Digidexo.com

Smerter fra Lymfesystemet på låret

Smerter fra en perforert trommehinne

Smerter fra en perforert trommehinne


Perforeringer i trommehinnen, eller trommehinne, kan være svært smertefullt, men det er heldigvis et par ting den syke kan gjøre for å lindre smerte og fremskynde helbredelsesprosessen. De fleste perforerte eller ødelagte trommehinnene vanligvis leges på egen hånd i løpet av to til tre måneder etter den første skaden. Noen kan imidlertid kreve kirurgi hvis perforeringen er spesielt stor. Operasjonen er vanligvis utført på poliklinisk basis.

Beskytte øret under Healing

Å fremskynde deg gjennom helbredelsesprosessen så komfortabelt som mulig, unngå bading eller langvarig nedsenking av øret i vann. Hold øret så rent og tørt som mulig mens healing. DAB en cotton med litt vaselin for å beskytte øret mot fuktighet mens dusjing, og holde øret unna direkte fuktighet eller vann når det er mulig.

Alleviating Pain

Legen din kan forskrive antibiotika øredråper eller antibiotika for å hjelpe fremskynde prosessen hvis en infeksjon er også involvert i din tilstand. Be om å se om dette kan gjelde for din egen tilstand.

Over-the-counter smertestillende eller smertestillende som aspirin, paracetamol og ibuprofen kan være effektive i å lindre smerte involvert i de fleste trommehinnen perforeringer. Legen din vil kunne anbefale et merke som er best for dine spesifikke omstendigheter. Reseptbelagte smertestillende er vanligvis ikke nødvendig for denne skaden.

For ytterligere å lindre smerte eller ubehag, bruke en varmepute mot øret på en ganske lav innstilling, øker eller reduserer nivåene som trengs for komfort.

Forsiktighetstiltak

Vær veldig forsiktig når det blåser nesen mens trommehinnen er healing, så voldsomt blåser nesen kan ikke bare føre til ørene dine til "pop" og videre skade trommehinnen, men bevise ulidelig smertefull ellers også.

Ikke bruk noen form for medisin i de berørte øret utover det som er foreskrevet av legen din. Ta alle de medisiner legen forskriver til deg i henhold til planen inntil annet rettet.

Advarsler

Kontakt legen din hvis du oppdager blod, puss eller andre utslipp fra de berørte øret. Du bør også kontakte lege hvis du opplever kvalme, svimmelhet eller en endring i likevekt eller utvikle en markert økning i temperaturen. Videre bør du kontakte legen din dersom øret er fortsatt smertefullt til tross for all tilgjengelig behandling for smerter.

Andre beskyttelsestiltak

Gjør ditt beste for å beskytte øret fra ekstrem vind eller kulde ved å bruke øreklokker i ekstremvær. Bruk en dusjhette mens dusjing for å minimere vann eksponering for de berørte øret. Minimer bruken av ørepropper eller hodetelefoner inntil øret er helt grodd.

Hvordan bli kvitt smerter Fra en punktering sår

Du kan opprettholde en punktering ville gjort på nesten hvilken som helst del av kroppen din. Sår vanligvis ikke blør så mye, men du bør likevel se en lege i tilfelle av infeksjon. Du kan også trenge en tentanus skudd hvis såret er fra en rusten spiker. Smerter fra en punktering sår er ofte lindres ved å holde luft fra såret (se tips). Aktuell og oral medisin kan også være effektiv i behandling av smerte.

Bruksanvisning

Behandling Pain fra din punktering sår

•  Påfør alkohol til enden av en pinsett, hvis du har en splint eller rester inni såret. Bruk pinsett til å fjerne splinten eller objekt.

Press mot såret med bomull for å stoppe blødninger. Hvis du er ute når skaden inntreffer, press med hånden din, med mindre du har en splint.

Fukt en vaskeklut med varmt vann. Gni en mild såpe på vaskeklut. Forsiktig rent rundt og på toppen av såret i opp til fem minutter. Skyll såpen av med varmt vann.

Sett en generøs mengde antibiotisk salve på enden av en Q-Tip. Pent brukt antibiotika salve på og rundt såret. Plasser en bandasje på toppen av såret.

Plasser en ispose direkte mot bandasje. La pakkisen på plass i 15 eller 20 minutter. Rengjør og oppreisning såret flere ganger per dag. Bruk isen hver tredje eller fjerde time. Fortsett rengjøring og rette opp såret daglig. Gjenta daglig is behandlinger til din sårsmerter avtar.

Ta to ibuprofen eller naproxen hver fire til seks timer for smerte. Fortsett å ta denne anti-inflammatorisk daglig inntil smerten er borte.

Tips og advarsler

 • Rengjøring av såret vil bidra til å forhindre infeksjon, så vil antibiotisk salve. Salven vil holde luften fra såret, noe som kan forhindre smerte som kommer fra overflatearealet av punktering. Ibuprofen kan bidra til å lindre muskelsmerter som dype sår ofte trenge muskelfibre. Ved hjelp av isen med en gang vil bidra til å redusere den første hevelse og betennelse, som vanligvis er når smertene er på sitt verste. Ice kontrollerer smerten ved å midlertidig begrense blodstrømmen, noe som kan oppstå på grunn av ødelagte blodkar fra punktering sår.
 • Aldri gjelder isen direkte mot huden, da dette kan forårsake frostskader. Også ringe legen din med en gang hvis såret er forårsaket av en rusten spiker eller hund bite. Du trenger kanskje profesjonell hjelp i behandling av slike sår.

Hvordan å holde et høreapparat fra å falle ut av øret

Hvordan å holde et høreapparat fra å falle ut av øret


Ideelt sett bør du være i stand til å bruke høreapparatet, glemme det og aldri trenger å bekymre deg om det faller ut av øret. Noen bak-øret høreapparater og postordre høreapparater bruke et skum eller silikon insert-festet til høreapparat-å passe inni øret. Disse typer innsatser kommer i generiske størrelser og er mer sannsynlig å falle ut av øret. Men med tålmodighet og litt prøving og feiling, kan du finne en generisk øre stykket størrelse som vil bo komfortabelt i øret. Custom fit høreapparater er laget ved hjelp av en silikon inntrykk eller laserskanning eller øret; denne prosessen produserer et høreapparat som skal passe ned i øregangen - ute av stand til å falle ut.

