Digidexo.com

kan lysrør skape hodrpine

Kan Stress Årsak Foot Pain?

Kan Stress Årsak Foot Pain?


Bein og muskler i føttene og leggene er designet for å bære kroppens vekt i mange, mange år. Faktorer som legger til sin stamme eller hindrer deres strukturelle design kan resultere i foten smerte. Forlates uten tilsyn, kan smerter i dette området føre til stress frakturer og bli en kronisk, livslang sykdom.

Identifikasjon

Tilstedeværelsen av foten smerte rundt hælen, på toppen av foten, eller mellom tærne er vanligvis et tegn på at foten er å ta på stresset som normalt absorberes av musklene. Musklene i foten og leggen er utformet for å absorbere virkningene av bevegelse. Når disse musklene blir overarbeidet, effektene er overført til bein strukturer i føttene og leggene. Om igjen uten tilsyn, kan en stress brudd oppstår, og benet kan til slutt bryte hvis behandlingen ikke gis.

Symptomer

På grunn av innholdet av sykdom, blir foten smerte stadig verre med bruk. I noen tilfeller, dette skjer gradvis, og spesielt når vekten anvendes. Når uthvilt, kan smertene avta. Hevelse rundt utsiden av ankelen eller på toppen av foten er mulig. Blåmerker kan også være til stede, noe som gjør området øm å ta på. Og mens du hviler kan lindre ubehaget midlertidig, smerten vil mest sannsynlig gå tilbake hvis en stress brudd er til stede.

Årsaker

En tung øvelse rutine, eller atypisk belastning forårsaket av å gå eller hoppe kan forklare tilbakevendende foten smerte. Høy ytelse idrettsutøvere kan møte denne tilstanden når en treningsøkt rutine er økt i hyppighet eller intensitet. Foten smerte kan også skje som et resultat av normal aktivitet i tilfeller hvor osteoporose er til stede. Tretthetsbrudd som oppstår som et resultat av osteoporose er kalt "frakturer" insuffisiens siden benmasse nødvendig for å støtte muskelmasse mangler.

Risikofaktorer

Personer mest utsatt for foten smerte problemer er de som er overvektige eller fete, samt de som bærer dårlig tilpasset sko på en kontinuerlig basis. Som bein strukturer som utgjør føttene og leggene er designet for å bære vekten av hele kroppen, plassere noen forskyvninger økt belastning på bein og muskler i disse områdene. Dreven vekt fungerer som en kontinuerlig belastning på disse områdene, og kan til slutt skape en kronisk tilstand hvis igjen uten tilsyn. Likeledes til dårlig tilpassede sko slitt på en gjentatt basis arbeid misalign muskler og benbygning.

Forebygging / løsning

Måter å hindre sannsynligheten for foten inkludere styrke de omkringliggende musklene, samt opprettholde et sunt kosthold. Mat rik på vitamin D og kalsium bidra til å styrke beinmasse. Styrke øvelser også arbeide for å bevare beinmasse samt styrke omkringliggende musklene. Når du arbeider ut, eller går om den daglige rutinen, riktig montering sko bidra til å støtte bein i føtter, ben og rygg og fremme riktig bein justering. Såvidt trening rutiner går, bør eventuelle endringer gjøres gradvis, særlig når den først starter ut.

Hvordan overvåke Nocturnal Beslag

Hvordan overvåke Nocturnal Beslag


Mange mennesker med lidelser som forårsaker kramper, for eksempel epilepsi, oppleve nattlige anfall mens de sover. Nattlige anfall kan være skremmende, spesielt for foreldre med barn med epilepsi som bekymrer seg for at deres barn kan få anfall i løpet av natten. Epileptikere som bekymrer seg for at de kan få anfall i løpet av natten kan finne det vanskelig å sove. Utilstrekkelig søvnen kan føre til økt anfallsaktivitet, gjør problemet enda verre. Finne en effektiv måte å overvåke nattlige anfall slik at pasientene kan få rask behandling de trenger kan bidra til å lette hodet av foreldre og pasienter.

Hvordan overvåke Nocturnal Beslag

•  Hold et anfall journal detaljering når krampeanfall oppstår, hvor lenge de varer og hva After Effects pasienten opplever. Holde et anfall journal kan hjelpe deg å gjenkjenne vanlige triggere, og nattlige anfall kan avta i frekvens hvis du unngå disse triggere.

Bruk en babycall for å bidra til å overvåke anfall. Mens noen anfall komme plutselig, kjenner mange folk når de er i ferd med å få et anfall og kan ringe ut for å få hjelp. Barnevakten kan også hjelpe varsle foreldre og omsorgspersoner hvis gripe person faller ut av sengen.

Kjøp et anfall monitor for å hjelpe varsle deg om nattlige anfall så snart de oppstår. Anfall monitorene har en liten sensor som går mellom madrassen og boksen våren for å oppdage bevegelse og lyder, og pleieren har en alarm på rommet sitt. De fleste beslag skjermer også omfatte kontrollbokser, slik at brukerne kan justere følsomheten.

Hint

  • Diskuter nattlige anfall med legen din slik at han kan hjelpe med å skape en plan for å minimere dem.
  • Omorganisere rommet for alle som opplever nattlige anfall slik at de er mindre tilbøyelige til å skade seg selv hvis de faller ut av sengen under et anfall.
  • Ikke la noen som opplever hyppige nattlige anfall å sove på et sted uten noen som vet førstehjelp og HLR nærheten til å hjelpe i en nødssituasjon.

Fysioterapi Management for Neck Pain

Fysioterapi Management for Neck Pain


Nakkesmerter kan være en ødeleggende helseproblem. Imidlertid kan fysioterapi eller nakke øvelser kunne bidra til å redusere smerte, redusere stivhet og opprettholde omfanget av bevegelse. Det finnes flere typer oppgaver som kan hjelpe deg effektivt handle mot smerte.

Rolle

En fysioterapeut kan hjelpe behandle nakke, rygg og skuldersmerter. Fysioterapi kan hjelpe behandle stivhet og ubehag, økt utvinning tid og fremme blodstrøm. Fysioterapeuter kan bidra til å vurdere forbedringsområder og gi behandlingstilbud for nakkesmerter og andre medisinske tilstander.

En fysioterapeut kan gi en vurdering eller undersøkelse for å fastslå kilden til smerte og sin oppførsel i kroppen. Plasseringen av smerte og hvordan den oppfører seg kan gi en forståelse av de underliggende fysiologiske problemet og gi en behandlingsplan.

Fordeler

Fysioterapi kan bidra til å skape en passende øvelse diett, forbedre nervefunksjon, riktig dårlig holdning og utvikle musklene i nakkesøylen. Det er noen vanlige øvelser for fysioterapi og nakkesmerter som vil mest sannsynlig bli benyttet som en del av behandlingen.

