibiotika som tetracyklin, doksycyklin (Vibramycin), minocycline (Minocin) og erytromycin. Dette er kraftige akne medikamenter som virker innenfra for å kvitte kroppen med cystisk akne ved å ødelegge bakterier som forårsaker infeksjonen.

Få en glykolsyre eller alpha hydroxy syre (AHA) peel. Dette er en kjemisk peeling som må gjøres på en hudlege kontor. Det fører til at huden å få blemmer og løsner, og dermed fjerne akne cyster.

Få en kortison-injeksjon, noe som er en on-the-spot injeksjon administrert av en hudlege som går direkte inn i akne cyste å ødelegge bakterier og redusere betennelse. Dette er den ideelle behandling hvis du bare har én eller to akne cyster og ønsker å bli kvitt dem ganske raskt.

Tips og advarsler

  • Prøv Accutane. Dette er en kraftig acne medisiner som må gis, men det har vist seg å fungere.
  • Ikke plukk på dine cystisk akne lesjoner. Dette vil gjøre infeksjonen verre og holde akne fra healing.

Hva er behandlingen for Cystisk nodulær akne?

Cystisk nodulær akne er en alvorlig form for akne som resulterer i store lesjoner eller cyster som kanskje ikke reagerer på aktuell eller over-the-counter akne medisinering. Cystisk nodulær akne bør vurderes av en hudlege for å finne den beste behandling for hver enkelt.

Isotretinoin

Isotretinoin er et retinoid som reduserer oljeproduksjonen og inflammasjon. Isotretinoin er tatt muntlig i flere uker eller måneder før acne har ryddet.

Kortikosteroider

Kortikosteroid injeksjoner kan være foreskrevet for å behandle cystisk akne. Oppløsningen blir injisert direkte inn i en cyste å minske betennelse, fremme helbredelse og minske sjansene for utviklings arr.

Antibiotika

Antibiotika kan være foreskrevet for å behandle akne-forårsaker bakterier. De antibiotika blir tatt oralt, og er vanligvis brukes i forbindelse med andre akne medikamenter slik som kamp retinoid-behandlinger.

Eksisjon

For store eller vedvarende cyster som ikke responderer på medisiner, til en lege kan renne eller fjerne cyster oppheve blokker hårsekken eller pore og fremme helbredelse. Denne prosedyren er gjort i en lege eller hudlege kontor.

Home Care

Personer som lider med cystisk nodulær akne bør vaske to ganger daglig med en mild antibakteriell såpe og unngå sterke skrubbing. Cyster bør ikke tømmes hjemme, da dette kan forverre akne og føre til arrdannelse.

Hvordan behandle Cystisk Acne

Hvordan behandle Cystisk Acne


Cystisk akne er en smertefull hud tilstand som ofte fører til arrdannelse i ansiktet. Det er forårsaket av bakterier og store mengder av sebum under huden. Jo mer du plukker på cystisk akne i ansiktet ditt, jo mer sannsynlig vil det spre seg og arr.

Bruksanvisning

•  Snakk med en hudlege om acne kirurgi. Noen lesjoner kan være innebygd i huden din og ikke svarer godt til andre behandlinger. Utpakking dem kirurgisk kan sette en stopper for problemet.

Ta medisiner for å behandle cystisk akne. Roaccutane er en oral medisin som tas regelmessig i flere måneder. Den kan klare opp cystisk akne permanent ved å redusere størrelsen på oljekjertler. Denne medisinen har noen alvorlige bivirkninger, så sørg for å vite hva du får inn før de bestemmer seg for dette for et behandlingsalternativ.

Be en lege for å gi deg kortikosteroid injeksjoner for å behandle akne. En kortikosteroid injeksjon klarner akne ved langsomt å eliminere cyster i løpet av en periode på noen få dager.

hindre utbrudd ved å vaske ansiktet forsiktig med mild såpe og varmt vann minst to ganger om dagen. Hvis du har langt hår, bruke den opp for å holde det ut av ansiktet ditt.

Seek alternative løsninger for å unngå medisinsk intervensjon. Det er flere urte og hjem rettsmidler tilgjengelig som kan effektivt behandle din cystisk akne. Tea tree olje er lett skaffes på ditt lokale apotek og kan forsiktig klare blemmer.

Tips og advarsler

  • Konsultere lege før du tar noen urte eller vitamintilskudd for å behandle cystisk akne. Noen homøopatiske midler kan ha alvorlige bivirkninger.

