Digidexo.com

kyssesyke hoven lysk

Tegn og symptomer på en lyske Lymph Node Infeksjon

Tegn og symptomer på en lyske Lymph Node Infeksjon


Lymfeknutene er små organer som er del av immunsystemet. Lymfeknuter er spredt over hele kroppen, inkludert lysken, og arbeid ved å filtrere virus og bakterier fra systemet, holde dem inntil hvite blodceller kan drepe dem. Når lymfeknuter blir hovne, er det vanligvis det første tegn på en infeksjon.

Vanlige symptomer

Det vanligste symptomet på en lymfeknute infeksjon i lysken er utvidelsen av nodene selv. Ifølge Mayo Clinic, hvis lymfeknutene er svellet ved 0,4 inches er flere, er det et tegn på infeksjon. Disse forstørrede lymfeknuter er ofte smertefull eller øm å ta på. Personer med en lymfeknute infeksjon kan også føle seg uvel, med influensalignende symptomer som en lavgradig feber eller til og med en sår hals. Huden rundt området kan også være rød og betent.

Mer alvorlige symptomer

I noen mer alvorlige tilfeller kan lymfeknuter blir blokkert i løpet av en infeksjon. Hvis en lyske lymfeknute opplever en blokkering, kunne en av bena blir hovne, ifølge Mayo Clinic. Også i ekstremt sjeldne tilfeller kan en lymfeknute infeksjon føre til herdet og raskt voksende node som kan tyde på en svulst. Hvis hoven lymfeknute er ledsaget av feber, fortsetter å bli større eller varer lenger enn to uker, er det viktig å se en lege.

Komplikasjoner

Infiserte lymfeknuter må behandles med en antibiotika for å rydde opp infeksjonen. Ifølge Mayo Clinic, hvis venstre ubehandlet, kan en abscess dannes i lymfeknute. Hvis en abscess former, kan legen din behøve å tømme den. Også, som i en hvilken som helst bakteriell infeksjon forblir ubehandlet, kan infiserte lymfeknuter føre til bakteriemi, en infeksjon av blodet. Dette er en svært alvorlig tilstand som ikke bare kan skade dine organer, men kan føre til dødsfall.

Hvordan behandle en trakk Lyske Muscle

Hvordan behandle en trakk Lyske Muscle


Idrettsutøvere er noe som brukes til å lyske muskel trekker. Uansett hva sporten kan være, strekke eller brå bevegelser kan resultere i denne svært smertefull skade. Mens vekt er ofte plassert på magemusklene for kjernen styrke, er sjelden den samme mengde oppmerksomhet gitt til adductor musklene, som inkluderer musklene i indre lår området og lysken. Av denne grunn, folk er ofte uvitende om hva de skal gjøre når de trekker en lyske muskel. Behandling, men er ikke så komplisert når du har et håndtak på problemområdet.

Hvordan behandle en trakk Lyske Muscle

•  Stopp aktiviteten som forårsaket muskel trekk, i det minste midlertidig. Mindre muskel trekker kan bare kreve en liten nedskjæring eller begrensning av den fornærmende aktivitet inntil smerten avtar. La smerte være guide. Hvis det gjør vondt, er at kroppens måte å si "ikke gjør dette." Lytt til den.

Relax. Sitte ned eller legge ned, avhengig av hva stillingen er mest komfortabel. Når kroppen er skadet, trenger den litt tid å helbrede. Så sakte ned og la helbredelse begynne.

Sett isen på den betente området for å bidra til å roe det ned. Dette fungerer best hvis den anvendes innen de første 24 timene. Etter 72 timer, kan isen ikke gi mye hjelp. Is i 15 til 20 minutter, flere ganger om dagen.

Ta anti-inflammatoriske medisiner som aspirin, ibuprofen eller andre medisiner som anbefalt eller foreskrevet av legen din. Rådfør deg med helsepersonell før du tar noen medisiner.

Limit anstrengende fysisk aktivitet. For en middels muskel belastning, kan en begrensning av anstrengende fysisk aktivitet være alt som er nødvendig for å føle seg bedre i løpet av noen dager.

Lag en legetime hvis lysken pull ser ikke ut til være helbredende eller om det blir verre eller blir mer smertefull. Spør din lege om muskelavslappende. Hvis det er hensiktsmessig for tilstanden, vil en lege foreskrive denne typen medisiner for å holde muskel trekke fra å bli mer smertefullt.

Begynn milde tøyningsøvelser når muskelen begynner å helbrede eller som legen foreslår. Vær forsiktig, men da for mye eller feil type trening kan føre til ytterligere muskelspenninger. Oppvarming av skadde området før stretching kan være nyttig.

Prøv strukturert fysioterapi. Det er alltid best å trene muskelen som skissert av noen med kompetanse på området. En fysioterapeut kan utvikle et program som vil hindre muskel fra å bli re-skadet, samt en guide på hvordan man kan styrke det å hindre fremtidig skade.

Hint

  • Isen etter en lyske muskel pull og varme før du bruker trakk muskel igjen.
  • Ta medisiner bare som foreskrevet av legen. Ikke ta medisinen oftere enn foreslått, ikke ta mer medisiner enn foreskrevet og ikke hoppe doser uten tillatelse fra lege.

Et middel mot Trakk Lyske Muskler

Et middel mot Trakk Lyske Muskler


Du har trukket lysken muskler. Dette betyr at musklene har blitt strukket utover sine fastsatte grenseverdiene, noe som resulterer i en belastning - en som kan være ganske smertefullt, noe som begrenser din evne til å trekke bena sammen eller flytte hofteleddet fritt. I utgangspunktet du har revet noen av muskelfibre i ditt indre lår. Så hva er den rette for en slik skade? Les videre.

