Digidexo.com

vasovagalt syndrom nevrologisk

Armbånd for Retts syndrom

Gjort populært av Lance Armstrong Foundation, har armbånd blitt et flott tilbehør for å støtte mange ulike lidelser og årsaker. Retts syndrom er en nevrologisk lidelse som får støtte fra armbånd.

Funksjoner

Lavendel armbånd er brukt til å støtte Retts syndrom. De er laget av silikon og er holdbar og billig.

Fordeler

Fordi lavendel armbånd er billig, kan de kjøpes i bulk til en lav pris å distribuere på Retts funksjoner. Dette gjør dem svært populære.

Typer

Armbånd kan tilpasses for å passe preferansene til forskjellige personer. De kan enten være preget (med hevet skrift), preget (med gravert skrift), eller skrives ut.

Identifisere Retts

Retts syndrom armbånd gi folk en fin måte å gjøre andre oppmerksom på en relativt ukjent sykdom. Mange mennesker har aldri hørt om Retts syndrom, som rammer én av 10.000 til 23.000 kvinner, ifølge International Retts syndrom Foundation. Dessuten er det ofte feildiagnostisert som autisme, cerebral parese, eller en annen forsinket utvikling.

Hvor du kan kjøpe

Armbånd for Retts syndrom kan kjøpes på ulike nettsteder, inkludert Armbånd Connection og personlig årsak. Disse nettstedene selger armbånd for andre årsaker også.

Jerntilskudd for Restless Leg Syndrome

Restless Legs Syndrom er en nevrologisk lidelse som har vært forbundet med en rekke andre medisinske tilstander. En av disse, ifølge Mayo Clinic, er jernmangel, og jerntilskudd kan være nødvendig for enkelte mennesker med syndromet.

Funksjoner

Personer som har en historie med mage eller tarm blødning, har tunge perioder eller regelmessig donere blod kan ha risiko for jernmangel, noe som kan bidra til utvikling av rastløse ben syndrom, ifølge Mayo Clinic.

Betraktninger

Det er ikke kjent om jernmangel og andre forhold direkte årsak restless legs syndrom, selv om de ser ut til å utløse og forverre symptomene, ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag.

Behandling

Ferrosulfat er gitt som et strykejern supplement til personer med restless legs syndrom som har et ferritin nivå lavere enn 50 nanogram per milliliter, ifølge American Academy of Family Physicians.

Betraktninger

Korrigere jernmangel kan ta flere måneder, og noen mennesker kan reagere dårlig på behandling, ifølge American Academy of Family Physicians.

Potensiell

Mange mennesker med jernmangel og restless legs syndrom erfaring forbedring av bein symptomer etter behandling med jerntilskudd, ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag.

Ferrosulfat & Restless Leg Syndrome

Restless legs syndrom, eller RLS er en nevrologisk lidelse som fører til irriterende eller smertefulle opplevelser i bena, ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag (ninds). Jern sulfat brukes til å behandle tilstanden i noen mennesker.

Årsaker

Restless legs syndrome er noen ganger utløst eller forverret av jernmangel, ifølge ninds og Mayo Clinic.

Identifikasjon

Jernet supplement jern sulfat er en passende behandling for mennesker som lider av RLS som også har jernmangel, ifølge American Academy of Family Physicians (aafp).

Funksjoner

Jernsulfat administreres til personer som har et jernnivå lavere enn 50 ng per ml, i henhold til aafp.

Advarsel

Behandling med jernholdige sulfat kan ta flere måneder for å være effektive, og ifølge den aafp, noen mennesker kan ikke reagere positivt på behandlingen.

Betraktninger

Jern sulfat er ikke en passende behandling for de uten jernmangel. Andre utløsere av rastløse ben syndrom inkluderer, ifølge Mayo Clinic: graviditet, perifer nevropati (en type nerveskader) og nyresvikt.

Ulike Epilepsi syndromer

Ulike Epilepsi syndromer


Epilepsy består av en rekke distinkte syndromer, som hver påvirker levetiden til epileptisk på forskjellige måter og krever forskjellige behandlingsstrategier. Diagnostisere en bestemt epileptisk syndrom --- stedet for å lage en generell diagnose av "epilepsi" --- krever medisinske fagfolk til å vurdere alle pasientens nevrologiske og atferdsmessige symptomer, som kan utgjøre kliniske vanskeligheter. Men å identifisere den spesifikke syndrom er den beste måten å forstå pasientens prognose og behandlingsalternativer.

Årsaker

Noen epileptiske anfall er lett forklarlige, mens andre har ingen kjent årsak. Anfall med en ukjent årsak er kjent som idiopatisk anfall. Anfall med en kjent årsak kalles symptomatisk. Idiopatisk beslag er vanligvis lettere å behandle enn symptoma seg.

Spesifikke Nyfødte syndromer

De former for epilepsi oppleves av de fleste barn er forskjellig fra voksne epilepsies. Neonatale kramper, feberkramper og West syndrom er noen av de vanligste epileptiske forstyrrelser som påvirker nyfødte og små barn. Disse syndromene en tendens til å være godartet; de fleste barn vokse dem, eller svarer godt til medisiner (f.eks, steroider), og ikke lider signifikante nevrologiske skader.

Noen leger ikke anser feberkramper å være epileptisk i naturen, fordi beslagene skyldes en høy feber. Derimot, er West syndrom ansett som et epileptisk syndrom for barn, på grunn av den distinkte EEG målinger under anfall. Hvis venstre ubehandlet, kan West syndrom utvikle seg til en voksen form for epilepsi som kalles Lennox-Gastaut syndrom, som rammer barn opp til åtte år og kan alvorlig skade utviklingsmessige ferdigheter.

Epileptiske encefalopati

Epileptiske encefalopatier er hjernens struktur abnormiteter som forårsaker epileptiske anfall hos barn eller voksne. Disse uregelmessigheter kan være plassert på den ene side av hjernen, eller på begge sider. Epilectic encefalopati tendens til å være alvorlig og vanskelig å behandle; de med en tidlig debut ofte avta eller stoppe i ungdomsårene, men deres nevrologiske og kognitive ettervirkninger kan være alvorlige.

