Digidexo.com

buergers sykdom

Tegn og symptomer på Buerger sykdom

Buerger sykdom er en sjelden tilstand som påvirker vener og arterier i armer, ben, hender og føtter. Tilstanden gjør at blodkarene til å hovne opp og propper, blokkerer blodtilførselen til armer og ben. Tilstanden fører til koldbrann i de berørte områdene, og kan resultere i amputasjon. Røykere og de som bruker tobakk er en større risiko for tilstanden. Tilstanden har flere tegn og symptomer.

Svakhet i hender og føtter

Mangel på blodtilførsel til armer, ben, hender og føtter kan føre til smerter og svakhet i plaget lemmer, i henhold til Johns Hopkins Vaskulitt Center. Hender og føtter kan oppleve prikking i de tidlige stadier. Buerger sykdom er en progressiv sykdom, og større deler av armer og ben også blitt rammet av redusert blodtilførsel og smerte symptomer.

Hevelse

Pasienter med Buerger sykdom erfaring hevelse i hender og føtter, ifølge Mayo Clinic. Betennelse oppstår i blodkar i nærheten av overflaten av huden, så vel. Flebitt, eller inflammasjon av årer, er en av de tidlige tegn på sykdommen.

Sår

Som blodstrømmen avtar, blir huden sårdannelse. Uten blodstrømmen til de berørte områdene, vil huden forfalle og koldbrann oppstår. Pasienter kan kreve amputasjon av de morkne områder for å stoppe utviklingen av koldbrann. Røyking og bruk av tobakk må slutte å stoppe utviklingen av sykdommen. Det finnes ingen effektive medikamenter eller behandling for Buergers sykdom. Pasienter som fortsetter å bruke tobakk står overfor en økning i symptomer, med større områder av kroppen blir påvirket. Tobakk er den eneste kjente faktoren som er tilstede i alle pasienter med Buergers sykdom, selv om det ikke er kjent hva som forårsaker sykdommen, ifølge Mayo Clinic.

Misfarging

Hender og føtter er følsomme for kulde i pasienter med Buerger sykdom. Hender og føtter kan slå hvit, blå og deretter rødt hos disse pasientene. Buerger sykdom pasienter bør unngå kalde og varme temperaturer for å unngå skade på lemmer. Pasientene er også rådet til å unngå skade på de berørte lemmer. Det begrensede strømmen av blod til disse områder av kroppen begrenser helbredelse.

Blodpropp

Betennelse av skip og vener fører til dannelse av blodpropper i pasienter. Leger kan iverksette tiltak for å redusere symptomer på tilstanden ved å løse opp blodpropper, ifølge Mayo Clinic.

Hyllebær Buerger sykdom

Hyllebær Buerger sykdom


Buerger sykdom er tap av blodsirkulasjon i hender og føtter på grunn av hevelse av arteriene. Venstre ubehandlet, kan Buerger sykdom føre til alvorlige infeksjoner og koldbrann, noe som resulterer i amputasjon av fingre og tær. Selv om det ikke er no cure, er det naturlige næringsmidler, slik som hyllebær, som kan bidra til å stimulere blodsirkulasjonen, redusere inflammasjon og eventuelt minimaliserer ytterligere skade på huden på hendene og føttene.

Buerger sykdom

Den eksakte årsaken til Buerger sykdom er ennå ikke identifisert, men legene vet dette for sikkert: nesten alle som utvikler Buerger sykdom er en tobakk bruker, og den umiddelbare, fullstendig opphør av tobakksbruk kan stanse utviklingen av sykdommen. Med Buerger sykdom, blodkar hovne opp og kan bli koblet opp med blodpropp. Hvis du utvikler smerte, svakhet eller hevelse i hender og føtter, eller vise Reynaud fenomenet, der fingertuppene og tærne blir hvite når de utsettes for kulde, kan du ha Buerger sykdom, men det kan også være andre mer vanlige tilstander som din lege vil må utelukke.

Diagnose og behandling

Blodprøver kan utelukke mer vanlige problemer som lupus, sklerodermi og diabetes. Alle disse betingelser krever forskjellige typer behandlinger. Hvis du har Buerger sykdom, kan legen din hjelpe deg med å utvikle strategier for å slutte tobakk. Legen din kan forskrive medisiner for å bedre blodgjennomstrømningen eller bryte opp blodpropp. Du blir nødt til å holde et tett øye på hender og føtter, ser for kutt og andre skader som lett kan bli smittet, utvikler koldbrann og koste deg en finger eller tå.

