Digidexo.com

medical alert armbånd

Hvordan kjøpe Medical Alert Armbånd

Medisinsk varsle armbånd er en integrert del av personlig sikkerhet for personer med spesielle medisinske bekymringer. Når en person er diagnostisert med epilepsi, alvorlige allergier, en hjertesykdom eller til og med en autismespekterforstyrrelse, bør de se til å kjøpe en medisinsk advarsel armbånd. Det finnes mange ulike alternativer tilgjengelig men den mest omfattende medisinsk varsle armbånd program er fra Medic.

Bruksanvisning

•  Start nettleseren din og gå til Medic nettside. Medic Alert er en ideell organisasjon som ble stiftet i 1956 og er gullstandarden for medisinsk varsle armbånd.

Klikk på "Tjenester" til å bli kjent med de alternativene som Medic gir sine kunder. Den Medic 24 timer Emergency Response Service tilbyr krisepersonell umiddelbar tilgang til din medisinske tilstand 24 timer i døgnet, og varsler dine familiemedlemmer at en hendelse har inntruffet.

Bruk menylinjen til venstre for å se gjennom de andre tjenestene som tilbys av Medic.

Klikk på "Produkter" fra toppmenyen for å plukke ut din medisinsk varsle armbånd. I tillegg til den grunnleggende medisinsk varsle armbånd, selskapet har også en klokke, designer metaller, strekkbånd samt sports band.

Velg bandet typen du ønsker å kjøpe. Bla gjennom alternativene som faller inn under den kategorien og gjøre oppmerksom på den spesifikke medisinsk varsle armbånd som du ønsker å kjøpe.

Klikk på "Bli medlem" og fylle ut nødvendig informasjon, lest og aksepterer vilkårene for tjenesten, og klikk på "Next" for å fortsette.

Skriv inn dine personlige opplysninger, og klikk deretter på "Send" -knappen.

Klikk på "Velg Emblem" for å velge din medisinsk varsle armbånd.

Velg gravyr. Du kan enten ha Medic gjennomgå fil for å lage din gravert emblem eller ringe deres kundeservice for å diskutere alternativer. Klikk på "Send".

Fullfør medlemskap rekkefølge. Du vil bli registrert for en ett års medlemskap samt motta din emblem.

Tips og advarsler

  • Ved hjelp av en tjeneste som Medic sikrer at innsatspersonell har den mest up-to-date og nøyaktig informasjon om din childâ € ™ s tilstand.

Hvordan få en gratis Medic Alert armbånd

Hvordan få en gratis Medic Alert armbånd


En Medic medlemskap gir en verdifull tjeneste for dem med medisinske tilstander. Hvis du ikke klarer å snakke for deg selv, kan din Medic armbånd kommunisere relevant informasjon, for eksempel matallergier eller at du har hjertesykdom eller diabetes, til medisinsk personell. I tillegg til å lære fra de graverte markeringene på armbånd, kan nødpersonell ringe Medic hotline for å lære mer om din medisinske historie. Medic tilbyr gratis 1-års medlemskap og armbånd til trengende personer med matallergi.

Bruksanvisning

Fullfør Medicpåmeldingsskjema (se Ressurser). Forvent å gi grunnleggende kontaktinformasjon, for eksempel navn og adresse, beredskap kontakter og informasjon om dine medisinske forhold. De beredskap kontakter som er oppført her vil bli kalt når Medic er informert om en nødsituasjon.

Velg ett av armbåndene som vises på påmeldingsskjemaet og skriv inn betalingsinformasjon for det andre året av medlemskap. Forvent å bli belastet med et gebyr på $ 20 per år hvis du er under 18 år eller $ 35 hvis du er en voksen på fornyelsestidspunktet. Alternativt kan du merke av i boksen for å instruere Medic ikke å belaste deg automatisk. Dersom betaling ikke er gjort på hovedforfall, vil medlemskapet ditt bli kansellert.

Skriv en kort uttalelse ber om sponsing på grunn av økonomiske vanskeligheter, og fremlegge bevis for motgang. Du kan fremlegge bevis for offentlig støtte, en fersk selvangivelse, et brev attesterer til din manglende evne til å betale fra en lege, sykepleier eller saksbehandler, eller bevis på Social Security funksjonshemming forsikring.

Mail utfylte skjemaet og underlagsdokumentasjon til Medic på 2323 Colorado Ave., Turlock, CA 95382. Vent på svar for å se om du har fått en gratis 1-års medlemskap og armbånd.

Hvordan bestille Medical Alert Armbånd

Hvordan bestille Medical Alert Armbånd


Hvis du har en medisinsk tilstand som krever spesiell omsorg, er det viktig å ha en medisinsk advarsel armbånd. Medisinsk varsle armbånd informere akuttmedisinske team av tilstanden din. Informasjonen på armbåndet hjelper dem til å hjelpe deg.

Bruksanvisning

•  Bestem medisinske tilstander som noen bør vite. Hvis du lider av en eller flere aliment / allergi som potensielt kan påvirke medisinsk behandling, liste hver av dem på medisinsk varsle armbånd. Hvis du er usikker på om eller ikke å liste tilstanden, lukk øynene og tenk hvis du var i behov av assistanse og kunne ikke snakke. Hvilke betingelser som du vil at medisinske leverandøren å være klar over?

Sjekk med din lege og apotek. Når youâ € ™ ve bestemt hvilke betingelser krever en medisinsk varsle armbånd, dobbeltsjekke med din lege og apotek. De vet de medisinske reaksjoner og interaksjoner som potensielt kan utløse helseproblemer.

Bestem hva slags armbånd du ønsker å ha. Medisinsk varsle armbånd kommer i en rekke stilarter. Noen henge rundt halsen som medaljonger mens andre ser ut som dog tags. Du kan også bestille en som ser ut som en delikat smykke. Arm varselet koder kan brukes i form av en klokke eller armbånd.

