Digidexo.com

fordelen med å spise blåbær

Hva er fordelene med å spise soya nøtter?

Soya nøtter tilby et alternativ til mer kjent soya matvarer som soyabønner, soyamelk og tofu. Soya nøtter er laget ved å dyppe og steking soyabønner. De kan kjøpes i forskjellige smaker som er laget ved hjelp av ulike blandinger av krydder. Soya nøtter har en tekstur og smak lik peanøtter. De kan også spises som en søt godbit når de er dekket med sjokolade. Det er også mulig å lage din egen soya nøtter hjemme ved bløtlegging, krydder og steking dem i ovnen. Soyaprotein, enten fra soya nøtter eller andre soyaprodukter, har flere helsemessige fordeler. Noen av fordelene ved å spise soya protein blir fremdeles undersøkt, mens andre er godt etablert og støttet opp av FDA.

Plant-Based Protein

Med 11 gram protein i bare ett gram av soya nøtter, de tjener som et alternativ til dyre-baserte proteinkilder. Dette kan være til stor nytte for flere grupper av mennesker som av ulike årsaker ikke kan eller bør ikke spise store mengder kjøtt eller meieriprodukter. For vegetarianere kan få nok protein i kosten være en utfordring. Også for de med kjent hjertesykdom eller høyt kolesterolnivå som trenger protein uten mettet fett og kolesterol, soya nøtter tilby en levedyktig alternativ. Vektløftere kan oppsøke alternative former for protein som soya nøtter å hjelpe dem å bygge muskler. Soya nøtter er en ikke-bedervelige matvarer som lett kan transporteres og trenger ikke å være nedkjølt eller kokt, noe som gjør dem en enkel, protein-pakket alternativet.

Menopause symptomlindring

Soya nøtter inneholder stoffer som kalles isoflavoner. Disse isoflavonene etterligne virkningen av hormonet østrogen, i kroppen. Av denne grunn, de er noen ganger kalt fytoøstrogener, med "phyto" som betyr "plante". Soya nøtter kan dra postmenopausale kvinner som har hetetokter og nattesvette siden disse symptomene er direkte relatert til de fallende nivåer av østrogen i kroppen. I deler av verden hvor soya matvarer er et fast innslag i kosten, kvinnene i disse kulturene er mye mindre sannsynlig å ha hetetokter og nattesvette. Imidlertid er soya matvarer som soya nøtter anbefales ikke for kvinner med kreft som kan påvirkes av østrogennivå. I slike tilfeller kan soya nøtter stimulere veksten av kreftceller.

Kolesterol

Ifølge FDA og National Institutes of Health, kan spise soya matvarer som soya nøtter senke total kolesterol og LDL som er dårlig kolesterol. Mens soya nøtter har den største positive virkning på kolesterolnivåene, kan den også ha en positiv innvirkning på nivåene av andre fettstoffer i blodet slik som triglyserider. FDA har godkjent en spesiell etikett for soya matvarer som inneholder minst 6,25 gram soyaprotein. Etiketten indikerer at maten kan bidra til å senke en kolesterol. De spesifikke deler av soya nøtter som kan handle på kolesterolnivået er daidzein og genistein.

Vitaminer, mineraler og antioksidanter

En unse av soya nøtter inneholder en betydelig del av noen av vitaminer og mineraler som trengs hver dag. En snack av bare to gram av soya nøtter har 26% av vitamin K som trengs hver dag. Vitamin K er viktig for hjertesykdommer og blod funksjonen. Også, som soya mutter snack 28% av folinsyre nødvendig hver dag. Folsyre er et viktig næringsstoff for utvikling av fosteret. Dette gjør soya nøtter en sunn snack for gravide. Omtrent 12% av den mengde jern som trengs hver dag er i den samme to-gram soya mutter snack. Soya nøtter er også en rik kilde til antioksidanter Omega-3 og Omega-6 fettsyrer. Disse stoffene holde kroppens celler sunt ved å hjelpe dem motvirke prosessen med oksidering som skader friske celler.

Fiber

Til slutt, en snack av to gram av soya nøtter har ca 4 gram fiber. Hver person trenger en annen mengde fiber hver dag basert på deres kjønn og alder. En diett rik på fiber fremmer kolon helse, forebygger forstoppelse, og hjelpemidler i vektkontroll. Fiber er den delen av en plante som ikke kan fordøyes. Den legger bulk til avføring som bærer bort oppbygging fra innsiden av kolon. Det gjør også avføring mindre smertefullt og hindrer anstreng ved å gjøre avføringen mykere. Til slutt, fiber hjelpemidler vektkontroll ved å regulere blodsukkeret og hjelper oss til å føle fyldigere lenger. Proteinet i soya nøtter bidrar også til å holde blodsukkeret i å falle ned for lavt for fort som hjelper en person til å vente lenger for å spise mellom måltidene.

Hva er fordelene med å spise yams?

Hva er fordelene med å spise yams?


Fordelene med et kosthold som inkluderer frukt, grønnsaker og mat lavt på fett er enorme. Yams er en stift mat for mer enn 100 millioner mennesker i subtropiske regioner i verden, men er vanligvis spises kun i ferier i Vesten. Kandisert yams er en vanlig ferie parabolen. Yams er ofte forveksles med søtpoteter, men yams er vanligvis større og mindre søt. Yams er et utmerket tillegg til et balansert kosthold.

Næringsinnhold

Jamsrøtter er en av de mest ernærings av alle knoller. De er en utmerket kilde til vitamin B1, B6 og vitamin C. Yams inneholder mangan, kalium, fosfor og sunne karbohydrater og er en utmerket kilde til fiber og er høy i protein. Jamsrøtter har en søt smak og er en naturlig kilde for sukker, men de har en lav glykemisk indeks, som er et mål på effekten av karbohydrater på sukker i blodet. Ifølge nettstedet Nutrition, er den daglige mål for glykemisk belastning 100 eller mindre. Kokte yams har en glykemisk belastning på bare 16. En servering størrelse på 100 gram (3,5 gram) av yams inneholder 27,6 gram karbohydrater, 3,9 gram kostfiber og 116 kalorier.

