Digidexo.com

byll ved endetarmen

Medisinske årsaker til Byller

Når hårsekkene blir smittet eller betent, de produserer pus fylt støt kalt koker. Koker begynne så ømme klumper som er røde i utseende. De deretter fylle med pus, som får dem til å vokse til de bryte åpne, slik at pus å renne av. En gruppering av koker kalles en karbunkel. Carbuncles signalisere et område av infeksjon som er forbundet under huden. Mens det er flere medisinske årsaker til koker, alle er på grunn av en infeksjon forårsaket av bakterier staph.

Staph bakterier finnes på huden og i halsen og nesegangene. Selv om de fleste staph bærere utøve god hygiene, er det anslått at 10 til 20 prosent av befolkningen er bærer av bakterien. Staph bakterien overføres fra ett sted på kroppen til et annet ved hender og negler. Når det kommer i kontakt med et hakk eller rift i huden, kan det bli overført inn i hårsekken. Når dette skjer, produserer kroppens forsvarssystem nøytrofile, som er hvite blodlegemer utformet for å stoppe infeksjonen. Resultatet av deres arbeid er betennelse og puss, som er en kombinasjon av gamle, hvite blodceller, bakterier og døde hudceller.

Mens koker oftest oppstår hos friske individer, de som har en immunsvikt, anemi, diabetes eller en jernmangel er mer utsatt for kontrahering koker. De kan variere i størrelse fra ½ tomme til ¾ tommer i diameter, og kan oppstå hvor som helst på kroppen. Men de fleste koker er funnet på ansiktet, halsen, armhulene, rumpe eller lår på grunn av mengden av hår vekst i disse områdene kombinert med svette og friksjon.

Koker har normalt en 10-dagers levetid, selv om noen kan ta flere uker å fjerne. Det er viktig at koker aldri bli klemt eller stukket hull i hjemmet, fordi dette kan føre til ytterligere infeksjon og permanent arrdannelse. Bruke en varm vaskeklut i kok tre ganger om dagen vil hjelpe den til å sprekke og avløp. En over-the-counter antibiotika krem ​​kan brukes på området i tillegg. Det er viktig å sørge for at hendene er vasket etter behandling av en byll å begrense spredning av smitte til andre områder av kroppen.

Oppsøk lege hvis en byll vedvarer i mer enn to uker, eller hvis feber følger med det. En lege bør også kontaktes hvis det koke vises på forsiden eller ryggraden, er svært stor, eller hvis pasienten har en sykdom som undertrykker immunforsvaret deres. Leger vil vanligvis drenere store byller ved å lage et lite snitt i dem. Hvis infeksjonen er dypt inne i hårsekken, kan legen forskrive medisiner for å fjerne infeksjonen.

Hvordan kurere en tyggegummi byll naturlig

En tyggegummi byll er forårsaket av en abscessed eller infisert tann. De kan være svært smertefullt og gjør hverdagen elendig. Som med alle tann problem, er det best å oppsøke en tannlege slik at du kan bli behandlet deretter. Men noen ganger er vi ikke i stand til å gjøre det til tannlege kontor og må lide med smerte. Du kan redusere smerte forårsaket av en tyggegummi byll ved å tegne ut infeksjon naturlig.

Bruksanvisning

Swish hydrogen peroxide i munnen, rundt det infiserte området for å desinfisere det. Vær forsiktig med å svelge hydrogenperoksid. Hydrogenperoksid kan finnes på de fleste dagligvarebutikker og apotek.

•  Bland halv natron med halv matlaging salt for å lage en pakning rundt den infiserte tannen. Ta en våt bomullsdott og dip inn i blandingen. Plasser bomullsdott i munnen mellom sår tann og kinn. La bomullsdott i munnen i flere timer, bare å fjerne den for å endre for en ny pakning. Natron blandingen vil trekke infeksjonen ut.

Lett presse mot kinnet ditt i området rundt abscess å hjelpe presse infeksjonen (pus) ut. Ikke dytt for sterkt, eller du kan skyve pus inn i blodet, noe som kan føre til en alvorlig infeksjon.

Ta en tørr te-pose og legg den inni kinnet mot den infiserte tannen. Hold te-pose i området hele natten. Endre te-pose når den blir soggy. Teposen vil lindre betennelser.

Hint

  • En tyggis byll er et tegn på et underliggende problem. Kontakt tannlegen din så snart som mulig.

Ichthammol salve & Other Cures for Byller

Byller, også kjent som furuncles, er hovne støt på huden som oppstår fra bakteriell infeksjon i hårsekkene. Selv om ikke farlig, koker er vanligvis smertefullt og kan sive eller lekke pus. Herding koker vanligvis består av en kombinasjon av hjemmehjelp og et antibiotikum eller rengjøring salve. En salve brukes til å kurere byller er ichthammol salve, og det er ulike hjem rettsmidler. I noen tilfeller kan det imidlertid hende at du må gå til lege.

Ichthammol salve

Ichthammol salve, noen ganger referert til som svart tegning salve, er et produkt som inneholder svovelsyre skifer blandet med en bærer, slik som bivoks eller parafin. Salven er mildt korroderende og brukes til å fjerne urenheter slik som bakterier eller sopp fra huden.

Konsultere legen din før du bruker ichthammol salve, som han kan foreslå at koke må kirurgisk rengjøres først. Hvis han gir deg tillatelse til å bruke ichthammol salve, først rense koke med varmt vann og såpe. Påfør et tynt lag av salven direkte i kok i henhold til instruksjonene på flasken eller tube, og deretter dekke det berørte området med en steril bandasje.

Vask hendene grundig etter berøring en byll å hindre muligheten for smitte andre steder på huden. Gjenta denne prosessen daglig og overvåke dine symptomer for å sikre at byllen er i tilbakegang. Snakk med legen din hvis du ikke merker noen bedring over tid.

Hjem Rettsmidler

Mye av prosessen med herding en byll kan gjøres hjemme. Suge en vaskeklut i varmt saltet vann og bruke det til å koke. Gjør dette daglig i minst 10 minutter om gangen. Dette vil hjelpe koke brudd og renne mer effektivt. Påfør en over-the-counter antibiotika til det berørte området og dekke den med en steril bandasje. Forsøk aldri å tømme en byll ved å klemme eller piercing den.

Det er flere alternative legemidler som har vært kjent for å minske koker over tid. Bland 1 ts. av gurkemeie pulver i varmt vann og bruke den til å koke daglig. Dekk til huden med en steril bandasje etter dabbing på pastaen. Du kan også ta 450mg av gurkemeie pulver daglig i pilleform. I stedet for gurkemeie pulver, kan du også bruke tea tree eller lakserolje. Bruk disse oljer direkte til koke eller dab på huden med en bomullsdott.

Rengjøring

Hvis en byll blir alvorlig eller ikke avta over tid, kan det hende at legen trenger å rengjøre den. Hun vil vanligvis bruke en steril kirurgisk verktøy for å klippe eller hull på byllen, rense eventuelle pus eller infeksjon inne, deretter dekke koke med steril kompress. Dette vil hjelpe koke renne over tid. Ta noen antibiotika foreskrevet av legen din; disse vil bidra til å redusere levetiden til en byll og hindre videre smitte.