Velg medisinsk varsle armbånd materiale. Akkurat som vanlig smykker, kan du ha din medisinsk varsle armbånd laget av sliver, gull eller belagt stål. Du kan også bestille et armbånd med fine juveler av ditt valg. Hvis youâ € ™ ve fikk å bære en medisinsk varsle armbånd, kan du like godt bruke den med stil.

Velg en hederlig nettsted for å bestille din medisinsk varsle armbånd. Nettsteder som American Metal ID.com tilby elektronisk hjelp og Oneida Medical Jewelry.com skip armbåndet innen 24 timer etter bestilling. Gjør litt research før du velger et selskap til å bestille fra.

Tips og advarsler

  • Pleiere skal bruke en medisinsk varsle armbånd som inneholder kontaktinformasjon for de individene de bryr seg om. I tilfelle en omsorgsperson blir syk eller blir uføre, kan de medisinske respondentene kontakte caregiverâ € ™ s pasienter for å informere dem om caregiverâ € ™ s tilstand og utsendelse bistand til pasientene om nødvendig.
  • Sørg for å sjekke din medisinsk varsle armbånd for nøyaktighet. En feil eller skrivefeil kan potensielt koste deg livet ditt.

Best Medical Alert Systems for pensjonisterÅ være alene og å ha et medisinsk nødstilfelle kan være skremmende for noen. Medical Alert Systems, også kjent som Personal Response Systems, er slik at borgere i alle aldre til å leve et liv i uavhengighet, men de er vanligvis markedsført til seniorer. Siden mange selskaper gjør lignende krav, sørg for å undersøke og intervjue hvert produkt nøye før du godtar en kontrakt.

Batteri Backup

En kvalitet medisinsk varslingssystem vil ha en backup plan for når strømmen er ute. Å ha et godt batteri backup vil sikre at enheten er riktig å jobbe under en storm eller strømbrudd. Backup-systemer trenger å vare 24 timer eller mer, og sørg for å vurdere batterilevetiden av anheng / armbånd.

Lett å bruke

Stor skrift, store knapper og brukervennlighet gjør et flott system. Kontroller at batteriene er enkle å skifte ut. Hvis det oppstår problemer, instruksjon hefter nødvendigvis være lett å lese og forstå.

Kundeservice

Kvalitet kundeservice er et must. Et godt selskap vil sørge for rettidig vedlikehold og utskifting av deler. Selskaper som ikke høres profesjonell over telefonen må unngås. Vær oppmerksom på upassende salg taktikk som inkluderer selgere som ankommer til en potensiell kunde hus når de kommer tilbake hjem fra sykehuset. Ikke bli presset til å kjøpe fra en sjefete selger i person eller over telefon. Sjekk med Better Business Bureau dersom det oppstår spørsmål om kvaliteten på et selskap.

Responstid

Rask respons er essensen av en medisinsk varslingssystem. Ifølge Acadian Medical Alert Systems, er den nasjonale standarden for å svare på en samtale om hjelp i 60 sekunder. De beste medisinske varsle selskapene er tilgjengelig 24 timer i døgnet, syv dager i uken og har en responstid på mindre enn 60 sekunder.

Opplæring

Spør om opplæring av personalet når du vurderer en respons system. Et godt system vil ha utdannet personale til å bistå innringere, mens på samme tid å varsle 911 respondere. Ifølge Lawserver.com, vurdere kvaliteten på den sentrale telefonstasjonen. Spør om selskapet er UL-listet. Underwriters Laboratories undersøker utstyr samt bemanning problemer. Sertifisering av sentralstasjonen Alarm Association (CSAA) gjenspeiler også om de ansatte er skikkelig trent.

Steder å få en medisinsk Alert armbånd

Steder å få en medisinsk Alert armbånd


Medisinsk varsle armbånd ble utviklet for å hjelpe personer med medisinske tilstander eller folk på visse medisiner for å kommunisere disse behovene i en nødssituasjon. Hvis du noen gang diagnostisert med en alvorlig medisinsk tilstand eller kreve visse medisiner, for eksempel blodfortynnende, steroider eller antikoagulantia, er det viktig å kjøpe en av disse armbåndene.

Medical Alert Selskaper

Mange medisinsk varsle selskaper tilbyr armbånd på nettet som kan være gravert med den informasjonen du trenger. Disse armbåndene kommer i ulike design og er laget av hypoallergenisk materialer slik at alle med en medisinsk tilstand, narkotika allergi eller som er på visse medisiner kan la krisepersonell vet hvordan de skal behandle dem, selv om de ikke kan snakke. Disse selskapene tilbyr ofte online bestilling, eller du kan være i stand til å skaffe et bestillingsskjema fra legens kontor.

Apotek

Et apotek er generelt ansett for å være et sted for å fylle dine medisiner. Men mange apotek tilbyr også andre tjenester og selge andre varer. Dette inkluderer medisinsk varsle armbånd. Du kan vanligvis bestille et armbånd på stoffet telleren fra apoteket eller fra kassereren. De typer armbånd som tilbys gjennom denne arenaen er begrenset. Men de er fullt tilpassbar og kan inneholde all nødvendig informasjon for å holde deg trygg i en nødsituasjon.

Crafters

Noen mennesker tilpassede gravere medisinsk varsle armband og selge dem via andre elektroniske arenaer, som for eksempel Etsy og E-bay. Noen av disse armbåndene kommer i forskjellige utførelser enn de som er tilgjengelige fra medisinsk varsle selskapene, mens andre er like. Disse armbåndene er også tilpasses. Den eneste forskjellen er at du kan betale litt mindre, og de er gravert for hånd. Hvis du velger å kjøpe gjennom en av disse stedene, kan du ta ekstra forsiktighet for å inspisere armbånd når du mottar den for å sikre nøyaktighet.

