Digidexo.com

sunn laow

Hva er en sunn alder å begynne å trene?

Hva er en sunn alder å begynne å trene?


Alle kan ha nytte av trening, uansett hva deres alder. Men det er mye lettere å trene inn i alderdommen hvis du har bygd en livslang fitness foundation som startet i ung alder - for ikke å nevne de mange helsemessige fordeler som påløper under en levetid på regelmessig mosjon. Spørsmålet om når det er trygt for barn å begynne å trene har vært heftig debattert i årevis. Imidlertid er gamle tro at ulike former for trening er skadelig for barn å bli erstattet med ny forskning som beviser noe annet. Når utført på en progressiv måte og med bevissthet om de spesielle behovene til ungdom, det er sunt - selv anbefalt - å begynne å trene på et tidlig alder.

Spesielle hensyn

Før bestemme et passende nivå av trening for et barn, er det viktig å forstå at barn ikke kan være de samme biologiske eller emosjonelle aldre, selv om de har samme kronologiske alder. Sport deltakelse og trening for atletisk konkurranse ofte starter så tidlig som 6 år, men det er ikke mulig å foreta en absolutt angivelse av når et barn er gamle nok til å begynne å trene. Barn er ikke små voksne, og deres fysiologi er ikke det samme som en voksen. For å finne den tryggeste trenings resept for barnet ditt, ta kontakt med sin barnelege.

Kardiovaskulær trening

Ifølge National Academy of Sports Medicine, kan ungdom være i stand til å utmerke seg i utholdenhetsaktiviteter fordi deres VO2 peak, den maksimale mengden oksygen kroppen er i stand til opptak og bruk, er lik som voksne når justert for kroppsvekt. Men de er ikke i stand til å utføre høy intensitet utholdenhet øvelser så effektivt fordi de har færre glykolytiske enzymer for å konvertere glykogen til brukbar energi. Barn er mer følsomme for miljøvarme fordi de svette til lavere priser og ikke har fullt utviklede thermoregulatory systemer, så observere forsiktighet når barn er trener i varme miljøer.

Resistance Training

Selv om ungdom styrketrening har vært svært omstridt fordi muskler og bein er fortsatt i ulike stadier av dannelse, en stor 2010 gjennomgang publisert i "Pediatrics" tyder på at disse bekymringene ikke er garantert. Gjennomgangen analysert over 60 år med forskning knyttet til ungdom og vekttrening, og fant at barn dra nytte av øvelsen. Uavhengig av alder, ungdom som deltok i styrketrening minst to ganger i uken utstilt styrke gevinster. Konsistens var en viktig faktor i treningsresultatene, som ville være forventet.

Barn pleier ikke legge muskel bulk som voksne gjør; Men de få styrke. Forskere mener at dette kan være fordi deres nevromuskulære systemer blir mer effektiv, forårsaker større motorenheten rekruttering ved muskelkontraksjon.

Lagidrett

Lagidretter kan hjelpe barna bygge treningsbasen i tidlig alder mens læring verdiene av sportsånd og engasjement. Men det er viktig å holde idrett trening innenfor de fysiske grensene for et barn, basert på hennes individuelle biologisk utvikling. Det er også viktig å fokusere på moro og fitness uten overemphasizing behovet for å "vinne" for å hjelpe barn å opprettholde en sunn selvfølelse.

Hvordan tilberede sunne etter skoletid Snacks

Hvordan tilberede sunne etter skoletid Snacks

Etter en tøff dag på skolen, barna trenger å fylle bensin med en næringsrik snack. Prøv disse enkle ideer.

Hvordan tilberede sunne etter skoletid Snacks

•  Rør granola inn nonfat vanilje yoghurt for en kremet, crunchy snack.

stykke epler og tjene dem med en glob av peanøttsmør. La barna spre peanøttsmør på epleskiver med smør kniv.

Munch grønnsaker. Prøv de vanlige gulrøtter og stangselleri, og deretter legge jicama pinner, paprika strimler eller agurk skiver. Tilby lowfat ranch dressing som en dip.

Beat varmen ved å blande 2 c. is, 1/2 c. frossen appelsinjuice konsentrat, og 01.02 til 03.04 c. vann til en sunn, slushy drink.

Dip crunchy, bakte tortilla chips til fargerike, mild salsa.

Rist lowfat cheddar ost og legg den mellom to mais eller hel-hvete tortillas. Varme i mikrobølgeovn for en enkel quesadilla.

Chomp på trail mix laget av ristede nøtter, tørket frukt og en crunchy helkorn frokostblanding.

Hint

  • En heathy snack tilfører noe til ditt barns kosthold, som fiber, protein, vitaminer eller mineraler.
  • Hold kjøkken fylt med en rekke enkle, sunne snacks. Unngå at potetgull, høy-fett cookies og annen usunn snacks i huset.
  • Unngå å gi barn under 4 år nøtter eller mutter Butters, som de kan være choking farer.

Hvordan tilberede sunne Everyday Snacks for dine barn

Siden barna har små mager og vokser så fort, de trenger snacks. Her er noen enkle snack ideer.

Hvordan tilberede sunne Everyday Snacks for dine barn

Gjør Maur på en logg. Spre peanøtter eller mandel smør på selleri, deretter topp med rosiner eller solsikkefrø.

Dice søt honningmelon og la barna ha det gøy å spise biter med tannpirkere.

Pair lav-fett cheddar cheese med eple eller pære skiver.

piske opp en smoothie i blender. Kombiner myk tofu, en frossen banan og noen frosne jordbær.

Slice hardkokte egg i båter og serverer dem med appelsinskiver.

Top popcorn med revet parmesanost for litt fiber og kalsium.

•  Varm opp lav-natrium minestrone suppe (hjemmelaget eller hermetisert). Serveres med hele korn crackere.

Ikke glem dagligdagse men næringsrik snacks som hel-korn frokostblanding med melk, kald pizza eller en halv sandwich.

Hint

  • Tilbyr snacks på relativt faste tider hver dag. Unngå å gi tilfeldige utdelt av mat.
  • Sunn hverdags snacks bør legge vitaminer, mineraler og fiber til et barns kosthold. De mest næringsrike snacks er mini-måltider.
  • Lager festene for sunne snacks i skap til alle tider.
  • Unngå å gi nøtter, mutter Butters og popcorn til barn under 4 år, som disse matvarene kan choking farer.

