Digidexo.com

sår hals og hoste ventolin

Hjem rette for en sår hals og hoste

En sår hals og hoste kan bli en veldig irriterende og litt smertefull tilstand. Det kan holde deg fra å maksimere din daglige produksjonen og holde både deg og dine kjære fra å få en skikkelig natts søvn. Det er imidlertid ganske mange forskjellige typer hjem rettsmidler som vil undertrykke både sår hals og hoste.

Urtete

Urtete har vært brukt i århundrer av den kinesiske å behandle alt fra influensa til fordøyelsesproblemer. Det finnes mange forskjellige typer urte-te der ute, og mange av disse kan hjelpe en hoste. Det mest kjente urte te for en hoste er kamille. Å forberede oss skikkelig, helle varmt vann i et krus sammen med te. La te å bratt i omtrent ett minutt. Bland i 1 ts. av honning og en skvett sitronsaft. Drikk blandingen sakte og hosten vil sakte smelte bort.

Ingefær

Ingefær er en av naturens små mirakler. Dens helbredende enzymer undertrykke stingiest av hoste. Ingefær kan kjøpes i et par forskjellige former, men for dette programmet enten skiver eller hel ingefær er å foretrekke. Når du føler trang til å hoste, tygge et par stykker av skiver ingefær, og som ingefær knuses i munnen, er dens helbredende enzymer frigjøres, og hosten vil bli raskt trykkes.

Hvitløk

Hvitløk er en av naturens kur-alls. Dens helbredende enzymer kan kjempe en hoste til den bitre slutt. Å forberede oss skikkelig, hakke en halv kilo hvitløk og plassere den i en Quart krukke. Fullstendig dekke hvitløk med honning og legg lokket på glasset, og stram til. Sett blandingen i kjøleskapet i minst 24 timer, og når du våkner opp om morgenen, ta 1 ts. hvitløk blandingen til undertrykke hoste.

Steam

En rask behandling for en hoste er damp. Puste i damp hjelper hydrat luftveiene og lindrer irritert hals og lunger. For å oppnå dette kan du ta et varmt bad eller dusj. Du kan også koke en kjele med vann og puste inn dampen som det lar seg. Begge vil være svært effektive i å kue en dårlig hoste og sår hals.

Varm melk

Varm melk er et annet effektivt middel for en sår hals og hoste, spesielt rett før sengetid. Før sengetid, varme opp en kopp melk enten i mikrobølgeovn eller på stovetop, og hell melken i et krus. Bland i 1 ss. av honning og drikk sakte. Melk og honning vil bli absorbert i halsen og vil stoppe hoste akkurat i tide til å sove.

Sår hals og hoste rettsmidler

Fra tid til annen må vi alle tåle ubehag og ergrelse forbundet med sår hals og hoste. Selv om disse ikke er livstruende helseproblemer, de absolutt har potensial til å forstyrre våre daglige aktiviteter og rutiner dersom de ikke er forvaltet godt. Heldigvis finnes det en rekke effektive rettsmidler.

Innånding

Innånding av damp fra varmt vann kan bidra til å rense luftveiene og løsne slim i halsen og lungene. Innånding letter også irritasjon forbundet med sår hals og hoste. Legge noen dråper eucalyptus i en kjele med kokende vann og puste inn dampen vil gjøre underverker i å åpne luftveiene i brystet og nesen. Å utlede maksimal nytte av innånding, bøy over en bøtte eller vask med varmt vann og legg et håndkle over hodet for å hindre damp fra å rømme. Sette noen dråper aromaterapi oljer som eucalyptus, sypress, sedertre, sjasmin, myrra og peppermynte i varmt vann er også gunstig.

Mat Items

Trykke noen få pærer av hvitløk og litt ingefær og bland saften med varmt vann. Du kan også legge inn litt frisk lime eller sitronsaft og en spiseskje honning. Honning har en beroligende effekt på halsen og kan lette hoste. Varm og krydret mat elementer ha en gunstig effekt i å løsne slimete laget av sår hals og hoste. Spis hot chili peppers, krydret mat og pepperrot. Husk at andre matvarer har effekten av økt slimproduksjon. Unngå kjøtt, stekt og fet mat og meieriprodukter som melk, ost, yoghurt og smør.

Væskeinntak

Å drikke mye vann er svært gunstig. Vann er en naturlig slimløsende og svært effektive i tynning slimete og løsne hoste. Sammen med vann, hjelper det å drikke masse frisk frukt og grønnsaker siden disse er rike på ulike vitaminer, mineraler og enzymer, og vil gi deg en god ernæringsmessig løft. Vitamin C, for eksempel, er svært nyttig i bekjempelse av infeksjoner og er svært tilgjengelig i de fleste frukter. Også drikke rikelig med varm urtete.

Sink

Sink er antatt å ha en klar helbredende virkning i tilfeller av sår hals og hoste. Undersøkelser har vist at sink bidrar til å redusere strengheten og varigheten av sykdom, men også andre studier har vist at det ikke er tilfelle. Imidlertid er sink også kjent for å styrke immunsystemet og kan derfor vise seg å være gunstig i tilfeller av sår hals og hoste, ifølge University of Maryland Medical Center.

Herbal rettsmidler

Urtemedisiner er godt kjent for den helbredende effekt i ulike helsemessige forhold, inkludert sår hals og hoste. Det er flere naturlige kosttilskudd som fungerer effektivt i å redusere symptomer på sår hals og hoste. Holy Basil og lakris, for eksempel hjelpe i kampen mot infeksjon, øke immunitet og har en beroligende effekt på en sår hals.

Hvordan lage Sage Peppermint Tea for hoste, sår hals og Flu

Hvordan lage Sage Peppermint Tea for hoste, sår hals og Flu


Når det er kaldt og influensa sesongen, jeg har en tendens til å komme inn i min "bag of tricks" for ting som kan hjelpe. Min favoritt te blanding bruker salvie og peppermynte og kan brukes til en rekke klager blant annet sår hals, feber, hoste, magesyke, og en generell følelse av tretthet.

Jeg liker også denne te blanding når jeg trenger en generell pick-me-up. Brennesle i denne blandingen tilbyr ekstra vitaminer og mineraler, og er noe jeg kommer til når jeg trenger et løft.