MRSA endetarm Symptomer

MRSA står for meticillinresistente Staphylococcus aureus. Denne bakterien har blitt resistente mot antibiotika som vanligvis brukes til behandling av staph infeksjon. Bakteriene er gjennomført på huden og nesen - og hos noen pasienter endetarmen - uten å vise noen symptomer. Bakteriene gevinster innreise til kroppen gjennom et kutt eller slitasje i huden. Symptomer ofte til stede som en hudinfeksjon.

Funksjoner

Symptomene på MRSA i endetarmen kan starte med kviser eller byller. Endetarmen kan være hoven og betent med infeksjon. Små støt på huden kan fort bli til smertefulle abscesser som kan kreve drenering av en lege.
Om lag en tredjedel av befolkningen har staph infeksjon på huden eller andre områder av kroppen, inkludert endetarmen. Personer som har staph infeksjon, men ikke viser noen symptomer er kolonisert og kan passere smitte videre til andre.
MRSA som finnes i endetarmen utgjør en alvorlig helserisiko dersom huden blir ødelagt på grunn av hemorroider eller andre sår på huden i denne regionen.

Identifikasjon

Byller og humper i endetarmen som faktisk MRSA hudinfeksjon må diagnostiseres av en lege å avgjøre om tilstanden er faktisk MRSA. En vevsprøve av det infiserte området er analysert for å verifisere om motstandsdyktig stamme av staph er ansvarlig for infeksjon.

Forebygging

Forebygging av symptomene på MRSA av rektum er et spørsmål om å holde bakteriene fra å komme i kontakt med en slitasje eller kutt. For å unngå å bli smittet med MRSA-infeksjon i endetarmen, ikke dele personlige elementer som håndklær og klær.
Hold sår dekket for å hindre at MRSA-bakterier infiserer et åpent sår.

Betydning

Symptomene på MRSA er raskt blitt en krise i det medisinske miljøet. Hold et øye med sår og hudinfeksjoner i endetarmen og få behandling så snart som mulig. MRSA er i dag mulig å behandle, men det kan bli resistente mot medisiner som brukes nå. Noen infeksjoner har allerede vist tegn til motstand mot de nyeste antibiotika.

Advarsel

Endetarmen er et følsomt område og kan være utsatt for huden sår og sår for de som lider av anal sprekker og hemorroider. MRSA som er tillatt å gå inn i kroppen i dette området kan infisere blod og bein hvis den forblir ubehandlet. Lungebetennelse forårsaket av MRSA-infeksjoner er en alvorlig komplikasjon og meget vanskelig å behandle.

Hud Kok Behandlinger

En byll er en infeksjon i huden der bakterier kommer inn i huden din og tetter en hårsekken. Det begynner som en rød kvise på huden din, og hvis ubehandlet, kan det øke i størrelse til å være like stor som en golfball. De fleste koker kan behandles hjemme, men hvis infeksjonen blir verre må du kanskje søke hjelp av en medisinsk faglig. Du bør aldri prøve å presse eller pop en byll; fordi de inneholder pus, kan dette føre til at bakterier for å spre seg og kan gjøre det verre. I tillegg, ved spratt en byll, kan bakterier inn i blodet, forårsaker en infeksjon i blodet.

Behandle en byll med varm komprimere og Tea Tree Oil

Å behandle en byll med en varm komprimere og tea tree olje, hell 4 ts av veldig varmt vann i en bolle. Tilsett 2 dråper tea tree olje. Ta en bomullsdott eller stykke gasbind og plassere den i vannet. Snurr den rundt for å fukte den og bruke den direkte i kok. Dekk med et stykke plastfolie og legg en bandasje over det. La den stå på i ca en time. Bruk denne komprimere to ganger daglig inntil koke danner et hode og avløp.

Behandle en byll med Grønnleire Paste

Å behandle en byll med en grønn leire lime, bland fire dråper tea tree olje med nok grønn leire pulver for å danne en lime. Påfør lim til det infiserte området liberalt. Dekk med en bandasje for en dag. Denne behandlingen, lagt til tea tree olje og varmt vann komprimere i kapittel 1, vil hjelpe koke fremdriften til et hode og avløp.

Behandle en byll med Antibakteriell Oil

Å behandle en byll med antibakteriell olje, kombinere en spiseskje av transportør olje med 20 dråper hver av tea tree olje og lavendel olje. Legg i ti dråper av timian og bland godt. Dypp en ren vask håndkle i veldig varmt vann. Bruk for å koke i 15 minutter. Fjern håndkle, deretter legge den antibakterielle oljeblandingen og dekk med en bandasje. Gjenta hver 2 til 3 timer før koke avløp.

Behandle en byll med brød Crust

Behandle en byll ved å fukte en brødskorpe med varm melk. Påfør brødskorpe i kok og sette en bandasje over det. Fjern brødskorpe to ganger om dagen og gjenta til byllen kommer til et hode og avløp.

Behandle en byll av Lancing og antibiotika

Hvis koke forverres over noen dager eller blir større, kan det hende legen din må behandle koke ved stikke det og forskrivning antibiotika. Lancing gjøres ved å lage et lite snitt i kok og fjerne infeksjonen. Det kan bli gitt antibiotika, avhengig av alvorlighetsgraden av infeksjonen. Det er noen mennesker mer utsatt for å få byller på grunn av immunsykdommer som diabetes. Hvis du har tilbakevendende byller, har din lege kjøre tester som kan avgjøre om du lider av en sykdom som gjør deg utsatt.

Hjem rette for en Kløe endetarm

Anal kløe, eller pruritus ani, er en intens kløe og irritasjon rundt den ytre åpningen av rektum, kalt anus. Anal kløe er et vanlig problem som har mange årsaker. Ifølge Drug Information Online, vanlige årsaker til anal kløe inkluderer tarmsykdommer, hudsykdommer, infeksjoner, hemorroider, rektal traumer, visse medisiner, og hudpleie. Anal kløe kan være ledsaget av blødning, svie og brenning på innsiden av anus eller rundt huden av anus. Huden rundt anus kan også bli skjellende og betent, forårsaker smerte og ubehag. Det er hjemme rettsmidler for å hjelpe roe kløende tarmen.

Self-Care og oppreisninger

Den type midler du kan bruke til å behandle anal kløe vil variere basert på årsaken til problemet. Den vanligste behandlingsforløp er egenomsorg, over-the-counter kremer og salver, eller endringer i kostholdet ditt, ifølge Mayo Clinic. Når den er riktig behandlet, anal kløe går som regel bort i ca en uke. Vaske grundig og unngå ting som kan føre til at anus blir irritert kan hindre anal kløe.

Å behandle en kløe anus eller endetarm, vaske området flere ganger om dagen, blant annet etter hver avføring. Rengjør du området forsiktig med baby våtservietter eller varmt vann og en ren vaskeklut. Unngå å bruke deodorant såpe og body wash. Alltid tørke området med et rent håndkle eller klut for å fjerne fuktighet. Etter vasking og tørking anus og rektum, bruke vaselin til området for midlertidig lindring. Vaselin vil umiddelbart rolig og berolige kløe og irritasjon.

