Digidexo.com

flytende zyrtec kløe

Flytende Zyrtec bivirkninger

Flytende Zyrtec er et antihistamin medisiner som anvendes for å redusere den naturlige mengde histamin som finnes i kroppen. Histamin er den primære årsaken til en rekke symptomer, inkludert kløe, nysing, lunger, rennende øyne, og en rekke andre allergi og forkjølelseslignende symptomer. Zyrtec gir brukerne lindring fra disse symptomene, og som de fleste andre medisiner på markedet, har en rekke potensielle bivirkninger.

Moderate bivirkninger

Brukere av flytende Zyrtec kan oppleve noen svært milde bivirkninger fra inges medisiner, inkludert merket tretthet, magesmerter (som forekommer oftest hos barn), tretthet, søvnvansker eller oppstemthet (igjen, som forekommer hovedsakelig hos barn), og tørr munn (også kjent som bomull munnen). Disse symptomene vanligvis løse seg selv og er ikke spesielt skadelig for pasienten.

Også brukere bør unngå å drikke alkohol, så det kan øke effekten av medisinen betraktelig. Ikke ta denne medisinen hvis du har til å kjøre bil eller betjene tungt maskineri umiddelbart etter å ha tatt den, som Zyrtec kan påvirke din evne til å tenke klart, så vel som din dom. Dessuten, hvis du tar andre medisiner som forårsaker tretthet (som sovetabletter, muskel relaxers, allergi medisiner eller narkotiske smertestillende), varsle legen din som Zyrtec kan legge til de døsig effekter.

Alvorlige bivirkninger

Det er et annet sett med bivirkninger som kan påvirke Zyrtec brukere som er mye mer alvorlig og krever oppmerksomhet av en medisinsk faglig. Disse bivirkningene inkluderer uregelmessig hjerterytme, alvorlige allergiske reaksjoner (som består av kløe, elveblest, utslett, hevelse i halsen, munn, ansikt eller lepper), blødning eller blåmerker, kramper, ekstrem trøtthet, eller gulfarging av øyne og / eller hud.

Hva du skal gjøre

Mens noen av bivirkningene av Zyrtec kan være vanlig, bør du aldri føle deg som om du må lide gjennom virkningene av medisinen. Hvis du føler deg ukomfortabel, ta kontakt med legen din og be om å senke dosen eller forskrivning et egnet alternativ. Hvis du har noen av de mer alvorlige bivirkninger etter å ha tatt flytende Zyrtec, ringe legen din umiddelbart og slutte ytterligere doser av medisinen.

Hvordan bruke Drug Zyrtec

Zyrtec er et merkenavn for den generiske medisiner cetirizin. Det er et medikament foreskrevet for allergier, forkjølelse og høy feber. I likhet med mange andre stoffer i den samme kategori, Zyrtec virker til å redusere mengden av naturlig histamin som akkumuleres i kroppen. Når histamin bygger opp, gir det visse symptomer som ofte tilskrives de sykdommer som kløe hud, rennende nese og rennende øyne. Imidlertid er Zyrtec ofte en foretrukket medikament fordi det er nonsedating.

Bruksanvisning

•  Lag en legetime for å finne ut om Zyrtec er den rette medisinen for deg. Bruk en lege som er kjent med din medisinske historie, eller en som gjør det passende pretesting før forskrivning medisinering.

Legg merke til stoffets ulike forpliktelser. Zytec anbefales ikke for de med nyre- eller leverproblemer eller for kvinner som er gravide eller som planlegger å bli gravid mens du tar stoffet. Likeledes er medisinen dårlig råd for kvinner som ammer fordi stoffets effekter kan overføres til barnet gjennom morsmelken.

Gjør deg klar over stoffets interaksjonsproblemer. Zyrtec kan øke reaksjons av visse typer legemidler som foreskrevet for beslag til å slappe av i musklene, for å drepe smerte eller å hjelpe til med søvn. Det er heller ikke anbefalt for de som tar anti-angst narkotika eller noen form for psykiatriske medisiner. Unngå å drikke alkohol med medikamentet siden det forsterker effekten av medikamentet.

Klargjør for stoffets typiske bivirkninger som forstoppelse, døsighet, tørr munn, hodepine og kvalme. Rapportere eventuelle utvidede opplevelser av noen av disse symptomene.

Se for mindre typiske bivirkninger som angst, depresjon, svimmelhet, tretthet, manglende evne til å tenke klart, rastløshet, nedsatt reaksjonsevne, sår hals, skjelvinger og uforklarlig hoste. Ring legen din og gjøre ham klar over problemene slik at han kan justere medisiner etter behov.

Gå til legevakten hvis du opplever noen av disse farlige bivirkninger: tåkesyn, problemer med å puste, elveblest, uregelmessig hjerterytme, utslett, uforklarlig hevelse i munnen eller halsen, søvnløshet, urinretensjon, oppkast eller gulfarging av øyne eller hud . Ikke kjør bil eller bruk tungt eller farlig utstyr under påvirkning av Zyrtec.

Bestem hvilken type Zyrtec foreskrevet og følge legens ordre som angitt på etiketten. Medisinen kommer i en standard pille, en tyggbar tablett og en væske i 5 og 10 mg doser. Tyggetabletter må tygges før du svelger, siden svelge en tablett helhet kan negere sin effektivitet. Flytende medisiner som vanligvis kommer med en spesiell måleverktøy for å gjøre visse en overdose ikke finner sted. Vanligvis kan Zyrtec tas med eller uten mat; Imidlertid kan legen din råde ene eller det andre.

Oppbevar stoffet ved normal romtemperatur. Hold det vekk fra kilder til ekstrem kulde eller varme.

Rapporter en overdose til Poison Control Center på 1 (800) 222-1222 hvis du ikke kan komme til legevakten raskt. Ellers rapport det så raskt som mulig.

Tips og advarsler

  • Stoffet er på sitt høydepunkt punkt innen et par timer etter å ha tatt den. Dens effekter kan vare så lenge som 28 til 30 timer. For mer informasjon om stoffet, se Legens Desk Reference eller henvise nettstedene nevnt nedenfor.
  • Ikke ta en annen persons foreskrevet medisin. Det kan føre til farlige effekter eller til og med være dødelig i ekstreme tilfeller. Ikke ta ekstra doser av medisiner eller utvide bruken av stoffet utover den anbefalte mengden av tid. Ikke doble dosen hvis du glemmer å ta medisinen. Bare vente til tidspunktet for neste dose.

Hvordan bruke Zyrtec å behandle astma

Hvordan bruke Zyrtec å behandle astma


Hvis du har allergi-indusert astma, er du kjent med symptomer på både allergi og astma. Dine sesong eller miljømessige allergier kan forårsake luftveis kløe, betennelse og slimproduksjon. Betennelse i luftveiene kan forårsake astma symptomer, som hoste og pustevansker. Styr astma ved toning ned dine allergier med et anti-histamin som er mindre sannsynlighet for å forårsake døsighet, for eksempel Zyrtec. Les videre for å lære mer om hvordan du bruker Zyrtec å behandle astma.