Hvordan man kan få barna til å spise sunn mat

Hvordan man kan få barna til å spise sunn mat


Som en naturlig mat kokk, er det vanskelig nok å prøve å få voksne til å spise sunt. Å få barn til å spise frukt og grønnsaker virker nesten umulig. Hvis alle dine barn ønsker å spise er kylling nuggets, grillet ost, pizza, mac og ost og potetmos-ikke gnage og ikke banke deg opp! Det er ikke for sent å angre noen av skadene. Du må bare være litt kreativ, litt sleipe og veldig tålmodig. Hvis du tar deg tid nå til å innlemme sunn mat inn i ditt barns kosthold-vil redde dem fra et liv med problemer prøver å skape en sunn livsstil. Plus, barn som er på et sunt kosthold har mer energi, mer fokus og mer selv-varme-som er å gi deg selv en gave også. Her er mine forslag til noen morsomme og spise sunt.

Hvordan man kan få barna til å spise sunn mat

Hvordan å snike i sunn mat

Mos små mengder spinat og legge til kjøttdeig i hamburgere, gradvis øke mengden hver gang. Når toppet med ost og lite sukker ketchup, det er svært lite smak forskjellen.

Serveres med ovnsbakte frites ved tynt slicing poteter, kaste i olivenolje og salt og pepper og baking ved 400 grader C i 30 minutter til skarpe.

Når du foretar mac og ost, bruk ris eller hvete pasta med masse ost, men kjøpe et merke som ikke er veldig mørk brun, slik at de ikke vil ta på.

Hvordan å gjøre det morsomt og få barn involvert

Skjær opp kuber av frukt og gi spydene, marshmallows og smeltet sjokolade å gjøre narr fondue.

Utarbeide en taco bar, men la barna bestemme hva du skal sette på sine elendige. Gi oster, salsa, guacamole, salat. Du kan oppmuntre dem til å gjøre gode valg, men la dem gjøre det faktiske arbeidet gjør dem føler seg inkludert og uavhengig.

Hvordan å kamuflere Mat

innlemme godt stekt blomkål i potetmos ved å kombinere med smør, melk og salt. Mos veldig bra for en sunn stivelse som vil lure noen.

Finhakk rød paprika og tomater og bland inn i kjøttpudding og Sloppy Joes. Barna vil ikke engang merke til den ekstra grønnsaker, men vil merke den ekstra smaken!

For en sunnere pizza, puré kokte grønnsakene i marinara saus og topp med revet mozzarella på en butikk-kjøpte pizza dough.

Bland mais kjerner med finhakket kokt gul squash, tilsett smør og salt og revolusjonere en barneklubb favoritt.

Hvordan jobbe med det de allerede liker

Legg sunne elementer til mat barnet ditt allerede spiser. Det er mange barnevennlige matvarer som har potensial til å bli mye sunnere.

Blend bananer og antioksidant-rike blåbær i smoothies.

Mix ekte frukt og grønnsaker som bananer, bær og potets søtpoteter i muffins, og server med en ekte frukt spredning.

Bruk hele korn brødet for grillet ostesmørbrød og toast vel slik at barna ikke vil merke den mørkere farge.

Gjør sunne arme riddere ved hjelp av hele korn brødet dyppet i egg og dekket med frukt, melis og lønnesirup.

Hint

  • Ikke prøv å fake barna ut. De vil mest sannsynlig ta på hvis du setter en tallerken med mat foran dem at de aldri har sett. Trikset er å innlemme mat som de kjenner og elsker og snike i sunn mat de trenger.
  • Hvis barna er fortsatt babyer, PLEASE mate dem ekte, god mat. Jeg spiste escargot da jeg var 3 år gammel, og jeg hadde ingen anelse om hva en kylling nugget var. De er mer utviklet enn vi gir dem kreditt for. Ikke se på barnemenyen. Ikke gi dem noe som du ikke ønsker å sette i kroppen din. Det vil spare deg fra de slu taktikk som jeg har bedt deg om å ty til.

Sunn mat til barn

Sunn mat til barn

Gir sunn mat for barn er blitt et økende problem. USA spesielt har sett økende forekomst av fedme hos unge mennesker. Det har ført til at flere barn enn noen gang før møte høyere risiko for hjertesykdom, diabetes, kreft og andre forhold. Eksperter, inkludert dietitians og USA Surgeon General, er enige om at dårlig mat valg er en viktig faktor til at et økende antall barn strever med å kontrollere sin vekt.

Ved Numbers

Forekomsten av fedme hos barn og tenåringer har tredoblet de siste 20 årene. Den amerikanske Surgeon General peker til usunt kosthold som en viktig faktor i denne utviklingen.

Sunne valg

The Food Pyramid for Kids, skapt av US Department of Agriculture, kan tjene som en nyttig guide til sunn mat for barn. Pyramiden anbefaler disse sunne matvalg:

Korn: seks gram hver dag. Hel-korn korn og brød er best.

Grønnsaker: 2-1 / 2 kopper hver dag

Frukt: 1-1 / 2 kopper hver dag. Fersk, fryst eller hermetisk frukt gjøre et bedre valg enn juice, som har høye sukker.

Meieri (inkludert melk, ost, yoghurt og sjokolademelk): to kopper hver dag for barn i alderen 2-8; tre kopper for eldre barn og tenåringer.

Kjøtt og bønner: fem ouces om dagen. Magert kjøtt som kylling, kalkun og fisk er best. Nøtter og bønner gir også protein.

En sunn balanse

Ifølge American Dietetic Association, mange amerikanske barn spiser for mye protein (kjøtt og bønner), for mye sukker og salt, og ikke på langt nær nok frukt og grønnsaker. Løsningen: bedre mat valg.

Sunn Replacements

The Surgeon General anbefaler å holde lav-fett melk, frisk frukt og grønnsaker på kjøkkenet i stedet for brus, søtsaker og pakket snacks.

Sjekk etikettene

Selv matvarer som synes sunn kan inneholde overraskende store mengder sukker, søtningsmidler eller salt. Selv matvarer merket som kosthold kan ha mye kalorier. Når mat shopping, anmeldelse ingrediens etiketter og notert porsjonsstørrelser nøye. Velg matvarer med lavt sukker, salt-og fettinnhold.

Det viktigste måltidet

Frokost gjør en god start på dagen. Det amerikanske Department of Agriculture siterer forskning at barn som spiser frokost er bedre ernært, mer våken og mer sannsynlig å være aktiv i løpet av dagen.

