Digidexo.com

En veldig rask måte å miste fett

En veldig rask måte å miste fett


Det finnes en rekke ulike grunner for å ville gå ned i vekt, for eksempel personlig helse, selvtillit eller å måtte gjøre vekt for neste brytekamp. Mens det har vært mange publiserte og forsket metoder for å miste vekt veldig fort, en kombinasjon av sunn mat, intens trening og andre vekttap teknikker er alltid det beste. Nøkkelen er å faktisk være bestemt og å fortsette med det. Så hvis du ønsker å gå ned i vekt veldig fort, få forberedt på å føle brenne mentalt og fysisk.

En veldig rask måte å miste fett

Still dine mål. Ditt mål bør inkludere en tidsramme for vekttap, mengde vekttap ønsket og de områdene av kroppen din som du ønsker å gå ned i vekt. Lag en oversikt for å holde en daglig oversikt over dine mål. Vei deg slik at du vet din startvekt.

Velg en diett som du synes er mest hensiktsmessig å appetitten. For eksempel, hvis du liker japansk mat, finne en japansk-basert diett som gjør at du kan gå ned i vekt raskt. Uansett hva du velger, er det anbefalt å øke inntaket av frukt og grønne grønnsaker. Se hvor mye kalorier du inntak per dag og stikke tett til kosthold. Husk at krydret mat øke stoffskiftet midlertidig, og spise krydret mat kan konsekvent vil hjelpe deg å behandle maten raskere og dermed gå ned i vekt.

Drikk bare grønn te, grapefrukt juice eller vann. Vann spyler ut giftstoffer, grønn te hastigheter opp fordøyelsen og grapefrukt hjelper i vekttap.

Lag en treningsøkt plan. Hvis du trenger å gå ned i vekt raskt, prøve å hoppe tau eller kjører i et varmt rom iført svette. Brytere bruke denne metoden, men det er ikke nødvendigvis sunt. Kardiovaskulær trening er et must, da det er denne type trening som vil brenne mest kalorier. Prøv å trene 45 minutter til en time hver dag. Hvis du har en gym medlemskap, registrere hvor mange kalorier du forbrenner per dag på vekttap diagram. Tredemøllene bør ha en kalori tap kalkulator. Hvis du ikke har en gym medlemskap, spille inn din cardio aktivitet og deretter beregne kalorier du tapt selv ved å bruke en kalori kalkulator. Også, hvis du har et bestemt område, for eksempel magen, der du ønsker å gå ned i vekt, gjør treningsøktene som isolerer det området.

Følg din diett og trening plan og vente på resultatene. Avhengig av vekten din, er det mulig å konsekvent miste vekt hver dag i uker eller måneder. Hold deg til planen. Mental styrke er nøkkelen når det gjelder å motivere deg selv til å trene og å motstå fristelsen av fet mat.

Hint

  • På denne måten er en sunn fremgangsmåte for å miste vekt raskt. Tar slankepiller kan hjelpe deg å miste vekt veldig fort, men denne metoden er ikke veldig sunt. Sentralstimulerende stoffer er heller ikke anbefalt av ernæringseksperter på grunn av helserisikoen som følger med dem.
  • Hvis du er usikker på hvordan du gjør treningsøkter riktig og hva kosthold for å velge, ta kontakt med en ernæringsfysiolog og personlig trener. Hver person er forskjellig og krever sin egen individuelle spor.