Fleksjon

Nakke fleksjon er en metode hvori haken beveger seg mot brystet slik at stirre ned mot gulvet. Dette bør gjøres sakte, flere ganger og hjelpe noen stirrer ned mot gulvet. Denne metoden for trening hjelper løsne nakkemusklene som kan bli stramt eller forkortet. Dette kan forhindre halsen fra å bevege seg på riktig måte.

Du kan også utføre side flexions ved å holde hodet grei og tipping øret mot skulderen på samme side. Det er å opprettholde holdning og ikke løfte haken opp for høyt. Hvis du gjør side flexions på feil måte, kan det føre til problemer i nakken leddene og redusere omfanget av bevegelse.

Extension

Utvidelsen av halsen gjør at hodet for å gå tilbake, slik at du ser opp mot taket. Det er viktig å gjennomføre denne bevegelsen sakte slik at de små leddene ikke er tvunget inn i en ubehagelig stilling, og dermed øke din smerte. Hvis du føler deg svimmel, ikke fortsetter med denne øvelsen, som blodstrømmen kan være kompromittert.

Rotasjon

Snu hodet langsomt til en hodesiden og deretter sakte til den andre siden. Hold nakken stødig i noen sekunder på hver side. Enkel rotasjon frem og tilbake kan bidra til å opprettholde mobilitet eller bevegelse av hodet ditt.

Advarsler

Hvis du blir svimmel, ør eller har smerter, er det viktig å unngå disse øvelsene, og vurdere alternativ behandling eller fysioterapi. Før du begynner på et halsen fysioterapi program, snakke med legen din for å være sikker på at du begynner øvelsene sakte for å unngå ytterligere komplikasjoner eller skade.

Fordelene for bakterier som vokser i biofilm

Fordelene for bakterier som vokser i biofilm


En biofilm er et kollektiv av bakterier som vokser på en overflate, og er omgitt av en film av sin egen sekreter. Mens en biofilm struktur gir bakterier visse fordeler, kan biofilm også skape problemer for mennesker, og kan føre til sykdommer. Ifølge National Institutes of Health, disse biofilm for ansvarlig for mer enn 65 prosent av mikrobielle infeksjoner.

Biofilm Problemer

I industrielle omgivelser, har biofilm vært kjent for å tette rør og ruste dem. Det kan også forurense matvarer. Biofilm har også vært assosiert med tilstander som åreforkalkning, kronisk sinus, ørebetennelser, infeksjoner i urinveiene og tannkjøttsykdom.

Økt motstand

Ved å danne biofilm, bakterier erverve et høyere nivå av motstand mot den menneskelige kroppens antimikrobielle stoffer, samt eventuelle antibiotika du kan få. Faktisk, kan bakterier i en biofilm utvikle flere ganger motstanden av en enkelt bakterie av samme art. Den gjør det også mulig biofilm bakterier å overleve andre slags påkjenninger, som for eksempel varme og kalde forhold.

Mindre bidrar Miljøer

Når miljøet blir mindre gjestfrie til bakterier, kan biofilm samfunnet inn i en tilstand av dvalen. For eksempel, når maten er ikke lett tilgjengelig, biofilm samfunnene har vært kjent for å gjøre dette. Fra tid til annen sender biofilm ut følere, i form av et par gjenopplivet celler, for å se om det er noen endring i miljøet. Hvis de aktive celler finner at ernæring er lettere tilgjengelig, vil de kommuniserer dette, slik at hele biofilm kan aktiveres igjen.

Ernæringsmessige fordeler

Bakterier i en biofilm er i stand til å utveksle næringsstoffer på grunn av deres nærhet. I tillegg, oppbygging av en biofilm gjør for bedre tilgjengelighet av vann, noe som betyr at bakterier står overfor mindre sjanser for dehydrering. Tatt i betraktning at cellene i en moden biofilm vanligvis ikke dele, det hjelper spare energi. Bakteriene bruker denne ekstra energi for å tilfredsstille de ernæringsmessige behov, for eksempel produksjon av exopolysaccharides som tjener som et næringsstoff for biofilm celler.

Hiatushernie Komplikasjoner

Hiatushernie Komplikasjoner


Innenfor din brysthulen er et skille mellom magen og mellomgulvet. Gjennom membranen er en liten åpning kalt hiatus. Spiserøret går gjennom magen ved hjelp av hiatus. En hiatal brokk er en abnormitet i hvilken del av din øvre del av magen stikker inn i åpningen av mellomgulvet der spiserøret møter magen. I mange tilfeller en hiatal brokk kan aldri være en årsak til bekymring. Men hvis en hiatal brokk blir stor, kan komplikasjoner oppstå.

GERD

En komplikasjon du være kanskje møtt med er GERD. Gastroøsofageal reflukssykdom kan være et resultat av en stor hiatal brokk. Nederst i spiserøret er et band av muskel kjent som esophageal sphincter. Når du svelger mat eller væske, mellomgulvet og lavere esophageal sphincter slappe av seg selv for å tillate mat og væske kan passere. Når du ikke svelge, vil mellomgulvet legge press på lukkemuskelen for å holde den fra å åpnes.

GERD Komplikasjoner

Ifølge Mayo Clinic, når du har en hiatal brokk, stiger sphincter ovenfor mellomgulvet. Dette fører til at lukkemuskelen til å åpne til feil tid og magesyre kan strømme tilbake i spiserøret. Du kan lide av alvorlig halsbrann som følge av brokk den delen av magen blir et reservoar for magesyre. Du kan også utvikle arrdannelse og betennelse i spiserøret og sjeldne tilstander som Barretts spiserør og spiserørskreft.

Barret øsofagus

Barretts øsofagus er en tilstand som oppstår når vevet fôr innenfor spiserøret er erstattet med vev som er mye som slimhinnen i tarmen. Celler som finnes i tarmen vil begynne å danne i spiserøret, noe som skaper dette nye fôr. Ifølge National Digestive Diseases Information Clearinghouse, er bare 1 prosent av amerikanerne plaget med sykdommen. Menn er også mer sannsynlig å bli diagnostisert med tilstanden.

Andre komplikasjoner

Når en brokk blir for stor, kan det brokk skape ekstra press på lungene eller pessar. Ifølge Mayo Clinic, når en del av magen begynner å stikke inn i brysthulen, kan en del av magesekken blir vridd. Som et resultat, vil resten av magen mister blodstrøm. Du vil da oppleve alvorlige brystsmerter, og har problemer med å svelge. Store hiatal brokk kan også føre til lesjoner i magen som kan forårsake blødninger. På grunn av blødning i magen, kan du utvikle anemi.

