Digidexo.com

alternativ medisin urinsyregikt

Alternativ medisin for urinsyre

Økt urinsyre i blodet er typisk for en sykdom som kalles gikt. Det finnes ulike medisinske behandlinger for gikt, men hvis du foretrekker å bruke alternativ medisin, er det ulike urter og kosttilskudd retningslinjer du kan følge for å behandle gikt.

Urinsyregikt og urinsyre

Ifølge Medicinenet.com gikt oppstår når kroppen produserer en forhøyet mengde urinsyre. Økt urinsyre fører til en opphopning av små krystaller av urat i kroppens vev og ledd. Gikt er svært vanlig, og kan føre til smertefulle artritt i leddene. Senke urinsyre i kroppen vil hjelpe behandle gikt og bidra til å lindre smertefulle symptomer. Rettsmidler som bidrar til å redusere urinsyre vil også bistå med å redusere leddbetennelse.

Herbal rettsmidler

Ifølge Holisitconline.com, er det en rekke av urtete som kan hjelpe med å redusere urinsyre i kroppen din. Nettstedet anbefaler at du spiser en kopp brennesle eller kjerringrokk te minst tre ganger om dagen i tre uker. Hvis du legger merke til leddbetennelse tilbake, kan det være lurt å fortsette denne behandlingen. I tillegg juice avledet fra selleri eller bjørkeblader hjelpe flush urinsyre fra kroppen.

Du kan også opprette en pepperrot te ved å koke ca en teskje av fersk revet pepperrot i en kopp med vann. La blandingen bratt i ca ti minutter. Du bør spise denne blandingen uten mat i magen. Fortsett denne behandling i ti dager.

Aktuelle behandlinger

Du kan redusere betennelse i leddene ved å bruke urte komprimerer til det berørte området. Kombiner om fire spiseskjeer honning med en teskje av Comfrey skjær og varme i et vannbad. Påfør blandingen til en klut og bruke kluten til de betente områder av kroppen din. Du kan lage en lignende komprimere med kamille.

Dietary Guidelines

Hva du spiser kan bidra til å redusere urinsyre i systemet. Ifølge Peacehealth.org, matvarer som er høy i vitamin C bidrar til å redusere urinsyre og forebygge gikt. Matvarer som blåbær og kirsebær er spesielt effektive fordi de inneholder anthocyaniding, som har anti-inflammatoriske egenskaper. Du bør unngå alkohol og mat som inneholder puriner. Raffinert sukker bør også unngås.

Alternativ medisin for hetetokter

Hetetokter er en ubehagelig symptom på overgangsalder. Denne endring av livet er utløst av en dramatisk reduksjon i produksjonen av østrogen og andre hormoner, noe som fører til en rekke fysiske og psykologiske symptomer. Visse naturlige behandlinger kan lindre hetetokter.

Ved hjelp av alternative behandlinger mot hetetokter

Hvis du ønsker å bruke alternative behandlinger for hetetokter, er konsistens viktig. Ifølge alternativ medisin ekspert Dr. Andrew Weil, du vanligvis trenger å gi nye behandlinger og kosttilskudd strategier minst åtte uker for å oppnå optimal nytte.

Menopause behandlinger og kreft

Mange behandlinger for overgangsplager, både konvensjonelle og alternative, handle på hormonelle prosesser og etterligner østrogen til ulike grader. Hvis du har en familie historie eller står i fare for hormonavhengig kreft, er det viktig å rådføre seg med legen din før du bruker dem.

Naturlige kosttilskudd

Følgende naturlige kosttilskudd kan være nyttig for hetetokter: klaseormedrue (den mest omfattende studert for dette formålet), vitamin E, dong quai, nattlysolje og solbær olje.

Dietary forslag

Visse matvarer inneholder fytoøstrogener, som fungerer som østrogen i kroppen, men i en mye svakere skjema. De omfatter hele soya matvarer som tempeh, soya nøtter, soya melk og tofu, og flaxseeds. På grunn av deres østrogen innhold, spise den maten er sikrere enn å bruke soya og lin kosttilskudd.

Stress Reduction

Håndtere stress kan gå en lang vei i formildende symptomer og er et godt supplement til naturlige behandlinger. Eksperimenter med meditasjon, dyp pusting, yoga og alt annet som gjør at du føler deg bedre.

Herpes Zoster behandling Alternativ medisin

Herpes zoster, også kalt helvetesild, skjer primært hos voksne. Herpes zoster virus som forårsaker helvetesild fører også vannkopper hos barn, og når vannkopper hæler, forblir viruset latent i kroppen. Når sovende virus blir aktiv, et kløende, ubehagelig utslett - helvetesild - kan vises. Helvetesild kan bli behandlet av alternativ medisin blant annet urter, kosthold endringer og smertebehandling terapi.

Diet

Helvetesild oppstår når immunsystemet blir oppbrukt, slik at herpes zoster virus til å bli aktive. En av de beste metodene for behandling, både for å forebygge tilbakefall av helvetesild og å hjelpe kroppen bekjempe helvetesild viruset, er å bygge opp immunforsvaret ved å spise et sunt kosthold. Ditt kosthold bør være rik på frukt og grønnsaker, og sukker bør fjernes. Vitamin E, B12 og C er anbefalt, og en dose på 1000 mg eller mer av vitamin C tatt daglig kan bidra til helvetesild viruset å gå sin gang raskere, lindre symptomer i færre dager.

Smertebehandling

Helvetesild danner et kløende utslett som noen ganger fører til lesjoner å vises på huden. Åpning vitamin E kapsler og klemme dem på utslett kan bidra til å lindre smerte og hjelpe utslett å stoppe kløe. En kald, våt vaskeklut, eller et vått håndkle som er kort frosset, kan også bidra til å lindre helvetesild smerte. Du bør løstsittende klær og unngå tilgang til varme og lys når du har en helvetesild utbrudd. Endelig kan salven påføres og i noen tilfeller vil bidra til å tørke opp lesjoner slik at de forsvinner hurtigere.

Urter

Visse urte behandlinger kan være effektiv på å lindre smertene fra helvetesild og hjelpe kroppen til å bekjempe viruset raskere. Cayenne pepper kremer brukes til helvetesild utslett kan bidra til å lindre smerte. Tysk kamille er også nyttig til å lette symptomene av helvetesild og vannkopper, selv om de krav vedrørende dens effektivitet er ikke proven.Peppermint olje for å lindre både en helvetesild utbrudd, og postherpectic neuralgi, en tilstand som er en potensiell bivirkning av en shingel utbrudd .