Redusert Cancer Risk

The American Cancer Society anbefaler mat rik på karotenoider og lykopen, som yams, kan redusere en kvinnes risiko for å utvikle eggstokkreft. I artikkelen "Visse matvarer kan redusere risiko for eggstokkreft," the American Cancer Society er avhengig av en studie av Dr. Daniel W. Cramer og andre rapportert i "International Journal of Cancer:" i 2001 Studien involverte 549 kvinner med eggstokkreft og 516 kvinner som ikke hadde kreft. Forskerne spurte kvinnene om sine kostvaner og lært at de som var kreft gratis spiste mer rå gulrøtter og tomatsaus (mat rik på karotenoider og lykopen) enn de som hadde kreft. Dr . Cramer fant at kvinner som spiste to eller flere porsjoner med tomatsaus per uke hadde 40 prosent redusert risiko for kreft, sammenlignet med de som spiste mindre. kvinner som spiste 20 eller flere stokker av rå gulrøtter hver uke redusert sin risiko for eggstokkreft ved 54 prosent. The American Cancer Society ikke single ut yams som spesielt effektiv i kreftforebygging, men lister yams blant flere matvarer som er rike på karotenoider og lykopen, som antas å være de næringsstoffer som hjelper kroppen bekjempe virkningene av kreftfremkallende oksidanter .

Andre helsefordeler

Jamsrøtter inneholde phytoestrogen (en plante hormon) diosgenin som kan hjelpe til ved syntesen av østrogen og progesteron. Diosgenin var en av ingrediensene i de første p-piller brukes av kvinner på 1960-tallet. Anlegget tips, blader og tørket tips av yams, spesielt vill yams, har vært mye brukt som en urte supplement for å lindre symptomer på menstruasjon og overgangsalder. En artikkel av University of Maryland Medical Center artikkelen "Wild Yam," bekrefter at anlegget hormonet diosgenin kan konverteres til progesteron ved kjemisk syntese, men at diosgenin oppfører seg ikke kjemisk som østrogen. Dyrestudier indikerer den samhandler med østradiol i kroppen, og det har vært brukt i hormonbehandling for kvinner. Ifølge forfatteren av University of Maryland artikkel, Steven D. Ehrlich, NMD, er det ingen vitenskapelige bevis som støtter påstandene om at diosgenin i yams er en effektiv behandling for overgangsalder symptomer. Det er uenighet mellom de i det medisinske miljøet og de i ernæring og herbalist samfunnet om det er noen fordel å ta urte kosttilskudd som inneholder wild yam å lindre symptomer forbundet med menstruasjon og overgangsalder.

Hva er fordelene med å spise kokte egg?

Kokt egg bidrar til et sunt kosthold. Faktisk egg er én av de høyeste proteinkilder som er tilgjengelige, og de inneholder nesten alle viktige vitamin og mineral som mennesket trenger.

Fordeler

Bare ett egg holder 13 essensielle næringsstoffer, inkludert høykvalitets protein, jern, kolin, og folat. Spise egg bidrar til sunn muskelfunksjon, øye helse, vektkontroll og hjernen helse.

Størrelse

Ett stort egg inneholder bare 72 kalorier, sammen med 6,29 gram protein. Ett lite egg har 54 kalorier og 4,65 gram protein. Uansett størrelse, egg er et næringsstoff-tett mat som gir mer næringsstoffer enn kalorier i den gjennomsnittlige amerikanske kostholdet.

Effekter

Den høye kvalitet protein som gir egg har vist seg å bygge opp muskelstyrke og forhindre tap av muskel hos middelaldrende og eldre personer. Sammen med forbruker kokte egg, oppfordrer mosjon muskel vekst og reparasjon av vev.

Misforståelse

En undersøkelse utført av Egg Nutrition Center viser at en av fire mennesker kan unngå egg på grunn av troen på at egg er høyt kolesterol. Likevel hjertesykdom og egg forbruket har aldri vært knyttet, selv etter 30 års forskning på temaet.

Fun Fact

Mai måned har offisielt blitt erklært "National Egg måned." De mange fordelene av egg blir feiret på denne tiden av året.

Hva er fordelene med å spise gresskarkjerner og valnøtter?

Hva er fordelene med å spise gresskarkjerner og valnøtter?


Gresskarfrø pakke en kraftig ernæringsmessig punch, spesielt når det gjelder deres protein, jern, omega-3 fettsyrer, vitamin B og E, magnesium, mangan og fosfor. Hvis du ikke kan få hendene på gresskarkjerner, prøv en neve valnøtter, som er høy i mangan, kobber, antioksidanter og hjerte-sunne omega-3 fettsyrer og mono-mettet fett.

Gresskarfrø og nedbrutt Helse

Gresskar frø inneholder høye nivåer av omega-3 fettsyrer, sink og karotenoider forbindelser, som alle er gunstig for nedbrutt helse. Frøene har blitt betydelig benyttet for personer med benign prostatahyperplasi, eller BPH, noe som fører til en forstørret nedbrutt kjertel hos menn som vanligvis er 50 år eller eldre. Når pasienter med BPH får gresskarfrø, kan de vise en markert nedgang i nedbrutt cellevekst, som bidrar til å avbryte utviklingen av sykdommen.

Gresskarfrø og Disease Prevention

Den sink i gresskarkjerner har vist seg å hjelpe osteoporose pasienter, særlig eldre mannlige pasienter med hofte og ryggrad problems.the fytosteroler i gresskarfrø også bidra til å redusere risikoen for kreft, redusere kolesterolet i blodet og øke immunsystem. I dyrestudier har gresskarfrø vist seg å hjelpe leddgikt-relatert betennelse uten bivirkninger, et kraftig alternativ til medikamentell behandling. I afrikanske studier ble gresskarfrø funnet å være et kraftig verktøy for pasienter som lider av proteinmangel i leveren.

Valnøtter og kardiovaskulær sykdom

På grunn av sin høye nivåer av omega-3 fettsyrer og mono-mettet fett, valnøtter hjelpe det kardiovaskulære systemet i utallige måter, blant annet å forebygge blodpropp, uberegnelig hjerterytme og betennelser. Å spise valnøtter har også vist seg å senke kolesterolet mens du holder en sunn forholdet mellom HDL og LDL, legge elastisitet til blodårene dine, og selv senke blodtrykket.