Fastslå Injury alvorlighetsgrad

Det første du må gjøre når konfrontert med trakk lyske muskler er å fastslå hvorvidt skaden er alvorlig. Tegn på alvorlig belastning inkluderer hevelse eller blåmerker, betydelig smerte når han går, smerter mens du sitter eller ligger, smerter om natten og muskelspasmer. Hvis slike tegn er til stede, må du oppsøke lege med en gang; det er en sjanse for at musklene har revet helt og vil kreve kirurgi.

Stretch

Hvis lyskeskade er ikke fullt så alvorlig som det som er beskrevet ovenfor, en av de beste tingene du kan gjøre for å behandle det er å strekke det. Slike stretching bør være lett og enkelt - blottet for enhver smerte. Hvis du føler smerte mens stretching, du strekke for hardt og er trolig forsinke en full gjenoppretting. Lett stretching, men kan være svært nyttig.

Rest

Hvile er trolig nummer 1 middel til trakk lyske muskler. Kroppen din er ganske flinke til å reparere seg selv - og resten er måten å la den gjøre jobben sin. Hvile er den eneste måten å tillate avrevne muskler til å helbrede. Hvis du utfører en oppgave bringer smerte, er dette et godt tegn på at du ikke bør gjøre det. Som du helbrede, vil du være i stand til å gjøre mer uten å forårsake smerte.

Hot and Cold

For de første par dagene etter at skaden oppstår, is trakk muskelområdet. Ice hindrer betennelse og oppfordrer blodet å strømme til det berørte området. Før du utfører noen form for anstrengende oppgave som en lang tur, bruke en varmepakning til skaden for å hjelpe løsne musklene der. Det kan være lurt å bruke varmepakning før stretching, også. Bruk is på skaden etter å ha utført noen form for anstrengende aktivitet. I utgangspunktet, da koker du før og is etterpå.

Graviditet og lyske trekker

Graviditet og lyske trekker


Lyskesmerter er en vanlig sykdom led gjennom hele svangerskapet som kan føre til alvorlige problemer i noen kvinner. Lysken muskler, samt leddbånd, strekke for å imøtekomme det voksende fosteret inne i livmoren, noe som kan føre til smerter i magen og en økt sjanse for å belaste lysken muskler. Dette kan vanligvis følte først rundt tolvte uke av svangerskapet, men en lyske pull kan skje periodisk når som helst etterpå.

Fakta

En lyske trekk, også kjent som en lysken belastning, oppstår når for mye stress er plassert på musklene i lysken og lår. Lysken muskler består av seks muskler som dekker området fra de indre bekkenet til indre del av lårbeinet. De trekker beinet sammen og hjelpe med bevegelser av hofteleddet. Plutselige endringer i retning eller raske skift av kroppen kan føre til at musklene til å bli overbelastet, og i noen tilfeller, tåre.

Identifikasjon

Lyske trekker er vanlig hos kvinner som er gravide på grunn av den naturlige løsning av leddbånd som er opplevd i forberedelse til fødselen. Symptomer på en lyske pull kan være smerter og ømhet i lysken og på innsiden av låret, smerte når du lukker bena eller løfte kneet, eller en popping eller knipser følelse under skaden umiddelbart etterfulgt av ekstrem smerte.

Typer

Lyske trekker er vanligvis delt inn i tre kategorier avhengig av alvorlighetsgraden av symptomene. Første grad lyske trekker smerte, men lite tap av styrke eller bevegelse, trekker andre grad er smerter med noen vevsskade, mens de som faller i den tredje grad kategorien omfatter smerte ledsaget av et tap av funksjon og en fullstendig rive av muskelen. Å fastslå alvorlighetsgraden av en lyske trekk, vil en lege fullføre en grundig fysisk eksamen og kan anbefale røntgenbilder for å utelukke eventuelle andre problemer.

Forebygging / løsning

Gravide kvinner bør endre posisjoner sakte å la leddbånd å strekke gradvis og bør bøye på hoftene hvis de kommer til å nyse, hoste, eller le for å hindre en lyske pull. Lyske trekker vanligvis leges på egen hånd i løpet av fire til seks uker uten radikal behandling er nødvendig. Resten er nøkkelen i helbredelsesprosessen, men i tillegg, kan is bli plassert på låret til å redusere svellingen, en anti-inflammatorisk vil bidra til å lette smerte og redusere svelling, og sammenpressing av låret med en elastisk bandasje kan fremskynde restitusjon.

Advarsel

Gravide kvinner som opplever lyskesmerter bør kontakte sin helsepersonell umiddelbart hvis smertene ikke avtar ikke i løpet av få minutter. Orienter legen hvis det er blødning, kramper, kvalme, oppkast, feber, frysninger, eller en endring av utflod, i tillegg til lysken smerte og tap av bevegelse. Alle mulige risikoer og bivirkninger av potensielle diagnostiske tester og anbefalte behandlinger bør være grundig diskutert med en helsepersonell.

Hvordan strekke et Trakk Lyske

En trakk lysken kan være en overbelastet eller revet lukkemuskelen. Disse typer lyske skader er vanligvis behandles med en kombinasjon av hvile, is, varme, og over skranke medisiner som paracetamol og ibuprofen å lindre smerte. Som healing utvikler seg, er det noen tøyningsøvelser som bistår den helbredende prosessen med lysken.

Hvordan strekke et Trakk Lyske

Butterfly Stretch

•  Sitt på bakken på baken.

Bøy i knærne og bringe begge føttene sammen slik at bunnen av skoene dine er mot hverandre.

Hold på dine sko. Ved hjelp av albuene, presse knærne mot gulvet.

Hold stillingen i 10-15 sekunder.

Standing Lyske Stretch

Spre føttene langt fra hverandre (mye lenger enn skulderbredde).

Bruk din kroppsvekt for å lene seg mot høyre. Plasser høyre albue mot høyre kne å strekke venstre lyske. Hold føttene pekte fremover.