Alternativ medisin for Chemical narkotikamisbruk

Coping med kjemisk avhengighet kan være svært vanskelig om ikke riktig behandlet. Valgene for tradisjonell behandling er bredt og variert, og har en tendens til å ha negative bivirkninger. Alternativ medisin for behandling av kjemisk avhengighet blir stadig mer populært som individer coping med avhengighet kamp for å finne andre måter å behandle sine narkotika og alkoholbruk.

Alternativ medisin for å behandle kjemisk avhengighet

Alternativ medisin for å behandle avhengighet er stadig i popularitet som flere mennesker er diagnostisert med kjemisk avhengighet. Tradisjonell medisin er tilgjengelig, men de negative bivirkninger gjør seg rusfri og edru vanskeligere for utvinne enkelte. Alternativ behandling har eksistert i mange år, og bare i de siste årene har det fanget oppmerksomheten til utøvere og forsikringsselskaper.
En modalitet av alternativ behandling er akupunktur. Kroppen består av trykkpunkter som frigjør naturlige kjemikalier når små nåler er plassert i visse områder.

Et område som utøvere liker å bruke til å behandle avhengighet er de øreflippene. Når behandlingen er gitt i visse deler av øret, det fremmer en følelse av ro og reduserer cravings og eventuelle abstinenssymptomer.

Ernæringsterapi har også fått i popularitet også. De fleste rusmidlene er underernært og har dårlig kosthold. Matvarer som er balansert og høy i vitamin E og C bidrar til å fremme veksten av nytt vev. Andre recommenced matvarer er korn, friske grønnsaker og fersk frukt.

Kosttilskudd spiller en stor del av alternativ medisin, spesielt antioksidanter som beta-Carotine, vitamin E og C, sink og selen. Disse kosttilskudd bidra til å rense kroppen for overbelastning av frie radikaler som har en tendens til å bygge opp hos personer med en historie med kjemisk avhengighet.

Folk sliter med avhengighet bør aldri behandle seg selv uten veiledning av sin lege eller alternativ medisin utøveren.

Alternativ medisin mot diaré

Diaré er ubehagelig tilstand preget av løs, vannaktig og store mengder avføring. Mange naturlige behandlinger kan ta opp ulike sider ved diaré å lindre den. Kontakt legen din hvis din diaré varer mer enn fem dager eller hvis det inneholder blod. The University of Maryland Medical Center tilbyr flere forslag. Du trenger ikke å ta hver behandling foreslått som noen tilbyr lignende fordeler; konsultere med en helsepersonell kunnskap om alternativ medisin kan hjelpe deg å designe en diett.

Redusere Fluid i tarmen

Tørke opp overflødig væske i tarm kan hjelpe dempe diaré. Følgende urte behandlinger har alle snerpende egenskaper. Bruk bjørnebær eller bringebær lea te. Bland 1 ts. av pulver med en kopp vann. Drikk en halv kopp hver time før symptomene avta. Agrimony har en lang historie med bruk som en naturlig behandling for diaré; ta 3 g daglig. Blåbær ekstrakt er et annet alternativ; ta 1000 mg fire ganger daglig.

Redusere betennelse

Betennelse kan forverre diaré. Følgende urte-behandlinger kan bekjempe betennelser. Bruk quercetin; ta 250 til 500 mg fire ganger daglig. Drikk tre kopper kamille te daglig. Marshmallow rot er et tradisjonelt middel kjent for å berolige tarmen. Drikk marshmallow root som en kald te; suge 2 ss. av rot i 1 liter vann over natten. Sil væsken og drikke hele dagen som ønsket.

Behandling av infeksjon

Hvis diaré skyldes en infeksjon fra forurenset mat og vann, følgende tillegg adressere smittsom diaré. Bovine colustrum (1000 til 4000 mg daglig) og urter som inneholder berberine er gunstig. Velg ett av følgende og ta 500 mg tre ganger daglig: berberis, goldenseal og Oregon drue rot. Berberin er ikke hensiktsmessig hvis du er gravid eller ammer.

Andre forslag

Ifølge University of Maryland Medical Center, studier tyder på noen homeopatiske midler og akupunktur kan lindre diaré. Homeopati er en veldig bestemt system av medisin som baserer løsninger på mange individuelle aspekter ved en person. Du bør se en profesjonell homeopat som kan designe et behandlingsregime spesielt for deg.

Forskjeller i Alternativ medisin

Forskjeller i Alternativ medisin


Holistisk medisin er noen ganger også referert til som alternativ medisin, naturmedisin, eller gratis medisin. Holistisk medisin bruker et bredt spekter av alternativer for å behandle ulike sykdommer og smerte. Holistisk medisin kan omfatte bruk av legemidler og / eller kirurgi, men disse bare brukes som en siste utvei når andre metoder har vist seg mislykket.

En pasient skal jobbe tett med en helhetlig utøveren for å sikre at den beste behandlingen er brukt. Framveksten av interesse i holistisk praksis har ført til innføring av holistisk helse grader som et annet valg for de som ønsker å komme inn på helse eller medisinske feltet. Det er mange forskjeller mellom holistisk medisin i forhold til moderne medisin.

Medisinering

Holistisk medisin bruker homeopati sammen med akupunktur, kinesisk medisin, kosttilskudd, naturmidler, kolon rensing, yoga, ayurveda, åndelige svar, og reiki. Stoffene som brukes for helhetlig behandling anses energi terapi, men de er ikke vitenskapelig validert.

Individuell behandling

Moderne medisin har en tendens til å behandle de samme sykdommer med den samme type behandling. Holistisk medisin forstår at alle er forskjellige og reagerer forskjellig på ulike behandlinger. Holistiske behandlinger ta ting som de åndelige behovene til hver enkelt pasient, sammen med de biokjemiske og følelsesmessige behov. Hver behandling vil variere for hver enkelt person, avhengig av disse tingene.

Holistisk utøvere vil forsøke å arbeide på pasientens holdning til seg selv, sammen med å sørge for at hun spiser riktig mat som kroppen trenger, og lære pasienten å lytte til sine egne åndelige behov.