Endring av type toalettpapir som du bruker kan også hjelpe anal kløe, sier Mayo Clinic. Ofte kan toalettpapir bli for slipemiddel for anus. Bytte til et bad vev som er mykt, uparfymert, og inneholder ingen fargestoffer. I stedet for å bruke tørr toalettpapir, våt vev med varmt vann for å rense anus etter bruk av badet. Alternativt kan fuktet baby eller baderoms våtservietter også brukes på sensitiv hud.

Unngå iført trange klær, undertøy og strømpebukse som kan holde på fuktigheten. Bruk alltid løs, bomull undertøy når du opplever anal kløe. Bomull er et pustende stoff som wont felle fuktighet ved endetarmen.

Prøv å begrense eller unngå alkohol, brus, krydret mat, og mat og drikke som er rik på vitamin C. Disse tingene kan ytterligere irritere anus. Også unngå matvarer som kan gi deg diaré eller får deg til å ha overdreven avføring.

Ikke skrap rektum eller anus når det klør. The Mayo Clinic sier, "skrape videre irriterer huden og fører til vedvarende betennelse." I stedet for å skrape området, bruke en ren, fuktig klut til å lindre kløe. Ta et varmt bad er også effektive.

Drug Information Online foreslår å bruke en "beaded eller mesh pute" når du planlegger å sitte i en lengre periode. Disse putene kan bidra til å redusere anal svette og fuktighet, og hindrer ytterligere irritasjon.

Advarsel

Med unntak av vaselin, kremer og salver som kjøpes over-the-counter bør ikke brukes til å behandle anal kløe mindre foreskrevet av lege. Hvis kløe i anus og endetarm vedvarer i flere uker eller forverres, må du kanskje søke medisinsk hjelp for å fastslå om det er en mer alvorlig understrekninger problem.

Rektal Brokk Symptomer

Endetarms brokk er sjeldne og ofte forveksles med hemorroider. Smerte, hevelse og ubehag er typisk for begge forhold, så å vite forskjellen mellom de to er et viktig skritt i behandling. Som med enhver medisinsk tilstand, er det viktig at du snakker med en medisinsk faglig om dine symptomer.

Distinction

Hernias er et fremspring av mykt vev gjennom et hull i en muskel. Hemorroider er kløende eller smertefulle områder på anus ved endetarmen. Begge kan være svært smertefullt, men bare hemorroider forårsake blødninger og kløe. Rektal prolaps er også noen ganger forveksles med en rektal brokk. Med en prolaps, symptomene er nærmere de av hemorroider, men inkluderer smerter ved avføring, slim eller blod i avføringen, og påvisning av noe som stikker ut når du tørker etter en krakk.

Synlige tegn

Hvis det er en klump eller fremspring ved eller nær rektum, er det en stor mulighet for at det er en brokk, skjønt andre forhold kan også produsere lignende klumper (for eksempel kreft). Brokk kan også være smertefullt ved berøring og flytte så fordøyelsen foregår.

Årsaker

Strain, løfte tunge gjenstander og fedme kan føre til brokk. Andre årsaker inkluderer en familiehistorie med brokk eller en opphopning av væske som legger press på magen.

Forebygging / løsning

Den beste måten å forhindre endetarms brokk er å gå ned i vekt, kan du besøke en lege regelmessig, ikke press under avføring og bruke riktig form når løfte tunge gjenstander. Hvis en brokk oppstår, kan kirurgiske prosedyrer presse de utstikkende vev tilbake inn i hulrommet og lukker rip eller hull i muskelveggen.

Advarsel

Forlate en brokk ubehandlet, spesielt en rektal brokk, kan føre til alvorlige medisinske problemer, inkludert vev død, infeksjon og koldbrann (en livstruende infeksjon som sprer seg raskt). Brokk kan ikke behandles hjemme. Forsøk på å skyve vevet tilbake på plass på egen hånd kan forårsake mer skade.

Årsaker til Skin Byller

Årsaker til Skin Byller


Huden koker, eller hud abscesser, er smertelig betent hudinfeksjoner. En hud koke er en lokalisert samling av bakterier og puss som svulmer i en rødlig hevet bump. Det blir fast å ta på som de hvite blodcellene fortsette å arbeide for å bryte ned infeksjonen. Abscess kan da bli ømme, som fører til pussdannelse, eller dannelse av hodet. Det fortsetter å hovne opp før det kan sprekke å drenere puss, eller åpnes for å drenere, av en lege. Det er mange årsaker som fører til dannelse av huden koker.

Årsaker

Byller kan dannes i en hårsekken som blir infisert. Noen inngrodde hår kan også forårsake koker å danne. De kan også dannes i tilstoppede porer eller svettekjertler som blir et fristed for bakterievekst. Koker kan utvikle seg fra et stikk, splint eller kutt som innfører bakterier inn i dermis laget av huden. Når huden er brutt, blir det utsatt for smitte.

Typer

De typer av byller omfatter cystisk akne, som er en infisert og tett oljekanal. En Pilonidalcyste er dannet i en hårsekken som ligger i eller i nærheten av endetarmen. Hidradenitis suppurativa stede som en samling av byller som danner rundt kjønnsorganene og i armhulene. En karbunkel er en byll som er forårsaket av mikroorganismen, Staphylococcus aureus. Også kjent som en furunkel, kan en karbunkel være ledsaget med frysninger og / eller feber.

Kompromittert immunitet

Koker vanligvis dannes på huden til mennesker hvis immunsystem kan være kompromittert, enten ved helsemessige forhold eller foreskrevet medisiner. Når kroppen ikke er i stand til å tilstrekkelig forsvare seg mot skadelig mikrobiell vekst, kan de samle inn og reprodusere eksponentielt, for å danne disse abscesser i huden.

Behandlinger

Siden noen koker er forbundet med en bakteriell infeksjon, kan en antibiotisk medisin være foreskrevet for å bryte ned infeksjonen. De fleste koker er ikke vanskelig å lindre.
Påføring varme pakker eller ta varme bad øker blodsirkulasjonen, som flytter kroppens immunforsvar til å bryte ned infeksjonen. Økt sirkulasjon spyler også ut forekomster av utenlandske giftstoffer og materialer som ender opp med å samle og deponering giftstoffer i kjertler, hårsekker og andre "lommer" i hele kroppen.
Andre hjem rettsmidler som brukes til å bekjempe huden koker inkluderer bruk av urter og korrigere kosthold med balansert ernæring. Noen urter som brukes for koker inkluderer spisskummen, hvitløk, løk, persille og gurkemeie.

Risiko

Områder av bekymring når du arbeider med en byll inkluderer både alder og helsetilstand. Utseendet til byller på et barn bør undersøkes og behandles av lege - for å bekrefte at det er en byll - for å hindre sekundær infeksjon i området, og for å utelukke eventuelle andre sykdommer.
Helsemessige forhold som tilsier umiddelbar oppmerksomhet når en byll former er diabetes, kreft og andre tilstander som er immun-kompromiss. Generelt sett, når en byll former, spesielt hvis personen er å ta medisiner eller har feber, har en lege undersøke den for å vurdere dens tilstand.

