Digidexo.com

reversere forkjølelse

Naturlig behandling for forkjølelse

Ingen liker hvordan en kald gjør kroppen følelse. Kroppen føles sliten og sløv. Congestion blokkerer luftveiene gjør det vanskelig å puste. En dryppende nese og uopphørlig hoste gjør en svært irritert. Men mange mennesker ikke ønsker å ta sterke medisiner som kan gjøre en sliten eller har andre bivirkninger. Folk ser til naturlige behandlinger for forkjølelse å føle seg bedre fast.

Te

Varme væsker generelt bidra til å bryte opp lunger. Ingefær te er spesielt attraktivt siden det ikke bare inneholder antivirale forbindelser, men smaker godt også. Ingefær inneholder også gingerols og shogaols som reduserer feber og smerter, ifølge Holistisk Online (se referanser nedenfor). Peppermynte te behandler også kulden ved å redusere smerter og betennelser.

Steam

En varm dampende dusj tilfører fuktighet til luftveiene og slapper kroppen. Hvis du ikke kan stå i dusjen, sitte på siden av karet og inhalerer dampen. Sørg for å dekke opp helt før du åpner baderomsdøren siden porene vil være åpen fra dampen, og du ikke ønsker å få kjølt og gjør ditt kaldt verre.

Varme og kalde Packs

Lag din egen hot pakken ved å dempe en vaskeklut og setter den i mikrobølgeovnen i ca 30 sekunder. Trykk på vaskeklut til håndleddet; det bør være varm ikke brennende varmt. Påfør varm pakke rundt nesen. Lag din egen kald pakke ved hjelp av en liten pose med frosne grønnsaker. Vikle et håndkle rundt grønnsaksposen og gjelder dette rundt nesen området. Du kan også kjøpe varme og kalde omslag på ethvert stoff butikken. Enten temperaturen kan bidra til å avlaste tett nese.

Livsstil endringer

Sørg for at du blåse nesen nøye når du er forkjølet. Ta pekefingeren og hold ett nesebor stengt mens forsiktig blåser det andre neseboret inn i en vev. Nå reversere og blåse det andre neseboret. Kast vevet bort og vask hendene hver gang du pusser nesen. Gurglevann ved anvendelse av en løsning av varmt saltvann. Du kan ikke skade deg selv ved å gurgle for ofte. I stedet for salt vann, lage en blanding ved hjelp av bringebær blader eller sitronsaft. Bratte bringebær blader eller sitronsaft i varmt vann. Legg litt honning etter bløtlegging. Når blandingen er avkjølt bruk denne til å gurgle. Ikke gi honning til barn under ett år for å unngå risiko for spedbarn botulisme (se referanser). Prøv å sove med hodet hevet siden dette gjør at bihulene til avløp. Få nok hvile siden dette gjør at kroppen til å bruke sine naturlige forsvar for å angripe den kalde og erobre det.

Hjem rette for Barnas Forkjølelse

Hjem rette for Barnas Forkjølelse

I 2007 Food and Drug Administration (FDA) begynte å stille spørsmål ved sikkerheten av barns kaldt medisiner. FDA tjenestemenn presset på for et forbud, som siterer barnas kaldt medisiner som den skyldige i 123 barns dødsfall. Selv om dette er nok til å føre til at mange foreldre til å unngå medisinering sine syke barn, ønsker ingen av foreldrene å se barnet sitt lide. Finne den beste hjem rette for barnas forkjølelse kan ha både foreldre og barn smilende på et blunk.

Saline

Saline nesedråper er en naturlig løsning som kan benyttes til å løsne slim fra nesen og fjerne puste passasjer. For å plassere dråpene, har barnet ligge på ryggen mens du plassere to eller tre dråper i tett nesebor. Gi henne nesen litt gni inntil hun hevder løsningen går opp nesen eller at det kiler. Deretter har hun stå opp og blåse nesen. Hvis hun ikke vil sitte stille lenge nok til å tillate dette, plasserer en luftfukter på rommet sitt for å fjerne nesen sakte.

Honey

En av de verste tingene med å ha et sykt barn i huset er den vedvarende hoste som har ham våken hele natten lang. For å avlaste denne hoste, prøve å gi barnet litt honning før sengetid eller i mellom hoste passer. The American Academy of Pediatrics antyder 1/2 teskje for 2 til 5-åringer, 1 ts. for barn i alderen 6 til 11 og 2 ts. for eldre barn. Honning kombinert med en kul-tåke luftfukter bør ha barnet sove gjennom det meste av natten.

Suppe

Ifølge Mayo Clinic, er at gamle ordtaket om kyllingsuppe herding forkjølelse sant. Varme og buljong-baserte supper som kylling noodle og grønnsaker bidrar til å tømme brystet lunger, åpne nesegangene og lette en sår hals. Best av alt, å få et barn til å spise suppe er vanligvis den enkle delen i forhold til noen hjemme rettsmidler.

Fysioterapi

Hvis din lille barnets bryst er overbelastet, kan du utføre litt fysioterapi på henne for å få henne puste klart igjen. Legge ansiktet ned over knærne eller ha henne sitte på fanget lener seg fremover. Deretter plasserer en cupped hånd på ryggen hennes og trykk forsiktig. Dette kan fysisk løsne slim og tillate henne å hoste opp de tingene som gjør det vanskelig å puste.

Pastiller

For å behandle en hoste og sår hals, kan du gi ikke-medisinert pastiller til barn over en alder av 4. Disse pastiller hjelpe å nummen mekanismene som forårsaker et barn å hoste og verke med få eller ingen bivirkninger.

Allergi Vs. Forkjølelse hos barn

Allergi Vs. Forkjølelse hos barn

Det kan være vanskelig å avgjøre om barnet ditt har en vanlig forkjølelse eller allergi. Lære grunnleggende symptomer på både allergi og forkjølelse vil hjelpe deg å avgjøre hva barnet lider og hindre unødvendige legebesøk.

Allergisymptomer

Allergier hos barn kan være vanlig i løpet av våren, på sensommeren og høsten. Allergier vanligvis føre til en rennende nese med klart rennende nese. Det kan også føre til en skrapete og kløende hals, men en ikke smertefull sår hals. Allergi tendens til å forårsake røde, kløende og rennende øyne. Langvarig staver av nysing også kan oppstå. Allergi og forkjølelse både kan føre til en hoste som blir verre om natten, men en hoste på grunn av allergi har en tendens til å vare lenger.

