Digidexo.com

Hvordan Shed 20 pund

Hvordan Shed 20 pund


Ifølge Medline Plus, to tredeler av amerikanerne er overvektig. Derfor er du ikke alene hvis du trenger å slippe noen pounds. Du må bare lære å miste vekt på riktig måte. Hvis du ønsker å skjellene 20 pounds, det finnes enkle måter å hjelpe deg bli kvitt de overflødige kiloene.

Hvordan Shed 20 pund

En forbruker mindre kalorier. Ett pund tilsvarer 3500 kalorier. Du kan spise 500 kalorier mindre hver dag i uken og mister ett pund i uken. Du vil miste 20 pounds i 20 uker bare ved å kutte kalorier.

•  Tren. En 160-kilos person vil forbrenne 657 kalorier ved å trene på en trapp tredemølle i en time. Gjøre det seks dager i uken og brenne 3942 kalorier totalt. Det er mer enn en kilo i uken.

Kombiner vektløfting og aerobic trening for å miste 20 pounds. Du kan bryte opp rutine ved å gjøre vektløfting for en halvtime seks dager i uken. Legg aerob trening til rutine ved å trene på trappe tredemølle for en halvtime seks dager i uken. En 160-kilos person vil brenne 328,5 kalorier i en halv time på tredemølle. En 160-kilos person vil brenne 109,5 kalorier i en halv time med frie vekter. Den totale er 438 kalorier forbrent. Hvis du arbeider ut seks dager i uken, det er 2628 kalorier forbrent. Det vil ta ca 26 uker å miste 20 pounds.

kutte kalorier og gjøre aerobic trening for å miste 20 pounds. Kutte 500 kalorier fra kosten hver dag i uken. Du vil miste ett pund i uken. Legg en times trening på trappe tredemølle for seks dager i uken og brenne 657 kalorier, eller mer enn en kilo i uken. Det vil ta deg rundt 10 uker å miste 20 pounds.

Hint

  • Skjær mindre kalorier fra kosten og trene lengre tid å miste vekt. For eksempel kutte 250 kalorier om dagen fra kosten og trene i 45 minutter til en time. Eksperimenter med ulike metoder.
  • Det er mange måter å få trening, som jogging eller hoppe tau. En 160-kilos person vil miste 584 kalorier jogge 5 miles per time. En 160-kilos person vil miste 730 kalorier ved å hoppe tau i en time.
  • Kutte kalorier ved å redusere porsjonsstørrelsen.
  • Velg mat og snacks klokt. Tre gram av ranch tortilla chips har 426 kalorier. Snack på luft-poppet popcorn i stedet, som har 100 kalorier.
  • Drikk skummet melk i stedet for helmelk.
  • Innlemme mer frukt og grønnsaker i kostholdet ditt.
  • Les mat etiketter for å hjelpe deg med å telle kalorier.