Kroniske Epilepsi syndromer

En av de mest alvorlige former for symptomatisk epilepsi er Rasmussen syndrom (også kjent som Rasmussen encephalitis), der den ene side av hjernen fører til beslag på den annen side av legemet. Behandlingen kan omfatte neurotherapy eller, i noen tilfeller fjerning av epileptiske halvkule av hjernen.

Andre kroniske former for epilepsi inkluderer tinninglappen epilepsi og frontallappen epilepsi. Frontallappen syndrom er mer voldelige av de to. Disse syndromene pleier å være symptomatisk; noen har en genetisk basis, mens andre er et resultat av lesjoner, svulster, strukturelle misdannelser eller hodeskader. Folk som har en av disse syndromene krever ofte medisin eller kirurgi for å kontrollere sine anfall.

Kalsium deficency & Restless Leg Syndrome

Restless Leg Syndrome er en nevrologisk lidelse der en person lider av ukontrollerbare benbevegelser når beina er i ro. Kalsium mangel er en av flere årsaker til rastløse ben syndrom.

Hva er Restless Leg Syndrome?

Restless legs syndrom er en nevrologisk lidelse preget av ukontrollerbare lyster til å bevege beina når de er i ro, oftest under søvn. "Skumle crawly" følelsene er ledsaget av smerter. Ifølge Johns Hopkins Center for restless legs syndrom, anslagsvis 5% av befolkningen lider av denne lidelsen.

Betydning

Kalsium er nødvendig for riktig muskelkontraksjon i kroppen. En mangel på kalsium har en negativ innvirkning på nerve overføring og kan føre til muskelkramper og skjelvende.

Funksjon

Lave nivåer av natrium i kroppen kan gjøre kalsium biologisk utilgjengelig. Natrium er nødvendig for å holde kalsium i en brukbar tilstand. Tretthet, stress og traumer kan redusere binyrene aktivitet, forårsaker kalsium for å komme ut av blodet og innskudd til mykt vev som ledd og hår. En mindre vanlig årsak er akutt mangel på kalsium, hvor en person tar med for store fosforsyre fra forbruke for mye sukkerholdig mat og soda.

Forebygging / løsning

Leger ofte foreslår endringer i livsstil for å eliminere eller redusere symptomene på rastløse ben syndrom. Dette inkluderer å redusere bruken av koffein og sukkerholdige matvarer som fører til kalsiummangel.

Kosttilskudd

Kalsiumtilskudd kan tas inn til kroppen er i stand til å gjøre kalsium tilgjengelig. Når kroppens natrium nivåer bedre, vil det være i stand til å gjøre kalsium tilgjengelig igjen.

Horner syndrom og Rebound migrene hodepine

Horner syndrom og Rebound migrene hodepine


Horner syndrom er en sjelden tilstand; det påvirker nerver knyttet til øynene og ansiktet. Det er sjelden medfødt, blir oftest forårsaket av skade på nervene. Denne skaden kan være forårsaket av migrene. Rebound migrene hodepine er migrene hodepine som er forårsaket av overforbruk av migrene medisiner.

Horner syndrom

Horner syndromet oppstår når det ikke er noen blokkering av de sympatiske nervefibre, som kobles til de to sidene av ansiktet. Horner syndrom fører redusert svetting på den berørte side av ansiktet, en liten elev i øyet, et nedsunket øyeeplet og hengende øyelokk. Det er mange grunner til at skade oppstår for det sympatiske nervefibrene. En av disse er migrene medisiner bruk.

Migrene

The University of Maryland Medical Center sier at migrene er den typen hodepine mest sannsynlig føre til en pasient for å søke medisinsk hjelp for å lindre symptomene. Årsakene til migrene er fortsatt under etterforskning av leger, men en uidentifisert nevrologisk tilstand antas å være årsaken.

Migrene har vanligvis fire stadier. I den første fasen kan pasienten oppleve følsomhet for lys og endringer i deres appetitt. Den andre fasen forekommer i en av fem migrenepasienter, og er karakterisert ved sensoriske forstyrrelser. Den tredje fasen er den faktiske hodepine, som kan vare fra fire til 72 timer. Den fjerde fasen er preget av noen mental trøtthet og fogginess.

Legen din kan forskrive triptaner og ergotamines skal tas oralt eller ved injeksjon for å behandle migrene symptomer. Overforbruk av disse, samt andre migrene medisiner, kan forårsake rebound migrene og Horner syndrom.

Rebound Migrene Hodepine

Nesten alle medisiner som brukes til å behandle migrene kan føre til rebound hodepine. For å prøve å unngå rebound hodepine, bør ingen migrene medisiner tas for mer enn ni dager på rad. En rebound migrene hodepine er rett og slett en hodepine forårsaket av medisiner, men den involverer ikke de andre symptomene på migrene. Men hvis skaden har skjedd til det sympatiske nervefibre på grunn av migrene medisiner, en rebound hodepine kan være ledsaget av symptomer på Horner syndrom.

Behandlinger

Det er ingen direkte kur for Horner-syndrom. Imidlertid, dersom årsaken til tilstanden kan bestemmes og behandlet det kan lindre symptomene. En medfølgende rebound migrene kan tyde på at migrene medisiner er ansvarlig for tilstanden. I dette tilfellet bør slutte å ta de uakseptable medisiner løse returen hodepine og Horner syndrom, selv om sistnevnte kan ta lengre tid å gå unna som de ødelagte nervefibrene trenger å helbrede.

Betraktninger

Hvis du opplever noen av symptomene på Horner syndrom eller rebound migrene bør du konsultere legen din umiddelbart. Enhver nerveskader kan få store konsekvenser hvis den forblir ubehandlet.

Hvordan gjenkjenne Tourettes syndrom Årsaker

Hvordan gjenkjenne Tourettes syndrom Årsaker


Mens den egentlige årsaken til Tourettes syndrom er ukjent, er det sterke bevis som tyder på at både miljøfaktorer og arvelighet spiller inn. Tourettes syndrom, en nevrologisk lidelse som fører til både vokale og motoriske tics, kan også være vanskelig å gjenkjenne, som symptomene er ofte oversett eller feildiagnostisert. Les videre for å lære mer om hvordan du kan gjenkjenne Tourettes syndrom årsaker.