Hvordan å holde et høreapparat fra å falle ut av øret

Kontroller at du setter inn høreapparatet riktig. Skreddersydde høreapparater må settes inn i riktig øret; Normalt finner du et rødt merke på høyre høreapparat og en blå merke på venstre høreapparat. Når riktig satt inn, vil proppen sitte flush i øregangen; større høreapparater bør være i flukt med det ytre øret lobe-ikke stikker ut forbi øreflippen. Du skal føle Ørepropp lysbilde på plass - inne i øregangen. Hvis du ikke føler deg høreapparatet gå på plass, eller om det føles morsomt eller ubehagelig, ta høreapparatet ut og prøv igjen.

ha noen sjekke høreapparatet, etter at du har satt den på, for å sikre at det er i flukt med det ytre øret og ser ut som det er i øret ditt riktig. Du kan også bruke et speil for å sjekke; nøkkelen er å gjøre en visuell kontroll for å være sikker på høreapparatet ser ordentlig satt inn.

Se i bruksanvisningen eller kontakt audio helsepersonell kontor for instruksjoner om riktig å sette inn høreapparatet. De fleste høreapparatbruker guider har trinnvise instruksjoner-med bilder-om hvordan du skal sette inn høreapparatet. Sett opp en avtale på høreapparatet leverandør kontor og har en spesialist gå over riktig innsetting med deg.

Bestem når høreapparatet er falt ut: Det er under en viss aktivitet eller tid på døgnet? Noen ganger vil du være sikker på at du setter høreapparatet på riktig måte, og senere på dagen den faller ut av øret. Et høreapparat eller øret mold kan være løs i øregangen. Når du beveger deg i løpet av dagen, tygge, snakke og bøying kan forårsake dårlig utstyrt høreapparater til å sprette ut eller falle ut av øret.

Ikke legg opp med en dårlig utstyrt høreapparat. Høreapparater og ørepropper kommer med produsentens garantier. Hvis høreapparatet er fortsatt under garanti-vanligvis to til tre år etter kjøpet-gjøre en avtale med høreapparat leverandør som selger samme merke av høreapparat du eier. Et nytt øre inntrykk eller scan kan være nødvendig å sette på plass høreapparatet. Selv når ute av garantien, kan du få et høreapparat re-montert for ca 300 dollar.

Prøv forskjellige størrelser eller stiler av øret stykker til du finner den beste passform. Hvis du er iført et høreapparat med en foranderlig skum eller silikon kuppel øre stykket, kan det hende du trenger en annen størrelse tips for å stoppe høreapparatet fra å falle ut av øret. En kuppel som er for stor vil være vanskelig å sette inn og vil sakte flytte ut av øregangen hele dagen. En kuppel som er for liten vil gli lett inn; men hvis du bøyer deg over eller riste på hodet fra side til side, vil kuppelen kommer ut av øret. Du kan få en rekke forskjellige størrelser ørepropper fra høreapparatprodusenten eller høreapparat leverandøren. Se i bruksanvisningen for hvordan å erstatte skum eller dome på høreapparatet.

Få nye høreapparater eller ørepropper hvis din nåværende settet er over fem år gammel. Etter år med høreapparater, begynner øret å endre. Øregangen blir større og stivere. Dette er grunnen til at et høreapparat som passer ditt øre så godt i mange år nå kunne begynne å falle ut av øret. Høreapparater og ørepropper må byttes hver fem til syv år. Hvis du liker høringen du mottar fra enheten, kan du bare ha en ny casing eller skall laget; hvis du bære en bak-øret-enheten, kan du bare ha erstattet øret mold.

Hint

 • Hvis du er iført et høreapparat ved hjelp av skum tips, tips må byttes hver to til tre uker. Silikon kupler må byttes hver fire til seks måneder.
 • Ørevoks bygge opp kan være å skyve høreapparatet ut av øret. Har din lege sjekk for ørevoks.
 • Vektøkning eller tap - så lite som syv til 10 pounds - kan endre tilpasning av høreapparatet.
 • Ikke prøv å bruke tape eller lim for å holde høreapparatene på plass. Kjemikaliene i lim er ikke bra for huden din eller dine høreapparater.
 • Høreapparater er dyre. Hvis du frata fikse et høreapparat som holder faller ut, kan du til slutt miste høreapparatet.

Hvordan lindre smerte Fra senebetennelse

Senebetennelse er en betennelsestilstand som påvirker sener, bindevev mellom muskler og bein. The Mayo Clinic rapporterer at de mest berørte områdene for senebetennelse er skuldre, albuer, håndledd og hæler, selv om andre ledd kan også bli påvirket. Lindre smerter fra senebetennelse avhenger av hvordan tilstanden påvirker pasientens og om andre komplikasjoner har oppstått.

Bruksanvisning

Smertebehandling med senebetennelse

•  Sørg for legebehandling for mistenkte tilfeller av senebetennelse. Du bør se etter smerter eller ømhet i sene i nærheten av en joint (der to bein kommer sammen), spesielt om natten, eller hvis senen er forverret av aktivitet. Ifølge Medline Plus, berørte områder også kan vises rød og føles varm. Legen din kan vurdere tilstanden din og hjelpe deg å bestemme riktig behandling.

Bruk anti-inflammatoriske medisiner som anbefalt av legen din. For noen mennesker, kan ikke-steroide anti-inflammatoriske som aspirin og ibuprofen gi lindring, ifølge Medline Plus. For andre injisert kortikosteroider kan være nødvendig; Men, advarer Mayo Clinic at dette kan svekke senen.

Følg anbefalt fysioterapi regime. Dette vil variere basert på senen som er berørt, samt av nivået av skade. Følg alltid legens anbefalinger for bruk av senen, som hviler området kan være mer hensiktsmessig for noen mennesker eller i noen stadier av tilstanden. Unngå aktiviteter som forverrer symptomene dine før tilstanden blir mer fullstendig løst.

Bruk hjemme-omsorg teknikker for å finne lindring fra senebetennelse. Disse inkluderer å holde området i ro, for eksempel ved å pakke eller splinting området eller ved hjelp av slynger, krykker og stokker som passer, ifølge Mayo Clinic. Ising og heve en berørt kneet kan også gi lindring, sier klinikken.

Gå til oppfølging besøk planlagt av legen din for å overvåke tilstanden og effekten av behandlingen. Noen ganger kirurgi er nødvendig hvis en sene er alvorlig skadet.

Tips og advarsler

 • Følg alltid produsentens og legens instruksjoner når du tar smertestillende og betennelsesdempende legemidler. Det er mulig å skade leveren ved overdoser på dem.