Hold posisjonen i 15-20 sekunder.

skifte side og gjenta trinn to og tre for en høyre lyske strekk.

Lunges

9. Begynn i utfall posisjon. Plasser høyre fot og venstre kne på gulvet.

Pass på at du sitter rett og at høyre ben er vinkelrett på gulvet opp.

Lean frem til å intensivere venstre lyske strekk. Hold posisjonen i 10 sekunder.

Bytt ben og gjenta trinn en gjennom tre for høyre lyske strekk.

Hvordan ta vare på en Trakk Lyske

En trakk lysken kan være en av de mest smertefulle og mest vanskelige skader å ta vare på. Vanligvis oppstår et trukket lyske når lukke longus, den lange muskel på innsiden av lårene, er overbelastet, og ofte revet. Den trekker eller rift oppstår vanligvis ca tre inches under bekkenet der senen og muskel koble til. Lyske skader som en trakk lyske er vanligvis brydde seg for konservativt gjennom hvile, is, varme og smertestillende midler.

Hvordan ta vare på en Trakk Lyske

•  Hvile er den enkleste og også det viktigste du kan gjøre for din trakk lysken. Ta ett til to-ukers pause fra enhver fysisk aktivitet som kan hindre lysken fra healing eller forsinke helbredelsesprosessen.

Ta over skranke medisiner som paracetamol, ibuprofen eller acetylsalisylsyre for å lindre smerten.

Påfør en ispose til trakk lysken som vil redusere smerte og hevelse. Påfør ispose minst tre ganger om dagen i 10 til 20 minutter om gangen. Hvis du har en pose med frosne grønnsaker i fryseren, kan den brukes som et alternativ til en ispose.

Påfør varme til trakk lysken når hevelsen avtar. Bruk en varmepute på den skadde lysken to ganger om dagen i 45 minutter. Dette vil bidra til å lindre smerte og løsne lysken muskler som vil hjelpe fremskynde helbredelsesprosessen.

Begynn tøyningsøvelser på de trakk lyske muskler to ganger om dagen når du føler det kan gjøres uten smerter. Ikke overdriv strekker seg så det kunne forsinke helbredelsesprosessen.

Resume fysisk aktivitet bare hvis smertene har avtatt eller etter å ha blitt klarert av legen din.

Hint

  • Vær tålmodig. Lyske skader kan noen ganger ta opptil seks uker å helbrede.
  • Wear boxer truser i stedet for boksere å bidra til å støtte den skadde lysken.

Førstehjelp for lyske SkaderEn anstrengt eller trukket lyske muskelen kan forårsake mye smerte og hevelse. De fleste lyske skader kan behandles hjemme med grunnleggende førstehjelp, men hvis du opplever sterke smerter, blødning, eller genital skade, kontakt lege.

Rest

Hvile og beskytte en lyskeskade kan bidra til å forhindre ytterligere skade og smerte. Ikke engasjere seg i fysisk aktivitet som fører deg mer smerte. Trakk lyske muskler kan ta flere uker å helbrede.

Ice

Ice vil redusere smerte og hevelse. Påfør en ispose umiddelbart etter skaden i 10 til 20 minutter minst tre ganger om dagen for de første dagene. Ikke påfør is direkte på huden; vikle ispose i et håndkle eller klut.

Heat

Etter to eller tre dager, bør en skadet lyske ikke være hovne. Når hevelsen har avtatt, kan du bruke en varmepute eller en varm komprimere i 20 til 30 minutter for å øke sirkulasjonen og lindre smerte.

Support

Støtt din skadet lysken av seg støttende undertøy til du er helt leget. For menn, trenger boxershorts ikke tilby støtte en skadet lyske trenger for å helbrede og bør unngås.

Medisinering

Over-the-counter smertestillende midler som Tylenol kan bidra til å lette ubehag fra en lyskeskade. Ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs) som ibuprofen og aspirin kan bidra til å lindre hevelse og smerte. Ta alle medisiner som anvist og ikke overskrider den anbefalte dosen.

Lyske brokk Tegn og symptomer

Lyske brokk Tegn og symptomer


Noen mennesker er ikke engang klar over at de har en lyske brokk, eller lyskebrokk, før de besøker sin lege for en rutinemessig eksamen. Mange ganger, ikke brokk viser ikke noen tegn eller symptomer som det enda eksisterer. En person kan oppleve en bule i hans lysken når du står opp. Dette bule er forårsaket av en utstående tarmen og en person trenger for å søke medisinsk behandling for det. Her er informasjon knyttet til symptomer, tegn, årsaker og behandlinger for en brokk i lysken.

Symptomer hos voksne

Noen ganger kan en lyske brokk viser ingen tegn på at den er der før du står opp og legger merke til en bule, ellers hoste eller belastning. En person som lider en lyske brokk vil mer enn sannsynlig varsel denne bule på hver side av deres skambeinet. Du kan også legge merke smerter i området i lysken når du hoster, løfter eller bøyd over. Det er vanligvis en dregging eller følelse av tyngde i lysken. Menn er mer sannsynlig å utvikle denne type brokk enn kvinner. Noen ganger kan den utstikkende tarmen faller inn i pungen. Hvis dette skjer, er brokk kalles en lyske-scrotal brokk. Noen ganger vil det være smerte og hevelse i pungen og testiklene. Kvinner er mer sannsynlig å utvikle en brokk i femoral kanalen på grunn av en svakhet der. De vil som regel merke bule, samt andre smertefulle symptomer mens du gjør små oppgaver.

Symptomer hos barn

De fleste lyske brokk hos barn skyldes en svakhet i bukveggen. Faktisk er det anslått at fem av hver 100 barn vil lide av en brokk i lysken. I et lite barn, kan brokk gjøre sin tilstedeværelse kjent når barnet hoster, gråter, eller er straining under en normal avføring. Hos eldre barn, brokk vil fremgå mens barnet står under hoste eller anstrengende, så vel som i løpet av en normal avføring.

