Digidexo.com

svetting i hodet

Årsaker til overdreven hodet svette

Overdreven svetting er også kalt hyperhidrosis, og kan oppstå hvor som helst på kroppen, inkludert hodet og hodebunnen. Årsakene til overdreven hodet svette inkludere endringer i hormonene dine, kroniske helseproblemer og enkelte livsstilsfaktorer. Vurdere denne informasjonen fra Mayo Clinic og National Library of Medicine om årsakene til overdreven hodet svette.

Varme Rash

Hvis du tilbringer mye tid utendørs i varmt vær, kan du oppleve overdreven svetting på hodet som som et resultat av varme utslett på hodebunnen og kropp.

Hoppe over måltider

Ofte hopper over måltider kan resultere i lavt blodsukker, noe som kan føre til at du har overdreven svetting på hodet og kroppen.

Angst

Du kan ha overdreven svetting på hodet samt hender og underarmer som følge av angst, spesielt før en stressende hendelse.

Thyroid Disease

Overaktivitet i skjoldbruskkjertelen kan føre til at du har overdreven hodet svette som følge av en økt indre kroppstemperatur.

Heart Attack

Dreven svette på hodet kan være et symptom på at du har et hjerteinfarkt, spesielt hvis ledsaget av andre symptomer som brystsmerter.

Menopause

Hvis du er en kvinne går gjennom overgangsalderen, kan dine hetetokter føre til at du har overdreven svetting på hodet.

Family History

Hvis nære slektninger som foreldre eller søsken også opplever overdreven svetting, kan du være disponert for overdreven svetting i tillegg.

Hva er nattesvette et tegn på?

Svette er kroppens normale reaksjon på en økning i kroppstemperatur. Men nattlige hyperhidrose, vanligvis kjent som nattesvette, er definert som gjennomvåt av svette som oppstår om natten, soaking pyjamas eller sengetøy. Typisk er romtemperatur ikke er en faktor. Ifølge Mayo Clinic, årsakene ofte stammer fra medisiner eller hormonelle endringer, men kan også være forårsaket av infeksjoner, nervøs-systemproblemer og hormonsystemet.

Hyperhidrose

Hyperhidrose fører til overdreven svette for å bli produsert av svettekjertlene, som er mest utbredt i armhulene, genital regionen, hender og føtter. Ifølge Columbia University Medical Center, lider omtrent 1 prosent av befolkningen fra hyperhidrose, og symptomer kan være mild til sosialt invalidiserende, inkludert svette håndflater og overdreven svette rundt hodet og ansiktet. Nattsvette som forårsaker fuktig eller vått sengetøy og klær kan også være et symptom.

Menopause

Fysiske symptomer opplevde under overgangsalderen, for eksempel nattesvette, er forårsaket av hormonelle endringer. Menopause er en normal biologisk prosess; Som en kvinne aldre, eggstokkene, som produserer østrogen og progesteron, har en nedsatt funksjon, senke produksjonen av disse hormoner. Et lavere nivå av disse hormoner i kroppen, kommer fruktbarheten til en ende og legemet går gjennom fysiske endringer. I tillegg til nattesvette, kan symptomer inkluderer humørsvingninger, nedsatt libido og hetetokter.

Autonom nevropati

Autonom nerveskader påvirker nervene som regulerer ufrivillig funksjoner i kroppen. Signalene fra hjernen til det autonome nervesystemet blir avbrutt, og kroppens rolle i hjerte-rate regulering, blærekontroll, fordøyelse og svette-kjertel produksjonsrater påvirkes. I tillegg til hypotensjon (lavt blodtrykk), inkontinens og andre symptomer, kan du oppleve nattesvette.

Tuberkulose

Tuberkulose er en bakterieinfeksjon forårsaket av bakterien Mycobacterium tuberculosis. Det er den bakterielle infeksjon som oftest forbundet med nattsvette. Symptomer kan også omfatte feber, brystsmerter, svakhet, hoste og kortpustethet.

Lymfom

Natt svette er ofte en tidlig indikator på kreft --- særlig lymfom. Lymfom begynner i lymfesystemet, som transporterer hvite blodceller som hjelper til å bekjempe infeksjoner. De hvite blodcellene er lagret i lymfeknuter som er plassert i lysken, nakken, magen, brystet og under armene. Lymfom begynner med en unormal celle replikere seg selv og gjengivelse før det blir en masse. Massen griper med produksjon og distribusjon av friske hvite blodceller i kroppen.

Medisiner

Nattesvette er ofte forbundet med slike medisiner som antidepressiva og psykofarmaka, antipyrectics som lavere kroppstemperatur, hypoglykemiske midler, aspirin, paracetamol og medisiner som endrer nivåene av blodsukker og hormoner i kroppen. Hvis du opplever nattesvette, konsultere legen din for å finne ut om medisiner er årsaken.

Hvordan oppdage Respiratory advarsel tegn på Home

Hvordan oppdage Respiratory advarsel tegn på Home


Respirasjonsproblemer kan påvirke folk i alle aldre, fra spedbarn til eldre. Ubehandlet lunge og luftveisproblemer kan føre til mer alvorlige sykdommer på lang sikt, for eksempel akutt bronkitt, lungeemboli, lungebetennelse og tuberkulose. Vær oppmerksom på luftveisfaresignaler for å hindre mer alvorlige problemer og med for tidlig død. Noen respiratoriske faresignaler er lettere å oppdage enn andre.

Bruksanvisning

•  Vær oppmerksom på overdreven hoste og tungpustethet mens du puster. Personer som har problemer med å puste kan instinktivt hoste i forsøk på å rense ut luftveiene og gjør puste lettere. Tømme halsen overdrevent kan også indikere luftveisproblemer.

Legg øret mot personens bryst eller rygg og lytte etter tungpustethet. Har den personen ta et dypt pust og lytte nøye for knitrende, plystring og tungpustethet lyder som kommer innenfra lungene. Hvis du tilfeldigvis har et stetoskop hjemme, bruke enheten til å lytte etter disse lyder.

Observer pasienten for tegn som indikerer at han sliter med å puste. Lytt og se etter gisping, økt pustefrekvens og overdreven dype åndedrag som kan tyde på at personen har problemer med å få nok oksygen i lungene hans.