Alternatives

Ikke alle ønsker å bære et armbånd som kunngjør til verden at de har en medisinsk tilstand eller en annen narkotikarelatert problem. Mange av de samme stedene som selger medisinsk varsle armbånd også tilby andre alternativer. Medisinsk varselet halskjeder er et av disse alternativene. Noen av dem inkluderer små USB-stasjoner som kan lastes med mer informasjon enn passer på medisinsk advarsel sjarm. Noen andre alternativene inkluderer klokker, som også er funksjonelle, og sko tags.

Hvordan velge en Home Medical Alert System

Statistikken er alarmerende, som rapportene viser at en av tre amerikanere i alderen 65 år og eldre faller minst en gang i året, med en tredjedel av amerikanerne som lider hjerteinfarkt dør fordi hjelpen ikke kommer til dem raskt nok. Mens Medical Alert Systems kan hjelpe eldre individer opprettholde uavhengighet og bli boende i eget hjem lenger, bør du gjøre noen grundig lekser før du velger en tjeneste.

Bruksanvisning

•  Husk at pris er ikke det eneste hensynet. Selv om du vil ønske å ha et system installert som er rimelig, ønsker deg en god service. Det er ikke å si at mange lavere kostnader systemer ikke tilbyr service av høy kvalitet. Bare fordi du kan betale mer penger betyr ikke at du nødvendigvis får bedre service.

Spør hva slags opplæring er nødvendig for samtalen Centera € ™ s operatører. Operatører bør være forberedt på å håndtere alle typer situasjoner. Erfaring virkelig betyr noe når hvert sekund teller. Vær sikker på, også, at alle samtaler blir registrert.

Spørre om akutt overvåkingssystem er UL (Underwriters Laboratories) oppført. Dette betyr at den har passert elektriske sikkerhet testing standarder og produktene er trygge å bruke. Du bør ikke vurdere en tjeneste dersom utstyret ikke er UL oppført.

Finn ut om systemet tester seg automatisk hver uke. Noen tjenester anbefaler manuell testing minst en gang hver 30. dag. Formålet med regelmessig testing er å sikre at systemet fungerer og pålitelig.

Insister på en 30-dagers pengene tilbake rettssaken. Dette vil gi deg en mulighet til å prøve ut systemet for å finne ut om det er â € ~rightâ € ™ tjeneste for dine spesielle behov. Få detaljene om noen garanti tilbys også.

Forskning flere forskjellige selskaper før du gjør et endelig valg. Dona € ™ t være redd for å stille mange spørsmål. En av de viktigste spørsmål å stille er om leverandøren bruker sin egen vaktsentral eller outsourcer tjenesten. Tredjeparter noen ganger gjør det vanskeligere å garantere kvalitet.

Tips og advarsler

  • Mange medisinske varsling systemer nå tilby flere tjenester, inkludert røykdeteksjon, medisinering dispensere, purretjenester, toveis talekommunikasjon, og bevegelsessensorer. Kostnadene varierer i henhold til de tjenestene som du kontrakt.

Hvordan virker den Medical Alert System Work?

Hva er en medisinsk Alert System?

Det finnes dusinvis av medisinske varsling systemer. Ulike private selskaper tilbyr samme tjeneste: evnen til å ringe akuttmedisinsk tjenester som politi, brannvesen eller ambulanse, i tilfelle av en medisinsk nødsituasjon i hjemmet ditt.
Systemet er en enhet enten i hjemmet eller bæres rundt halsen eller håndleddet som inneholder en knapp som kan trykkes i en nødsituasjon.

Hvordan virker den Medical Alert System Work?

Når du trykker på knappen på enheten, er en samtale ringt til tjenesten du har leid. En Vakthavende vil ringe deg tilbake over en intercom system for å lære hva slags hjelp du trenger. For eksempel, hvis du trenger en paramedic, tjenesten vil ta kontakt med det lokale brannvesenet for å gå til ditt hjem.

Hvilke konkrete tjenester leveres?

Lignende tjenester leveres av hvert selskap som driver en medisinsk advarsel tjeneste. Noen selskaper vil også tillate deg å bli kontaktet hvis du glemmer å ta medisinen.
Noen av tjenestene også utvide til personlig sikkerhet. For eksempel bør du frykter en inntrenger har oppgitt hjemme, kan du varsle tjenesten å tilkalle politiet hjem til deg.

Positivt og ulemper av Medical Alert

For mange pensjonister eller for de med medisinske behov, er ideelt leve selvstendig. Helsemessige forhold, derimot, kan gjøre dette usikre. Medical Alert Anmeldelser --- et nettsted som diskuterer medisinske varsling systemer og fremmer trygg, selvstendig liv --- sier at 71 prosent av pensjonister rapportere noen fysisk barriere eller bekymring å bo for seg selv. Medisinsk Alert systemer kan virke som svaret, men ulike modeller tilbyr en rekke alternativer, så det er viktig å vite hvilket system vil fungere best for deg.

Rask kommunikasjon

Medisinsk Alert systemer lar sine brukere å raskt snakke med en overvåking tjeneste hvis de faller eller har en annen nødsituasjon. Vanligvis systemene kommer med en mottaker som ligner en telefonsvarer. Denne mottakeren er koblet til hjemmetelefonlinje. Systemer leveres også med en trådløs sender. Disse senderne er slitt på halsen eller rundt håndleddet. Når det er en nødsituasjon, du bare trenger å trykke på en knapp for å få hjelp. Systemer har 24-timers overvåking og kan raskt spørre hva problemet er, og hvis skulle bli sendt krisepersonell.

Emergency Help

Når skjermene er klar over et problem, kan de sende akutt hjelp raskt. Som et spørsmål om faktum, enkelte modeller også sende din medisinske historie til de krisepersonell, slik at når de kommer, kan de bedre hjelpe deg.

