Digidexo.com

Hvordan behandle forkjølelse med Hot Brandy

Hvordan behandle forkjølelse med Hot Brandy


Hvis du er ute etter en enkel, avslappende måte å skjemme bort deg selv når du er forkjølet, er en Hot Toddy perfekt. Ikke bare er det velsmakende, men det har også helsemessige fordeler som sooth symptomene på forkjølelsen. Et annet pluss er at det er en naturlig metode; du trenger ikke å ply deg selv med over-the-counter medisiner. Enjoy.

Bruksanvisning

•  Ta ca 3 oz. vann til en byll-nok til å fylle en tekopp nesten til toppen. Det kan være lurt å bruke te i stedet for å legge til en annen smak, men vanlig varmt vann gjør at du kan nyte den myk smak av konjakk blandingen.

Hell 1 1/2 til 2 oz. konjakk i en tekopp, avhengig av din preferanse. Brandy har flere egenskaper til det anbefalt som en behandling, slik som de antimikrobielle egenskaper av alkoholen og dens evne til å tynt slim bygget opp av kulde. I riktige mengder, kan det også være veldig beroligende.

Tilsett varmt vann til konjakk og deretter røre en skje med honning (etter smak) til blandingen. Honning er beroligende for sår hals og irriterte slimhinner; Det er også antatt å ha beroligende egenskaper og lindre hoste og tett nese.

Skjær en kile av sitron og klem den inn i Toddy. Lemon har masse sitronsyre og vitamin C for å hjelpe løsne slim og øker immunforsvaret. Lemon har også snerpende egenskaper som vil redusere hevelse i halsen og er en utmerket antioksidant.

Drikk varm konjakk like før sengetid for å hjelpe deg å slappe av. Du vil sove lettere og ingrediensene vil hjelpe deg å puste mer fritt, hoste mindre og lette smerter og irritasjon fra kulden.