Livsstilstiltak

Visse aktiviteter innen ditt liv kan forverre en hiatal brokk. Ved å minimere disse aktivitetene, kan du bidra til å lette eventuelle symptomer du kan oppleve. Når du spiser store måltider, kan du presse magen inn i brystet ditt. Spise mindre måltider kan ta presset bort fra magen. Hold deg unna utløse mat, for eksempel krydret mat, fet mat, koffein, alkohol, sjokolade og sitrusfrukter. Hvis du er en røyker, prøv å slutte. Når du røyker, er det mer sannsynlig at lider av acid reflux.

Sykdommer som forårsaker lavt kalium

Kalium Basics

Kalium er et mineral kroppen benytter for sunn nyrefunksjon. Det leder strøm i kroppen og regnes som en elektrolytt. Andre elektrolytter inkluderer klorid, kalsium og natrium. Kalium anvendes for hjerte funksjonalitet og brukes for bevegelse av den glatte og skjelett-muskler. Kaliumnivå kan variere og skape problemer uansett. For mye kalium er en tilstand som kalles hyperkalemi. Ikke nok kalium er en tilstand som kalles hypokalemi. Kaliumnivåer er påvirket av inntaket av natrium og fysiske funksjoner som svetting, absorpsjon, diaré og oppkast.

Sykdommer som forårsaker lavt kalium - Primær aldosteronisme

Hypokalemi er tilstanden hvor nivåene av kalium er for lav i kroppen. Ifølge Mayo Clinic, er kaliumnivå normalt vurdert rundt 3 til 4 milliekvivalenter per liter. Lave nivåer er målinger under 2,5 milliekvivalenter. Hypokalemi kan føre til tretthet, kramper av muskler, unormal hjerterytme og forstoppelse.

Hypokalemi kan være forårsaket av diaré, nyresvikt, oppkast, vanndrivende, avføringsmidler og tilstand som kalles primær aldosteronisme. Denne tilstanden er når binyrene skaper et overskudd av hormonet aldosteron. Dette hormonet fører til at kroppen mister kalium og holde på natrium. Denne tilstanden kan føre til høyt blodtrykk.

Andre sykdommer

Spiseforstyrrelser og kronisk nyresvikt er også sykdommer som forårsaker lavt kalium. Bulimia nervosa består av overspising og purging, hvor en person spiser store mengder mat og deretter kaster det opp. Anorexia nervosa er når en person har usunn selv syn på seg selv og mener seg å være overvektige, og derfor ikke spiser. Spiseforstyrrelser inkluderer bulimia nervosa, anorexia nervosa og overspising. Spiseforstyrrelser føre til underernæring som kan forårsake lave nivåer av kalium.

Kronisk nyresvikt er tap av nyrene evne til å filtrere giftstoffer fra blodet. Som nyrene svikter, kroppen begynner å bygge opp giften, og overskudd av væske i blodet. I tillegg til tap av kalium, kan kronisk nyresvikt forårsake høyt blodtrykk, anemi, kvalme, vekttap og tretthet. Kronisk nyresvikt kan være forårsaket av diabetes, urinveisobstruksjon, nyresykdommer og hypertensjon.

Hvordan lære barn med ADHD

Hvordan lære barn med ADHD

Attention Deficit Hyperactivity Disorder, eller ADHD, er en lidelse som rammer barn starter så tidlig som 3 år og kan vare gjennom hele voksenlivet. ADHD kommer med spesifikke symptomer som kan gjøre det ganske utfordrende å undervise barn som er rammet av sykdommen i et tradisjonelt læringsmiljø. Visse endringer er nødvendig for å bedre hjelpe studenter som lider av ADHD lære.

Hvordan lære barn med ADHD

Hvordan lære barn med ADHD

Opprett rett klasserommet læringsmiljø. Visse tiltak må iverksettes for å bidra til å holde ADHD student fokusert. Enkle handlinger som å holde pulten sin nær skrivebordet, eller plassere ham på forsiden av klassen slik at han ikke blir distrahert av å se på elevene foran seg, kan bidra til å skape et læringsmiljø uten distraksjon. Holder ham borte fra vinduer eller dører som har utsikt til utsiden kan også holde ham på sporet mens du underviser.

•  Har studentens foreldre sette opp en læringsområde hjemme. En stor del av skolen inkluderer lekser. Dersom foreldrene komme ombord læringsprosessen og skape en spesiell læring fri for distraksjoner hjemme, kan studenten doble mengden av læring han er i stand til å oppnå ved å jobbe både på skolen og hjemme. Lignende forholdsregler bør tas hjemme for å holde ham i et område der han ikke er distrahert mens han studerte eller jobbet på lekser.

Juster studentens oppgaver. Barn med ADHD har en hard tid å balansere mer enn én oppgave av gangen. Legge barnet med lekser er en rask måte å sikre at han blir for frustrert til slutt enda en av oppgavene. Hold en oppmuntrende holdning, og gi studenten noe ekstra tid at han måtte trenge. Du må kanskje å uskadeliggjøre studenten fra å bli opphisset eller frustrert under oppdraget. Hold en rolig stemme, og fortsette å oppmuntre barnet til å fullføre oppdraget og samtidig gi ham så mye hjelp som er nødvendig.

forblir konsistente med disiplin. Når et barn lider av ADHD, kan det være lett for ham å gi opp på læring og handle ut i stedet. Det er viktig at du etablere faste regler og konsekvenser på forhånd, og at du gjør barnet klar over konsekvensene før han handler ut. Dette både hjelper oppmuntre barnet til å ikke handle ut, samt skaper en plan for å raskt disiplinere ham og få ham tilbake til en lærerik sinnstilstand uten å måtte argumentere eller debattere med barnet.

Lag en tidsplan. Barn med ADHD har en hard tid håndtere endring. Enten det være konstant sitte endringer eller forskjellige tider for oppdrag eller tester, kan det føre til en stresset ut barnet. Prøv å ha bestemte dager i uken at ulike lærings hendelser skje slik at barnet ikke blir distrahert eller motet av for mye endring i løpet av uken.

Rettsmidler for Overdrevet fotsvette

Rettsmidler for Overdrevet fotsvette


Hvis naturen har overlevert du fotsvette, er det noen effektive rettsmidler for å bidra til å løse dette problemet. Medisinsk kjent som '' plantar hyperhidrose, '' overdrevent fotsvette kan gjøre seg sko ubehagelig, og kan også føre til bakterielle og soppinfeksjoner.

Riktig hygiene, foten pulver, deodorant og antiperspirant kan gjøre føttene tørre og lukter godt.

Hygiene

Svette er i utgangspunktet består av salt og vann. Det er bakterier som forårsaker føtter å stinke. Vask føttene ofte med en sterk antibakteriell såpe, endre bomull sokker ofte, og veksle skoene dine slitasje.