Bruksanvisning

Målrette din allergi

•  Ta kontakt med en helsepersonell om sammenhengen mellom allergi og astma. Hun kan quiz deg om dine kjente allergier eller gi deg en rekke allergitester.

•  Bestem hvilke allergier er sesongarbeid eller alltid tilstedeværende, slik som følsomhet for gress-seedet pollen eller mugg. Anti-histaminer som Zyrtec vil bidra til å kontrollere eller hindre dine symptomer. Dette vil redusere risikoen for et astmaanfall.

Bestem hvilke allergier du kan behandle med unngåelse. Du kan slutte å røyke eller bruke et HEPA-filter støvsuger for å begrense støv i miljøet.

Detect allergener som må elimineres helt fra omgivelsene, slik som dander fra hunder eller katter eller ingredienser i maling eller løsemidler.

Administrer Astma

Ta Zyrtec i tablettform eller flytende form som foreskrevet av legen din. Du kan ta det med eller uten et måltid.

maksimere effektiviteten av Zyrtec programmet ved å gjøre det du kan for å behandle allergi forårsaket av miljøet. Unngå røykfylte eller støvete steder. Hold fisk og reptiler i stedet for katter og hunder.

Bruk Zyrtec regelmessig for å opprettholde riktig nivå av beskyttelse mot allergi og astma. Få påfyll før tilbudet er borte.

Tips og advarsler

  • Allergi er en bevist kilde til astma pusteforstyrrelser.
  • Allergisymptomer inkluderer kløende, rennende øyne og nese, nysing og elveblest. Zyrtec kan behandle disse problemene.
  • Zyrtec er en av flere nye generasjons antihistaminer. Legen din vil foreskrive og overvåke effektiviteten av anti-histaminer tas daglig for kroniske allergier.
  • Hvis Zyrtec forårsaker tørr munn, prøver tyggegummi, harde drops eller biter av is som et middel.
  • Zyrtec er ikke en nødsituasjon astma avlastning. Det bør brukes i forbindelse med kortikosteroider foreskrevet av en lege. For et astmaanfall, bruk en hurtigvirkende inhalator eller søke øyeblikkelig legehjelp.
  • I likhet med andre antihistaminer, kan Zyrtec øke effekten av andre legemidler eller gjøre noen mennesker døsig. Les alle forholdsregler om potensielle bivirkninger på medisiner etiketten.

Hva er fordelene med flytende vitamin E?

Hva er fordelene med flytende vitamin E?


Vitamin E er en kraftig antioksidant med mange nyttige bruksområder. Det er spesielt kjent for dens fordeler for huden og håret. Vitamin E, enten svelges eller påføres lokalt, beskytter cellemembraner, holder cellene friske, nøytraliserer skadelige frie radikaler og blokkerer kreftfremkallende. Vitamin E er en av de viktigste vitaminer, takket være sine helbredende egenskaper, og brukes ofte som et supplement for å fremme en sunn, virile kropp. I sin flytende form, er det vanligvis påføres lokalt for behandling.

Betydning

Vitamin E kamper av frie radikaler og reaktive oksygen arter (ROS), som begge kan skade celler. Frie radikaler er også kjent for å være en av de viktigste årsakene til aldrende hud og kreftceller. ROS kan skade alle typer celler i kroppen, som fører til medisinske tilstander, inkludert hjertesykdommer og øyesykdommer. Dermed er vitamin E viktig å opprettholde en sunn kropp og sinn. Kilder til vitamin E inkluderer mørke bladgrønnsaker, som spinat; nøtter, som mandler og cashewnøtter; og tropiske frukter, som mango og kiwi. Anbefalt daglig inntak er ca 15 milligram i folk over 14 år gammel. Vitamin E-mangel kan ha drastiske effekter på en persons immunsystem.

Funksjon

Vitamin E virker ved å belegge cellemembranen for å forhindre inngang av skadelige frie radikaler. Vitamin E fanger frie radikaler og holder dem fra å ødelegge den naturlige fett og lipider i kroppen, som er avgjørende for å opprettholde sunne cellestruktur. Videre beskytter vitamin E essensielle fettsyrer, slik som lav-tetthets lipoproteiner, i kroppen fra oksidasjon. Oksydasjonen av low-density lipoproteins antas å føre til hjertesykdom og andre kardiovaskulære sykdommer.

Typer

Det er åtte typer vitamin E: alpha-, beta-, gamma-og delta-tokoferol og alfa, beta, gamma-og delta-tocotrienol. Alfa-tokoferol er hovedtypen som finnes i human kroppsvevet, og den fungerer som en antioksidant. De andre formene for vitamin E er vanligvis metaboliseres av kroppen, og på dette punktet, er det ukjent om de tjener noen uttrykkelig funksjon.

Fordeler: Skin

Flytende vitamin E er en utmerket fuktighets for huden. Den kan brukes lokalt for å fukte tørr hud over hele kroppen, og det er en av de viktigste ingrediensene i body lotion og ansikts kremer. Den kan også brukes som et anti-aldring serum for å glatte og reduserer tilsynekomsten av fine linjer og dype rynker rundt øynene, på pannen og rundt nasolabiale folder (som går fra hver side av nesen til hvert hjørne av munnen) . Flytende vitamin E brukes også for å redusere fremkomsten av arr og strekkmerker.

Fordeler: Hair

Flytende vitamin E gir næring tørste hårstrå og mykgjør tørre låser. Noen få dråper gnis mellom håndflatene og påføres håret tilfører fuktighet og glans. Det kan også brukes til å glatte krusete, puffy hår. Da gjaldt tuppen av håret, kan flytende vitamin E forsegle flisete tupper og helbrede porøse hårfibrene. På grunn av sin svært fuktighetsgivende egenskaper, kan vitamin E finnes i mange balsam.

Fordeler: Lips

Noen få dråper flytende vitamin E kan helbrede tørre, sprukne lepper. Den fuktighetsgivende effekt av vitamin E jevner ut sprekker, myker herdet hud og lindrer smertefulle lepper. Vitamin E er også en viktig ingrediens i mange fuktighetsgivende leppepomader.

Advarsler

Høye doser av flytende vitamin E kan ha negative effekter på menneskekroppen. Det kan føre til overdreven blødning og forstyrret blod koagulasjon. Faktisk, har kliniske studier vist at svært høye doser av vitamin E kan øke risikoen for død, spesielt hos eldre, ifølge National Institutes of Health. Men det er ingen forskning som foreløpig indikerer at flytende vitamin E er skadelig når den brukes lokalt.

Flytende Beroligende-Urter for barn

Et barns nervesystem er umodne, og derfor extrasensitive til stressfaktorer og stimulering i hverdagen. Det er urtemedisiner som kan berolige hyper barn og forbedre sin atferd.