Kalde Symptomer

Forkjølelsesvirus (rhinovirus) har en tendens til å blusse opp i vinter og kan vare opp til to uker. Hvis barnet ditt har feber, de sannsynligvis har en kald. Viruset forårsaker rennende og / eller tett nese med hvit, gul og grønn slimete. Forkjølelse kan føre til en smertefull sår hals i motsetning til en skrapete eller kløende hals forårsaket av allergi. Barnets lymfeknuter kan hovne opp, og de kan være mer sliten og sløv. Rhinoviruset forårsaker tilfeldig nysing. Hoste kan utvikle og bli verre om natten, men det skal ikke vare så lenge som en hoste på grunn av allergi. Barn med en kald kan spy slimete etter en hostende spell.

Hensynet

Ifølge CommonCold.org, kan yngre barn ikke praktisere god personlig hygiene, for eksempel håndvask. Sinus og øre drenering passasjer og bronkiene er liten og lett hindret av slim. Disse faktorene gjør barn utsatt for forkjølelse.

Allergi behandlinger

Allergi hos barn er ofte behandles med over-the-counter antihistaminer og allergi medisiner. For vedvarende og alvorlige allergier, kan det hende at barnelege foreskrive resept styrke antihistaminer og allergi medisiner og / eller anbefale et besøk til en allergolog for testing. Allergivaksinering kan være anbefalt for barn som lider av alvorlige allergier.

Kalde Behandlinger

Over-the-counter kan brukes kalde og hoste medisiner til å behandle barn med forkjølelse. Ibuprofen og paracetamol kan behandle lavgradig feber og smerter i kroppen. Kontakt barnelege for aggressive kaldt symptomer som ikke synes å bli stadig bedre etter fem til syv dager som forkjølelse som varer mer enn syv til ti dager kan utvikle seg til øret, sinus og brystet infeksjoner. Din barnelege kan foreskrive sterkere decongestants, hoste medisiner, expectorants og mulige antibiotika for å hindre mulig øret, sinus og / eller brystet infeksjoner.

Forebygging / løsning

Forebygging av allergi kan være vanskelig, men å holde barn borte fra miljøer, mennesker og dyr som utløser reaksjonene ville være den beste forebyggende metode. For å hindre forkjølelse, hjelper hyppig håndvask hindre overføring av virus. Begrense eksponering for mennesker med forkjølelse.

Betraktninger

Hvis barnet ditt er yngre enn 2, de mest sannsynlig ha en kald, ikke allergi. Allergi vanligvis ikke overflaten før etter fylte 2. Allergi er ikke smittsom og kan utvikle seg raskt når barn blir utsatt for allergener. Forkjølelse er svært smittsom og kan lett gått fra direkte og indirekte kontakt med smittede personer og gjenstander.

Hjem rettsmidler for forkjølelse hos barn

Som forelder, når barnet er syk alt du ønsker å gjøre er å gjøre dem komfortable og gir dem lindring. Når det er sagt, mange av de over-the-counter forkjølelsesmedisiner virke litt tøffe for de små. Hvis din lille man lider av en kald, det er mange hjem rettsmidler for forkjølelse hos barn som kan være like nyttig som butikken kjøpte medisiner. Imidlertid bør noen hjemme rette brukes med nøye vurdering og samråd med barnets lege.

Tea

Varm te med honning og / eller kalk er flott for barn som er forkjølet. Honning er en naturlig antiseptisk og antibiotika. Plus, kan det berolige en irritert hals og redusere betennelser. Honning bør ikke gis til barn under ett fordi det fordøyelsessystemet ikke er modne nok til å fordøye komponentene. Lime er også en antiseptisk og en utmerket kilde til vitamin C. Ginger te er flott for barn med en kald fordi det bidrar til å redusere feber og lindre hoste.

Bath

Ikke mange ting berolige som et varmt bad når du er syk. Det er mange essensielle oljer som du kan legge til ditt barns badevannet for å lette symptomer forårsaket av en kald. Prøv å legge til noen få dråper lavendel eterisk olje til et varmt bad. Kontroller at oljen er godt blandet før barnet ditt får i karet. Lavendel essensielle oljen er flott for barn som har en kald fordi det hjelper dem å slappe av og damp kan berolige en hoste forårsaket av lungebetennelse eller bronkitt.

Treats

Du kan enkelt lette en sår hals ved lammende den med en kald Popsicle. Lag dine egne popsicles ved hjelp av ispinner og en isbit brett. Bruk en nærende juice som eple, drue eller appelsinjuice. Barna vil elske det, og det vil gjøre dem føler seg bedre. Du kan også puré bær og lage frossen frukt spretter. Bær er rike på kroppen nærende antioksidanter og vitamin C.

Basic Care

På slutten av dagen, den beste hjem rette for kaldt lindring kommer fra den grunnleggende behandling. Pass på at barnet får nok hvile og væske. Oftere enn ikke en kald vil gå sin gang i 7 til 10 dager. Men kan hjem rettsmidler bidra til å gjøre barnet ditt mer behagelig og i noen tilfeller forkorte varigheten av forkjølelse.

Bath rettsmidler for barn med forkjølelse

Bath rettsmidler for barn med forkjølelse


En vanlig forkjølelse kan være elendig, spesielt for et barn lider av en rennende nese, sår hals og hoste. Den beste behandling er hvile, men et varmt bad kan hjelpe suge bort smerter og plager i forbindelse med en forkjølelse eller influensa. Det er produkter du kan kjøpe i form av salter, geleer og oljer for å legge til badet som arbeider for å trøste barnet ditt. Du kan også lage din egen urte rettsmidler som er like effektive.

Over mot produkter

Det er flere badeprodukter som kan lindre barnets kaldt symptomer. Prøv Rocky Mountain Soap Selskapets Forkjølelse og influensa badesalt, en kombinasjon av essensielle oljer som letter stress som det fungerer å roe hoste og lindre lunger. Laget av en blanding av essensielle oljer inkludert eucalyptus og lavendel, dette badet suge letter symptomer som det trøster og beroliger. Kiss My Face har formulert en Forkjølelse og influensa badekar og dusj gel som bruker en blanding av eukalyptus, fennikel og horehound å sooth bort symptomer.

To andre Forkjølelse og influensa Bath soaks er Abra Terapeutisk, en botanisk blanding av eukalyptus, rosmarin og peppermynte for å redusere smerter i kroppen og frysninger og CO Bigelow, som bruker ekstrakter av willow bark, solhatt og ingefær. Bare legg den på barnets badevann.