Signalstyrke Varierer

Ifølge Medical Alert Anmeldelser, noen lavere priset modeller har kortere rekkevidde. På grunn av dette, hvis du er for langt fra mottakeren, mottakeren kanskje ikke få nødsignal. For å unngå dette, søke etter kvalitet og lengde på rekkevidde når du velger en modell, snarere enn pris.

Et bredt utvalg av funksjoner

Medisinsk Alert systemer har en rekke funksjoner. Selv om enkelte modeller er grunnleggende, kan noen oppdage branner og karbonmonoksid. Mer avanserte systemer tilbyr fall detektorteknologi. Vanligvis modeller som tilbyr dette har du bære noe rundt livet ditt som vil følge deg og se etter eventuelle plutselige endringer i orientering. I tillegg har noen modeller har en inaktivitet monitor. Hvis du har vært inaktiv for en forhåndsbestemt periode, vil akutt hjelp bli sendt. Noen modeller har også et batteri backup funksjonen. Hvis strømmen går ut, kan mottakeren fortsatt kjøre på et batteri. Batterilevetiden varierer, men noen kan kjøre så lenge som 20 timer.

Hvordan få en medisinsk Alert armbånd for å hindre Anafylaktisk sjokk

Hvordan få en medisinsk Alert armbånd for å hindre Anafylaktisk sjokk


Anafylaktisk sjokk er forårsaket av en massiv allergisk reaksjon som kan stenge ned luftveier og lunge systemer i en svært kort tid. Ved iført en medisinsk varsle armbånd som identifiserer deg som anafylaktisk, og beskriver allergener som kan påvirke deg, kan du motta medisinsk behandling i tide.

Bruksanvisning

Be legen din om å få en hel kit beregnet for personer som kan være utsatt for anafylaktisk sjokk. Disse pakkene inneholder akutt doser av adrenalin, en medisinsk varsle armbånd og mer informasjon om hvordan du kan forebygge anafylaksi. Legen din bør være i stand til å bestille disse pakkene når du har blitt diagnostisert som anafylaktisk.

Få en medisinsk varsle armbånd for å forhindre anafylaktisk sjokk som er skreddersydd til dine egne spesifikasjoner. Mange selskaper som gjør medisinsk varsle armbånd tilbyr et bredt spekter av stiler og materialer, inkludert rustfritt stål, sølv, 14k gull eller platina. Du kan også kjøpe en medisinsk advarsel sjarm armbånd, eller enda en ankelen.

Kjøp en medisinsk advarsel armbåndsur som et funksjonelt alternativ til den tradisjonelle medisinsk varsle armbånd. De fleste medisinsk advarsel armbåndsur har American Medical Association logo på forsiden og ditt navn og medisinske tilstand på baksiden.

Bruk spesifikk informasjon når du får en medisinsk varsle armbånd for å forhindre anafylaktisk sjokk. Merk ditt navn, din medisinske tilstand (i dette tilfellet "anafylaksi") og de spesifikke typer allergener som kan føre deg til å gå inn i anafylaktisk sjokk. Dette vil bidra til akuttmedisinsk personell for å unngå tidkrevende protokoller for diagnose.

Kjøp fasjonable medisinsk advarsel sport band eller hund koder for dine barn. Disse produktene er mer holdbare enn noen av de dyrere ID-armbånd, og tåler mer straff. Disse elementene er også generelt mindre kostbart, slik at du slipper å bekymre deg for kostnadene ved erstatning hvis barnet ditt mister eller skader en.

Bruk elektroniske ressurser, som for eksempel American Medical ID, for å kjøpe en medisinsk varsle armbånd for å forhindre anafylaktisk sjokk (se Ressurser nedenfor). American Medical ID tilbyr også klokker, barnas armbånd, halskjeder og tilbehør for å holde medisinsk advarsel smykker blanke og rene.

Tips og advarsler

  • Sett en ekstra legitimasjon i lommeboken eller vesken for å forklare din allergi mot fremmede i tilfelle av en medisinsk nødsituasjon.

Risiko for ikke Iført Medic Alert

Risiko for ikke Iført Medic Alert


Å ha en måte å identifisere dine medisinske behov i en nødssituasjon kan være forskjellen mellom liv og død. Den Medic Foundation, som ble grunnlagt i 1956, er en legeattest som tjener over 4 millioner mennesker over hele verden. Det hjelper folk ved å opprette medisinske armbånd og andre smykker som gir viktig informasjon, for eksempel en 24 timers nødtelefon tall, en liste over medisinske tilstander, eller medisiner og medlem identifikasjonsnummer.

Feildiagnostisering

Ikke på seg medic varsling øker sjansene for å ha din medisinske tilstand feildiagnostisert. Feildiagnose kan føre til at administrering av medisiner eller galt resultat i en forsinkelse av behandlingen. Det er flere medisinske tilstander, som diabetes, epilepsi eller hjertesykdommer som kan presentere med de samme symptomer under en nødsituasjon. For eksempel, hvis du er bevisstløs på grunn av en diabetiker koma, kan en injeksjon av insulin være en rask løsning; men hvis du er feilaktig diagnostisert, ville mangelen på å motta denne injeksjon ha uheldige konsekvenser.

Legemiddelinteraksjoner

I visse nødssituasjoner kan det være nødvendig å administrere medikamenter. Hvis du tar reseptbelagte legemidler eller over skranke medisiner, er det økt risiko for legemiddelinteraksjoner, som kan ha alvorlige helseeffekter. Ifølge Emergency Medicine, legemiddelinteraksjoner er bivirkninger som kan oppstå når to legemidlene brukes sammen. Alvorlige legemiddelinteraksjoner kan påvirke hvordan legemidler blir absorbert, distribuert, metabolisert og eliminert i kroppen. Som sådan, kan medikamentene administreres i en nødssituasjon frembringe en utilsiktet virkning eller være mindre effektive.