Hvordan å lindre smerte Fra smertefull vannlating

Smertefull vannlating bør ikke tas lett på, så betyr det at generelt er det en infeksjon i urinveiene som krever øyeblikkelig legehjelp. Mulige årsaker til smertefull vannlating inkluderer en urinveisinfeksjon, nyrestein, eller en seksuelt overført sykdom (STD) som klamydia eller gonoré. Selv om det er hjemme-behandlinger for å gi midlertidig lindring fra urinveisinfeksjoner, er profesjonell medisinsk assistanse sterkt anbefalt for å garantere riktig behandling.

Bruksanvisning

Bruk en varmepute. Påfør en overbygd varmepute til magen for å midlertidig lindre smerter forårsaket av en urinveisinfeksjon, ifølge Mayo Clinic. Varmeplatene kan finnes på de fleste apoteker og er billig. Ikke påfør direkte på huden, som irritasjon eller brenning kan forekomme huden.

Drikk vann ofte. Vann hjelper fortynne urinen og flush nyrestein gjennom systemet, ifølge "urinveisinfeksjoner. Detection, forebygging og ledelse" For å minimere smerte og forkorte tiden av passerer nyrestein du bør drikke minst 2,5 liter vann om dagen.

Ta antibiotika som foreskrevet. Legen din kan forskrive antibiotika som amoxicillin eller ciprofloxacin å drepe en infeksjon, ifølge Mayo Clinic. Du bør ta antibiotika diett inntil resepten går ut, for å hindre en tilbakevendende infeksjon. Antibiotika er også gitt hvis smertefull vannlating er forårsaket av gonoré eller klamydia, og administreres som en pille eller injiseres i hoften.

Gjennomgå en stein-fjerning prosedyren om nødvendig. Ekstrakorporal sjokkbølgen lithotripsy (ESWL) er en medisinsk prosedyre som bruker sjokkbølger å bryte ned nyrestein, ifølge Mayo Clinic. Legen din vil enten plassere deg på en pute eller i en balje med vann, og sender sjokkbølger gjennom kroppen din til å målrette nyrestein.

Tips og advarsler

 • ESWL kan forårsake blåmerker, blødning rundt nyrene, eller blod i urinen. Kontakt legen din umiddelbart hvis noen av disse symptomene oppstår.
 • Ikke forsøk å bruke hjemme rettsmidler for å lindre smerter fra kjønnssykdommer; reseptbelagte medikamenter er nødvendig.

Hvordan å lindre smerte Fra Tennis Elbow

Tennis albue er en ubehagelig tilstand av den øvre albuen forårsaket av repetitive strai bevegelser som utføres når du spiller tennis og lignende idretter. De som lider av tennisalbue opplever smerte og verking rundt den ytre benete delen av albue, håndledd svakhet, ømhet i ledd og vanskeligheter med å klemme eller holde på objekter. Selv om tennisalbue er vanligvis ikke en alvorlig medisinsk tilstand, er det ofte vanskelig å behandle med det enkle faktum at sener og muskler som er i smerte blir brukt regelmessig, selv når du ikke spiller tennis.
Det er flere enkle ting som kan gjøres for å lindre smerter og ubehag forårsaket av tennisalbue.

Bruksanvisning

•  Slutt å utføre aktiviteter som ytterligere irritere albuen. Selv om dette kan være utfordrende i noen tilfeller vil begrense bruken av armen la betennelsen til å gå ned og albuen kan helbrede.

Ta ibuprofen eller lignende smertestillende for å lindre forbigående smerter fra tennisalbue. Selv om smertestillende ikke vil eliminere problemene forårsaket av tennisalbue, vil det gjøre ubehag lettere å bære.

Masser albuen regelmessig for å løse opp spenninger i den, og lindre smerte. Begynne å gjøre styrkeøvelser når smerten har minsket for å hindre ny skade.

Påfør en ispose flere ganger hver dag for å redusere betennelser og redusere smerte forårsaket av tennisalbue.

Snakk med legen din om en operasjon som et kortikosteroid injeksjon hvis smertene vedvarer til tross for tiltak for å hindre det. Selv om et kortikosteroid injeksjon er ikke en langsiktig løsning på tennisalbue, kan det raskt redusere betennelse i albuen.

Tips og advarsler

 • Før han gikk i enhver aktivitet som kan føre til tennisalbue strekk i fem til ti minutter.

Hvordan å stoppe smerte fra sensitive tenner

Hvis du lider av å ha sensitive tenner du vet hvor vondt det kan være å drikke en kald drikke, spise varm suppe, puste inn kald luft, eller noen ganger også berøre tennene. Om lag 50% av mennesker lider av følsomme tenner, men det finnes måter å stoppe sensitive tenner smerter, og du trenger ikke å leve med smertene. Lær hvordan å behandle sensitive tenner smerter, slik at du ikke lenger opplever alvorlig ubehag fra sensitive tenner.

Bruksanvisning

•  Praksis god munnhygiene å stoppe Sensitive tenner Pain
En av de beste måtene å stoppe smerte fra sensitive tenner er å øve veldig god munnhygiene. Prøv å pusse tennene i minst fem minutter etter hvert måltid og tanntråd minst to ganger per dag. En årsak til tannsmerter er syre som er forårsaket av plakk og tannsten bygges opp. Ved å ta godt vare på tennene dine kan du bidra til å forebygge smerte fra sensitive tenner.

Bruk en myk tannbørste til å stoppe smerte fra sensitive tenner
Hvis du lider av smerter fra sensitive tenner er det ekstremt viktig å børste med en myk tannbørste og børste ordentlig. Harde tannbørster kan føre til mer sensitive tenner smerter og ikke pusser skikkelig kan føre til mer plakk bygge opp noe som fører til mer smerter. Påfør veldig lett trykk når du pusser tennene og børste i en 45 graders vinkel for å hindre mer følsomme tenner smerte.

Bruk en tannkrem laget for sensitive tenner
Tannkrem er svært viktig for folk som lider av smerter forbundet med sensitive tenner. Se etter en tannkrem som inneholder en lammende agent. Noen gode å prøve er Sensodyne og Proenamel. Begge disse tannkremene bidra til nummen smerte fra sensitive tenner og også bidra til å minske den sensitive tann smerter over tid. Noen tannleger selv anbefale å sette denne tannkrem på dine sensitive tennene over natten for å bidra til å eliminere smerte.

Tips og advarsler

 • Unngå irritanter til sensitive tenner som søtsaker og syrer
 • Ta kontakt med en tannlege hvis sensitive tenner smerte er ekstrem fordi det kan tyde på et større problem.