Behandle hele kroppen

Konvensjonelle leger vanligvis bare behandle den delen av kroppen som er vondt eller syk. Holistisk leger tror at kroppen har naturlige helbredende krefter, og de jobber med ubalanse i kroppen som kan være årsaken til problemet. De anser alle aspekter som utgjør personens kropp, i stedet for å fokusere på ett bestemt aspekt.

Kostnadseffektivitet

Med holistisk og alternativ medisin, er de tryggeste behandlingene brukes først og disse behandlingene er også mer kostnadseffektivt enn moderne medisiner ville være. Noen helseforsikring pakker kan dekke holistisk medisin; men de fleste HMOs vil ikke. Mange holistiske leger håper at forsikringsselskapene vil begynne å se fordelene med å bruke holistisk praksis.

Ayurveda Fordeler

Ayurveda er et system av indiske medisiner og er ofte brukt av helhetlig utøvere. De bruker ulike medisin og kirurgiske prosedyrer for å behandle sykdommer som ikke kureres med konvensjonelle medisinske behandlinger. Livepositive.com sier at ayurveda kan hjelpe kroppen reagerer best på behandlinger og forbedre helbredelsesprosessen tid.

Alternativ medisin for Acid Fordøyelsesbesvær

Syre dårlig oppstår når overflødig magesyre flytte tilbake til spiserøret. Dette resulterer i en ubehagelig brennende følelse i magen. Å behandle syre dårlig, må du beskytte mageslimhinnen og redusere mengden av syre bygge opp i magen. Alternativ medisin er mest effektive når de brukes i kombinasjon med kosttilskudd endringer. The University of Maryland Medical Center og Dr. Andrew Weil, alternativ medisin forfatter og lege, har flere forslag.

Naturlig kosttilskudd

Visse naturlige kosttilskudd kan lette betennelser, redusere syreproduksjonen og fremme generell gastrointestinal helse, som alle er gunstig for å håndtere denne tilstanden. Før du bruker noen naturlig supplement, konsultere legen din eller en annen helsearbeider som har erfaring innen alternativ medisin. De fleste kosttilskudd er trygge, men som farmasøytiske legemidler, noen er ikke riktig hvis du tar visse medisiner eller har en medisinsk tilstand. Arbeide med en helse-omsorg leverandøren opplevd i naturlige behandlinger er den beste måten å utforme en naturlig behandling plan og motta riktig veiledning.
Følgende kosttilskudd kan være gunstig for å behandle syre dårlig: fiskeolje, en til to kapsler om daglig, resveratrol, 50 til 200 mg daglig, DGL-lakris, 250 til 500 mg tre ganger daglig en time før eller to timer etter et måltid, gurkemeie, 300 mg tre ganger om dagen, og kattens klo, 20 mg tre ganger om dagen, alt for betennelse; probiotika, som anvist, for gastrointestinal helse; melatonin, 2 til 6 g ved sengetid, for å beskytte magen; L-glutamin, 500 til 1000 mg, tre ganger daglig, for gastrointestinal støtte.
Fordøyelsesenzymer, som inneholder stoffer som bidrar til å bryte ned maten, kan også hjelpe; ta som anvist på etiketten. Å drikke kamille eller ingefær te når fordøyelsesbesvær streik kan også gi lindring.

Utfyller alternative behandlinger

Hva du spiser er en viktig faktor i syre dårlig, og å høste maksimal nytte av behandlinger, alternative eller konvensjonelle, må du se hva du spiser. Unngå krydret mat, sitrusfrukter og juice, alkohol, koffein i alle former, inkludert sjokolade og kullsyreholdige drikker. Du kan oppleve at andre matvarer eller drikker forverre fordøyelsesbesvær; spore hva du spiser kan hjelpe deg med å identifisere dine personlige triggere.
Hvordan du spiser er også viktig. Spis saktere og unngå å spise store mengder mat på en gang; du kan ha nytte av å spre matinntaket over flere små måltider i stedet for tre store. Drikk etter dine måltider i stedet for under.

Kreft Alternativ medisin

Alternative modaliteter kan tilby fordel for både kreftbehandling og kreftforebygging. Selv om ikke anses kreftkurer, har bestemt alternativ medisin har vist seg å bidra til bremse veksten av kreft, for eksempel Gonzalez Therapy.

Gerson Therapy

Tilhengere av Gerson terapi fremme at kosthold spiller en viktig rolle i kreft og foreslår å spise bare ferske frukt juice som forbrukes umiddelbart etter pressing.

Avgiftning

Eksponering for giftstoffer er antatt å bidra til utvikling av kreft. Urter som Milk Thistle og Oregon Grape Root er tenkt å bidra til å avgifte kroppen.

Gonzalez Therapy

Forslag til å bremse veksten av kreftsvulster, fremmer Gonzalez terapi frisk frukt og grønnsaker, korn og en mengde kosttilskudd.

Kampo Medicine

Kampo medisin oppsto i Japan rundt det syvende århundre, og er basert på primær teorien om å bruke urter for å behandle mange sykdommer, inkludert kreft.

Homeopati

Selv aldri spioneringen å være en kur, kan mange homøopatiske midler bidra til å styrke evnene til immunsystemet som kan hjelpe i kreftforebygging.

Ayurveda medisin

Ancient ayurvedisk medisin ser kreft som en ubalanse i en eller flere av de tre dosha; vata, pitta eller kapha. Derfor, gjenopprette balanse betyr gjenopprette helse.

Alternativ medisin for nyrecellekarsinom

Nyrecellekarsinom er den vanligste typen av nyrekreft funnet hos voksne. Ifølge Center for Holistisk Urologi ved Columbia University Medical Center, det finnes alternative behandlinger tilgjengelig for denne typen kreft.

Historie

Alternativ medisin, som vi kaller det i dag, var faktisk den opprinnelige medisin for behandling av kreft. To tusen år siden før nyrecellekarsinom selv hadde et navn, det ble behandlet med alternativ medisin.

Typer

De mest populære typene av alternative behandlinger for nyrecellekreft er tradisjonell kinesisk medisin, akupunktur, ernæring terapi, natur og åndelig helbredelse.

Betydning

Selv om det har vært noen betydelig forskning for å bevise at alternativ medisin kan kurere nyrecellekreft, kan det bidra til å redusere bivirkningene av denne sykdommen.