Spesielle forespørsler

Målet med første responders i en beredskapssituasjon er å redde liv. Men hvis du har en spesiell forespørsel, for eksempel ingen gjenoppliving eller blodoverføring, kan dette bli ignorert hvis du ikke bruker medic varsling. I tillegg, hvis du er en organ donor, er det viktig at organene er riktig bevart, slik at de kan anvendes. Hvis dette ikke er klart i et nødstilfelle, er det en økt risiko for at de organer som ikke kan være levedyktig.

Allergier

Under en allergisk reaksjon kan du ikke være i stand til å snakke eller en allergisk reaksjon kan produsere en rekke symptomer som kan ligne andre medisinske tilstander. Denne situasjonen kan føre til død eller ytterligere skade dersom et første responder ikke administrere de aktuelle stoffene. Ifølge Medic, hvis anafylaksi er forvekslet med astma eller hjertestans, da adrenalin kan ikke gis. I tillegg eksponering for narkotika, for eksempel penicillin, materialer som latex-hansker, eller visse matvarer kan indusere eller forsterke en allergisk reaksjon hvis denne informasjonen ikke er til stede i et nødstilfelle.

Medical Alert Informasjon

Medical Alert Informasjon


Millioner av mennesker lider av kroniske medisinske tilstander. Medic var den første organisasjonen i sitt slag til å tilby tjenester som er utformet for å beskytte de som er i denne gruppen under krisesituasjoner.

Beskytte Pasienter

Medic serverer folk som har noen form for medisinsk tilstand, som diabetes, hjerteproblemer eller allergi mot reseptbelagte legemidler. Tjenesten holder oversikt over klientens medisinsk informasjon inkludert medisinske tilstander, allergier og resepter.

Medic Emblem

Klienter bære et armbånd eller halsbånd med den Medic emblem til enhver tid.

Første reaksjoner

I tilfelle en nødsituasjon der pasienten er ute av stand til å snakke for seg selv, første responders er opplært til å se etter noen smykker med den Medic emblem.

Medic Response

Når kontaktet av første responders, gir Medic dem kundens medisinsk informasjon. Dette gjør det mulig for skikkelig vurdering av medisinske responders og forhindrer tragiske situasjoner hvor medisin eller behandling administreres som kan være farlig for pasienten på grunn av forhold eller allergier.

Historie

Den Medic Stiftelsen ble opprettet i 1956 av en lege og er den eneste ikke-for-profit medisinsk informasjon tilgjengelig. De tjener over fire millioner mennesker rundt om i verden.

Kostnad

Per desember 2009, den første set-up koster å bli medlem var $ 12,95 sammen med en grunnleggende årlig medlemsavgift på $ 27,00.

Hvordan Design din egen Medical Alert Dog Tag Necklace

Hvordan Design din egen Medical Alert Dog Tag Necklace


Medisinsk ID smykker kan være livreddende. Hvis du opplever en medisinsk krise og er ute av stand til å snakke for deg selv, kan din medisinske ID smykker gi viktig informasjon til krise fagfolk. Medisinske tilstander, mat og narkotika allergier, og informasjon om nødtelefon kan alle bli gravert på smykker. En medisinsk advarsel dog tag-stil kjede er et populært valg, selv om det er mange stiler å velge mellom. Medisinsk varsle halskjeder er passelig, og det er enkelt å lage din egen online.

Bruksanvisning

Samle alle dine medisinsk informasjon. Det er lurt å ha en liste over alle foreskrevne medisiner, detaljer om din medisinske tilstand og en oppdatert liste over kontakter i nødsfall.

•  Gå på nettet for å finne en forhandler. Mange forskjellige nettsteder kan levere hunden tag medisinsk alert halskjeder. Populære valg inkluderer http://www.medicalert.org/, http://www.oneida-medical-jewelry.com/ og http://www.americanmedical-id.com.

Velg stilen din hund tag kjede. Vanligvis kan kodene være gull, sølv, rustfritt stål eller titan. Du må også velge kjeden stilen du foretrekker.

Bestem hva som vil bli gravert på din kjede. Plassen er begrenset, så du må kanskje oppsummere alle dine medisinske opplysninger med korte, beskrivende ord. Spør din lege eller apotek for å hjelpe deg å avgjøre hvilken informasjon som er mest viktig å liste.

Tips og advarsler

  • Medisinsk ID-halskjeder er ikke anbefalt for barn under 7.

Om ADT Medical Alert Systems

Ifølge Consumer Reports, faller er nummer 1 årsaken til skader relaterte dødsfall blant menn og kvinner over 65 år En medisinsk alert system er en i hjemmet sikkerhetsenhet som gir tilgang til å hjelpe bør du falle eller på annen måte skadet og kan ikke nå en telefon. ADT Home Security tilbyr en medisinsk varslingssystem where-- med et trykk på en knapp - du kan snakke med en ADT representant som vil gi deg den hjelpen du trenger.

ADT Companion Service®

ADT Home Security tilbyr et medisinsk alert system kalt Companion Service®. Denne personlige beredskapssystem gir en åpen kommunikasjon mellom kunder og ADT representanter i tilfelle et fall eller annen nødsituasjon hindrer tilgang til en telefon eller en hvilken som helst annen bistand.

Hvordan virker det?

Ifølge www.adt.com, som en ADT Companion Service® kunde, vil du motta en vanntett armbånd eller anheng som har en nødknapp. Når du er i nød, skyver du på knappen og du vil umiddelbart bli koblet til en ADT representant via en toveis intercom. ADT kan vurdere situasjonen og ringe etter en ambulanse, eller ta kontakt med en nabo eller slektning for deg.

Varslingssystemet har en 300 meters rekkevidde, og vil fungere selv om du er utendørs, og siden den hjelp-knappen er vanntett, kan den brukes i dusjen eller badekaret. Systemet har også evnen til å varsle deg dersom temperaturen i ditt hjem blir usikre, og en test lys minner deg hver 30. dag for å teste enheten. Systemet trenger ikke regelmessig service som det vil varsle ADT hvis det oppstår feil.