Hva er gadoliniumforsterkende lesjoner?

Gadoliniumforsterkende lesjoner vises bare på magnetisk resonans Imagine (MRI) skanninger av pasienter som får gadolinium ekstrautstyr injeksjoner. Den gadolinium fremhever bare områder av skade ved lekker uthevingen kontrastmiddel i det omkringliggende området av hjernen hvor skaden oppstår.

Identifikasjon

Gadoliniumforsterkende lesjoner vises som lyse flekker på en MR bilde.

Betydning

Lesjoner som øker med administrasjon av gadolinium fargestoff indikerer aktiv inflammasjon, sammenlignet med gamle lesjoner som ikke høydepunkt med gadolinium bruk. Aktiv sykdom garanterer behandling for å redusere sannsynligheten for permanent skade.

Funksjon

De gadoliniumforsterkende lesjoner bidra til å identifisere aktive multippel sklerose. Før agenter gadolinium kontrast, det var ikke mulig å skille mellom aktive og inaktive lesjoner i multippel sklerose.

Effekter

Bruken av gadolinium fargestoff tillater leger å identifisere små lesjoner som de kanskje ikke har ellers vært i stand til å se. Dens hovedoppgave er å avgjøre sykdomsaktivitet ved multippel sklerose. Dette gir mulighet for justering behandling basert på MR overvåking.

Betraktninger

Gadolinium fargestoff er ikke trygt for de med nyreproblemer. Informer legen bestiller skanningen hvis nyreproblemer er et problem, og diskutere om gadolinium er det beste valget for omstendighetene.

Advarsel

Bivirkninger av gadolinium, mens sjeldne, forekommer. Disse reaksjonene inkluderer hudproblemer som utslett, kløe, hevelse og elveblest. Kontakt lege umiddelbart eller søke behandling på et sykehus akuttmottaket hvis disse symptomene etter administrasjon av gadolinium.

Ryggvirvel MS lesjon Vs. Hemangioma

Ryggvirvel MS lesjon Vs.  Hemangioma


Vertebrale multippel sklerose lesjoner og rygg hemangiomer er internt fore massene som påvirker ryggmargen og sentralnervesystemet (CNS), forårsaker ødeleggende symptomer som kan forverre. Begge forholdene er diagnostisert ved en MR.

Misforståelse

Det finnes ulike typer av hemangiomer, som i hovedsak amass eksternt under barndom som en rødlig fødselsmerke. Spinal hemangiomer kan bli feildiagnostisert som spinal multippel sklerose lesjoner.

Funksjon

Hemangiomer danner på grunn av en unormal oppsamling av blodårer, mens MS-lesjoner resulterer betennelse på grunn av tap av et nevron-beskyttende protein kalt myelin.

Identifikasjon

Spinal hemangiomer er til stede som myke, godartede svulster på thorax eller lumbar området av ryggraden, mens MS-lesjoner er fast i konsistensen, som forekommer hovedsakelig i halsen og nakken.

Effekter

Spinal hemangiomer og MS-lesjoner produsere lignende symptomer på midlertidig lammelse, svekkede muskler og nummenhet. Spinal hemangioma symptomer inkluderer intense ryggsmerter, mens MS-symptomer er svimmelhet, tretthet og forvrengt syn.

Potensiell

MS ryggvirvel lesjon symptomer forverre og mandat gjennom en levetid på grunn av ulike berørte nerver. Spinal hemangioma symptomene blir stadig verre på grunn av tumorvekst som støter mot nerver.

Hvorfor symptomene vedvarer når ingen lesjoner med multippel sklerose?

Multippel sklerose (MS) er en deaktiver sykdom som angriper det sentrale nervesystemet, som fører til vridninger eller avbrudd i nerveimpulser. Ved diagnostisering av en pasient med MS, bør en lege finner skader på sentralnervesystemet i form av minst en lesjon.

Hvordan MS Works

MS fører til at kroppens forsvarssystem til å angripe sitt eget myelin, et stoff som beskytter nervefibrene i sentralnervesystemet. Dette fører til skadelige effekter på kroppen som den reagerer på forvrengte nerveimpulser.

Lesjoner

En lesjon er et område med vevsskade i hjernen som inneholder inflammatoriske celler, vanligvis hvite blodlegemer. Ordet sklerose refererer til arrdannelse i hjernevev forårsaket av myelin skade.