Sunn BMI for barn

Sunn BMI for barn

Body Mass Index (BMI) beregnes ved å ta hensyn til en barnets høyde og vekt. BMI brukes til å bestemme omtrentlig kroppsfett; det varierer etter alder og kjønn. Ofte er BMI plottet på en BMI-for-alder diagram som gir persentil rangeringer sammenligne barnet med andre av hans samme kjønn og alder. Kartet vil også indikere hvorvidt er barnets vekt regnes som sunn. The American Academy of Pediatrics anbefaler at leger beregne et barns BMI begynnelsen i en alder av 2. sunn vekt områder endres med hver måned i et barns liv.

BMI Formula

Formelen for beregning av BMI er vekt (lb) / høyde (i) squared x 703. En online kalkulator er tilgjengelig fra Centers for Disease Control (se Ressurser).

BMI Charts

BMI vekstkurver står for en rekke faktorer, blant annet vekt, lengde, alder og hodeomkrets. De kan også fås fra CDC (se Ressurser).

BMI Ranges

BMI hos barn varierer vanligvis fra 12 til 34. Sunn BMI er avhengig av barnets eksakte alder og høyde på et bestemt tidspunkt. Dermed er det umulig å si nøyaktig hva en sunn BMI er.

Hva BMI Bestemmer

BMI er en indikator på hvor mye fett i kroppen, og kan brukes til å avgjøre om et barn er undervektige, overvektige eller fete.

BMI Kategorier

Persentil rangeringer er brukt til å avgjøre hvorvidt barnet er i en sunn BMI og vekt. Dersom BMI persentilen er under 5 prosent, er barnet undervektig. Hvis det er alt fra 5 til 85 prosent, blir barnet anses å være på en sunn vekt. Dersom BMI persentilen er 85 til 95 prosent, blir barnet som overvekt, og noe over 95 percentilen regnes som overvektige.

Andre tester for å fastslå Body Fat

Mens BMI beregninger blir brukt som et screening-verktøyet, er andre tester som ofte er nødvendig for å bestemme fettinnholdet i kroppen. Tar en hud-fold måling er en måte der en lege kan vurdere kroppsfett. Dessuten kan dual energy x-ray absorptiometry og undervanns veie benyttes for å måle fett.

Sunn snacks for barna på sengen tid

Sultfølelse ved å høre ordene "sengetid" aldri svikter når det kommer til noen barn. Det er mange måter å ikke bare hjelpe berolige de "sultfølelse", men også for å bidra til å få våre barn i vanen med å spise sunt. Et stort pluss er at når du spiser et sunt karbohydrat snack på middagstid, våre barn får en sunn spark til sin serotonin produksjon, hjelpe dem til å få en bedre natts søvn.

Kornblanding og muffins

Spise en skål med frokostblanding og melk eller en helse muffin er en av de beste snacks for et barn å ha ved sengetid. De karbohydrater i korn og melk samt muffins bidrar til å stimulere dannelsen av serotonin i hjernen, forårsaker en dempende, søvnig effekt.

Frukt, yoghurt og peanøttsmør

Å ha et stykke frukt, for eksempel en banan, og eller en kopp yoghurt er også enda en sunn snack for barnet ditt for hans sengetid hungries. Du kan også tilby barnet ditt noen skiver av eple med peanøttsmør spredt på dem. Frosne druer eller noen granola blandet med rosiner er noen andre gode snack ideer.

Vafler, selleri og ost

Å gi barnet ditt en hel hvete vaffel, spres med hans favoritt yoghurt eller et stykke selleri spres med peanøttsmør er sunt, tilfredsstillende snacks at barnet ditt vil elske. Små terninger med ost servert med deres favoritt grønnsak er enda en måte å få barnet til å spise sunt, lav-fett fares, før de setter kursen mot søvn. Slå sine kveldssnacks rundt lærer dem å ha et sunt, variert kosthold og ikke slå til søtsaker eller sukkerholdig mat når de får snack cravings. Det er en vane som er sikker på å bære dem gjennom hele livet.

Hva er riktig kroppstemperatur for en sunn prostata?

Opprettholde en sunn temperatur for prostata ikke krever bevisst tanke. Prostata helse bør opprettholdes med et sunt kosthold, mosjon og prostata regelmessig. Men bortsett fra det bevisste arbeidet en mann gjør for å sikre hans prostata helse er det mylder av normale kroppsfunksjoner som beskytter prostata, inkludert kroppstemperatur.

Normal kroppstemperatur

Den normale menneskelige kroppstemperatur på 98,6 grader Fahrenheit eller 37 grader Celsius er en sunn temperatur for prostata. Prostata opprettholdes, sammen med andre organer, på en konstant temperatur på 98,6 grader. Hvis kroppen er for varmt, forsøker den å regulere seg selv gjennom svette. Likeledes hvis det er for kald, vil kroppen trekke varmen mot torso beskytte vitale organer, inkludert prostata.

Prostata Anatomy

Prostata ligger like under urinblæren. Den er gjennomtrengt av uretra, en transportkanal som fungerer som den store hovedvei for sæd og urin. Prostata er ansvarlig for å produsere en nærings væske som "forer" sperm før, under og etter utløsning. Ifølge boken, "Human anatomi og fysiologi," væsken som produseres i prostata er tenkt å spille en rolle i å løse opp slim cap dekker kvinnens livmorhals.

Prostate Cancer

Ingen bevis eksisterer samkjøre endringer i kroppstemperatur med prostatakreft. Prostatakreft begynner vanligvis i kjertel-celler og kalles adenocarcinoma.The kjertel-celler er den funksjonelle komponent av prostata som produserer næringsvæske som kombinerer med sæd. Ingen studier har blitt gjennomført for å måle effekten av uønskede kroppstemperatur på kjertel celler.

Betraktninger

Hvis kroppstemperaturen løfter utover 98,6 grader Fahrenheit anses det som en feber. Feber høyere enn 107 grader Fahrenheit kan denaturere enzymer og skade prostata. En feber er en normal reaksjon på sykdom, og skaper et fiendtlig miljø for invaderende bakterier; men en feber som varer for lenge eller går for høyt, kan ha negativ innvirkning på prostata eller det mannlige reproduksjonssystemet.

Forebygging / løsning

Ekstreme svingninger i kroppstemperatur er en fare for helse, inkludert prostata helse. Unngå ekstreme endringer i kroppstemperatur fremmer homeostase og hindrer akutt skade på prostatakjertelen.