Hvordan lette smerter fra en herniated plate

En prolaps oppstår når de ytre fibre av en disk er skadet intervertebral, forårsaker den indre mykt materiale til å sprekke ut av sin plass. Den knuste materialet fører til press og kan presse på ryggmargen. Skader kan føre til at platen briste eller herniate, forårsaker plutselige og sterke smerter. Symptomer på en herniated plate inkluderer ryggsmerter, smerter i ett eller begge ben, prikking eller nummenhet i bena, muskelsvakhet og tap av beinreflekser. Du må få din herniated plate behandlet, fordi hvis du forsømme det, kan du risikere å permanent skade nerve og uførhet. Det finnes tiltak du kan ta for å lette smerter fra en herniated plate.

Bruksanvisning

Se legen din. Du trenger en fysisk undersøkelse for å fastslå omfanget og årsaken til herniated plate. Legen din vil teste din styrke og vurdere din smerte. Han kan anbefale videre testing for eksempel røntgen eller MR. Legen din kan henvise deg til en spesialist, for eksempel en ortopedisk kirurg, for videre evaluering.

Prøv en anti-inflammatoriske medisiner. Over-the-counter anti-inflammatoriske medisiner kan være effektive i lettelser din smerte fra en herniated plate. De vil avlaste hevelse som bidrar til ubehag. Ifølge mayoclinic.com, kan disse medikamentene lindre smerter og betennelse i nerverøttene. Sjekk med legen din før du tar anti-inflammatoriske medisiner fordi de kan øke risikoen for hjerteinfarkt og hjerneslag.

Spør om reseptbelagte medisiner. Hvis herniated plate smerte er alvorlig, spør legen din om forskrivning en smertestillende. Reseptbelagte smertestillende midler er vanligvis kodein-basert og har bivirkninger. Ikke kjør når du tar disse medikamentene fordi de forårsake døsighet. Bare ta reseptbelagte medisiner som bestilt og bare når smertene er alvorlig.

•  Vurder steroidinjeksjoner. Ifølge University of Maryland Medical Center, er epidural steroidinjeksjoner vanligvis reservert for sterke smerter. Steroidinjeksjoner kan bare lykkes i lettelser herniated plate smerte i omtrent halvparten av alle tilfeller. Snakk med legen din om mulige bivirkninger som lokal irritasjon og vevsskade.

Spørre om kirurgi. Ifølge umm.edu, University of Maryland Medical Center nettside, tradisjonelle herniated plate behandling innebærer en kirurgisk prosedyre som kalles en laminotomy og diskektomi. Denne fremgangsmåten gjør en åpning i lamina del av ryggen, og fjerner kjernen materiale på innsiden av platen.

Hvordan lindre smerte fra en klemt nerve

Smerter fra en klemt nerve kan variere fra milde smerter til skarpe eller stikkende fornemmelser. En klemt nerve skyldes traumer eller enkel aldring. En nerve kan bli klemt fast hvor som helst i kroppen, men baksiden er et vanlig problem spot, sender smerter nedover beina, armer eller nakke. Forskjellige metoder kan lindre smerten forårsaket av en klemt nerve.

Bruksanvisning

Rest. Det er best å lindre smerter fra en klemt nerve gjennom de mest konservative behandlingsmetoden. Ta en pause fra en hektisk hverdag, spesielt hvis du begrense bruken av den delen av kroppen som gjør vondt. Hvil alene kan løse en mindre tilfelle av komprimert nerve smerte.

Ta en over-the-counter ikke-steroid antiinflammatorisk middel (NSAID). Disse medikamentene, som inkluderer paracetamol og ibuprofen, kan redusere irritasjon av nerven. Snakk med legen din hvis over-the-counter styrkene ikke resulterer i tilstrekkelig lindring.

Ta kontakt med en fysioterapeut. Fysioterapi kan lindre smerten fra en klemt nerve på flere måter. Manuelt manipulere det smertefulle området og bruke trekkraft kan frigi ryggvirvlene eller andre hindringer fra nerve. En fysioterapeut kan lære deg styrkeøvelser som støtter musklene nær området for skade for å redusere smerte.

Redusere sterke smerter gjennom mer aggressive behandlinger som injiserbare legemidler. Kortikosteroider er kraftige anti-inflammatoriske medisiner kan injiseres direkte inn i områder som kne eller hofte. Disse medisinene er vanligvis brukes for kortsiktig lindring, ikke som langsiktig behandlingstilbud.

Ta kontakt med en kirurg. Langsiktig klemt nerve smerte som ikke responderer på andre former for behandling kan løses gjennom kirurgi. Kirurgisk behandling innebærer å fjerne en hindring (f.eks et bein forkalkning) eller fikse en prolaps som trykker på nerven.

Lindring av smerte fra en høy vrist

Foten er et eksempel på teknisk geni. Den støtter ca 32.000 skritt per uke, ifølge Dr. Andrew Feldman, forfatter av The Jock Doc Body Repair Kit. Med løping, har foten for å tåle virkningen av nesten fire ganger kroppsvekten din. Og hvis du har en høy vrist (arch), kan du utvikle smerter fra forhold som plantar fasciitis (betennelse i bindevevet på undersiden av foten), eller en fallende bue. For å få lindring, redusere betennelse og støtte føttene.

Is og Elevate

Is vristen og heve foten for å lindre smerte. Cold terapi vil redusere hevelse. Bruk is i 20 minutter og deretter ta is av og holde foten forhøyet (over nivået av hjertet) i ytterligere 20 minutter. For en is massasje, fryse vann i en liten papir kopp, deretter gni isen i cupen direkte på buen i flere minutter om gangen.

Stretch

Strekke konseptet på undersiden av føttene med en golf eller tennis ball. Rull foten i små sirkler og frem og tilbake på toppen av ballen med moderat trykk i 10 til 15 minutter på hver fot. Dette kan avlaste tetthet som forårsaker smerter i buen. Gjør disse strekningene to ganger om dagen (morgen og kveld) vil gi best resultat.

Wear Riktig Arch Støtter

Få bue støtte for vristen. Ifølge en ansatt hos Gode Feet butikk i Colorado Springs, kan en høy bue forårsake en brennende følelse og kan oppmuntre deg til å gå på tå hev. Iført en bue støtte vil tillate foten å være balansert og fordele vekten jevnt. Dette tar trykket av hælen, ball, og bue, og reduserer smerte. Det er faktisk fire fot buer som trenger støtte for at du skal kunne gå skikkelig.