Årsaker

Den årsaken til MS er fremdeles ukjent, selv om det er nå generelt akseptert at det har å gjøre med den autoimmune prosessen. Andre teorier foreslår at det kan være knyttet til arvelighet eller viral infeksjon.

Symptomer

Vanligvis, de fleste med MS opplever problemer med balanse, tretthet, svimmelhet og synsvansker. De med mer ekstreme tilfeller få anfall, taleforstyrrelser og rystelser. Hvis du opplever disse symptomene, men har ikke funnet å ha lesjoner, du fortsatt kan ha multippel sklerose, men det er uvanlig.

Behandling

Selv om ingen klar årsak til MS er funnet, er det mange måter å kontrollere det og stoppe skade før det skjer. Det finnes hjelp i form av kosthold og trening, rehabilitering, medisiner for de ulike symptomer og behandling av eksaserbasjoner. Noen medisiner som har vist seg å forsinke utviklingen av MS inkluderer Avonex, Betaseron, Copaxone, Extavia, Novantrone, Rebit og Tysabri.

Hva som forårsaker Cystisk fibrose?

Hva som forårsaker Cystisk fibrose?

Hva er Cystisk fibrose?

Cystisk fibrose (CF) er en arvelig sykdom i de små kjertler som produserer svette og slimete. CF hovedsakelig påvirker bukspyttkjertelen, lunger, lever, kjønnsorganer og bihuler. I CF, spesielle kjertler skape unormale sekreter. Noen mennesker med milde former for CF kan ikke ha noen symptomer før de når sine ungdoms år eller bli unge voksne. På den annen side, kan folk med alvorlige tilfeller ha alvorlige fordøyelses og lungeproblemer hele livet. Alvorlighetsgraden av CF avhenger av graden av defekt i CFTR-genet.

CFTR Gene

Sykdommen er forårsaket av en defekt gen som involverer CFTR-genet (cystisk fibrose transmembranregulator). Et barn som arver en unormal CFTR genet fra begge foreldre har CF. Imidlertid vil et barn arver en unormal CFTR genet fra en av foreldrene og et normalt gen fra den andre ikke har CF, selv om han vil være en bærer for CF.

Funksjon av CFTR Gene

Den protein CFTR tjener som en kanal gjennom cellemembraner som produserer slimete, svette, tårer, spytt og fordøyelsesenzymer, som bærer negativt ladede kloridioner i og ut av cellene. Dette bidrar til å kontrollere vann bevegelig i vev, noe som er essensielt for produksjon av tynne slimete som flyter fritt. Mucus er stoffet som smører samt beskytter fôr av fordøyelsessystemet, reproduksjonssystemet, luftveiene og andre vev og organer. CFTR protein kontrollerer hvor andre kanaler fungerer, inkludert de bevegelige natriumioner (som er positivt ladet) over cellemembraner. Disse kanalene er viktige i normal funksjon av organer som bukspyttkjertelen og lunger.

Lungeproblemer fra CF

Når CFTR-genet virker som den skal, fremstilles et protein som kontrollerer bevegelige vann og salt når det strømmer inn og ut av cellen kropp. Imidlertid ikke CFTR genet fungere ikke skikkelig hos personer som har CF. Denne feil resulterer i klissete slim og salte svette akkumuleres i lungene. Som slimete fortsetter å samle inn, den blokkerer luftveiene, som er rørene som frakter luft inn og ut av lungene. Dette slimete buildup skaper en grobunn for bakterier å vokse, noe som fører til alvorlige lungeinfeksjoner som kan alvorlig skade lungene over tid.

Pancreas Problemer

Slimete kan også blokkere kanaler eller rør til bukspyttkjertelen. Mens luftveiene kjertlene produserer tykke, tørre sekreter, produserer bukspyttkjertelen en klebrig, tykk gjørme. Dette hindrer de enzymer fra bukspyttkjertel på vei til tynntarmen. Enzymer fra bukspyttkjertelen bidra til å bryte ned maten, noe som gjør det mulig å absorbere proteiner og fett. Når enzymene ikke kan gjøre jobben, mat næringsstoffer forlate kroppen uten å bli benyttet, noe som kan resultere i tarmgass samt voluminøse avføring, forstoppelse og smerte.

Ivermectin for lesjoner

Ivermectin er et medikament som brukes til å behandle lesjoner fra parasittinfeksjoner og skabb. Ivermectin er en oral medisin, og brukes ofte som et alternativ til aktuelle medisiner.