Sunn mat ideer for småbarn

Småbarn trenger å spise en rekke matvarer for å få riktig ernæring. Noen småbarn kan være villig til å prøve noen form for ny mat, mens andre kan være ganske kresen. Foreldre bør fortsette å tilby et utvalg av mat å selv pickiest eaters. Dr. Sears anbefaler å tilby småbarn napp skuff --- en is skuffen som er fylt med en rekke forskjellige sunne matvarer. Noen dager pjokk kan bare spise én type mat, og det er OK, siden hun vanligvis vil spise noe annet senere på å balansere ut hennes ernæringsmessige inntak.

Dairy

Toddles trenger 2-3 kopper meieriprodukter som inneholder kalsium hver dag. Disse kravene kan oppfylles med helmelk, cottage cheese, ost og yoghurt.

Frukt

Småbarn bør tilbys frukt hver dag. Gode ​​valg er bananer, pærer, fersken, drue halvdeler, papaya, aprikoser, jordbær, tomater, meloner, mango, kiwi og 100 prosent fruktjuice. Småbarn bør spise ca 1 kopp frukt hver dag.

Protein

Småbarn trenger ca 2 oz. protein hver dag. Protein kan skaffes fra fjærfe, egg, oksekjøtt, svinekjøtt, fisk, peanøttsmør og tofu.

Grønnsaker

Småbarn også bør tilbys grønnsaker hver dag. Noen gode valg er erter, potetmos, yams, brokkoli, spinat, blomkål og kokte gulrøtter. Småbarn bør spise ca 1 kopp grønnsaker hver dag.

Karbohydrater

Småbarn trenger karbohydrater for energi. Gode ​​karbohydrat alternativene inkluderer ris, pasta, Graham sprakk, pannekaker, hvete frokostblanding, muffins, toast, bagels og havremel. Småbarn bør spise ca 3 oz. karbohydrater hver dag.

Andre alternativer for mat

Småbarn kan også nyte små smørbrød, supper, stuinger og smoothies.

Sunn mat Guide for Kids

Sunn mat Guide for Kids

Et sunt kosthold for barn innebærer en overflod hele korn, magre meieriprodukter, grønnsaker og frukt med proteiner som kjøtt, bønner og egg spist regelmessig, men ikke så ofte som korn, meieriprodukter, grønnsaker og frukt. I tillegg oljer og fett spises med måte. Daglig mosjon er også en viktig del av et barns sunt kosthold.

Best Foods for Kids

Fersk frukt, grønnsaker, magert kjøtt som kylling og kalkun, lav-fett vegetariske kjøtterstatninger, hele korn og lite sukker korn, magre meieriprodukter og hele korn er den beste maten for barn.

Prøv å gi barnet ditt frisk meloner, bær, baby gulrøtter og selleri som snacks i stedet for chips, pretzels eller informasjonskapsler. Bytt full-fett meieri med hud og magre alternativer og iskrem med nonfat yoghurt. Erstatte også magre vegetariske alternativer som veggisburgere når det er mulig. Plukk hel-korn brød, wraps og pasta enn hvitt brød og mel.

Å få barna til å spise grønnsaker

Å få barn til å spise grønnsaker kan være utfordrende. Slipping grønnsaker i matvarer er en flott måte å sikre barna få grønnsaker som trenger. Prøv å legge til grønnsaker og svarte bønner til quesadillas, eller bestille vegetabilske pizza i stedet for pepperoni eller vanlig ost. Grønnsakssuppe pakket i en termos til lunsj er en annen enkel måte å legge grønnsakene i et barns kosthold. Også prøve serverer gulrot juice i stedet for eple eller appelsinjuice til frokost.

Skjule grønnsaker i godbiter som i sjokolade zucchini muffins. Sjokolade muffins er fylt med sunn zucchini, men er så full av sjokoladesmak at selv pickiest barnet ikke vil oppdage zucchini. Prøv også svart bønne brownies og Sweet Pea guacamole.

Trening

Trening er en viktig del av et barns sunn livsstil. Det anbefales at et barn trening i minst én time hver dag. Barn som trener vil også ha sterkere muskler og bein, en slankere kropp og en lavere risiko for å utvikle debilitation forhold som type 2 diabetes, høyt blodtrykk og høyt kolesterol. I tillegg barn som er fysisk skikket sove bedre om natten, har et mer positivt syn på livet og er mer tilbøyelige til å håndtere fysiske og følelsesmessige utfordringer i skolen og livet.

Sunn Low-Fat Foods for Kids

Sunn Low-Fat Foods for Kids


Opprette sunne fettfattig mat for barna kan være morsomt for både foreldre og barn. Inkludert barna i matlaging kan du lære porsjonsstørrelser, ernæring informasjon og grunnleggende matlaging ferdigheter, som vil gi dem kunnskap de kan bruke i en mannsalder å brødfø seg selv og sin fremtidige familie.

Frukt

Barn er mer sannsynlig å prøve nye sunne, fettfattig mat hvis du presenterer dem på en morsom måte. Enhver type frisk frukt er en stor lav-fett mat for barna å spise og er lastet med næringsstoffer og vitaminer. Prøv å kutte fersk frukt i ulike former, for eksempel kiwi medaljonger eller melon baller. The Cleveland Clinic foreslår å lage smoothies ved å blande fettfattig yoghurt med en banan, juice og is (Referanser 2). Prøv å tilby dine barn frukt lær laget av tørket frukt som er presset inn i praktiske strimler. Frukt lær også er tilgjengelig hos din lokale helsekost butikk og kommer i smaker som fersken, eple, jordbær og blåbær.

Grønnsaker

Grønnsaker er en annen stor lav-fett mat alternativet for barna som gir viktige vitaminer og næringsstoffer for å vokse og utvikling. Ifølge American Dietetic Association, kan du prøve å skjære gulrøtter og selleri i pinner som er lette til toppen med redusert fett peanøttsmør eller kremost og topp med rosiner for å skape "maur-on-a-log" treat (Referanser 1). Grønnsaker er også stor for å dyppe i sauser som lav-fett ranch dressing. Prøv å lage en snack tallerken med brokkoli, blomkål, skiver agurk og baby gulrøtter med en liten bolle med ranch dressing eller gjøre skiver friske tomater, overstrødd med salt og pepper med en side av lav-fett cottage cheese for en ettermiddag snack.