Forebygging / løsning

Dannelsen av en koker kan bli forhindret ved å praktisere god hygiene, som krever å holde huden ren og vasking av hendene. Andre koker kan kreve antibiotikabehandling for å unngå en gjentakelse av den koker. I noen tilfeller av hidradenitis suppurativa og pilonidal cyster, kirurgi kan være alternativet til å fjerne den koker og hindre gjentakelse i samme område.

Om Byller

Byller er infeksjoner i hårsekker eller oljekjertler. I motsetning til akne eller inngrodde hår, byller kan bli ganske store og er smertefullt å ta på. Mest koker er forårsaket av Staphylococcus aureus, en type bakterier som vanligvis finnes i nesen, anus, og av og til huden. Byller er vanligvis ikke farlig og kan ofte bli pleiet hjemme, men de kan være svært ubehagelig og noen ganger føre til arrdannelse.

Identifikasjon

Byller er vanligvis diagnostisert ved visuell undersøkelse; legen ser på det påvirkede området, og avgjør om det er en koke basert på utseendet. Koker har et karakteristisk utseende som er lett gjenkjent av folk som er kjent med dem. Byller er runde, pus-fylt støt vanligvis mellom 1/2 tommer og 3/4 tommer i diameter; de er omgitt av rød, betent hud som kan være varm å ta på.

Typer

En vanlig, eller enslig, koke kalles en furuncle. Carbuncles er en annen type koke som er større, dypere og mer sannsynlig å forlate arr. Carbuncles oftest vises på baksiden av nakke, skuldre og lår. De tar mye lengre tid å helbrede og er mer sannsynlig å forårsake andre symptomer, som tretthet og feber. Carbuncles likne enkelt koker, men flere "hoder" kan sees der puss er nær overflaten av brak.

Effekter

Byller er vanligvis ganske smertefullt, spesielt ved berøring, og kan være ledsaget av systemiske symptomer som tretthet, ubehag, feber og frysninger. Avhengig av om byll er en furunkel eller karbunkel, kan det ta mellom to uker og en måned til hodet. Sjelden, koker kan føre til omfattende infeksjon - sepsis - som kan være livstruende. Dette skjer når bakteriene som forårsaket koke inn i blodbanen og spredt over hele kroppen.

Forebygging / løsning

Hjem behandling for koker vanligvis består av å bruke varme kompresser og en antibiotisk salve til det berørte området. Varme kompresser lindre ubehag og oppmuntre koke å renne raskere, noe som kan øke hastigheten helbredelse. Over-the-counter smertestillende, for eksempel Ibuprofen, kan bidra til å lindre smerter og betennelser forårsaket av byllen. Hvis du ser en lege for behandling av en byll, kan han stikke den med en steril instrument. Dette gjør det koke å drenere, noe som vil føre til at det å skade mindre og leges raskere. Noen leger forskrive antibiotika for å behandle koker, spesielt hvis de gjentas.

Advarsel

Selv om de fleste enkelt koker (furuncles) kan behandles hjemme, bør du oppsøke lege hvis byll er veldig stort, forverres raskt, er ledsaget av feber, eller har røde linjer som stråler ut fra det. Du bør se en lege om noen byll du utvikle hvis du har nedsatt immunforsvar eller dersom det ligger på ansiktet eller ryggraden. Sepsis (utbredt infeksjon) fra koker er ganske sjelden, men hvis det skjer det krever øyeblikkelig legehjelp. Symptomer på sepsis inkluderer en svært høy feber, rask hjerterytme, risting frysninger, forvirring og et utslett som ser ut som små røde prikker.

Hva er Erytematøse Mucosa i endetarmen?

Hva er Erytematøse Mucosa i endetarmen?


Slimhinnene er en slim-sekresjon (smøring) membran som linjer i fordøyelseskanalen, inkludert tykktarm og endetarm. Endetarmen er siste stopp før avføring, det som er igjen etter fordøyelse, utskilles. Erytematøs mucosa oppstår når mucosa blir rød på grunn av økt blodstrøm, vanligvis som en del av en inflammatorisk prosess. Den vanligste typen av erytematøs slimhinnen i endetarmen, proktitt, kan være forårsaket av seksuelt overførbare sykdommer, inflammatoriske tarmsykdommer, andre infeksjoner eller strålebehandling.

Tegn og symptomer

Tegn og symptomer på erytematøst slimhinnene i endetarmen eller proktitt inkluderer en følelse av rektal fylde, haster og hyppig avføring, blødning fra endetarmen, blodig diaré, manglende evne til å ha avføring, smerter i endetarmen, smerter på venstre side av magen, utskillelse av slim gjennom endetarmen, smerter ved eliminering og en feber som varer mer enn to dager. Vanligvis proktitt symptomene ikke forverres med tiden.

Årsaker til Erytematøse slimhinnene i endetarmen

Seksuelt overførbare sykdommer som gonoré, genital herpes og klamydia og infeksjoner forårsaket ved å spise mat forurenset med salmonella, shigella og campylobacter kan forårsake proktitt ved irriterer slimhinnen i endetarmen. Crohns sykdom, ulcerøs kolitt, irritabel tarm-syndrom, divertikulitt og andre inflammatoriske tarmsykdommer, kan også irritere kolon og rektum. Strålebehandling mot kreft i området av endetarmen kan føre til proktitt umiddelbart etter behandling, eller til og med år senere.

Diagnostisering Erytematøse slimhinnene i endetarmen

Innledende diagnostiske tester vil trolig inkludere en blodprøve og avføring for å se etter tegn på infeksjon eller betennelse. Legen vil trolig også utføre en kolonoskopi, hvor en tent omfang er satt inn i tykktarmen for å inspisere slimhinnen i endetarmen og tykktarmen. Under kolonoskopi en liten prøve av mucosal vev (biopsi) kan bli fjernet for videre analyse. Legen kan også ønske en abdominal røntgen eller en barium klyster røntgen av tykktarmen.

Behandling

Utgangspunktet steroider redusere symptomer på irritasjon i endetarmen. Steroider kan ikke brukes over lengre perioder på grunn av risikoen for osteoporose og andre bivirkninger. Paracetamol er nyttig for smerte. Aspirin og andre ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs) kan ikke tas fordi de kan irritere allerede betente membraner. Immunmodulerende medikamenter kan være foreskrevet for alvorlige symptomer. Disse stoffene dempe immunsystem respons og rolig slimhinneirritasjon. Eliminere matvarer som gjør symptomene verre. For alvorlig, svarer sykdom en kolostomi eller fjerning av tykktarmen kan være nødvendig.

Å leve med Erytematøse slimhinnene i endetarmen

Ofte er det ingen kur for denne tilstanden. Selv om infeksjon er årsaken, og det er behandlet på riktig måte, kan skade slimhinnene være permanent. Selv om symptomene har en tendens til å blusse opp med jevne mellomrom i stedet for å forbli konstant, flare-ups er uforutsigbare. Rådgivere og støttegrupper kan gi mestring og emosjonell forsterkning.

