Digidexo.com

Hvordan få ørene avblokkert etter å ha tatt antibotics

Hvordan få ørene avblokkert etter å ha tatt antibotics


Den vanligste årsak til øret smerte er otitis media. Otitis Media oppstår når væsken blir fanget i øretrompet i mellomøret. Bakterier og bakterier begynner å avle, forårsaker en ørebetennelse som må behandles av antibiotika. Noen ganger væsken forblir i øret i flere uker eller måneder etter at infeksjonen har ryddet, og øret forblir blokkert. Denne tilstanden kalles også "lim øret". Blokkerte ører kan føre til hørselstap, og i små barn, talevansker. Behandlingen bør ikke bli forsinket.

Hvordan få ørene avblokkert etter å ha tatt antibotics

•  Besøk en øre, nese og hals spesialist for å se om det er voks blokkerer ørene. Voksoppbygning er et vanlig problem som ikke er knyttet til bruk av antibiotika. Men folk ofte glemmer å se etter denne enkle årsak etter antibiotikabruk fordi deres tanker er sentrert på infeksjoner, og de er ikke vurderer andre mulige årsaker.

Undersøke en "øre popper" enhet som sender luft gjennom Eustachian rør for å fjerne dem.

Prøv en Otovent. Dette er en nasal ballong som den personen med de blokkerte ører må blåse inn. Personen må blåse hardt gjennom hver av neseborene til denne nese ballong tre ganger hver dag. Dette vil fjerne væske som blokkerer ørene.

•  Vurder kirurgi for å fjerne blokkeringen av rørene. Det er to typer av enkle kirurgiske prosedyrer som bidrar til avløpsvæsker fra ørene:

* Myringotomy utføres når legen drenerer væsken ved å sette inn små øre rør som kalles tympanostomy rør, eller grommets, inn i trommehinnen.

* Tympanostomy utføres når kirurgen kommer inn i trommehinnen gjennom den ytre øregang og fjerner væske. Hun setter deretter en liten tube inn i hullet i trommehinne slik at gjenværende fluid kan dreneres gjennom ørekanalen.