Det kan være lurt å lage en stor pott og nippe til det i løpet av dagen (bare doble eller tredoble oppskriften). Hvis du bestemmer deg for å gjøre det, la det stå i 30 minutter før du setter den i kjøleskapet.

Men følg instruksjonene nedenfor for en enkelt kopp.

Bruksanvisning

•  Samle urter er det første du må gjøre. Se etter den høyeste kvalitet du kan finne. Pass på at urter ikke har noen mold flekker eller skitt. De bør også være en levende grønn farge.

Kombiner brennesle, peppermynte blader og tørket salvie i en liten skål. Rør forsiktig til godt innarbeidet. Plasser i te sil og passe den over et krus. Hell en kopp med varmt vann over bladene og bratt i 10 minutter.

Lag en stor batch hvis du ønsker og lagre den i en lufttett beholder unna varme og lys. For dette, må du bruke "enklere metode." Formelen vil lese: "2 deler tørket brennesle, en del peppermynte blader, en del tørket salvie blader." Bare velg en måleenhet, og erstatte det for "deler". Hvis du velger kopper, trenger du to kopper brennesle blader, 1 kopp peppermynte blader, 1 kopp salvie blader. Bland bladene forsiktig til godt fordelt. Bruk to teskjeer for hver kopp med varmt vann.

Bruk en kvart størrelse norgesglass hvis du bestemmer deg for å gjøre en 1 liter batch. Mål 4 ts av gras ned i glasset, og fyll den med varmt vann. Dekk og la bratt i minst 30 minutter.

Tips og advarsler

 • Bruke rå honning, hvis du kan, for de ekstra enzymer.
 • Du kan også presse litt frisk sitronsaft for ekstra vitamin C.
 • Sørg for at du rådfører deg med en lege.

Hvordan å bli kvitt en sår hals

Hvordan å bli kvitt en sår hals


Alle har hatt en sår hals minst én gang i sitt liv. Det er forferdelig som forelder å se at barna har en sår hals. Hjelpe dem med deres sår hals kan nå gjøres ved å følge trinnene i denne artikkelen. Har du en sår hals og trenger å berolige og hjelpe smerten? Denne artikkelen vil hjelpe deg å bli kvitt det forferdelige sår hals.

Hvordan å bli kvitt en sår hals

•  Ta ut din bordsalt og cup. Bruk en teskje salt og hell det i en 8 oz glass med varmt vann. Vannet skal være lunkent. Bland salt i vannet virkelig godt.

Fyll munnen med saltvann og gurgle med det. Ikke svelge saltvann. Bare gurgle det i munnen ca 10 sekunder. Spytte vannet ut i vasken.

Gjenta trinn 2 til glass saltvann er borte. Gurgle og så spytte saltvann ut. Hvis barna har en sår hals, sørg for at de gjør trinnene ovenfor riktig. Står der med dem og observere dem anbefales.

Ta sår hals medisin. Hvis trinnene ovenfor ikke hjelper deg innen en time, gå kjøpe noen sår hals medisin. Chloroseptic er en god sår hals medisin å ta.

Legg ned og slappe av halsen på noen puter. Avslappende halsen og kroppen vil hjelpe lindre sår hals smerter. Drikk litt appelsinjuice eller ta din daglige vitamin C for å bidra til å øke immunforsvaret.

Hint

 • Spise iskrem vil også lindre smerten av en sår hals.
 • Vask hendene så ofte du kan for å hjelpe fra å spre bakterier og å bli syk.
 • Alle er forskjellige og med vinteren kommer, er sår hals og hoste bundet til å være til stede. Drikking etter andre mennesker vil overføre sine bakterier til deg.

Tips for behandling av en tørr hoste

Tips for behandling av en tørr hoste


Hoste er kroppens måte å forsøke å fordrive stoffer som kan være til stede i. Vanligvis er dette i form av produktive hoste, full av slim. Av og til, men du kan bli rammet med en uproduktiv tørr hoste som synes å være til stede bare på grunn av en tørr eller kløe på baksiden av halsen din. Fordi tørr hoste er ikke tradisjonelle hoste, har de ikke nødvendigvis svarer godt til tradisjonell hoste og forkjølelsesmedisiner.

Te og honning

Selv om det kanskje ikke er den mest medisinsk eller profesjonell høres av rettsmidler, kan en bit av honning i en kopp varm te underverker på en tørr hoste. Du kan også legge litt sitronsaft. Ikke bare gjør dette midlet hjelper hydrat deg og din hals, men honning hjelper berolige eventuelle irritasjoner i halsen også. Det bør bemerkes imidlertid at du aldri skal gi honning til barn under ett år, fordi dette kan føre til en sjelden, men dødelig spedbarn botulisme.

Unngå Irritanter

Tørr hoste er like ofte et resultat av inhalerte irritanter som de er dehydrering. Hvis påført med en tørr hoste, begynner ved å unngå disse irritanter. Hvis du røyker, slutte å røyke. Hvis du omgå fine partikler, vurdere iført en ansiktsmaske. Husk at selv innendørs kontorarbeid kan presentere betydelig eksponering for farlige sniffestoffer. Det finnes en rekke forskjellige typer ansiktsmasker, og du bør rådføre deg med din lege og / eller apotek for å hjelpe plukke ut det beste for deg og nivået av sniffe du kan bli utsatt for.

Hostedråper

Du kan også bidra til å berolige en tørr, irritert hals med hoste drops. Det vil være liten forskjell mellom de dyre-medisinen stil dråper og godteri dråper, eller til og med hardt sukkertøy. Siden hoste drops ikke aktivt har noen effekt på selve systemet som produserer hoste, er ideen her for å berolige tørr, kløe i halsen. Dette vil redusere trangen til å hoste ved å hjelpe munn og svelg produsere spytt, som hydrater det berørte området.

Hvordan Quit Hoste

Hvordan Quit Hoste


Hoste er en viktig funksjon av kroppen din som bidrar til å fjerne irritanter fra halsen og lungene. Imidlertid kan en vedvarende hoste være en irriterende distraksjon. Det finnes en rekke hjem rettsmidler for å bidra til å eliminere en hoste. Hvis du har utelukket muligheten for at hosten er forårsaket av en mer alvorlig problem, er det ikke et problem å behandle dette symptomet hjemme. Hvis du ønsker å slutte å hoste, kan du prøve noen av disse løsningene.