Hyllebær

Hyllebær er en liten, mørk, smakfull frukt vanligvis brukes i gelé, paier, vin --- en rekke søte matvarer. Hyllebær frukt er en utmerket kilde til anthocyaniner, vitamin A og C og en god kilde til kalsium, jern og vitamin B6. De inneholder også steroler, tanniner og eteriske oljer, som alle er generelt bra for helsen din. Hyllebær og eldre blomster har en lang historie i tradisjonell folkemedisin --- og er under gransking av konvensjonell vestlig medisin --- for en rekke medisinske bruker også.

Medisinsk bruk av hyllebær

Tradisjonelt er hyllebær verdsatt i kampen mot influensa og forkjølelse. Folkemedisinen sier at det kan brukes mot infeksjoner og betennelser i tillegg. Som mange bær, er hyllebær en antioksidant og inneholder stoffer som er kjent for anti-inflammatoriske. Blomstene, i særdeleshet, er sagt å være en sirkulasjons stimulant, som kan være spesielt nyttig for lider av Buergers sykdom.

Hvordan bruke hyllebær eller blomster

Tradisjonelle dosering for voksne er som følger: du kan ta 2 spiseskjeer med en sirup av svarthyllekstrakt to ganger daglig. Du kan også lage en te fra en teskje tørkede eldre blomster gjennomsyret av en kopp kokende vann i ti til femten minutter, som du kan drikke tre ganger om dagen.

Hvordan behandle Buerger sykdom

Buerger sykdom er en tilstand som oppstår når blodårene i ekstremiteter blitt blokkert på grunn av betennelse. I de fleste tilfeller er arteriene påvirkes med denne tilstanden, men venene kan også bli blokkert.
Mens tilstanden er funnet oftest hos personer mellom 20 og 40 som også er storrøykere, er flere kvinner blir diagnostisert, samt de som er over 50 år.
Symptomer innbefatter, men er ikke begrenset til, prikking eller nummenhet i ekstremitetene, smerte når han går og utseendet av Raynauds syndrom, hvor fingre eller tær blir blå, røde eller hvite når de utsettes for kulde.
Forstå hvordan å behandle Buerger sykdom kan bidra til å gi komfort for dem som lider av symptomer.

Bruksanvisning

Hvis du røyker, stopp! Røyking er ansett for å være en hovedårsak til Buergers sykdom, selv om dens nøyaktige årsak er ukjent. Tilstanden er ikke mulig å behandle, men røykeslutt anses i dag som den eneste måten å effektivt stoppe en progresjon av sykdommen.

Unngå eksponering for kulde når det er mulig. Fordi kulde fører naturlig blodårene til å trekke seg sammen, du ønsker å holde deg så varm som mulig. Bruk beskyttende klær i kaldt vær.

Bruk bomullssokker eller ullsokker som gjør at føttene til å puste og får tilstrekkelig ventilasjon. Bruk sko som passer føttene godt og ikke forårsaker blemmer eller stumpet tær.

Clip dine negler og tånegler veldig forsiktig slik at du ikke skader huden rundt neglene. Personer som lider av Buerger sykdom utvikler ofte sår som kan føre til koldbrann. Hold dine negler og tånegler klippe kort slik at du ikke ved et uhell klø deg selv og forårsake en hud skade, noe som kan være vanskelig å helbrede og føre til infeksjon.

Bruk myke innleggssåler for å beskytte føttene og alltid verne foten dekkplater. Du ønsker ikke å gå vandre rundt barbeint eller i sokker fordi sannsynligheten for skader øker.

Tips og advarsler

  • Vær oppmerksom på at Buerger sykdom kan føre til komplikasjoner som blodpropp i bena, og magesår eller åpne sår på ekstremiteter. Behandle sår umiddelbart. Oppsøk lege for smerter eller dersom nye symptomer.

Finger Joint Problemer

Fingers er ofte brukt i dag-til-dag-aktiviteter. Derfor kan noen sykdommer eller problemer med fingerledd forårsake kronisk eller særlig ubehag, spesielt hvis smertene er knyttet til bevegelse eller mobilitet. Det er flere komplikasjoner som direkte eller indirekte påvirker fingerledd, inkludert osteoarthritis, gikt og senebetennelse.

Artrose

Slitasjegikt er en form for leddgikt som ofte påvirker hendene. Ut fra alle de forskjellige former for artritt (det er mer enn 100), er den mest vanlige slitasjegikt. Den er karakterisert ved en degenerering av brusk, som er vevet som virker som en pute for ben. Det vanligste symptomet assosiert med artrose er smerte, noe som vanligvis skjer med repeterende bevegelser. Andre symptomer inkluderer varme, hevelse, knirkende og stivhet. I alvorlige tilfeller, vil degenerere osteoartritt brusken til det punkt hvor benene skape friksjon ved å bevege mot hverandre. Dette fører til smerte forbundet med selv små bevegelser.