Strømbrudd

Hvis strømmen i hjemmet ditt går ut, vil ADT personlig beredskapen operere på en backup batteri for en periode på 12 til 20 timer. Før batteriet går tomt, vil systemet varsle ADT at strømkilden vil snart være nede; ADT vil deretter kontakte deg for å fortelle deg at systemet vil stenge snart, og tilby hjelp til å løse problemet.

Sikkerhetstips og Kjøpers Guide

ADT tilbyr Companion Service® kunder en sjekkliste over hjemme sikkerhetstips og en liste over spørsmål å stille før du kjøper noen medisinsk varslingssystem. Sikkerhetstips for eksempel holde medisiner tydelig merket og i nærheten av doseringsplaner, arrangere kjøkkenskap slik at elementene er lett å nå, sikrer røykvarslere har friske batterier og holde en lommelykt hendig er alle ment å hjelpe deg med å unngå fall og andre kriser. I ADT kjøpers guide, anbefaler selskapet du stille spørsmål før du kjøper noen medisinsk varslingssystem for eksempel: Har system tilbyr langtrekkende evne? Er det enkelt å bruke? Tilbyr det en 24-timers-tilkobling? ADT sikkerhetstips og kjøpers guide er tilgjengelig både fra selskapets representanter og på deres hjemmeside på www.adt.com.

Om ADT

ADT står for American District Telegraph og dateres tilbake til 1874, da 57 telegraf levering selskaper fusjonert. I 1890-årene begynte ADT å overvåke sikkerheten i virksomheter med et system av telefonbokser og vektere. Etter hvert som teknologien forbedret gjennom årene, utviklet ADT nye og innovative måter å beskytte sikkerheten til boliger, bedrifter, skoler og offentlige anlegg. I dag, gir ADT et bredt spekter av sikkerhetstjenester inkludert alarmsystemer, videoovervåkning, brann og røykdeteksjon, medisinsk advarsel systemer og mer.

Hvordan få en medisinsk Alert armbånd

Hvordan få en medisinsk Alert armbånd


Medisinsk varsle armbånd kan være et livreddende tiltak for de med kroniske tilstander, allergier, eller spesielle medisinske krav. Enten det er for deg, eller en du er glad, kan den umiddelbare advarsel gitt til første responders ved medisinsk advarsel smykker være den eneste informasjonen som er tilgjengelig i en nødssituasjon eller når pasienten er ute av stand til å kommunisere. Det er mange alternativer for å få riktig medisinsk varsle smykker for dine behov.

Bruksanvisning

•  Bestem mottakers medisinske behov. I det siste, medisinsk varsle armbånd hadde enkel, gravert advarsler. I dag er det nye muligheter som kan styre første responders mot detaljert pasientinformasjon gjennom 24-timers, umiddelbart tilgjengelig tjenester som telefonlinjer, tekstmeldinger eller selv tilkoblede USB-enheter. Mens den klassiske alternativ kan være ideell for lett forståtte forhold, kan en person med mer komplekse behov nytte av disse nye tjenestene.

Bestem et budsjett. Disse nye tjenestene er vanligvis forbundet med en årlig abonnementsavgift. Mens de er relativt billige sammenlignet med mange abonnementstjenester, kan de ikke være riktig for dem på et begrenset eller fast inntekt. I tillegg kan smykke seg selv varierer fra enkle $ 10 armbånd til tusenvis av dollar på fine smykker forhandlere.

Velg den stilen som passer for deg. I det siste, medisinsk varsle armbånd hadde en enhetlig stil, men noen individer kan ha følt det var et stigma knyttet til de merk band. I dag er det mange alternativer som inkluderer anheng, menns stiler og til og med klokker. Online forhandlere tilbyr spesielt et bredt spekter, og kan være et flott alternativ for barn som ellers ville være selvbevisst om den tradisjonelle stilen av armbånd.

Kompatibilitet av Vonage Med Medic Alert Systems

Kompatibilitet av Vonage Med Medic Alert Systems


Den Medic Foundation tjenester mange eldre mennesker med deres medisinske hjem alarmsystem. Medisinske varsling systemer bruker en telefon enheten skal varsle medisinsk personell hvis noen i hjemmet er i nød. Den Vonage telefonen systemet kan brukes med Medic system, men kompatibilitetsproblemer oppstår når bredbåndstjenesten i hjemmet er upålitelig.

Bakgrunn

Philips Lifeline, i et samarbeid med Medic foundation, opprettholder den største medisinsk varslingssystem i USA. Philips Lifeline gir medlemmene med en enhet som kobles til en telefonkontakt til automatisk å ringe etter hjelp hvis en person skyver en sikkerhetsknapp. For hjelp til å komme, har enheten som skal kobles til en telefonforbindelse.

VoIP

Vonage er en Voice over IP-telefon tjeneste, eller VoIP. Dette betyr at telefonen signalet overføres via en digital bredbåndssignal i stedet for en tradisjonell analog fasttelefon signal. Vonage brukere har en telefon adapter som plugges inn i bredbåndsruter. Brukere har en telefonforbindelse gjennom ruteren adapter selv om datamaskinen er slått av.

Signalstyrke

Så lenge ditt bredbånd signal er på og sterk, vil det medisinske varslingssystem jobbe med Vonage akkurat som det gjør med en vanlig fasttelefon. Hvis du har hatt problemer med forbindelsen eller treg bredbåndshastighet i det siste, be om å få signalstyrken sjekket av Medic eller Philips Lifeline før du registrerer deg for tjenesten.