Bruksanvisning

•  Identifiser kilden til hoste. Er du utvinne fra en sykdom, som forkjølelse eller influensa? Hoste kan vedvare en stund etter å ha vært syk, men det vil visne.

Begrense eksponering for stoffer som irriterer lungene. Hvis du røyker, er dette en mer grunn til at du bør slutte. Hvis du bor i et område utsatt for smog eller partikler i luften, kan det være lurt å vurdere å kjøpe en luftrenser med et HEPA filter. Et slikt filter vil fjerne de fleste irritanter og allergener fra luften, lindre luftveissystemet.

Drikk rikelig med væske. Urte te med honning er en av de vanligste hjem rettsmidler for å lette en hoste. Varmen fra væsken og honning er begge kjent for å bidra til å lindre sår hals og hoste.

Prøv å ta over-the-counter hoste sirup eller suge på halspastiller. Les etiketten og se etter en ingrediens som heter dekstrometorfan før du foretar et kjøp. Dette bidrar til å stoppe hosterefleksen og slapper luftveiene.

Snakk med legen din dersom hosten vedvarer. Dvelende hoste kan faktisk være et tegn på noe mer alvorlig. Hvis du finner ut at noen dager med hjem rettsmidler ikke imrpove hoste, planlegge en avtale.

Tips og advarsler

 • Prøv å puste inn damp eller bruke en vaporizer å bidra til å redusere kostnadene.

Urter for å hjelpe deg å slutte Hoste

Urter for å hjelpe deg å slutte Hoste


De fleste av oss gjøre en rask kjøre til apoteket for å hamstre på hostesaft når vi får hoste. I stedet for å fylle opp på kjemisk ridd hoste medisin, vurdere å gå den naturlige ruten og behandle din hoste med naturmidler.

Peppermynte

Peppermynte er en kur-all for forkjølelse. Den viktigste aktive ingrediens i peppermynte er mentol. Mentol er også den viktigste aktive ingrediensen i ulike kalde og hoste medisiner; inkludert over-the-counter kulde og influensa medisin, hoste drops og naturlig hostesaft. Mentol er ansvarlig for decongesting, hals beroligende, slim tynning og viktigst, hoste dempende effekter av peppermynte. For en enkel, at-home rettsmiddel med peppermynte, bare drikke peppermynte te minst to ganger per dag og duskregn litt peppermynte olje i en varm, avslappende bad.

Timian

Bortsett fra den friske smaken og duften det gir til retter, er timian mest beryktet for å være en effektiv behandling for respiratoriske plager. Timian har lenge vært klarert som et middel for respiratoriske plager som bronkitt og forkjølelse. Ifølge University of Maryland Medical Center, "To foreløpige undersøkelser tyder på at timian kan hjelpe behandle akutt bronkitt og lindre hoste. Timian har blitt godkjent av den tyske Commission E for å behandle disse forholdene." Å kurere hoste ved bruk av timian, koke en kopp vann og sette den med 1 ss. av timian olje; overføre timian vann i en bolle. Deretter plasserer ansiktet et par inches fra toppen av bollen og legg et håndkle over hodet for å sikre damp; stå over dampen bolle i fem minutter og deretter kaste vannet.

Eucalyptus

Den revitaliserende duft og smak av eukalyptus er ansvarlig for lindrende sår hals, beroligende hoste og decongestion. Den tradisjonelle hjem rette for en sterk hoste og lunger i mange amerikanske familier har lenge vært Vicks VapoRub. Ifølge den offisielle Vicks nettside, en av de ledende aktive ingredienser i den aktuelle salven er eukalyptus. Eukalyptusolje anvendes som et hosteundertrykkende middel og står for 1,2 prosent av den totale salve. Å kurere hosten bruker eucalyptus, brygge en kopp eukalyptus te, gjelder Vicks VapoRub til brystet og nasal området og kose seg under dyna for resten av dagen.

Hva Cures en Hoste?

Hva Cures en Hoste?


Mens alle symptomene på forkjølelse eller influensa er irriterende, kan en hoste være spesielt så når det forverrer en sår hals eller holder deg våken om natten. Over-the-counter medisiner noen ganger bidra til å lindre hoste, men disse medisinene kan ta en toll på leveren og kan forårsake bivirkninger. I noen tilfeller kan de beste metodene for herding en hoste være hjemme rettsmidler som har gått ned gjennom generasjoner.

Honning

Honning kan brukes på flere måter for å hjelpe kurere hoste. Trolig den mest kjente metoden er å legge en skje med honning til varm te for å berolige en tørr hals og hoste. Hvis det ikke gjøre triks, ta 1/2 teskje honning blandet med 1/2 ts av eple cider eddik for å lindre hoste. Hvis du har en smak for ingefær, er 1/2 ts malt ingefær blandet med en teskje honning et annet middel for å prøve. Ifølge MayoClinic.com, tar to teskjeer honning rett før sengetid har vist seg å redusere hoste i løpet av natten; bare pass på å ikke gi honning til barn under ett på grunn av risikoen for botulisme.

Steam Behandlinger

Bare puste inn damp fra varmt vann lindrer tørrhoste gjennom innånding varm fuktighet og bidrar også løsne slim for å gjøre hoster mer produktiv. Dette kan gjøres ved å kjøre varmt vann i dusjen eller badekar med bad døren lukket for å beholde dampen, eller du kan helle kokende vann i en stor bolle og inhalerer dampen fra det. Plassere et håndkle over hodet og bollen vil holde vannet varmt lenger og direkte all dampen mot deg. For ytterligere fordeler fra damp, tilsett noen dråper eucalyptus eller Vicks VapoRub til vannet.