Senebetennelse

Senebetennelse er preget av betennelse i sener. Dette kan skje fra skade som resulterer i en rive, opptrevling eller separering av senen fra sine nabo ben og muskler. Symptomer assosiert med senebetennelse inkluderer begrenset mobilitet, ømhet og rødhet i huden rundt senen. Senebetennelse er vanligvis ikke alvorlig, og avtar med hvile, is, kompresjon og bruk av anti-inflammatoriske medisiner som ibuprofen.

Urinsyregikt

Urinsyregikt er en form for leddgikt som rammer leddene. Som senebetennelse, er det forbundet med symptomer som smerte, hevelse og rødhet i huden. Imidlertid er gikt nesten alltid forbundet med akutt smerte som oppstår plutselig, ofte om natten. Hvis venstre ubehandlet, kan smertene vare i flere dager, men vanligvis avtar i løpet av et par uker.

Injury

På grunn av deres bruk i dagligdagse aktiviteter, fingrene er på en høy risiko for å utvikle alvorlige skader. Skader som påvirker fingerledd inkluderer forstuinger, brudd og tårer av de tilknyttede leddbånd eller sener. Skader med beinbrudd eller ligament tårer vil vanligvis kreve en viss grad av kirurgi for å korrigere. En støpt eller kompress kan brukes på de berørte fingrene etter operasjonen for å begrense ufrivillig bevegelse og fart på helbredelsesprosessen. Fysioterapi kan også bli foreslått av en lege for å returnere styrke til felles.

Advarsel

Dette er bare noen få av de komplikasjoner forbundet med fingerledd. Det er også flere sykdommer eller tilstander som kan forårsake smerte, misfarging eller ubevegelighet av de fingerledd .Disse omfatter, men er ikke begrenset til reumatoid artritt, Raynauds fenomen, infeksjon, kreft og Buergers sykdom. Snakk med en lege hvis du merker unormal misfarging eller smerte forbundet med fingrene.

Hva er årsaken til nummenhet i fingertuppene?

Hva er årsaken til nummenhet i fingertuppene?


Vi alle bli kaldt, veldig kaldt, fra tid til annen, spesielt hvis vi ikke er kledd varmt nok om vinteren. Men hvis den minste og mest minimal eksponering for kulde fører fingertuppene til å gå nummen og blir hvit, eller du ikke har vært utsatt for kulde i det hele tatt ennå fingertuppene er nummen, du kan ha en av flere forhold.

Raynauds sykdom

Ifølge Dr. Sheldon G. Sheps av Mayo Clinic, kan Raynauds sykdom føre fingrene til å gå nummen. Legene vet ennå ikke hva som forårsaker Raynauds, men det ser ut til at angrepene er en overreaksjon til kroppens reaksjon på kulde. Blodårene gå inn i en vasospasme som seriøst kompromisser blodtilførselen til fingrene. Denne forstyrrelsen kan forårsakes ved hjelp av vibrerende verktøy gjentatte ganger, eller ved å medisinske tilstander så som sklerodermi, Buergers sykdom, revmatoid artritt og aterosklerose, i henhold til Sheps. I tillegg til nummenhet i fingertuppene, kan fingrene blir hvite hvis du lider av Raynauds.

Buergers

Buerger sykdom oppstår blant folk som bruker tobakksprodukter. Det er en sjelden tilstand av årer og arterier i bena og armene. Hvis du lider av Buergers, blodkar hovne opp og kan bli blokkert av tromber, eller blodpropp. Denne tilstanden generelt gjør seg kjent først i føttene og hendene, og kan spre seg til større deler av kroppen din. Det ødelegger huden vev, og kan føre til infeksjon og til og med koldbrann.

Frostbite

Frostbite, selvfølgelig, fører til nummenhet i hender. Hvis hendene dine er kald og blek, og kjøttet blir smertefullt og rødt som den frosne delen av hånden din tiner, indikerer dette frostskader. Hud og underliggende vev kan fryse.

Vibrasjons Hvite fingre

Det er et syndrom som kalles vibrasjons hvite fingre, i henhold til Onlinehealthblog.co.uk. Hvis fingertuppene er nummen, hvit, prikking eller kald, eller hvis du opplever en nåler-og-pins sensasjon, kan du ha VWF. Kramper kan også oppstå fordi blodtilførselen til fingrene har vært begrenset. Hvis du har en ekstremt alvorlig tilfelle av VWF, kan det føre til koldbrann og huden sår. Denne tilstanden er også forårsaket av bruk av vibrerende verktøy.