Valnøtter og Disease Prevention

Valnøtter er stappfulle av antioksidanter, deriblant ellaginsyre, som bidrar til å forebygge kreft og øke immunsystem; L-arginin, som støtter blodkar helse ved å omdanne saltpetersyre; og melatonin, som regulerer søvnen din syklus og bidrar til å hindre radikaler. I dyrestudier har valnøtter vist seg å tredoble melatoninnivåer. Som gresskarfrø, valnøtter inneholder fytosteroler, som kan hjelpe å forebygge kreft. Walnut dyrestudier har vist at mutteren reduserer risikoen for brystkreft, reduserer tumorene, og også kan være fordelaktig for å forebygge Alzheimers sykdom.

Hva er fordelene med å spise fett fri mat?

Når det gjelder å spise sunt, alle vet at å begrense fettinntaket på våre dietter er nødvendig for å opprettholde våre fitness og vekt mål. Spise sunt, fett-fri mat er gunstig på mange måter.

Kalorier

Velge fett-fri mat kan være gunstig i å senke kaloriinntaket. Et gram fett inneholder 9 kalorier, men et gram protein eller karbohydrat inneholder kun 4. Dette betyr at utmelding for fettfri matvare vil føre til færre kalorier.

Daglig Verdi

The Food and Drug Administration anbefaler vi forbruker mindre enn 65 gram fett per dag, som er basert på en 2000 calorie diett. Velge fett-fri mat kan hjelpe deg å opprettholde denne anbefalte daglige verdi inntak.

Nutrient Verdi

De fleste matvarer som er fett-fri eller lav i fett er ikke bare gunstig for å redusere kalorier, de er også billig og ganske sunt. Ferske frukter og grønnsaker er et perfekt eksempel, ikke bare er de fett gratis eller svært lite fett, men også billig.

Lav Kolesterol

En annen fordel med å gjøre smartere valg av mat og unngå fet mat er at det kan føre til lavere kolesterol. Når du shopper for fett-fri mat, gå for hele matvarer rike på fiber som er det beste for å senke kolesterolet. Unngå fett-fri mat elementer som mangler næringsverdi som fettfri snacks og brus.

Advarsel

Husk at tommelfingerregelen forblir den samme, hvis du forbruke mer kalorier enn du forbrenner, vil du gå opp i vekt. Fett-fri mat betyr ikke kalorifritt. Selv om fett-fri mat har færre kalorier, har det fortsatt kalorier.

Hva er fordelene med å spise Guacamole?

Hva er fordelene med å spise Guacamole?


Guacamole kombinasjon av sunt fett, vitaminer og fiber gjør det til en verdifull del av alt, inkludert vekttap, dietter.

Definisjon

Tradisjonell guacamole består av most avocado, blandet med salsa (terninger tomater, løk, chili og koriander).

Historie

En vanlig meksikansk rett, dateres tilbake til aztekerne som verdsatte denne high-fat-og-protein frukt som en avgang fra sine stort sett lav-fett diett guacamole, melder Gourmet Sleuth.

Sunt fett (Avocado)

Umettet fett, som de i avokado, kan senke kolesterolnivået i blodet og stabiliserer hjerterytme. De er rik på 20 vitaminer, spesielt B, E og K, og lutein, som kan beskytte øynene. De er også høy i fiber.

Lagt Fiber

En halv kopp salsa lagt til en most avocado representerer en porsjon frukt eller grønnsaker og gir antioksidant vitaminer, kalium og andre forbindelser som beskytter hjertet og forbedre den generelle helsen, sier registrert dietetiker Karen Collins.

Vekttap

Selv om vi har redusert vår fettforbruket med 13 prosent siden 1960-tallet, har fedme rate steget med 21 prosent siden da. Den skyldige er ikke beløpet, men hvilken type fett vi spiser, Harvard School of Public Health rapporterer. Avokado 'monosaturated fett bidrar til god helse og dempe sult lenger enn karbohydrater gjør.

Hva er fordelene med å spise Almond Oil?

Mandler er en type mutter som vokser på trær, som opprinnelig ble dyrket fra Midtøsten. Olje avledet fra mandler anvendes i koking, så vel som i urtemedisin til behandling av en rekke forhold.

Egenskaper

Mandelolje inneholder fettsyrer, stoffer avledet fra lange kjeder av hydrogen og karbonatomer, med en hale som består av karboksyl, en type laget av karbonsyre, to oksygenatomer, og et hydrogenatom.

Funksjon

Fettsyrer er kjent for å bidra til helse for hjertet og sirkulasjonssystemet, ifølge Mayo Clinic. I tillegg er mandelolje kjent for å løsne avføring og arbeid som et avføringsmiddel.

Bruksområder

I urtemedisin, er mandelolje som brukes til å behandle forstoppelse samt flere typer kreft, inkludert kreft i bryst, livmor, blære, munn og milt, ifølge RxList.

Expert Insight

En studie 2001 utført ved University of California-Davis fant at å spise hele mandler reduserte risikoen for å utvikle tykktarmskreft, men det har ikke vært noen tilsvarende studier til dags dato for å bevise effektiviteten av mandelolje på å forebygge eller behandle kreft.

Betraktninger

Det er ukjent om mandelolje er trygt når det tas som et kosttilskudd eller medisiner, RxList advarer. Fordi dens effekter på fosterutvikling er ikke kjent, unngå å bruke mandelolje som medisin hvis du er gravid eller ammende.

Hva er fordelene med å spise Soba nudler?

Hva er fordelene med å spise Soba nudler?


Soba er en type japansk noodle laget av bokhvete, hvetemel og havsalt. I Japan er det tradisjonelt servert i en varm buljong, eller sammen med individuelle boller av kjøttkraft for å stikke hånden ned eller helle over nudler ved bordet.