Hjemmelaget

Legge urter til varmt bad vann utvikles naturlige, medisinske oljer for å behandle kaldt symptomer. Mens du legger en håndfull urt til barnets bad vil fungere, er det vanskelig å rydde opp og kan føre til rørleggerarbeid problemer. Ved først å lage en infusjon, ved hjelp av en pose pose eller enkle å bruke eteriske oljer vil fungere som en restorative uten alle problemer.

Infusjonen en urt er prosessen med å helle kokende vann over den og sette den til å steile. Velg urt du ønsker å sette mot. For en effektiv infusjon, vil du trenger 2 ts. tørket urt eller 6 ts. frisk urt. Hakk urtene og legg i en bolle eller stort krus deretter helle en kopp kokende vann over urtene og la det bratt i tre timer. Å behandle såre muskler og smerter prøve å lage en infusjon med Comfrey eller timian. For å bedre humøret eller lindre depresjoner bruk rosmarin, lavendel eller bergamot eller å kjempe søvnløshet bruk kamille, humle, lavendel, sitronmelisse, merian eller vendelrot. Brew en infusjon av noen av disse deretter legge til badet.

Urteposer eller urte bade poser er poser laget av cheesecloth, organza eller muslin fylt med urter og bundet på toppen. Kjøp stoff som vil holde urte saken, men la vannet strømme gjennom så bare sy sidene og bunnen forlater toppen åpen. Stuff posen med urter og sikker topp med en streng eller ledningen. Slip ledningen rundt kranen slik at vannet renner gjennom posen som badekaret fylles. Så la posen flyte i karet sammen med barnet ditt. For en følelse bedre bad pose, fyll med 1/4 kopp timian, salvie, lavendel, mynte, laurbærblad og rosmarin.

Eteriske oljer

Eteriske oljer er skapt gjennom en destillasjon prosess og når du arbeider med disse oljene, aldri bruke mer enn 10 dråper olje per bad. Eteriske oljer er svært sterk og kan brenne huden ved kontakt. Fyll barnets kar med vann og tilsett noen dråper eterisk olje under rennende vann. Etter hvert som oljen beveger seg gjennom vannet, vil lukten stige. Lær barnet å slappe av og puste dypt. Denne metoden fungerer godt for å lette lunger. Prøv å legge til flere dråper eterisk olje av eukalyptus under rennende vann. Duften fra oljen vil stige i dampen for en beroligende innhaleres.

Om Infant Forkjølelse

Forkjølelse er en virusinfeksjon som påvirker barn og voksne i alle aldre. Spedbarn er spesielt utsatt for forkjølelse på grunn av deres umodne immunforsvar og fordi de ennå ikke har bygget opp motstand gjennom eksponering. De fleste spedbarn forkjølelse er korte, milde sykdommer som løser uten behandling. Av og til en kald kan føre til en sekundær infeksjon som krever legehjelp.

Symptomer

Det vanligste symptomet på en kald i et spedbarn er lunger og nese. Vanligvis slim i nesen er klart i løpet av første dag eller to, så blir gradvis tykkere og skifter farge til gul eller grønn. Tilstedeværelsen av gule eller grønne nasal slim indikerer ikke nødvendigvis en sekundær infeksjon. Noen spedbarn oppleve en mild feber, hoste og nysing.

Advarsel

Selv om en kald er den vanligste årsaken til en rennende nese i et spedbarn, kan andre luftveisinfeksjoner også begynne med dette symptomet. Barn under tre måneders alder er spesielt utsatt for å utvikle farlige luftveisinfeksjoner. Ring legen din dersom barnet ditt har en høyere temperatur enn 102 grader, utvikler øyeutflod, hoste i mer enn én uke, tisser færre bleier enn vanlig, eller hvis symptomene ikke har ryddet opp i løpet av to uker. Ta barnet til legevakten hvis han nekter å amme eller drikke fra en flaske i flere timer, hoste opp noen mengde blod, har pustevansker, eller hvis leppene utvikle en blå tone. Dette er tegn på en mer alvorlig infeksjon som krever øyeblikkelig legehjelp.

Behandling

Behandling for spedbarn forkjølelse består av komfort tiltak for å hjelpe barnet hvile og gjenopprette. Damp eller saltvann nesedråper kan fjerne slim fra nesen ved tynning det. En sugekilden kan brukes til direkte å fjerne slim fra nesen. Antibiotika er ineffektive mot forkjølelse, fordi de er forårsaket av et virus. Imidlertid kan antibiotika brukes til å behandle sekundære bakterielle infeksjoner som ørebetennelse og bihulebetennelse. Over-the-counter kulde medisiner regnes som usikre for bruk hos barn under 4 år gammel og bør ikke gis unntatt på råd av legen din.

Time Frame

De fleste spedbarn forkjølelse bedre etter noen dager, og rydde opp etter en uke eller mindre. Av og til symptomer på forkjølelse kan somle i opptil to uker. Hvis barnet ikke viser tegn til bedring etter fire dager, eller hvis symptomene fortsetter i mer enn to uker, ring din barnelege for å få råd.

Forebygging

De fleste spedbarn opplever ca 10 forkjølelser i løpet av sine første to årene av livet. Selv om alle forkjølelse er ikke forebygges, er det noen grep du kan ta for å redusere hyppigheten og alvorlighetsgraden av luftveissykdom hos små barn. Vask hendene før du tar barnet ditt, spesielt hvis du er forkjølet. Hvis du røyker, sluttet. Hvis du ikke klarer å slutte å røyke, røyke utenfor, skift klær og vask hendene før du plukker opp spedbarn. Forkjølelse og andre luftveisinfeksjoner forekommer oftere hos barn som ikke ammes og de som er i gruppe barnepass.

Hvordan forebygge forkjølelse i babyer

Hvordan forebygge forkjølelse i babyer


Babyer er svært utsatt for forkjølelse. The American Academy of Pediatrics uttalt at babyer fange ca 8 til 10 forkjølelser i løpet av de første to årene av livet. Det finnes måter du kan redusere barnets sjanser til å bli forkjølet.

Hvordan forebygge forkjølelse i babyer

•  Hold babyen fra eventuelle personer som kan være syke. Babyens immunforsvar fungerer ikke helt til de er eldre. Vanskeligheter vil oppstå hvis du har eldre barn som går til barnehage fordi de kan plukke opp forkjølelse fra andre barn, og gi dem til babyen. Sørg for at ungdommer vaske hendene så snart de kommer hjem. Også, forklarer at de ikke må ta på barnets ansikt. Hvis vennene dine har syke barn, be dem om ikke å bringe sine barn til huset ditt før de er forbi smittsomt stadium, noe som er omtrent en uke.