Hvordan gjenkjenne Tourettes syndrom Årsaker

Merk at mens en person med Tourettes syndrom har en 50 prosent sjanse for å sende den videre til en av hennes barn, er det et syndrom som viser variable uttrykk, noe som betyr at en person kan bære genet uten å vise noen av symptomene. Det er en av grunnene til at det er noen ganger vanskelig å spore opprinnelsen til Tourettes gjennom arvelighet.

Se etter obsessive-compulsive lidelser i familiehistorie med noen som har blitt diagnostisert med Tourettes syndrom. Ofte er de to tilstander knyttet sammen på en genetisk nivå.

gjenkjenne de miljømessige faktorene som kan påvirke alvorlighetsgraden av symptomene med mennesker som har Tourettes syndrom. Mens miljøet ikke kan faktisk føre til Tourettes syndrom, kan det forverre alvorlighetsgraden av tics ved å skape overdreven belastning for den enkelte. I tillegg, diett, eksponering for giftstoffer og forurensninger, barnesykdommer og infeksjoner og psyko faktorer er alle blitt vist å ha en effekt på alvorlighetsgraden av Tourettes syndrom.

Undersøke dagens forskning som indikerer at det kan være en sammenheng mellom Tourettes syndrom og streptokokkinfeksjoner, for eksempel streptokokker. Sjekk ut den offisielle nettsiden for Tourettes syndrom Association for flere forsknings oppdateringer. Se Resources nedenfor for en link.

Hold orden på aktuell forskning som viser muligheten for at Tourettes syndrom er knyttet til flere andre medisinske tilstander, som for eksempel tvangslidelser (OCD), oppmerksomhet-underskudd uorden (ADD), og attention-deficit hyperactivity disorder (ADHD). Tourette syndrom Association nettsted er en utmerket ressurs for linker til medisinske studier og forskning.

Hint

  • Kjønn har en rolle i alvorlighetsgraden av Tourettes syndrom, med menn generelt stiller flere av de vokale og motoriske tics enn hunnene.
  • Feilaktig diagnosen Tourettes syndrom faktisk kan dekke opp en mer alvorlig medisinsk tilstand, for eksempel astma, epilepsi, alvorlige allergier eller karbon-forgiftning. Alltid få en ny mening etter å ha fått diagnosen Tourettes syndrom.

Hvordan å øke bevisstheten for Tourettes syndrom

Hvordan å øke bevisstheten for Tourettes syndrom


Det er mange misoppfatninger om Tourettes syndrom, en nevrologisk lidelse som fører til vokale og motoriske tics. For eksempel er Tourettes ikke så sjeldent som opprinnelig tenkt, påvirker alt fra én til 11 barn av 1000. Det er heller ikke nødvendigvis preget av utbrudd av banning. Ved å heve bevisstheten om Tourettes syndrom, kan du hjelpe avkrefte myter, og fokusere på årsakene og behandlinger. Les videre for å lære mer om hvordan å øke bevisstheten for Tourettes syndrom.

Hvordan å øke bevisstheten for Tourettes syndrom

•  Utdanne dine venner og familie om Tourettes syndrom med å understreke fakta om denne nevrologisk lidelse og dispelling myter. Fokusere på det faktum at de fleste mennesker med Tourettes syndrom føre normale, lykkelige liv, og kan med hell administrere lidelse ved hjelp av enkle atferdsmodifisering teknikker, samt støtte fra familie og venner.

Hev bevissthet om Tourettes syndrom ved å donere til Tourettes syndrom Association (TSA). TSA bruker dine skattefradraget donasjoner for å spre bevissthet og opplyse offentligheten om Tourettes syndrom. Det bidrar også til å finansiere medisinsk forskning.

Bli med Tourettes syndrom Association og frivillige din tid til veldedighet hendelser utformet for å øke bevisstheten om dette nevrologisk lidelse. TSA sponser mange lokale arrangementer som støtter medisinsk forskning for Tourettes, for eksempel veldedighet-golf hendelser, 10K maraton og pedagogiske konferanser.

Be din arbeidsgiver å hjelpe deg å starte en veldedig organisasjon eller pengeinnsamling program for Tourettes syndrom ved å matche donasjoner fra andre ansatte. Ikke glem å understreke skatt fordelene med et slikt program.

Har offentlige tjenester fra Tourettes syndrom Association plassert med din lokale avis, radio eller TV-stasjon. TSA gir en pressepakke til frivillige og medlemmer, som er tilgjengelig på sin hjemmeside. Se Resources nedenfor for en link.

Lær hvordan du kan bli en grasrotaktivist, trent advokat eller en del av en støttegruppe for mennesker med Tourettes syndrom ved å kontakte TSA via sin hjemmeside. Hvis du bor utenfor USA, kan du fortsatt frivillig å være et internasjonalt kontakt for TSA.

Hint

  • T-skjorter, krus, musematter og andre elementer som tjener til å øke bevisstheten om Tourettes syndrom er tilgjengelig fra mange nettsteder. Du kan selge disse elementene for å samle inn penger for Tourettes syndrom Association.

Hvordan velge en Tourettes syndrom Medisinering

Hvordan velge en Tourettes syndrom Medisinering


Mens mange Tourettes syndrom lider er i stand til å kontrollere dette nevrologisk lidelse gjennom enkle adferd-modifikasjon teknikker og kosthold, kan mer alvorlige tilfeller krever reseptbelagte medisiner. Ved å konsultere med din lege eller helsepersonell, bør du være i stand til å velge riktig Tourettes syndrom medisiner for å passe din livsstil. Les videre for å lære mer om hvordan du velger en Tourettes syndrom medisinering.

Hvordan velge en Tourettes syndrom Medisinering

•  Hold en journal dokumentere alle motoriske og vokale tics utstilt ved personen med Tourettes syndrom, ta vare å merke seg den tiden av døgnet, hyppighet og intensitet av tics, samt maten fortært den dagen. Dette vil hjelpe legen din for å finne eventuelle triggere for din oppførsel som kan elimineres uten bruk av medisiner.

Snakk med din lege eller helsepersonell for å diskutere den rette behandlingen plan for deg. De fleste leger vil prøve å unngå å bruke foreskrevet medisiner for å behandle Tourettes syndrom, med mindre alle atferds-modifikasjon programmer har vært ineffektive. Legen din vil også være i stand til å finne ut om Tourettes syndrom kan kobles til andre medisinske tilstander, som for eksempel tvangslidelser, som vil medføre endringer i behandlingen plan.