I det fjerne Østen, ble hele hvete tradisjonelt brukt til å lage nudler, mens det har vært nytes i pannekaker og vafler i Vesten. Nudler laget helt med hvete er kjent i japansk som udon. Nudler som er laget primært med bokhvete og bare delvis med hvete blir ofte kalt soba. I Japan har bokhvete blitt spist i mange århundrer. Soba kommer i flere varianter og er klassifisert i henhold til sin andel av bokhvete mel. For eksempel inkluderer 40 prosent soba 40 prosent bokhvete og 60 prosent hele hvetemel. Femti prosent soba består av like mengder bokhvete og hvete. Moderne teknologi har gjort det mulig å fremstille en 100 prosent bokhvete soba.

Soba er populært fordi det er en næringsrik lav kalori mat. Den er rik på protein, vitaminene B1, B2, mineraler, fiber og aminosyrer og har nesten dobbelt så mye protein som finnes i ris. Bokhvete er også den rikeste kilden til rutin, en viktig bioflavonoid som kan øke immunsystem og er en kraftig antioksidant som bekjemper frie radikaler, som er ansvarlig for mange kreftformer. Spise soba nudler kan senke kolesterol og høyt blodtrykk. Andre fordeler er bedre fordøyelsen og blod sirkulasjons funksjoner og naturlig immunitet mot infeksjon og sykdom. I Japan er å spise soba regelmessig betraktet som en sunn måte å forebygge livsstilsrelaterte sykdommer og sykdom fordi den naturlig inneholder sykdomsbekjempelse og helsefremmende kvaliteter.

Det finnes mange varianter av soba og det er også tilgjengelig blandet med andre ingredienser. En sterk variasjon er jinenjo-soba, som bokhvete kombinert med mel fra den lange japanske fjell potet. Cha-soba er bokhvete blandet med pulverisert grønn te, og burot-soba inneholder pulverisert mugwort blader. Disse typer soba nudler er alle svært næringsrik.

Hva er fordelene med å spise lin frø?

Den linfrø planten vokser i Canada og nordlige USA, selv om den oppsto i Afrika. Det er ellers kjent som linolje, fra det latinske navnet Linum usitatissimum. Linfrø kan bli inkorporert i dietten ved å spise hele og knuste frø eller ved å ta oljen som et supplement.

Avføringsmiddel Properties

Flaxseeds er ofte spises som en behandling for forstoppelse og hard avføring. Det høye fiberinnholdet bidrar til sine avføringsmiddel egenskaper.

Overgangsalder Symptom Relief

Flaxseeds inneholde en plante form for østrogen kalt phytoestrogen. Disse kjemikaliene oppføre seg som form av hormonet gjort av kroppen, og lindrer hetetokter.

Anti-inflammatoriske egenskaper

Den anti-inflammatoriske egenskaper flaxseeds 'omega-3 og omega-6 fettsyrer bidrar til naturlig behandle leddgikt og tarmirritasjon.

Senker Kolesterol

Oljen i flaxseeds bidrar til å heve gode kolesterolet (HDL) og lavere dårlige kolesterolet (LDL).

Kreft bekjempelse egenskaper

De gode fettstoffer i linfrø arbeid mot prosessen med oksidering som bidrar til kreftutvikling.

Hva er fordelene med å spise frukt og grønnsaker?

Et kosthold rikt på frukt og grønnsaker kan forbedre din helse på en rekke måter. Frukt og grønnsaker er generelt lett å spise for snacks og enkle tillegg til måltider, noe som gjør oppnå disse positive effektene enklere enn mange kompliserte og vanskelig å følge dietter. Den gjennomsnittlige 30-år gammel kvinne trenger 1,5 kopper frukt og 2,5 kopper grønnsaker per dag, ifølge Centers for Disease Control and Prevention.

Vitaminer

Frukt og grønnsaker er rike på mange viktige vitaminer som bidrar til å holde kroppen sunn. For eksempel er kalium finnes i søte poteter, gulrot juice, kokte grønnsaker og rødbeter som bidrar til å opprettholde et sunt blodtrykk. Tilsvarende, jordbær, appelsiner, honningmelon og brokkoli er høy i vitamin C, noe som bidrar til å bekjempe sykdom, lege sår og holde tennene friske. Spinat og asparges er både høy i folat som reduserer sannsynligheten for at kvinnens fosteret vil bli født med ryggmargsskader.

Fiber

Frukt og grønnsaker er høy i fiber. For eksempel inneholder et eple 12% av det daglige anbefalte inntak av fiber, pærer inneholder 18% og artisjokker inneholder 18%. En diett rik på fiber bidrar til å senke kolesterolet og hindrer forstoppelse.

Weight Control

Fordi frukt og grønnsaker er ofte høy i fiber de kan hjelpe bidra til vekttap. High-fiber matvarer hjelpe folk til å føle fyldigere enn mat uten fiber eller mat med høyt sukker. Av denne grunn Hvis frukt og grønnsaker er en stor del av et måltid eller snacks det blir lettere å unngå mindre ønskelig snacks og matvarer.

Energy Levels

Fordi frukt og grønnsaker ikke inneholder kunstig sukker og er fullpakket med mineraler og andre næringsstoffer og vitaminer de hjelper opprettholde energinivået. Mat med høyt sukker, koffein eller "energidrikker" ofte resultere i en sukker-krasj fordi de heve sukker nivåer raskt og brenne av raskt. Frukt og grønnsaker gir en mer varig energi nivå.

Disease Prevention

Ifølge Linus Paul Institute en diett rik på frukt og grønnsaker hjelpemidler i forebygging av en rekke sykdommer. Blant disse er hjerte- og karsykdommer, høyt blodtrykk, diabetes, kreft og osteoporose.

Hva er fordelene med å spise kokosmasse?

Hva er fordelene med å spise kokosmasse?


Kokos treet er så verdsatt i enkelte deler av verden, det er kjent som "The Tree of Life", og kokosmasse gjenspeiler det navnet. Spise rå, kokosmasse har en rekke helsemessige fordeler siden det er høy i sunt mettet fett og rik på fiber, vitaminer og mineraler.

Kamper Disease

Frukten er nyttig for forebyggelse og / eller behandling av virale infeksjoner som influensa og meslinger samt gjærinfeksjoner som trost. Det kan også bidra til å avlaste artritt, kontrollere diabetes, og forebygge osteoporose.