Feed barnet morsmelk hvis mulig. Infeksjon-kampene antistoffer er funnet i morsmelk. Den første morsmelken du produserer har råmelk, som hjelper bygge opp immunforsvaret slik at babyen din får færre forkjølelser. En studie omtalt i British Medical Journal sier at melk med Lactobacillus reduserer frekvensen og alvorlighetsgraden av luftveisinfeksjoner hos barn så unge som ett år gamle. Dette kan være fordi lactobacillus kan øke antallet av sirkulerende immunceller og øke kroppens antistoffrespons.

Slutte å røyke, og ikke tillate noen å røyke i nærheten av barnet ditt. Babyer lunger kan svekke hvis de puster inn for mye sigarettrøyk. Kvinner som røyker under svangerskapet kan føre til sine barn for å utvikle luftveisproblemer og øke risikoen for deres utvikling av en overdreven antall forkjølelser etter at de er født. For en baby med svekket lungene, kan en kald føre til noe mer alvorlig som bronkitt eller lungebetennelse. Dessuten kan sigarettrøyk forårsake forkjølelse og ørebetennelser hos babyer til å vare lenger.

Sørg for et sunt kosthold for å øke babyens immunforsvaret og redusere sine sjanser til å få en kald. Klinisk ernæringsfysiolog Lauren Graf uttalt at fôring babyer eller småbarn rikelig med frukt og grønnsaker vil øke sitt immunforsvar, som de er høy i vitamin C og antioksidanter. Pass også på at barnet får nok søvn. Babyer trenger å sove gjennom alle søvn sykluser til fordel for deres helse.

Forskjeller mellom Forkjølelse og influensa symptomer

Forskjeller mellom Forkjølelse og influensa symptomer


Den vanlig forkjølelse og influensa er forårsaket av forskjellige virus. Disse sykdommer ha lignende symptomer, og det kan være vanskelig å skille mellom de to. Men symptomene på influensa er generelt mer intens og ekstremt. Alle som tror de kan ha influensa kan besøke sin lege for spesiell testing som vil bekrefte om de lider av influensa eller forkjølelse. Motta en influensa diagnose tidlig og starter medisiner som Tamiflu kan bidra til å redusere symptomer og varighet av influensa. Her er forskjellene mellom forkjølelse og influensa:

Fever

Forkjølelse vanligvis ikke vil produsere en feber. Hvis den gjør det produsere en feber, generelt kommer det på hvert er mild og / eller er et resultat av en infeksjon som utvikles i bihulene eller ører, spesielt hos barn. Den influensa vil føre til en feber som ofte vil komme plutselig og være veldig høy. De fleste vil føle deg bra og så plutselig får feber og andre influensasymptomer på en gang.

Frysninger

Folk som har forkjølelse kan føles litt kaldt, men de vanligvis ikke har frysninger. Personer som har influensa får frysninger. De kan føle at de ikke kan få varm nok, selv om de har på seg lag og i seng med ekstra tepper på dem. Personer med influensa kan også ha svettetokter som deres feber svinger.

Hoste, Lunger og Hodepine

Forkjølelse generelt produserer en produktiv, våt hoste. Influensa generelt produserer en hoste som er hacking, uproduktiv og tørr. En tett nese, lagre hals og nysing er vanlige symptomer på forkjølelse, mens hodepine og ubehag i brystet er symptomer på influensa.

Smerter i kroppen og trøtthet

En vanlig forkjølelse kan gjøre en person føler trekk og muligens litt verkende. Den influensa vil gjøre en person veldig trøtt og på det punktet av utmattelse. De vil også føle smerter i hele kroppen. Selv snu seg i sengen eller gå på do kan skade. Influensa kan infisere lungene og ledd.

Onset

I motsetning til vanlig forkjølelse, som kan produsere flere symptomer over tid som den kalde forverres, influensa symptomer vanligvis kommer bare timer etter hverandre. Personer med forkjølelse vil generelt føle symptomer eskalere i løpet av noen dager eller en uke eller mer. Influensa symptomer streik plutselig. En person kan bli sengeliggende i tre til seks timer etter følelsen sine første symptomer.

Er det noen matvarer for å bidra til å forhindre en forkjølelse eller influensa?

Er det noen matvarer for å bidra til å forhindre en forkjølelse eller influensa?


Forbedre immunforsvaret med mat er ikke en ny idé. Enorm forskning har blitt gjort på sammenhengen mellom matvaner og forebygging av ulike plager. Mens det er ingen garanti for å unngå sykdom, spise riktig ser ut til å gjøre en stor forskjell i vår kroppens reaksjon på ekle virus som forkjølelse og influensa.

Yoghurt

En av de beste plukker for et immunsystem verdig bekjempe forkjølelse og influensa er den vanligste. Yoghurt har evnen til å forsterke kroppens forsvar mot sykdommer ved å øke bakterie-kampene hvite blodlegemer. Men yoghurt-flavored eller belagt snacks har ikke de samme sykdomsforebyggende egenskaper. Velg frisk yoghurt med aktive kulturer, helst usøtet

Rød paprika

På tide å begynne å spise sunt for å unngå en kald dag. Vente til du lider med et tilfelle av forkjølelse er ofte for sent. Vitamin C i daglige doser hjelpemidler immunsystemets reaksjon på virus. Per gram, disse smak grønnsaker pakke to ganger vitamin C av appelsiner. På 142 mg vitamin C per 1/2 kopp servering, rød paprika overgå FDA anbefalte kvote på 90mg per porsjon.

Andre kilder

Vitamin C kan også finnes i et bredt utvalg av andre deilig valg. Mest populære valg inkluderer sitrusfrukter, honningmelon, honningmelon, kiwi, tomater, poteter, jordbær og grønne grønnsaker for de høyeste doser av vitamin C. Legg til minst én dag til kaldt-forebygging diett.

Få Fargerik

Matvarer som er sterkt fargerike er ikke bare attraktive spise elementer, de vanligvis pakke høye doser av vitamin A, som beskytter mot frie radikaler og hjelper slimete-membran funksjon. Det luftveiene er stor nytte av daglige doser av vitamin A. Finn dette næringsstoffet i brokkoli, blomkål, søtpoteter, gresskar, mango og mørke grønne grønnsaker. Andre valg inkluderer vitamin-A-befestet melk. Sats på skummet melk for å unngå fett.