Powder

Etter vask, bruke foten pulver for å holde føttene kjølig og tørt.

Suzanne M. Levine, en klinisk assistent podiatrist ved Mount Sinai Hospital i New York City, foreslår sprinkling innsiden av skoene med talkum eller maismel.

Antiperspirant

Mens foten deodoranter kan bidra til å holde lukt i sjakk, hva du virkelig ønsker å bekjempe overdreven sweatiness er antiperspiranter. En god antiperspirant inneholdende aluminium-klorid heksahydrat kan være nyttig.

Sko

Lukkede sko føre føttene til å svette mer, og kan bidra til å skape den mørke, miljø som avler bakterier. Hvis været tillater det, eller når du er hjemme, velger sandaler og sandaler. Vær på vakt mot sko laget av gummi eller plast, som ikke tillater føtter å puste lett og oppmuntre svetting.

Diet Meny for et barn

Diet Meny for et barn

Kost for et barn bør aldri være altfor begrenset, og bør alltid inneholde sunne alternativer fra de fem mat grupper. Barn trenger å spise et sunt, balansert kosthold for å støtte vekst og utvikling. Daglig mosjon bør alltid følge et sunt kosthold for barn å fremme barnets generelle trivsel og vekt vedlikehold.

Sunn mat

Kost for et barn bør dreie seg om hel-korn brød og korn, frukt og grønnsaker, lettmelk og melkeprodukter, og høy-protein kjøtt, nøtter og bønner. Det første trinnet for foreldre å ta når du oppretter en diett meny for barnet deres er å lage en daglig logg over alt barnet deres spiser og drikker i løpet av dagen i minst en uke. En daglig mat og drikke log vil tillate foreldre å se hva deres barns nåværende daglige kosthold består av og vise dem områder der de kan forbedre for å skape et sunt kosthold plan.

For barn som spiser for mye junk food og / eller fast food, kan foreldre erstatte slike matvarer med sunne måltider laget hjemme fra kalorifattig mat. Foreldre kan erstatte høy-kalori mat som hamburgere, kylling nuggets og pommes frites med grillet kylling, bakt frites og en rekke ferske vegetabilske alternativer. Snacks som potetgull, godteri og iskrem kan erstattes med pretzels, frukt og frossen yoghurt.

Foreldre ofte ikke er klar over at mange av drikker som brus, frukt punch og sportsdrikke er høy i sukker, kalorier og natrium, og kan legge til mange tomme kalorier til ditt barns kosthold. Prøv å erstatte høy-kalori drikker med vann, sukkerfrie drikker, juice og lettmelk. Når du kjøper juice drikke, sørg for at de er 100 prosent juice og ikke en lav-juice og høyt sukker og / eller høy-fruktose sirup kombinasjon.

Positiv Parent Armering

Det er viktig at foreldrene aldri fortelle sine barn at de trenger å diett eller at de er på en diett. Barn er svært volatile og enhver negativitet mot mat kan føre til mulige fremtidige matvareproblemer og spiseforstyrrelser. I stedet for å fortelle barnet ditt at han er på en diett, bruker positiv forsterkning for å fortelle ham hele familien kommer til å ta bedre og sunne spise beslutninger.

Støtte ditt barns kosthold meny med regelmessig mosjon. Implementere tidsbegrensninger på TV og dataspill, og oppmuntre ditt barn til å delta i aktiviteter som å spille utendørs, sykle, spille basketball og / eller svømming. Barn vil også brenne kalorier ved å hjelpe til i huset med daglige gjøremål som å ta ut søpla eller støvsuging gulvene. Prøv å skape tid i kveld til å delta i aktiviteter som en familie for eksempel gå på tur eller besøke en lokal park. Familieaktivitet tiden vil gi hele familien til å utøve sammen, øke helse og styrke familiebånd.

Hjem Utbedring Lice Treatment

Lus er parasittiske insekter som kan forårsake intens kløe og små, røde nupper på halsen, skuldre og hodebunn. Lus er svært vanlig i skolealder grunn av konstant nær kontakt som de har med hverandre. Mange hjem rettsmidler er tilgjengelig for foreldre som ønsker å behandle sine barns angrep uten å bruke sterke kjemikalier.

Oljer

Oljer kan gjøre underverker når det kommer til å drepe lus. Bland 20 dråper eucalyptus olje, 20 dråper tea tree olje, 10 dråper anisfrø olje, 10 dråper sitronolje og 10 dråper olivenolje sammen. Påfør blandingen til barnets hår og la den være der i ca en time før skylling. Kjøpe ampuller med olje hos din lokale helsekost butikk.

Vaselin og majones

Vaselin og majones både arbeid ved å kvele lus. Påfør en liberal mengde enten vaselin eller majones og la den på barnets hår i en time, deretter vaske håret grundig med en medisinert flass shampoo. Du må kanskje vaske håret flere ganger, både som vaselin og majones er svært vanskelig å komme seg ut. Hun bør ikke trenger en egen balsam, fordi begge disse behandlingene vil gi håret ekstra glans.

Eddik Skyll

Etter du shampoo barnets hår, skyll den med eddik. Suge en klut i eddik og ta en del av håret hans, trykke kluten mellom tommelen og pekefingeren, gripende håret stramt som du skyver kluten fra røttene til tuppene. Ved hjelp av en eddik skylling kan bidra til å fjerne nits fra håret, og hindre dem fra klekking.

Grooming

Gre barnets våte håret med en fintannet kam for å fysisk fjerne lus. Den beste form for kam er en loppe kam, fordi tennene er svært tett sammen og fungerer godt til å fjerne den lille lus. Denne metoden fungerer best når håret er vått. Du bør merke en forskjell innen to uker å gjøre dette hver tre til fire dager.

Forebygging

Når du har barn, kan forebygge lus være svært vanskelig. Hodelus smitter lett fra barn til barn, så for å hindre at det du må lære barna å ikke dele visse elementer, for eksempel skjerf, jakker, luer, kammer, børster, hodetelefoner og hår tilbehør. Det er mulig for barnet å ha nits, men ikke en full-blåst lus. Hvis du ser nits innenfor ¼ tomme av ditt barns hodebunnen, er det viktig å behandle dem som de kan klekkes og skape et angrep.

Lymphocytoma Med Lyme sykdom

Lymphocytoma Med Lyme sykdom


Lyme sykdom er en type infeksjon forårsaket av bakterier som kommer inn i menneskekroppen gjennom et flåttbitt. Når en person har borreliose, borrelial lymphocytoma (eller lymphocytoma cutis) kan noen ganger oppstå. Denne komplikasjon er ikke betraktet som en separat sykdom, men heller en sekundær syndrom som følge av den primære infeksjon.