Hva er farene ved Rundormer?

Hva er farene ved Rundormer?


Rundormer er en type nemathelminth eller orm-lignende organisme. Rundormer lever ved å bli en parasitt på en vert. De fleste arter av rundormer lever i tarmen hos pattedyr. Hunder og katter vil noen ganger båtplass rundorm infeksjoner som kan overføres til mennesker. Den vanligste rundorm infeksjon, ascariasis, påvirker nesten 1 milliard mennesker globalt, ifølge University of Maryland Medical Center.

Larva migrans

Når rundorm larver begynner å migrere til dine vev eller organer, er dette kjent som larva migrans. Rundormer som trikiner kan føre larvene å perforere tarmveggen. Når de bryter tarmen, vil larvene begynner å hule i lungene eller leveren. Vanligvis kan tilfeller av trichinellosis forårsake diaré, oppkast og andre influensalignende symptomer. I svært alvorlige tilfeller, komplikasjoner som hjernehinnebetennelse og lungebetennelse kan utvikle bemerker Mayo Clinic. Bare i alvorlige tilfeller kan døden følge. Trichinellosis skjer gjennom inntak av kjøtt infisert med trikiner egg.

Ocular Disease

Toxocara rundormer Toxocara canis (hunder) og T. cati (katter) kan forårsake okulær toxocariasis i infiserte individer. Toxocariasis infeksjoner oppstå hevelser rundt øynene og retinal skade. Arrdannelse rundt netthinnen kan forekomme. Toxocariasis kan også føre til blindhet når rundormer inn øyet, ifølge Centers for Disease Control and Prevention.

Tarm Damage

Ascaris rundormer kan forårsake tarmsykdom, som fører til blokkeringer og perforering av tarmveggen. Blokkering av tarmen vil skape magesmerter og oppkast. Hvis rundormer lykkes i å bryte gjennom tarmveggen, kan mulig blødninger utvikle. Blindtarmbetennelse kan også utvikle. Hos barn vil Ascariasis infeksjoner føre ernæringsmessige mangler. Barn med tunge infestations vil miste sin appetitt, og opptaket av vitaminer gjennom mat vil ikke forekomme. Som et resultat, kan barna bli alvorlig underernærte. Ascaris egg passerer gjennom fecal avfall, som overfører til mennesker gjennom uhygieniske forhold, for eksempel uvaskede hender.

Andre medisinske problemer

Andre arter av rundorm inkluderer hakeorm og whipworms. Hakeorm infeksjoner kan føre til anemi og påvirke den fysiske vekst av barn. Barn tungt infisert med hookworms kan også lider av psykiske utviklingsspørsmål, bemerker CDC. Hakeorm infeksjoner oppstår vanligvis når du gå over jord infisert med hookworm egg. Whipworm infeksjoner, også kjent som trichuriasis, kan føre til hyppige og smertefull diaré. I alvorlige tilfeller kan rektal prolaps oppstår, der vev slimhinnen i endetarmen din faller ut av anal åpningen. Hos barn kan whipworm infeksjoner føre til anemi, og stunt vekst og kognitiv svekkelse. Whipworm infeksjoner overføres gjennom uhygieniske forhold.

Hvordan behandle Kramper med diaré og blødninger fra endetarmen

En rekke ulike medisinske tilstander kan forårsake symptomer på magesmerter og kramper med rektal blødning. Diverticulosis, kolon polypper eller kolitt og proktitt (inflammatorisk tarmsykdom) er blant de mest vanlige. Tykktarmskreft er en annen mulighet, slik at tidlig påvisning kritisk. Kolitt og proktitt er et resultat av betennelse i tykktarmen eller endetarmen. Disse betingelser er ofte forårsaket av en bakteriell eller viral infeksjon. Når tykktarmen blir betent, kan symptomer inkluderer magesmerter, blodig diaré eller rektal blødning. Mens rektal blødning kan ikke nødvendigvis signaliserer et alvorlig problem, bør årsaken undersøkes omgående.

Hvordan behandle Kramper med diaré og blødninger fra endetarmen

Rapport symptomer til legen din, spesielt ved første tegn på rektal blødning. Vellykket behandling avhenger diagnostisering årsaken og plasseringen av blødning. I tillegg til å ta en tidligere medisinsk historie og utføre en fysisk undersøkelse, kan legen bestille andre studier, for eksempel blodprøver, en koloskopi, en sigmoidoskopi eller en angiografi.

Snakk med legen om de medisiner som er tilgjengelige for å behandle ulcerøs kolitt. Medisiner kan bidra til å bringe på perioder med remisjon når du kan oppleve færre eller ingen symptomer. Kirurgi er vanligvis forbeholdt alvorlige tilfeller av betennelse, eller for mennesker som opplever alvorlige komplikasjoner. Typer medisiner som brukes blant annet anti-inflammatoriske, kortikosteroider eller medisiner som hemmer kroppens immunsystem.

Planlegg rutinemessige kontroller med din helse-omsorg leverandøren slik at han kan vurdere eventuelle endringer i din tilstand. Dine medisiner vil også trenge å bli overvåket, spesielt hvis du opplever bivirkninger. Visse medisiner øker risikoen for gastrointestinal blødning.

Påfør en varmepute (satt på "lavt") til mageområdet for å avlaste mild smerte og kramper assosiert med diverticulosis. Slapp av ved å puste langsomt og dypt. Ta paracetamol for smertelindring. Hvis tilstanden er forårsaket av en infeksjon, kan legen forskrive antibiotika behandling.

Spis et sunt kosthold. Redusere mengden av fiber eller meieriprodukter i kosten kan bidra til å redusere alvorlighetsgraden av diaré. Lære å håndtere stress er en annen viktig faktor, som stress kan forverre symptomene på inflammatorisk tarmsykdom.

Hint

  • Kolonoskopi er vanligvis den fremgangsmåte som brukes til å til å bestemme plasseringen av blødning, og kan også brukes til å fjerne blødnings polypper.
  • The American Cancer Society anbefaler screening tester for menn og kvinner i alderen 50 og eldre som er i risiko for å utvikle tykktarmskreft.
  • Iskemisk kolitt oppstår når en blodpropp hindrer en liten arterie tilføre blod til tykktarmen. Når blodtilførselen til tykktarmen er plutselig stoppet, kan sårdannelse forekomme og forårsake alvorlig nedre magekramper og rektal blødning.
  • I tilfeller der rektal blødning er alvorlig nok til å forårsake lavt blodtrykk, svimmelhet og svakhet, gis adgang til intravenøs væske eller en blodoverføring kan være nødvendig. Å behandle mild anemi hjemme, kan legen anbefale å ta orale jerntilskudd.

Hvordan Heal Byller Naturligvis

Hvordan Heal Byller Naturligvis


En byll er et område av huden som er blitt smittet, og skaper en abscess som er herdet. De ser ofte ut som kviser, men er fast og svært smittsom. Den gode nyheten er at koker kan behandles naturlig.