Identifikasjon

Ivermectin er en populær medisin som er foreskrevet i behandling av lesjoner som skyldes forskjellige tilstander. Ifølge US Food and Drug Administration (FDA), har anslagsvis 6 millioner mennesker over hele verden tatt Ivermectin.

Typer

Ivermectin er i en klasse legemidler som kalles anthelmintics. Det behandler forhold som forårsaker lesjoner ved å drepe parasitten som forårsaker dem. Ivermectin kan være foreskrevet for behandling av rundormer, snikende utbrudd, og strongyloidiasis (threadworm).

Effekter

Noen av bivirkningene som kan være forbundet med bruk av Ivermectin er svimmelhet, kvalme, oppkast, tap av appetitt, magesmerter, oppblåsthet, forstoppelse, diaré, slapphet, tretthet, skjelvinger og ubehag i brystet.

Andre bruksområder

Ivermectin kan også være foreskrevet i behandling av hodelus, rundorm infeksjoner, kjønnshår lus og skabb.

Betraktninger

Ivermectin kan føre til alvorlige bivirkninger, og bør kun brukes under en lege omsorg. Hvis du opplever elveblest, kløe, tung pust eller pustevansker, kan det være et tegn på en livstruende allergisk reaksjon. Hvis du har hatt hjernehinnebetennelse, afrikansk sovesyke, HIV eller andre tilstander som påvirker immunsystemet, konsultere legen din før du tar denne medisinen. Sikkerheten til Ivermectin har ennå ikke blitt bestemt i små barn og gravide kvinner.

Tegn og symptomer på cystisk fibrose i Voksne

Tegn og symptomer på cystisk fibrose i Voksne


Cystisk fibrose (CF) er en kronisk og progressiv sykdom som påvirker kroppens slim kjertler, som fører til alvorlige fordøyelses og respirasjonsproblemer. Ifølge den nasjonale hjerte lunge og blod Institute, i USA, dette ofte dødelig genetisk sykdom påvirker om lag 30 000 barn og voksne. Vanligvis CF generelle symptomer inkluderer svette blir for salt, noe som resulterer i legemet mister for mye salt i løpet av svette. Dette kan føre til dehydrering, svakhet, økt hjertefrekvens, heteslag, tretthet, lavt blodtrykk og i verste fall død.

Reproduktive Symptomer

Menn diagnostisert med CF er født infertile fordi de ikke har en sædlederen, sier den nasjonale hjerte Lung and Blood Institute. De vas deferens er røret som fungerer til å levere spermier fra testikkel til penis. En kvinnen diagnostisert med CF på den annen side vil ha problemer med å bli gravid fordi slim vil ha en tendens til å blokkere cervix.

Luftveissymptomer

Personer med CF vil ha tykt og klebrig slim som normalt bygger seg opp i luftveiene. Slim buildup tillater bakterier å lett vokse og utvikle infeksjoner. Slike infeksjoner kan forårsake blokkeringer i luftveiene, som fører til hoste som samler opp slim som kan ha nærværet av blod.

CF-pasienter kan også oppleve lunge infeksjoner som er forårsaket av bakterier som vanligvis ikke reagerer på antibiotika. For eksempel en lungeinfeksjon forårsaket av en viss bakterier som kalles mucoid Pseudomonas, er vanlig hos personer som har blitt diagnostisert med CF; får denne infeksjonen kan være et tegn og symptom på CF. CF-pasienter vil også ofte oppleve bihulebetennelse, bronkitt og lungebetennelse. Slike infeksjoner kan føre til langvarige skader i lungene, i henhold til nasjonale hjerte Lung and Blood Institute.

Fordøyelsessymptomer

Slim som skaper blokkeringer i kanaler eller rør i bukspyttkjertelen vil hindre dets enzymer fra å nå tarmen. Uten slike enzymer er til stede i tarmen, proteiner og fett kan ikke fullt ut absorberes av fordøyelsessystemet. Dette kan føre til hyppig diaré sammen med klumpete, fettete og illeluktende avføring. Å ha for mye gass eller opplever forstoppelse i tarmen kan også føre til magesmerter. For mer alvorlige tilfeller av CF, vil andre tegn og symptomer inkluderer pankreatitt, rektal prolaps, leversykdom forårsaket av blokkert eller betent galleganger, gallestein og diabetes, sier den nasjonale hjerte Lung and Blood Institute.