Identifikasjon

De to viktigste urte ingredienser som brukes for å roe hyperaktive barn er kamille og vendelrot.

Benefit

Beroligende urter som kommer i flytende form gjør for enklere utlevering til masete barn.

Slik fungerer det

Kamille har mildt beroligende egenskaper som hjelper normalisere nervesystemet. Som foreskrevet narkotika Valium Valerian aktive ingredienser binde seg til reseptorer i hjernen til å roe angst.

Produkter

Eksempler på populære flytende beroligende-urter er Valerian Super Calm and Kamille Calm.

Advarsel

I sjeldne tilfeller, noen mennesker er stimulert av vendelrot. I så fall kunne kamille være et bedre valg. Alltid konsultere en lege før du gir medisiner til barn.

Tegn og symptomer på en flytende Nyre

Tegn og symptomer på en flytende Nyre


En flytende nyre, også kjent som nephroptosis, en bevegelig nyre eller en vandrende nyre, omfatter en nedadgående bevegelse av nyrene og kan være smertefull hvis den ikke behandles på riktig måte.

Definisjon

"Flytende nyre" er en tilstand der en nyre beveger seg nedover inn i bekkenet når en person står. Det er mer vanlig hos kvinner enn hos menn. De fleste har ingen symptomer i det hele tatt, og hvis det ikke er noen symptomer, er ikke nødvendig behandling.

Årsaker

Flytende nyre er vanligvis en medfødt defekt, men det kan også være forårsaket av et hardt slag mot underlivet eller løfting av en tung gjenstand.

Symptomer

Noen mennesker faktisk får symptomer, som inkluderer kvalme, frysninger, smerter, høyt blodtrykk, eller blod eller protein i urinen. Smerten kan noen ganger være intens når personen er stående, men vanligvis avtar når hun legger seg ned.

Diagnose

Flytende nyre vanligvis ikke er diagnostisert med mindre symptomene oppstår. Leger kan gjøre fysisk eksamener, men en full diagnose innebærer vanligvis en X-ray av blære og nyrer.

Behandling

Hvis smertene vedvarer, er kirurgi nødvendig for å løse problemet.

Om Flytende Fasting dietter

Flytende faste dietter har nylig kommet tilbake på moten med bruk av sports-og næringsdrikker. Ikke bare flytende faste dietter hjelpe deg hoppe starte en vekt-tap programmet, men de kan alvorlig påvirke din vekt raskt, noe som hjelper deg å bygge momentum som kan gjøre deg i stand til å opprettholde en langsiktig vekt-tap programmet. For å gjøre en flytende fasting diett riktig, må du forstå nøyaktig hvordan de fungerer og hvilken effekt de kan ha på helsen din.

Historie

På slutten av 1970-tallet, begynte flytende dietter for å falle i unåde hos dietitians og leger ikke fordi de ikke kvitte seg med pounds, men fordi langsiktig, uforsiktig bruk førte til alvorlig underernæring. Men de fortsatte å være populær rett og slett fordi de jobbet gjennom hele 1980-tallet. Men som andre slanketrender kom inn på scenen, flytende dietter fikk mindre og mindre oppmerksomhet, og opplevd en alvorlig "lull" for det neste tiåret eller så. Heldigvis, med fremskritt innen ernæringsvitenskap, kan du nå gå på en flytende fasting diett og se gode resultater uten å risikere helsen din - hvis du følger reglene.

Funksjon

For å miste £ 1, må du kutte ca 3500 kalorier fra kostholdet ditt. Flytende fastende dietter hjelpe med dette fordi de er lav kalori og hjelpe deg å kontrollere inntaket av kalorier ved å rett og slett forby fast føde. Dette kan resultere i dramatiske og umiddelbar vekttap hvis du holder deg til programmet.

Effekter

Flytende fastende dietter se gode resultater fordi du kan miste 3 til 4 kg. eller mer i henhold til en uke den første uken på diett. Men, vil du også oppleve en reduksjon i energi fordi du har kuttet kalorier så dramatisk. Etter den første uken, kan kroppen din begynne å tilpasse seg den mangel, så mest likvide fastende dietter er ment å være kortsiktige regimer.

Betraktninger

Før du starter et flytende fasting diett, bestemme nøyaktig hva du vil miste - annet enn fast føde. For eksempel, sjekk for å se om du trenger å ta ekstra vitamintilskudd for å sikre at du får nok vitaminer, mineraler og essensielle næringsstoffer. Pass også på at du gjør dietten i en tid da du kan holde oss til planen. Ellers kan du oppleve at du nettopp har lagt en væske supplement til kaloriinntaket heller enn å kutte alvorlige kalorier.

Typer

Flytende fastende dietter kommer i mange varianter. Noen er "riste" dietter, noe som betyr at du drikker en ernæringsmessig shake flere ganger om dagen i stedet for et måltid. Andre er bokstavelig "juice" dietter som ikke har mye ernæringsmessig verdi, og er ikke mye annerledes enn å drikke vann. Langsiktige flytende faste dietter bør ikke holde deg utelukkende på væsker, men på sikt bør jobbe fast føde tilbake i din daglige rutine.

Advarsel

Det er svært viktig at du ikke fortsetter en flytende fasting diett forbi den anbefalte tiden. Hvis du gjør det, risikerer du din fysiske helse. Du kan utvikle kramper, kvalme, tann komplikasjoner og alvorlig underernæring over tid.

Hvordan du skal gå på en flytende diett

Hvordan du skal gå på en flytende diett


Flytende dietter synes å være den nye mani som sommeren kommer opp på oss og alle ønsker å se sizzling hot for sommeren.

Hvordan du skal gå på en flytende diett

En flytende dietter er dietter som inneholder matvarer som er all væske. Selv om det ikke er anbefalt som en metode for vekttap, synes det å være stor etterspørsel siden sommeren nærmer seg. Flytende dietter er vanligvis brukes av personer som avgifte, er rensing deres kolon, personer som hadde kirurgi, personer som har et problem tygge eller svelge og personer som lider av ekstrem fedme.

Disse diettene består av juice erstatte alle måltider. Det trenger ikke gi kroppen med nødvendige næringsstoffer, inkludert protein, fett og kalorier. Vanligvis når man er på denne dietten de ikke klarer å opprettholde tilstrekkelig energinivå.

Hvis derimot du likevel velger å gå på en flytende diett du trenger å ta en tonic eller juice supplement for å gi de nødvendige vitaminer og mineraler til kroppen slik at den kan holde fungerer. BEWARE denne dietten bør være for kortsiktige KUN BRUK og ta kontakt med lege før du bestemmer deg for å starte. Hvis du gå på denne dietten uten å konsultere en lege du gjør det på egen risiko.