Fiber

Legge kokosmasse til mat er en god måte å få mer fiber i kosten, som hjelper deg til å føle fyldigere mens du spiser mindre og støtter regularitet.

Skin

Alle kokos produkter er bra for huden din. De kjemper blemishes som akne og pigmentflekker, og hjelpe huden forynge seg. De kan også beskytte mot hudkreft.

Coconut Oil

Kokosmasse er en kilde til uraffinert kokosolje, som tilbyr slike helsemessige fordeler som øker stoffskiftet rate og holde hormoner balansert.

Allsidig

Du kan lett blande kokosmasse i alle slags mat-kaker, frokostblandinger, karriretter, og fruktsalater er bare noen-for ekstra smak.

Betraktninger

Hvis du spiser kokosmasse for bedre ernæring, kjøpe en helt naturlig eller organisk merkevare. Den typen som selges i vanlige dagligvarebutikker inneholder ekstra sukker og konserveringsmidler.

Hva er fordelene med å spise kanin kjøtt?

Hva er fordelene med å spise kanin kjøtt?


Over hele verden, er kaniner hevet for en rekke årsaker. Noen kulturer heve dem for mat, mens andre heve dem strengt for pelsen sin. En kanin er bare 20 prosent bein, slik at det er lite avfall ved fremstilling av dyret for mat. Kjøttet er finkornet og brukes svært likt fjærfe, ifølge North Dakota State University.

Hvordan virker Rabbit sammenligne?

Den ernæringsmessige verdien av kanin har blitt testet grundig av US Department of Agriculture. Kanin kjøtt er ca 20,8 prosent protein, og inneholder bare 4,5 prosent fett og 795 kalorier per pund. Til sammenligning er biff 16,3 prosent protein og kylling er om lag 20 prosent. En annen konkurrent til kanin kjøtt er kalvekjøtt, som inneholder 19,1 prosent protein, men mistet sin imponerende stående ved å logge 12 prosent fett.

Lett tilgjengelig

Kaniner er ekstremt effektive oppdrettere. En enkelt doe kan føde ca 20 kaniner i året. Det gjør kaniner svært effektiv og tilgjengelig. Faktisk har alle kontinenter en vill kanin befolkning, med unntak av Antarktis. Rabbit bestander har vært så stor på grunn av deres preferanse for tørre årstider, at de har blitt florerer i Australia og ødelegge avlinger. Ville kaniner representerer derfor en stor, potensiell vill matkilde.

Interessant faktum

I 1935 ble det vestlige Kansas sliter under den store depresjonen. Avlinger led på grunn av de overmåte tørre forhold og støvstormer blåste ubønnhørlig over slettene. Jack-kanin kunne gjøre mer enn $ 10 verdt av skade hver til en avling i en uke, slik fylkes administratorer initiert Western Kansas Jack Rabbit Roundup. Roundup dekket en åtte kilometer område. Ingen våpen kan brukes, men mennene gjennomført klubber. I løpet av Roundup, ble mellom 10.000 og 20.000 kaniner utryddet. Ifølge Wichita Beacon Avis, ble det anslått at det var 8 millioner kaniner som dekker 30 vestlige fylker.

Raising Rabbits

North Dakota State University anbefaler at kaniner heves i relativt små strukturer som inkluderer bur med netting bunner (slik at merdene er "selvrensende". Den dyreste delen av heve kaniner er å kjøpe fôr, som kan være om lag 75 prosent av totale produksjonskostnadene, ifølge North Dakota State University.

Hva er fordelene med å spise rå østers?

Hva er fordelene med å spise rå østers?


Siden den tiden av romerne, har mennesker vært tidkrevende østers for næring og nytelse. Til tross for mange moderne frykt om sikkerheten av filter-fôring skalldyr på grunn av tungmetallinnhold, østers er en deilig og sunn valg for de aller fleste potensielle forbrukere. Mens opprinnelig betraktet som en mat av lavere klasse, østers finnes på menyer på både high-end restauranter og lokale stekt sjømat skur likt.

Oyster Content

Rå østers består av 23 prosent karbohydrater, 33 prosent fett og 44 prosent protein. Dette gjør dem til en balansert mat og en god kilde til protein og omega-3 fettsyrer.

Vitaminer og mineraler

Østers er en god kilde for sink, selen, vitamin D, jern, magnesium og fosfor.

Sink

Østers har 225 mg sink per porsjon (1500 prosent av anbefalt daglig verdi). Ifølge International Association sink, sink er et viktig mineral for celledeling, hud og hår og immunrespons.

Selen

En servering av rå østers inneholder også 158 mikrogram, eller 226 prosent av det daglige verdi, selen. Dette mineral er en antioksidant som hindrer oppbygging av frie radikaler i løpet av celler og hjelper i immunresponsen.

Aminosyre

Østers er et fullstendig protein ved at de inneholder alle essensielle aminosyrer som er nødvendige for riktig funksjon av menneskekroppen.

Advarsler

Den amerikanske Graviditet Association anbefaler gravide unngå inntak av rå skalldyr på grunn av potensielle tungmetallinnhold og alger-borne sykdom. I tillegg østers er høyt kolesterol, så de som prøver å redusere serumkolesterolnivåer bør ikke spise dem.

Hva er fordelene med å spise sardiner?

Hva er fordelene med å spise sardiner?


Spør folk flest hva de vet om sardiner, og sjansene er gode for at deres kunnskap strekker seg ikke lenger enn det faktum at de er vanligvis pakket i en eske som er åpnet ved hjelp av en nøkkel for å rulle tilbake toppen, avslører en rekke tettpakket frist eyed liten fisk. Hva folk flest ikke vet er at denne lille fisken er pakket til gjellene med sunne næringsstoffer som gir en ekstraordinær mengde fordeler for å fremme god helse, og er vel verdt å legge til din diett.

Historie

Takket være sine myke bein, liten størrelse og fantastiske proteinnivåer, har sardiner blitt spist i tusenvis av år; spesielt i og rundt Middelhavet, der disse sølv, fet fisk er oppkalt etter øya Sardinia. Faktisk, sardiner er ikke en art av fisk i det hele tatt; de faktisk representerer ulike typer av sild.

