Digidexo.com

prikking i venstre overarm

Hva er årsakene til Prikking i venstre arm?

Hva er årsakene til Prikking i venstre arm?


Når det oppstår prikking i armen din, enten det er venstre eller høyre arm, kan det være grunn til parestesi, noe som betyr at du opplever unormale følelser i huden, for eksempel prikking eller svie og kløe. Parestesi er generelt resultatet av perifer nerveskade.

Nevrologisk System

The Mayo Clinic forklarer at nerveskader kan forårsake perifer neuropati, signalisert av prikking og nummenhet. Nerveskade kan være et resultat av infeksjon, skade, eksponering for giftstoffer og metabolske problemer. Diabetikere ofte lider av nerveskader.

Betraktninger

Kribling i armen kan være forårsaket av en subluxated første ribbe, som er referert til som torakal utløps et syndrom. Når dette skjer, kan det nerve og arterie i halsen bli klemt, forårsaker diffuse kribling i stedet prikking i en bestemt del av armen, ifølge Chriopractic-help.com. Dette er beskrevet som en dermatomal mønster.

Eksempel

Et eksempel på dermatomal mønsteret er når du føler prikking i overarmen på siden og kanskje også i nedre arm. Dette kalles C5 dermatome og kan føre til svake biceps og deltoid muskler samt tennisalbue hvis den ikke behandles.

Neck Nerver

En irritert hals nerve fører til at huden din til å bli veldig følsom. Til slutt armen kan bli nummen.

Leddene

Leddene i halsen må flytte for å holde seg friske. Hvis noe skjer som fikser disse leddene, og de er ikke lenger bevegelig, sulter dette brusk av næringsstoffer og oksygen og giftige avfallsstoffer bygge opp. Avfallsprodukter irritere nerve i nakken, noe som fører arm kribling.

Leddgikt eller skiveutglidning

Hvis du har leddgikt og endringer forekommer i underarmen som følge av denne tilstanden, kan dette resultere i smerter i armen samt kribling. Prikking i venstre eller høyre arm kan også være et resultat av en skiveutglidning i ryggen.

Hva gjør Prikking i venstre arm Mean?

Hva gjør Prikking i venstre arm Mean?


Arm kribling, også kjent som parestesi, resultater fra dysfunksjonelle drift av nerver i venstre arm. Ofte, folk misdiagnose dette symptomet som noe å bli ignorert.

Stroke

Den kriblende i venstre arm kan indikere et slag symptom. Se etter tegn på alvorlig hodepine, vanskeligheter med å tale, visuell forvrengning og dårlig koordinering.

Heart Attack

Hvis du opplever prikking i venstre arm ledsaget av tetthet i brystet og stiv kjeve smerter, ring 9-1-1. Dette er hjerteinfarkt symptomer.

Carpal Tunnel Syndrome

Hvis ditt yrke inkluderer utstrakt bruk av fingre og hender, kan den kriblende følelse i armen være forårsaket av blokkert sirkulasjon på grunn av en klemt nerve i håndleddet, en tilstand som kalles Carpal Tunnel Syndrome. Kontorarbeidere, mekanikere eller musikere som grep gjenstander stadig vanligvis opplever Carpal Tunnel Syndrome.

Blodsirkulasjonen

Stramme klær, smykker og feil sovestilling kan innsnevre blodstrømmen. Folk også beskrive slike symptomer i eufemismer som "armen min sover." Ubehagelig sove eller vanskelige soveposisjoner føre denne armen kriblende følelse.

Andre

Prikking i venstre arm skje hvis du lider av og hva slags vascular problem, som constricts blodsirkulasjonen. Personer som lider av diabetes, muskel sklerose og migrene opplever også prikking.

Advarsel

Ikke overse den kriblende følelse i venstre arm, og sørg for å ta kontakt med 9-1-1 for hjerneslag og hjerteinfarkt symptomer.