Forsiktig

Medisinsk varslingssystemene fungerer bare hvis de er i stand til å ringe ut og fullføre en telefonsamtale. Hvis Internett går ned, vil Vonage også gå ned og tjenesten vil være utilgjengelig. De fleste bredbånds bærere er raske til å løse problemer, så det er lite sannsynlig at du vil gå uten Vonage tjeneste for lang, men hvis dette er en bekymring, registrere deg for en rimelig avmålt fasttelefon med det lokale telefonselskapet, bare for din medisinske varslingstjeneste .

MED Alert Armbånd

MED Alert Armbånd


Hvis du bor sammen med noen form for kronisk eller livstruende medisinsk tilstand, å ha en medisinsk varsle armbånd kan være en livredder. Hvis du noen gang i en situasjon hvor du ikke klarer å vare eller snakke for deg selv, kan nødpersonell se på medisinsk varsle armbånd for informasjon om din tilstand. Dette vil hjelpe dem å behandle deg raskt og effektivt.

Identifikasjon

En medisinsk varsle armbånd Det skal til enhver tid i tilfelle en ulykke eller komplikasjon med din medisinske tilstand. Dette armbåndet har den primære medisinske tilstand gravert inn i den slik at den kan sees av alle som kommer til unnsetning.

Funksjoner

Medisinsk varsle armbånd har også et nødnummer for en 24-timers kundesenteret. Når dette nødnummeret kalles, informasjon på din medisinske tilstander, medisiner, allergier, implanterte enheter, beredskap kontakter, forsikring informasjon og mer blir gjort tilgjengelig for helsepersonell.

Styles

Medisinsk varsle armband kan komme med en rustfritt stål-kjeden, perlekjede, sport band eller strekke band. Den ovale armbånd kan enten være gull eller sølv. Det er mange stiler å velge mellom.

Alternativer

Noen selskaper tillater deg å gravere annen informasjon på din armbånd også. Dette kan inkludere din blodtype, tro, hvis du er organdonor, og hvis du er bærer en lommebok kort med tilleggsinformasjon.

Fordeler

Fagfolk som er opplært til å reagere på kriser som for eksempel når du ringer en ambulanse, vet å lete etter medisinsk varsle armbånd. Hvis du er bevisstløs og ute av stand til å snakke eller svare, folk omsorg for du kan raskt lære om hvorfor du er bevisstløs, eventuelle allergier du har og annen viktig informasjon som kan redde livet ditt

Riktig Gravering på en medisinsk Alert armbånd

Medisinsk varsle armbånd er slitt for å fortelle medisinsk personell av dine spesifikke forhold eller allergi i tilfelle du ikke er i stand til å kommunisere. Medisinsk varsle armbånd er spesielt viktig hvis du lider av alvorlige allergier og forhold som kan gjengi du bevisstløs. Fordi informasjonen på en medisinsk varsle armbånd er avgjørende for å motta forsvarlig omsorg, må det være klart, konsist og nøyaktig.

Velge riktig Bracelet

Medisinsk varsle armbånd er tilgjengelig i en rekke utførelser. De engravable plater spenner fra små sirkler til større rektangler. Pass på å velge et armbånd med en engravable plate stor nok til å inkludere all informasjonen din. Å tillate medisinsk personell for å raskt finne informasjon, velger du en stil som er lett identifiserbar som en medisinsk advarsel. Mange stiler ligne armbånd eller drakt smykker og kan bli oversett ved første øyekast.

Informasjon

Det første elementet på armbåndet ditt bør være ditt fornavn og etternavn. Pass på å bruke ditt fulle juridiske navn i stedet for en forkortet versjon eller kallenavn.

Deretter bør armbåndet listen din medisinske forhold, hvis noen. Konsultere legen din for råd om medisinsk terminologi og forkortelser.

Armbåndet bør neste liste noen kjente allergier mot mat eller medisiner. For å spare plass og unngå forvirring, bør ekstra ord bli tatt ut. For eksempel, i stedet for gravering "Allergisk mot peanøtter," bruke "Peanut allergi." Legen din kan gi deg råd om hvilken informasjon som skal inkluderes.

Neste, liste noen medisiner som du tar regelmessig, inkludert vitaminer og kosttilskudd. Denne informasjonen er spesielt viktig i krisesituasjoner så medisinsk personell kan være oppmerksom på eventuelle interaksjoner med nylig administrerte legemidler. Hvis du tar flere medisiner, ta dem på et kort oppbevares i lommeboken og gravere "Se lommeboken kort" på armbåndet.

Endelig liste en nødtelefon telefonnummer. Vanligvis en ektefelle eller nært familiemedlem, bør en nødtelefon være lett tilgjengelig og kompetent til å ta medisinske avgjørelser på dine vegne. For å spare plass, forkorte "I nødstilfelle" som "ICE", og eliminere parentes i telefonnummeret. For eksempel kan din nødtelefon linje lese "ICE 555 555 1234."

Spesielle hensyn

Avhengig av dine spesielle medisinske behov, kan det hende du må endre formatet på medisinsk varsle armbånd. Det er viktig å inkludere alle kritiske informasjonen, slik at du får riktig medisinsk behandling. Konsultere legen din med spørsmål eller bekymringer om gravering på medisinsk varsle armbånd.

Om medisinsk Alert Armbånd for Kids

Om medisinsk Alert Armbånd for Kids


Medisinsk varsle armbånd for barn er vant til å betegne vital informasjon om et barns tilstand. Armbåndet inneholder informasjon om medisinsk eller psykologisk tilstand den enkelte har så det kan behandles riktig i tilfelle en nødsituasjon. Det er ment å gjøre andre oppmerksomme på barnets spesifikke omstendigheter, slik at de kan behandles på en mest mulig korrekt og effektiv måte. I tillegg gir armbåndet barnet og hennes familie en følelse av trygghet.

Betydning

En medisinsk varsle armbånd kan innskrevet med opplysninger om en tilstand, sykdom eller alvorlige allergier at barnet har.