Classic Lyme sykdom

Lyme sykdom er forårsaket av en infeksjon av en bakterie som heter Borrelia burgdorferi, som overføres gjennom flåttbitt. Forskjellige stammer av bakterien finnes på forskjellige steder rundt om i verden, som fører til en litt annerledes mønster av symptomer avhengig av hvor infeksjonen inntraff.

Kjennetegnet tegn på Lyme sykdom er en rød, sirkulær utslett som gradvis utvider utover på huden. I den andre fasen av sykdommen, bakterier ytterligere invadere kroppen og infeksjonen sprer seg til andre systemer i kroppen, forårsaker utslett, muskel eller leddsmerter, svimmelhet eller hjernehinnebetennelse. Lyme sykdom kan også føre til kronisk nerveskader.

Geografi i Lymphocytoma Infeksjoner

Fordi den typen bakterier som befinner seg i flått verter forskjellig fra område til område, kan de sekundære symptomer assosiert med Lyme sykdom varierer. I Europa, kan borrelial lymphocytoma forekomme i den annen, systemisk fase av sykdommen som bakteriene spres gjennom kroppen. Lymphocytoma har aldri blitt rapportert i Nord-Amerika, ifølge EMedicine.com. Det er ukjent hvorfor europeiske Lyme sykdom kan forårsake lymphocytoma mens infeksjoner fra andre regioner ikke.

Symptomer på Lymphocytoma

Borrelial lymphocytoma er preget av en enkelt nodule på 0,4 tommer til 1,2 inches. Knuter kan være fast og enten rød, lilla eller fargeløs. Knuter fra borrelial lymphocytoma ofte dannes i områder med lavere hudtemperatur, inkludert øreflippene, brystvorter, nese og pungen. Nodule seg selv er ikke skadelig.

Årsak til Lymphocytoma

Lymphocytoma oppstår når lymfocytter, en type hvite blodceller, er rekruttert til et område av huden som reaksjon på en infeksjon. Andre betennelsesceller kan følge, skape nodule karakteristisk for borrelial lymphocytoma. Tilstanden i seg selv er ikke smertefull eller farlig, og representerer en normal immunrespons mot Lyme-sykdom.

Behandling av Lyme sykdom med Lymphocytoma

Lyme sykdom og tilhørende lymphocytoma er diagnostisert av lege eller hudlege. Legen utfører en fysisk undersøkelse av et hudutslett og bestiller en blodprøve for å bekrefte diagnosen av Lyme sykdom. Den fysiske undersøkelsen avslører også om en pasient har borrelial lymphocytoma.

Både Lyme sykdom og lymphocytoma behandles med en antibiotikakur for å drepe bakteriell infeksjon. Antibiotika kurs av to eller tre uker er vanligvis anbefales, selv om praksis kan variere avhengig av alvorlighetsgraden av sykdommen og klinisk vurdering av legen. Fanger Lyme sykdom og lymphocytoma i sine tidlige faser er viktig for å hindre kronisk skade på nervesystemet.

Aktiviteter for å fremme Hygiene hos barn

Aktiviteter for å fremme Hygiene hos barn


Voksne liker meg ren og synes det er en hyggelig opplevelse, men barna er ofte motvillige til å praktisere selv de mest grunnleggende hygiene vaner. Det er viktig for barn å lære livslang vaner av god hygiene for dem å opprettholde en sunn kropp og bidra til å forhindre spredning av vanlige sykdommer. De er mye mer mottakelig for å lære og praktisere hygienevaner når det er gøy og ikke bare et ork.

Bading

Hvis du noensinne har hatt å jage et barn for å få ham til å ta et daglig bad, så du forstår behovet for en morsom aktivitet som kan gjøre bad tid lettere på dere begge. Gjør det til en hyggelig tid ved å spille musikk og slik at barnet kan velge sine egne favorittbadeleker. Planlegg det å være en del av hans daglige ritualet og holde miljøet stille og fredelig, slik at han lærer at bad er hyggelig og behagelig. Du kan prøve å gi ham bade votter eller bruker en behagelig parfymert badeskum. Ordne for tiden etter badet til en av velvære ved å lese ham hans favoritt historie.

Håndvask

Det er en nødvendighet for barna å holde hendene rene for å hindre spredning av bakterier og sykdommer. Bakterier fra tørke neser, setter hendene i munnen og gni øynene kan spres til andre uten riktig og hyppig håndvask. De fleste barna liker ikke å ta deg tid til å vaske hendene, men kan bli forledet til å gjøre det med en morsom aktivitet eller spill. De fleste barn har en tendens til å være i en hast når du vasker hendene og ikke klarer å gjøre en skikkelig jobb med å eliminere bakterier. Vis dem hvordan å sette en timer i 20 sekunder, og lære dem hvordan du alltid bruke nok såpe til å gjøre et skum og deretter gni briskly. Sørg for at de vet å vaske før timeren bruser. Hvis det er mulig å finne en musikalsk tidsur som kan bidra til å skape en morsom måte å vaske hendene. En annen teknikk kan være å ha dem synge en sang eller si alfabetet mens vaske sine hender.

Tannpuss

Gjør tannpuss en morsom tid ved å handle med barnet ditt for en fargerik tannbørste, til barnas flavored tannkrem og kanskje en spesiell drikkekopp bruke bare når skylling etter børsting. Brainstorm med barnet ditt noen sanger som han bare synger når du pusser tennene. Et forslag kan være "Dette er måten vi pusser tennene våre" sunget til melodien av "Here We Go 'Round the Mulberry Bush." Sørg for at sangen varer i minst tre minutter for ham å gjøre en skikkelig jobb med børsting. Gjør det samme mens han flosses.

Aktiviteter å gjøre med barn med sensoriske motor problemer

Aktiviteter å gjøre med barn med sensoriske motor problemer


Hvis barnet ditt blir redd, skremt eller forvirret ved å berøre spesielle teksturer eller høre bestemte lyder, kan det hende du har et barn med sensorisk prosessering lidelse (SPD). Det samme kan være sant for det motsatte. Et barn som intenst søker sensasjon, og har kanskje tatt for å falle, slå, banging og skrape som måter å få det kan også ha SPD. Som forelder, lærer, familiemedlem eller omsorgsperson, kan du gjøre en forskjell. Barn kan overvinne SPD med fokusert, trygg eksponering for alle fem av sine sanser gjennom forsiktig integreringsaktiviteter.

Finne ut av det

Før du kan velge hvilken som helst aktivitet, må du forstå barnet ditt. Det betyr å få innsikt i sine sanser. Identifisere lyder, lys, visuelle effekter, teksturer, lukter og smaker som enten sende ham inn i fight or flight, eller ha ham besatt. Hvis du vet om noen sensoriske triggere, utforske andre lignende sanser. For eksempel, hvis myke teksturer frastøte barnet ditt, gi ham squishy, ​​hard, skrapete, støvete og glatt teksturer for å se hva som skjer med hver. Det kan være mer å gå på enn først møter øyet. Du trenger denne informasjonen for å finne ut hvilke aktiviteter er trygge og fordelaktig.