Årsaker

De fleste lyske brokk er forårsaket på grunn av en svekkelse og økt trykk i bukveggen. Selv om noen lyske brokk synes å ha noen åpenbar årsak i det hele tatt, de fleste brokk som utvikler hos barn skyldes at mageslimhinnen ikke lukker ordentlig ved fødselen. Brokk som utvikler senere i livet antas å være forårsaket av en svekkelse i bukveggen på grunn av aldring, mageoperasjoner, intens og kronisk hoste, eller gjør intens fysisk aktivitet som forårsaker anstreng i området.

Risiko

Lyske brokk kan vokse seg større over tid hvis den forblir ubehandlet. Disse brokk kan føre til press og bli smertefullt i områdene rundt den. Hvis den forblir ubehandlet i et menneske, vil disse brokk strekker seg inn i pungen, og testikler, forårsaker svelling og smerte. Et brokk venstre ubehandlet kan føre til en løkke av tarmen for å bli fanget i bukveggen var brokk begynte. Dette kan føre til smerter og hindrer avføring til det punktet du ikke kan ha ett eller passere gass. Det kan også gi kvalme og oppkast. Dette er en alvorlig tilstand, fordi den innfangede tarmen vil ha sitt blodstrøm avskåret, forårsaker at en del av vevet på å dø. Når dette skjer, er det som kalles en kvelning av tarmen og er livstruende. Kirurgi er nødvendig så snart som mulig.

Forebygging / løsning

Hvis du er født med en svekkelse i bukveggen, er det ikke mye du kan gjøre for å hindre en lyske brokk skjer. Det er ting du kan gjøre for å redusere belaste magemusklene. Prøv å opprettholde en sunn vekt å legge mindre belastning på dette området. Legge fiber til kosthold vil redusere behovet for å stamme under en avføring. Vær forsiktig og vær forsiktig når du slipper å løfte noe tungt; husk å bøye fra knærne når du løfter. Siden røyking kan føre til kronisk hoste, stopp. Iført en truss vil ikke fikse brokk. Det kan bringe komfort for en kort periode, men skaden vil fremdeles være der.

Diagnose / behandling

Mesteparten av tiden vil legen finne brokk ved å gjøre en enkel legeundersøkelse. Hvis brokk ikke forårsaker du ubehag og er relativt lite, kan legen bare vente og se på brokk. Hvis brokk er forstørret og skaper ekstreme smerter, er kirurgi det eneste alternativet tilgjengelig i å fikse det. De to operasjoner som er tilgjengelige for å reparere en lyske brokk er herniorrhaphy og hernioplasty.

Hoven hals Symptomer

En sunn hals er viktig for fysisk velvære. Den styrer ikke bare luftstrøm og substans forbruk, men er også intrikat koblet til nese passasjer og slimhinner. En hoven hals kan føre til betydelige problemer som kan forstyrre, eller hindre, essensielle kroppsfunksjoner. De fleste av symptomene på en sår hals er ganske åpenbare og vanskelig å overse eller ignorere.

Rødhet

Innsiden av halsen kan bli rød rundt luftrøret og spiserøret skyldes betennelse. Dette er vanligvis ledsaget av smerter eller ubehag.

Pain

På grunn av mengden av vev og sensitivitet i halsen, er det utsatt for smerte. Når det sveller på grunn av infeksjon eller irritasjon, kan det bli mer følsomme eller smertefullt, gjør vanskeligere å svelge.

Tørrhet

En hoven hals kan bli tørr og skrapete, forårsaker hoste og heshet.

Problemer med å svelge eller puste

Svelging kan bli hindret på grunn av hals hevelse. Vanligvis er det bare delvis blokkert, men hvis luftstrømmen hindres, kan et besøk til legevakten være nødvendig.

Alvorlige symptomer

Hvis en hoven hals er ledsaget av oppkast, blødning, utslett, eller puss i halsen, kan en alvorlig sykdom være årsaken, som krever øyeblikkelig legehjelp.

Hva kan føre til at Indre lår og lyske Pain Non Injury?

Det er mange forhold som kan føre indre lår og lyskesmerter. Hvis du opplever vedvarende smerte som ikke er et resultat av en skade, bør du kontakte lege. Riktig diagnose er nøkkelen til å behandle tilstander som forårsaker smerte.

Brokk

Et brokk kan forårsake smerter i indre lår og lysken. En brokk kan være forårsaket av en skade, er det imidlertid av andre årsaker. Dette kan omfatte kronisk forstoppelse, graviditet, fedme og en medfødt svakhet i bukveggen. Et brokk kan forårsake andre symptomer som muskelsvakhet og en bule i lysken.

Nyrestein

En nyrestein kan gi smerter som stråler ut i lysken og låret området. En nyrestein er en masse som danner fra stoffer som er til stede i urinen. Noen årsaker til nyrestein er heteslag, akutt pankreatitt og hjerteinfarkt.

Orchitis

Orchitis (hevelse av testiklene) er en tilstand som kan føre til smerter i testiklene som kan stråle nedover låret. Behandlingen for orchitis er antibiotika, sengeleie, pungen støtte og analgetika for smertebehandling. Orchitis kan være et symptom på en mer alvorlig tilstand som testikkelkreft, gonoré eller syfilis.

Kreft

Kreft i urinveiene kan føre til vedvarende smerter i lysken som kan stråle til låret, bekkensmerter, magesmerter og hevelse i underlivet. De behandlinger for denne tilstanden kan omfatte kirurgi, stråling og kjemoterapi.