Du kan konsumere kaffe, te, sportsdrikker, buljong, ernæring supplement drikker f.eks sikre (pounds tendens til å bli gjenvunnet etter at du slutter å ta disse protein shakes), popsicle, gelatin, puré grønnsaker i supper, sorbet. Husk at det ikke er oppmerksom på at denne dietten kan brukes som et middel for vekttap, og hvis du bestemmer deg for å bruke denne dietten for å miste vekt du gjør det på egen risiko. Hvis du ønsker å gå ned i vekt på en sunn måte bør du kontakte lege, gå på treningsstudio og spise sunt.

Hint

  • Rådfør deg med din lege før du går på denne dietten
  • Denne dietten er ikke anbefalt for vekttap

Rask og effektiv flytende dietter

Det er mange flytende dietter som fremmer raske og effektive måter å gå ned i vekt. Noen flytende dietter er under oppsyn av en lege, mens andre kan kjøpes uten resept. De fleste flytende dietter har en lavere kaloriinntak enn det gjennomsnittlige diett. Du mister vekt raskere på grunn av den lave mengden kalorier forbrukes. Bivirkninger kan være letargi, svimmelhet, mangel på næringsstoffer og til og med skade på hjertet. Mange mennesker som mister mye vekt på flytende dietter få vekten tilbake raskt så snart de gjenoppta en vanlig spising plan. Nedenfor er noen av de mest effektive flytende vekttap programmer tilgjengelig.

The Master Cleanse flytende diett

The Master Cleanse flytende diett har vært en som ble populært i løpet av de siste årene. Det innebærer å drikke en blanding av vann, sitron, honning og litt red hot pepper. Det er en diett program som er anbefalt for 10 eller flere dager. Det hevder å avgifte kroppen samt fremme vekttap. Mange mennesker kan ikke følge dietten siden de er ment å gi opp å spise mat helt for så lenge. På oppsiden av master rens kosthold er at det koster bare noen få dollar.

Slim Fast flytende diett

Slim Fast er en flytende diett tilgjengelig uten resept. Den kommer i en rekke forskjellige smaker og hevder å forsyne deg med alle vitaminer og næringsstoffer du trenger. Konseptet er å erstatte to måltider om dagen med vibrering og deretter spise et sunt måltid.

Flytende Medi-Fast Diet

Medi-Fast flytende diett er tilgjengelig og vist seg å være en vellykket vekttap programmet. Dietten Planen består av fem flytende shakes om dagen og deretter ett måltid som er lav i fett og kalorier. Det anbefales for måltidet å inkludere høy-protein kjøtt og noen grønnsaker. Dietten gir deg omtrent 800 til 1000 kalorier om dagen. Den er tilgjengelig på nettet og kjøpt uten resept kan.

The Hollywood flytende diett

The Hollywood diett har blitt et populært flytende diett. Dietten hevder at du vil miste five pounds innen 24 timer. Den er også tilgjengelig i en 48-timers diett plan. Mens mange av de andre shake flytende diett planer kommer i vanilje, sjokolade eller jordbær Hollywood kosthold er en frukt shake. Det hevder å avgifte og rense kroppen. Mange studier tyder på at selv om du mister vekt på Hollywood diett, er det vann vekt og kommer tilbake så snart du gjenoppta normale matvaner.

Opti-Fast flytende diett

Opti-Fast flytende diett er en flytende diett som brukes under tilsyn av en lege. Du overvåkes ukentlig av din lege. Det største kravet for å lykkes er at siden du blir tilbudt støtte og veiledning mens du blir overvåket på diett, etter at du har mistet den ønskede vekten du vil ikke få den tilbake. Den lærer deg livsstilsendringer mens slanking og måltid erstatninger smake godt.

Hva er en full flytende diett?

En fullstendig flytende diett er en som består strengt av væsker. Du kan drikke te, nylig hentet frukt eller grønnsaksjuice, eller pulverisert frukt i en tynn "slush", eller nippe til klare supper.
Grunnen til at folk går på en full flytende diett er å gå ned i vekt eller for å gjøre en rettet avgiftning program som inkluderer drikke urtete som løvetann blad, buckthorn rot, gul dock eller burdock.
I 1970, Master Cleanse, en lemonade laget av sitronsaft, lønnesirup og cayennepepper, var en populær rask til å miste vekt og rense.

Identifikasjon

Hvis du er interessert i å konsumere en full flytende diett for mer enn en dag, bør du kontakte lege.
Flytende dietter inkluderer bare drukket vann og te som peppermynte, kamille eller detox te med senna blad og Cascara Sagrada å rense tykktarmen.
For å opprettholde en flytende diett for mer enn noen få dager, bør du vurdere en juice diett bestående av frukt og grønnsaker behandles gjennom en kraftig juicer. Du vil få vitaminer og mineraler fra disse matvarene uten fiber, noe som gjør dem lett å absorbere.
Clear vegetabilsk buljong kan gjøres ved å hakke opp flere typer grønnsaker og kokes i en gryte med 4 til 5 kopper filtrert vann i en time. Sil og drikke hele dagen.

Typer

Enkle flytende dietter består av vann og urtete. Dette er de korteste dietter, som kroppen ikke mottar noen ernæring og dette gjøres best under en lege omsorg.
Flytende dietter som inkluderer frisk frukt og grønnsaksjuice gjør gi vitaminer og mineraler, og kan utføres i flere dager for friske mennesker.
Forbruker avgiftning te som gul dock, burdock rot eller rødkløver vil ha en rensende effekt på tykktarmen og andre indre organer.

Funksjon

Den primære funksjon av full flytende dietter er å lette byrden av fordøyelsen på kroppen ved å ikke konsumere noen fast føde. Når du spiser fast føde, må enzymer bli produsert for å fordøye maten. Magesekken må produsere saltsyre (HCl), og avfallet dannes.
Forbruker en flytende diett omgår disse prosessene eller involverer dem bare minimalt. Dette vil gi fordøyelsessystemet en sårt tiltrengt pause for mange mennesker som overspise eller ikke tygge maten godt.
Ved å produsere mindre avfall, kroppen kan "rent hus" og fjerne avfallet det allerede har i "lagring" i tykktarmen.

Fordeler

Folk ofte gå ned i vekt på en flytende diett. Dette er ofte vann i vekt, men hvis væsken raskt er i mer enn 10 til 12 dager, kan vekttapet være mer permanent.
Som et resultat av avgiftning, mange rapporterer at mindre hud urenheter klare opp, og de er i stand til å rense kolon grundig hvis de er tidkrevende avgiftning te.

Misforståelse

Det er ikke hensiktsmessig å drikke bare vann i lengre tid som dette er generelt for tøffe for folk flest. De som gjør vil ofte utvikle hodepine og tretthet og kan bli forstoppet, som de ikke spiser fiber å flytte sine tarmer.

Forebygging / løsning

I løpet av en hvilken som helst væske raskt, er det viktig å ha minst en, hvis ikke to eller flere, daglig avføring. Drikk detox te med senna blad, Cascara Sagrada og andre urter for å flytte innvollene.
Ellers vil du ikke rense riktig og flytende diett blir mot sin hensikt. Du kan føle deg mer giftig.