Hvordan Heal Byller Naturligvis

•  Påfør varme til området av huden din med en byll. Du kan bruke en oppvarming puten eller varme håndklær, selv ta varme bad. Alle metoder vil øke blodtilførselen til området, og hjelper kroppen bekjempe infeksjonen. Sørg for å bruke varme i ca 30 minutter, to eller tre ganger hver dag, før infeksjonen er borte.

•  Tegn koke infeksjon rett ut av huden ved å sette ricinusolje på området. Gni det på med en bomullsdott eller Q-tip, og fest den der med en bandasje hvis du har en. Denne metoden er veldig effektiv, og du kan forvente å se resultater i to dager.

Ta en dråpe te olje og bruke den til det infiserte området på huden din. Oljen fungerer som et antibiotikum på kok, healing koker.

Bland en teskje av gurkemeie i varmt vann. Hvis du drikker dette tre ganger om dagen, kan du kurere din byll infeksjon i ca tre dager. Gurkemeie bekjemper infeksjonen internt.

Hint

  • Det finnes to typer koker der du trenger å søke legehjelp. Det ene er kalt en hidradenitis suppurativa koke. Den vokser under armhulene eller i lysken. Den andre kalles pilonidal cyste og er funnet i det press på baken. Hvis du finner heller, søke profesjonell medisinsk hjelp.
  • Hvis du har et svekket immunforsvar, inkludert diabetes eller kreft, bør du også oppsøke lege for koker. Denne kalde være et symptom på noe større enn en hudinfeksjon.

Hva er funksjonen av endetarmen?

Den tarmen er enden av fordøyelseskanalen, som begynner ved munningen og omfatter spiserøret, magen og store og små tarmer. Den tarmen er ca 6-8 inches lange, og er den siste delen av tykktarmen som fører inn i analkanalen.

Funksjon

Den viktigste funksjonen til endetarmen er å fungere som en midlertidig oppbevaringssted for avføring før det er eliminert fra kroppen gjennom endetarmen. Som maten du spiser passerer gjennom fordøyelsessystemet, blir den brutt ned og næringsstoffene blir absorbert i magen, små og store tarmen. Avføring, som omfatter fordøyelsessafter, bakterier og fiber, fortsetter å bevege seg inn i den nedre del av tykktarmen - rektum. Endetarmen holder avføringen til du skyver den ut av kroppen, gjennom endetarmen, ved å ha en tarm bevegelse.

Betydning

Den tarmen består av muskelveggene som er i stand til å ekspandere for å holde avføring. Med denne utvidelsen av endetarmen, nerver i området sender signaler til hjernen om at du må ha avføring og musklene i og rundt endetarmen kontrollere handlingen. Voksne og eldre barn er i stand til å kontrollere disse musklene, avslappende dem å slippe avføring fra endetarmen eller entreprenør dem til å unngå å ha en tarmen bevegelse.

Betraktninger

Den rektum og analkanalen inneholder et stort antall årer, som, når hoven og betent, kalles hemorroider. Mer enn 50 prosent av den amerikanske befolkningen vil lide av hemoroider i en alder av 50. De kan være smertefullt, kløende og kan blø. Anstrengende å ha avføring, diaré og forstoppelse kan alle føre til hemorroider. Plutselig rektal blødning bør aldri bli ignorert, siden det kan være en indikasjon på en mer alvorlig tilstand, inkludert endetarmskreft.

Advarsel

Endetarmskreft rammer over 40.000 mennesker, og tykktarmskreft rammer over 100.000 i USA - det meste de over en alder av 50. Symptomer ofte gå ubemerket hen, noe som gjør kolorektal kreft den nest største årsaken til kreftdød. Symptomer inkluderer blod i avføringen (lys rød eller mørk rød), liten, smal avføring, magesmerter, forstoppelse eller diaré. Snakk med legen din hvis du har noen av disse symptomene, og hvis du er over 50 år, sørg for at du blir vist regelmessig for tykktarmskreft.

Forebygging / løsning

Du kan bidra til å forebygge hemoroider og kolorektal kreft ved å spise et sunt kosthold. Drikk mye vann - 8 glass om dagen - for å bidra til å flytte mat og avfall gjennom kroppen din og hjelpe i absorpsjon av næringsstoffer. Spis frisk frukt og grønnsaker og helkorn, som gir viktige næringsstoffer for å støtte helsen til kroppens vev og også gi gode kilder til fiber. Fiber feller giftstoffer og bidrar til å flytte avfallsstoffer gjennom tarmen, hindrer forstoppelse samt diaré. Hvis du er over 50 år eller har en familiehistorie med kreft, har regelmessig screening for endetarms og tykktarm kreft.

Hvordan virker en tannlege Drain en byll tann?

Oversikt

Antibiotika Unn Abscess

Etter en innledende vurdering for å verifisere at en tannpine er faktisk knyttet til en byll, kan en tannlege foreskrive kraftige antibiotika for å bekjempe eller i det minste inneholde abscess infeksjon. Fordi en abscess er, i sin mest grunnleggende form, en infeksjon i bløtvevet rundt roten av en tann, kan antibiotika som Augmentin, Amoxicillin eller Penicillin bidra til å inneholde smitte og redusere hevelse inntil en rotfylling kan planlegges og gjennomføres. Fordi abscess er en infeksjon, kan det hovne opp, skape press på tannkjøttet og toothâ € ™ s masse, og forårsake uutholdelig smerte; antibiotikabehandling hjelper typisk redusere hevelse som det hjelper kroppen i bekjempelse av infeksjonen, men det er bare en midlertidig løsning og en rotfylling eller, i ekstreme tilfeller, er nødvendig en utvinning.

Tannleger Bor Into the Tooth

Etter behandling av en byll med antibiotika, vanligvis for to til fire uker, begynner en tannlege en rotfylling prosedyre ved lammende tannen og omliggende tyggegummi i forberedelse til boring. Ved hjelp av en liten dental drill, begynner tannlegen en rotfylling, ved å fjerne infisert, døde og syke masse inne i tannen. Som tannlegen borer bort dette materialet, utsetter han tann passasjer som reiser dypt inn i tannkjøtt; disse lange, smale passasjer er kjent som toothâ € ™ s rot. Selv om tannlegen kan fjerne det meste av toothâ € ™ s masse under boreprosessen, ikke denne hendelsen ikke spesifikt behandle abscess; i stedet, det skaper tilgang til toothâ € ™ s rot der tannlegen bruker svært spesialiserte verktøy for å få tilgang til selve infeksjonen nettstedet.

Tannleger Tøm Abscess

Med toothâ € ™ s masse fjernes og røttene lett tilgjengelig, er tannlegen klart å få tilgang til og tømme byllen. Å utføre denne funksjonen, tannleger eller endodontists (høyt utdannede tannleger som er spesialister på rotfyllinger terapi) bruker en lang, tynn, fleksibel enhet mye som en miniatyr piperenser til å strippe værende rusk og papirmasse fra toothâ € ™ s røtter. Denne lille enheten er spesielt designet for å stikke gjennom kanalene dypt inne i en toothâ € ™ s rot og stikk inn i tannkjøttet. Når tannlegen bruker verktøyet til å fjerne alle barrierer mellom abscess og friluft, innsamling av blod, puss og bakterier som utgjør abscess generelt renne av på egenhånd. Avhengig av tannlege eller endodontist, kan han la abscess å renne i en flere minutter eller noen få timer for å sikre den abscess er fullstendig tømt. Når abscess har ryddet, tannleger vanligvis forsegle den tomme tann med en sement-lignende stoff og passer det med en midlertidig eller permanent krone.