Kardiovaskulære fordeler

Med unntak av laks og en håndfull av annen fisk, sardiner inneholder den sterkeste av de friske kilden av omega-3 fettsyrer, EPA og DHA. Disse syrer arbeide for å redusere nivåene av kolesterol og triglyserider, som kan senke blodtrykket og forhindre hjertesykdom, så vel som farlige hjertearytmier. Hva mer, er sardiner preget av høye nivåer av vitamin B12, som arbeider for å balansere kroppens nivåer av homocystein. En ubalanse i nivåer av homocystein kan kompromittere arterieveggene, øker risikoen for åreforkalkning.

Kraftig Protein

Selv sammenlignet med biff på en unse-by-unse basis, sardiner holder mer protein: en porsjon sardiner pakker i 37 gram. Krever nesten ingen forberedelse, sardiner gjøre for en enkelt måltid som ikke bare holder deg mett, men gir også kroppen med aminosyrer. Kroppen konverterer disse aminosyrene inn ekstra proteiner, som fungerer som fundament for de fleste av kroppens celler og systemer.

Bone Vedlikehold Fordeler

Sardiner er en stor kilde til alle vitaminer og mineraler du trenger for å opprettholde sunne bein. Med høyt kalsiuminnhold (enda mer enn melk), disse fiskene også levere ekstraordinære nivåer av vitamin D --- vitamin er nødvendig for skjelettsystemet til å absorbere kalsium. Sardiner er også rik på fosfor, et mineral som styrker bein. Sammen kan disse elementene forebygge skjelettsykdommer --- spesielt, osteoporose.

Begrensede Toksiner

I motsetning til andre fisk med svært høye nivåer av omega-3-fettsyrer, som for eksempel tunfisk og laks, sardiner trenger ikke bærer mange av giftstoffene som er felles for disse andre fisk --- spesielt tungmetaller som kvikksølv. Dette er fordi i motsetning til andre vanlige spist fisk, sardiner stole utelukkende på en diett av plankton.

Generell velvære

Svært få matvarer inneholder Koenzym Q10 (CoQ10), et næringsstoff som fungerer på cellenivå, men dette litt rart fisken har rikelig. Tenkt å ha antioksidantegenskaper, kan CoQ10 forbedre energinivået i tillegg til å fremme den generelle helsen til huden, leddene, det kardiovaskulære systemet og selv minnet. Videre kan de sterke nivåer av antioksidant mineral selen og vitamin D som finnes i sardiner hindre utvikling eller dempe risikoen for å utvikle cancer.

Hva er fordelene med å spise sunt porsjoner?

Hva er fordelene med å spise sunt porsjoner?


Sunn mat er ikke bare om hva du spiser, men hvor mye du spiser. Lære å spise riktig type mat, i de optimale mengder, kan gjøre en stor forskjell for en rekke helsemessige grunner.

Vektkontroll

Over 65 prosent av amerikanerne er nå ansett for å være overvektig, som er knyttet til økte porsjonsstørrelser og spise ute. Lære å spise mindre, er sunnere porsjoner av mat nødvendig å tape og kontrollere vekten. Sunn deler er også viktig å opprettholde tilstrekkelig ernæring for vekst og utvikling hos barn.

Sunt hjerte

Helpguide.org drøfter typer mat for å begrense for hjertesykdommer og understreker viktigheten av å kontrollere porsjonene. Å være overvektig legger vekt på arteriene som kan føre til høyt blodtrykk. Dette i sin tur kan føre til hjerteproblemer.

Calorie Restriction

Begrense mengden kalorier forbrukes gir en rekke helsemessige fordeler, ifølge Longevity Meme nettside. Inkludert er en utvidet levetid, senket risikoen for degenerative sykdommer og bedre helse. Totalt energinivået vil trolig øke etter hvert som kroppen ikke er overfull til enhver tid og fordøyelsesprosessen er mer effektiv.

Hva er fordelene med å spise rå solsikkefrø?

Til tross for sin lille størrelse, solsikkefrø har en overraskende stor liste over helsemessige fordeler når du spiser dem. Redusert risiko for kreft og hjerte- og karsykdommer topper listen. Og kvinner kan finne fordeler spise solsikkefrø i overgangsalderen. Du kan også få din daglige anbefaling for magnesium, selen og vitamin E i omtrent en fjerdedel av en kopp.

Historie

Solsikkefrø var en av de første plantene dyrkes i USA, og ble brukt av indianere som mat og olje kilde. Solsikkeolje er en av de mest brukte oljer i verden.

Funksjon

Solsikkefrø inneholder Vitamin E og bidrar til å nøytralisere frie radikaler i kroppen vår som kan skade cellemembraner og hjerneceller. En kvart kopp rå solsikkefrø inneholder om lag 90 prosent av vårt daglige anbefaling for vitamin E.

Effekter

Vitamin E finnes i rå solsikkefrø tilbyr også anti-inflammatorisk fordeler og reduserer astma og revmatoid artritt. Spise rå solsikkefrø kan også redusere oddsen for tykktarmskreft og hjerte-karsykdommer.

Fun Fact

Kvinner kan oppdage at solsikkefrø lette frekvensen av hetetokter i overgangsalderen.

Teorier / Spekulasjoner

Ifølge Verdens sunneste Foods, selen, som kan bistå i DNA-reparasjon og hjelpe skadede celler, kan også bli funnet i solsikkefrø. En fjerdedel kopp frø utgjør mer enn 30 prosent av den anbefalte dosen av selen.

Betraktninger

Solsikkefrø inneholder også aminosyrer og magnesium, som kan redusere symptomene på astma, migrene og risikoen for slag. Magnesium hjelper også vår energiproduksjon og holder våre bein sunt.

Vekttap fordelene med Healthy Eating

Bortsett fra bare å miste vekt, kan spise sunt forbedre huden, humør, og skape bedre langsiktige helse for folk i alle størrelser. Den beste måten å oppleve vekttap fordelene med å spise sunt er å gjøre gradvise endringer heller enn å prøve drastiske dietter.