Peppermynte

Du har sikkert lagt merke til at minty ting har en tendens til å gjøre nesen føler seg mer åpen og tydelig. Peppermynte kan være en effektiv urte rette for alle slags plager, blant annet en hoste. The University of Maryland Medical Center anbefaler brygge en te fra frisk peppermynte blader for å gjøre hoste avta, eller ta en eller to dråper av en peppermynte skjær - men ikke gi peppermynte til babyer eller små barn, eller til kvinner som er gravide eller pleie. Hvis du ikke har tilgang til en peppermynte skjær, mentol, den aktive ingrediensen i peppermynte, er brukt i Vicks VapoRub. Bruk denne til bunnen av føttene og dekk med sokker før du går til sengs om kvelden. Det rette fungerer veldig bra med barn.

Forsiktighetsregler

WebMD anbefaler at du ser legen din dersom hosten varer i flere uker eller bringer opp blodig eller farget slim. Hvis hosten er ledsaget av klemme eller knusing smerter i brystet, pustevansker, uregelmessig hjerterytme, svimmelhet eller smerter som sprer seg fra brystet til nakke, kjeve, rygg, skuldre eller armer, straks oppsøke lege eller ringe 911.

Slik hindrer du en Kløe Hoste

En kløende hoste på baksiden av din throa kan føre til at du mister søvn og ikke være like produktiv, og det kan påvirke menneskene rundt deg, også. Mange løsninger er utviklet for å stoppe hoste i sitt spor fungerer ikke så bra som de sier de gjør, og de kan være dyrt. En flott måte å stoppe en hoste i sitt spor, og spare penger i prosessen, er å bruke dagligdagse matvarer.

Bruksanvisning

Kamille te

•  Heat vann i en vannkoker på komfyren eller i et krus i mikrobølgeovnen. Du ønsker å få vannet så varmt som mulig slik at det trekker mye av te næringsstoffer.

Bruk en kamille tepose eller løs te med en tesil. Plasser tepose eller silen i krus og hell i varmt vann. La te å bratt for ett minutt og ta av te fra vannet.

Drikk te sakte når det er fortsatt varmt, og hosten vil smelte bort som varmt vann reiser nedover halsen til kilden av hoste. Dr. Kenneth Mukamal, en indremedisiner ved Beth Israel Deaconess Medical Center i Boston, sier at urtete er et flott alternativ til å bruke medisin som det er fullpakket med antioksidanter som, når det blandes med en varmekilde, berolige en vond hals og hoste.

Milk and Honey

Varm en kopp melk i mikrobølgeovn eller i en kjele på komfyren. Når melken er dampende, hell den i en varmebestandig krus.

Bland en spiseskje honning i den varme melken og rør den til den er oppløst helt. Enhver type honning vil gjøre her, så bruk din favoritt kam, floral, flytende eller granulert honning - alt arbeid. Honningen vil coat halsen og helbrede betennelser, stoppe smerten.

6. Drikk melken sakte på kvelden før sengetid. Dette vil ikke bare hjelpe deg å bli kvitt hosten like før sengetid, men varm melk vil slappe kroppen din, slik at du kan sove bedre.
Kristie Leong MD en familie utøveren, som skriver for nettstedet Health Mad, sier at dampende melk blandet med honning kan stoppe en pinlig hoste og også hjelpe en person som lider av søvnløshet få sove lettere.

Hvordan behandle Toddler Hoste uten medisiner

Centers for Disease Control and Prevention advarte foreldre i januar 2007 ikke å gi barn i alderen 2 og yngre hoste eller kaldt medisin. Ifølge CDC, mer enn 1500 barn under 2 gikk til akuttmottak i 2004 og 2005 på grunn av toksiske effekter av slike medisiner. The Food and Drug Administration, eller FDA, enig med at funn i 2008. Dette har forlatt foreldre som stolte på over disk medisiner for å lindre sine små "kald eller influensa symptomer desperat å finne akseptable alternativer.

Bruksanvisning

Hvordan behandle Toddler Hoste uten medisin

Bruk en kjølig tåke luftfukter, særlig i rommet der barnet sover. Fuktigheten vil bidra til å lette lunger, berolige en tørr irritert hals og hjelpe klare opp slim.

To Treat nesen for å holde halsen mer komfortabel, noe som vil lette hoste. Sette vaselin under nesen. Bruk saltvannsdråper og suge slim ut med en pære sprøyte.

Få barnet til å hvile så mye som mulig.

Gi barnet rikelig med væske. Varme væsker er spesielt beroligende til en rå hals, men noen ganger en popsicle er den enkleste måten å få en pjokk å ta i væsker.

Gi småbarn over en alder av ett en skje honning for å hjelpe lindre sår hals og hoste. Spedbarn under ett kan få botulisme fra honning, som kan være dødelig.

Tips og advarsler

 • En hoste som blir mer anstrengt, ledsaget av feber, slapphet, blå-farget lepper, eller puste som blir rask, hvesende eller hese bør sjekkes ut umiddelbart av en lege. Også, ikke bruk mentholated gnir på småbarn. Nyere forskning fra Wake Forest University Baptist Medical Center viser Vick Vapor Rub er farlig for små barn.

Mat å spise når du hoster

Mat å spise når du hoster


Hoste er nøkkelindikatorer for interne forhold: for eksempel, hvis kroppen erfaringer blokkert luftveiene fra røyking eller emfysem, så det utløser hosten å hjelpe deg pusten bedre. Fordi hoste oppstår fra direkte faktorer, bør du ta medisiner som er spesifikke for din sykdom, må du også vite at maten du spiser vil enten hjelpe eller hindre restitusjonsprosessen.

Allergisk rhinitt

Allergisk rhinitt oppstår fra allergener som ugress pollen, muggsopp, støv, kjæledyr dander og mer. I tillegg til kløende, rennende øyne og nysing, kan allergisk rhinitt føre til en ganske irriterende hoste. For å hjelpe kroppen din klar ut slim og slim, spise mat som forsyner kroppen med nødvendige vitaminer uten belegg i halsen. Appelsiner gjør en god kilde til vitamin A, B og C, og kan tilfredsstille dine søt tann uten å laste deg ned med sukker. Havregryn tilfredsstiller sult og gi deg fiber, vitamin E og protein. Kylling smaker ikke bare godt, men forsyner deg med protein, vitamin B6 og B3 i tillegg. Husk, en hoste på grunn av allergisk rhinitt kan lage slim og slim vanskeligere å bli kvitt når du spiser melkeprodukter og sjokolade, så prøv å unngå disse matvarer til du føler deg bedre.