Andre betingelser

Therapygloves.com forklarer at finger nummenhet kan være forårsaket av det arbeidet du gjør hvis det innebærer repetitive bevegelser. Dette kan føre til belastningsskader, eller RSI. Det er mulig å skade nerver i fingrene, samt nerver i hender, håndledd, armer og nakke hvis du har vedvarende en skade, eller hvis du fortsetter å gjøre de samme bevegelsene om og om igjen, dag inn og dag ut. Selv skriver eller tekste for mye kan føre til belastning og skade på fingrene. Carpal tunnel syndrom kan føre til nummenhet i hender og fingre.

Hva er årsaken til dårlig sirkulasjon i beina?

Dårlig sirkulasjon foreligger når oksygenrikt blod ikke kan gjøre den komplette krets av kroppen uten begrensning. Dårlig sirkulasjon kan være et tidlig varsel for kardiovaskulær sykdom.

Symptomer

Dårlig blodsirkulasjonen i leggen arteriene kan forårsake brennende smerte, smerter og tretthet i bena.

Blood Clot

Lungeemboli er forårsaket av en blodpropp. Plutselig kortpustethet er ofte den eneste advarselen tegn på denne potensielt livstruende tilstand.

Røyking

Røyking er antatt å vesentlig øke en persons risiko for utvikling av Buergers sykdom, en tilstand som påvirker sirkulasjons foten eller nedre parti av benet.

Arteriosklerose

Åreforkalkning, eller åreforkalkning, er forårsaket av opphoping av fatty materiale og plakk i blodårene, noe som til slutt fører til en innsnevring av arteriene. Ifølge James F. Balch, MD, er arteriosklerose ansvarlig for de fleste hjerteinfarkt dødsfall.

Løsninger

Dårlig sirkulasjon kan til slutt bli en alvorlig helserisiko dersom den forblir ubehandlet. Når symptomene på dårlig sirkulasjon er til stede, er det best å oppsøke lege for en medisinsk evaluering. En lege kan anbefale kompresjonsstrømper, heving av beina, medikamentell behandling, eller endringer i kosthold eller livsstil.

Hva Er Pull Test for Parkinsons sykdom?

Hva Er Pull Test for Parkinsons sykdom?

Parkinsons sykdom er en nevrologisk lidelse som rammer mange områder, blant annet bevegelser og holdning. Den strekkprøve brukes til å måle de problemer med kroppsholdning i sykdommen.

Identifikasjon

Den trekker test for Parkinsons sykdom måler spesielt postural ustabilitet, som er den relative evne eller manglende evne til å gjenopprette fra å falle, ifølge Wemove.org, en utdanningsorganisasjon for bevegelsesforstyrrelser.

Prosedyre

I pull test, er den enkelte som testes bedt om å holde balansen mens en sensor trekker henne bakover.

Betydning

Den trekker test har blitt innlemmet i Unified Parkinsons sykdom Rating Scale, som brukes til å sammenligne alvorlighetsgraden av Parkinsons symptomer.

Betraktninger

Variasjoner i testprosedyrer kan gjøre pull test noe unøyaktig, ifølge Ann Hunt, av Beth Israel Medical Center i New York, og Kapil Sethi, ved Medical College of Georgia i Augusta, Ga.

Andre tester

Andre tester som brukes til å diagnostisere Parkinsons sykdom omfatter å måle hastigheten av bevegelser og inspisere muskelstivhet.

Dreven søvnighet på dagtid og Parkinsons sykdom

Dreven søvnighet på dagtid og Parkinsons sykdom

Parkinsons sykdom er mest forbundet med problemer med bevegelse at det fører til. Imidlertid kan Parkinsons sykdom påvirker mange aspekter av livet, noe som fører til muligens uventede symptomer som søvnighet på dagtid.

Funksjoner

Søvnproblemer, inkludert problemer med å sovne og våkne opp i løpet av natten, blir ofte opplevd ved Parkinsons sykdom ifølge Mayo Clinic og National Institute of nevrologiske lidelser og Stroke (ninds).

Effekter

Parkinsons syke kan oppleve søvnløshet, som fører til tretthet på dagtid. Insomnia oppstår ofte fordi lider må urinere ofte som forstyrrer søvnen. Andre symptomer forverres om natten slik som REM-søvn atferdsforstyrrelse, noe som øker ufrivillige bevegelser, ifølge Merck Manuals.

Effekter

Personer med Parkinsons som har problemer med å sove om natten kan oppleve søvnanfall, der folk plutselig blitt veldig trøtt og selv sovner, ifølge Mayo Clinic.

Identifikasjon

Søvnproblemer for Parkinsons sykdom syke kan bli vurdert av avhør pasienten samt gjennom å observere søvn, ifølge Joan Santamaria, MD, av Nevrologisk avdeling ved Hospital Clinic i Barcelona og Institut d'Investigació BIOMEDICA.

Komplikasjoner

De som har søvnproblemer på grunn av Parkinsons sykdom ofte også lider av depresjon, ifølge Merck Manuals.