Protein drinker og flytende diett

En populær metode for å miste vekt i dag er gjennom flytende diett, noe som innebærer å få en begrenset mengde kalorier gjennom høy-protein drinker. Selv om dette er tenkt å virke på kort sikt, er det antatt at når spisevaner er tilbake til det normale, vil personen legger vekt på igjen, og muligens også legge mer vekt på, grunn av det faktum at organet tro at det kunne bli sultet og være mer sannsynlig å holde på fettet. Flytende dietter er bare anbefalt i tilfeller av ekstrem fedme og bør gjøres med tett oppfølging av en lege.

Beskrivelse

Protein utgjør byggesteinene i kroppen vår. Det er mange dietter som øker inntaket av protein for å lette vekttap på grunn av dens evne til å stabilisere blodsukkernivåer. Protein tar lengre tid å fordøye og derfor holder deg mett lengre, noe som minsker behovet for å snack. Det støtter også utvinning og reparasjon av muskel etter trening. Dette betyr flere treningsøkter med mer intensitet og sterkere muskler, noe som bidrar til å øke hastigheten på stoffskiftet, øke vekttap.

Protein

Høye mengder protein finnes i alle kjøtt, egg, meieriprodukter, nøtter, bønner og tofu. Protein er også tilgjengelig i mysepulverform og er tatt som et protein shake. Disse shakes kommer i en rekke varianter og kombinasjoner. Noen er utformet med den perfekte mengden karbohydrater og næringsstoffer for å erstatte måltider. Selv om dette ikke bør gjøres på en langsiktig basis, er det en populær måte å miste vekt.

Diet

Væsker er den enkleste stoffet å bryte ned og fordøye. Ofte kosthold innebærer forbruker bare juice, suppe, vann eller protein shake måltid erstatninger. Dette er ofte gjort til en idealvekt er nådd, og deretter en sunn diett er integrert i livsstil, slik dette idealvekt opprettholdes. Leger anbefaler disse dietter bare i tilfeller av ekstrem fedme eller før under en medisinsk prosedyre. Det antas at når vanlig mat er integrert på nytt, pounds kommer på igjen.

Advarsel

En flytende diett betyr vanligvis forbruker mellom 400 og 800 kalorier om dagen, for det meste i form av høy-protein drinker, og derfor er kroppen ikke får en komplett ernærings dose av det den trenger. Dietten kan ende opp med å være høy i natrium, noe som er farlig for personer med høyt blodtrykk, og også har en tendens til å bryte ned immunsystemet. Det kan føre til magekramper, forstoppelse, en unormal menstruasjonssyklus, anemi og svimmelhet. Den flytende diett må gjøres bare under streng medisinsk kontroll.

Anbefaling

Protein shakes kan integreres i kostholdet ved å erstatte ett måltid om dagen. Et annet måltid eller mellommåltid kan være suppe, men kroppen trenger fortsatt et utvalg av mat å få alle de næringsstoffene vi trenger, og vi trenger et mangfold av fast føde for et sunt fordøyelsessystem. Rensing kroppen hver sjette måned gjennom en frukt og grønnsaker fort eller et vann, sitron og honning fort kan være svært gunstig for å holde en klar kolon, men dette bør ikke gå på i mer enn ti dager.

Flytende protein diett informasjon

Den flytende diett er en diett som innebærer å bare drikke spesielt laget høye protein drinker i tre måneder. Kaloriinntaket på en flytende diett er svært lav, og folk kan miste 03:57 pounds per uke på diett. Det er bare egnet for de som lider av fedme og kan være farlig for alle som er bare mildt overvektige. Den flytende diett må gjøres under medisinsk tilsyn. For de som kan ha nytte av kostholdet, er det gjennomført i tre etapper. Det første er det tre måneders fort på de høye protein drinker. Så er det en gjenforings scene der sunn mat er reintegrert i kosten. Dette er fulgt av en vedlikeholdstrinn for å opprettholde en sunn diett.

Protein

Protein utgjør byggesteiner for kroppen. Fra hår til musklene, er protein inntak avgjørende for en sunn kropp. Den vanlige anbefalte daglige mengden protein er hvor som helst mellom 45 og 65 gram per dag. Når en person prøver å gå ned i vekt dette beløpet kan gå opp fra hvor som helst mellom 75 gram til ett gram protein per kilo kroppsvekt.

Funksjon

Protein blir ofte brukt for å støtte en rekke vekttap dietter for en rekke grunner. Protein bidrar til å balansere blodsukkeret som det tar lengre tid å fordøye, og vil bidra til å holde kroppen fyldigere lenger. Av denne grunn, minimerer det snacking og overspising. Det bidrar også til å støtte muskel utvinning og utvikling som betyr en person kan trene hardere og oftere, som induserer vekttap og en raskere metabolisme.

Diet

Den flytende diett innebærer å supplere måltider med lavt kaloriinnhold og høyt proteindrikk, designet for å inneholde viktige vitaminer, proteiner, fiber og karbohydrater for helse. Det daglige kaloriinntaket er mellom 400 og 800 kalorier om dagen i en tre måneders periode. Generelt blir 3 til 4 pounds av kroppsvekt tapt per uke over denne tid. Deretter personen gjennomgår en prosess med å tilbake sunn mat i kosten, og deretter opprettholde en sunn diett.

Advarsel

Dette er en passende diett for de som er overvektige og har behov for ekstreme vekttap for helse. Det må gjøres med medisinsk tilsyn og med samtykke fra en lege. Noen leger støtter ikke flytende diett og tror at det er nødvendig å få næringsstoffer fra naturlige matvarer. Folk som er bare mildt overvektige kan miste for mye kroppsfett som kan resultere i hjertesvikt og i noen tilfeller føre til døden. Andre bivirkninger kan være hodepine, svimmelhet, muskelkramper, menstruasjonsforstyrrelser og hjerte uregelmessigheter. Det er derfor denne dietten må gjøres med medisinsk tilsyn.

Tilgjengelighet

Noen av selskapene som skaper de høye protein drinker som utgjør den flytende diett inkluderer Optifast, Slim Fast og Medi Rask og måltid erstatning drinker kan kjøpes fra de fleste helsekostbutikker og supermarkeder. De inneholder en tilmålt mengde av protein, karbohydrater, fiber, fett og vitaminer for å erstatte måltider, og likevel gi en balansert erstatning.

Hva er i Zyrtec-D?

Zyrtec-D i en ikke-resept (i de fleste stater) antihistamin og nesespray. Det gir lindring i 12 timer med en time-released decongestant. Det er referert til som en bak-the-counter narkotika på grunn av FDA lovgivning som slimhinneavsvellende medisiner med pseudoefedrin ikke kan selges i butikkhyllene. Det er produsert og markedsført av selskapet Zyrtec, et stoff selskap som spesialiserer seg på allergi lettelse. Generiske versjoner er laget av flere andre produsenter. Zyrtec-D inneholder to aktive ingredienser, Cetirizin HCl og pseudoefedrin HCl.