Effekter

De vanligste bivirkningene av nyrecellekreft som kan være komfortabelt lettet med alternativ medisin er smerter, tretthet, kvalme, underernæring, ødem og depresjon.

Advarsel

Nyrecellekarsinom er en svært alvorlig tilstand med en fem-års overlevelse på 60 til 70 prosent. Ikke forsøk å self-godbit med alternativ medisin før du snakker med din medisinske leverandøren.

Historien om alternativ medisin

Alternativ medisin har eksistert i riket av medisin i flere tiår. Det har vært brukt av mennesker i de gamle tidene i behandling av en rekke sykdommer og lidelser. Det ble overskygget av populariteten til konvensjonell medisin en gang i historien; er det imidlertid igjen raskt økende popularitet blant mange mennesker.

Hva er alternativ medisin?

Alternativ medisin er bruken av helhetlige fremgangsmåter for behandling av forskjellige symptomer på sykdommer og lidelser. I motsetning til konvensjonell medisin, ikke alternativ medisin ikke stole på bruk av rusmidler, kirurgi og andre medisinske prosedyrer. Tvert imot, bruker den naturlige stoffer og naturlige midler for å behandle sykdommer. Alternativ medisin fokuserer på å gjenopprette kroppens generelle helse, og dermed styrke immunforsvaret og gradvis helbredelse sykdom eller sykdom i prosessen.

Kinesisk tradisjonell medisin

Kinesisk medisin er en av forløperne til dagens begrepet alternativ medisin. Det spredte seg raskt til Japan og Korea, og senere til Europa og andre vestlige nasjoner. Kinesisk medisin er basert på den taoistiske filosofien, som bygger på troen på at en sterk kroppen aldri vil bli syke. Det er rettet mot healing det menneskelige sinn og kropp i stedet for direkte behandling av sykdommen. Akupunktur er en velkjent form for behandling i kinesisk tradisjonell medisin.

Ayurvedisk medisin

Ayurvedisk medisin var en populær form for behandling av sykdommer tusenvis av år siden. Den bruker naturlige mineraler, urter, frukt og enkelte grønnsaker for å behandle sykdom. Det var spesielt foreskrevet for behandling av forkjølelse, lammelser, hjerneslag og psykiske lidelser. Konseptet med denne formen for behandling dreier seg om balanse og harmoni i sinnet, sjelen og kroppen. Ayurvedisk medisin er fortsatt mye brukt i dag av mange alternativ medisin utøvere.

Alternativ medisin i Europa og Amerika

Bruken av alternativ medisin var utbredt i Europa og Amerika i tidligere århundrer. Herbalism, naturmedisin, og hydroterapi er vanlige former for behandling av sykdommer. I det 19. århundre, ble homeopati innført av tyske lege, Dr. Samuel Hahneman og det ble også brukt mye i mange vestlige land. Homeopati ble opprinnelig oppdaget og først praktisert av Hippokrates, en gresk lege også kjent som far of Medicine.

Scientific Revolution

Ved begynnelsen av det 19. århundre, vitenskapelige oppdagelser førte til opprettelsen av konvensjonell medisin. Oppdagelsen av penicillin i 1928 av Alexander Fleming styrket populariteten til konvensjonell medisin. Siden da kan andre vitenskapelige funn ble gjort og mer konvensjonelle medisiner ble utviklet. Den vitenskapelige revolusjonen førte til nedgangen i bruk av alternativ medisin. Mange leger, eller leger, erstattet populariteten til tro healere og homøopatiske leger.

Slik Lavere Glaukom risiko med alternativ medisin

Slik Lavere Glaukom risiko med alternativ medisin


Glaukom er en progressiv øyesykdom der interocular øye trykket øker og skader på synsnerven. Personer med glaukom gradvis miste synet og kan bli blind. Noen av risikofaktorene for glaukom blir over 60 år gamle, har diabetes, ikke får nok mosjon og slektshistorie. Stress kan også spille en rolle i å utvikle denne degenerative sykdommer. Alternativ medisin kan brukes til å fremme øyehelse, og en sunn generelle livsstil kan også redusere risikoen for å utvikle glaukom.

Bruksanvisning

Adopter en daglig øvelse rutine for å oppnå en sunn kropp. Folk som trener regelmessig har en tendens til å ha mindre interocular trykk i øyet (IOP) og derfor bære en lavere risiko for å utvikle glaukom. Ta en aerobic klasse, start jogging eller registrer deg for en voksen idrett liga.

Ta urte kosttilskudd som bidrar til øye helse som en måte å redusere risikoen. Ginkgo biloba, en antioksidant, og blåbær, laget med et utdrag av europeiske blåbær, er to stoffer som brukes i alternativ medisin for å øke blodstrømmen til øyet og for å fremme synsnerven helse. Mange helsekostbutikker, inkludert GNC, bære gingko biloba og blåbær (se Ressurser nedenfor).

Kutt ned på mengden av koffein du forbruker for å redusere risikoen for glaukom. Koffein kan øke din IOP, som er en avgjørende faktor for sykdommen.

Bruk biofeedback å holde øyne - og resten av kroppen din - sunn. Biofeedbacksystemer er en alternativ terapi benyttes for å regulere kroppsfunksjoner slik som blodtrykk, stress, hjertefrekvens og kroppstemperatur, og det kan være en effektiv behandling for mange forhold. Finn et biofeedback utøveren gjennom Biofeedback Certification Institute of America (BCIA) (se Ressurser nedenfor).

Senk risikoen for glaukom ved å redusere stress i livet ditt gjennom akupunktur. Akupunktur blir ofte brukt til å lindre stress og symptomer på depresjon ved å åpne kanaler av kroppens energi. Finn lokale akupunktører med Acufinder.com (se Ressurser nedenfor).

Tips og advarsler

  • Alternativ medisin er ikke en erstatning for vanlige synsundersøkelser. Glaukom ikke viser noen symptomer før synstap begynner. Bare et øye omsorg leverandøren kan utføre tester for å avgjøre om du har sykdommen.
  • Head-ned stillinger i yoga og annen type sport kan faktisk bidra til mer IOP. Hvis du deltar i disse aktivitetene, begrense lengden av tid brukt i inverterte stillinger hvis du er i faresonen for glaukom.