Følg med pasienten for svette på hodet, sjekke for hud som føles kjølig og fuktig i stedet for varmt. Dette indikerer problemer med åndedrettet, særlig når det forekommer i forbindelse med en økt pustefrekvens.

Undersøk pasientens munn, lepper, fingre og tær for blålig misfarging. En blåaktig farge angir en senket pustefrekvens og den nødvendige mangel på oksygen til ulike deler av kroppen.

Mål pasientens pusterytme. Bare telle antall hele åndedrag personen tar i et minutt og sammenligne beløpet til gjennomsnittskurs for en frisk person på samme alder. Denne informasjonen kan bli funnet på nettet. Den gjennomsnittlige hastigheten varierer med alder og andre helsemessige forhold, med yngre barn og spedbarn som har betydelig høyere gjennomsnitt enn eldre mennesker.

Prestasjon Angst

Prestasjon Angst


Prestasjon angst er en frykt for å mislykkes. Det oppstår når det ubevisste sinn assosierer tanken på suksess, prestasjon eller fremover i livet med negative følelser. Prestasjon angst er vanligvis ødeleggende og normalt forstyrrer maksimal ytelse. Hos barn og unge voksne, kan prestasjon angst hindre skoleprestasjoner. Studenter med prestasjon angst er altfor selvbevisst i ytelse og kan ha vansker med å lære, hjelp og overføring av kunnskap, og demonstrere sine kunnskaper på tester.

Årsaker

Den vanligste årsaken til prestasjon angst er en intens negativ opplevelse i ens fortid. Andre vanlige årsaker inkluderer eksponering for altfor beskyttende eller altfor kritiske omsorgspersoner, ser eldre søsken eller venner utfører svært godt på tester, press på skolen eller på jobb, og store livsforvandlende eller traumatiske hendelser som for eksempel tap av en jobb, bytte av skoler , død av et familiemedlem, misbruk, en vanskelig breakup, skilsmisse eller tilbaketrekking fra vanedannende stoffer.

Symptomer

Fysiske symptomer på angst prestasjon inkluderer kvalme, diaré, tørr munn, klamme hender, svette, tunge hodet, hjertebank, brystsmerter, kortpustethet, svimmelhet, skjelving, blir lett skremt, rastløshet, muskelspenninger, søvnløshet, irritabilitet og pågående bekymring i respons til tanker om suksess og prestasjon. Atferdsmessige symptomer inkluderer akademisk sommel, tardiness, latskap, sløvhet, mangel på interesse for venner og hobbyer, hyppige avslag å spise, uhøflighet, voldelig atferd, raserianfall og sinne utbrudd.

Komplikasjoner

Prestasjon angst kan føre til rusmisbruk og spiseforstyrrelser, spesielt hos unge voksne. Legemidler og obsessive kontroll indusere en følelse av apati mot forventninger og press og midlertidig lindre symptomene på frykt. Andre komplikasjoner er fysisk og følelsesmessig utmattelse og psykisk stress. Alvorlig prestasjon angst som går ubehandlet kan føre til økt blodtrykk, tarmsykdommer, autoimmune sykdommer og psykiske lidelser som depresjon, tvangslidelser og generalisert angstlidelse.

Behandling

Alvorlige tilfeller av prestasjon angst kreve bistand fra helsepersonell. En psykiater, psykolog eller akademisk rådgiver som spesialiserer seg i prestasjon angst kan fastslå alvorlighetsgraden av tilstanden og den beste behandling. Kognitiv-atferdsteori kan lindre symptomene. Hvis prestasjon angst har sin årsak i tidlig barndom, kan mer tradisjonelle psykoterapeutiske metoder være mer effektiv i å identifisere kilden og erstatte negative assosiasjoner med positive meldinger. Per juni 2010, er det ingen stoffet tilgjengelig som er rettet mot prestasjon angst spesifikt. Imidlertid kan de stoffer som brukes til å behandle andre angstforstyrrelser anvendes for å lindre symptomene.

Forebygging

Foreldre og lærere kan bidra til å forhindre prestasjon angst ved å skape et klima som er behagelig, akseptere og nonkompetitiv. Akademiske rådgivere kan hjelpe studentene utvikle gode studievaner og strategier, administrere sin tid og bygge en strategi for å håndtere utenfor press. Forstå årsakene og symptomer på prestasjon angst kan hjelpe lider unngå prestasjon angst i fremtiden.

Hvordan Wrap søppelsekker rundt kroppen din til å svette av Vekt

Hvordan Wrap søppelsekker rundt kroppen din til å svette av Vekt


Folk vikle søppelsekker rundt kroppen sin i et forsøk på å kutte vekt veldig raskt. Oftest ser vi idrettsutøvere bruker denne teknikken å gjøre vekt. Det er viktig at boksere og brytere veie et visst beløp for å kjempe i en bestemt vektklasse. Ifølge Military.com, vil du gå ned i vekt i form av svette, som er vann og elektrolytter, når iført søppelsekker og trener, men du vil få vekten tilbake på ditt neste måltid eller neste gang du tar en drink.

Hvordan Wrap søppelsekker rundt kroppen din til å svette av Vekt

•  Skjær et hull i bunnen av alle fem søppelsekker med saksen. Alle hullene bør være i sentrum av posen på motsatt side av enden av opening.The hull i bunnen av en pose bør være stort nok til å passe inn gjennom hodet. Det bør være to poser som har hull store nok for hendene å passe gjennom og to poser bør ha hull stort nok for dine føtter.

Cut arm hull i søppelpose som er å gå over hodet. Pass på at armen hullene er store nok til å passe dine biceps gjennom. Armene hullene skal kuttes på hver side av sekken, ca 6 inches fra bunnen.

•  Plasser posen med ermhullene over hodet. Sett hodet og armene ut gjennom de riktige hullene. Duct tape åpningen av posen rundt livet for å sikre at ingen varme kan unnslippe.

Ha søppelsekker på armene og bena. Sørg for at hver pose er så stramt som mulig til kroppen. Plasser duct tape rundt hver av håndleddene og rundt den andre enden av posen i nærheten av ditt skulderområdet. Plasser duct tape rundt posen ved anklene og på låret området for å låse i varmen.