Velg en nevroleptika eller antipsykotika for behandling av de mest alvorlige former for Tourettes syndrom. Effektive nevroleptika inkluderer Risperdal, Geodone, haloperidol og Prolixin. Legg merke til at doseringene bør holdes så lavt som mulig for å unngå muligheten for alvorlige bivirkninger.

Prøv klonidin, som er en foreskrevet medisiner mot høyt blodtrykk som har vært ganske vellykket i behandling av pasienter med Tourettes syndrom. Klonidin er tilgjengelig i enten en pille eller lapp form. Merk at klonidin har noen bivirkninger, inkludert svimmelhet, forstoppelse, munntørrhet og tretthet, men de er mye mindre alvorlig enn de som er forbundet med bruk av nevroleptika.

Fortsett å overvåke hyppigheten og intensiteten av atferd knyttet til Tourettes syndrom etter at medisinen er foreskrevet. Oppmerksom på eventuelle endringer i vokale eller motoriske tics, og notere de spesifikke medisiner og doseringer, samt den tiden av dagen disse medikamentene er tatt, i forhold til atferd.

Hint

  • Tenk naturlige alternativer til foreskrevet medisiner ved å prøve noen av urte eller vitamintilskudd kjent for å være nyttig i å undertrykke symptomer på Tourettes syndrom. Disse kosttilskudd bruke vitaminer og urter kjent for sine beroligende effekt, for eksempel kvelden-Primrose olje, linfrø olje og B-kompleks vitaminer.

Hvordan behandle Cauda Equina syndrom

Hvordan behandle Cauda Equina syndrom


Cauda equina syndrom er en alvorlig tilstand som innebærer kompresjon av nerverøtter som finnes i ryggmargen. Cauda equina syndrom kan være forårsaket av flere ting. Det kan være et resultat av traumer til ryggmargen, svulster, spinal infeksjoner eller en herniated disk. Hvis venstre ubehandlet, kan cauda equina syndrom forårsake permanent skade tarmen og lammelser hos pasienter. Du er mer sannsynlig å bli helt frisk hvis du får tilstanden behandlet innen to dager etter at symptomene dukker opp.

Hvordan behandle Cauda Equina syndrom

•  Få øyeblikkelig hjelp hvis du er diagnostisert med cauda equina syndrom. En lege kan møte med deg for å gå over dine mulige behandlingsalternativer.

Finn ut om du trenger øyeblikkelig operasjon. Dette er den vanligste behandlingsalternativ for cauda equina syndrom. En kirurg kan gå inn og dekomprimere nervene i spinalkanalen.

Ta noen medisiner foreskrevet Følgende operasjonen. Du kan trenge antibiotika for å hindre smitte og smertestillende for å lindre ubehag.

Motta behandlinger for årsaken til cauda equina syndrom. Hvis du har cauda equina syndrom skyldes en svulst, så må du gå gjennom stråling eller cellegift. Hvis du er diagnostisert med en infeksjon, så antibiotika er foreskrevet.

Følg opp med en lege. Etter operasjonen og flere behandlinger, overvåker en lege omfanget av nevrologiske skader. Hvis du har operasjonen gjort tidlig, bør du ikke lider permanent skade.

Hint

  • Hvis du har lidd av cauda equina syndrom, kan det være lurt å vurdere å bli med i en støttegruppe. Disse gruppene kan hjelpe hvis du har lidd varige nevrologiske skader.

Hvordan behandle Tourettes syndrom Naturligvis

Hvordan behandle Tourettes syndrom Naturligvis


Siden mange av medisiner foreskrevet for å behandle Tourettes syndrom, en nevrologisk tilstand som er preget av motoriske og vokale tics, kan forårsake alvorlige bivirkninger, er naturlige løsninger ofte anbefalt. Gjennom riktig kosthold, avspenningsteknikker og atferd modifikasjon, kan symptomene på Tourettes syndrom bli betydelig redusert. Les videre for å lære mer om hvordan du behandler Tourettes syndrom naturlig.

Hvordan behandle Tourettes syndrom Naturligvis

Unn Tourettes syndrom naturlig ved å bruke avspenningsteknikker, som for eksempel yoga, meditasjon, dyp pust og strekk. De nervøse tics som markerer Tourettes kan forverres av stress, så opptatt med en aktivitet som lindrer spenninger kan være effektive i å redusere alvorlighetsgraden av symptomene.

Bruk kognitiv-atferdsterapi (CBT) for å behandle Tourettes syndrom naturlig. CBT er en type atferdsterapi brukes av helsepersonell for å fjerne negative tanker og følelser knyttet til tilfeldige eller tilsynelatende ufrivillige atferd. CBT kan være svært effektiv i behandling av Tourettes, spesielt når en tvangslidelser er også diagnostisert.

Be din mentale helse profesjonell eller lege om nye dataprogrammer som er designet for å bruke CBT teknikker for å hjelpe pasienter når de er på jobb eller hjemme. Selv om disse programmene ikke kan ta plassen til ansikt-til-ansikt terapi, har de vist seg å lindre symptomene på Tourettes når pasienten ikke kan være under direkte tilsyn.

Prøv en av de mange urte-og vitamintilskudd utviklet for å behandle Tourettes syndrom naturlig. Disse kosttilskudd inneholder vanligvis naturlige stoffer som bidrar til å slappe av og redusere spenninger, for eksempel trytophan, linfrøolje, kveld-Primrose olje, blå-grønne alger og B-vitaminkomplekser.

Implementere speil terapi, der Tourettes syndrom lider studerer seg selv i speilet for å se hva deres nervøse tics se ut. Studier har vist at nervøse motoriske og vokale tics kan reduseres når pasienten er klar over hva de er og hvordan de ser ut til andre.

Unngå stoffer som forverre den nervøse tics, som sukker, koffein eller noen form for kunstig stimulans.

Undersøke effekten av aromaterapi. Lær hvordan enkelte dufter kan hjelpe deg å føle deg mer avslappet. Konsentrer deg om aromaterapi oljer og essenser fra slike dufter som lavendel, kamille og sandeltre.