Common Cold

Den kalde bakterie påvirker milliarder av amerikanere hvert år. Bare berøre en forurenset overflate eller inhalere smittet luftes miljøer kan skape en kald. Infeksjonen kan vare alt fra to til 14 dager, og innebærer en tett nese, hoste og sår hals. Fordi sår hals og hoste går hånd i hånd i denne perioden, må du unngå krydret og sukkerholdige matvarer; disse ingrediensene oppmuntrer halsirritasjon og ubehag. I stedet, du ønsker å melde deg på blander mat eller måltid valg. For eksempel, et ostesmørbrød med en liten kopp med tomatsuppe gir deg at full følelse og indre varme som lindrer sår hals. For en fin ørken eller snack, kan du nyte en banan.

Influensa

Fordi en kald og influensa aksjen lignende symptomer, mange mennesker behandle influensa på samme måte som de behandler en kald. Men behandle influensa som en kald kan resultere i behandlingsfeil som forlenger helbredelsesprosessen ... feil som å spise feil mat. En person som lider av influensa kan utvikle feber, lider hodepine og muskelsmerter, og oppleve en dyp hoste. For å unngå kvalme trigger at maten kan føre til i løpet av denne tiden, fokusere på inntak av væske. Drikker som Gatorade, Ginger Ale og varm te søtet med honning vil holde magen avgjort og kroppen hydrert samtidig. Etter de første 24 timene av influensa, kan du gjeninnføre supper og toast til menyen hvis utholdelig.

Ventilin bivirkninger

Ventolin er et reseptbelagt legemiddel som brukes til behandling av astma. Det er en Albuterol inhalator som styrer og stopper bronchospasms. Denne inhalatoren kan også hjelpe enkeltpersoner som har kronisk obstruktive pulmonære sykdommer, slik som emfysem og bronkitt. Som med alle typer av medisiner, kan noen mulige negative bivirkninger oppstå som et resultat av Ventolin HFA.

Vanlige bivirkninger

Ulike vanlige bivirkninger er ofte forårsaket av Ventolin. De er vanligvis ikke ansett for å være alvorlig, så har de en tendens til å avta på egen hånd som kroppen blir vant til legemidlet. Men hvis de intensivere eller ikke gå bort, kan legehjelp være nødvendig. Disse vanlige bivirkningene er nervøsitet, sinus betennelse, tørr eller sår hals, hodepine, hoste, unormal smak i munnen, kaster opp, vansker med å sove og rystelser.

Alvorlige bivirkninger

Alvorlige bivirkninger er også mulig med Ventolin. I situasjoner med alvorlige bivirkninger, er det viktig å søke medisinsk hjelp så snart som mulig. Noen potensielt farlige bivirkninger av Ventolin er tungpustethet, unormal heshet, intensivert vanskeligheter med å puste, brystsmerter, uregelmessig eller rask hjerterytme, bryst pounding, og ekstrem svimmelhet eller hodepine.

Allergiske Reaksjoner

Allergiske reaksjoner er også ansett for å være alvorlige bivirkninger av Ventolin. I tilfeller av allergisk reaksjon, er det viktig å søke umiddelbart medisinsk hjelp. Noen tegn på allergisk reaksjon på Ventolin er hevelse i hals, lepper, munn og ansikt, tetthet i brystet, kløe, problemer med å puste, hudutslett og elveblest.

Forsiktig

Folk må utvise forsiktighet når de vurderer om du skal bruke Ventolin. De med allergi mot Albuterol bør unngå medisin. Det er også viktig å varsle legen din om din medisinske historie, og eventuelle forhold (tidligere eller nåværende) som kan ha, spesielt hypertensjon, hjertesvikt, hjertesykdom, overaktiv skjoldbruskkjertel, diabetes, en hjerterytmeforstyrrelse, eller et anfall lidelse (som epilepsi).

Overdose

Personer som mistenker at de kan ha overdose på Ventolin må søke øyeblikkelig medisinsk hjelp. Noen tegn på Ventolin overdose inkluderer skjelvinger, alvorlig hodepine, angst, bryst tyngde eller smerter, kramper, svetting, svimmelhet, besvimelse, og ujevn eller rask hjerterytme.

Hvordan identifisere tegn og symptomer på kronisk bihulebetennelse

Kronisk bihulebetennelse påvirker millioner av mennesker årlig. Tilstanden kan være forårsaket av mange forskjellige ting som infeksjoner og mugg, sopp og allergier, og selv fysiske attributter som for eksempel en merkelig septum. Det er egentlig ganske enkelt å finne ut om du har kronisk bihulebetennelse når du vet hva du skal se etter.

Hvordan identifisere tegn og symptomer på kronisk bihulebetennelse

Hvordan vet jeg om du har kronisk bihulebetennelse

•  Først må du vite at bihulebetennelse er en tilstand som forårsaker betennelse i slimhinnene i bihulene. Betennelsen fører deretter væske buildup som blokkerer sinus hulrom og hindrer normal slim drenering.

•  Deretter må du finne ut om de symptomene du opplever er virkelig bihulebetennelse. Noen av de vanligste symptomene på bihulebetennelse er hodepine, pustevansker gjennom nesen, sammen med smerter i ansiktet og bak øynene. Disse er ofte ledsaget av gul eller grønnlig drenering fra nesen og ned i halsen din. Uten behandling drenering vil tilfellet en sår hals og hoste. Du kan også oppleve smerter i kjeven, tenner og ører. Noen mennesker har også kvalme forbundet med sinus drenering. Du kan også legge merke til at du er trøtt lett på grunn av puste trøbbel.

Hvis du har disse symptomene i mer enn tre måneder rett, eller de holder reoccurring selv med behandling, da har du kronisk bihulebetennelse.

Hint

 • Bo innendørs i de tidlige morgentimene vil hjelpe med allergi. Prøv en neti pott.
 • Alltid oppsøke lege hvis tilstanden vedvarer. Sjekk med legen din før du tar over skranke medisiner hvis du er på reseptbelagte medisiner.

Årsaker til Bihulebetennelse

Årsaker til Bihulebetennelse

Hva er Bihulebetennelse?