Hint

 • Mens søppelsekker er på, vil sitte i en varm badstue øke svette og i hvilket tempo du vil gå ned i vekt.
 • Å miste vekt for fort på denne måten kan føre til at du blir dehydrert.

Betennelse i hårsekkene & Klumper på baksiden av hodet

Betennelse i hårsekkene & Klumper på baksiden av hodet


Klumper under hodet er relativt vanlig og vanligvis forårsaket av hårsekkene som har tette og bli betent. Betennelse i hårsekken kan ofte være smertefullt, men vil etterhvert passere. Det en rekke grunner til follikler for å bli opphisset, og tilstanden vanligvis ikke krever behandling.

Follikler

Hårsekker er de cellene som hårene vokser fra. De er funnet under huden. Akselen av håret vokser fra hårsekken, vokser gjennom og deretter ut av huden. Follikkelen er festet til en kjertel som produserer olje, som går gjennom hårsekken, opp på akselen av hår og sprer seg over den huden som svette.

Betente Follicles

Hårsekkene kan bli betent for et par grunner; når de er i hodebunnen de kan føre til for å danne klumper. Follikler kan inflame grunn av inngrodde hår, tette follikler og koker. Klumper forårsaket av disse skal gå bort i løpet av få dager. Hvis symptomene vedvarer forbi en uke kan det være lurt å oppsøke lege.

Inngrodde hår

Inngrodde hår oppstå når tuppen av en håret vokser gjennom huden krøller før den har brutt overflaten og vokser litt inn i huden ved siden av. Dette forårsaker en irritasjon av huden og i noen tilfeller infeksjon. Tips av mest inngrodde hår er trukket ut av fortsatt vekst av skaftet, men i sjeldne tilfeller håret syk fortsette å vokse inn i huden og spre irritasjon. I slike tilfeller kirurgi er noen ganger nødvendig.

Tett Follicles

Av og til oljen som talgkjertel sender gjennom hårsekken blir tilstoppet, tilstopping pore at akselen av håret passerer gjennom. Dette fører til at pore og noen ganger hårsekken til å hovne opp og gjøre en klump i hodebunnen. Når dette skjer på andre områder av huden effekten er vanligvis kalles akne. Klumpen kan fylle med puss og være litt smertefullt, men det vil etter hvert forsvinne.

Byll

Byller er forårsaket når en hårsekken er skadet og blir infisert med mange av de bakterier som lever på huden. Når dette skjer, hårsekken og huden rundt begynner å svelle og en klump vises snart på overflaten av huden, som fylles med puss og døde celler og kan være ganske smertefullt. Byllen til slutt vil renne av på egen hånd, men kan dreneres før.

Kinesiske Cures for overdreven svette

Kinesiske Cures for overdreven svette


Kinesisk medisin ser på fysiske problemer som blir både forårsaket og indikert av chi eller livskraft, i alle levende ting. Chi går langs meridianer i kroppen og kan bli bremset eller blokkert. Dette bremse eller blokkering kan føre til fysiske problemer. Omvendt kan fysiske problemer forsinke eller blokkere chi. Kinesisk medisin fokuserer på å frigjøre den naturlige strømmen av chi i kroppen.

Hender og Føtter

Dreven svetting i hender og føtter er ofte forårsaket av en varmeakkumuleringen i magen eller tarmen og en mangel og fuktighet i milten. Dreven svetting i hender og føtter kan bli behandlet av den kinesiske massasje teknikk Tuina, eller "push hold." Tuina er ofte svært effektiv i behandling av problemer i fordøyelses området, som også kan føre til svette hender og føtter. Akupunktur kan også bidra til å forbedre flyten av chi, og dermed hjelpe denne tilstanden. Urter som ofte foreskrevet er blanding kalt Major Order of the Chi, blanding kalt Fire herrer, Fem Ingredient med Poria eller Six Ingredient med Rehmannia.

Armhulen

Fuktig varme i leveren eller galleblæren med lever og nyre yin-mangel er ofte diagnostisert som årsak til overdreven svetting i armhulene. Akupunktur, Tuina eller urter kan brukes i forskjellige kombinasjoner som en effektiv behandling. Urter ofte foreskrevet for denne tilstanden omfatter gentiana longdancao og Six Ingredient blanding med Rehmannia.

Hode

Tuina, akupunktur og urter kan brukes i forskjellige kombinasjoner for å behandle akkumulering av fuktig varme og en Yang mangel i nyrene, ofte diagnosen for personer med sterk transpirasjon av hodet. Urter brukes ofte til å behandle denne tilstanden omfatter den iskalde ekstremiteter Blend og Artemisia yinchenhao med Poria.

Bryst

Overdreven svette i brystet er ofte en indikasjon på en chi mangel i hjerte og milt med et hjerte og nyre yin-mangel. Guipitang og tianwangbudzin er to vanlige urte behandlinger for denne tilstanden. I tillegg kan akupunktur og tuina være nyttig for å hjelpe til å omdirigere chi å behandle overdreven svetting i brystet.

Upper Body

Generelt overdreven svetting av overkroppen er ofte forårsaket av en generell fuktig varme akkumulering. Selv om massasje og akupunktur eller akupressur kan hjelpe, en spesialisert urte forumla, Huang lian jie du tang, er tilgjengelig spesielt for denne tilstanden.

Nedre Body

Generelt overdreven svette i underkroppen er ofte forårsaket av fuktig varme i nedre jiao. Selv om akupunktur og massasje kan hjelpe behandle denne tilstanden, en generalisert urtepreparat som heter lang dan xie gan tang er vanligvis foreskrevet.

Hvordan forbedre frem hodet holdning

Hvordan forbedre frem hodet holdning


Frem hodestilling oppstår når hodet hviler noen få inches frem til resten av kroppen. Frem hodet holdning kan føre til hode, nakke og skuldersmerter. Langsiktige problemer kan omfatte muskel belastning, skiveprolaps, leddgikt og klemte nerver. Heldigvis, kan du forebygge og reversere frem hodet holdning gjennom holdning ledelse og mosjon.

Hvordan forbedre frem hodet holdning

•  Hold hodet rett over skuldrene, og holde ryggraden rett. Stå med ryggen og hodet mot en vegg for en god idé om hvordan din holdning skal se ut.