Green Tea

Legge til grønn te, rik på forbindelser kalt EGCG, (epigallocatechin gallate) kan redusere virus reproduksjon i kroppen. Grønn te er også rik på polyfenoler, som er naturlige plante antioksidanter og er en viktig kilde til immun-boosting egenskaper. Nytraktet varm grønn te gir mest helsemessige fordeler, ifølge en 2007 USDA studie, nesten 10 ganger mer enn instant eller flaske grønn te.

Boost B-vitaminer

Vitamin-beriket korn og fullkornsprodukter, laks, tunfisk, kylling, bønner, peanøttsmør og bananer er gode kilder til vitamin B6. Det drivkraft vitamin arbeider for å holde lymfoide organer i toppform. I sin tur, lymfesystemet (thymus, milt og lymfeknuter) lage hvite celler, som er de første linjer soldater i kampen mot virus som forårsaker forkjølelse og influensa.

Forebygging / løsning

De fleste forskere anbefaler å spise fem eller flere porsjoner med frukt og grønnsaker om dagen for optimal helseeffekter. Plasser frukt i skåler for enkel tilgang. Ta en yoghurt på vei ut døren når posisjon til å fungere. Sats på salater, fargerike grønnsaker, hele korn og magert kjøtt i kosten. Husk å drikke minst 24 gram vann daglig for å skylle giftstoffer ut av kroppen din.

Rettsmidler for Chest Forkjølelse

Symptomer på en kiste kald inkluderer en tørr hoste, piping i brystet og sår hals. Mens brystet forkjølelse er vanligvis milde og sjelden føre til alvorlige komplikasjoner, de er ubehagelig og symptomer kan somle i flere dager eller uker. Men det finnes måter å bøte på en kiste kald og utvinning raskere, slik at du kan gjenoppta normale aktiviteter, og du reduserer risikoen for å utvikle en alvorlig øvre luftveisinfeksjon.

Kalde medisiner

Brystet forkjølelse reagerer godt på kalde medisiner. Flere legemidler er tilgjengelige over-the-counter. Men å behandle en kiste kaldt, er det best å velge medisiner som inneholder ingredienser som en hoste suppressant å lette en alvorlig hoste og slimløsende for å hjelpe deg å utvise slim fra brystet. Forkjølelsesmidler er også effektive løsninger for en rennende nese, sår hals og smerter i kroppen. Les instruksjonene nøye og ta OTC medisiner som anvist.

Teknikker for å løsne slim

Brystet lunger er et typisk symptom på brystet forkjølelse. Når tykt slim utvikler i brystet, tungpustethet, hoste og irritasjon i halsen kan utvikle seg. Å tynne slim og bli kvitt lunger, øke væskeinntaket. Ideelle drikker inkluderer vann og appelsinjuice, som kan tjene som en naturlig slimløsende. Et annet effektivt middel er å spise kyllingsuppe. Varmen spiller en rolle i å løsne tykt brystet slim. Også plassere en varme luftfukter på soverommet eller sitter i en dampende bad kan bli kvitt lunger og lette en kiste kaldt.

Forbedre immunsystem

Styrking et lavt immunforsvar er en annen måte å lindre en kiste kaldt raskt. Du kan forbedre immunsystemet og bidra til å bekjempe infeksjonen ved å ta vitamin C-tilskudd eller drikke appelsinjuice. Å få skikkelig hvile når du arbeider med en kiste kaldt er også et effektivt middel. Selv brystet forkjølelse krever sjelden sengeleie, ta hyppige pauser i løpet av dagen, noe som reduserer fysisk anstrengelse og sove de anbefalte åtte timer om dagen kan styrke ditt immunsystem.

Hvordan vet Forkjølelse Fra Strep

Hvordan vet Forkjølelse Fra Strep


Mange ganger en vanlig forkjølelse omfatter en sår hals, noe som gjør det vanskelig å skille fra strep hals. En kald er et virus, men strep er en bakteriell infeksjon som vanligvis krever behandling med et antibiotikum. Ved å anerkjenne de karakteristiske kjennetegn for hver sykdom, kan du gjøre de nødvendige lege avtale til å behandle strep eller bare prøve å redusere kaldt symptomer med over-the-counter medisiner.

Bruksanvisning

•  Vurdere om du har en tett eller rennende nese, nysing eller hoste. Dette er vanlige forkjølelsessymptomer som vanligvis ikke er til stede med strep.

Sjekk din hals for lyse røde mandlene og hvite flekker hvis du har en sår hals. Føl deg hvis du har hovne kjertler i nakken. Dette er symptomer på strep. Forkjølelse noen ganger har en sår hals, men ikke de andre hals symptomer.

Ta temperaturen. Forkjølelse sjelden har en temperatur; Det er imidlertid en typisk symptom med strep.

dommer når symptomene først begynte, og hvor lenge de har vedvart. Utbruddet av en kald er vanligvis gradvis. De kalde symptomene ikke vanligvis forekommer på samme tid, men noen av dem, slik som hoste og sår hals, kan ha en lengre varighet enn andre. Strep har normalt en mer plutselig innsett.

Lag en lege avtale dersom du mistenker at du har strep. Legen din kan ta en hals kultur for å teste for strep. Resultatene av en hurtig-strep test er klare i løpet av minutter. En lege foreskriver vanligvis antibiotika for å rydde opp strep.

Hint

 • Små barn kan klage over magesmerter i stedet for halsen smerte med strep.
 • Noen ganger kan en utslett vises med strep.
 • Kontakt legen din hvis din kald utvikler respiratoriske komplikasjoner, for eksempel økt hoste eller brystsmerter, høy feber, eller pustevansker. Vurdere å se legen din hvis kaldt symptomer vedvarer utover en eller to uker.

Forkjølelse og influensa Faktaark

Erkjennelsen forskjellene mellom en kald og influensa kan bety å starte riktig behandling raskere. Utvinning tid kan derfor være kortere og, viktigst, kan risikoen for sekundære infeksjoner minimeres. Effektiv behandling kan også redusere tidstapet på skolen eller arbeid. Mens både kalde og influensa dele viktige egenskaper, deres forskjeller markere alvorlighetsgraden mellom de to sykdommene.

Luftveissykdommer

Begge er klassifisert som luftveissykdommer, men de er forårsaket av ulike virus.

Kalde Symptomer

Symptomer utvikles gradvis. Nysing, tett nese og sår hals er vanlig.