Vitamin D for Parkinsons sykdom

Parkinsons sykdom, også kjent som PD, har fire viktigste symptomene: skjelving i ett ben, armer, ansikt og kjeve; lemmer og bagasjerommet som er stiv; langsom bevegelse; og nedsatt koordinasjon og balanse. Forskning har blitt gjennomført for å se på effekten vitamin D kan ha på Parkinsons sykdom.

Vitamin D

Vitamin D kan gjøres i kroppen fra eksponering for sollys, og kan også komme fra matvarer og kosttilskudd. Melk og mest meieriprodukter er beriket med vitamin D.

Vitamin D & Blood

En studie i Archives i Neurology tyder på personer som lider av Parkinsons kan ha "lave nivåer av vitamin D. blod" Pasienter med Parkinsons og Alzheimers og voksne på samme alder ble studert. De med Parkinsons sykdom hadde lave nivåer av vitamin D.

Mangel på vitamin D

Studien, utført av forskere ved Emory University, betyr ikke vitamin D vil hindre Parkinsons sykdom. Studien indikerer også at det ikke har blitt bevist at det å ha lave nivåer av vitamin D er årsaken til Parkinsons sykdom.

Bentap

Mange pasienter som har Parkinsons sykdom kan også være i fare for osteoporose. Det er en mangel på forskning på vitamin D og dens innvirkning på beinmetabolismen hos Parkinson-pasienter.

Fremtidig forskning

Videre forskning er nødvendig for å fastslå om vitamin D kan forebygge Parkinsons sykdom.

Lithium & Parkinsons sykdom

Lithium & Parkinsons sykdom

Parkinsons sykdom (PD) er en progressiv, neurodegenerativ forstyrrelse karakterisert ved lem stivhet, mangel på balanse, nedsatt bevegelighet, og rystelser. Nedskrivningen og død av dopamin cellene resulterer i utviklingen av PD som svekker motor, tale og nevrologiske funksjoner. Studier har demonstrert den potensielle gunstige virkninger av litium behandling for Parkinsons sykdom.

Nøkkel Proteiner

Bcl-2 er et protein som virker til å beskytte hjerneceller mot skader. Høye nivåer av proteinet glykogensyntasekinase 3b (GSK-3b) påvirke hjerneceller, og bidra til deres forringelse.

Fordeler med litiumbehandling

Studier har vist at litium er fordelaktig for beskyttelse av hjerneceller mot for tidlig død. Litium er vist å øke konsentrasjonen av Bcl-2 og redusere nivåene av GSK-3b.

Litiumtoksisitet

Toksisitet oppstår når litiumnivåene i kroppen blir for høy. Personer med litiumtoksisitet kan oppleve symptomer som inkluderer oppkast, diaré og muskelsvakhet.

Drug Interaction

Medisiner, inkludert ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs), diuretika, og selektive serotonin reopptakshemmere (SSRI) kan ha negativ samhandle med litium.

Bivirkninger

Vanlige bivirkninger forbundet med langvarig litium bruk inkluderer økt tørste, enten økt eller redusert vannlating, oppblåsthet og mild kvalme. Alvorlige bivirkninger inkluderer sløret tale, nedsatt syn og skjelvinger og kan være en indikasjon på litiumtoksisitet.

Personlighetsforandringer og Parkinsons sykdom

Personlighetsforandringer og Parkinsons sykdom

Parkinsons sykdom er en progressiv nevrologisk lidelse som forårsaker bevegelsesproblemer, skjelvinger, stivhet, stivhet, og vanskeligheter med å gå og snakke. I tillegg til fysiske utfordringer, mennesker med Parkinsons, og deres omsorgspersoner, må ofte forholde seg til følelsesmessige problemer og personlighetsforandringer.

Årsak

Parkinsons sykdom minsker dopamin, et kjemisk stoff i hjernen som påvirker mental helse. For mye dopamin, i stedet for lite, kan gi symptomer på schizofreni.

Symptomer

The Cleveland Clinic lister emosjonelle symptomer som angst, forvirring, tretthet, søvnproblemer og spenning.

Mood

Dr. Irene Richard, senior medisinsk rådgiver for Michael J. Fox Foundation, skriver at depresjon forekommer hos opptil 40 prosent av pasientene, og kan være et tidlig symptom på Parkinsons sykdom. Humørsvingninger som ligner "bipolar lidelse på daglig basis" kan også vises.

Følelser

Ifølge PDCaregiver.org, irritabilitet uten grunn kan være blant de første tegn på Parkinsons, og noen mennesker utvikler frykt, usikkerhet og motvilje mot å engasjere seg i nye situasjoner. Andre kan miste motivasjonen og bli avhengig, og normalt muntre mennesker kan bli pessimister.