Morsomme Low-Fat Smørbrød

Smørbrød er en lav-fett mat alternativet for barn som kan serveres i en rekke former og størrelser. Bruk cookie cutters å kutte på ulike former i smørbrød som stjerner, ruter, hjerter eller firkanter. Lage mini-smørbrød på en redusert fett middag roll for en lav-fett, bite-sized snack eller et måltid. Du er sikker på å få et smil ut av barna dine ved å servere og "inside-out" sandwich ved å pakke lav-fett deli kjøtt og skivet ost rundt en sesamfrø brød pinne.

Fast Low-Fat Snacks

Tid er alltid nøkkelen i å forberede snacks og måltider for barn. The American Dietetic Association fremmer raske, lav-fett snacks alternativer inkluderer varmer en kopp tomat eller grønnsakssuppe og serverer med hel-korn crackere eller mikrobølgeovnen en liten bakt potet og topping den med salsa og lav-fett cheddar cheese (Referanser 1). The Cleveland Clinic antyder lage mini-pizza i en Jiff ved å sprute en lav-fett engelsk muffin med pizza saus, dryss den med fettfattig ost og mikrobølgeovnen før osten smelter (Referanser 2).

Lys Sweets

Søte godbiter trenger ikke å være forbudt med lavt fetterstatninger som en iskrem smørbrød alternativ laget ved hjelp av lav-fett frossen yoghurt spredt på to Graham sprakk. Legg skiver bananer før du setter de to Graham sprakk sammen for ekstra smak. Skrell en banan og dukkert i lav-fett yoghurt og rull den i knust frokostblanding. Sett i fryseren og tjene som en flavorful alternativ til popsicles. Samle hele familien for alternative banan deler laget av bananer toppet med forskjellige smaker av fettfattig yoghurt og drysset med granola eller knust, hel-korn frokostblanding.

Sunne dietter for Preteens

Ifølge Center for Disease and Prevention, 9 millioner USA pre-teens er overvektige. Denne epidemien er direkte knyttet til utvikling av type 2 diabetes hos barn og tidlig risiko for hjertesykdom og kreft. Spise et sunt kosthold starter i hjemmet. Det er essensielle barn blir introdusert for sunn mat slik at de kan lage god mat beslutninger utenfor sitt hjem og senere i livet.

Kalorier

Tweens trenger å spise riktig mengde kalorier. Den kaloriinntak varierer avhengig av alder, høyde og fysisk aktivitet. Hvis barnet ditt er aktiv i idrett, han / hun trenger å spise mer kalorier for å fylle opp kroppen med nok energi. En generell retningslinje for 1970 til 2200 kalorier for gutter og 1740 til 1845 for jenter er anbefalt; Det er imidlertid bedre å få et bestemt nummer. Kalori kalkulatorer er tilgjengelig online eller en konsultasjon med en lege kan bestemme riktig mengde kalorier barnet ditt trenger.

Kalsium

Mange voksne lider av kalsiummangel, som kan spores tilbake til barndommen. Fra fødsel til alder 30 til 35, er kroppen i stand til å lagre all kalsium spist for å beskytte og opprettholde benene. Det er vesentlig for vekst og bentetthet. Etter 35, kan legemet ikke lenger lagre kalsium og må etterfylles kontinuerlig. Ved å innlemme mat rik på kalsium (melk, mørke, grønne blader - grønnkål, spinat, grønne grønnsaker), tidlig i livet, folk blir vant til å spise visse matvarer som blir fordelaktig senere i livet. Pre-teens er anbefalt å ha minst 1300 mg kalsium om dagen.

Iron

Anemi er den ledende sykdom blant pre-tenåringer på grunn av jernmangel. De første tegnene er utmattelse og tretthet, men anemi kan føre til alvorlig kronisk sykdom. I anemi, er hemoglobinproduksjon redusert og ikke nok røde blodlegemer er laget for å hjelpe til transport av oksygen. Barn i denne alderen gå gjennom vekst spruter, noe som betyr at kroppen trenger mer vitaminer og mineraler enn det en gang gjorde. The Office of Kosttilskudd anbefaler 8 til 10 mg jern per dag. Det er best å spise jernrike matvarer som: kylling, biff, havregryn og bønner.

Bearbeidet mat

Pre-teens er de raskest voksende forbrukerne i Amerika. Dessverre er mange bearbeidet mat markedsført mot denne aldersgruppen. Det er viktig pre-teens ikke utvikle en smak for raffinert sukker eller bearbeidet mat og junk mat. Godteri, brus og andre søtsaker bør også være begrenset. Det er umulig å se hva barna spiser på skolen, venners hjem eller på restauranter. Men ved å gi sunne, ernæringsmessige mat hjemme, kan pre-teen være mindre sannsynlighet for å kreve eller ønske usunn mat.

Vegetarianere

Det har blitt påvist et vegetarisk kosthold er en av de sunneste dietter; Men mange nye, unge vegetarianere er uneducated om å spise riktig mat; og ender opp med å spise det meste karbohydrater. Hvis barnet ditt er interessert i en vegetarisk livsstil, lære ham eller henne viktigheten av protein substitutter som: tofu, tempeh, mørke, grønne blader og belgfrukter.

California sunne familier Program

The California sunne familier Program (CHFP) formål er å gi lavpris forsikring for helse, tannhelse og visjon dekning til uforsikrede barn av familier som er lav inntekt, men som ikke kvalifiserer for Medi-Cal.

Historie

CHFP startet i juli 1998, som svar på Barnas Health Insurance Program, godkjent av Kongressen i 1997 Ett år senere ble 145 000 barn påmeldt og med september 2003, 690 000 hadde meldt.

Finansiering

Programmet er finansiert ved en kombinasjon av føderale regjeringen og California statlige midler. Siden begynnelsen har finansieringen vært på risiko mange ganger. I begynnelsen av 2009, President Obama undertegnet Barnas Health Insurance Program Reauthorization Act of 2009 Denne loven ga statene ytterligere fire og ett halvt år med finansiering. I 2009, kostnaden av forsikring til familiene som deltok barn varierte fra $ 4 til maksimalt $ 51 per familie per måned.

Innmelding Kvalifikasjoner

Barn melde deg på CHFP må være under 19 år og enten en amerikansk statsborger eller en juridisk innvandrer. Retningslinjer familiens inntekt endre hver April, men kvalifiserende familiens inntekt kan være to til tre ganger høyere enn det som er tillatt for Medi-Cal.