Utfør enkle og lette nakke øvelser for å øke styrken i nakkemusklene. Plasser fingeren på haken, deretter bevege hodet vekk fra fingeren uten å vippe opp eller ned. Gjør dette et par ganger hver 20 eller 30 minutter for å forbedre halsen din muskelstyrke.

Plasser dataskjerm selv med siktelinjen. Dette forhindrer at du stirrer ned på en skjerm, og vil hjelpe deg å opprettholde riktig holdning mens du arbeider eller spiller videospill.

Plasser en ryggstøtte pute i bilsete eller stolen på jobb. Når korsryggen støttes riktig, vil hodet og nakken naturlig hvile i riktig posisjon over skuldrene.

Hint

 • Utfør aldri nakke øvelser hvis du har en tidligere skade eller opplever nakkesmerter. Snakk med en lege før du prøver å selv godbit for å hindre mulig skade.

Hvordan unngå frem hodet holdning når du arbeider på et skrivebord

Hvordan unngå frem hodet holdning når du arbeider på et skrivebord


Nakkemusklene jobbe hardt for å holde hodet i oppreist stilling. Sittende bøyd over et skrivebord eller flytter i en stol stammer leddbånd, muskler og ryggrad. En frem hodet holdning kan føre til spenningshodepine, muskelkramper og smertefulle knuter i øvre del av ryggen og nakken. Ryggsøylen er laget for å tåle vekten av hodet når hodet hviler direkte over skuldrene. Opprettholde riktig holdning med riktig verktøy og gode arbeidsvaner.

Hvordan unngå frem hodet holdning når du arbeider på et skrivebord

•  Sitt i en ergonomisk stol med korsryggstøtte og justerbare innstillinger. Juster ryggen til å støtte kurven i korsryggen. Juster setehøyden slik at armene er parallelle med gulvet når du skriver eller type. Bruk en fotstøtte hvis føttene ikke hvile flatt på gulvet. Sitte oppreist mens du arbeider. Ikke slentre mot armlenene eller lene vekten på albuene.

Plasser stasjonære PC-utstyr for komfortabel bruk. Plasser skjermen rett foran deg, og om lag en armlengdes avstand fra ansiktet ditt. Juster skjermens høyde inntil den øverste er på samme nivå som øynene dine. Plasser tastaturet foran deg og musen ved siden av din dominerende hånd.

Bruk en bærbar datamaskin på et skrivebord. Ikke arbeid på en bærbar PC mens du sitter på gulvet, på en sofa eller i sengen. Heve den bærbare datamaskinen med en bunke bøker eller annen støtte slik at toppen av kanten er i øyehøyde. Kobler en ekstern mus og tastatur. For maksimal komfort, feste den bærbare datamaskinen til en dokkingstasjon med en ekstern skjerm.

organisere arbeidsplassen. Ordne verktøy og materialer på skrivebordet for å minimere anstreng og bøyer seg fremover. Hold ting du bruker ofte, for eksempel en telefon, penner og filer, innen rekkevidde på skrivebordet ditt. Plasser mindre elementer i den øverste skuffen.

Bruk en dokumentholder. Plasser den ved siden av dataskjermen, eller mellom skjermen og tastaturet. Sørg for at du kan lese uten å vri halsen eller bøye hodet. Regissere en skrivebordslampe på dokumentene dine slik at du kan lese uten skjeling eller lener seg fremover.

Riktig synsproblemer. Uskarpt syn tvinger deg til å bøye seg fremover for å lese ordene på skjermen. Din optiker kan foreskrive briller designet for dataarbeid. For å eliminere gjenskinn, sette skjermen bort fra lys, dekker lyse vinduer med gardiner og persienner eller legg ved et anti-refleks filter.

Ta hyppige pauser. Slutte å virke i flere minutter hvert 30. minutt. Utfør en rask øvelse mens du sitter, eller stå opp og strekke. Rull nakken fra side til side, trekke på skuldrene eller klemme skulderbladene sammen for å lindre muskelspenninger. Stramme muskler kan trekke skuldrene fremover og hodet ned.

Hint

 • Sterke nakke, rygg og skulder muskler å opprettholde riktig holdning. Vurdere et målrettet treningsprogram for å øke muskelstyrke.
 • Konsultere legen din dersom du har vedvarende smerte eller utvikle muskelspasmer.

Hvordan diagnostisere Night svette

Nattesvette er ekstrem svetting om natten der søvn klær og sengetøy blir soaking våt selv om du ikke er i spesielt varme forhold. Nattesvette, også kalt søvn hyperhidrose, er et vanlig problem for mange mennesker. Tilstanden kan være ubehagelig og irriterende, men er vanligvis ikke et tegn på noen alvorlig problem. Nattesvette kan være forårsaket av å ha for mange tepper på sengen, å ha hjemme for varmt, og enda noen medisiner. I et lite antall tilfeller nattesvette kan være forårsaket av noe mer alvorlig for eksempel en hormonell ubalanse. Nattesvette er også en vanlig foreteelse for kvinner går gjennom overgangsalder.

Hvordan diagnostisere Night svette

•  Sjekk selv. Nattesvette kan være forårsaket av noe du gjør for eksempel på seg varme klær. Røyking kan gjøre deg mer utsatt for nattesvette, som kan være overvektig.

Sjekk dine medisiner. Nattesvette kan være en bivirkning av enkelte medisiner som antidepressiva og antipyrectics, som brukes til å senke kroppstemperatur. Andre legemidler som kan forårsake nattesvette inkluderer de som er brukt for å senke blodsukkernivået eller regulere kroppens hormonnivåer.

Se en lege. Nattesvette påvirke mange mennesker på et eller annet tidspunkt i livet, men hvis de skjer på en regelmessig basis, avbryte søvnen din eller forårsake andre symptomer som feber, er det best å se en lege.

Sjekk andre problemer. Legen din kan gå utover den grunnleggende fysisk eksamen. Andre forhold som forårsaker nattesvette inkluderer HIV / AIDS, slag, tuberkulose, leukemi, Hodgkins lymfom og non-Hodgkins lymfom. Nattesvette kan være forårsaket av skade på autonome nerver, en overaktiv skjoldbruskkjertel, en bakteriell infeksjon som kalles brucellose, en sjelden binyrene svulst kalles pheochromocytoma, og endokarditt, som er en infeksjon i slimhinnen i ditt hjerte. Andre mulige årsaker som skal utelukkes omfatter et bein infeksjon kalt osteomyelitt, en benmargsforstyrrelse kalt myelofibrose, karsinoid syndrom, som kommer fra en kreftsvulst, pyogenic abscess, som er en pus-fylt hulrom forårsaket av infeksjon, og syringomeli, som er en væskefylt cyste på ryggmargen.