Medisiner

The Cleveland Clinic rapporterer at medisiner som brukes til å behandle Parkinsons kan noen ganger føre til hallusinasjoner, vrangforestillinger og paranoia.

Behandling

Som i 2009, forskning på behandlingsalternativene var pågående. Terapi inkluderer antidepressiva og antipsykotiske medisiner. Blant antidepressiva, melder Reuters den 18. mars 2009 at trisykliske kan være mer effektivt enn SSRI.

Genetisk kausalitet Involvert i Parkinsons sykdom

Parkinsons sykdom er ansett å være idiopatisk, noe som betyr at dets samlede årsak er ukjent. I noen tilfeller er det imidlertid ikke ut til å være en genetisk (arvet) komponent i utviklingen av sykdommen.

Impact

Mellom 15 og 20 prosent av personer som utvikler Parkinsons sykdom har også en familie historie av tilstanden, ifølge Merck Manuals.

Funksjoner

Merck Håndbøker rapporterer at autosomal (ikke-sex kromosom) dominante og recessive gener har blitt identifisert til utviklingen av Parkinsons sykdom.

Betydning

Snarere enn å forårsake Parkinsons sykdom, noen arvet egenskapene kan gjøre folk mer mottagelig for å utvikle sykdommen, ifølge Cleveland Clinic.

Alder

Det ser ut til at form av Parkinsons sykdom som går i familier påvirker yngre mennesker (Parkinsons påvirker det meste personer over 50 år), ifølge Medline Plus.

Risikofaktorer

Andre risikofaktorer for Parkinsons sykdom omfatter kjønn, som menn er en noe økt risiko, og eksponering over tid for å herbicider og pesticider, i henhold til de Mayo Clinic.

Ny forskning på Parkinsons sykdom

Ny forskning på Parkinsons sykdom

Mer enn 1 million amerikanere har Parkinsons sykdom, ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag. Det finnes ingen kur, men det har vært mye lovende forskning på forståelse, behandling og stanse utviklingen av sykdommen i 2008 og 2009.

Gene Funnet

Ett gen er avgjørende i utviklingen av Parkinsons sykdom og essensielle rystelser. Genet, LINGO1, er «den første felles genetisk komponent i utviklingen av begge lidelsene,» ifølge mayoclinic.org.

Anemi

Personer med kronisk anemi var mer sannsynlig at lider av Parkinsons sykdom tiår senere, mayoclinic.org rapportert. Den anemi-Parkinsons sykdom forbindelse overrasket forskerne.

Gambling

Parkinsons sykdom pasienter som tar legemidler som kalles dopaminagonister for å bekjempe deres tilstand er mer tilbøyelige til å utvikle destruktive atferd, inkludert spilleavhengighet og hyper mayoclinic.org rapportert.

Potensiell terapi

Mayo Clinic forskere oppdaget en terapi som kan stanse utviklingen av hver Parkinsons sykdom pasienten. Behandlingen reduserer mengden av et protein som kalles alfa-synuclein som er tilstede i unormale mengder i alle pasienter.

Brain Stimulation

På den 12 september 2008, avslørte Mayo Clinic at det hadde utviklet en trådløs sensor som måler nivåene av flere kjemikalier i hjernen, inkludert dopamin. En mangel på dopamin forårsaker Parkinsons sykdom.

Nevrologisk funksjon av Parkinsons sykdom

Parkinsons sykdom (PD) er en nevrologisk lidelse som rammer oftest folk som er minst 50 år gammel. Parkinsons sykdom er forårsaket av en mangel på dopamin produksjon i hjernen. PD er en progressiv sykdom.

Dopamin

Nervecellene bruker dopamin, et produkt av hjerneceller, for å kontrollere kroppsbevegelser. Med Parkinsons sykdom hjernen ikke produserer nok dopamin, som fører til nevrologiske funksjonsproblemer som oppstår.

Symptomer

Vanlige symptomer på PD er muskelskjelvinger, muskelspenninger, langsomme bevegelser og dårlig balanse. Muskelskjelvinger kan vises i armer, ben, hender og ansiktet.

Diagnose

Symptomer på Parkinsons sykdom kan oppdages gjennom en fysisk undersøkelse. Imidlertid kan tidlig påvisning av PD være vanskelig fordi symptomer første vises subtilt.

Behandling

Reseptbelagte legemidler, som levodopa, brukes for behandling av Parkinsons sykdom. Disse stoffene bidra til å stimulere produksjonen av dopamin.

PD hos barn

Parkinsons sykdom hos barn er sjelden og er forårsaket av mer følsomme nerver, fremfor problemer med å produsere dopamin.