Bruk en Night Splint

Prøv en natt splint. Dersom du utvikler plantar fasciitt, ​​holder en natt splint foten bøyd og frigjør spenningen fra bunnen av foten mens du sover. Disse enhetene kan også strekke ut leggen. Stramme kalv muskler kan bidra til foten smerte.

Bruk komfortable sko

Velg komfortable sko. Når jeg prøver på nye sko, ta deg tid og plass, ett om gangen, fordi hver fot er unik. Hvis en sko legger press på noen del av foten din, kan det føre til smerter. Se på både sko og sørge for at de er symmetriske, ifølge Dr. Garrick og Dr. Radetsky, forfattere av alles Sports Medicine Book. Dette vil gi deg mye informasjon om kvalitet. Kjøp holdbare, godt laget sko som passer deg komfortabelt.

Hvordan behandle smerter fra sliping og knuger tennene billig

Du kan lindre TMJ smerte, fra sliping eller knuger tennene, raskt og rimelig, i de fleste tilfeller.

Bruksanvisning

I de fleste tilfeller er smerte fra knuger eller sliping tennene om kvelden forbigående. Hvis du kan avlaste presset på tennene, og kjeveleddet, (TEMPRO-Mandibular Joint) vil du få lindring fra smertene.

Kjøp en fleksibel munn vakt på et Sportsutstyr butikken. (Prisen er vanligvis $ 3-5.) Les instruksjonene, og velg en som kan formes med varmt vann, for å passe perfekt.

Følg instruksjonene for å forme munnen vakt ved hjelp av varmt vann. Vanligvis legger du det munn vakt i varmt vann i en kort tid, for å myke opp det. Pass på at det ikke er for varmt til å håndtere, eller å trygt plassere i munnen.

Plasser myknet munn vakt i munnen, (som regel på de øvre tennene), og trykk den stramt rundt tennene med fingrene. Klemme den mellom tommel og pekefinger, for å forme begge sider til forsiden og baksiden av tennene. Oss begge hender, og gjøre det raskt, mens materialet er formbar.

Ta munn vakt ut av munnen din. Bruk en saks til å klippe materialet, ca en halv tomme over hvor tennene møter tannkjøttet. Du kan også beskjære munnen vakt slik at det ikke dekker din gane. Ikke la noen skarpe eller spisse kanter på munn vakt.

Prøv munnen vakt i munnen. Inspisere den for komfort sammen tannkjøtt og kinn. Du kan vanligvis oppvarmer munn vakt i varmt vann, og remold det en gang for å bedre passform.

Bruk munnen vakt om natten, mens du sover. Det er for stor for deg å svelge det, så det er trygt. Det fleksible materialet vil dempe presset av knuger eller sliping tennene, og lette trykket på tennene og kjeveleddet. Smerten fra knuger eller sliping bør slutte i løpet av få dager. Hvis smertene ikke er lettet, bør du oppsøke tannlege.

Rengjør denne munn vakt med rennende vann og en tannbørste hver dag. Du kan lagre den i en krukke med vann, men dette må skylles og erstattet daglig for å unngå forurensning. Ikke bruk rensemidler, som ikke er anbefalt av munn vakt produsenten.

Siste tips. Dette er DIN tilpasset munn vakt. Det kan ikke deles med noen andre. Det vil ikke fungere for dem. La dem kjøpe og lage sine egne.

Hint

 • Hvis smertene ikke forsvinner i løpet av 48 timer, kan du se din tannlege.

Hvordan å lindre leddgikt smerte forårsaket av været

Hvis du lider av leddgikt og smertene er mer intens på kalde, regnfulle dager, kanskje du allerede har vurdert å flytte til et sted med en varmere og tørrere klima. Mens dette kan lindre symptomene på leddgikt, betyr det ikke gjøre tilstanden forsvinner. Det finnes andre måter å administrere og lindre smerte.

Bruksanvisning

Hvordan å lindre leddgikt smerte forårsaket av været

Unnslippe kalde temperaturer og finne et treningsstudio eller oppvarmet basseng i ditt område. Et varmt bad kan også gjøre underverker.

Ta på varme klær når temperaturen synke, spesielt når du går utenfor. Ikke glem vanntett fottøy, lue og hansker. Og hvis du blir våt i regn eller snø, umiddelbart endre i en tørr antrekk når du kommer hjem.

Ta overflødig fuktighet ut av luften i huset ditt med en avfukter. Ved å holde fuktigheten på samme nivå, værforandringer utenfor ikke påvirker deg så mye, og en plutselig økning i fuktighet og reduksjon i lufttrykket vil ikke være like tydelig for deg. I sommer kan du holde temperaturen stabil med et klimaanlegg.

Hold leddene i bevegelse med trening. Opprettholde bevegelse i sommer og vinter. Dette vil bidra til å unngå stivhet i leddene utløst av kaldt vær.

Drikk rikelig med vann og juice, spesielt i vintermånedene. Væsker hjelpe skylle ut eventuelle giftstoffer som bygges opp i kroppen og dette kan lindre leddgikt leddsmerter.

Dekke opp leddene som temperaturen synke. Selv om du er inne i, er det bedre å gå i bukser og lange ermer. Prøv et kne wrap å overliste den kalde ved å simulere varmere enn dagens vær.

Hvordan du kan overvinne følelsesmessig smerte Fra en skilsmisse

Hvordan du kan overvinne følelsesmessig smerte Fra en skilsmisse


Lære hvordan man skal håndtere den følelsesmessige smerten av skilsmisse er noe som mange skilt folk sliter. De føler ofte en dyp følelse av tap og har følelser av sinne, skyldfølelse og bitterhet. Disse følelsene kan være ganske intens til tider. Dette gjør at enkelte skilte individer lurer på om de noen gang vil være i stand til å håndtere smerten at skilsmissen påført. Håp eksisterer, men fordi mange mennesker lærte å bruke ulike mestrings verktøy for å hjelpe dem å overvinne den følelsesmessige smerten fra en skilsmisse.

Bruksanvisning

•  Finn en skilsmisse støtte grupper i ditt område. De gir støtte fra folk som har gått gjennom eller går gjennom lignende følelser. Delta i møter i mer enn én skilsmisse støtte gruppen, og velg deretter den gruppen som du føler best vil være i stand til å hjelpe deg å overvinne følelsesmessig smerte fra en skilsmisse.

føre en sunn livsstil. Ikke la den følelsesmessige smerten av skilsmisse slå deg til en sofagris. Mosjon og spise næringsrik mat. Å gjøre dette vil hjelpe deg både fysisk og mentalt.