Motion

Motion, spesielt vestibular motion aktivitet, er hjertet av SPD terapi. Svømming, løping, krypende, rullende, hopping, trekke og dytte er alle positive for å fremme den nevrologiske utviklingen som seirer SPD. Trampoliner og svømming er spesielt gode vestibulære aktiviteter. SPD Foundation antyder finne ut hvilke aktiviteter barnet liker best og bruke dem som belønning. For eksempel, hvis barnet liker å dra en vektet vogn bak seg, gjør det et spill du gjør etter skolen eller om han spiser alle sine grønnsaker. Vanligvis er nyttig en positiv sammenheng med aktiviteten. Samtidig, med sensoriske økende barn, problemet vanligvis er ikke å få dem til å gjøre noe vestibulære så mye som det beskytter dem fra å skade seg selv. Skape trygge miljøer som spiller på matter eller spille ball i et svømmebasseng der faller er ikke et problem.

Firm Touch

Firm trykke eller en hel-kropp hugging sensasjon hjelper roe en overstimulert barn som kan bli panikk eller lammet av sin sanseforstyrrelse. Veide tepper og pynteting kan bidra til å skape denne effekten. Så kan spille et spill av "sandwich". Har barnet ligge ned mellom to store puter eller puter. Trykk forsiktig ned på den øverste puten og øke trykket så lenge barnet er komfortabelt og tolerant. Sjekk hele tiden, spesielt de første gangene du gjør dette. Noen barn tåler og selv ønsker mer press enn du forventer. Gi det til dem så lenge det er trygt. Firmaet press vil gi lindring til sensorisk indusert forverring.

Identifisere Games

Å ha barn identifisere elementer på forskjellige måter kan fange deres interesse og arbeider på deres evne til å skille med hver forstand. For touch, blindfold barn, og har ham med å plukke forskjellige formede gjenstander ut av en pose. Han bør føle dem og prøve å identifisere dem. Grunnleggende former som kuler, egg og pyramider kan arbeide, eller du kan velge leker og gjenstander som en lekebil, eller leken hund figur - elementer som han bør være veldig kjent. Sortering figurer og gjenstander etter farge, størrelse og formålet kan være bra for visuelle problemer. Har ham sortere objekter ved tekstur. Når han spiser, be ham om å identifisere maten smaker uten å se, enten spesielt av mat element som sjokolade eller banan, eller etter type - surt, søtt, salt. Gjør det samme med lukter. Disse hjelpe et barn komme i bedre kontakt med sine sanser og lære mer om objektene i hans verden.

Sulpha Drug Allergiske reaksjoner for Nyre infeksjon

Sulpha Drug Allergiske reaksjoner for Nyre infeksjon


Ifølge Mayo Clinic, "sulfa allergi" refererer vanligvis til en legemiddelallergi til en av antibiotika i sulfonamid-klassen. Noen av disse medikamentene er brukt for å behandle nyre-infeksjoner.

Identifikasjon

The Mayo Clinic viser flere felles sulfonamidantibiotika som kan utløse en betydelig allergisk reaksjon: sulfametoksazol, trimetoprim-sulfametoksazol (merkenavn er Bactrim og Septra) og erytromycin-sulfisoxazole. Disse stoffene er ofte brukt til å behandle infeksjoner i urinveiene.

Effekter

Ifølge Medline Plus, første gang du tar et sulfonamid, kan immunsystemet ditt skape en allergisk reaksjon som ikke er veldig merkbar. Hvis du får enten at narkotika eller annen sulfonamid igjen, kan du merke allergi symptomer som kløe, utslett, hud, utslett og pustevansker.

Advarsel

Sulfa narkotika kan forårsake anafylaksi, et medisinsk nødstilfelle hos personer med alvorlig allergi mot medisiner. Du kan besvime, utvikle en rask hjerterytme og hjertebank, føle seg forvirret, utvikle magesmerter, og selv gå inn hjertestans.

Betraktninger

Det er mange andre legemidler som er effektive mot nyre infeksjoner, så det er ikke nødvendig å ta sulfonamider hvis du har hatt allergiske reaksjoner på disse medisinene i fortiden.

Tips

Ifølge Mayo Clinic, er det mange generiske og merkenavn for sulfa narkotika ikke inneholde forstavelsen "sul" eller "sulfa". Hvis du er allergisk mot sulfa narkotika, fortelle din leverandør og apoteket slik at de kan bidra til å identifisere potensielle problemer.

Skolesekker Helse Issues

Skolesekker Helse Issues


Studenter bære alt de trenger for skolen på ryggen, fra bøker og notatbøker til penner, blyanter og kalkulatorer. Selv om barnet ditt kan tigge for en trendy, one-stropp ryggsekk, stå på bakken og bare kjøpe to-stropp poser. To stropper gi bedre vektfordeling, noe som kan redusere muligheten barnet vil utvikle ryggsekk relaterte helseproblemer.

Helseproblemer

Iført en dårlig utstyrt ryggsekk eller en som er for tunge kan føre til smerter i et barns rygg, skuldre eller nakke. Ryggsekker kan ikke forårsake langsiktige skader på bein eller ledd, og de kan heller kurve et barns ryggraden i en tilstand som kalles skoliose. Men studentene noen ganger lene seg fremover for å bære vekten av sine ryggsekker, en handling som kan føre sine skuldre eller øvre del av ryggen til runde. Iført en ryggsekk som er for tung kan også øke sannsynligheten for at et barn vil miste balansen og falle, noe som øker sin risiko for skade.

Sikkerhets Retningslinjer

Ryggsekken barnet bærer bør ikke veie mer enn 15 prosent av sin kroppsvekt når de er fylt, anbefaler American Occupational Therapy Association. Veie det på badet skala for en eksakt måling. En ryggsekk skal ha to stropper og en midje stroppen. Se etter tykke, cushy skulderputer for å isolere barnets skuldre fra vekten. Stram stroppene slik at pakken ligger tett inntil kroppen, og har barnet bruke midjerem hvis pakken er tung.

Pakking av ryggsekk

Dra nytte av alle ryggsekken sin avdelinger å fordele innholdet. Blyanter kan være gjemt bort i mindre rom, sammen med kalkulatorer og noen små, pocketbøker. I det største kammer, stable de tyngste bøker på baksiden av pakningen, slik at de ligger nærmest barnets rygg. Organiser andre materialer for å holde dem på plass så mye som mulig. Enhver bevegelse kan føre til en bortkommen bok poking inn i en barnets rygg og gjøre ham ubehagelig.