Balanseproblemer med cervical plate sykdom

Balanseproblemer med cervical plate sykdom

Nakkeskader og aldring føre til cervical plate sykdom. Balanseproblemer fra cervical plate sykdom tyder nerve kompresjon som krever aggressiv medisinsk intervensjon.

Årsaker

Ifølge Nevrokirurgi dag kan cervical plate sykdom føre til kompresjon av ryggmargen og nervene som fører til bena. Som ryggrad få mindre mellomrom mellom ryggvirvlene krympe. Nerver serverer armer, bein og indre organer (perifere nerver) er komprimert.

Symptomer

Turgåing er ustø. Sprer bena og føttene bredere enn normalt skaper bedre stabilitet mens du står. Snubler eller trenering kan øke, og du kan oppleve muskelkramper eller nummenhet i føtter og ben.

Diagnose

Leger gjennomføre nevrologiske eksamener, teste reflekser og sensasjon. En MR kan vise en innsnevring spinalkanalen (spinal stenose) eller ødelagte plater i nakken. Røntgenbilder kan vise benete anslag trykke med rot nerver der de kommer ut av ryggraden.

Behandlinger

Dekompresjon kirurgi, anterior cervical diskektomi eller spinal fusjon kan stabilisere nakke regionen og avlaste presset på rot nerver. Ved hjelp av en rullator eller stokk kompenserer for tap av balanse.

Advarsel

Kirurgi kan ikke redusere balanseproblemer og kan føre til kroniske smerter, talevansker og ryggmargsskade.

Avgiftning for Parkinsons sykdom

Parkinsons sykdom er en motor-system lidelse som oppstår på grunn av tap av hjernecellene som produserer dopamin. Genetikk er en betydelig risikofaktor for å få Parkinsons sykdom. Kjemikalier og andre giftige stoffer som du blir utsatt for hver dag også spille en rolle. En pasient med Parkinsons sykdom kan ha en genetisk abnormitet i måten kroppen blir kvitt giftstoffer. Dette fører til økte mengder giftstoffer i kroppen, som direkte påvirker nervesystemet. Glutation avgiftning terapi ser ut til å hjelpe de med Parkinsons sykdom.

Glutathione Therapy og avgiftning

Glutathione terapi er en vellykket avgiftning terapi for Parkinsons sykdom, som ble startet i 1998 av Dr. David Perlmutter, en ekspert innen nevrologi. Han studerer bruk av glutation i bekjempelsen av sykdommer så som Parkinsons sykdom. Glutation er et lite molekyl som består av tre aminosyrer, og er til stede i nesten hver eneste celle i kroppen. Det bidrar til å fjerne eller avgifte skadelige stoffer fra kroppen.

Den primære rolle glutation avtar Parkinsons sykdom ved å ødelegge frie radikaler. Frie radikaler er skadelig for kroppen og hjernen og vises når giftstoffer er tilstede i miljøet. Perlmutter rapporterer at 80 prosent til 90 prosent av de som bruker glutation terapi demonstrere en bemerkelsesverdig forbedring. Disse forbedringene omfatter mindre stivhet og bedre gange, bevegelse, koordinasjon og tale. Rystelser er langt mindre tydelig, og det er en reduksjon av depresjon hos mennesker med Parkinsons sykdom ved hjelp av denne behandling.

Perlmutter foreslår å gi 1400 mg av glutation intravenøst ​​i 10 minutter tre ganger i uken. Han bruker denne protokollen på Perlmutter Health Center i Naples, Florida. Glutation må tas intravenøst ​​fordi den er fordøyd for fort når det tas oralt. Urten melk tistel forårsaker oppbevaring av glutation, så det er en del av glutation avgiftning program.

Selv de som har sent stadium av Parkinsons sykdom få noen nytte av behandlingen. Klinikker over hele landet, som for eksempel Hoffman Center i New York, kan du bruke glutation detoksifiseringsterapi hell for de som lider av Parkinsons sykdom.

Restless Leg Syndrome & Parkinsons sykdom

Restless Leg Syndrome & Parkinsons sykdom

Rastløse ben syndrom og Parkinsons sykdom er to helt forskjellige forhold. Men de er noen ganger sammenvevd. De ofte eksistere sammen og har liknende behandlinger.

Restless Leg Syndrome

Restless legs syndrom er en tilstand som innebærer trang til å bevege bena, involverer en kløe, dra, krampetrekninger følelse dypt inne i beinet.

Årsak til Restless Leg Syndrome

Restless legs syndrom kan utløses av en rekke forhold som spenner fra svangerskap til jernmangel. En annen tilstand som er kjent for å utløse rastløse ben syndrom er Parkinsons sykdom.

Parkinsons sykdom

Parkinsons sykdom er en sentralnervøs forstyrrelse som skader den del av hjernen som produserer dopamin, en nevrotransmitter som regulerer bevegelsen. Denne sykdommen resulterer i langsom bevegelse, skjelvinger, balanse problemer og tap av koordinasjon.