Cetirizin HCl

Cetirizin HCl, eller cetirizin hydroklorid, er funnet i 5mg innen Zyrtec-D er et antihistamin, vurderte umiddelbar løslatelse delen av det sammensatte. Det er et hvitt, krystallinsk pulver som er vann-oppløselig. Cetirizin HCL er en selektiv H1-reseptorantagonist, som er, binder den seg til den samme reseptor-binding-området, men reverserer konstitutiv aktiviteten til reseptorene. Derfor, hvis en H1 reseptoren forbereder seg på å motta et molekyl som vil resultere i å øke adrenalin, økt puls og svette, vil Cetirizin HCl binde seg til at H1 reseptoren og lavere adrenalin, senke pulsen og svette.

Pseudoefedrin HCl

Pseudoefedrin-HCl, eller pseudoefedrin-hydroklorid er funnet innenfor Zyrtec-D i mengden av 120 mg. Det er en forlenget frigjøring nesespray. Pseudoefedrin-HCl er en ekstremt fine, hvite krystaller eller pulver, med en unik lukt. Det er meget vann-oppløselige, men ikke i kloroform eller alkohol. Pseudoefedrin HCl fører til at musklene langs veggene i blodkarene seg sammen, forårsaker mindre væske å forlate skipene og skriv sinus fôr i hals og nese. Dette reduserer betennelse i neseslimhinnen og reduserer slimproduksjon, som serverer å minske symptomene på nesetetthet. Imidlertid er en bivirkning som har blitt lagt merke til i pseudoefedrin-HCl er hypertensjon.

Inaktive Ingredienser

De andre innholdsstoffene i Zyrtec-D inkluderer mikrokrystallinsk cellulose, laktosemonohydrat, kolloidalt silisiumdioksid, hypromellose, krysskarmellosenatrium, magnesiumstearat, titandioksid, og polyetylenglykol. Disse er alle inaktive, som betyr at de ikke forårsaker eller hindre den tilsiktede effekt for å ta stoffet, og har ingen relasjon til bivirkninger. De blir satt inn i en sammensatt hovedsakelig for å hjelpe til med medikamentavgivelse, og for å gjøre legemidlet utseende eller smak tiltalende.

Bivirkninger

Bivirkningene av Zyrtec-D er rapportert som mindre med noen pasienter rapporterer tretthet, utmattelse, munntørrhet og søvnløshet.

Tilleggsinformasjon om Zyrtec-D

Zyrtec-D kan bli funnet på flere legemiddel og pharmacutical nettsteder samt butikker som CVS, Rite Aid og Sav-On. Zyrtec-D er laget av McNeil Consumer Healthcare, nå et datterselskap av helsevesenet giganten Johnson & Johnson, den største produsenten av over mot narkotika i verden.

Ernæringsmessige flytende dietter

Flytende dietter består av væsker bare - ingen regelmessige måltider. Mens noen flytende dietter har ernæringsmessig verdi, mange er blottet for den daglige anbefalte næringsstoffer. Som et resultat, bør de bare bli fulgt for en kort tid, og ideelt sett under nøye oppsyn av en lege.

Protein Shake Dietter

Protein shakes kommer i pulverform eller flytende form. Mens du kan ikke leve på protein vibrering for alltid, gir de mange viktige vitaminer og mineraler. De fleste er også lav i sukker og kalorier, og har svært lite fett. En flytende diett bestående av strengt protein shakes, hvis godt planlagt, gir Kosten med en måte å miste vekt raskt uten å føle fratatt.

Frukt og grønnsaker drikker

Den beste typen flytende diett er en basert på frisk frukt og grønnsaker - noe som kan oppnås med en juicing maskin. Gode ​​maskiner koster mellom $ 60 og $ 300, og tillater brukere å kondensere alt fra epler og bananer til brokkoli og gulrøtter. En juicing diett gir naturlig sukker, og gir Kosten energi og næringsstoffer. På den negative siden, folk som oppholder seg på juicing dietter i en lang periode ikke får den anbefalte dosen av protein.

Måltid-erstatning drinker

Ideen om å miste vekt via måltid-erstatning drinker ble popularisert i 1980 av bedrifter som Slim-Fast. Som protein drinker, disse måltid erstatninger tilbyr vitaminer, og inneholder lite fett og kalorier. De fleste måltid-erstatning planer består av to eller tre shakes om dagen, sammen med en faktisk lav-fett måltid. Men for mange mennesker som ønsker fortsatt på en flytende diett vil erstatte deres ensom måltid med en shake.

Sportsdrikker og juice

Sportsdrikker, juice og energidrikker er overfylte med sukker, og svært mangelfull i viktige næringsstoffer. En diett av sportsdrikke eller fruktjuice alene er ikke sunt - det er derfor noe flytende diett, inkludert disse typer drinker ville være best kombinert med sunnere drinker.

Mix og Match

Den nyeste trenden i flytende slanking innebærer å kombinere en rekke drinker, mange fra de foreslåtte kategoriene ovenfor, som en erstatning for måltider. For eksempel kan en dieter har et måltid-erstatning drikke til frokost, et par frukt og grønnsaker drikker rundt lunsj, og et protein eller måltid-erstatning drikke til middag og en etter-middag snack. Noen ganger vil folk på flytende dietter selv kaste i en sportsdrikk eller fruktsaft til dessert.

Low Calorie flytende dietter

Flytende dietter innebære å spise bare flytende høy protein drinker for en 12-ukers periode. Denne typen diett er anbefalt for de som er overvektige, og er upassende og til og med farlig å gjennomgå uten tilsyn av en lege. Det er anslått at du kan miste ca 03:57 pounds i løpet av hver uke med denne dietten. Den høye dosen av protein bidrar til å holde deg mett og energisk i denne perioden.

Dietten

Den lav-kalori flytende diett bør alltid gjøres med veiledning fra legen din. Det har vært kjent for å forårsake bivirkninger som hodepine, svimmelhet, muskelkramper og hjertebank, så det er viktig å ha støtte fra legen din. Den lav-kalori flytende diett er bare egnet for de som er overvektige.

Denne dietten har tre stadier. De første 12 ukene innebære høy-protein lav-kalori drikker. Disse inkluderer merker som Optifast og Slim Fast. Disse høy-protein drinker er konstruert til å brukes som måltid erstatninger, og de inneholder vitaminer og karbohydrater samt protein.

Protein er fordøyd saktere enn andre matvarer, og derfor hjelper deg til å føle deg mett lenger. Det balanserer også blodsukkernivået og hjelper deg å føle energi og sterk. Protein bistår i muskel utvinning og, når det tas innen en halv time etter trening, vil det hjelpe musklene til å reparere og utvikle raskere slik at flere intensive treningsøkter kan gjøres oftere på grunn av mindre utvinning tid. Alle disse fordelene ved en høy-protein inntak bidrar til å sikre at en person på flytende diett har næring han trenger.