Helse planer

Programmet tilbyr 36 planer fra en rekke leverandører, inkludert Blue Shield, Blå Kors, Kaiser Permanente og lokale fylker.

Dekning

CHFP dekker sykehus, lege omsorg, reseptbelagte legemidler, godt barn og forebyggende screening tjenester, familieplanlegging, psykisk helsevern, alkohol og narkotika behandling, fysioterapi, logopedi, ergoterapi, laboratorietjenester, tannlege og optiker.

Hvordan å lage sunn velsmakende snacks for barna dine

Hvordan å lage sunn velsmakende snacks for barna dine


Det er viktig for barn å lære sunne matvaner for å etablere et grunnlag for deres fremtidige velvære. En kombinasjon av små måltider og snacks i mellom hvert vil føre til et sunt og balansert kosthold for barnet. Bruk av sunn mat, på en morsom måte, vil åpne et barn til en rekke bra-for-deg snacks som er fulle av næring og lite kalorier.

Hvordan å lage sunn velsmakende snacks for barna dine

Bruk barnevennlige frisk frukt og grønnsaker. Lag en morsom snack ved å bruke frukt og grønnsaker for å skape en karakter. For å gjøre det en interaktiv snack, gi barnet alle bitene av snack og skape det sammen. Bruk peanøttsmør eller lav-fett fall som lim for å holde delene sammen.

Substitute yoghurt for sukkerholdig snacks. Lag yoghurt parfaits av lagdeling yoghurt, frisk frukt og nøtter i en bolle eller parfait glass. Du kan også bruke yoghurt som en dip for frukt og grønnsaker skiver.

Lag en sti blanding laget av sunne elementer. Tørket frukt, hele korn pretzels, nøtter, frø og hele korn korn kan brukes for trail mix. Gi barnet mulighet til å skape sin egen sti blanding ved hjelp av disse elementene.

Gi barnet en lav-fett eller lav-kalori drink til å gå sammen med snacks. Bruk 100 prosent fruktjuice, skummet melk eller hjemmelaget iste.

Billig sunn snacks for barna

Billig sunn snacks for barna


Lage sunn, billig snacks for barna kan være utfordrende for travle foreldre. Barn kan være kresen eaters og motvillig til å prøve nye matvarer, mens peewee gruppepress kan føre til en affinitet for dyre, pakket snacks. Making nøysom snacks som appellerer til fortsatt voksende paletter er mulig med litt kreativitet. Making snacks fargerik og visuelt tiltalende hjelper opp "wow" faktor. Du vil spare penger og vil ha mer kontroll over ditt barns kosthold.

Maur på en logg og Variasjoner

Peanøttsmør og andre mutter Butters er fullpakket med protein, som er så viktig for barn i vekst. En kreativ måte å tjene mutter smør til barna er å gjøre "Maur på en logg." Skjær opp noen selleri og fylle den konkave delen med peanøttsmør; Dette er den "log". Dryss med rosin "maur".

Barn har også en tendens til å nyte mutter Butters utflytende på frukt skiver, som epler, pærer og bananer. Det er en billig måte å sørge for at de får fiber, vitaminer og proteiner, alt i ett skudd.

DIY Trail Mixes

Barn kan nyte snacks mer hvis de deltar i utarbeidelsen. Selv svært små barn kan lage sin egen billig trail mix med litt hjelp fra en voksen. Lag en sunn "trail mix buffet" ved å fylle plastbeholdere med ikke-bedervelige hele matvarer, som for eksempel tørket frukt, nøtter, granola, hele korn pretzels, hele korn, sukkerfrie frokostblandinger og carob chips. Ved hjelp av en skje, kan barna mikse og matche for å skape en annen sti blanding hver dag. Oppbevar blandingen i plast glidelås poser for å bringe til skolen eller på turer.

Smoothies

Smoothies er sunt, nøysom "vibrering" at barn i alderen ett til 99 har en tendens til å nyte. De er enkelt å lage, er naturlig søt og er fullpakket med vitaminer og fiber. Smaken og ernærings mulighetene er uendelige. Alt du trenger er en blender.

Figur på ca 1 kopp soya, ris eller kokosmelk eller yoghurt per porsjon. Kaste i litt frisk eller frossen frukt, for eksempel bringebær, blåbær, jordbær, mango og ananas. Du kan selv gjøre en sjokolade peanøttsmør smoothie ved hjelp av sjokolade soyamelk og peanøttsmør.

Skiver opp, frosne bananer lage næringsrik, tykk smoothie baser. Bare skallet overmodne bananer og fryse i tett tillukket plastposer. For å gjøre smoothies enda tykkere, kaste i noen Graham eller dyr kjeks.

For å få barna til å konsumere mer greener, kan du selv legge til en håndfull spinat eller grønnkål til frukt smoothie. Den sterke smaken av bærene utsletter smaken av grønnsaker.

Homemade Ice Pops

Making is spretter fra scratch er et blunk, og de gjør forfriskende, sunn godbiter og gi barn med ekstra væske i sommermånedene. De er også fargerike, noe som kan gjøre dem vises attraktive for barna. Du kan vanligvis kjøpe pop muggsopp på dollar butikker, og de betaler for seg selv etter ett bruk. Fantasien er eneste begrensning.

Fyll skuffene med juice, yoghurt eller sjokolade soyamelk. Du kan selv legge hele bær eller carob chips. For å få en "parfait" effekt, fylle skuffene en tredjedel fulle med en slags frukt juice eller væske (mango juice, for eksempel). La det fryse, deretter fylle en tredjedel med en kontrastfarge væske (vanilje yoghurt, for eksempel). Når det stivner, topp av med enda en kontrastfarge væske (tranebærjuice, for eksempel).

Hjerte Sunn mat valg for kronisk nyresykdom (CKD) Pasienter

Når nyrene fungerer normalt, de fjerner overflødig væske og avfallsstoffer fra blodet. Når nyrefunksjonen avtar, blir det mer vanskelig for disse avfallsprodukter som skal fjernes fra kroppen. Endringer i kostholdet ditt kan være nødvendig å redusere belastningen av nyrene og bremse utviklingen av nyresykdom. Lære å lage hjerte-sunne valg kan bidra til å forhindre ytterligere helseproblemer som du klarer nyresvikt.