Hint

  • Symptomer på Tourettes syndrom ofte bli mindre tydelige som den personen går inn i voksenlivet. De mest aggressive og uttalt atferd har en tendens til topp mellom åtte og tolv.

Hvordan diagnostisere Tourettes syndrom

Hvordan diagnostisere Tourettes syndrom


Tourettes syndrom er en nevrologisk tilstand der en person lider vokale tics - involverer tale mønstre - og motoriske tics. En arvelig lidelse, er Tourettes syndrom ofte diagnostisert på et tidlig alder. Det påvirker alt fra én til 11 barn ut av hver 1000. Les videre for å lære mer om hvordan å diagnostisere Tourettes syndrom.

Hvordan diagnostisere Tourettes syndrom

Merk alle de vokale tics som anses som symptomatisk for Tourettes syndrom. De omfatter vokale tics (ytret plutselige eller uventede fraser), koprolali (blurting ut obskøniteter eller tabubelagte ord), echolalia (gjenta andres ord) eller palilalia (gjentagende ens egne ord).

Følg de motoriske tics som kan følge utbruddet av Tourettes syndrom. Disse motor, eller fysisk, kan tics omfatter overdreven blunking, hoste, rydding av halsen og sniffing, samt ulike typer ufrivillige ansiktsbevegelser eller uttrykk.

Diagnose muligheten for Tourettes syndrom ved å dokumentere frekvensen og lengden av forekomsten for disse forskjellige typer av tics i løpet av et år. Muligheten for Tourettes syndrom vil bli eliminert hvis pasienten har minst tre sammenhengende måneder uten symptomer.

eliminere muligheten for at de vokale og motoriske tics kan være forårsaket av en mer alvorlig medisinsk tilstand, for eksempel autisme, kullosforgiftning eller epilepsi, ved å se en lege. Tester som EEG, vil bli utført for å merke seg om den elektriske aktiviteten i hjernen er normalt.

Finn ut om det er noen andre sekundære symptomer som er felles for lider av Tourettes syndrom, som søvnløshet, hyperaktivitet, tvangslidelser (OCD) og oppmerksomhet-underskudd uorden (ADD), samt visse typer lærevansker. Vær oppmerksom på at symptomer på Tourettes syndrom nesten alltid dukke opp før den lidende fyller 18 år, med en topp i diagnoser som oppstår mellom fem og sju.

Kontroller for å se om de motoriske tics eller mønstre er faktisk reaksjoner på andre fysiske forhold, for eksempel astma, matallergier og synsproblemer. Den første personen til å diagnostisere Tourettes syndrom i et barn er ofte en øyelege eller allergolog.

Planlegg en henvisning med en nevrologisk spesialist for å bekrefte legens første diagnose av Tourettes syndrom.

Hint

  • Mens de fleste vet Tourettes syndrom som nevrologisk lidelse som fører folk til å blurt ut obskøniteter uventet, er dette symptomet faktisk ganske uvanlig. Kjent som coprolalia, vises dette symptomet på mindre enn 15 prosent av Tourettes lider. Det er ikke en nødvendig forutsetning for en riktig diagnose.

Hvordan ta vare på noen med Tourettes syndrom

Hvordan ta vare på noen med Tourettes syndrom


Omsorg for noen med Tourettes syndrom, en nevrologisk forstyrrelse i hjernen som forårsaker vokale og motoriske tics, kan være utfordrende og frustrerende. Hjelpe noen til å redusere potensielt pinlige symptomer på Tourettes syndrom kan være enklere enn du tror, ​​men siden behandlingstilbud har blitt tilgjengelig de siste årene. Les videre for å lære mer om hvordan å ta vare på noen med Tourettes syndrom.

Hvordan ta vare på noen med Tourettes syndrom

Care for noen med Tourettes syndrom ved å bringe alle sine tics og vokal utbrudd til hans oppmerksomhet når de skjer. Mange mennesker med Tourettes er uvitende om sine tics, og bare bringe dem til deres oppmerksomhet kan hjelpe dem til å prøve å undertrykke dem. Pass på at du informere dem om sine symptomer i et rolig, nyttig måte.

Bruk speil terapi for å ta vare på noen med Tourettes syndrom. Dette innebærer å ha henne se hennes tics i et speil, slik at hun blir mer klar over hvordan hennes atferd ser ut til andre. Igjen, dette kan gjøre henne mer bevisst sin egen tilstand, og hjelpe henne til å endre sin atferd, slik at symptomene på Tourettes syndrom vil bli mindre merkbare for andre.

Eliminer kosttilskudd stoffer som kan forårsake kostnad å være nervøs, nervøs eller overstimulert. Koffein og sukker kan forverre symptomene på Tourettes syndrom, så begrens kaffe, brus, godteri og frukt juice.

Gi et miljø av støtte og forståelse for noen med Tourettes syndrom. Mange symptomer på Tourettes kan forverres av stress fra omverdenen, samt følelser av forlegenhet og isolasjon. Ved å sikre at den enkelte med Tourettes er omgitt med folk som er klar over tilstanden, kan det nivå av stress bli betydelig redusert.

Pass på at når du bryr deg for noen med Tourettes, er den enkelte å følge planen satt av helsepersonell. Dette betyr å ta noen foreskrevet medisiner som anvist, er konsistent med avtaler for atferdsmodifisering terapi og følge andre instruksjoner for behandling.

Hint

  • Det kan være lurt å undersøke de ulike urte-og vitamintilskudd som er tilgjengelige for å behandle Tourettes syndrom naturlig. Disse inneholder ofte stoffer som er kjent for sine beroligende egenskaper, som for eksempel kamille, vendelrot, nattlysolje og linfrøolje. Det finnes et utvalg av te som også kan bidra til å redusere symptomer på Tourettes syndrom.

Energidrikker og Restless Leg Syndrome

Energidrikker og Restless Leg Syndrome


Personer med rastløse ben syndrom har en nevrologisk tilstand som forårsaker sine ben å flytte rundt. Ofte, folk kan ikke stoppe dette selv om de ønsker det. Sentralstimulerende midler, som for eksempel energidrikker, kan bidra til denne tilstanden.