Berører om lag 37 millioner amerikanere årlig, er bihulebetennelse en smertefull tilstand når bihulene (hulrom langs slimhinner) blir betent eller infisert. Lider kan også oppleve smerter i pannen over øyenbrynene eller rundt og bak øynene. For barn, symptomene er vanligvis en tett nese sammen med hodepine. Hvis bihulene er smittet, kan feber også forekomme. Andre symptomer inkluderer slimete kjører ned på baksiden av halsen (postnasal drypp), sår hals og hoste.

Typer av Bihulebetennelse

De to hovedtyper av bihulebetennelse er akutt og kronisk bihulebetennelse. Akutt bihulebetennelse, som enten kan være viral eller bakteriell, avtaler med midlertidige forhold, som normalt siste tre uker eller mindre. På den annen side, har kronisk sinusitt mindre smertefulle symptomer, selv om de kan vare så lenge som 3-8 uker, og noen ganger kan vare i måneder eller år. Denne tilstanden kan gjenta seg med smertefulle anfall av akutt bihulebetennelse.

Virale årsaker til akutte Bihulebetennelse

Virusinfeksjoner er den vanligste årsaken til bihulebetennelse. Øvre luftveisinfeksjoner (forkjølelse) kan vare fra en uke til syv dager, begynner med en sår hals. Andre symptomer vanligvis følger, inkludert en rennende nese, nesetetthet og selv ansikts smerter. Hoste kan utvikle på grunn av økt postnasal drypp. Virusinfeksjoner kan være så alvorlig at lammet eller ødelagt flimmerhårene felle slim i nesen og ikke klarer å bli kvitt det.

Personer med astma må ta ekstra forholdsregler under en kald fordi astma symptomer kan forverres, utvikler seg til bihulebetennelse.

Bakterielle infeksjoner

Bakterielle infeksjoner, på grunn av forkjølelse, hoste og influensa, ofte føre til bihulebetennelse. Gjennom bakterieinfeksjoner, bihuler åpninger kan bli tett med slim fanget i kroppen, så det renner ned i halsen, noe som skaper et paradis for bakterier. Dette fører til bihulebetennelse, som lammer flimmerhårene og fører til hevelse i slimhinnen, og skaper verre blokkering i bihulene.

Allergier og andre årsaker til akutte Bihulebetennelse

Høysnue og andre allergier kan føre til bihulebetennelse. Nese blødning, på grunn av for mye trykk å blåse nesen, kan føre til bakterieinfeksjoner å sette inn, forårsaker sinusitt. Dykking samtidig ha en kald skaper også utilbørlig nese trykket, noe som resulterer i en bakteriell infeksjon i bihulene. Bivirkninger fra medisiner kan skade slimhinnene. Selv luftforurensning kan være en årsak.

Fungus svelges med mat kan forårsake bihulebetennelse. Mikroskopisk i størrelse, plante eller muggsopper kan enten inhaleres eller spises, irriterende bihulene eller skade immunsystemet. Syke tenner kan være en kilde, så vel.

Svulster kan også være en årsak fordi bihulene kan bli blokkert når vekster spire nær sinus åpninger. Dette fører slimete drenering, hindrer bihulene. Med mindre luft og slimete rennende, mer slimete ryggen opp, noe som gjør bihulene svak og skape grobunn for infeksjoner og bakterier å vokse. Dette fører til bihulebetennelse.

Årsaker til kronisk bihulebetennelse

Fordi kronisk bihulebetennelse gjelder vanligvis defekter i karosseristruktur, er det mer permanent. Noen årsaker til kronisk bihulebetennelse inkluderer astma, dehydrering, temperatur og luftfuktighet, defekte slimhinner og trange bihuler. Kjent som en merkelig septum, trange bihuler skape smertefull hevelse, noe som gjør det vanskelig å puste. Noen ganger operasjon er nødvendig for å korrigere tilstanden.

Polypper (sacs av ​​hovne vevet på grunn av allergi eller infeksjoner) kan forårsake bihulebetennelse fordi de kan hindre bihulene fra skikkelig drenering etter en infeksjon.

Bihulebetennelse kan være forårsaket av dehydrering fordi ikke får nok vann kan gjøre slimet tykkere og hindrer den fra å bevege seg gjennom bihulene.

Hva er årsakene til Infeksjoner i nese & Sinus mucosal celler?

Bihulebetennelse er en medisinsk tilstand der infeksjoner utvikle seg i slimhinnecellene nesehulene og bihulene. Denne tilstanden har flere årsaker. I sjeldne tilfeller kan det føre til komplikasjoner.

Bihulebetennelse

Bihulebetennelse inflames bihulene. Det følger ofte et tilfelle av vanlig forkjølelse.

Årsaker

Slimhinner i nese og bihuler som er fuktig og trafikk kan bli smittet, fordi de gir et miljø for bakterier og andre smittestoffer til å vokse.

Symptomer

Personer med bihulebetennelse kan utvikle nese og lunger, feber og hodepine. Tretthet, sår hals og hoste kan også forekomme med denne tilstanden.

Komplikasjoner

I sjeldne tilfeller kan bihulebetennelse pasienter utvikler meningitt, bein infeksjoner eller hudinfeksjoner nærheten øynene.

Behandling

Leger kan forskrive antibiotika for kroniske tilfeller av bihulebetennelse, men mange tilfeller klare seg på egenhånd med rikelig med væske og over-the-counter smertestillende midler.

Hvordan behandle post nasal drypp hos barn

Post nasal drypp forekommer når en stor mengde av slim samler på baksiden av nesen og halsen, noe som gir følelsen at slim drypper fra baksiden av nesen. Innlegg nasal drypp kan føre til flere plager hos barn, inkludert en sår hals eller hoste som ikke synes å gå bort. Det finnes noen alternativer for å behandle post nasal drypp; imidlertid få barnelege godkjennelse først.

Hvordan behandle post nasal drypp hos barn

•  Reduser eksponering for eventuelle allergener. Enkelte allergener kan føre til at barnet skal lide av post nasal drypp. Eliminere eller redusere sin eksponering mot støvmidd, pollen, muggsopp og dander fra dyr.