Alternativ medisin for prostatakreft

Prostatakreft er vanligvis en saktevoksende kreft som kan bli behandlet når fanget tidlig. Konvensjonell terapi omfatter kirurgi, stråling, hormonbehandling og kjemoterapi. Visse naturlige behandlinger kan forsterke virkningen av tradisjonelle terapier og lette deres bivirkninger. En naturlig behandlingsstrategi består av et riktig kosthold og urte kosttilskudd.

Ved hjelp av Natural kreft behandlinger

En kreftdiagnose kan være ødeleggende, og mange frykter konvensjonelle behandlinger og deres mulige bivirkninger. Dette fører folk til å undersøke naturlige behandlingsformer. Som det står nå, har ingen naturlige behandlinger vist seg å behandle eller kurere kreft på egenhånd. Visse kosttilskudd har vist nytte i kliniske studier, men er best brukt i forbindelse med standardbehandling. Ikke bruk naturlige kosttilskudd uten å fortelle legen din. Mens mange kosttilskudd kan forsterke virkningen av konvensjonelle terapier, kan de potensielt forstyrre avhengig av tillegget og behandlinger du gjennomgår. Vær på vakt mot informasjonen du finner på nettet om mirakel kosttilskudd som nettsteder er tung på attester, men mangler noen vitenskapelig forskning som støtter deres krav.

The University of Maryland Medical Center foreslår følgende behandlinger kan være nyttig for prostatakreft.

Ved hjelp av kosthold for å forbedre behandling

Et godt kosthold er en viktig del av din naturlige behandlingsstrategi. Du ønsker å forbedre immunforsvaret så mye som mulig for å hjelpe det å bekjempe kreftceller. Mange konvensjonelle behandlinger kan undertrykke immunsystemet også. Alternativ medisin fungerer på ideen om at du trenger å ta opp alle aspekter av helse til å helbrede. Et sunt kosthold er en hjørnestein i enhver alternativ behandlingsregime, spesielt for kreft.

Universitetet har følgende anbefalinger for prostatakreft. Spis mye frisk frukt og grønnsaker, spesielt bær og cruciferous grønnsaker som brokkoli og blomkål. De er høy i antioksidanter og kreft-bekjempelse stoffer. Velg planter som dekker hele spekteret av farger. Reduser inntaket av mettet fett som finnes i animalske produkter.

The University of Maryland Medical Center foreslår følgende kosttilskudd kan være til nytte; i kliniske studier, hindret de veksten av kreft prostata celler. De omfatter lykopen (15 mg to ganger daglig) og vitamin E. Snakk med legen din om en passende dose av vitamin E. Lykopen er naturlig finnes i tomater og vannmelon.

Urte terapi

The University of Maryland Medical Center anmeldt studier og annen litteratur, og fant at følgende kosttilskudd kan være gunstig for prostata kreft, selv om det ble sitert på at ytterligere forskning er nødvendig.

En studie fant grønn te (500 mg daglig) viste beskjeden fordel i behandling av prostatakreft. Saw Palmetto ser ut til å holde mannlige hormonproduksjonen i sjakk, som ville være gunstig i prostatakreft siden testosteron produksjonen oppfordrer veksten av prostatakreftceller. Snakk med legen din om denne behandlingen. Forslag til dosering er 160 mg to ganger daglig. Melk tistel blokkert prostatakreftceller fra å vokse i reagensglass; Dette indikerer ikke om det ville fungere hos mennesker; ta 160 mg to ganger om dagen. Hvitløk ekstrakt har vist aksjon mot kreftceller, men har aldri blitt studert spesielt for prostatakreft; ta 400 mg tre ganger daglig.

Alternativ medisin og diett for Non-Hodgkins lymfom

Å ta på non-Hodgkins lymfom er en tøff kamp, ​​men fremskritt innen medisin og ernæring har gjort det til en mer håndterlig del av hverdagen. Kjenne dine valg når det kommer til behandling er svært viktig, men det er like viktig å forstå riktig kosthold å følge etter å ha blitt diagnostisert.

Alternativ medisin og behandling

Alternative legemidlene brukes i stedet for standard behandlinger slik som kjemoterapi, biologisk behandling og strålingsterapi. Ifølge Lymphoma-net.org, har mange pasienter prøvd alternative behandlinger og erfarne fremskritt i herding sykdommen sin. Akupunktur er en terapi teknikk som innebærer å sette inn tynne nåler i spesifikke deler av kroppen for å lindre smerter og "trekke ut" den negative energien som er non-Hodgkins lymfom. Andre alternative behandlinger inkluderer homeopati, massasje terapi, vitaminterapi, kiropraktor teknikker og bruk av urteprodukter. Før du begynner en alternativ terapi, bør du kontakte lege for å avgjøre hvilken prosess som vil være mest effektive og for å avgjøre om å kutte ut den tradisjonelle behandlingen er enda et alternativ.

Kosthold og ernæring

Kosthold er svært viktig i å håndtere non-Hodgkins lymfom. Riktig ernæring betyr å spise riktig mat i riktige mengder. Gjennomsnittlig person spiser tre måltider per dag. Folk kjemper non-Hodgkins lymfom bør spise seks mindre måltider per dag. De må også unngå fet mat og mat med sterk smak eller lukt. En diett av fersk, rå mat er bra for en pasient går gjennom behandling. Selv mat som er tilberedt og avkjøles i noen minutter er gunstig. Salater og kalde grønnsaker er gode eksempler. For væsker, er det bedre å drikke mindre mengder vann i mer hyppige intervaller.

Alternativ medisin for behandling av tørre øyne

Friske øyne er kontinuerlig produsere tårer. Denne væsken bader øynene selv mellom blinker. The Mayo Clinic artikkelen "tørre øyne" rapporterer at tårefilmen "forhindrer tørre øyne og lar øynene dine til å opprettholde klare, komfortabelt syn." Tørre øyne resultere når tårekjertlene produserer mindre væske. Dette etterlater tørre flekker på øynene og forårsaker ubehag og tåkesyn. Alternativ medisin tilbyr noen måter å behandle tørre øyne.

Blink Mer

Blinker gjentatte ganger bidrar til å fordele tear film mer jevnt over øynene, rapporterer Mayo Clinic. Bevisst blinking er en måte å holde øynene fuktige. Vær sikker på å blinke når konsentrere seg om visuelle aktiviteter. Det er også viktig å lukke øynene i flere sekunder hver time eller så å hvile øynene.

