Digidexo.com

Drug Abuse Effekter på en Neonatal

Drug Abuse Effekter på en Neonatal


Før de er en måned gamle, er nyfødte babyer ofte kalles nyfødte av medisinske fagfolk. De første ukene av et barns liv er avgjørende for deres fremtidige helse og velvære. Motorikk og sanser av syn og hørsel er fortsatt i sine utviklingsstadier i løpet av den første måneden av et barns liv, og narkotikamisbruk under svangerskapet kan føre til problemer som hindrer disse viktige stadier av vekst.

Meth eller Metamfetamin

Umiddelbart ved å bli født spedbarn trenger å lære flere ting, blant dem hvordan de skal spise og hvordan du puster. Spedbarn med mødre som brukte meth under svangerskapet kan ha problemer med å lære disse kritiske ferdigheter. De er vanligvis født undervektige og kan være sløv, sover i svært lange perioder. Avhengig av hvor ofte mor pleide meth, kan spedbarn oppleve abstinenssymptomer som inkluderer å være nervøs, skrape seg selv og selv leddskade fra overdreven bevegelse.

Marijuana

Røyke marihuana mens du er gravid kan føre til en for tidlig fødsel og abstinenssymptomer hos barnet, inkludert overdreven følsomhet for stimuli og dårlig søvnmønster.

Ecstasy

Studier viser at spedbarn som eksponeres for ecstasy i mors liv er mer sannsynlig å bli født med medfødte hjertefeil, og kvinnelige spedbarn er mer sannsynlig å bli født med en klumpfot.

Heroin

Narkotikamisbruk fra å bruke heroin mens du er gravid kan forårsake lav fødselsvekt og pusteproblemer, to symptomer som kan føre til krybbedød eller Sudden Infant Death Syndrome. Babyer født av mødre som brukte heroin mens gravide kan også oppleve abstinenssymptomer som feber, irritabilitet, diaré, oppkast og kramper.

Kokain

Babyer med mødre som brukte kokain mens gravide kan bli født for tidlig, forårsaker lav fødselsvekt. De kan også bli født med unormalt små hoder, en faktor i lærevansker, og kan lide av slag, abstinenssymptomer og krybbedød.