Identifikasjon

Leger ofte ber om at barn som har forhold - for eksempel diabetes, astma, epilepsi, er visuelt, hørsel eller mentalt svekket, er under spesielle behandlinger, tar visse medisiner, og har alvorlige allergier - bære en medisinsk armbånd ID.

Misforståelse

Medisinske armbånd for barn har kommet en lang vei; de er nå laget for å se ut som vanlige smykker slik at barnet ikke trenger å føle selvtillit bevisst om armbåndet og hva andre vil tenke på det.

Typer

Armbåndene er tilgjengelige i diverse stiler, størrelser, farger og materialer (inkludert rustfritt stål, sølv, gull, platina, kobber, wire, lær, plast, og beaded).

Funksjoner

De kan være personlig, pyntet og innskrevet med charms, symboler og bokstaver i tillegg til medisinsk informasjon.

Betraktninger

Når du velger en medisinsk armbånd for et barn, er det viktig å sørge for at det er holdbar, komfortabel og passer hans livsstil og personlighet.

Potensiell

Før du bestiller en medisinsk armbånd, er det verdt å kontakte barnets forsikringsselskap for å se om det kan være dekket.

Hva å sette på en medisinsk Alert armbånd

Medisinsk varsle armband redde folks liv hver dag over hele verden ved å varsle nøds helsepersonell av offerets medisinske behov. Det er på tide å ta opp din kjæres allergi eller sykdom detaljer om en medisinsk varsle armbånd i tilfelle av medisinsk nødstilfelle. Leger og annet helsepersonell vil se instruksjonene på armbåndet og behandle din kjære en tilsvarende.

Identifikasjon

Identifisering av sykdommer som Alzheimers bør registreres på offerets person i form av en medisinsk varsle armbånd for hans sikkerhet. Dette vil tale for offeret bør han bli uføre ​​eller glemmer hvor han er bosatt, eller til og med navnet hans. Alzheimers ofrene ofte blir forvirret og befuddled, glemme alt de har sagt og gjort nylig. Men den langsiktige minne stort sett upåvirket, offeret å huske i detalj, events for lenge siden.

Teorier / Spekulasjoner

Hvis offeret er helt arbeidsufør eller kanskje i koma når hjelpen kommer, forsvarlig registrering av mat og medisiner allergier, for eksempel penicillin, på en medisinsk varsle armbånd kan redde offeret lider alvorlige konsekvenser på grunn av en alvorlig allergisk reaksjon som anafylaksi, som kan resultere i død.

Misforståelse

Diabetisk koma kan, for et utrent øye, likne drukkenskap. Svimlende og slurring av ord er til stede med et tilfelle av diabetisk sjokk, som kan utvikle seg til diabetisk koma. Døden kan oppstå hvis hjelp ikke er søkt umiddelbart. Smell pusten av offeret for alkohol; hvis ingen er til stede, behandle for diabetisk sjokk. Hvis offeret er sammenhengende, spør om hun har spist i dag. Appelsinjuice, brus (nondiet), sjokolade - noe med sukker - bør gis umiddelbart fordi offerets blod-sukker nivå er farlig lavt (hypoglykemi). I situasjoner som dette, er en medisinsk varsle armbånd som sier offeret diabetiker kan redde dyrebare minutter, kanskje hennes liv.

Fordeler

Pasientens lidelse skjoldbrusk forhold krever daglig medisiner for å fungere normalt. Uten riktig medisinering, lider deres metabolisme og deres helse gradvis svikter. En medisinsk varsle armbånd kan varsle innsatspersonell til behovet for medisiner og reduserer forekomsten av medisinske feil på grunn av kontraindikasjoner.

Advarsel

En medisinsk varsle armbånd skal brukes ved lider noen av følgende tilstander: hjertesykdommer, autisme, Parkinsons sykdom, astma, epilepsi, kreft, hemofili, høyt blodtrykk (hypertensjon) og latex eller matallergier. Behandlingen kan gis umiddelbart uten frykt for underliggende medisinske tilstander.

Retninger for Feel Secure Unit Medical Alert System

Hvis du har en eldre eller funksjonshemmet elsket en som bor alene, kan du bruke mye tid på å bekymre hans eller hennes sikkerhet mens du er borte. The Feel Secure enhet ved Telemergency er en enhet som vil ringe et forhåndsbestemt nødnummeret, og spille en innspilt melding i tilfelle et problem. Noen få skritt er nødvendig for å sette enheten opp slik at brukeren kan få den medisinske hjelpen han eller hun trenger med bare ett trykk på en knapp.

Bruksanvisning

Flytt "Record / Normal" bytte til "Record" posisjon når enheten har blitt installert. Trykk på "E1" -knappen, som har en førstehjelps symbol på den, og hold den nede i noen sekunder til du hører et høyt pip, indikerer at du nå kan spille inn meldingen.

Snakk langsomt og tydelig inn i enheten for å spille inn meldingen. Meldingen du spiller må være mindre enn 10 sekunder lang, og vil bli hørt av krisepersonell i tilfelle av en hendelse. Sørg for å inkludere adressen til hjem og nevner at det er en medisinsk krise og hjelp er nødvendig.

Vent til en annen pipelyd for å indikere beskjeden ble spilt inn. Du vil da høre meldingen spilles tilbake til deg. Hvis du ønsker å spille inn meldingen på nytt, trykk og hold knappen som du gjorde i trinn 1. Hvis du er fornøyd med meldingen, gå videre til trinn 4.

Plukk opp telefonen koblet til enheten. Trykk på "Lagre" -knappen etterfulgt av "E1" -knappen igjen. Trykk "1" etterfulgt av "#" tasten. Tast inn nødnummeret du ønsker enheten å ringe så du ville gjort hvis du skulle kalle det. Trykk på "#" knappen igjen for å lagre og du vil høre to pip. Flytt "Record / Normal" bytte tilbake til "Normal" posisjon.