Dietten består av å konsumere mellom 400 og 800 kalorier om dagen. For hver 3500 kalorier tapt, er ett pund skur. Det er anslått at du kan miste opptil fire pounds en uke fra denne dietten, når fulgt korrekt.

Reintegrere mat etter den raske

Etter å ha fullført 12 uker av den flytende diett med tilsyn av en lege, neste skritt er i ferd med å gjeninnføre sunn mat sakte i løpet av et par uker. Deretter, når en ny diett er satt på plass, er vedlikeholds det siste trinnet. Hele prosessen er utformet for å drastisk endre både kroppsvekt og livsstilsmønstre, og mosjon og sunt kosthold er essensielle deler av suksess når vanlig mat er reintegrert tilbake i kostholdet.

Når 12-ukers flytende diett perioden er over, kan du begynne å reintegrere frukt og grønnsaker i kostholdet ditt, etterfulgt av bønner, nøtter og korn og deretter hel-hvete produkter. Melk, egg og kjøtt er litt mer komplisert å fordøye og bør reintegrert når magen er fordøye komfortabelt. Tar en probiotiske supplement anbefales.

Flytende dietter for vekttap

Flytende dietter for vekttap


Hvis du trenger å gå ned i vekt så snart som mulig, er en flytende diett blant de raskeste arbeidende alternativer. Det er greit å være på en flytende diett for omtrent en uke. Lenger enn det, og du vil risikere å miste for mye vekt, eller underernæring. Det er viktig at du tar en multivitamin mens du er på en flytende diett, så du kan få viktige vitaminer og mineraler. Hvis du føler deg ør eller svak, spise fast føde så snart som mulig og kontakte legen din.

The Lemonade Diet

The Lemonade Diet, også kalt Master Cleanse Diet, er en flytende diett hvor bare en drink er tillatt: lemonade. Du kan bare drikke saft til en uke. Den oppskriften krever 60 gram friskt kildevann, 12 ss av organisk karakter B lønnesirup, 12 spiseskjeer nypresset sitronsaft, helst økologisk, og en halv teskje av Cayenne pepper. Bland grundig og drikke hele blandingen i løpet av dagen. Lag en ny gruppe hver morgen og fortsette i en uke. Du kan miste alt fra tre til 15 pounds i løpet av denne dietten.

Tre-dagers juice raskt

De tre-dagers juice raskt er en kortere, men like kraftig flytende diett som innebærer å drikke din favoritt fruktjuicer. For denne dietten, vil du trenger en juicer, eller å kjøpe fersk fruktjuice som ikke er fra konsentrat. Det er ingen standhaftige regler til en tre-dagers juice raskt, bortsett fra at du må drikke bare juice eller vann for varigheten av de tre dagene. Prøv å veksle frukt og grønnsaksjuice hele dagen, for å jevne ut blodsukkeret. Sukkerholdig fruktjuice, som eplejuice og appelsinjuice, for eksempel, ikke bør brukes hele dagen lang. Prøv å jevne sukker inntaket med mer velsmakende juice, som tomat, selleri og gulrot juice, som også inneholder en betydelig mengde sukker. Vann hver juice ned for enkel fordøyelsen og som en måte å få minst åtte glass vann om dagen. Du kan miste alt fra to til fem pounds mens på tre-dagers juice raskt.

High Protein flytende dietter

Den høye protein flytende diett er en intensiv rask, der tiden det eneste en person kan konsumere er vann og høy protein drinker eller vibrering. Grunnen protein er brukt er fordi det hjelper med å balansere blodsukkeret og støtte sunn muskelutvikling og restitusjon etter trening. Muscle forbedrer metabolic rate som hjelper deg å forbrenne fett hele dagen.

The Diet

Protein utgjør byggesteinene i kroppen, og er ansvarlig for den generelle helsen til kroppen, inkludert friske bein og muskelutvikling. Protein tar lengre tid å fordøye enn andre elementer i mat, og av denne grunn har det evnen til å balansere blodsukkernivået. Det reduserer behovet for å snack og bistår med muskel reparasjon og restitusjon etter trening.

Den flytende diett innebærer en 12-ukers periode med faste på høy protein, måltid erstatning drinker. I løpet av denne tiden, forbruker en person mellom 400 og 800 kalorier om dagen. Etter den første hurtigtoget er ferdig, er en reintegrering periode gjennomgått, der vanlig mat er gjeninnført tilbake i kostholdet på et svært sakte tempo. Når personen er å spise sunt, er det bare om å opprettholde denne dietten. En person kan miste mellom 2-4 pounds en uke på denne dietten.

Den flytende diett er egnet for de som er overvektige. Dette er ikke en diett for de som er bare bare overvektig. Du må gjennomgå denne dietten med tilsyn av en lege som bivirkninger kan omfatte svimmelhet, hodepine, muskelkramper og magesmerter. I noen tilfeller kan det føre til hjertebank og smerter i brystet. Tilsyn er nødvendig som denne dietten ikke er være for alle.

Protein drinker

Høy protein drikker som Optifast og Slim Fast kan brukes til flytende diett. De inneholder en balansert mengde av karbohydrater, proteiner, vitaminer og mineraler. De kommer i en rekke varianter, og er designet for å være lav kalori måltid erstatninger slik at de er trygge å bruke for flytende diett. De er tilgjengelig og billig, og kan kjøpes fra de fleste dagligvarebutikker og helsekostbutikker.

Andre høyt protein pulver kan også kjøpes, for eksempel Whey Protein Isolate pulver som brukes til å lage din egen protein drink hjemme. Siden disse ikke er spesielt utviklet for å støtte det høye protein flytende diett er det viktig å snakke med en medisinsk faglig om hvilken som er passende. Whey protein isolat er en enkel å fordøye protein laget av en komponent i kumelk og inneholder ikke gluten og egner seg for vegetarianere og de som er laktoseintolerante.

Flytende Vitaminer for Kids

Vitaminer er stoffer som barn trenger for kroppen sin til å fungere normalt. Barn som har vitaminmangel ofte lider hyppige sykdom, tretthet, manglende vekst, og lavt antall røde blodceller. Fordi barnas immunforsvar er fortsatt utvikling, de er mer sannsynlig enn voksne til å lide dårlig effekter fra vitaminmangel. Diett kosttilskudd kan bidra til å forhindre mangler.

Betydning

Barn trenger flytende vitaminer dersom kostholdet ikke gir et tilstrekkelig antall næringsstoffer, noe som er sannsynlig hvis deres dietter er tung på rask mat og bearbeidet mat. Vitaminer, slik som omega-3 fettsyrer gir støtte for nervesystemet, og funksjoner i hjernen. Barn trenger også vitamin C for å støtte immunfunksjon og utvikle vev i kroppen. Vitamin C gir også støtte for hjernens funksjon. Vitamin B bidrar til å støtte et barn stoffskifte, men hvis et barn har en diett som er høy i raffinert sukker eller karbohydrater, kan det utarme disse vitaminene. I tillegg til vitaminer, mineraler såsom jern er avgjørende for helsen til røde blodceller og næringsstoffer som for eksempel kalsium og magnesium er viktig for helsen av nerver, muskler og ben.