Hint

 • Forhindre nattesvette ved å unngå koffein, alkohol, varme drikker, sure eller krydret mat, hvitt sukker, tobakk, marihuana, og mettet og herdet fett som finnes i kjøtt og margarin. Du bør også unngå varmt vær når det er mulig, intens trening, stress og sinne.
 • Nattesvette ledsaget av feber og uforklarlig vekttap er tegn på en mer alvorlig tilstand som infeksjon eller kreft.

Hvordan behandle din Over Svette armhuler

Øvelse for mye under solen? Sjekk ut din underarm. Dreven svetting i armhulen din er ikke en dårlig ting, men det er litt flaut å vise vår underarm med for mye svette over i den. Du kan ikke arbeide eller flytte den blir våt enkelt og som kanskje ikke er et problem for deg, men det er ikke kult å se din underarm svette hver dag selv om du er inne i luftkondisjonerte rom.

Hvordan behandle din Over Svette armhuler

•  Hvis du er bekymret for overdreven armhulen svette så prøve å ta kontakt med hudlege eller kirurg om dine helsemessige forhold. Spør familien din lege om din svette problemet hvis det er påvirker livet ditt hver dag, men hvis ikke så nyte livet til det fulle.

•  Prøv Botox behandling for svetter overdrevent hverdags. Du kan starte din søknad online på Botox dot com eller bare gå til din nærmeste klinikk og spørre om behandling.

Hvis du har hyperhidrosis problemet, ikke bry deg om det. Du kan behandle det hjemme hvis du vil. Bare kjøpe noen baby pulver til å tørke opp at svette under armene. Du kan også kjøpe på over disk antiperspirant deodorant hos din lokale stoffet butikken eller supermarked.

Hvis du tar en kald dusj vil ikke hjelpe overdreven underarm svette, bør du kanskje å bruke en aluminium klorid. Dette aluminiumklorid er effektivt for å stoppe svette armhulen din, men hvis ikke bare ta oral medisin for at visse problem.

Hvordan stoppe svette Unødig

Det kalles hyperhidrose, og det er en tilstand som resulterer i overdreven svetting. Bare om lag 1 prosent av befolkningen har tilstanden, selv om det kan være høyere ettersom folk flest ikke vet at de har det. Tilstanden oppstår uten at personen gjør noe fysisk trening og utbruddet kan være tilskrives stress.For eksempel, er du på et viktig jobbintervju, og du plutselig begynner å svetter voldsomt, selv om du har sittet stille på noens skrivebord. At svetting skaper bakterier som fører til en stygg lukt. Det er noen ting du kan gjøre for å stoppe svette unødvendig.

Hvordan stoppe svette Unødig

Prøv sterke over-the-counter antiperspiranter hvis du har et mildt tilfelle av hyperhidrosis. Noen mennesker har funnet ut at de kan holde svette i sjakk, selv om denne behandlingen ikke vare veldig lenge. Hvis du er ute etter noe mer effektivt, spør legen din for å foreskrive en kraftigere antiperspirant. Resept antiperspiranter kan omfatte garvesyre, aluminium heksahydrat eller formalin, og de skal anvendes flere ganger hver dag. I noen tilfeller, kan de forårsake ubehag i huden, og de kan bli mindre effektiv etter en kort periode, så vel. Dersom svetting fortsetter etter bruk av disse aktuelle medisiner, snakk med legen din om andre rettsmidler.

•  Behandle den underliggende årsaken til svette. Hvis dine svettetokter skyldes primært av angst eller en annen type psykisk lidelse, kan din lege bestemme seg for å angripe problemet ved forskrivning antianxiety medisinering. Andre mulige rettsmidler inkluderer NSAIDS, kalsiumkanalblokkere og andre. Forstå at hver av disse stoffene kan føre til munntørrhet, problemer med vannlating og tåkesyn. For disse grunner, bør legen holdes à jour med eventuelle endringer i din tilstand.

Spør legen din om andre måter å forlenge hyperhidrose remisjon. Han kan fortelle deg om en prosedyre kalt Iontoforese hvor pasienten får en lav dose av elektrisitet i hans hender, føtter eller armhulene mens han ligger under vann. Denne prosedyren er trygt, men det er ganske dyrt og kan føre til at noen hudirritasjon. Det samme kan sies om botox injeksjoner, funnet å være effektiv med hyperhidrosis.

Vær oppmerksom på at ingen av disse behandlinger er permanent, og at medikamenter må tas kontinuerlig for å være effektivt. Kirurgi er den eneste permanente løsningen for hyperhidrosis. Under ett scenario, vil kirurgen fysisk fjerne uakseptable svettekjertlene, og som vil signalisere slutten på de fleste problemer med hyperhidrosis. I tillegg, er lovende arbeidet ved Mayo Clinic blir gjort for å blokkere signaler til svettekjertlene fra hjernen.

Hjem rettsmidler for armpit svett

Svette er en måte å holde kroppstemperaturen reguleres. Dreven svetting, også kjent som hyperhidrosis, kan være en veldig pinlig problem. Det kan være mange årsaker til kraftig svetting, men mesteparten av tiden det skyldes hormonelle ubalanser eller andre medisinske problemer. Hvis du svetter mer enn normalt eller har pinlige svette flekker under armene, er det noen hjemme rettsmidler du kan prøve å bidra til å redusere svette.

Hjem rettsmidler for armpit svett

•  Prøv å finne årsaken til armhulen svette. Ting å ta hensyn til er din kroppsvekt, type klær du slitasje og en familiehistorie med overdreven svetting, hormonelle ubalanser eller andre medisinske tilstander. Hvis du ikke klarer å finne en eksakt årsak til armhulen svette, bør du gå til en lege for en fysisk eksamen og å muligens kjøre noen tester for å fastslå årsaken. Legen kan også foreskrive deodorant og medisinering eller anbefale operasjon hvis kilden din svette er svettekjertlene.