Tannleger må kanskje Lance

Mens rotkanalterapi er ifølge AnimatedTeeth.com, er den foretrukne måten å håndtere abscesser, kan noen spesielle omstendigheter krever en mer umiddelbar reaksjon for å eliminere infeksjon. I tilfeller der en pasient ikke kan vente for rotfylling terapi for å fjerne en svulst, kan en tannlege eller endodontist bruke en lang, hul nål, lik de som brukes til å administrere skudd, for å stikke hull på tannkjøttet og vevet rundt abscess. Når tannlegen får tilgang til infeksjon ved hjelp av en nål, kan han tappe så mye av det som mulig deretter administrere antibiotika for å legge til rette for helbredelse til en rotfylling kan utføres.

Slik Cure Skin Byller

Huden koker, ofte referert til som abscesser, forekommer som et resultat av en infeksjon på overflaten av huden. Det berørte området vil starte ut rød og sår, og deretter videre til en hevet mark med en pus-fylt sentrum. Årsaker til huden koker inkluderer inngrodde hår, blokkerte oljekanaler og fliser. Hvis du har en hud byll, er det flere alternativer for å rydde opp tilstanden.

Bruksanvisning

•  Gjør en avtale med legen din. Hvis en hud byll er stor eller ikke går bort av seg selv, vil du trenge et besøk med en lege for å behandle det.

Bruk varme for å øke blodsirkulasjonen til det berørte området. Du kan suge i et varmt bad eller plassere en varmepute på huden koke. Heat bør brukes for femten minutters intervaller hver fire til seks timer.

Kontroller hodet av huden koke. Etter å ha brukt varme for å bedre blodsirkulasjonen, må hodet av huden koke bli myk og fylt med puss. Dette indikerer at huden kokning er klar til å bli drenert. Du bør imidlertid ikke tappe huden koke hvis hodet er fortsatt fast.

La legen din for å stikke huden koke for å drenere puss. I et sterilt miljø, ved hjelp av sterile kirurgiske instrumenter, kan en lege kuttet i en byll for å drenere innerlommen på pus. På grunn av risiko for infeksjon, er det ikke anbefalt at du hull på huden koke på egen hånd.

Ta antibiotika etter at huden koke har blitt tappet. Selv om antibiotika ikke vil kurere en hud byll, vil de trolig være foreskrevet for å behandle bakteriell infeksjon som kan ha forårsaket huden koke i første omgang.

Hudproblemer: Byller

Byller er en vanlig hudlidelse, ifølge US National Library of Medicine. Mens stort sett alle får en byll på et eller annet tidspunkt, noen mennesker opplever hyppige og tilbakevendende infeksjoner. Ikke bare er koker skjemmende, de er også smertefullt og kan føre til andre helseproblemer.

Årsaker

Byller er hudinfeksjoner som begynner i en hårsekken eller olje kjertel. De er forårsaket av stafylokokk bakterier inn i kroppen gjennom små kutt eller hårsekken. Personer med diabetes, immunsystem mangler, dårlig ernæring eller hygiene og de som er ofte utsatt for harde, hud irriterende kjemikalier er mer utsatt for koker. Du kan forhindre koker ved å praktisere god hygiene og helse. Rengjør og behandle alle hud sår og praktisere god personlig hygiene og sunt kosthold. Vask klær, sengetøy og håndklær av en person som har en byll samt badekar eller dusj etter bruk. I tillegg vaske hendene etter berøring en byll.

Symptomer

I de tidlige stadiene, symptomer på koker innbefatte rødhet på stedet av infeksjonen og en hard, vond klump. Klumpen er vanligvis mindre enn en tomme i størrelse, men kan være så stor som en golfball. Klumpen blir større, mykere og mer smertefull som tiden fremgang. Innen 4-7 dager, begynner klump å fylle med pus og død hud, slik at den blir hvite. Byller kan oppstå hvor som helst det er hår på kroppen. Men de fleste forekommer vanligvis i ansiktet, halsen, armhulene, skuldre, lår og rumpe. Når en byll danner på øyelokket, kalles det en svinesti.

Hjem Behandling

Vanligvis gjør en byll krever legehjelp. Du kan behandle din koke hjemme ved bløtlegging i lunkent vann og bruk av varme komprimerer. Varmen vil redusere smerte og føre til kokning for å komme til et hode. En byll vil typisk sprekke innen 10 dager etter den opprinnelige utseende. Vask området med antibakteriell såpe når koke sprekker og alle pus avløp. Påfør medisinert salve og bandasjere området flere ganger til området helbreder. Ikke klem, plukke eller forsøke å stikke en byll på egen hånd, da dette kan føre til infeksjon og ytterligere koker.

Ved å søke behandling

Mens de fleste koker leges på egen hånd, noen krever medisinsk behandling. Søk medisinsk behandling for en byll hvis du får feber; huden rundt koke blir rød; smerten blir alvorlig; koke tømmes ikke etter to uker eller avkastning; ekstra koker vises; du lider av andre sykdommer, inkludert et hjerte knurrer, diabetes, problemer med immunsystemet; eller hvis du bruker immunundertrykkende narkotika. I tillegg søker behandling for koker på ryggraden, i midten av ansiktet eller på i nesen, så vel som koker som forekommer på barn eller eldre mennesker.

Hjem rette for å bli kvitt en byll

En hud abscess, eller koke, er en dyp infeksjon i huden. Ubehandlet, vil det bli en vanskelig område med sentrum fylling med hvite blodceller. Dette er måten kroppen din prøver å kvitte seg med infeksjonen. En opphopning av hvite blodceller blir et hvitt stoff puss. Ved hjelp av hjemme rettsmidler kan føre til at huden til å sprekke og pus å renne uten at du trenger å ha hodet på byllen stukket hull på.

Rettsmidler

Hjem rettsmidler florerer for å bli kvitt din smertefull byll. Hvitløk juice og løk juice er effektiv til å bryte og fjerne pus av byller. Bruk en blanding av både juice og søke direkte på koke. Bitter gourd juice blandet med en teskje av kalk drukket sakte for et par dager forsvinner koker. Melk krem ​​blandet med eddik og en klype gurkemeie brukt som omslag koker kurer. Et annet alternativ er Betel bladene varmet, belagt med lakserolje og plasseres over byllen. Bytt bladet i et par timer, og deretter på nytt. Etter flere programmer, åpner koke og avløp.

Andre hjem rettsmidler inkluderer: spisskummen frø malt til en lime og gjelder i kok. Eller persille yret av varmt vann, deretter pakket inn i musselin og anvendes som et grøtomslag. Bruke gurkemeie pulver til raskere helbredelse kombinert med noen av disse rettsmidler. Prøv en varm komprimere for ti til femten minutter 4-5 ganger per dag for å bidra til å bringe det koke til et hode. Plasser en varm svart te-pose på koke daglig før det brister.