Advarsel

Hvis du opplever en plutselig innsettende akutte smerter i lyske og lår som ikke er forårsaket av en skade, kan det være et tegn på en alvorlig tilstand. Det er viktig å oppsøke lege umiddelbart for å unngå komplikasjoner.

Lyske Lymph Node Infeksjon

Lyske Lymph Node Infeksjon


Lymfeknutene er små noder som er en viktig del av immunsystemet. Faktisk er de fleste immunsystem respons på infeksjoner og bakterier stammer i lymfeknutene, forårsaker dem til å hovne opp. Når lymfeknutene i lysken sveller fort og smertefullt er det vanligvis fordi de har påført en skade eller er blitt smittet.

Årsak

En infisert lymfeknute i lysken er vanligvis forårsaket av en viral eller bakteriell infeksjon. Men ofte kan en infisert node har andre årsaker som for eksempel allergier, stoffskiftesykdom, leddgikt, en overaktiv skjoldbruskkjertelen og kreft. Lymfeknuter i lysken kan svelle i respons til en seksuelt overført sykdom. Av denne grunn bør en hoven lymfeknute være en årsak til bekymring.

Symptomer

En lymfeknute er ansett altfor hoven når det er to til tre ganger normal størrelse. Den gjennomsnittlige lymfeknute er en halv tomme i størrelse. Hevelsen kan vare i to til fire uker. Noden kan også synes å være misdannet og kan føle vanskelig å ta på. Du kan også legge merke til at noden virker varm.

Behandling

Du vil sannsynligvis bli satt på antibiotika eller antivirale medisiner for å bekjempe infeksjon i node i lysken. Legen vil også behandle det som har forårsaket infeksjonen på samme tid som behandling av infeksjonen. Hvis årsaken er en større bakteriell eller viral infeksjon, kan medisiner som behandler de infiserte lymfeknuter også behandle bredere infeksjon som har forårsaket dem. Hvis infeksjonen er forårsaket av en STD, kan medisiner som brukes til å behandle infeksjonen reagere med infisert lymfeknute medisiner, et problem som du bør diskutere med legen din.

Advarsel

Ikke prøv å prøve å presse nodene under noen omstendigheter. Dette kan føre til nodene til å bli bulkete når infeksjonen er ryddet. Infeksjonen kan føre til at appetitten for å minske. Til tross for dette, prøver å spise så et sunt kosthold kan øke immunforsvaret og hjelpe det bekjempe infeksjonen i lymfeknutene. Ikke ta aspirin å lindre smerte. Aspirin kan føre deg til å utvikle Reyes syndrom, en alvorlig tilstand som påvirker hjernen og leveren.

Betraktninger

Alltid konsultere legen din dersom du opplever hevelse og smerter i lysken, da dette kan være forårsaket av en mer alvorlig problem enn en bakteriell eller viral infeksjon, for eksempel en STD. Også konsultere legen din dersom hevelsen stiger to centimeter, eller hvis lymfeknutene er rød og øm.

Hvordan behandle en hoven leppe på Child

Barn i sin natur er utsatt for ulykker, spesielt cut knær og "fett" hovne lepper. Lips er ekstremt følsomme og reagerer raskt for å såre eller skade. De fleste hovne lepper på barn ser mye verre enn de faktisk er, og foreldre bør prøve å holde seg rolig og samtidig gi riktig behandling. Hevelsen vil gå ned av seg selv etter et par dager, men det er et par måter å redusere betennelser og smerter, beroligende barnet i prosessen. Det er viktig å merke seg at hovne lepper om et barn kan være et tegn på en allergisk reaksjon, så start med å bestemme hvordan barnet fikk hoven leppe.

Hvordan behandle en hoven leppe på Child

•  En av de første tingene å gjøre når barnet ditt kommer til deg med en hoven leppe er å bruke isen til området for å stoppe hevelse. Pakk noen isbiter i et kjøkkenhåndkle eller klut i ansiktet, heller enn å bruke direkte. Du kan også gi barnet en Popsicle; noe kaldt i kontakt med leppen vil fungere. Dersom barnet er svært ung, har en kald bitering.

Hvis hoven leppe er også blødning, tørke blod av med en klut. For å unngå smitte, bruke en antibakteriell tørk å rense området.

Hvis barnet ditt ser ut til å være smerter fra hoven leppe, gi ham en dose av ibuprofen eller paracetamol for ubehag.

Prøv å bruke en te-pose til leppen for å bidra til å redusere hevelse. Suge en te-pose i kaldt vann i noen minutter før du plasserer det på leppen.

Påfør en liten mengde vaselin til leppene. Som huden på leppe og området rundt stigninger, kan det bli tett og sår. Vaseline kan hjelpe fukte området og gjør det være mindre smertefull.

Hvis hoven leppe ikke var forårsaket av traumer og er ledsaget av rødhet og kløe, så er det sannsynligvis en allergisk reaksjon. Gi barnet et antihistamin som Benadryl og ring din barnelege for å få råd. Dersom hevelsen skyldes sår, har barnet sannsynligvis en virusinfeksjon og bør sees av barnelege.

Hint

  • Å ha en hoven leppe kan gjøre det vanskelig å spise, så prøv lage puré mat før hevelsen har gitt seg.
  • Prøv å ha barnet drikke gjennom et sugerør; dette vil være mye mer behagelig, og det vil ikke være noen kontakt med sår leppe.
  • Hvis blødningen ikke synes å være å stoppe og kuttet ser ganske dypt, så masker kan være nødvendig. Ring barnelege.
  • Sjekk alltid inne i barnets munn for å sikre at det er ingen løs, sprukket eller manglende tenner.
  • Hvis barnets leppe ble skadet i et fall, være oppmerksom på muligheten for hjernerystelse. Hvis du har mistanke om en hjernerystelse, ring din barnelege.