Plasser en luftfukter i barnerommet. En luftfukter kan bidra til å bryte opp slim som er forårsaket av hans innlegg nasal drypp. Slå på luftfukter om natten mens barnet sover og når symptomene har en tendens til å forverres.

Eliminer barnets eksponering for eventuelle nese irritanter. Dersom barnet lider av post nasal drypp, holde henne borte fra sigarettrøyk, parfyme og aerosol spray. Disse stoffene kan forverre symptomene hennes.

Bruk en saltvannsnesespray for å behandle post nasal drypp hos barn. Se etter spesial formulert versjoner som er ment å brukes på barn. Klem flasken og la tåken å gå inn i barnets nese passasjer. Bruk som anvist av barnelege.

Behandle den underliggende årsaken. Hvis legen bestemmer at dryppende nese er forårsaket av en infeksjon, vil antibiotika administreres til barnet å behandle problemet.

gi ham en dose av et antihistamin basert på hans alder og vekt. Hvis innlegget nasal drypp er allergi relatert, kan legen din tillate deg å behandle det med en over-the-counter antihistamin. Barnelege kan anbefale barns Benadryl.

Toddler kaldt symptomer

Selv den beste omsorg for småbarn vil fange og utvikle en kald. Forkjølelse er de vanligste infeksjonene hos barn, så sjansene er din pjokk vil lide av en på et tidspunkt eller en annen. Det er viktig å kjenne symptomene på en kald, så du trenger ikke bekymre deg unødig og slik at du kan ta vare på barnet ditt, for å gjøre ham så komfortabelt som mulig.

Forstå Common Cold

Det er viktig å forstå hva forkjølelse er slik at du vet det når du ser det. Forkjølelse er vanligvis en øvre luftveisinfeksjon. En kald kan være forårsaket av en hel rekke ulike virus; noen av de mer vanlige er rhinovirus, coronavirus og influensa. Grunnen til at små barn ofte fange forkjølelse er fordi det er så mange forskjellige virus som det er nesten umulig å være immun mot dem alle.

Hvordan Småbarn forkjølet

Forkjølelse er spredt fordi de som er smittet ofte uvitende spre sine bakterier. Hver gang den smittede nysing eller hoster hun utgir viruset i luften og på nærliggende overflater. Disse bakteriene kan leve i timevis. Hvis du kommer i kontakt med disse bakteriene og berøre nese, øyne eller munn du vil bli infisert med viruset. Barn blir ofte berøre deres ansikter, og det er derfor de er svært utsatt for å bli forkjølet.

Symptomer på forkjølelse

Symptomer på et kaldt i småbarn er veldig mye den samme som i en hvilken som helst annen menneske. De fleste småbarn til stede med en rennende nese som har klart å grønn eller gul utflod. De kan også ha en feber, sår hals og hoste. Mange småbarn er veldig irritabel og slett fordi de ikke føler seg vel. Disse symptomene vil vanligvis vare 10 til 14 dager.

Behandling av Common Cold

Det er ingen kur for en kald, fordi det er forårsaket av et virus; antibiotika ikke har noen effekt på virus som vanligvis føre til kaldt symptomer. Mens det er ingen kur, er det noen ting som vil bidra til å behandle symptomene. Hoste og kaldt medisiner kan redusere flaskehalser, lette hoste og gjøre den mer produktiv og redusere feber hvis man er til stede. Også, får rikelig med væske og hvile vil hjelpe kroppen komme over den kalde raskere.

Når å se legen

Mesteparten av tiden en kald vil løse seg selv i løpet av den 10 til 14-dagers periode. Du bør søke hjelp av legen din dersom barnet ikke begynner å få bedre innen to uker. Et kall til lege ville være i orden hvis barnet ditt har feber på mer enn 102 grader Fahrenheit i mer enn tre dager, eller hvis hun har problemer med å puste.

Hvordan å lindre symptomer på Lyme sykdom

Hvordan å lindre symptomer på Lyme sykdom


Lyme sykdom er en vanskelig sykdom fordi symptomene kan endre nesten daglig. Noen symptomer inkluderer en høy feber, sårhet i muskler og ledd, hodepine, utslett som sprer seg over hele kroppen, lysfølsomhet og sår hals. Det kan være vanskelig for et barn, eller til og med en voksen, å komme gjennom symptomer på Lyme sykdom uten å bli utålmodig og frustrert. Selv med antibiotikabehandling, kan symptomene vare alt fra to uker til et par måneder.

Hvordan å lindre symptomer på Lyme sykdom

•  Ta medisin. Hvis pasienten har en hodepine eller muskel / leddsmerter, veksler med Tylenol og ibuprofen. Tylenol vil være bedre for hodepine, men ibuprofen vil være best for muskelsmerter. Bruk en kald kompress på hodet om nødvendig for å kjøle ned en feber.

Bruk nyanser. Følsomhet for lys kan være et stort problem blant Lyme sykdom lider. Sørg for at pasienten bærer solbriller når du går utendørs og selv inne i sterkt lys. Dette vil eliminere stress på øynene. Hvis smerte og følsomhet vedvarer, kan du bruke en kald komprimere over øynene.

Treat utslett. Utslett kan vises og spredt på en Lyme sykdom pasienten, særlig om natten. Ofte vil pasienten ha en blink utslett, men av og til en annen type av utslett vil være til stede, vanligvis etter et mønster av leddene eller i blodet. Disse utslett kan vises hele dagen eller bare om natten og kan være utrolig kløende og ubehagelig. For å dempe disse utslett, bruker hydro-kortison krem ​​for å redusere kløe og hevelse og Calamine lotion å kjøle utslett.

Drikk te og vann. Det er mulig for pasienten å oppleve andre kalde lignende symptomer, for eksempel en sår hals. Det beste er å drikke beroligende te eller isvann og å sørge for å ha en mengde av hals-belegg hoste dråper på hånden, spesielt med sitronsmak, eller hva pasienten foretrekker.

Rest. Uansett omsorg pasienten craves er et godt mål på hva som er best for ham. Pasienten bør sørge for å få mye hvile og se en lege umiddelbart dersom symptomene begynner. Lyme sykdom kan ikke behandles uten antibiotika og langsiktig infeksjon kan forårsake nerveproblemer, lammelser og død. Vennligst ta Lyme sykdom behandles umiddelbart hvis du tror du kan ha det.