Finn nye venner. Gjør dette ved å bli med lokale organisasjoner og klubber der du er interessert. Frivillig din tid og talent til en verdig sak er også en god måte å møte nye venner som har samme interesser. Frivillig arbeid er en god måte å hjelpe overvinne den følelsesmessige smerten fra en skilsmisse fordi fokus er på andre i stedet for deg selv.

La gå av sinne og bitterhet. Du kan ha slike følelser om din ex-ektefelle og andre mennesker du føler bidratt til skilsmisse. Å gi slipp på følelsene er et viktig springbrett for å overvinne den følelsesmessige smerten av en skilsmisse. Når du oppnå det, kan du være klar til å gå videre med livet ditt.

Tips og advarsler

 • Hvis du ikke klarer å fungere normalt fordi den følelsesmessige smerten fra din skilsmisse er overveldende, søke rådgivning fra en profesjonell terapeut.

Hvordan å lindre smerter fra vann i øret for barn

Vann i øret, også kjent som "svømmer øre», kan være svært smertefullt for barn. Den er forårsaket av en infeksjon som oppstår når vann kommer inn i øret når barnets hode er neddykket under vann, for eksempel under et bad. Det finnes flere teknikker du kan bruke for å lindre smerten fra vann i øret og for å behandle infeksjonen.

Hvordan å lindre smerter fra vann i øret for barn

En forsiktig rense det ytre øret før behandling av svømmer øre. Du kan gjøre dette med en varm, fuktig vaskeklut.

For et mildt tilfelle av svømmer øre, lage en løsning ved å blande en kopp hvit eddik med en kopp vann. Sett flere dråper av oppløsningen inn i det berørte øret to ganger om dagen.

Hvis smertene vedvarer, be legen om å forskrive antibiotika øredråper å rydde opp infeksjonen. Spør også om barnets øre er hovent nok til å rettferdiggjøre et øre veke. Et øre veken er fremstilt av et absorberende materiale, som sveller når øredråper er anvendt for å sikre at de øredråper når infeksjonen side.

Hvis øredråper forårsake brennende, spør legen din om forskrivning mindre sure øredråper. Disse er mindre sannsynlig å irritere barnets øre, men kanskje ikke har den samme effektiviteten.

Hint

 • Hvis barnet ditt konsekvent lider vann i øret, spør legen din om det kan være en underliggende hud problem, for eksempel ezcema eller en soppinfeksjon.
 • Ikke bruk antibiotika øredråper, eller noen antibiotika, uten resept fra lege.

Hvordan å lindre smerte Fra Inngrodde Eyelashes

Inngrodde øyevipper er en vanlig tilstand for menn og kvinner, samt hunder og katter. Det finnes flere varianter av problemet. Trichiasis utvikles når øyevippene vokse inn mot øyeeplet. Distichiasis oppstår når øyet vokser to vippene i en hårsekken, noe som skaper en ekstra rad med vippene som slår innover. Begge forholdene skaper konstant rubbing på hornhinnen. Dette irritasjon fører til smerte, rødhet og vanning, og kan føre til infeksjoner, arr i øyet og visjon skade hvis den forblir ubehandlet. Siden irritasjon fører til rubbing av øyet, må behandlingen søkt.

Fjernet hårene vil bare vokse tilbake; den eneste permanente løsningen er kirurgi, som involverer enten brenning eller frysing hårene, eller kutte ut follikler. Inntil kirurgi kan utføres, er det et par ting for å lindre smerte og ubehag forårsaket av denne tilstanden.

Hvordan å lindre smerte Fra Inngrodde Eyelashes

•  Påfør en varm eller kald komprimere til øyet, å forlate den på i 5 minutter. En kompress kan gjøres ved å dyppe en vaskeklut eller håndkle i isvann eller varmt vann som ikke skålding å ta på. Enten ligge eller lene seg tilbake og legge kompress over øyet eller øynene.

nappe inngrodde snert eller vippene med et par sterilisert pinsett. For å gjøre dette trygt, se inn i et speil og trekke lokket bort fra øyet og raskt trekke forsiktig ennå den smertefulle snert eller vipper ut med pinsett.

Be legen din om en henvisning til en kvalifisert elektrolyse spesialist for å fjerne inngrodde øyevipper.

Spør legen din om en muntlig eller aktuelle smertestillende, eller en aktuell antibiotika. Hvis hornhinnen har en slitasje (eller er riper), er smertestillende og / eller antibiotika i dag brukes til å håndtere ubehag mens hornhinnen leges.

Hint

 • Øyedråper kan gi noen mindre lettelse, men vil ikke lindre rubbing av håret mot hornhinnen.
 • Komprimerer kan også lindre tørre, trette eller puffy øyne.
 • Plukker øyevipper kan være ganske smertefullt, og vippene vil vokse tilbake og fortsette å forårsake irritasjon.

Kan en Epsom Salt Bath lindre smerter Fra Spinal leddgikt?

En vanlig nevnte praksis for leddgikt lettelse tar et varmt bad i Epsom salter. Epsom salter, som faktisk er magnesiumsulfat og ikke en salt (Se referanse 1), sies å bidra til å gifte verkende muskler og redusere betennelse i leddene fører til leddgikt smerte (se referanse 1).

Hvordan virker det

Tilsynelatende er magnesium absorbert inn i huden i et varmt bad. Grunner for absorpsjon er ikke klart, men selv de som ikke tror Epsom salter er en effektiv behandling kan ikke nekte for at magnesiumsulfat krysser hudbarrieren (se Referanse 2). Tilhengere av Epsom salt bad si magnesium bidrar til å redusere betennelse og slappe muskler, mens sulfat trekker giftstoffer utløsende betennelse ut av kroppen (Se referanse 1).

Bruksanvisning

Oppløse 1-2 kopper Epsom salter i badevannet som er så varmt som kan være komfortabelt motsto (Se referanse 1). Suge i Epsom salter for ikke mer enn 20 minutter. Hvis ikke vant til veldig varme bad, starter på ca 10 minutter og øker med hvert bad til du kommer 20. Etter 20 minutter burde varmen kompromittere din styrke og følelse av balanse, så holder styr på tiden. Også bade med noen nær nok til å hjelpe i tilfelle av et fall eller uhell (se referanse 3).

Ingen garanti

Noen sier de har følt ingen lindring fra bad (Se Referanse 2). Dette betyr ikke at Epsom salt bad har ingen effekt, skjønt. Det rett og slett bekrefter at ikke to mennesker er like.