Influensa symptomer og komplikasjoner

Symptomene utvikler plutselig og inkluderer feber, muskelsmerter, tretthet og ubehag i brystet. Komplikasjoner kan utvikle som omfatter lungebetennelse, bihulebetennelse eller ørebetennelse eller en forverring av pre-eksisterende helsemessige problemer, som astma eller hjertesvikt.

Behandling

Rest, drikke rikelig med væske og ta over-the-counter feber eller smerte rettsmidler anbefales. Siden forkjølelse og influensa er forårsaket av virus, antibiotika er ikke en effektiv kur.

Transmission

De kalde og influensa virus spres i dråper utgitt når du nyser eller hoster.

Forebygging

Influensavaksiner kan begrense sykdommer alvorlighetsgrad. Håndvask er effektivt for begge sykdommer.

Forkjølelse og Congestion Relief

Forkjølelse og lunger er vanlig. Og selv om begge forholdene er ikke alvorlig, kan de påvirke din normale rutine. Men heldigvis finnes det måter å oppnå rask lindring fra en kald og lunger. Det finnes ingen kur for forkjølelse. Imidlertid kan medisiner og andre enkle strategier hastigheten din utvinning og bli kvitt lunger.

Over-the-counter narkotika

Forkjølelse og lunger kan somle hvis venstre ubehandlet. Og i alvorlige tilfeller kan lungebetennelse utvikle. Ta kaldt medisiner ved første tegn på en kald og lunger kan lindre symptomene og redusere lengden av infeksjonen. Medisiner tilgjengelig inkluderer en slimhinneavsvellende og slimløsende å lindre nasal og brystet lunger. I tillegg er flertallet av kalde medisiner inkluderer ingredienser som en smertestillende for sår hals og muskelsmerter, og en hoste suppressant. Ta medisiner som anvist.

Væsker og kosttilskudd

For forkjølelse eller lunger, spise kyllingsuppe eller kylling kjøttkraft kan løsne tykt slim i brystet og klare lunger. Sammen med suppe og buljong, tynner vann også slim og drikke minst åtte glass om dagen fjerner giftstoffer fra kroppen din. Som en naturlig slimløsende, oppfordrer appelsinjuice utvisning av slim i brystet. I tillegg er vitamin C i appelsinjuice bedrer immunforsvaret, noe som hjelper deg å bekjempe infeksjonen som forårsaker forkjølelse og lunger. Ta vitamin C-tilskudd kan også øke immunsystem.

Andre hjem rettsmidler

Lunger er en vanlig forkjølelse klage og andre rettsmidler inkluderer å plassere en varme luftfukter på soverommet eller tar en steamdusj. Den fuktig, varm luft løsner slim, som lindrer tungpustethet, hoste og lunger. Gargling med varmt saltvann er et effektivt middel for en sår hals. Og riktig resten er en booster immunsystem, noe som er nødvendig for å overvinne infeksjonen. Resting innebærer å ta hyppige pauser i løpet av dagen etter behov, sove minst åtte timer i natt og begrense fysisk anstrengelse før symptomene dine bedre.

Hvordan behandle Forkjølelse og øreinfeksjoner

Forkjølelse og øreverk er ikke uvanlig, og de går hånd i hånd i mange tilfeller. Enten det er influensa sesongen, eller bare en tilfeldig hendelse, og vite hvordan man skal behandle disse sykdommene kan utgjøre hele forskjellen i å hjelpe kroppen din komme over dem.

Bruksanvisning

•  Få nok hvile. Hvis du våkner opp med en kald eller smertefull ørebetennelse, ta det med ro denne dagen, bli hjemme fra jobb eller skole og bli uthvilt. Overexerting kroppen din når det er allerede kjemper en sykdom vil bare forverre symptomene.

Ta noen medisiner. Heldigvis er det mange over-the-counter medisiner tilgjengelig i dag for å behandle forkjølelse og hjelp med ørebetennelser. Mange merkenavn, som Tylenol eller Advil, tilby spesifikke kalde medisiner for å behandle sår hals, rennende nese, hode og smerter i kroppen, og andre forkjølelsessymptomer. Disse medikamentene også behandle lunger og bihuler, noe som kan bidra til å avlaste trykket relatert til en ørebetennelse.

Drikk rikelig med væske. Væsker er viktig når kjemper en sykdom, så sørg for at du drikker minst 8 til 10 glass vann om dagen. Du kan også legge til væsker som kan hjelpe behandle andre symptomer. Varmt vann og sitronsaft er flott for avgifte og beroligende halsen. Du kan også prøve å lage en avslappende varm te, for eksempel kamille. Hold deg unna alkohol, kaffe og væsker med meieri da disse kan forverre symptomene.

Rengjør øret. Å vite hvordan å rense ut den infiserte øret kan bidra til å avlaste trykket og redusere levetiden på infeksjonen. Start med å lage en blanding av varmt vann og en lik del hydrogen peroxide eller hvit eddik hvis du har det. Sett tre dråper av blandingen inn i den infiserte øret og ligge stille i ca. 10 minutter. Sitt opp og samle noen left blandingen i en liten kopp eller vaske tøy. Neste ta en bomullsdott og fjern eventuelle løse voks eller blokkering. Gjør dette tre ganger om dagen for å hjelpe tømme ørebetennelse.

Spis riktig mat. En av de beste mat å behandle en kald har vist seg å være kyllingsuppe, som du kan gjøre hjemme eller kjøpe hermetisert. Hvis du ikke spiser kjøtt, kan du prøve en grønnsak-basert kjøttkraft. For å bidra til å rydde opp puste passasjer legge litt cayenne pepper til suppe. Vitamin C er også viktig, så prøv og spis frukt som appelsiner eller grapefrukt.

Ta et varmt bad. Et varmt bad kan ikke bare hjelpe lindre muskelsmerter, men dampen fra den kan bidra til å åpne opp luftveiene og rydde opp lunger. Det har også vist seg å bidra til å lindre press fra ørebetennelser, som damp og varme kan bidra til å bryte opp blokkering i ørekanalen. For ekstra avslapning, tilsett 2 kopper Epsom salt til bad, som ikke bare vil berolige muskler men trekke giftstoffer ut av huden.

Hint

 • Hvis du har en kald eller øreverk som vedvarer i mer enn en uke oppsøke lege umiddelbart, som det kunne være en mer alvorlig sykdom.
 • Aldri ta kaldt medisiner for mer enn en uke, eller som flasken advarer. Cold medisiner er ment å være midlertidig og vil ikke behandle en pågående sykdom.
 • Snakk med apoteket om medisinering alternativer, spesielt hvis du allerede er på visse medisiner, og alltid ta medisiner som anvist.