Fordeler

Drikkevann, spise mer frukt og grønnsaker, og spiser mindre hvitt mel og drikker færre sugared drinker all hjelp flytte avfall ut av kroppen. Dette er avgjørende for å miste vekt og holde god fordøyelseskanal helse.

Vann

En viktig del av enhver sunn spising plan er å drikke mye vann hver dag. Åtte 8-gram briller er standard, og du bør drikke mer hvis du er betydelig overvektig.

Frukt og grønnsaker

The Food and Drug Administration og leger og ernæringseksperter anbefaler folk spiser fem porsjoner med frukt og grønnsaker om dagen for optimal helse.

Unngå Usunn fett

Unngå usunt fett som mais olje og majones er nøkkelen til å miste vekt og bedre helse. Når det er mulig, velger olivenolje, lett majones og lav-fett salatdressinger.

Reduser Sugar

Sukker er en av de viktigste årsakene som sporer av ens innsats for å nyte vekttap fordelene med å spise sunt. En masse tomme kalorier kan spares ved å redusere bruken av brus, godteri og iskrem.

Fordelene ved å spise sunt

Fordelene ved å spise sunt


Sunn mat er fortsatt et personlig valg. Den har klare fordeler som er tilgjengelige for hver og en av oss. En rikelig følelse av velvære, høyt energinivå, emosjonelle integritet, en skarp og våken sinn og fysisk form kan oppnås av alle. Hvem kan nekte nytte av gode ernæringsvaner over sjansene for å utvikle en alvorlig sykdom eller sykdom? Helse er ikke bare fravær av sykdom. Det omfatter så mye mer, slik at vi kan fullt ut nyte og sette en høy livskvalitet. Dette er bare noen av fordelene med å spise sunt.

En oversikt over spise sunt

"Optimal ernæring", på det mest grunnleggende nivå, som definert av British ernæringsfysiolog Patrick Holford i sin bok, The Optimum Nutrition Bible ", er veldig enkelt å gi deg best mulig inntak av næringsstoffer for å tillate kroppen å være så sunn som mulig og å arbeide så vel er det kan. " Vi alle har særegne behov som er avhengig av mange, mange faktorer, som begynner med de styrker og svakheter vi ble født med (vår genetiske makeup) opp til de effekter som vår nåværende miljø har på hver av oss. Dette er åpenbart av den enorme variasjonen blant oss. Dermed vil våre ernæringsmessige behov også være karakteristisk. Selv om det ikke er en beste måten å spise for alle, er det noen generelle retningslinjer som gjelder for oss alle.

Kroppene våre er bygget opp av molekyler som vi får fra maten vår. I hver av våre liv, vil vi spise ca 100 tonn mat, ifølge Holford. Denne maten vil bli brutt ned av enzymet rike sekret som finnes i våre fordøyelseskanalen. Fordøyelseskanalen absorberer både makronæringsstoffer (fett, proteiner og karbohydrater) og mikronæringsstoffer (vitaminer og mineraler). Helse og integritet ikke bare våre fordøyelseskanalen, men av hele vårt selv som levende vesener, avhenger av hva vi spiser. Vår ernæringsstatus avgjør hvordan vi opprettholde helse og tilpasse seg utfordringer i hverdagen. Vi kan opprettholde og fremme vår helse hver dag ved å oppnå våre ideelle inntak av alle de nødvendige næringsstoffene.

Beskyttelse mot sykdom

Beskyttelse mot sykdom er trolig den største fordelen med å spise sunt. Mange av de sykdommene som vi ser hver dag, blant annet kreft, diabetes og hjertesykdommer, er direkte relatert til våre dietter. Bryst, tykktarm og prostata kreft er alle knyttet til dårlige matvaner. Høyt blodtrykk, høyt kolesterol og hjerneslag kan også forebygges gjennom bedre matvaner. Kostholdsrelaterte sykdommer finnes i overflod i vårt samfunn, og det er gjennom gunstige matvaner som vi kan fremme bedre helse i oss selv og våre kjære.

Vektreduksjon

Vi er alle klar over forholdet mellom dårlige matvaner til fedme. Fedme er en av de raskest voksende helsemessige bekymringer i dette landet i dag. Vi har en tendens til å spise mer mat enn kroppen egentlig trenger for å fungere skikkelig. Dette er en av de største faktorene som har bidratt til et økende antall mennesker som har vekt-administrative spørsmål. Vi sier at vi ikke har tid til å forberede og lage sunne måltider. For å forbedre kvaliteten på våre liv på mange flere måter enn bare vektkontroll, må vi lære å prioritere oppgaver i våre liv.

Økt energi

Kroppen vår trenger de riktige næringsstoffene til drivstoff og energi oss for oppgavene fremover i vår tid. Energi til å utføre de tingene vi ønsker å i livet er mulig gjennom optimal ernæring. Sunn mat gjør oss mer energisk og, dermed, vi nyter livet mye mer i tillegg.

Mental Årvåkenhet

Forbedret mental klarhet og konsentrasjon er oppnådd gjennom riktig matvaner. Optimal ernæring er assosiert med en lengre levetid og bor skarp i hele vårt liv er et mål vi alle håper å oppnå. Sunne matvaner er også assosiert med mental og emosjonell balanse, fremme en høyere livskvalitet.

Sterkere immunforsvar

Gode ​​ernæringsmessige vaner bidra til å beskytte oss mot infeksjoner ved å forbedre vår motstand. Ved å inkludere friske frukter og grønnsaker og grove kornvarer i stedet for bearbeidet, junk mat kroppen vår kan få den nødvendige tilførsel av næringsstoffer det krever å holde oss sterke og friske. Ved å spise en rekke matvarer bør vi være i stand til å sørge for at kroppen vår får alle de næringsstoffene den trenger.

Andre fordeler med å spise et sunt kosthold

Noen ekstra fordeler som vi oppnår gjennom å spise et sunt kosthold inkluderer en forbedret søvnkvalitet, bedre hud tone, en generell følelse av velvære, bedret fysisk ytelse, lavere forekomst av dårlig helse, økt IQ og et lengre liv med en økt kvalitet og en overflod av vitalitet. Ved å gjøre små endringer i våre dietter, ved å kontrollere porsjonsstørrelser og gjøre bedre valg kan vi oppnå fordelene av å spise sunt.