Hvordan identifisere symptomene på kyssesyke

Mononukleose (Mono) er en svært smittsom virus. Kjenne symptomene på Mono er en virkelig god idé å hjelpe på forhindring av spredning av viruset, og ved behandling av viruset.

Hvordan identifisere symptomene på kyssesyke

Hovne lymfeknuter i hals og andre deler av kroppen er en god indikasjon på at kroppen kjemper en infeksjon. Lymfesystemet fungerer som kroppens naturlige filtreringssystem og bakterier og virus er fanget i lymfeknutene forårsaker dem til å bli hovne.

Mange folk vanligvis refererer til hovne lymfeknuter i halsen så hovne kjertler feil.

tonsillitt kan være et tegn på mononukleose. Mandlene er faktisk lymfeknuter i munnen som fanger virus og bakterier akkurat som alle andre lymfeknute. Ofte disse blir veldig rød og veldig hoven forårsaker sterke smerter ved svelging, spise og noen ganger snakker.

Hvis mandlene er så infisert at de berører (ofte kalt Kissing Mandlene), kan de må fjernes kirurgisk.

Svært sjelden mandlene blitt så hovne at de forstyrrer puste. Hvis dette skjer, søke legehjelp umiddelbart.

Overdreven sove eller utmattelse er et symptom på Mono. Som kroppen bekjemper infeksjon, blir kroppen svak. Det er viktig for alle som kjemper denne infeksjonen å få nok hvile og søvn. Kroppen produserer melatonin når du sover som er delvis ansvarlig for mobilnettet reparasjon og helbredelse.

En feber er vanligvis ledsaget av mononukleose. Selv om ikke alle kommer ned med en høy feber, folk flest presentere en temperatur på 101 F grader eller mer.

Mononukleose overføres ved spytt og det er derfor det er også kjent som den Kyssesyken. Mens kyssing er ikke den eneste metoden for overføring, er det en av de viktigste metodene. Deling av drikkevarer og leppestifter er en annen metode for overføring av dette viruset.

Mononukleose er vanligvis overføres av tenåringer på grunn av disse vaner av tenåringer.

Mononukleose har en inkubasjonstid på 2-2,5 måneder. I løpet av denne tid er det mulig å spre infeksjonen før symptomene oppstår.

•  En blodprøve kan bekrefte mononukleose virus som er generelt antatt å være forårsaket av den Epstein-Barr-viruset.

Alle som presentere noen av disse symptomene bør søke råd av sin lege umiddelbart.

Hjem rettsmidler for en hoven fot

Ødem er den tekniske betegnelsen på en hoven fot. Tilstanden oppstår når fluider blir fanget i vevet. Ben og føtter er vanlige steder for hevelse oppstår. Ødem er vanligvis bare et symptom på en annen tilstand, og det kan effektivt behandles med hjem rettsmidler. Få en sjekk for å finne årsaken til hevelsen før du prøver noen hjemme behandlinger.

Diet

Hypertensjon og høyt inntak av salt kan være årsaken til hovne føtter. Følge en lav natrium diett for å bidra til å redusere hevelse i føttene. Hypertensjon eller høyt blodtrykk kan føre til hjerteinfarkt og hjerneslag. Hovne føtter kan være en indikator på denne tilstanden.
Unngå å legge bordsalt til måltider og sjekke ingrediens etiketter på bearbeidet mat som du forbruker. Normal inntak av natrium bør være i 1500-2400 mg område. På en lav natrium diett, kan du bare konsumere 1200 mg natrium for å redusere nivåene i kroppen.
Ta hensyn til natrium i bearbeidet mat. Den brukes som konserveringsmiddel i mange av disse matvarer, og dette kan signifikant øke natriumnivåer.

Fysisk aktivitet

Øke din fysiske aktivitet kan også lindre hevelse i foten. Det er bare å vandre hver dag er tilstrekkelig til å forbedre muskelfunksjonen i det berørte området, noe som vil fjerne væsken fra vevet. En 30-minutters spasertur minst fem ganger i uken er et sunt nivå av øvelsen. Med svellede fot, kan det være vanskelig å nå den 30-minutters mål. Gå så mye som mulig i begynnelsen, og jobbe deg opp til 30 minutter. Begynn med bare noen få minutter hver dag hvis det er alt du kan håndtere.
Prøv å unngå å stå på føttene på ett sted i lange perioder. Dette tvinger de fluider inn i føttene, og bidrar til svelling. Sett dine hovne føtter opp så mye som mulig. Høyde bidrar til å tvinge fluid ut av det påvirkede vev.
Massere foten for å tvinge væske ut. Dine massasje slag bør bevege seg mot hjertet. Bruk fast trykk for å fjerne hevelse.

Støtte Klær og sko

Legen kan anbefale at du bruker kompresjonsstrømper for å holde press på lemmer som ofte hovne. Strømpene bidra til å holde fluidet samler seg i foten.
Ikke ha tettsittende sko. Dette kan felle væsker i føttene forårsaker dem til å hovne opp. Når jeg prøver på sko, sørg for at de er komfortable og ikke for stram. Senere på ettermiddagen er den beste tiden å prøve på nye sko.

Hva er behandlingen for Nedre Lyske Skader?

Lavere lyskestrekker vanligvis påvirke adductor longus eller gracilis muskler, som begge strekker seg ned på innsiden av låret. Behandlinger inkluderer vanligvis en kombinasjon av hvile, immobilisering, is, varme, medisiner og mosjon.

Betydning

Det er ekstremt viktig å hvile og til og med immobilisere en lavere lyske-stamme på grunn av muligheten for en kraftig slitasje. Stropper og huden komprimering shorts kan anvendes for å immobilisere den nedre lysken. Tårer kan føre til store smerter og ustabilitet i lysken og påvirke en persons evne til å gå.

