Digidexo.com

Hvordan finne Pressure Points for Arm og hånd massasje

Hvordan finne Pressure Points for Arm og hånd massasje


Ved hjelp av hånd og arm massasje for å slippe stress og spenning er en fantastisk teknikk som du kan bruke på andre eller deg selv. Ved riktig med trykkpunkter og strekke musklene, kan du opprette avslapning over hele kroppen.

Hvordan finne Pressure Points for Arm og hånd massasje

•  Begynn med å ta tak i kundens hånd med både av deg. Curve fingrene under håndflatene. Bruk så mye kraft som er behagelig for kunden og forsiktig strekke hånden utover, mens du bruker tommelen til å fast massere oppå hånden.

Gni baksiden av hånden, å komme inn mellom ben og strekker seg hver finger. Masser trykkpunktet mellom tommel og fingre.

Snu hånden over og kraftig massere håndflaten. Arbeidet vei over til masserer trykkpunkter på pads under fingrene og tommelen pad.

Ta tak i håndleddet med begge hender og strekke det forsiktig. Napp hendene fra hverandre for å strekke musklene.

Bruk tommelen til å gni kundens indre-arm med sirkulære bevegelser. Påfør så mye kraft som er behagelig for kunden når du beveger deg opp og ned. Vær spesielt oppmerksom på trykkpunkter i bunnen av håndleddet.

Lag en knyttneve og legg den i klienten din håndflate. Sakte men skyv ditt første opp hånden og armen. Fortsett nedover baksiden av armen, men stopper ved håndleddet.