Et alternativ hjem rette lyser plassere et lite stykke bacon fett på kok og deretter dekke det med et plaster og forlate den på over natten - ved morgen koke vil ha åpnet eller opprettet et hvitt hode som er klar for stikking. Epsom salt bad, tatt for to til tre ganger i uken, kan også hjelpe deg med å behandle koker.

Årsaker til Byller

Det er mange grunner til hvorfor koker kan utvikle seg på kroppen din. Blant dem er dårlig hygiene, diabeties, bakteriell infeksjon i hårsekkene, immunsystem problemer, irritasjon i huden din, og usunt kosthold.

Forsiktig

Hvis du koker er større enn en halv cm i diameter, og ikke svare på hjem rettsmidler, ta kontakt med din helse-omsorg utøveren. Ikke klem en byll. Hvis det er røde linjene som kommer ut av byllen, eller hvis du føler febrilsk og har frysninger eller hevelse, se din helse-omsorg utøveren. Hvis du er diabetiker, sørg for at din helse-omsorg utøveren vet du har koker. Du trenger kanskje et antibiotikum.

Hvis byll er drenering, ta dusj i stedet for badekar, slik at du ikke sprer smitte. Mens du lider av en byll, ikke håndtere eller tilberede mat for andre: du kan spre bakterier.

Hva er risikoen ved å få en tanntrekking?

Hva er risikoen ved å få en tanntrekking?


En tanntrekking er ikke en prosedyre som de fleste ser frem til hos tannlegen, men i noen tilfeller er det nødvendig. Påvirket visdom tennene, samt tenner som har dannet en byll eller har forfalt eller ødelagt, krever vanligvis en utvinning. Sammen med smerte og frykt for selve prosedyren, er det mange potensielle komplikasjoner som du bør vurdere og forberede før en utvinning.

Kraftig blødning

Ifølge Dr. Michael Florman, DDS, med New York University School of Graduate kjeveortopedi, hode og nakke inneholder mye blodkar, som kan presentere et problem for tannlegen å utføre en utvinning. Ikke bare kan det være kraftig blødning; det er også mulig å anvende sterkt press på området for å stoppe den. Også enzymer i spytt interferere med normal blodlevring. For å hindre store komplikasjoner på grunn av kraftige blødninger, tannlege vil vanligvis utføre en grundig sjekk av pasientens medisinske historie for å se etter eventuelle vilkår, for eksempel høyt blodtrykk eller hepatitt, som kan gjøre blødning verre.

Dry Socket

Dry socket er en smertefull tilstand der blodpropp som dannes etter en tanntrekking formodning løsne eller oppløses, og etterlot en tom socket som eksponerer beinet. Den eksponerte ben er mottakelig for infeksjon og inflammasjon, forårsaker en stor del av smerte for pasienten. I gjennomsnitt, oppstår tørr socket i 3 prosent av tanntrekking, og er mer vanlig etter en enkelt ekstraksjon enn når flere tenner fjernes. Narkomane og aktuelle analgetika kan dramatisk redusere smerte før helbredelsesprosessen er fullført.

Infeksjon

Munnen inneholder mye bakterier, spesielt hos personer som ikke praktiserer god munnhygiene. Dette gjør infeksjon et svært vanlig problem etter utklemming, ifølge Dr. Martin Spiller, DMD Vanlige symptomer på infeksjon er hevelse i tannkjøttet, tungen eller ansiktet, ømhet, blødning rundt tannkjøttet og pus rundt tannen. Selv i mennesker med god munnhygiene, kan infeksjonen fremdeles forekomme som et resultat av en ekstraksjon, fordi det er umulig å fullstendig sterilisere munnen i forberedelse til kirurgi. For å forebygge eller behandle en infeksjon, vil pasienten som regel bli gitt en runde med antibiotika.

Broken Jaw

De fleste tannleger som utfører utdrag ikke plassere en stor mengde press på området for å gjøre det. Tannen er generelt lettet ved anvendelse av kirurgiske instrumenter og et minimum av kraft. Imidlertid sier Dr. Spiller at i tilfelle av en mer skjør kjevebenet, kan et brudd forekommer, og vanligvis pasienten er advart av tannlegen om denne mulighet. Han hevder også at sannsynligheten for en kjeve brudd for en bestemt person vil være det samme uansett hva tannlegen utfører fremgangsmåten.

Hvordan bruke Naturmedisin for Byller

Hvordan bruke Naturmedisin for Byller


En abscess er en infeksjon dypt inne i huden som fører til en hard, øm og rød koke. Riktig behandling av abscesser er viktig, fordi de kan spre og ytterligere skade omliggende vev. Abscesser er oftest forårsaket av inngrodde hår, glasskår eller andre fremmedlegemer i hud, tilstoppede kjertler eller bare et kutt som bryter huden og forårsaker en infeksjon. Alvorlig infiserte abscesser bør behandles med antibiotika; men du kan hindre en abscess fra å bli alvorlig med naturmedisin.

Bruksanvisning

Trykk saften fra en liten løk og fem store hvitløksfedd. Påfør en liten mengde hvitløk og løk juice blandingen til det berørte området tre eller fire ganger om dagen for å bidra til å bringe smitte til overflaten, forkorte levetiden til en abscess. Løk og hvitløk er både naturlige medisiner som dreper bakterier og bakterier, bidrar til å lindre årsakene til koker.

Lag en naturmedisin grøtomslag for å bidra til å helbrede abscesser før de blir septisk. Bland en teskje av melk og fløte, en halv teskje av eple cider eddik og en klype gurkemeie pulver. Påfør blandingen til et lite klut og dekke abscess, forlater i minst 30 minutter, og påføring av to eller tre ganger om dagen.

Påfør en spisskummen frø lim til abscess mellom anvendelser av grøtomslag. Spisskummen er den perfekte naturlige medisin for abscesser som den inneholder høye nivåer av tymol, en naturlig antiseptisk som vil hjelpe lindre og forebygge spredning av byller. Grind en spiseskje spisskummen frø med en morter og bruke lim til det berørte området to eller tre ganger om dagen.

Rens kroppen din ved å spise mye frisk frukt og grønnsaker og eliminere kaffe, fett, sukker, alkohol og tobakk. Mens abscesser er oftest forårsaket av en bakteriell infeksjon, kan giftstoffer i blodet reduserer immunsystemet og øke muligheten for en byll å vokse og spre seg. Derfor er det viktig at du opprettholder en sunn, giftig-fri diett.

Tips og advarsler

  • Som en abscess utvikler en hvit pus fylt hodet vil danne. Ikke bryt abscess, som tilstanden er smittsom. Pus kan føre smitten å spre seg til friske vevet. Hvis abscess pauser på egen hånd, må du rengjøre området regelmessig med antibakteriell såpe før du påfører løk og hvitløk juice blanding for å hindre spredning.
  • Hvis du merker at abscess har begynt å spre seg til omkringliggende områder, søke legehjelp umiddelbart.