Hva er stadier av en vanlig forkjølelse?

Hva er stadier av en vanlig forkjølelse?


Alle får forkjølelse. Den vanlig forkjølelse er en viral infeksjon i øvre luftveiene - en av de mest vanlige hos mennesker. Barn har minst seks til 10 forkjølelser i året, fordi de er i nær kontakt med hverandre under skolen. De fleste voksne får en kald minst fire ganger i året.

Grunnleggende Common Cold

Kulden er et virus og kan vare omtrent en til to uker. Ca 1 milliard mennesker i USA lider av forkjølelse årlig. Forkjølelse føre til at barn og voksne til å gå glipp av mer skole og arbeidsdager enn noen annen sykdom.

Årsaker til en vanlig forkjølelse

En person fanger en kald når noen med en kald nyser eller hoster, fordi viruset er luftbåren. Det er hundrevis av virus som kan forårsake en kald, men den vanligste og den som er sannsynlig å gjøre deg sykeste er rhinovirus.

Kalde Symptomer

Symptomer på en kald inkluderer rennende eller tett nese, rennende nese, hevelse i bihulene, nysing, sår hals, hoste og hodepine.

Kalde Behandlinger

Det er ingen reell kur for en kald, men du kan hvile i sengen, drikke mye væske, gurgle med varmt saltvann, og ta aspirin, ibuprofen eller paracetamol for hodepine eller feber.

Cold Forebygging

Vask hendene ofte! Den er den mest vanlige metode for å unngå å bli en kald,

Hvordan behandle forkjølelse med en Herbal Dampbad

Hvordan behandle forkjølelse med en Herbal Dampbad


Steam er en gammeldags behandling for forkjølelse, lunger og hoste. Effektiviteten av damp middel økes ved tilsetning av urter eller eteriske oljer til vannet. Når dampen inhalert, decongestant og antiseptiske ingredienser gå akkurat der de trengs, inn irriterte og trafikkerte sinus passasjer, hals og lunger.

Bruksanvisning

•  Ta med vann til å koke i en stor kjele. Fjern fra varmen og tilsett urter. Tillat urter og vann til bratt for ikke lenger enn 5 minutter.

Ta kjelen av ovnen og hell vann i en varmebestandig bolle. Legg den fylte bollen på et solid bord.

Plasser håndkle over hodet og hold ansiktet minst 12 inches fra vannet. Bruk håndkle til å omgi og holde bollen dampen inne.

Pust dypt inn, puste dampen. Pust gjennom nesen hvis du lider av en forkjølelse eller lunger. Puste gjennom munnen din hvis du har en hoste. Gjenta i 10 til 15 minutter.

Sil urter og hell vann i et badekar fullt av varmt vann. Suge i karet i ytterligere 10 til 15 minutter.

Tips og advarsler

 • Eteriske oljer kan være substituert for de tørkede urter, hvis ønskelig. Bruk 3 til 5 dråper total av en hvilken som helst av de tilsvarende eteriske oljer. Ikke bruk 3-5 dråper for hver urt. Hvis du bruker eteriske oljer for damp, kast vann etter inhalasjon av damp. Deretter kjører et varmt bad og legge 5 til 10 dråper eterisk olje til vannet.
 • Ta en test pusten av damp før helt dekker bollen med håndkle. Pass på at temperaturen er behagelig og urter eller eteriske oljer ikke forårsake noen irritasjon. Skal ikke gis en eterisk olje damp til små barn med mindre du tillater dem å snuse oljen først. Noen barn er følsomme for den sterke lukt. Hvis de ikke reagerer negativt, bruke 1 til 3 dråper eterisk oljen til 4 kopper vann. Barn kan mest alltid tolerere urte damp uten irritasjon.

Hvordan ta Peppermynteolje for Forkjølelse og influensa

Eteriske oljer har blitt brukt i hundrevis av år for å lindre smerte og kurere sykdommer. Peppermynteolje har mange helsefordeler, inkludert å hjelpe med leddgikt, hudinfeksjoner og tannpine. Du kan ta peppermynteolje internt, bruke den på huden eller inhalerer det. Når det brukes riktig, kan peppermynteolje bidra til å minske kaldt og influensa symptomer.

Bruksanvisning

•  Gni 4-6 dråper peppermynteolje direkte på magen, med fokus rundt navlen området, for å lindre en urolig mage. Påføring peppermynte olje til magen vil hjelpe lindre kvalme, diaré og fordøyelsesbesvær - alle vanlige influensasymptomer.

•  Redusere feber ved å gni omtrent 5 dråper peppermynteolje på undersiden av hver fot. Feber er mer vanlig med influensa, men kan forekomme med forkjølelse i tillegg.

Gni en dråpe peppermynteolje på tinningene, pannen og bihulene for å lindre hodepine. Både forkjølelse og influensa lider ofte rapporterer å ha mild til alvorlig hodepine. Du kan også bruke en dråpe peppermynteolje til baksiden av nakken din hvis du føler at din hodepine stråler gjennom hele overkroppen.

Sett en dråpe peppermynteolje på tungen og deretter inhalere. Dette vil bidra til å tømme nesegangene og bihulene å avlaste ubehagelig lunger som ofte følger med en forkjølelse eller influensa. Denne metoden kan også bidra til å gi lindring i løpet av allergi sesongen.

Hint

 • Du kan kjøpe peppermynteolje på de fleste helsekostbutikker.
 • Peppermynteolje kan også redusere tretthet, stoppe hikke, bedre konsentrasjon og hjelp med dårlig ånde.
 • Prøv å legge noen dråper peppermynteolje til en kopp te for å hjelpe til med dårlig fordøyelse og gi lindring av halsbrann.
 • Unngå å få peppermynte olje i øynene eller på andre sensitive områder.
 • Ikke påfør peppermynteolje på skadet hud for å unngå irritasjon.
 • Snakk med legen din før du bruker peppermynte olje hvis du er gravid eller ammende.

Forkjølelse og Sinus hjem rettsmidler

Den vanlig forkjølelse er et resultat av hvilket som helst antall virus som mennesker kommer i kontakt med hver dag. Rhinoviruset, derimot, er den vanligste årsaken. Enkeltpersoner kan kontrakten disse virusene generelt gjennom å komme i kontakt med personer eller gjenstander som er forurenset med viruset. Når kontakten er gjort, viruset virker raskt å gå inn i nesegangene og forkjølelse kommer til liv igjen. Det er av denne grunn at hjem rettsmidler for forkjølelse og sinus sykdommer er konsekvent blir søkt.