Andre Solutions

Har barnet ditt bære hjem bare de bøkene han trenger for å fullføre lekser. Andre bøker kan stå i skolen. Har barnet ditt spør læreren hans for reserve bøker, hvis mulig, slik at han kan bruke en i klasserommet og ta den andre hjem til lekser. Hvis du barnet kan bruke et skap, bør han gå tilbake dit ofte i løpet av dagen for å gå tilbake bøker og samle de som trengs for neste klasse. Til syvende og sist bør barnet bare bære nødvendigheter og ingenting ekstra.

Baby-Massage Therapy

Babymassasje kan være fordelaktig både for babyer og for deres foreldre. Babymassasje er enkelt å gjøre. Vær forsiktig å massere forsiktig som babyer har sart hud.

Fordeler

Baby massasje kan bidra til å skape et sterkere bånd mellom foreldre og barn. Massasje styrker babyens immume system, stimulerer blodsirkulasjonen og bidrar til å fjerne avfallsstoffer. Det kan være en trøst når en baby er opprørt og kan redusere kolikk symptomer.

Forsyninger

Den av foreldrene kan være lurt å bruke baby lotion eller babyolje samtidig gi barnet en massasje.

Timing

Ifølge baby, er det best å unngå å forsøke en baby massasje når babyen er klar for en lur, sulten eller når barnet har nettopp ferdig med å spise.

Nedre Body Technique

Begynn med bena, arbeider fra lårene ned. Massere beina som om du er "melking" dem. Etterpå massere føttene ved hjelp av sirkelbevegelser. Ikke glem å massere tærne.

Upper Body Technique

Start ved skuldrene og massere armene ved hjelp av "melking" teknikk. Deretter massere hendene forsiktig ved hjelp av sirkelbevegelser. Masser flere ganger ved å sette hendene i bønn posisjon over barnets bryst og deretter stryke hendene utover over brystet. Masser magen i et bredt klokken sirkulær bevegelse. Deretter plasserer barnet på hans / hennes mage og massere ryggen ved hjelp av sirkulære bevegelser med fingertuppene. Avslutte med lange slag hele veien fra barnets skuldre ned til føttene.

Hvordan bli gravid etter en Laparoskopi

Laparoskopisk kirurgi er ofte utført på kvinner som ønsker å bli gravid, men kan ha helsemessige problemer som gjør det vanskelig. En slik sak er en sykdom som heter endometriose. Med endometriose, endometrialt vev vandrer til andre deler av livmorhulen eller kroppen. Vevet kan blø, forårsaker smerte og gjøre implantasjon av et befruktet egg vanskelig. Mange leger anbefaler laparoskopisk kirurgi til pasienter med endometriose. Laparoskopisk kirurgi bruker et meget lite innsnitt i stedet for en mye større kutt som er vanlig i tradisjonelle kirurgiske prosedyrer, redusere gjenopprettingstiden ved driften.

Hvordan bli gravid etter en Laparoskopi

•  Gi deg selv tid til å leges etter laparoskopisk kirurgi. En laparoskopi kan være en minimalt invasiv kirurgi, men det er fortsatt operasjon. Mange pasienter kan trenge opptil to uker å føle seg helt frisk igjen. Mange typer av laparoskopisk kirurgi involverer innsetting av karbondioksyd inn i bukhulen. Karbondioksid kan migrere til andre deler av kroppen og forårsake smerte. Vær oppmerksom på dine symptomer for å hjelpe rapportere eventuelle komplikasjoner til legen din.

Spor dine menstruasjonssykluser følgende utvinning fra kirurgi. Den første måten å finne ut om du er fruktbar er å begynne å spore dine menstruasjonssykluser naturlig. Kjøp et termometer hvis du ikke allerede har en. Ta temperaturen før du får ut av sengen hver morgen. Legg merke til temperaturen. Du skal se et klart mønster av temperaturer mellom 96,9 og 97,5 i løpet av den første delen av syklusen din. Når eggløsning har funnet sted skal du se et hopp på minst 0,2 grader fra tidligere temperaturer.

•  Legg merke til lengden på syklusen. En normal syklus varierer mellom 24 dager og 35 dager. Syklusen bør være sammensatt av dager før eggløsning og dagene etterpå. Tiden mellom eggløsning og menstruasjon bør være minst 10 dager. Hvis dette er kortere eller du ikke ser en temperatur hoppe dette kunne signalisere en underliggende problem med eggstokkfunksjonen.

Møt med legen din for å diskutere eventuelle oppfølgingsbehandlinger. Mange leger vil anbefale å forsøke å bli gravid starter en måned eller så etter laparoskopisk behandling. Når overflødig endometrievev har blitt lased av dette kan bidra til å skape ideelle forhold for et egg å befrukte, implantat og lage en baby. Lær alt du kan om dine reproduktive sykluser. Forsøke samleie i dagene før eggløsning.

forfølge videre behandlinger. De fleste leger anbefaler å ha ubeskyttet sex for minst et år før konsultere en fruktbarhet lege. Hvis du er over 35 år eller har en partner som har et kjent problem de fleste leger anbefaler å vente mer enn seks måneder. Fertilitetsbehandling kan omfatte prosedyrer som for eksempel inntak av fruktbarhet medisiner eller in vitro fertilisering.

Hvordan måle porsjonsstørrelser

Hvordan måle porsjonsstørrelser


Hvis du ser på din caloric og fett inntak, må du måle din del størrelser. Mange tror en del størrelsen er mye større enn den faktisk er, og ender opp med ikke å vite de riktige ernæringsmessige verdier. Mens forbereder måltidene dine, bør du holde den riktige delen utgjør i tankene.

Hvordan måle porsjonsstørrelser

•  Bruk et målebeger ofte når du tilbereder dine måltider. Mange matvarer anbefaler en kopp som deres del størrelse. Så, hvis du lager pasta, måle ut pasta før du setter den i potten for å få riktig del.

Mål grønnsaker med neven din størrelse. En gjennomsnittlig servering av frukt og grønnsaker svarer til størrelsen av en lukket neve.

Visual en kortstokk når serverer kjøtt parabolen. Den riktige delen for de fleste kjøtt er omtrent på størrelse med en kortstokk eller håndflaten din.

Få et sett med måleskjeer. Måleskjeer kan også være et nyttig verktøy for å finne ut porsjonsstørrelser. Peanøttsmør og andre oppslag kan måles ut med skjeer før du serverer dem.

Lær å øyeeple riktig porsjonsstørrelser. Etter å måle ut mat for en stund, vil du sannsynligvis være i stand til å se på en hovedrett å regne ut riktig porsjonsstørrelsen.