Slå deodorant til en som er alum basert. Alum hjelper ikke bare å kontrollere armhulen svette, det bidrar også til å redusere kroppslukt. Alum krystaller kan også gnis under armene for å hjelpe kontroll svetting. Hvis du bruker alun krystaller, sørg for å glatte ut kantene før gni dem under armene. Du kan også sette babypudder eller talkum under armene for å absorbere ekstra fuktighet.

Prøv å bruke eddik, eple cider eddik eller lime juice under armene. Hvis du bruker noen av disse, må du passe på armhulene er fri uten hakk eller skraper fra barbering. Hvis du bruker noen av disse metodene, kan det være best å bruke dem til armhulene i kveld siden de utelater en sterk lukt. Vask dem av i morgen og bruke deodorant. Apple cider eddik kan også være nyttig hvis drukket, det siden det bidrar til å skylle giftstoffer ut av systemet. Hvis du drikker det, kan det hende du må spe den med vann fordi det er surt.

gjøre noen endringer i kostholdet ditt. Hvis du er overvektig, kan dette føre til mer svette enn normalt, og spise et sunnere kosthold og å miste litt vekt kan bidra til å redusere svette. Selv om du ikke er overvektig, kan noen enkle endringer i kostholdet bidra til å redusere armhulen svette. Begynne å spise færre krydder så svettekjertlene ikke fungerer så mye. Også legge til mer fiber og naturlige matvarer i kostholdet ditt for å skylle giftstoffer ut av kroppen din.

Bruk klær laget av bomull. Noen andre klær materialer tillater ikke huden din til å få nok luft, og kan resultere i armhulen svette. Bomull klær gjør at luften kan komme til huden din og er mindre sannsynlighet for å irritere den.

Prøv å slappe av. Å være veldig nervøs eller har angst problemer kan føre til at du svetter mer. Avspenningsteknikker som yoga, akupunktur, lytte til rolig musikk eller pusteøvelser kan hjelpe deg å holde deg rolig og redusere svetting.

Finnes det en pille for overdreven svette?

Dreven svetting i hender, føtter, ansikt eller underarmer er medisinsk betegnet hyperhidrose og rammer ca tre prosent av befolkningen. Medisinsk, er tilstanden ufarlig; men, for dem som er rammet med hyperhidrose tilstanden forårsaker ekstremt ubehag og sosial forlegenhet. Tilstanden kan behandles med oral medisiner, Botox-injeksjoner eller kirurgiske prosedyrer.

Typer

Primær hyperhidrose er karakterisert ved overdreven svette som ikke er relatert til en annen medisinsk tilstand og ikke er en bivirkning av medisiner. Det oppstår vanligvis begynner i barndommen eller ungdomsårene og påvirker en bestemt del av kroppen. Svette er ikke opplevd under søvn.
I sekundær hyperhidrosis oppstår overdreven svetting som resultat av en underliggende medisinsk tilstand eller som en bivirkning fra medisiner. Svette ofte forekommer i perioder med søvn, samt våkne timer.

Forebygging / løsning

Behandlingsalternativene spenner fra lokal applikasjon av pulver eller antiperspiranter til kirurgiske tiltak for å begrense overdreven svetting. Topiske applikasjoner er den første behandling, og kan være effektive for mange individer.
Iontoforese har vist seg å være effektiv for et bredt spekter av mennesker. Den bruker vann for å gjennomføre en mild elektrisk strøm på huden til det berørte området, generelt svett flatene eller føtter. Pasienten, under tilsyn av en lege, soaks føttene eller hendene i løsningen i 20 til 40 minutter på en vanlig tidsplan for alternerende dager for opp til 10 dager, eller inntil svetting har sunket til et akseptabelt nivå. Vedlikehold krever gjentatte behandlinger fra en gang i uken til en gang i måneden

Effekter

Botox-injeksjoner har vært effektiv i å redusere overdreven svetting med 50 prosent i 81 prosent av pasientene. Små mengder av Botox er injisert inn i det lokale området av overdreven svetting. Effektene er midlertidig og kan kreve gjentatte injeksjoner i intervaller på 6 til 17 måneder.
Når andre behandlinger har vært mislykket, kan lokale kirurgiske prosedyrer utføres for å skrape eller fjerne det svettekjertlene. Resultatene variere, men ofte er vellykket.

Betraktninger

Som en siste utvei, noen pasienter velger Endoskopisk Thoracic sympatektomi, eller ETS. Denne fremgangsmåten involverer invasiv kirurgi hvor en liten kameraet settes inn under armen, og som brukes til å vise brysthulen. Nerve ansvarlig for regulering av svetting klemmes eller kutte for å avskjære signalet for overdreven svetting. Prosedyren krever deflasjon på en lunge for å få tilgang til nerve. Det er reinflatert og prosedyren blir gjentatt på den motsatte side.

Advarsel

ETS medfører en reduksjon i svette i hendene, føttene, under armene og i ansiktet, men en stor bivirkning er kompenserende svette på ryggen, lårene eller magen i 80 prosent til 90 prosent av pasientene. Kompenserende svette er ofte mer plagsomt enn de opprinnelige klager, med 50 prosent av de pasientene som opplever kompensatorisk svetting som krever skifte klær i løpet av dagen på grunn av overflødig svette.

Hvordan Stopp svette hender

Overdrevet svette hender er mer enn bare en problemfri, og kan være en indikasjon på en underliggende medisinsk tilstand. Mens angst pleide å bli tolket som en hovedårsak for svette håndflater, er det bare én slik grunn blant mange. Nesten tre prosent av amerikanerne lider av overdreven svetting, kalt hyperhidrosis. Noen behandlingstilbud omfatter ekstra styrke antiperspiranter, muntlig medisiner, elektrisk terapi og kirurgi. Dessverre er det ingen billige løsninger for svette håndflater; hvis forårsaket av angst, kan avspenningsteknikker hjelpe, men hvis det er et symptom på hyperhidrose, trenger du en lege for å overvåke behandlingen.

Hvordan Stopp svette hender

•  Finn ut om din svette håndflater er knyttet til angst. Hvis de er, så arbeider med en terapeut for å avlaste en angstresponsen kan minimere svette hender. Hvis terapi alene er ikke nok til å redusere angst, så bør du snakke med legen din om muntlige medisiner.