Identifikasjon

Energidrikker som inneholder koffein eller lignende sentralstimulerende-baserte drikker kan enten ta med utbruddet av en episode eller forverre bevegelser av lidende.

Betydning

Den koffein-innhold av energidrikker varierer 80-500 mg per kan. Den gjennomsnittlige personen bør forbruker ikke mer enn 300 mg koffein per dag.

Betraktninger

Ifølge Columbia University Health Services, folk kan bli avhengige av sentralstimulerende midler som finnes i energidrikker. Tilbaketrekking fra koffein forårsaker symptomer som hodepine og tretthet. Når avhengig av koffein, ville en person som lider av rastløse ben syndrom har å gjøre valget mellom å drikke energidrikk og lidelse et potensielt angrep, eller muligens varig abstinenssymptomer fra koffein i energidrikk.

Effekter

I tillegg til de irritasjonsmomenter som følge av konstant beinet risting, kan denne tilstanden hindre en person fra å falle i søvn, eller gjøre dem våkne opp flere ganger i løpet av natten. Energidrikker og andre sentralstimulerende midler vil trolig bare gjøre rister verre og føre til mer søvnmangel.

Behandling

The Restless Leg Syndrome Foundation tyder sterkt på at folk som lider av syndromet holde seg borte fra energidrikker. I tillegg er noen medikamenter på markedet, slik som Mirapex, kan sterkt redusere symptomer.

Hvordan få behandling for Aspergers syndrom

Hvordan få behandling for Aspergers syndrom


Aspergers syndrom er en nevrologisk, utviklingsforstyrrelse som faller på autismespekteret. Denne lidelsen er preget av begrensede interesser, repetitiv atferd, særegne tale mønstre, dårlig non-verbal kommunikasjon, og vanskeligheter med å etablere og vedlikeholde relasjoner med jevnaldrende. Jo tidligere en person får behandling for Aspergers syndrom da bedre utfallet. Heldigvis finnes det en rekke ruter for å få behandling for et barn.

Hvordan få behandling for Aspergers syndrom

•  Snakk med ditt barns skole psykolog. Aspergers syndrom er en funksjonshemming dekket under Personer med funksjonshemminger Act. Skolen kan teste barnet ditt og gi påfølgende intervensjoner hvis barnet ditt kvalifiserer for tjenester. Hvis du ikke vet hvordan du skal ta kontakt med skolen psykolog, snakke med barnets lærer eller rektor for å få hjelp.

Kontakt en generell barnelege og få en henvisning til en utviklingsmessig barnelege. En utviklings barnelege er lege som er spesialist på diagnostisering og behandling av barn med utviklingsmessige forsinkelser. Denne type lege kan gi reseptbelagte medikamenter om nødvendig.

Besøk en sosionom eller familierådgiver som spesialiserer seg på utviklingsforstyrrelser. Disse mental helse er integrert i å hjelpe familien koordinere tjenester og identifisere strategier som kan brukes i hjemmet.

Spør legen din om en henvisning til en tale og språk patolog. Personer med Aspergers syndrom har ofte problemer med pragmatikk i talen, som er den vanligste gi og ta som skjer under en samtale. Tale og språk patologer vet strategier som kan forbedre en persons pragmatikk.

Gjør en avtale med en ergoterapeut hvis barnet ditt har sensoriske integrering vanskeligheter. Se etter en overfølsomhet for berøring, bevegelse, severdigheter eller lyder. Også et uvanlig høyt eller lavt nivå aktivitet, klossethet, eller en manglende evne til å roe ned er vanlige symptomer.

Kontakt moderorganisasjoner eller lokale støttegrupper for å lære mer om foreldreopplæringsmuligheter og møtetider for støttegrupper. Andre foreldre kan være din største ressurs.

Helsekonsekvenser av Shaken Baby Syndrome

Shaken baby syndrome er et resultat av et spedbarn som blir voldsomt rystet. Skader forårsaket av denne type overgrep generelt forekommer hos barn under to år, men kan også forekomme hos barn som gamle som fem år.

Behandling

Umiddelbar behandling er nødvendig for å fastslå om livstruende skader er til stede og til å avgjøre hva som må gjøres for å hindre ytterligere komplikasjoner eller død. Behandling kan inkludere luftstøtte eller kirurgiske inngrep for å stoppe indre blødninger.

Fysiske skader

Ifølge State University of New York, kan shaken baby syndrom føre til oppkast, hjernerystelse, kramper, åndenød og død.

Psykologiske effekter

Ofre for shaken baby syndrom har økt risiko for å utvikle psykiske lidelser som depresjon, panikklidelse, dissosiativ lidelse, ADHD og posttraumatisk stresslidelse.

Atferdsmessige problemer

Ungdommer som ble misbrukt som barn er 25 prosent mer sannsynlig vise atferdsmessige problemer som dårlig ytelse i skolen, rus og ungdoms graviditet. Foreldre som var ofre for barnemishandling har en høyere sannsynlighet for å begå overgrep mot sine egne barn.

Langtidseffekter

Shaken baby syndrom kan føre til blindhet, lammelse, svekket hjernens utvikling, cerebral parese, mental retardasjon, vekst problemer, anfall lidelser eller lærevansker.

Prognose

Spedbarn som led alvorlig risting har en høy sannsynlighet for å utvikle en nevrologisk eller psykisk funksjonshemming. Noen ofre for shaken baby syndrom vil kreve konstant medisinsk behandling for hele livet.

Harlequin Baby Syndrome

Ichthyosis er en gruppe av genetiske hudsykdommer forårsaket av genmutasjoner. Lidelsen er vanligvis til stede ved fødselen og fortsetter gjennom en persons liv. Harlequin baby syndrome, eller harlekin iktyose, er en sjelden og vanligvis dødelig form for iktyose. Det finnes ingen statistikk på hvor mange prosent av babyer er født med harlekin iktyose.