Protein

Når proteinet er brutt ned i løpet av fordøyelsen, er et avfallsprodukt som kalles urea opprettet. Nyresykdom gjør det vanskelig for nyrene å effektivt eliminere urea. Reduser inntak av protein for å lindre noen av arbeidsmengden på nyrene dine. Store mengder protein finnes i animalske produkter, blant annet kylling, kalkun, fisk, biff, svinekjøtt og meieriprodukter. Eliminere disse matvarer fra kostholdet ditt, eller redusere dem betydelig.

Natrium

Natrium er nødvendig for riktig kroppsfunksjonen, men for mye natrium kan øke nyrene 'arbeidsmengde og føre til høyt blodtrykk. Natrium er ofte funnet i bearbeidet mat, brød, brus, hermetisert grønnsaker og supper og snacks som chips og pretzels. Eliminere disse matvarer fra kostholdet ditt for å hindre progresjon av nyresykdom, og redusere sjansene for å utvikle høyt blodtrykk. Redusere natrium inntaket bidrar til å administrere både nyresykdom og hjerte helse.

Fosfor

Personer med nyresykdom kan ha problemer med å kontrollere fosfatnivåene. Når for mye fosfor bygger seg opp i blodet, kan det føre til tap av kalsium fra skjelettet. Dette kan føre til beinbrudd og osteoporose. Begrens fosfor inntaket ved å unngå melkeprodukter, nøtter, øl, brus og tørkede bønner. Erstatte melkeprodukter med ikke-meieri creamers og melkeerstatning.

Kalium

Kalium er svært viktig for nyrefunksjonen og den samlede funksjon i kroppen. Imidlertid kan for mye kalium sette en belastning på nyrene, og gjøre det vanskelig for avfallsprodukter som skal fjernes fra blodet på en effektiv måte. For å redusere kalium inntak, unngå matvarer som søte poteter, epler, fisk og erter. Noen kalium kan fjernes fra kostholdet ditt ved å fjerne hud fra poteter og yams, hvor det meste av kalium er konsentrert. Kalium spiller en stor rolle i det kardiovaskulære systemet; å få riktig mengde kan bidra til å forbedre ditt hjerte helse mens du administrere nyresykdom.

Balansert kosthold

Eliminere en rekke matvarer fra kostholdet ditt gjør det vanskelig å få riktig mengde kalorier og balanse av næringsstoffer. En ernæringsfysiolog eller ernæringsfysiolog som spesialiserer seg i å arbeide med nyresykdom pasienter kan hjelpe deg å designe en diett plan som vil sikre tilstrekkelig kalori og næringsinntak, mens de eliminerer mat og drikke som kan bidra til progresjon av nyresykdom. Å gjøre gode valg for å administrere nyresykdom kan også forbedre ditt hjerte helse over tid.

Sunn vane Aktiviteter for Middle School

Sunn vane Aktiviteter for Middle School


Ungdomstiden er en så viktig, overgangs tid i livet til et barn. Livslang konsekvenser kan komme fra de beslutninger som fattes på denne tiden, på mange måter de trenger mer tilsyn og undervisning enn de noensinne gjorde før som de nærmer seg tenårene - voksenlivet truende i det fjerne. Med en fot i barndommen og én fot i voksen alder, de trenger en hjelpende hånd for å veilede dem.

Trening

Alle snakker om fedme-epidemien i barn. Ingen ønsker barna å slite med vektproblemer hele livet. Ifølge Center for Disease Control and Prevention, overvektige barn har høyere risiko for diabetes og andre langsiktige medisinske problemer, for ikke å nevne at det er rett og slett ubehagelig å være feit. Få dem i gang nå på en sunn livsstil, og de vil takke deg for det i årene som kommer. Få barna ut video og dataspill er en utfordring for alle foreldre. Mennesker, spesielt barn er ikke ment å sitte hele dagen. Daniel G. Amen, indikerer MD i sin bestselger "Change Your Brain endre kroppen din" at av alle de tingene han anbefaler, er den viktigste øvelsen.

Ernæring

Den ernæringsmessige diagram brukes i helsefremmende skoler Act av 2010 fastsetter noen retningslinjer som ville være bra å prøve og følge hjemme. Sørg for at barn i ungdomsskolen spise en porsjon mørkegrønne eller gule grønnsaker tre eller flere ganger per uke (to eller flere av disse bør være en av forskjellige utvalg), en annen frukt hver dag, en porsjon belgfrukter og hele korn. Fruktjuice bør ikke erstatte frukt, bør melk være skummet eller lav fett, komfort matvarer og drikker bør være lav i sukker, og lite fett.

Hygiene

Ungdomsskole barn fortsatt trenger å bli minnet om grunnleggende renslighet. Ting som tannpuss og tanntråd tennene må være vaner de føler ubehagelig ikke gjør. Det er alvorlige langsiktige konsekvenser for forsømme tennene. Vask hendene ofte, spesielt etter bruk av toalettet og før du spiser. Negler kan inneholde bakterier under dem slik at de bør holdes kort. Slike ekle vaner som bite negler eller dårlig bordskikk bør motet som de er skadelige for barna sosialt. Dette er en alder hvor barna begynner trenger deodorant, og bør dusje hver dag. De vokser opp, og trenger hver sjanse du kan gi dem å ha suksess i livet.

Sosialt liv

Barn trenger sosiale liv, og noen har en lett tid å lage og holde på venner, og å bli invitert, men noen gjør det ikke. For barn som kan være sjenert oppmuntre sosiale aktiviteter. Ikke bare vil dette hjelpe henne ikke være ensom, men det vil lære henne livslang ferdighet av å finne ting å gjøre og steder å møte mennesker. Se etter hendelser barnet ditt vil nyte å delta i. Ikke alle barn trives under de samme forhold. Noen liker lagidrett, men noen vil kanskje roligere aktiviteter, ting som bokklubber for barn, eller sjakklubber. Noen barn er typen utendørs og kanskje har lyst til å vandre eller fisk. Bruke ressurser som det lokale biblioteket eller rekreasjon sentre å finne aktiviteter som passer hvert barn som et individ, trenger ikke å passe en firkantet pinne i en runde hull.

Informasjon om Living en sunn livsstil for barn

Informasjon om Living en sunn livsstil for barn


Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, holde barna i god helse er den beste måten å bekjempe type 2 diabetes, hjertesykdom og mange andre problemer knyttet til barndommen fedme.