Hint

 • Disse tipsene er ikke rettsmidler for Lyme sykdom. De er bare ideer om hvordan å lindre symptomene som kan oppstå.
 • Se en lege dersom noen av disse symptomene vedvarer.

Pollen allergi hos barn

Mange barn lider av pollenallergi. Barn kan være allergisk til en eller flere forskjellige typer pollen. Pollen allergi kan være belastende og kan kreve behandling.

Typer

Barn kan være allergisk mot pollen fra gress, ugress og trær. Vanlige gress allergi inkluderer søt vårlig gress, Kentucky bluegrass, Bermuda gress, frukthage gress, Johnson gress, og Redtop gress. Vanlig ugress allergi inkluderer ragweed, sagebrush, lam kvartalene, engelsk plaintain, redroot pigweed, og russiske tistel allergier. Felles tre allergier inkluderer Box Elder, eik, bjørk, ask, alm, hickory, pecan, og fjell sedertre.

Time Frame

Pollenallergi kan bare skje under visse årstider når pollen er til stede. Noen barn kan bare ha allergiske symptomer i løpet av en pollensesongen mens andre kan være allergisk mot ulike pollen som er funnet gjennom hele året. Pollen er også mer sannsynlig å forårsake en reaksjon når teller er høy i morgen eller på tørre, vindfulle dager.

Identifikasjon

Pollenallergi kan identifiseres ved hjelp av en hudtest. Denne testen utføres ved å injisere små mengder av flere mulige typer av allergener i henhold til det øverste laget av huden. Etter en viss tid, kan huden bli undersøkt for å se hvilke allergener produsert en allergisk reaksjon. Den allergiske reaksjon vil ha et utseende som minner om et myggstikk.

Symptomer

Symptomer på pollenallergi kløende nese, nysing, tett nese, rennende nese, kløende hals, og hoste.

Behandling

Reseptbelagte eller over-the-counter antihistaminer kan brukes til å forebygge allergiske reaksjoner på pollen. Over-the-counter antihistaminer bør bare brukes med godkjenning av en barnelege. Barn med alvorlige pollenallergi kan behandles med allergivaksinering, som tar sikte på å ufølsomme barn til pollen som forårsaker en allergisk reaksjon.

Bath rettsmidler for barn med forkjølelse

Bath rettsmidler for barn med forkjølelse


En vanlig forkjølelse kan være elendig, spesielt for et barn lider av en rennende nese, sår hals og hoste. Den beste behandling er hvile, men et varmt bad kan hjelpe suge bort smerter og plager i forbindelse med en forkjølelse eller influensa. Det er produkter du kan kjøpe i form av salter, geleer og oljer for å legge til badet som arbeider for å trøste barnet ditt. Du kan også lage din egen urte rettsmidler som er like effektive.

Over mot produkter

Det er flere badeprodukter som kan lindre barnets kaldt symptomer. Prøv Rocky Mountain Soap Selskapets Forkjølelse og influensa badesalt, en kombinasjon av essensielle oljer som letter stress som det fungerer å roe hoste og lindre lunger. Laget av en blanding av essensielle oljer inkludert eucalyptus og lavendel, dette badet suge letter symptomer som det trøster og beroliger. Kiss My Face har formulert en Forkjølelse og influensa badekar og dusj gel som bruker en blanding av eukalyptus, fennikel og horehound å sooth bort symptomer.

To andre Forkjølelse og influensa Bath soaks er Abra Terapeutisk, en botanisk blanding av eukalyptus, rosmarin og peppermynte for å redusere smerter i kroppen og frysninger og CO Bigelow, som bruker ekstrakter av willow bark, solhatt og ingefær. Bare legg den på barnets badevann.

Hjemmelaget

Legge urter til varmt bad vann utvikles naturlige, medisinske oljer for å behandle kaldt symptomer. Mens du legger en håndfull urt til barnets bad vil fungere, er det vanskelig å rydde opp og kan føre til rørleggerarbeid problemer. Ved først å lage en infusjon, ved hjelp av en pose pose eller enkle å bruke eteriske oljer vil fungere som en restorative uten alle problemer.

Infusjonen en urt er prosessen med å helle kokende vann over den og sette den til å steile. Velg urt du ønsker å sette mot. For en effektiv infusjon, vil du trenger 2 ts. tørket urt eller 6 ts. frisk urt. Hakk urtene og legg i en bolle eller stort krus deretter helle en kopp kokende vann over urtene og la det bratt i tre timer. Å behandle såre muskler og smerter prøve å lage en infusjon med Comfrey eller timian. For å bedre humøret eller lindre depresjoner bruk rosmarin, lavendel eller bergamot eller å kjempe søvnløshet bruk kamille, humle, lavendel, sitronmelisse, merian eller vendelrot. Brew en infusjon av noen av disse deretter legge til badet.

Urteposer eller urte bade poser er poser laget av cheesecloth, organza eller muslin fylt med urter og bundet på toppen. Kjøp stoff som vil holde urte saken, men la vannet strømme gjennom så bare sy sidene og bunnen forlater toppen åpen. Stuff posen med urter og sikker topp med en streng eller ledningen. Slip ledningen rundt kranen slik at vannet renner gjennom posen som badekaret fylles. Så la posen flyte i karet sammen med barnet ditt. For en følelse bedre bad pose, fyll med 1/4 kopp timian, salvie, lavendel, mynte, laurbærblad og rosmarin.

Eteriske oljer

Eteriske oljer er skapt gjennom en destillasjon prosess og når du arbeider med disse oljene, aldri bruke mer enn 10 dråper olje per bad. Eteriske oljer er svært sterk og kan brenne huden ved kontakt. Fyll barnets kar med vann og tilsett noen dråper eterisk olje under rennende vann. Etter hvert som oljen beveger seg gjennom vannet, vil lukten stige. Lær barnet å slappe av og puste dypt. Denne metoden fungerer godt for å lette lunger. Prøv å legge til flere dråper eterisk olje av eukalyptus under rennende vann. Duften fra oljen vil stige i dampen for en beroligende innhaleres.