Årsak

Den ABCA12 genet, på kromosom 2, dirigerer produksjon av proteiner som er nødvendige for normal hud vekst. Mutasjon i dette genet er årsaken harlekin iktyose. Genet er en autosomal recessiv. For barnet å bli berørt og viser symptomer, må han få ett gen fra hver av foreldrene. De fleste foreldre er bærere uten symptomer, som betyr at de bare har ett av genene. Siden begge foreldrene til et berørt babyen har genet, helsøsken har en en fjerdedel sjanse for å ha det, en en fjerdedel sjanse for ikke å være en bærer, og en en halv sjanse for å bli en operatør. Upåvirket søsken har to tredjedels sjanse for å bli bærere. Alle barn av en person med harlekin iktyose vil være bærere. Hvis partneren er bærer, kan halvparten av sine barn har et gen fra hver av foreldrene og bli berørt, mens den andre halvparten kan bære én kopi av genet.

Symptomer

Denne mutasjonen gjør huden hardt med tykke skjell. Betegnelsen "harlekinen" betyr å ha en diamantform. Den harde, tykk hud gjør trekant og diamantformede plater. Øyne, nese, munn og ører er berørt, ofte trekke babyens munn på vidt gap. Denne harde huden ikke holder fuktighet i, forårsaker dehydrering, og forstyrrer kroppens evne til å regulere temperaturen. Det kan også gjøre brystet bevegelse og vanskelig å puste. Babyer har vanligvis mikrocefali (lite hode) og en deformert ansikt. I overlevende, noen har kortvoksthet og kan ha nevrologiske, nyre og lunge abnormiteter.

Prognose

De fleste babyer født med harlekin baby syndrome brukt til å dø raskt, innen to dager, på grunn av infeksjoner og andre problemer. Med spesialisert medisinsk behandling for å kontrollere temperaturen, hindre væsketap og infeksjoner, behandle hudsykdommer og gi fysioterapi, er flere barn overlever i barndommen og lengre. Overlevende kaste den harde huden og utvikle skalering og andre hudsymptomer over det meste av kroppen sin, som krever livslang behandling. Det er tenåringer i både USA og Storbritannia som har levd forbi de forventede 14 år og gjør det bra.

Testing

Hvis du har harlekin iktyose i familien eller har mistanke om barnet ditt kan ha det, få genetisk testing gjort før graviditeten, hvis mulig, for deg og din partner. Hvis du allerede er gravid, kan testing gjøres ved 23 ukers svangerskap og vedtak fattet på den tiden. Diskuter bekymringer med legen din og sørg for at barnet er født på et sykehus som er i stand og har blitt varslet om mulige problemer.

Support og informasjon

Den eneste nasjonalt registrert hjelp og informasjon, gruppe i USA for harlekin baby syndrome er FØRST.

Stiftelsen for Ichthyosis og Relaterte hudtyper
1364 Welsh Road G2
North Wales, PA 19454
Telefon (215) 619-0670

Infant Hånd Stivhet & Shaken Baby Syndrome

Shaken baby syndrome er en alvorlig form for barnemishandling, selv om mange gjerningsmenn ikke kan gjøre det med den hensikt å misbruke en baby, ifølge Medline Plus. Syndromet oppstår når en person voldsomt rister en baby eller et lite barn.
Det er flere symptomer som kan peke til shaken baby syndrom, og spedbarn hånd stivhet er en av dem.

Definisjon

Shaken baby syndrome kan skje på så lite som fem sekunder av risting, der gang babyens hjerne spretter frem og tilbake mot skallen. Dette kan føre til riving av store årer; hjerne blåmerker, blødninger eller andre skader; eller død. Skader i øyne, nakke og ryggrad kan også forekomme.

Årsaker

I de fleste tilfeller oppstår shaken baby syndrom fordi en frustrert forelder eller omsorgsperson blir overveldet av en baby gråter eller uro. Babyen kan være utrøstelig, og ut av frustrasjon og desperasjon den voksne kan plukke opp babyen og riste ham i et forsøk på å stille eller straffe. Bare noen sekunder av risting er nok til å forårsake syndromet, men babyens hode treffer en vegg eller et annet objekt kan også føre til alvorlige skader.

Symptomer

Det er et bredt spekter av symptomer som kan tyde på shaken baby syndrome. Kramper eller anfall, ekstrem irritabilitet, atferdsendringer, redusert årvåkenhet, tretthet, tap av bevissthet, dårlig pust, oppkast og mangel på matlyst kan være tegn på shaken baby syndrome. Beslag og muskelspasmer kan føre til spedbarn hånd stivhet og lignende plager.

Behandling og forebygging

Ved behandling av shaken baby syndrom, er første prioritet å gi HLR for å sørge for at barnet puster. Deretter vil medisinsk personell arbeide raskt for å stoppe enhver hjernen hevelse eller blødning på hjernen. Når barnet er stabil, vil skader være fullt vurdert og behandlet.

Forebygging shaken baby syndrom kan bety forskjellen mellom liv og død. Foreldre og omsorgspersoner må innse når de når slutten av sin tålmodighet og gå bort, selv om babyen er fortsatt gråter. En gråtende baby er ikke behagelig å lytte til, men hvis du føler at du mister kontrollen, plassere henne i et bilsete eller krybbe, sørge for at hun er trygg og ikke i fare for å falle, og gå vekk.

Søker ut foreldre klasser eller individuell rådgivning kan hjelpe deg til å takle følelser av frustrasjon og sinne.

Andre grunner for Infant Hånd Stivhet

Infant hånd stivhet og lignende muskelkramper og stivhet problemer er ofte knyttet til shaken baby syndrom, men noen ganger de er forårsaket av noe annet. Parkinsons sykdom, for eksempel, er en nevrologisk sykdom som påvirker bevegelsen og Laxness av lemmer og muskler. Selv om Parkinsons er sjelden hos barn, er stivhet i armer, hender og ansiktsmusklene felles med denne sykdommen.

Hvis du oppdager hånd stivhet med barnet ditt, gjøre en avtale med legen din så snart som mulig.

Nevrologiske komplikasjoner i Preemies

Nevrologiske komplikasjoner i Preemies


En preemie, også kalt prematur baby, er en baby som er født før 37 ukers svangerskap. Babyer kan bli født tidlig for en rekke årsaker, blant annet mors infeksjon, eklampsi, narkotika og alkohol og strukturelle problemer med livmorhalsen og livmoren. Fordi han ikke er fullt utviklet, kan den preemie ha alvorlige kort-og langsiktige helseproblemer. Blant disse er en rekke nevrologiske komplikasjoner.