Påfør antiperspiranter til hendene hvis svette er fra hyperhidrosis. Drysol er en spesielt formulert resept-styrke antiperspiranter. For å bruke det, gni det på hendene og la det lufttørke. Det kan bare brukes et par ganger i uken, ellers hendene kan bli over-tørr.

Spør legen din om alternative behandlinger. Botulinumtoksin (Botox) har vist seg å dramatisk redusere svetting, som har en rekke andre medikamenter, inkludert oksybutynin, glykopyrrolat, Propantheline bromid og benzatropine. Hver av disse har forskjellige alvorlige bivirkninger, så det er viktig å diskutere dem med legen din. Hver person er forskjellig, så du kan finne at en medisin som fungerer for deg, mens en annen ikke.

Finn ut om hvorvidt lokale dermatologi klinikker tilbyr iontophoresis, som bruker elektrisk stimulering for å redusere svetting. Mange rapporterer suksess med det, men det er ineffektiv for andre. En vanlig bivirkning er et svakt grep. Igjen, snakk med legen din om dine muligheter.

Be om informasjon om kirurgi. Den kirurgiske prosedyren for hyperhidrosis kalles endoskopisk thorax sympatektomi. Det fungerer ved å kutte av svettekjertlene i hendene fra det sympatiske nervesystemet. Den har en høy suksessrate, men kan føre til svette skifte til andre områder. På toppen av det, kan de nervene som forteller hendene til å svette regenerere, noe som resulterer i svetting. De fleste leger vil ikke la deg gjøre denne prosedyren med mindre du har prøvd andre metoder for å redusere svetting, på grunn av sin permanency. Før du går gjennom med det, sørg for at du vet alt om risiko og fordeler.

Hint

 • Når du først begynner å bruke ekstra styrke antiperspiranter, kan det hende du trenger å bruke dem daglig inntil de er effektive, og deretter gjenta en eller to ganger i uken.
 • Mange av disse fremgangsmåter har alvorlige bivirkninger. Sørg for at du bruker medisiner med tilsyn av lege.

Hvordan stoppe overdreven ansikts svette

Overdreven ansikts svette kan være flaut å si det mildt, og selv om det ikke er garantert kur for dette problemet, er det flere ting du kan gjøre for å minimere tilstanden og lindre dine nivåer av svette. Mange er enkelt å prøve og kan dramatisk forbedre svetting.

Hvordan stoppe overdreven ansikts svette

slutte å bruke ansikts produkter som blokkerer porene. Svettekjertler har en tendens til å svette når de er dekket opp. Det er en naturlig reaksjon for å forsøke å åpne porene. Derfor, hvis du har brukt ansikts kremer, oljer eller vaselin, kan det være lurt å avbryte bruken av disse produktene. Når ansiktet ditt er helt tørt i noen dager, kan overdreven ansikts svette lindres.

Påfør maisstivelse. Maisstivelse pulveret kan anvendes på en hvilken som helst ansikt som er utsatt for overskytende svetting. Den maisstivelse vil suge opp svette, slik at ansiktet ditt mindre skinnende og gjør at du føler deg mer komfortabel.

Carry et lommetørkle. Mopping en panne eller dabbing ansiktet som svetter, er en meget kjent og akseptabel praksis. Også, hvis du gjør det diskret, kan du hjelpe deg selv til å føle seg mer komfortabel om tilstanden. Dette kan faktisk føre til mindre svetting siden kroppen din svette mer i ubehagelige situasjoner.

Hint

 • Hvis du ikke har alltid hatt dette problemet, men bare nylig utviklet problemet, kan det være en indikasjon på et større hormonell problem. Konsultere legen din for å være sikker på at du ikke har en annen medisinsk problem kompliserer ting.

Hvordan bli kvitt svette hender

Hvordan bli kvitt svette hender


Ifølge National Institutes of Health, overdreven svetting, eller hyperhidrose, påvirker anslagsvis 2,5 prosent av befolkningen. Overdreven flaten svetting kan føre til hudirritasjon, soppinfeksjoner og bakterielle infeksjoner i huden. Svette håndflater kan også forstyrre arbeid og relasjoner, og kan forårsake alvorlig skade en persons selvtillit og selvfølelse, ifølge Columbia University Medical Center. Mens den eksakte årsaken til overdrevent svett flatene ikke er kjent, er det antatt å skyldes en hyperaktiv sympatiske nervesystemet. De fleste behandlinger for hyperhidrosis fokusere på denne teorien.

Hvordan bli kvitt svette hender

utelukke andre mulige medisinske årsaker til overdreven svetting ved å gå til generelle lege eller en hudlege. Fordi noen vanlige medisiner kan føre til overdreven svetting, inkludert visse antidepressiva, vil hele medisinske historie må evalueres før en diagnose eller behandling kan vurderes.

Påfør antiperspirant til håndflatene for å redusere svetting. Ifølge National Institutes of Health, sterke antiperspiranter, som for eksempel de som inneholder 15 prosent eller mer aluminiumkloridhexahydrat, hjelpe kontroll svette ved å plugge svettekanalene. For palm program, bør antiperspirant brukes om natten og vaskes av i morgen.

Styr stress og angst med biofeedback eller andre midler. Svette håndflater er en normal reaksjon på stress og angst, og kroniske angstlidelser kan forårsake eller forverre overdreven svetting i håndflatene.

Prøv å iontophoresis, en FDA-godkjent behandling som krever innlevelse av hendene i en gryte fylt med vann. Under denne behandlingen, sender en spesiell enhet en strøm av elektrisitet gjennom vannet, og spenningen blir gradvis inntil en prikkende følelse er filt. Ifølge American Academy of Dermatology, må iontoforetiske behandlinger gjentas annenhver dag i minst en uke før det er en merkbar nedgang i svette. Iontoforetiske maskiner krever en resept, og bivirkninger kan være smerte, blemmer eller sprukket.

Ta en oral medisin for tilfeller av svette hender som ikke klarer å svare på hjem rettsmidler eller biofeedback. Flere stoffer er tilgjengelig som har vist seg å være effektiv på å bli kvitt svette hender, inkludert glycopyrrolate, Propantheline bromide, oksybutynin og benzatropine. The American Academy of Dermatology sier at betablokkere er effektive i noen tilfeller, spesielt når stress eller angst bidrar til overdreven svetting.