Sinus Drops

Sinus dråper kan blandes hjemme ved å kombinere ¼ ts. natron, ¼ ts. salt og 8 oz. vann. Når blandingen er oppløst, kan en pære sprøyten skal brukes til å trekke fluid inn i pæren i forberedelse for å plassere dråpene i nesen. Hold den ene side av nesen lukket med fingrene på den ene hånd og med den annen hånd, før spissen på pære sprøyten omtrent en åttendedel av en tomme inn i neseboret og klemme bare noen få dråper av fluidet inn i nesen. Deretter gjentar den samme prosess i det andre neseboret.

Sinus dråper løsne slim i neseboret. Dette er viktig fordi hvis det indre av neseborene bli betent, den enkelte har en vanskeligere tid å komme seg etter den kalde eller bihulebetennelse. Jo lenger tid det tar, jo mer potensial er det for andre symptomer til å utvikle.

Varme væsker

De mest brukte varme væsker til å behandle kaldt og sinus problemer hjemme er grønn og svart te. Dette er fordi grønn og svart te har lagt antistoffer som hjelper kroppen i å bygge sitt forsvar mot infeksjon. Kyllingsuppe er også ofte brukt, som du kanskje husker fra barndommen. Dampen fra varme væsker omkranser neseborene når beholderen holdes opp mot ansiktet og skaper en damp som løsner slim i nese og fremmer evnen til å puste.

Varme væsker også tjene til å løsne slim i kroppen som de er fortært. Når kalde og sinus problemer føre til lungebetennelse, varme væsker tjene som et middel som løser opp lunger og gjør at personen til å hoste den opp.

Steam

Fordi en av de viktigste bidragsyterne til elendighet av forkjølelse og sinus sykdommer er mangelen på evne til å puste, kan damp brukes som et naturlig middel for å åpne opp luftveiene. Det er to tradisjonelle metoder for damp som brukes i helhetlig behandling av forkjølelse og bihuleproblemer.

For det første kan dampen lages ved bruk av en luftfukter. Imidlertid bør luftfukteren ikke inneholde andre ingrediensene unntatt vann fordi mange ganger de kjemikaliene som er plassert i en luftfukter vil føre til nye helseproblemer å utvikle.

Steam kan også opprettes i badekar eller dusj med rennende varmt vann og la dampen å bygge på badet. Den enkelte må bare stå på baksiden av dusjen eller badekaret for å få fordelene av denne type av damp behandling.

Forkjølelse og influensa hjem rettsmidler

Forkjølelse og influensa hjem rettsmidler


Når folk blir syke, har de en tendens til å først ta turen til et apotek og lager på kaldt og influensa medisiner, ta tak i noe for å kvitte seg med en rennende nese, en irriterende hoste, sår hals og andre plager forbundet med kulde og influensa. Men det finnes andre virkemidler som kan klare opp en kald og minske symptomene på en influensa som kan gjøres hjemme.

Drikk Echinacea te eller Juice

Echinacea er en urt som er kjent for å ha helbredende egenskaper, særlig når det gjelder forkjølelse. Ifølge Health.com, som kombinerer 15 til 20 dråper av Echinacea tinktur med varmt vann og drikker det 4-5 ganger om dagen kan slå ut en forkjølelse. Echinacea te kan også lindre forkjølelsessymptomer og lindre såre og irriterte hals.

Ginseng Fordeler

Tar ginseng eller drikke ginseng te kan bekjempe forkjølelse, ifølge WebMD. Det er vanligvis brukt for å øke energi og helse, men i 2005, fant kanadiske forskere at når folk tar ginseng hver dag, reduserer de alvorlighetsgraden og lengden på forkjølelse og ofte forhindre det.

Hyllebær Tea

Hyllebær juice, te eller sirup er potent og kan hjelpe slå ut influensasymptomer. Ifølge Stason.org kan hyllebær juice blandes med sitronsaft og honning, brygget som en te eller inntas som et skudd av sirup. Det er kjent å rense lungene og huden, og generere transpirasjon til å redusere feber. Den har beroligende egenskaper også. Hyllebær fungerer også som en detox for øvre lufttetthet og kan rense ørene.

Gargling

Gargling med varmt saltvann bidrar til å lindre en sår hals, ifølge WebMD. Bland noen teskjeer salt i varmt vann, og gurgle med det omtrent fire ganger hver dag inntil smertene avtar. Te som inneholder tanin kan brukes til å stramme membranene i halsen, så vel redusere kløe når forbrukes i tillegg.

Dusjer og salver

Dampende dusj er gunstig når en person har influensa eller forkjølelse. Det beroliger kropp og fukter nesegangene, noe som gjør det lettere å puste gjennom en tett nese. En annen måte å åpne opp nesegangene er å DAB mentholated salve under nesen, ifølge WebMD. For huden under og rundt nesen som er irritert av for mye blåser, mentol og eukalyptus kan lindre smerte.

Andre naturlig rettsmidler

Ifølge WebMD, kan blåse nesen ofte og blåser ett nesebor om gangen lindre kaldt symptomer, sammen med å få nok søvn og drikke varm væske, som bidrar til å lindre tett nese og forebygge dehydrering.

Lemon Forkjølelse og influensa behandling

Lemon Forkjølelse og influensa behandling


Sitron er en sitrusfrukt ofte brukt som et hjem middel for å behandle symptomer på forkjølelse og influensa, inkludert lunger og sår hals. Selv om sitron er ikke en kur, kan det bidra til å redusere alvorlighetsgraden av noen symptomer.

Identifikasjon

Sitroner kommer i flere varianter, men noe variasjon er effektive. Hvis friske sitroner er ikke tilgjengelig, bruk sitronsaft fra konsentrat.

Funksjon

Sitronsaft lindrer hoste, sår hals og tungpustethet.

Forebygging / løsning

The Mayo Clinic foreslår å legge honning og sitron etter smak til et krus med varmt vann og sipping.

Expert Insight

"Lemon hjelper cut slimete", sier Mayo Clinic, som beskriver drikke varmt vann med sitron og honning som en "time-testet oppskriften."

Advarsel

Pasienter med feber høyere enn 101 grader Fahrenheit, utslett, eller andre alvorlige symptomer i tillegg til forkjølelse eller influensa bør du kontakte lege umiddelbart.