Unngå Eye Irritanter

Hvis du lider av kronisk tørre øyne er det viktig å unngå stoffer eller situasjoner som kan videre tørke ut eller irritere øyet. The Mayo Clinic anbefaler å unngå sigarett, sigar og rør røyk, enten din egen eller andres. Tårefilmen er laget av væske som kan fordampe så unngå å få den varme luften av hårføner i øynene dine. Varmeovner også tørke ut luften. Selv klimaanlegg og vifter blåser luft som kan tørke ut tårefilmen. Også bruke briller når du svømmer. Mange av kjemikaliene som brukes i bassenger, som for eksempel klor, kan irritere øynene. Bruke briller på vindfulle dager for å redusere sjansene for å tørke ut øynene, eller små partikler inn i øynene.

Bruk en varm komprimere

Den "Leger Bestill av hjem rettsmidler ll" av Sid Kirchheimer antyder også varm komprimere som en måte å holde øynene fuktige. Skyll en vaskeklut med varmt vann og legg på lukkede øyne for fem til ti minutter å "åpne tilstoppede talgkjertlene i øyelokkene." Komprimerer arbeid fordi tårene er laget olje, vann og slim. Komprimere utgivelser olje- og dette bidrar til å holde øynene tørker ut.

Legg fuktighet til luften

Luftfuktere legge fuktighet til tørr luft, og dette bidrar til å holde smøring øyet. Disse maskiner er spesielt nyttig om vinteren når luften er vanligvis tørt. Et annet alternativ er å koke en stor kjele med vann på komfyren så fuktig, varm luft sirkulerer rundt i huset. Kapittelet "tørre øyne" i boken "Leger Book av hjem rettsmidler ll" antyder en luftfukter på soverommet eller alle rom du tilbringer mye tid i. Den fuktige luften holder slimhinnene tørker ut mens du sover.

Hvordan velge en alternativ medisin Doctor

Hvordan velge en alternativ medisin Doctor


Alternativ medisin har blitt brukt til å behandle tilstander som strekker seg fra migrene til angst til kreft. Det finnes mange forskjellige typer alternativ medisin. Noe som ikke brukes i konvensjonell medisin er ansett som et alternativ praksis. Det finnes to forskjellige typer alternativ medisin leger: de som bruker alternative teorier og behandlinger i løpet av sitt vanlige arbeid, og de som har satt opp en praksis dedikert utelukkende til alternative behandlingsformer. Siden alternativ medisin dekker et så bredt spekter, er det ganske lett å finne en kompetent lege i ditt område. Følg disse trinnene for å finne ut hvordan.

Bruksanvisning

Finn en alternativ medisin Doctor

•  Bestem deg for hva slags alternativ medisin lege du leter etter. Det er mer enn 100 disipliner i alternativ medisin, herunder akupunktur, aromaterapi, reiki, fargeterapi og homeopati.

Spør etter anbefalinger fra de ansatte på din lokale helsekost butikk. Dette er et flott sted for å finne ut om leger i ditt område, så vel som om alternative medisin produkter og prosedyrer du aldri har hørt om.

Snakk med venner og familie for å få anbefalinger for alternativ medisin leger.

Fortell din fastlege om ditt ønske om å søke behandling fra en alternativ medisin lege. Han eller hun kan ha noen gode referanser innen medisinsk gruppe og forsikring plan grenser.

Velg et alternativ medisin Doctor

Legge til rette for i-person konsultasjoner med dine beste valgene. Du kan også snakke med leger over telefonen; men in-person konsultasjoner er bedre. Du får en følelse for miljøet av legekontoret.

Ta med en liste med spørsmål du vil ha svar på dine konsultasjoner. Disse kan dreie seg om alt fra hvordan legen driver sin praksis til generelle helse spørsmål. Velge en alternativ medisin utøveren er en stor avtale. Det er lurt å velge noen du er komfortabel med.

Sjekk legens kvalifikasjoner før du skriver. Mens mange alternativ medisin yrker ikke er offisielt lisensiert, kan du søke individuelle organisasjoner for kompetente utøvere. Det er en fantastisk database over alternative medisinske organisasjoner og tilknyttede utøvere på "Alternative Medicine Foundation" hjemmeside (se Ressurser nedenfor).

Tips og advarsler

  • Sørg for at du vet den vanlige tenkt rente for alternativ medisin tjenester du er interessert i, som kostnaden varierer mye på tvers av disiplin. For eksempel, selv om massasje terapi kan være moderat priset, kan kiropraktikk og akupunktur tjenester være ganske dyrt, spesielt hvis de ikke er dekket av forsikringen.
  • Som med alle leger, grundig undersøkelse av alle alternativ medisin utøvere du vurderer å bruke. Det er lurt å være helt sikre på at den personen du velger har fremragende yrkesetikk.
  • Alternativ medisin er ikke laget for å hjelpe til med presserende, livstruende tilstander. Besøk et legevakten umiddelbart hvis du opplever alvorlig puste eller pust, brystsmerter eller en unormalt høy feber.
  • Consult MayoClinic.com å lære hvordan utdanne deg selv om alternativ medisin krav (se Ressurser nedenfor). Lære å vurdere disse påstandene før du gjør din beslutning om behandling.

Alternativ medisin for en Canker sår

Canker sår er små, relativt ufarlige sår som kan danne seg på innsiden av munnen etter noen form for irritasjon. De kan være forårsaket av varm eller krydret mat, bukseseler eller pusse tennene med en stikkende tannbørste. Selv om de vil vanligvis gå bort på egenhånd i ca en uke, kan noen alternativ medisin teknikker fremskynde helbredelsesprosessen.

Relief

Canker sår er ustadig, og du må kanskje eksperimentere litt før du finner et hjem rettsmiddel som fungerer for deg. En billig måte å lindre smerten av en canker sår er å trykke på en fuktig svart te-pose mot sår. Svart te inneholder tanniner, som har smertestillende egenskaper. Skylle munnen med 1 ss. av hydrogen peroxide fortynnet i en kopp vann vil bidra desinfisere munnen. Alkoholfritt munnen vasker, tilgjengelig til enhver narkotika butikk, har en lignende effekt. En skylling med varmt saltvann vil tørke ut canker sår og oppmuntre healing.