Få Botox-injeksjoner i håndflatene for å behandle overdreven svetting. Ifølge American Osteopathic College of Dermatology, er Botox effektiv på å kontrollere svette håndflater i flere måneder av gangen, og studere resultatene publisert i en 2001 utgaven av "American Family Physician" viste at Botox reduserer svette i håndflatene ved å hemme frigjøring av acetylcholin, en nevrotransmitter som er involvert i stimulering av svettekjertlene.

Be legen din om endoskopisk thorax sympatektomi (ETS), som er et kirurgisk inngrep utføres med små kameraer og snitt. Ifølge Society of Thoracic Surgeons, innebærer kirurgi fjerne eller ødelegge den delen av det sympatiske nerve, kalt T2 ganglion, som er forbundet med svette i håndflatene. Mens ETS kirurgi kan kurere noen tilfeller av overdreven flaten svetting, bærer det en høy risiko for permanente, og alvorlige bivirkninger, i henhold til den internasjonale hyperhidrose Society.

Hint

 • Hvis du raskt vil tørke opp svette håndflater, smøre litt maismel mellom håndflatene.

Hva forårsaker rødme og svette hender?

Svett palm syndrom har en medisinsk navn kalt palmar hyperhidrosis. Det er mer enn en flau eller ulempe for noen mennesker, påvirker deres livskvalitet. Hyperhidrose er et resultat av en overaktiv produksjon av svette gjennom det autonome nervesystemet som kommer i brysthulen.

Gener

The Center for hyperhidrosis rapporterer at nesten 40 prosent av tilfellene av rødme og svette hender er genetisk.

Progresjon

Symptomene på palmar hyperhidrosis kan starte i barn og gradvis forverres gjennom ungdomsårene og voksen alder.

Fedme

Fedme og skjoldbrusk lidelser ofte er knyttet til overdreven svetting.

Sykdom

Svette håndflater kan være et resultat av en medisinsk tilstand, for eksempel endring av hormoner i overgangsalderen, psykiatriske lidelser eller hypertyreose.

Sykdom

Andre sykdommer i det endokrine systemet som diabetes, kan Addisons sykdom eller hypoadrenalism forårsake rikelig palm svetting.

Stress

Stress eller angst kan utløse kjertlene til å produsere mer svette som kroppen forbereder seg på en defensiv posisjon.

Symptomer på Candida i hodet

Candida symptomer i hodet er ofte tenkt på som stress signaler ved deres lider og er ikke alltid gitt umiddelbar oppmerksomhet de trenger. Candida symptomer i hodet bør være riktig vurdert av en sertifisert lege før de blir avvist som vanlige nonthreatening plager.

Teorier / Spekulasjoner

Det antas at Candida symptomer i hodet oppstå etter en overflod av Candida albicans passere gjennom tarmveggen, inn i blodbanen, og slå seg ned i hjernen.

Vanlige symptomer

Symptomer på Candida i hodet er hodepine, intens kranietrykket og en bemerket hodet hevelse sensasjon.

Diagnose

Candida overgrowth symptomer i hodet er vanligvis diagnostisert ved hjelp av omfattende kliniske historier som er avhengige tungt på aksepterte kjente symptomer.

Betydning

Candida overvekst i hodet kan misdiagnosed som psykiske lidelser, og det kan bli ytterligere forsterket ved bruk av reseptbelagte legemidler.

Forebygging / løsning

Pasienter som opplever symptomer på Candida i hodet oppfordres til å følge Candida diett som eliminerer sukker, gjær, gluten, i alderen oster og sjokolade.

Hvordan bli kvitt overdreven underarm svette

Hvordan bli kvitt overdreven underarm svette


Overdreven underarm svette er medisinsk referert til som aksillær hyperhidrose. Årsaker inkluderer stress og hormonelle ubalanser. Visse nevrologiske sykdommer kan også føre til overdreven underarm svette. Mild til moderat svette kan vanligvis bli vellykket behandlet med resept eller sterke over-the-counter antiperspiranter. Imidlertid alvorlig underarm svette som ikke kan behandles med topiske antiperspiranter krever mer drastisk løsning som kirurgi.

Hvordan bli kvitt overdreven underarm svette

Sterk antiperspirant

•  Først, prøv en heavy-duty antiperspirant som inneholder 20 prosent aluminium klorid. Odaban er en slik antiperspirant kjent for sin styrke, og du kan få det uten resept. Flere kraftige antiperspiranter er tilgjengelig fra legen din med en resept.

Vask armhulene med en mild såpe cleanser, og tørk. Ikke barbere før du påfører produktet som det kan være svært smertefullt og irriterende å bruke antiperspirant på nylig barbert hud. Vent minst 24 timer etter at du har barbert til å søke.

Påfør en liten mengde av babypudder eller talkum å absorbere overflødig fuktighet. Underarm huden må være helt tørt før påføring av et kraftig antiperspirant.

Påfør ett eller to spray av antiperspirant til din underarm området. Hvis du har spesielt sensitiv hud, spray antiperspirant på en vaskeklut og bearbeid armhulene. Bruke produktet før sengetid, og la på over natten.

om morgenen, vaske og tørke armhulene. Bruk antiperspirant en gang eller to ganger i uken for å bli kvitt overdreven underarm svette.

Alternative muligheter

Prøv Botox-injeksjoner under armene. Dette er en FDA-godkjent prosedyre når aktuell antiperspiranter ikke fungerer. Når injisert i armhulen, hemmer botulinumtoksin frigjøring av svette.

Prøv Iontoforese, som er administrasjonen av mild elektrisk sjokk i armhulen til å fortykke huden. Den fortykning av huden hindrer frigjøring av transpirasjon til overflaten.

gjennomgå en operasjon. Under prosedyren, er underarm svettekjertlene fjernes for å kvitte seg med overdreven underarm svette. Dette bør bare gjøres som en siste utvei.

Hint

 • Ikke bruk kraftig antiperspirant på ødelagt eller altfor sensitiv hud. Hvis irritasjonen vedvarer, avslutte bruken og kontakte lege.