Årsak til Parkinsons sykdom

Forskere spekulerer i at årsaken til Parkinsons sykdom kan ha genetiske og miljømessige opprinnelse.

Behandling

Selv om de er forskjellige lidelser, kan både Parkinsons sykdom og restless legs syndrom behandles med dopaminergiske midler, en gruppe av medisiner laget av dopamin. Eksempler på slike medisiner er levodopa og karbidopa kombinasjon (Stalevo og Sinemet).

Hva er lesjonen ved Parkinsons sykdom?

Hva er lesjonen ved Parkinsons sykdom?

Lesjonen som utvikler ved Parkinsons sykdom er kjent som en Lewy legeme. Det er et uvanlig samling av proteiner som bidrar til død av celler i hjernen hos en person som påvirkes av Parkinsons sykdom.

Identifikasjon

Lewy-legemer er sammensatt av det naturlig forekommende protein synuclein, som danner uvanlige innskudd i hjerneceller i Parkinsons sykdom, i henhold til Merck håndbøker.

Beliggenhet

I Parkinsons sykdom, Lewy-legemer utvikles i cellene i en del av hjernen som er kjent som substantia negra og i noen andre områder i tillegg, i henhold til Merck håndbøker.

Betydning

Lewylegemer ødelegge celler i hjernen som produserer dopamin, et kjemikalie som brukes av hjerneceller å styre koordinering og bevegelse, i henhold til Merck håndbøker og Medline Plus.

Betraktninger

Det er svært få tilfeller av Parkinsons sykdom der Lewylegemer ikke utvikler, ifølge Merck Manuals.

Ties

Lewy-legemer, i henhold til Merck håndbøker, er også funnet i andre neurologiske lidelser som Alzheimers sykdom.

Grunnleggende Patofysiologi av Parkinsons sykdom

Grunnleggende Patofysiologi av Parkinsons sykdom

Patofysiologi studier endringene i et organ eller vev forårsaket av en sykdom eller andre medisinske forhold. Parkinsons sykdom er markert med tapet av en viss form for hjerneceller, og utvikling av spesielle områder av proteiner i hjernen.

Dopamin

Ved Parkinsons sykdom, celler i hjernen som produserer signalstoffet (kjemisk budbringer) dopamin dør eller slutter å virke, ifølge Medline Plus.

Funksjoner

Det er ikke bestemt nøyaktig hva som forårsaker dopamin-produserende celler til å dø, ifølge Mayo Clinic. Imidlertid er det kjent at tap av disse cellene fører til en mangel på muskelkontroll ifølge Medline Plus.

Teorier

Noen teorier for tap av dopaminproduserende celler i Parkinsons sykdom omfatter aldring (celler blir tapt naturlig over tid), eksponering overfor neurotoksiner (kjemikalier som dreper hjerneceller) og en mulig genetisk predisposisjon, ifølge Cleveland Clinic.

Lewy Bodies

Lewy-legemer er uvanlige forekomster av proteinet synuclein, som utvikler seg i en del av hjernen som kalles substantia nigra, ifølge University of Minnesota Department of Neurology.

Betraktninger

Det er bare noen få tilfeller av Parkinsons sykdom der Lewylegemer ikke utvikler, ifølge Merck Manuals. Lewy-legemer er også funnet i en rekke andre neurologiske sykdommer, ifølge University of Minnesota Department of Neurology.

Fysisk Vurdering av Ménières sykdom

Ménières sykdom er en indre øret lidelse som fører til uvanlige sanseopplevelser. Endringer i volum eller sammensetning av en persons indre øret fluid kan føre denne lidelse. Ménières sykdom er diagnostisert fra symptomer, tester og en medisinsk undersøkelse.

Vertigo

Ifølge Mayo Clinic, er vertigo en spinnende følelse som fører til tap av balanse og er et tegn på Ménières sykdom når to spontane forekomster av vertigo vare i 20 minutter eller lenger.

Hørselstap

Pasienter med Ménières sykdom erfaring hørselstap som er bekreftet av en medisinsk test av hørsel.

Tinnitus

Tinnitus eller øresus ofte oppstår med Ménières sykdom pasienter og kan forårsake en brølende, summende eller hvesende lyd i øret.

Aural Fylde

En aural fylde eller felling av fylde og trykk i øret forekommer hyppig hos pasienter med Ménières sykdom.

Tester

En pasients balanse kan vurderes med roterende stol testing som måler indre øret funksjon og andre balanse vurderinger. Magnetic resonance imaging tester og datastyrte tomografi skanninger kan utføres for å få et detaljert bilde av det indre øret området og utelukke andre medisinske tilstander.