Andre fordelaktige sider

Den suge i varmt vann alene er stor for sirkulasjon, noe som i sin tur reduserer inflammasjon. De som tviler på effektiviteten av Epsom salter ofte tilskriver suksessen av bad til denne faktoren (Se Referanse 2).

Advarsler

Personer med høyt blodtrykk, hjerte- og karsykdommer eller diabetes bør sjekke med en lege før du bruker denne behandlingen. Varmt vann påvirker blodsirkulasjonen, noe som kan forverre disse tilstandene (se Reference 3).

Hvordan å lindre smerter fra Plantar fasciitis

Hvordan å lindre smerter fra Plantar fasciitis


Plantar fasciitis er en tilstand av foten som kan føre til ekstrem smerte og ubehag. Den tykke bindevev som støtter buen på foten blir betent på grunn av fallende buer, overdreven løping eller gåing, fedme, gange på hardt underlag, eller dårlig montering sko.

Jeg har lidd av denne tilstanden i mange år. Her er noen tips basert på legens råd og min egen erfaring for å lindre smerten av plantar fasciitis og hindre fremtidige fakkel-ups.

Bruksanvisning

•  Hvile er den viktigste måten å lindre smerten av plantar fasciitt. Holde av føttene i et par dager hvis mulig. Unngå overdreven walking eller vektbærende trening.

Bruk is til foten flere ganger om dagen, i minst 10 minutter per økt. Den beste tiden er først i morgen når du først får ut av sengen når smertene er på sitt verste fordi Plantar Fasciia har forkortet og strammet i løpet av natten når foten var avslappet i en fremskutt posisjon. Bruk is også etter gange eller trening, og før sengetid.

Den mest komfortable og praktiske måten å bruke isen er å sitte i en stol eller på en sofa, med føttene på gulvet, slik at knærne er i 90 graders vinkel. Plasser en myk gel ispose under hælen og hvile foten på isen pack. Du kan også sette en flaske med vann i fryseren, og når den er frosset fast, ruller foten frem og tilbake over flasken for å bruke isen til foten din.

Stretching vil også bidra til å lette smerten. Sitt på gulvet med bena rett ut foran deg. Bøy føttene, og vikle et håndkle, belte, stropp, eller stykke tau rundt ballene dine føtter og trekke foten tilbake mot kroppen din. Du vil føle strekningen i foten og i hamstrings og kalver.

Du kan også gjøre dette hamstring og Achilles strekningen ved vendt mot en vegg og lener seg mot det slik at du føler en liten strekning fra hælen og opp på baksiden av bena.

Bruk en tennisball å massere hælen og buen av foten din. Sitte i en stol eller på en sofa med føttene på gulvet og knærne bøyd i 90 graders vinkel. Plasser en tennis ball under foten og forsiktig rulle den rundt i alle retninger, masserer vevet.

Wear støttende sko, og unngå flip-flops. Fotpleie ofte kaller Plantar fasciitis "flip-flop sykdom."

Noen ganger kan Plantar fasciitis utvikle seg til et bein anspore (også kalt en hæl anspore). Som Plantar Fasciia trekker bort fra hælbeinet, reagerer kroppen ved å fylle denne plassen ved å dyrke bein. Resultatet er en skarp, torn-lignende bein anspore. Den bein anspore er et resultat av betennelse, ikke årsaken til smertene dine. Nøkkelen til smertelindring adressering betent område av Plantar fasciitis.

Prøv dette trikset. Kjøpe noen Dr. Scholls Heel Spur inserts og bruke dem i alle skoene dine. (De koster ca $ 7 et par.) Ta saks og klippe et hull i området av hælen pad hvor din smerte er det verste. Du vil skape en "smultring" formet hull i hælen pad. Dette hullet vil hindre noe press blir plassert på det mest følsomme punktet eller bein anspore, hvis du har en.

Hvis smertene vedvarer over lengre tid, eller blir alvorlig, bør du oppsøke lege. Han kan foreskrive en anti-inflammatorisk stoffet som Kortison eller Prednisolon. Kortison skudd kan gis i Plantar Fasciia for umiddelbar lindring. Legen kan også foreskrive en splint å bære på natten som holder foten i en bøyd stilling.

Hint

 • Hvile, ising, og strekke Plantar fasciitis vanligvis bringer lindring.
 • Du kan ha bluss-ups for resten av livet ditt. Lær hvordan du kan forhindre smerten ved å forstå utbruddet av smerte, og å ta nødvendige forholdsregler for å hindre smerter blir verre. (Begrense trening, etc.)
 • Hvis smerten er alvorlig, se din lege umiddelbart.

Øvelser for å lindre smerter fra en Meniskal Tear

Mange slutter å trene helt når de skade leddbånd i knærne som menisken. Mens du absolutt bør unngå øvelser som dype knebøy, løping, vridning eller noe som gjør at knærne vondt, det er aktiviteter du kan fortsatt gjøre. Og hvis du legger til noen terapeutiske øvelser til treningen repertoar etter en menisk tåre, kan du selv unngå kirurgi.

Fakta

Menisken er en C-formet pute i kneet som fungerer som en støtdemper. Kneet absorberer enorme krefter selv under lav-impact aktiviteter som turgåing, spesielt hvis du er overvektig. Menisci bidra til å absorbere disse kreftene slik at leddflatene ikke er skadet. Unge mennesker vanligvis får menisk under en aktivitet der deres kneet er litt bøyd, og deretter vridd. Eldre mennesker er mer sannsynlig å oppleve tårer på grunn av en naturlig degenerasjon av menisci som oppstår med alderen.

Øvelser

Det viktigste å huske på når du rehabilitere kneet på egen hånd, er å bruke kontrollerte bevegelser. Du vil fokusere primært på å styrke dine quads - musklene foran på lårene - og hamstrings - bak lårene. Følgende fem øvelser er godt å starte med på høyden av din smerte.

Passiv kneet extension: Dette er bra å gjøre for de som ikke kan utvide sin kneet. Sett deg ned på en stol. Sett hælen på den skadde beinet på en annen krakk eller hælen foran deg. La tyngdekraften sakte rette kneet. Sørg for å slappe av. Hold denne posisjonen i to minutter. Gjenta tre ganger. Gjør denne øvelsen flere ganger per dag. Du kan oppleve noe ubehag.

Heel lysbilde: Sitt på en fast og glatt overflate med bena rett foran deg. Sett et håndkle under hælen på den skadede benet. Beveg håndkle mot din setemuskelen ved å trekke kneet til brystet som du skyver hælen. Tilbake til startposisjon. Har tre sett med 10.