Hint

  • Du kan bruke USDA Food Pyramid for å finne ut hvor mange porsjoner av hver mat du bør spise daglig.
  • Porsjonskontroll kan være en effektiv måte å miste vekt. Dessuten serverer mindre porsjoner kan bidra til å skape mindre matavfall.

Differensialdiagnose for høyre øvre kvadrant smerte

Differensialdiagnose for høyre øvre kvadrant smerte


Buken er en stor del av legemet inneholdende vitale organer. For eksamensformål er magen delt inn i fire kvadranter: høyre øvre, høyre nedre, venstre øvre og nedre venstre. Når de beskriver smerter eller andre symptomer, helsepersonell henviser til samme kvadrant som dette bidrar til å begrense fokus på bestemte organer eller mulige forhold.

Betydning

Den øvre høyre kvadrant av abdomen inneholder lever, galleblære og deler av de store og små tarmer og magesekk. Helsepersonell vil vurdere differensialdiagnoser knyttet til strukturer i denne regionen. Med andre ord, vil leverandøren gjennomgå første symptomene og utvikle en liste over mulige årsaker til smertene.

Eksamen vil bestå av å lytte til øvre høyre kvadrant med et stetoskop, rørende, eller palpating, for massene eller uvanlig fasthet, og bestemme tilstedeværelsen av andre symptomer som feber, kvalme, oppkast eller avføringsendringer. Det er mulig at noen tilstander kan forårsake smerter i den øvre høyre kvadrant av abdomen, men betingelsen er relatert til strukturer i andre deler av kroppen, slik som bryst.

Typer

Hvis øvre høyre kvadrant smerte ikke er relatert til en traumatisk hendelse, kan leverandøren søke å først utelukke eventuelle nøds kardiopulmonære tilstander som alvorlig lungebetennelse eller hjerteinfarkt. Legen vil også teste for akutte tilstander som involverer organene i denne kvadrant. Akutt kolecystitt, eller inflammasjon av galleblæren, er en vanlig årsak til øvre høyre kvadrant smerte. En annen alvorlig tilstand for å vurdere ville være hepatitt eller leverbetennelse; det er mindre vanlig hos forekomst enn cholecystitis i forhold til å forårsake akutt smerte. Andre differensialdiagnoser inkluderer gallestein, retrocecal blindtarmbetennelse, abscess av leveren, magesår, og forstørrelse av leveren.

Funksjoner

For å utelukke de ulike differensialdiagnoser knyttet til øvre høyre kvadrant smerte, vil helsepersonell få en komplett historikk, for blod og urinprøver for laboratorier, og eventuelt bestille imaging studier, for eksempel ultralyder eller CT-skanning. Det er ikke uvanlig å ha flere eksamener bestilte en gang de første resultatene blir returnert. Dette er nødvendig for å enten redusere antallet av mulige diagnoser eller for å bestemme hvordan man best kan behandle den bestemte diagnose. Magen smerte er ikke tatt lett som det kan være en indikasjon på en alvorlig tilstand som krever øyeblikkelig behandling.

Effekter

Skulle de vanligste differensialdiagnoser utelukkes, vil leverandøren måtte vurdere noen av de minst sannsynlige årsaker til øvre høyre kvadrant smerte. Dette kan kreve en sykehusinnleggelse for å utføre ytterligere tester og evaluere responsen til foreløpig behandling. Andre diagnoser å vurdere omfatter brokk, intestinal obstruksjon, blokkering av kanalene i bukspyttkjertelen, galleblæren eller leveren og kreft.

Betraktninger

Alvorlig eller gjentagende høyre øvre kvadrant smerte bør vurderes av en lege for å utelukke eventuelle årsaker som ville kreve legevakt. Utbruddet, varighet og beskrivelse av smerte kan bidra til å skape en kort liste over differensialdiagnoser. Det er mulig at noen medisiner kan føre til smerter i denne kvadrant av magen; en liste over alle medisiner, enten resept eller over disk, kan hjelpe leverandøren. Jo mer fullstendig informasjon gitt, jo mer spesifikk eksamen som ville muligens føre til en positiv diagnose av årsaken til øvre høyre kvadrant smerte.

Lapband Komplikasjoner

Lapband Komplikasjoner


Ifølge data samlet fra National Health and Nutrition Examination Survey 2003-2004, om lag 66 prosent av voksne i USA er overvektige eller fete. Når trening og kaloritelling ikke smelter pounds off raskt nok, er Lap-Band kirurgi et alternativ. Men det er Lap-Band komplikasjoner som du bør være klar over før du går under kniven.

Hvordan virker det?

Lap-Band kirurgi er beregnet for voksne som har vært minst 100 pounds overvektig, eller har hatt en body mass index (BMI) på 40 eller mer, i hvert fall de fem foregående årene. Under operasjonen kirurgen plasserer en saltløsning fylt silikon ring på den øvre del av magesekken. Ringen hindrer magen fra å holde store mengder mat, slik at pasienten raskere føler fyldigere og for lengre perioder av gangen. Ifølge de skaperne av Lap-Band, en pasient vanligvis bruker mindre enn 24 timer på sykehuset etter operasjonen.

GERD

Mat går ned i spiserøret når du svelger. Gastroøsofageal reflukssykdom (GERD) er en fordøyelseskanal lidelse der magesyre stiger opp i spiserøret. Syren irriterer slimhinnen i spiserøret, forårsaker halsbrann, brystsmerter, problemer med å svelge eller til og med en sår hals. GERD er bare ett av komplikasjoner etter Lap-Band kirurgi.

Oppkast

Når du har Lap-Band kirurgi, er det viktig at du følger de fastsatte slanking regler og tygge maten godt. Ikke gjør det kan forårsake kvalme og oppkast. Og hvis du har et problem med oppkast, kontakt legen din, som Lap-Band kan være i feil posisjon. Oppkast kan føre til at magen posen skapt av bandet til å øke i størrelse, og slo sitt opprinnelige formål, som er å gjøre magen posen mindre.

Glidning

En gang en Lap-Band vil skli fra den ønskede plasseringen på toppen av magen, slik at mer magen i bandet enn nødvendig. Mye oppkast kan noen ganger skape dette problemet, kjent som bandet glidning. I mindre saker din lege kan ha å deflatere Lap-Band og vente et par uker til reinflate det. I det verste tilfellet kan den delen av magen i løpet av bandet dø, og må fjernes.

Erosjon

Hvis du etter Lap-Band kirurgi du merke at du går fra å være i stand til å spise små porsjoner av mat til hele tre-retters måltider, kan du ha en Lap-Band komplikasjon som kalles erosjon. Erosjon oppstår når båndet slites ned i magen. Selv om det ikke er ansett som en nødsituasjon, kan det føre til at du få vekten som du tidligere tapt, siden du gjenvinne full bruk av magen.