Hva er fordelen med Bifidus?

Hva er fordelen med Bifidus?


Bifidus er den forkortet navn for den aktive probiotiske kalt Bifidobacterium. Bifidobacterium er en probiotiske finnes i mange yoghurt og produkter med aktive, levende bakteriekulturer. Ideen bak probiotika er at tilsetningen av gunstige bakterier, som allerede er til stede i kroppen, vil hjelpe til med mange av de vanlige funksjoner i kroppen slik som fordøyelse og immunitet. Siden bakterier er vanligvis tilstede i yoghurt, er det også andre fordeler som kommer fra yoghurt selv som kombinere med de bakterielle fordeler.

Betydning

Tilstedeværelsen av Bifidobacterium i tarmen vil bidra til å regulere tarmkanalen. Siden bakterier som allerede er tilstede i kroppen, vil tilsetningen av ekstra bakterier bare gjøre den naturlige funksjon i tarmen enda mer effektiv. Dr. Elaine Magee, MPH, RD, sier i artikkelen "Fordelene med yoghurt," publisert 7 mars 2007; at tilsetningen av yoghurt som inneholder probiotiske Bifidobacterium er gunstig for mange aspekter av daglige kroppsfunksjoner.

Fordeler

Den bakterielle Bifidobacterium også hjelpemidler i fordøyelsen. De bakterier som er med på å bryte ned matvarer og sende dem inn i tarmen om de ikke lenger er nødvendig, eller bryter dem ned i næringsstoffer som sendes inn i resten av kroppen. Tar yoghurt med Bifidobacterium inkludert kan også ha en beroligende effekt på urolig mage. Det er viktig å kjøpe den riktige typen av yoghurt for denne prosessen skal være effektiv. Bare yoghurt med live eller aktive kulturer er effektiv på å hjelpe fordøyelsen. Siden Bifidobacterium er vanligvis tilstede i yoghurt, får du også de ekstra fordelene som kommer fra melk, for eksempel protein, økt beinmasse, motstand mot gjær infeksjoner og lavere blodtrykk.

Betraktninger

Bifidobacterium kan også bidra til å øke immunitet hos mennesker som tar den regelmessig. Imidlertid, i henhold til Dr. Elaine Magee, MPH, RD, er det vanligvis ikke en stor nok påkjenning i yoghurt til å oppnå disse fordeler. Hun anbefaler å kjøpe produkt kosttilskudd som inneholder Saccharomyces boulardii og Lactobacillus rhamnosus fra en helsekostbutikk hvis du ønsker å oppnå full immunitet-forsterke egenskaper probiotika.

Advarsel

Det er viktig å være klar over de markedsføringskampanjer som yoghurt selskapene vil skape jakter på de kjente fordelene med yoghurt og Bifidobacterium. Mye av fordelene med Bifidobacterium kan faktisk ikke være til stede i yoghurt solgt i supermarkedet. Noen bakterier kan ikke strekke seg gjennom holdbarheten på produktet, noe som betyr at bakterier ikke kan være i live når du spiser den.

Time Frame

De fleste fordelene som oppnås gjennom forbruk av Bifidobacterium vil vises etter 1-6 uker. Dette er grunnen til at mange yoghurt selskaper ber forbrukerne til å prøve produktet for to til fire uker i reklamer.

Hva er fordelene med DHA vitaminer?

Hva er fordelene med DHA vitaminer?


Dokosaheksaensyre eller DHA, er en omega-3 fett som finnes i overflod i fet fisk, som laks og tunfisk. Blå fin tunfisk er spesielt rik på DHA; Den inneholder fem ganger mer enn andre typer, i henhold til University of Maryland Medical Center. DHA er også funnet i fisk-olje kosttilskudd, sammen med en annen omega-3 fett som kalles EPA. DHA spiller en avgjørende rolle i hjernens utvikling og funksjon, så mange av sine fordeler er knyttet til hjernen helse.

Brain Helse

Fordelene med DHA på hjernen helse ser ut til å forlenge hele levetiden. En studie i "Journal of Nutrition" funnet en link mellom hjernen helse og nivåer av DHA hos middelaldrende voksne. Deltakere med høyere konsentrasjoner av DHA blod scoret bedre på kognitive ytelsestester, ifølge studien. Forskerne fant at verken EPA eller ALA - en annen omega-3 fett - ble knyttet til kognitiv ytelse. Studien ble publisert i juni 2010.

Depresjon Forbedring

Lovende bevis publisert i september 2013 utgaven av tidsskriftet "Lipids" tyder på at DHA kan hjelpe pasienter med depresjon. Forskere som mål å finne ut om endringer i omega-3 fett nivåer etter fiskeolje tilskudd forbedret depresjon. Blod ble tatt fra deltagerne ved baseline og ved 16 uker for å måle fettsyrer. Studien fant at en økning i nivåene av DHA blod førte til en bedring i depresjonsskåre.

Leddgikt Relief

Omega-3 fettsyrer bidra til å redusere betennelse, og det ser ut til å dra nytte av leddgikt pasienter. Forskerne fant at DHA alene - men ikke en kombinasjon av DHA og EPA - reduserer leddgikt alvorlighetsgrad og leddskader i dyremodeller. Disse dataene tyder på at DHA kan være nyttig i å håndtere inflammatorisk leddgikt. Studien ble publisert i desember 2013 utgaven av tidsskriftet "Information Research."

Komme DHA

De fleste amerikanere ikke klarer å få nok omega-3 fettsyrer. Den mengde som benyttes i de fleste studiene er 1000 til 2500 milligram av DHA. Den beste måten å få DHA er fra kostholdet ditt. Spise to til tre porsjoner fet fisk hver uke gir ca 1500 milligram kombinert EPA og DHA per dag. Hvis du har problemer med å konsumere tilstrekkelige mengder av omega-3 fettsyrer, snakk med legen din om kosttilskudd. Fiskeolje kosttilskudd inneholder både DHA og EPA.