Behandlinger

Is bør brukes i løpet av de første 48 til 72 timer med en lavere lyske-stamme. Isen er mest effektiv når den er komprimert direkte mot kilden av smerte. Når første betennelsen har sunket, kan en varmepute bidra til å fremme blodstrøm, som transporterer oksygen og næringsstoffer til lysken muskler for helbredelse.

Medisiner

Anti-inflammatoriske medisiner som ibuprofen og naproxen kan lindre betennelser og smerte for lavere lyskeskader. Disse medikamentene kan vanligvis tas hver 4-6 timer.

Effekter av Exercise

Trening kan også øke blodstrømmen til lysken for helbredelse. Tøyningsøvelser hjelpe lindre stramme muskler. Påføring motstand mot lysken når du lukker bena kan styrke lavere lyske muskler, og legger mer stabilitet til området.

Time Frame

Ifølge University of Michigan, kan en lyske påkjenning ta opptil 4-6 uker å helbrede.

Om Lyske & Knee Pain

Nesten en av tre amerikanere over 45 år klager over smerter i kneet, ifølge Mayo Clinic. Knesmerter er også et symptom på mange sports-relaterte skader. Lyskesmerter, også referert til som smerte i testiklene hos menn, er også et vanlig symptom på sports-relaterte skader. Behandling for både kne og lyske smerte er vanligvis hvile, smertestillende medikamenter, og i noen tilfeller, kirurgi og / eller fysioterapi.

Knee Pain

Knesmerter er vanligvis et resultat av en påkjenning, overforbruk eller fysisk skade. Knesmerter kan også være et tegn eller symptom på en medisinsk tilstand. For eksempel pasienter med leddgikt og gikt erfaring knesmerter som et symptom. Vanlige kneskader som resulterer i knesmerter er ligament skader som en revet ACL, senebetennelse (betennelse eller irritasjon av sener), menisk skader, forvridning av kneskålen og Iliotibial bandet syndrom, også kalt "IT band" syndrom, en vanlig skade blant løpere.

Årsaker

Fysiske skader som fall, gjentatte påkjenninger, overforbruk, vanskelige landinger fra hopping og generell degenerering fra aldring er de vanligste årsakene til kneet smerte og skade. Personer som er overvektige, regelmessig aktiv eller har hatt en tidligere kneskade er i faresonen for en ny skade eller knesmerter.

Lyske smerter

Lyskesmerter beskriver ubehag der beina og magen møtes. Hos menn begrepet "lyskesmerter" kan også referere til smerte i testiklene. Menn er mer sannsynlig å ha lyskesmerter enn kvinner, ifølge Mayo Clinic. I tillegg, menn som spiller sport som fotball eller fotball vil sannsynligvis oppleve lyskesmerter på et eller annet tidspunkt.

Årsaker

I tillegg til muskelspenninger og fysisk skade, er det en rekke av andre årsaker til lysken smerte. For eksempel, nyrestein, brokk, svulster, betennelser eller klemte nerver er vanlige årsaker til lyskesmerter. Behandling for lyske smerte omfatter resten, smertestillende medikamenter og i noen tilfeller, fysioterapi.

Expert Insight

De fleste knesmerter garanterer ikke legehjelp og kan behandles med hvile og over-the-counter smertestillende medikamenter. Men knesmerter som er resultatet av en medisinsk tilstand og ikke en skade må diskuteres med en profesjonell for å hindre økt smerte, leddskader og eventuell uførhet.

Livmorhalskreft & Lyske smerter

Ifølge ekspertene ved Mayo Clinic, er livmorhalskreft en ganske vanlig kreft som kan påvirke kvinner som de gamle. Mesteparten av tiden, er livmorhalskreft påvises tidlig gjennom bruk av vanlige celleprøver. Men når gynekologisk helse er neglisjert eller unormalt ignoreres uten grunn, kan livmorhalskreft utvikler seg til en plagsom trussel. Lyskesmerter kan være et symptom på avansert livmorhalskreft.

Livmorhalskreft Info

Blant kvinner over hele verden, er livmorhalskreft den tredje vanligste typen. Cervical cancer påvirker cellene på den ytre overflate av livmorhalsen. Som prostatakreft hos menn, er livmorhalskreft ganske treg til å utvikle og kan oppdages tidlig i sin forstadier tilstand gjennom regelmessige undersøkelser.

Symptomer

De fleste tilfeller av tidlig stadium livmorhalskreft presentere ingen merkbare symptomer. Når symptomene vises, inkluderer de unormalt tunge perioder, utflod og unormal vaginal blødning. Ettersom disse er symptomer som lett kunne signalisere en rekke forhold, er det viktig å være oppmerksom på endringer i funksjon av reproduktive organer hvis du ikke besøker din gynekolog på en jevnlig basis.

Lyske smerter

Lyskesmerter kan være et symptom på avansert livmorhalskreft, noe som potensielt signaliserer metastasering. Metastasering er betegnelsen som brukes for kreft som sprer utover sine utgangspunktet å infisere omkringliggende vev. Lyskesmerter kan oppstå når kreften sprer seg til skjelettet eller andre områder av lysken, utløser hyppige smerter som varierer fra mild til alvorlig.

Behandling

Når lyskesmerter signaliserer spredning av kreft til omkringliggende regioner, behandlingstilbud ofte bli mer alvorlig. Ifølge Mayo Clinic, kan strålebehandling anvendes. Strålingsterapi involverer bruk av fokuserte høye nivåer av stråling rettet mot det påvirkede vev for å eliminere de infiserte områder. Et annet alternativ behandling for avanserte former for kreft i livmorhalsen er kjemoterapi, som er injeksjon av lave nivåer av giftige kjemikalier som er utformet for å drepe celler, både barn og kreft.