Intraventrikulært Blødning

Intraventrikulær blødning, eller IVH, er en tilstand der preemie erfaringer blødning i ventriklene i hjernen. IVH oppstår i preemies fordi deres blodkar fremdeles utvikler og er ikke sterk nok ennå. Det er mest vanlig hos premature babyer under 30 ukers svangerskap. Blødningen er gradert på en skala fra én til fire, med en representerer veldig små blødninger og fire representerer blødning som negativt påvirker hjernen. Symptomer på IVH inkluderer apnea, en reduksjon i muskel tone og refleks og generell tretthet. Behandling for intraventrikulær blødning er støttende og inkluderer blodoverføringer, spinal kraner og tidvis kirurgi.

Cerebral Parese

Cerebral parese er en permanent og uhelbredelig nevrologisk lidelse som fører til problemer med koordinasjon, refleks og muskel tone. Selv om cerebral parese er sett i fullbårne babyer, er det mer vanlig i preemies, med 10 prosent av alvorlig premature barn utvikler det, ifølge Sheena L Carter, PhD. Cerebral parese er vanligvis en komplikasjon av hjerneskade på grunn av noe annet, som intraventrikulær blødning eller hjernehinnebetennelse. Det er mer vanlig hos premature babyer fordi deres hjerner er mer utsatt for traumer. Behandling for cerebral parese består hovedsakelig av terapi, inkludert fysisk, yrkesmessige og tale terapi. I mer alvorlige tilfeller er medisiner som brukes til å kontrollere symptomer som anfall, muskel spastisitet og smerte.

Periventricular leukomalacia

Periventricular leukomalacia, eller PVL, refererer til et lite område av hvit substans hjerne død i områder rundt ventriklene. PVL viktigste årsaken synes å være endringer i blodstrømmen som forårsaker skade på området, men infeksjon og intraventrikulær blødning er ofte ansvarlig. Det er mest vanlig hos babyer under 32 ukers svangerskap, særlig hvis de har tilleggslidelser, som for eksempel lungesviktsyndrom eller nekrotiserende enterokolitt. Behandling for periventricular leukomalacia er rent støttende og består av overvåking av babyens andre organsystemer og prøver å holde dem normalt. Preemies som utvikler PVL ofte går på å utvikle cerebral parese eller andre nevrologiske problemer senere i livet.

Autismespekterforstyrrelser

Autisme spektrum lidelse er en samlebetegnelse for tre ulike typer utviklingsforstyrrelser som forårsaker problemer med kommunikasjon og sosialisering. De tre spesifikke lidelser er autistisk lidelse, Aspergers syndrom og gjennomgripende utviklingsforstyrrelse - ikke annet er spesifisert. Asperger syndrom er en mildere form for autisme lidelse, mens gjennomgripende utviklingsforstyrrelse er en diagnose laget for babyer og barn som ikke oppfyller kriteriene for de to andre lidelser. Symptomer på denne sykdommen kan variere fra mild til alvorlig og omfatter unngåelse av øyekontakt, echolalia, forsinkelser i tale og språk og problemer med å akseptere mindre endringer. Ifølge en studie publisert i april 2010 utgaven av Journal of Pediatrics, premature babyer under 26 ukers svangerskap er åtte ganger så stor risiko for å utvikle en autisme spektrum lidelse enn fullbårne babyer.

Hvordan identifisere Guillain-Barre syndrom

Hvordan identifisere Guillain-Barre syndrom


Guillaine-Barre er en sjelden syndrom, som påvirker en i 100.000 mennesker, ifølge National Institute of nevrologiske lidelser. Syndromet oppstår når kroppens immunsystem angriper perifere nerver. Som et resultat, en følelse av svakhet sprer seg i lemmene. Eksperter vet ikke den eksakte årsaken til Guillain-Barre syndrom. Men mange har pekt på at symptomer på syndromet utvikler dager eller uker etter den lidende har hatt en luftveis eller gastrointestinal virusinfeksjon og i mindre grad, etter kirurgi eller vaksiner. Pasienter kjenne følelsen av svakhet eller prikking ved utbruddet av Guillaine Barre. Svakheten utvikler seg til et tap av følelse i beina, brystet og armene. I noen livstruende tilfeller lider opplever lammelser. Lær mer om hvordan å identifisere Guillain-Barr nedenfor.

Hvordan identifisere Guillain-Barre syndrom

Bli kjent med symptomer på Guillaine-Barr syndrom. Gjenkjenne det første symptomet som en svakhet i bena som kan spre oppover til armene og brystet. Vær oppmerksom på at en progressiv nummenhet følger. Vet at symptomene er vanligvis begrenset til et tap av følelse. Forstå, derimot, kan alvorlige tilfeller føre til lammelse av lemmer.

Innse at i det ekstreme, kan symptomene påvirker ikke bare brystkassen og mellomgulvet, men også blodtrykket og hjertefrekvensen. Forstå at dette kan forstyrre med å puste og svelge; Dermed kan pasienter krever en respirator eller kunstig fôring maskin.

forstå at Guillaine-Barr syndrom, angriper immunsystemet de perifere nerver. Skadede nerver ikke sende signaler også. Som et resultat, er nervenettverk kompromittert. Musklene ikke plukke opp signaler som effektivt fra hjernen. Omvendt, plukker opp hjernen færre signaler fra kroppen. Dette fører til den lidende tap av følelse eller manglende evne til å skille teksturer, varme eller smerte.

Ikke glem at Guillaine-Barr er potensielt livstruende så det er lurt å søke legehjelp. Husk at Guillaine-Barr er et syndrom som, i motsetning til en sykdom, hvilket betyr en identifiserbar sykdomsfremkallende middel er tilstede. Vær oppmerksom på dette gjør diagnosen vanskelig. Forvent det lege til å administrere tester for å utelukke andre mulige årsaker til symptomene.

Ta trøst i det faktum at de fleste pasienter krefter. Vit at det finnes behandlinger tilgjengelig. Erkjenner at det kan ta uker eller måneder å komme seg. Godta det faktum, at i alvorlige tilfeller kan den lidende beholde en viss grad av svakhet i de berørte lemmer.

Hint

  • Informasjonen som er beskrevet her er en introduksjon til Guillaine-Barre og er ikke ment som en erstatning for en diagnose fra en medisinsk faglig.