Bruk av en væske OTC canker sår gel til sår er en rask løsning for å beskytte din sår fra sitrus og andre matvarer. Gelen stikk i begynnelsen, men det stivner raskt inn i et skjold over sår. Pop noen vitamin C-tilskudd for godt mål, og den kalde sår bør begynne å gro.

Irritanter

Aminosyren arginin kan provosere canker sår, så det er best å unngå å spise mat med høye nivåer av arginin når du har en canker sår. Noen av disse matvarer inneholder nøtter, sjokolade, kaffe, gelatin og hel hvete. Spise en kopp om dagen usøtet yoghurt kan bidra til å holde dårlige bakterier ut av munnen din.
Vær forsiktig når du pusser tennene, som poking sår med tannbørsten din vil bare holde det betent.

Hvordan å senke blodtrykket med alternativ medisin

Hvordan å senke blodtrykket med alternativ medisin


Høyt blodtrykk kan være en potensielt farlig tilstand når den ikke behandles. Personer med høyt blodtrykk har en høyere risiko for hjerteinfarkt og hjerneslag. Konvensjonell medisin i form av reseptbelagte medisiner brukes til å senke blodtrykket, men alternativ medisin kan også være effektivt. Alternativ medisin som brukes til å senke blodtrykket kan inkludere kosttilskudd, biofeedback og avspenningsteknikker, akupunktur og trening.

Bruksanvisning

Suppler kosthold med homøopatiske og urte rettsmidler for å behandle høyt blodtrykk. Hvitløk, Hawthorn bær, Koenzym Q10 (CoQ10), fiskeolje og folsyre har alle vist seg å senke blodtrykket hos noen mennesker. Disse kosttilskudd kan kjøpes på mange naturlige matbutikker, inkludert online på Mothernature.com (se Ressurser nedenfor).

Bruk termisk biofeedback til å senke blodtrykket. Termisk biofeedback er en form for alternativ medisin som måler kroppstemperatur og bidrar til å regulere viktige funksjoner som blodtrykk, puls og muskelspenninger. Finn en biofeedback leverandør gjennom Biofeedback Certification Institute of America (BCIA) hjemmeside (se Ressurser nedenfor).

Besøk en akupunktør som har spesialisert seg på elektroakupunktur, en form for alternativ medisin der trykkpunkter blir stimulert elektrisk. Denne type behandling bruker nåler og elektrisk stimulering i 10 til 30 minutter per trykkpunkt og kan resultere i et betydelig fall i blodtrykket. Acufinder.com kan hjelpe deg med å finne en leverandør i ditt område (se Ressurser nedenfor).

Øvelse i 30 minutter minst 2-3 ganger i uken for å bidra til å senke blodtrykket naturlig. Lær noen yoga teknikker eller ta opp å gå eller jogge. Regelmessig trening kan hjelpe deg å unngå å bruke medisiner for å kontrollere blodtrykket.

Kombiner en sunn, lav-fett, lav-natrium diett med alternativ medisin for å senke blodtrykket. Inneholde rikelig med frukt, grønnsaker, hele korn og magre proteiner i dine måltider. Begrense inntaket av fet, fet mat og alkohol for best resultat.

Tips og advarsler

  • Diskuter ditt ønske om å senke blodtrykket med alternativ medisin med din primære omsorg lege. Basert på din medisinske historie, kan han være i stand til å foreslå noen metoder som er aktuelle for deg å bruke. Ikke slutt å ta blodtrykket medisiner uten legens kunnskap.

TSH Thyroid Alternativ medisin

Alternativ medisin kan gi en rekke løsninger til mennesker med å takle en skjoldbrusk lidelse. For å skape en hensiktsmessig og effektiv forhold i kroppen mellom TSH, som er et hormon som produseres av hypofysen, og skjoldbruskkjertelen, kan du slå til flere modaliteter av healing som kan brukes i forbindelse med tradisjonell medisin.

Fotsoneterapi og akupunktur

Å trykke med fingeren og tynn nål lettelse til bestemte steder langs kroppens energibaner for å korrigere blokkert eller dysfunksjonell energi har vist seg å være nyttig for mange mennesker med skjoldbrusk lidelser. Både fotsoneterapi og akupunktur arbeid med de samme eller tilsvarende energisentre og energibaner i kroppen. Men følger akupunktur disse linjene i hele kroppen, bruke små nåler for å frigi de negative og blokkerte energier, mens refleksologi fungerer med reflekser på hender og føtter hvor disse linjene er tydelig.

Selv om du må søke fagfolk for begge modaliteter, kan du ytterligere stimulere dine egne hypofysen og skjoldbrusk reflekser, hvis du velger. Hypofysen reflekser er plassert på undersiden av dine store tær, rett i midten av kjøttfulle tå pad. Den skjoldbrusk reflekser er tilgjengelig i bretten litt under denne puten. Begge reflekser kan aktiveres ved hjelp av massasje.

Chiropractic

Ifølge David Brady, DC, er skjoldbrusk lidelser ofte knyttet til muskel- og skjelettplager, noe som gjør dem den vanligste endokrinologi problem oppstått i privat kiropraktisk praksis. Som en lege av kiropraktikk, kan det hende at helsepersonell i denne modalitet foreslå ekstra tilskudd for å balansere hormonerstatningsterapi er du sannsynligvis motta fra tradisjonell lege. Både leger, men skal jobbe sammen for å overvåke dine hormonnivåer, og begge bør være klar over alle reseptbelagte og supplerende medisiner du tar.

En kiropraktor vil også arbeide med kroppens justeringen ved å manipulere muskel-skjelettsystemet på en måte å forbedre sirkulasjonen, energi bevegelse, åndedrett, lymfatisk prosesser og generell helse.

Reiki

En Reiki healer benytter sin personlige energi, som den kinesiske begrepet Qi, for å helbrede andre. Dette gjør hun ved å arbeide med en bestemt symbol eller et sett av symboler og fokusere sin energi gjennom disse symbolene i energisentre i kroppen. Energisentralen i halsen er ansvarlig for balansen av skjoldbruskkjertelen, ifølge sin helt Natural.com. Men ville en Reiki healer også være sannsynlig å sende energi til det tredje øye er på pannen siden hypofysen sitter nær dette stedet, og det er ansvarlig for å produsere TSH.