Grunner for Defiency

Basert på den amerikanske Chronicle, de fleste matvarer i USA, inkludert bearbeidede matvarer, kan være genmodifisert. Under behandlingen, er non-food tilsetningsstoffer innlemmet i mat, som kan hindre opptak av næringsstoffer og hindre barn fra å få de vitaminene de trenger.

Betraktninger

Siden barn kan være kresen med hva de spiser, noen ganger er det lettere å velge en flytende versjon av vitamintilskudd i stedet for piller eller tyggetabletter. Flytende former for vitaminer kan komme i forskjellige smaker. Hvis barnet ditt unngår å ta noen vitaminer, kan smakløs flytende vitaminer for barn blandes i mat eller drikkevarer.

Fordeler

Barnas fordøyelseskanalen er godt rustet til å absorbere væske kosttilskudd flere enn de i en kapsel eller tablett. I henhold til legens Desk Reference, er mindre enn 20 prosent av en pille vitamin absorbert, mens legemet er i stand til å absorbere omtrent 98 prosent av et flytende vitamin inn i kroppen. Flytende vitaminer er vanligvis absorberes av kroppen helt, noe som skjer i løpet av minutter etter inntak av supplement. Pille form kosttilskudd generelt ta flere timer for kroppen å behandle, og de er ikke absorberes helt. Flytende vitaminer for barn kan også inneholde ekstra antioksidanter til å bekjempe infeksjoner, som ikke er tilgjengelig i de fleste pille eller tablett vitaminer.

Priser og Skjemaer

Noen vitaminer kommet i en vanlig flytende form som kan måles ut og tatt av teskje eller sammen med en mat dropper. Andre flytende vitamin alternativene inkluderer drinker, klem pakker, og drikke blande packets.The prisen på flytende vitaminer varierer fra $ 10 til $ 40, avhengig av merke, hvor mye, og målrettet aldersgruppe.

Utvalg og priser

Barn som begynner å spise fast føde etter seks måneder er anbefalt å begynne å ta vitaminer rundt ett til to år, i henhold til online barnelege Dr. William Sears, eller hvis anbefalt av en lege. Dosering av vitaminer varierer per barn avhengig av deres vekt og alder, og er angitt på produsentens emballasje.

Advarsel

Det er viktig å gi barnet riktig dosering for å unngå vitamin toksisitet, noe som kan føre til kvalme, hodepine, tretthet, problemer med appetitt, svimmelhet, tørr hud, leddsmerter og andre helseproblemer.

Hvordan å miste vekt på en flytende diett

Å miste vekt kan være utfordrende. For noen mennesker, er det bedre å gå ned i vekt på en flytende diett enten på grunn av en kommende operasjon eller en ekstremt lav metabolisme. Husk å konsultere lege før du begynner på et nytt vekttap regiment.

Hvordan å miste vekt på en flytende diett

•  Besøk en bariatrics lege. En bariatrics lege kan anbefale riktig væske kosthold og foreskrive kosttilskudd eller appetittdempende midler for å hjelpe den nye kosten sammen.

Velg en flytende diett som gir alle dine daglige næringsstoffer. Du kan ikke bruke måltid erstatninger som en flytende diett. Du må kjøpe et produkt spesielt utviklet for å erstatte all fast føde.

Kjøp din flytende diett drikker online. Dette er alltid mye billigere enn å kjøpe dem fra bariatrics kontoret.

Ta flytende diett drikker nøyaktig som anvist. Skimping på flytende diett kan være farlig.

Stopp flytende diett når du er rettet til. Bor på en flytende diett for lenge kan negativt påvirke stoffskiftet.

Medisinsk-Godkjent Flytende Vekttap Diet

Diet klinikker gi medisinsk-godkjent flytende vekttap dietter. Du forbruker 1000 til 1500 kalorier om dagen på disse diettene og kjøpe spesialpakket for måltider som er pre-porsjon til mengden kalorier du spiser til hvert måltid. Disse planene omfatter måltid erstatning drinker, protein barer og supper. Du opplever raske vekttap. Vekt-tap plan omfatter atferd modifikasjon og gir mosjon anbefalinger for klienter. Disse programmene er dyrt, koster tusenvis av dollar.

Screen Helse

Få vist ved klinikken tilby medisinsk-godkjent flytende vekttap diett. Helsepersonell sjekk din kroppsmasseindeks, eller BMI. Dette nummeret beregner din høyde i forhold til vekt. En BMI på 25 eller lavere regnes som et normalt nivå. Tall høyere enn 25 betyr at du er overvektig og tall høyere enn 30 betyr at du er overvektig. En høy BMI øker risikoen for å utvikle helseproblemer som hjertesykdom, høyt kolesterol og høyt blodtrykk. Programmer som OPTIFAST behandle mennesker med BMI høyere enn 25. Den foreløpige undersøkelsen inkluderer laboratorietester for å få et helhetlig perspektiv på eventuelle helsemessige forhold du har før du starter en flytende diett.

Utdanne deg selv

Les materialer levert av vekttap klinikken. Dette undervisningsmateriell skisserer hva du bør forvente av din tilpassede måltider. Du lærer om de fordeler og risiko ved bruk av flytende dietter for vekttap. Helsepersonell gi en mappe med informasjon du trenger å vite før du godtar en flytende diett, til en spise tidsplan bruke under dietten og verktøy som trengs for å opprettholde vekttap etter du er ferdig med flytende diett. Du vet hva du skal spise og til hvilken tid på dagen for å spise den.

Gå til Møter

Gå til møtene som tilbys av et vekttap klinikk. Dra nytte av rådgivning økter med leger, registrerte dietitians og livsstil rådgivere. De overvåker helsen din i løpet av flytende diett. Delta på små gruppediskusjoner. Disse små grupper fungere som motivasjon for medlemmene til å forbli på sitt vekttap reisen. Disse gruppene omfatter folk som har opprettholdt sitt vekttap ved hjelp av flytende vekttap dietter. Vekttap klinikker tilbyr en rekke tjenester for å hjelpe deg å bli et vekttap suksesshistorie. Se din personlige lege selv om du ser en lege på vekttap klinikken.

Følg Exercise Plan

Følg den tilpassede aktivitetsplan. Helsevesenet team på vekttap klinikken skaper en øvelse plan basert på din kondisjon. Mengden av trening kan være så enkelt som å gå et par minutter om dagen. Du lærer hvordan å innlemme øvelse i ditt daglige liv, til en nødvendighet holde opprettholde vekttap og leve et sunt og aktivt liv. Du kan ha et oppfølgingsbesøk etter at du fullføre programmet så se om du har gjort en myk overgang til et sunt liv.