Betraktninger

Lyskesmerter kan oppstå av en rekke årsaker. Hvis du opplever lyskesmerter og besøke din gynekolog jevnlig, er det langt mer sannsynlig at du ikke lider av livmorhalskreft. Hvis du opplever lyskesmerter og har ikke sett en gynekolog jevnlig eller opplever noen av de andre livmorhalskreft symptomer, lage en legetime for å få deg selv undersøkt så snart som mulig.

Årsaker til Lyske & Hip Pain

Lyske og hofte området er svært viktig for riktig bevegelse. Når smertene utvikler seg i disse stedene, ikke bare gjøre daglige aktiviteter blir berørt, men sover kan også være vanskelig siden du ofte rulle over og sove på din side. Det er forskjellige ting som kan føre til hofte og lyske smerter. Noen årsaker er akutt og andre er kroniske.

Trakk Muscle

En trakk lysken muskel er en større skade, og når det skjer, er smerte følte umiddelbart og kan somle i flere dager etterpå. Dette er en vanlig skade i idretter hvor det er mye av eksplosiv hopp og skarpe bevegelser som fotball, hekk og fotball. Når denne skaden først skjer, kan en smellende lyd høres, og etter en stund, kan området på forsiden av lysken bli lettere skadet på grunn av ødelagte blodkar.

Gikt

Leddgikt er en tilstand som fører til en betennelse i leddene. Slitasjegikt og leddgikt er to vanlige typer som forårsaker brusk å bli slitt bort, noe som fører til betennelse i slimhinnen i leddene. Leddgikt kan treffe noen felles på kroppen. Når det er rettet mot hoften, stivhet og mye smerte kan føles fordi hoften er en så stor felles og må bære mye vekt.

Bursitt

Rett ved siden av leddene, mellom muskler, sener og leddbånd, ligger små væskefylte sekker som kalles bursa. I løpet av tiden, kan de bli hovne på grunn av gjentatte bevegelser eller fra tidligere skader. Når dette skjer, kalles en tilstand bursitt setter i som kan forårsake smerte og mangel på mobilitet.

Urinsyregikt

Urinsyre er et kjemikalie som vises i kroppen fra et stoff som heter puriner. Under normale forhold, blir urinsyre spyles ut av systemet i urinen. Men når det er en overflod av det, kan en tilstand som kalles gikt utvikle. Når dette skjer, de urinsyre bassenger opp på felles steder og får dem til å bli hovne, ømme og smertefulle.

Osteitis

Fronten på skambenet er et sted der flere muskler får festet. I løpet av tiden, kan dette området bli betent fra muskulær ubalanse, kjører mange miles hver uke eller fra å kjøre i ulendt terreng. Når dette skjer, en tilstand som kalles osteitis pubis kan vises. Smerten fra dette starter på skambenet og kan reise ned til hoften, og inne i lysken.

Hip og Lyske smerter

Hip og Lyske smerter


Hofte og lyske smerter kan være ødeleggende for idrettsutøvere og ikke-idrettsutøvere, unge og gamle, og menn og kvinner. Flere skader er felles for hofte og lyske og ofte forårsake smerte.

Årsaker

Skader ofte sett i hofte og lyske inkluderer brokk, muskel stammer, støt, brudd, forvridninger, tretthetsbrudd, og labral tårer.

Evaluering

Etter skade er det best å konsultere med en lege, som skal utføre ortopediske tester og eventuelt bestille bildediagnostikk, som for eksempel en x-ray eller MR.

Behandling

Hvile, is, komprimere, og heve området etter skade. Dette bidrar til å redusere hevelse og smerte. Rehabilitering bør følge for å styrke og gi ekstra støtte.

Betraktninger

Fortsetter med normal aktivitet på en skade kan føre til ytterligere, mer alvorlige skader. Sørg for å oppsøke lege i tilfelle noen akutt skade, eller hvis smertene vedvarer etter gradvis innsettende.

Forebygging

Før å være fysisk aktiv, gjør en skikkelig varme opp. Også, forbedre den generelle styrke og fleksibilitet. Når du starter en nye øvelser program, start gradvis, og alltid bruke riktig form når du løfter vekter eller utfører andre oppgaver. Bruk egnet verneutstyr hvis du spiller sport.

Trakk Lyske Muscle & Recovery Time

Trakk Lyske Muscle & Recovery Time


En trakk lysken muskel kan være en smertefull tilstand. Lengden av tiden det tar for å helbrede en trakk lysken muskel, avhenger av alvorligheten av stammen.

Identifikasjon

En anstrengt lysken muskelen er en rift i fibrene i lukkemuskelen. Denne muskelen løper fra det indre lår, ned i benet og festes til innsiden av kneet.

Årsaker

De vanligste årsakene til lyskestrekker strekker muskelen for langt, traumer til adductor musklene, over-bruk, og sette en plutselig belastning på muskelen.

Risikofaktorer

Noen aktiviteter kan øke sjansene for å trekke en lyske muskel. Disse kan inkludere løping, hopping hindringer, basketball, fotball, rugby, fotball og hockey. Andre risikofaktorer inkluderer å trene hvis du er sliten, kaldt vær, og overanstrengelse.

Diagnose og behandling

Når diagnostisere en trakk lysken muskel, vil legen ta en pasient historie og utføre en eksamen. Legen vil se etter smerte og ømhet, blåmerker, og svakhet i adductor musklene. Behandlingen består vanligvis av hvile, is, smertestillende medikamenter, kompresjon, høyde, og varme.

Recovery

Muskel stammer er gradert i henhold til alvorlighetsgraden av skaden. En stamme som involverer noen microtears i lukkemuskelen bør ta ca to uker å helbrede. For stammer som involverer delvis rivning av adductor musklene, er den gjennomsnittlige utvinningsgraden tid 1 til 2 måneder. Alvorlige stammer som består av en komplett ruptur av muskelen kan ta så lenge som tre måneder for å gro.