Alternativ medisin og psykisk helsevern

Psykisk helse er ikke en eksakt vitenskap, og de ulike teknikker og medisiner som brukes er kontroversielle i beste fall. De fleste psykiske lidelser som krever bruk av psykotrope medikamenter, som bringer med seg en rekke usmakelige bivirkninger som kan, i enkelte tilfeller begrenser brukernes hverdag enda mer. Det er ikke uvanlig å se pasienter sikling, tremoring og vises bedøvet. Dette er vanlige bivirkninger av psykofarmaka brukes for å lindre psykose, depresjon og angst. Behovet for alternativ medisin er viktig; og nå, mer enn noensinne, alternativ medisin blir brukt i psykisk helse.

The Controversy

Mange alternative behandlinger som tilbys fokus på sammenhengen av sinn, kropp og ånd; noen er basert på gamle tro. Denne endringen i idealisme er ikke akseptert av leger og er roten til uenigheten. Leger føler at psykotrope medikamenter må brukes for å behandle lidelser effektivt (mentalhealth.samhsa.gov).

Forståelse Alternativ medisin

Som bruken av psykotrope medikamenter fortsetter å bli gransket, flere og flere mennesker vurderer alternative metoder for å unngå bivirkninger fra dem. Nasjonalt Senter for komplementær og alternativ medisin ved National Institutes of Health ble dannet og opprettet i 1992 (mentalhelp.net). Denne organisasjonen er et utmerket verktøy for å lære om alternative behandlinger og medisiner. Sin nettside tilbyr legemiddelprofiler, doseringer og effekt samt steg-for-steg evalueringer av de alternative behandlinger tilgjengelig.

Vanligste alternativet Legemidler brukt

Som mange mennesker tar solhatt eller sink for en kald, det er mange som tar johanne vorte, en urte supplement stammer fra en plante med samme navn. Det tas for mild depresjon og er vitenskapelig bevist å hjelpe disse personene. Urte medisiner er klassifisert som alternativ og krever ingen resept i USA. Omega 3 blir brukt i forbindelse med andre medisiner i deprimerte og bipolare pasienter, og har vist seg å være effektive (Agency for Healthcare Research). Flere urte elementer blir testet i et forsøk på å finne andre behandlinger med mindre alvorlige bivirkninger enn psykotrope.

Vanligste alternative behandlinger

Ergoterapi er å gjøre en stor innvirkning på behandling av bipolare og deprimerte pasienter over hele landet. Ergoterapeut tilbringer tid med pasienten fullføre hverdagslivets oppgaver og deretter evaluerer ham. Terapeuten oppretter deretter en handlingsplan i et forsøk på å "re-train" den enkeltes tankeprosess slik at han kan leve dagliglivet symptomfrie. Medisiner kan lindre noen symptomer, men til syvende og sist, det gjør ingenting for å hjelpe pasienten å endre sin måte å tenke på. Ergoterapi tilnærming blir nå testet på en rekke psykiske problemer.

The Future of Alternative Medicine i Mental Helse

Mental helse er vanskelig å behandle, og ingen medisinsk behandling anvendes i dag er uten bivirkninger. Alternativ medisin har en mindre giftig tilnærming i et forsøk på å lindre bivirkningene som er opprettet av psykotrope medikamenter. Tilnærmingen har gjort hopper og reglene som nå enda noen leger er forskrivning alternative metoder til sine pasienter. I nær fremtid, arbeider sammen med det medisinske miljøet, alternativ medisin vil sikkert ha en fast plass innen psykisk helse.

Alternativ medisin for Plantar warts

Alternativ medisin for Plantar warts


Plantar warts, som manifesterer seg som små utvekster på fotsålene, kan være skjemmende og smertefull. Enkle og ukonvensjonelle alternative behandlinger kan være effektive på helt eliminere vorter

Alternativ medisin for vorte fjerning

Plantar warts er forårsaket av humant papillomavirus, en mild men likevel smittsomt virus smitter ved direkte kontakt. Mens plantar warts er vanligvis ufarlig, betyr deres plassering på fotsålene de kan gjøre stående og gå smertefullt. Viruset kan også spres og danner klynger av nye vorter rundt den opprinnelige vorte. En hudlege kan kirurgisk fjerne en vorte eller fryse den av med flytende nitrogen, men disse teknikkene kan være smertefullt og etterlate arr. I stedet, mange mennesker velger å bruke alternativ medisin for å utrydde warts.

For en rask hjem vorte fjerning rettsmiddel, squish åpne en kapsel som inneholder 25 000 enheter av vitamin A utvunnet fra fiskeolje og smøre det på vorte. Gjenta dette daglig til vorten forsvinner. Knusing Vitamin C i en lime og bruke det på vorte, deretter dekke vorte med en bandasje kan også være effektivt. Den lokal applikasjon av lakserolje, vitamin E eller aloe vera gel har også blitt kjent for å jobbe. Andre folk rettsmidler inkluderer rubbing rå potetskiver eller sitronskiver dynket i to uker i en løsning av salt og eple cider eddik på vorte, eller taping innsiden av et bananskall over vorten.

Duct Tape Remedy

Tape har vist seg å være en spesielt lovende alternativ medisin-metode for behandling av plantar vorter. En 2002 klinisk studie i Cincinnati behandlet 51 pasienter med vorter. Tjuefem testpersonene fikk opp til seks økter av vorte-fjerning behandling ved hjelp av flytende nitrogen. De resterende 26 fag gjennomgikk en ukonvensjonell behandling der deres vorter var dekket med duct tape i opptil to måneder. Åttifem prosent av pasientene som ble behandlet med tape så den fullstendig forsvinning av sine vorter, i motsetning til 60% av pasientene som ble behandlet med flytende nitrogen.
Forskere den teori at tilstedeværelsen av kanal båndet kan skape irritasjon nok til å stimulere immunsystemet til å kvitte seg med vorten.

De som ønsker å prøve duct tape rette hjemme bør gjelde en liten oppdatering av duct tape over en plantar vorte og la den være alene i en uke. Etter en uke, fjerne tapen og suge foten, deretter massere overflaten av vorte lett med en pimpstein eller en Emery bord. Påfør mer tape over vorte og gjenta denne prosessen til vorten er borte.