Limit Inaktivitet

Begrense mengden av TV og video spilletid barnet ditt har på daglig basis kan bidra til å oppmuntre andre mer fysiske aktiviteter. Oppfordre barna til å slå av spill og leke ute når det er mulig.

Sunne matvaner

Den største nøkkelen til en sunn livsstil for barn er sunne matvaner. Gir balanserte måltider og masse frukt og grønnsaker, hele korn og magre proteiner vil bidra til å holde barna friske. Hold deg unna fastfood og tungt bearbeidet mat.

Gjør øvelsen Fun

Making utøve aktiviteter moro vil bidra til å holde barna interessert. For eksempel går på familiens sykkelturer eller fotturer er en ideell måte å oppleve naturen og trener samtidig.

Limit Sweets

Mens barn elsker søtsaker som godteri, is og chips, kan de være svært usunt i store mengder. Selv om de ikke trenger å være helt ute av søtsaker, hvor mye junk maten de spiser bør alltid overvåkes nøye og reguleres.

Sette et eksempel

Barn ser opp til sine foreldre, og det kan være lettere for dem å følge en sunn livsstil hvis de er oppvokst rundt foreldre også nyter en sunn livsstil som innebærer sunne måltider og mosjon.

Sunn fitness vaner i barn i dag

Sunn fitness vaner i barn i dag


Fedme og lavt aktivitetsnivå til side, å bygge sunne treningsvaner hos barn setter dem opp for å lykkes senere i livet. Mosjon og en aktiv livsstil kan forbedre søvnvaner samt humør og holdning. Selv om barnet kanskje ikke umiddelbart ønsker å engasjere seg i fysisk aktivitet, kan noen enkle prinsipper bidra til å skape slike assosiasjoner. Husk, fitness bør bli sett på som noe hyggelig og positivt, ikke en straff.

Trening

Trening hos barn må modereres nøye, så mye av treningsprogrammer og rutiner som er egnet for voksne kan føre til felles skade på voksende ungdom. Mens oppmuntrende sit-ups, pull-ups og push-ups for barn, bør vekttrening bli kontaktet med en stor forsiktighet. Rådfør deg med en fysisk eller helsepersonell før vi går inn i noen program som er mer enn bare kroppsvekt øvelser.

Bygge mosjonsvaner hengsler på en kontingent forhold mellom glede av aktiviteten og resultatene som forbedrer helse og fitness. Gjør øvelsen tid fornøyelig, og barn vil se det som en belønning.

Aktivitet

Aktivitet kan utvide til noe så enkelt som å ta en tur eller være ute og aktive i minst 60 minutter om dagen. Oppmuntrende deltakelse i idrett og andre aktive lokalsamfunns og skolerelaterte klubber kan bidra til å bygge positive assosiasjoner med å være i fysisk god form og aktiv.

Family Time

Noen ganger hva som kan være mest vanskelig om instilling sunne treningsvaner er betydningen av foreldre å være en positiv innflytelse på barna. Hvis ønsket er å oppmuntre fitness og øvelser, foreldre må engasjere seg og delta i aktiviteter med sine barn og oppmuntre komme utenfor og spille spill eller mer tradisjonell trening.

På grunn av den makten som å være en rollemodell har på barn, er det fortsatt viktig for voksne å være konsekvent i sin oppførsel, som de vil bli emulert og kopiert av barn. Oppmuntre familien tid som er både aktiv og morsom.

Bygge Vaner

Barn har ikke den luksusen av erfaring og forståelse lengde effekten av trening på deres levetid. Som blir sagt, små barn krever tålmodighet fra foreldre i forhold til å bygge vaner. Positiv forsterkning av aktivitet og trening - innføre noe for å øke atferd, enten det er ros eller annen form for belønning - er avgjørende i å hjelpe bygge sunne vaner.

Sunn mat Actvities for små barn

Sunn mat Actvities for små barn


Engasjere små barn i aktiviteter som fremmer sunn mat. Vaner etableres tidlig i livet kan hjelpe dem å utvikle en sunn livsstil som de vokser. Læring sunne matvaner kan være morsomt hvis nærmet i en avslappet og morsom måte. Vis dem verdien av sunne matvaner ved å være et godt eksempel.

Little Chef

Gi din lille kokk sitt eget forkle til å henge på kjøkkenet. Når det er mat prep tid, la ham stå på en trinn krakk. Hvis han er i stand til, la ham prøve å bruke en popsicle pinne å "klippe" bananer mens mor kutter grønnsaker til middag. Hjelpe forberede sunn mat vil gjøre det mer attraktivt for hans gane.

Sunne valg

Hvis barnet ditt er veldig selektiv om hva du skal spise, gi ham flere sunne valg. Pile en liten tallerken eller plate med et utvalg av sunn mat. Inkluder fingermat som epleskiver, druer, jordbær, hele korn kjeks, myk ost og peanøttsmør spredt på toast trekanter. Målet er å gi et sunt utvalg, mens du lar henne til å gjøre egne valg.

Leke med maten

Toast et stykke grovt brød. Spre med en naturlig peanøtter eller mandel smør. Bruk tørket frukt som rosiner, tranebær, ananas og aprikoser å gjøre en smiley face eller bokstav i alfabetet. Dette vil hjelpe et barn gjøre narr forbindelser med sunn mat.

Tasting part

Tildele en dag i uken for en smaking fest. Introdusere to eller tre nye smaksopplevelser på en gang. Prøv geitost spredt på kjeks, fersk guacamole med hele korn korn chips, stjerne frukt spiddet på en tannpirker med druer og banan hjul. La dem prøve det uten forpliktelse. En smak kan være nok for nå. På den annen side kan de oppdager en affinitet for noe nytt.

Bakedag

Bake sunne brød og kaker sammen. Et barn gamle nok til å stå på en stol ved siden av mamma på kjøkkenet kan hjelpe måle mel og sukker. Ikke forvent ham til å opprettholde en lang oppmerksomhet span i ung alder. Han kan ende opp med å spille mens du er ferdig med baking. Gi ham sin egen klump av brød eller pizzadeig å kna. Den sensoriske glede av å spille med deigen er tiltalende for små barn.

Advarsler

Mange sunn mat som peanøttsmør og nøtter er svært allergifremkall. Vær forsiktig med å innføre et lite barn til nye matvarer før du er sikker på sine allergier. Vær oppmerksom på choking farer som nøtter for barn under en alder av 3. Bruk alltid forsiktighet når matlaging med barn. Sikkerhet har alltid prioritet.