Stående kalv stretch: Finn en trapp og plassere deg selv på en trapp. Gripe tak i gelenderet. Plasser ballen av den skadde benet fot på kanten av trappen. Sakte presse ned hælen på den skadde benet mot trappe nedenfor til du føler en strekk i leggen området. Hold i 15 til 30 sekunder. Gjenta tre ganger og deretter bytte plasseringen av bena og gjenta øvelsen tre ganger. Gjør denne øvelsen en gang i timen eller annenhver time.

Hamstring stretch: Finn et lite håndkle. Sett deg ned med ett ben bøyd og annen utvidet foran deg. Sakte lener mot den utstrakte beinet til du føler en strekk i hamstring området (baksiden av låret). Grab din fot og hold denne posisjonen i 15 til 30 sekunder. Hvis du er så tett at du ikke kan nå, hekt håndkle rundt foten. Gjenta tre ganger og deretter bytter ben og gjøre øvelsen igjen.

Straight leg raise: Ligg på ryggen med bena rett ut foran deg. Kontrakten din mage. Løft den skadde benet fra gulvet og mot taket og ta det ned igjen 10 ganger. Sørg for å holde den rett under hele løftet. Bruk langsomme, kontrollerte bevegelser. Du trenger ikke å løfte mer enn ca 8 inches. Har tre sett med 10.

Hvordan behandle smerte fra en inngrodd tånegl

Hvordan behandle smerte fra en inngrodd tånegl


En inngrodd tånegl er en spiker som vokser inn i kjøttet på tå. Noen av årsakene til inngrodde tånegler er negler som er for store, du lider av leddgikt, har tær som krøller eller neglen har lidd traumer nylig. Inngrodde tånegler kan forårsake smerte, hevelse og ubehagelig varme på en eller begge sider av spiker. En inngrodd tånegl kan også føre til infeksjon hvis den forblir ubehandlet over lengre tid.

Bruksanvisning

Suge føttene i varmt saltvann for å lindre noe av smerten. Gjør dette flere ganger på en dag, tar 15 minutter for hver soaking. Tørk føttene godt etter bløtlegging med et rent håndkle.

Kjøp en over-the-counter medisin som lindrer smerte. Bruk anerkjente og effektiv medisin som paracetamol eller ibuprofen. Spør på apoteket om han har noen forslag til hva du bør bruke.

Bruk komfortable sko som gir føttene tonnevis av plass. Sko som klemme vil irritere dine inngrodd tånegl, og vil gjøre det enda mer smertefull. Velg sko laget av myke stoffer i stedet for lær. Bruke sandaler så ofte som mulig.

Trim neglene rett over ved hjelp av spiker clippers. Pass på at du ikke trimme neglene for kort. Bruk en neglefil for å løfte neglen forsiktig. Få et lite stykke av bomull og flat den. Hev hjørne av inngrodd tånegl litt. Det skal nå være et lite mellomrom mellom inngrodd tånegl og huden din. Slip bomull inn mot bakrommet og la gå av tånegl. Bomullen skal hindre tånegl fra å vokse inn i huden din. Erstatte bomull minst en gang om dagen for å avverge mot infeksjoner.

Pakk tå med en Band-Aid eller klut til å fungere som beskyttelse mot traumer. Trauma årsaker og forverres inngrodde tånegler.

Kjøp en aktuell krem som campho-phenique smertestillende. Få litt antibiotisk salve og anvende den på den irriterte området for å hindre smitte.

Tips og advarsler

 • Hvis symptomene forverres eller inngrodde negler fortsetter å komme tilbake, planlegge en avtale for å se en podiatrist.

Hvordan lindre smerte Fra de Quervain er senebetennelse

Hvis du delta i aktiviteter som involverer repeterende bevegelser eller jobben krever dem, kan du utvikle de Quervain er senebetennelse, en tilstand oppkalt etter den sveitsiske kirurg som identifiserte den i slutten av det 19. århundre. Når du beveger håndleddet fra side til side eller flytte tommelen i en knipe bevegelse om og om igjen, kan du føre seneskjede som går langs tommelen side av hånden din blir hovne og betente. Når dette skjer, vil du sannsynligvis oppleve smerte og ubehag på, gjør det vanskelig å gjennomføre dagligdagse aktiviteter. Du kan bidra til å lindre smerten ved å følge noen enkle trinn.

Bruksanvisning

•  Unngå aktiviteter som krever at du flytter håndleddet fra side til side. Løft hånden din og flytte den til ut-av-rekkevidde tastene når du skriver, for eksempel, i stedet for å snu håndleddet. Også bruke den andre hånden når du trenger å bevege tommelen i en knipe bevegelse. Unngå å bevege tommelen over hånden din, noe som irriterer senen.

Bruk en skinne eller bånd, som anvist av orthopedist eller helse-omsorg leverandøren, for å bidra til å holde tommelen og håndleddet i ro. Ha på skinne eller bånd når du tar del i å skrive og andre repeterende-motion aktiviteter. Prøv å holde håndleddet og tommelen rett til å tillate senen å hvile.

Påfør en varmepute og ispose på det berørte området annenhver time. Veksler mellom varmt og kaldt, men ikke la enten behandling på i mer enn 20 minutter om gangen.

Ta ikke-steroide anti-inflammatoriske medisiner (for eksempel Advil eller Aleve) som anbefalt av din helse-omsorg leverandøren for å redusere hevelse og gi smertelindring.

Delta på alle foreskrevne avtaler med en fysisk eller ergoterapeut, og fullføre noen hjemme-øvelser anbefalt av terapeut eller orthopedist.

Hvis smertene vedvarer, ta kontakt med din helse-omsorg leverandøren om kortison injeksjoner som kan hjelpe lindre smerter og betennelser.

Tips og advarsler

 • Fysisk og ergoterapi er utformet for å gi lindring fra smerte og hevelse. Din terapeut vil vise deg øvelser for å hjelpe deg, samt nye måter å fullføre de oppgavene som forårsaket symptomene dine i første omgang.
 • Hvis du fortsatt har smerter etter å ha fulgt disse trinnene for en periode bestemmes av legen din, vil han trolig planlegge deg for en poliklinisk kirurgi for å inspisere sene og kan kutte senen, også, for å lindre smerter og press.
 • Varme og is behandlinger bør aldri brukes direkte på bar hud. I stedet bruker en vaskeklut som en buffer mellom varmeputen eller ispose og huden din.