Forskjellen mellom blodtrykk i høyre arm Vs. Venstre Arm

Som hjertet pumper, sender det blod gjennom kroppen din, legge press på veggene i blodårene, spesielt blodårene dine. Blodtrykket er måling av styrken av blod gjennom fartøy. Hvis du er frisk, pumper hjertet ditt blod til alle kroppens celler uten å forårsake unødig stress på fartøyene. Blodtrykket måles vanligvis i enten høyre øvre eller venstre overarm. En normal blodtrykket er typisk mindre enn 120/80 mmHg (millimeter kvikksølv).

Forstå Numbers

Systolisk blodtrykk måler trykket når hjertet kontrakter, propelling blodet gjennom sirkulasjonssystemet. Dette er den øverste, høyere nummer i blodtrykksmåling. Diastolisk blodtrykk måler trykket som hjertet slapper av, representert ved bunnen, lavere tall. Blodtrykket svinger hver dag for en rekke årsaker: tid på dagen, aktivitetsnivå, stress, alder og fysisk form, blant andre, men konsekvent høyt blodtrykk (hypertensjon) krever endringer i livsstil og / eller medisiner til lavere trykk og stoppe blodårer fra å bli skadet.

Trykkforskjell mellom Arms

Det er en normal variasjon i inter-arm blodtrykk, eller trykket mellom høyre og venstre armer. Vanligvis er det mindre enn 10 mmHg og, ifølge American Heart Association, bør du snakke med legen din dersom forskjellen er gjennomgående større. Dette kan være en indikator på en underliggende tilstand som for eksempel koronarsykdom (CAD), innsnevring av arteriene som forsyner blod til hjertet, eller perifer vaskulær sykdom (PVD), innsnevring av andre blodårer som ikke fører blod direkte til hjertet .

Hvilke armen for å måle?

Fordi det er en trykkforskjell mellom armene, måling av begge armer i utgangspunktet er viktig for å hindre en feildiagnose av hypertensjon. Deretter, i henhold til American Heart Association, armen med høyere blodtrykk bør brukes til å avgjøre om du har høyt blodtrykk. Når overvåking hypertensjon, legen din vil sannsynligvis også bruke armen med høyere blodtrykk å veilede beslutninger. Når overvåking blodtrykket hjemme, bør du også bruke armen med høyere lesing.

PVD og CAD

I en 2007 japansk studie av 386 pasienter med mistanke om CAD, ble 63 prosent av de med inter-arm blodtrykksforskjeller funnet å ha sykdommen. En 1991 studie ved Johns Hopkins Medical Institutions fant at en signifikant forskjell i inter-arm blodtrykk er oftere symptomatisk for PVD. Studien fant en større "forekomst og omfang" av forskjell i høyre og venstre arm blodtrykk med PVD enn med CAD. Interessant, fant studien at verken arm konsekvent hadde høyere trykk.

Risikofaktorer

Mens inter-arm blodtrykk kan være en indikator på en underliggende sirkulasjons tilstand, det er andre risikofaktorer som kan indikere enten PAD og CAD. Disse inkluderer røyking, høyt kolesterol, fedme, diabetes, høyt blodtrykk og en stillesittende livsstil. Røykeslutt, kontrollere diabetes og høyt blodtrykk, spise et sunt kosthold og trener hjelp forebygging av sykdommer.

Sikkerhet for Tuberkulose Testing

Tilstedeværelsen av tuberkulose spor tilbake til 2400 f.Kr. i egyptiske mumier. TB, en forkortelse for tuberkulose, som en gang var nummer 1 dødsårsaken i USA.

Sikkerhetsbekymringer

Ifølge vaccinetruth.org, Centers for Disease Control sier at TB hudtest er trygt for folk i alle aldre, også barn og gravide kvinner.

Fakta

En tuberkulose test, også kjent som Mantoux hudtest, avgjør om en person er smittet med tuberkulosebakterien. TB vaksine inneholder en liten mengde døde renset TB som injiseres rett under det øverste laget av huden, vanligvis på venstre overarm.

Identifikasjon

TB er en luft-borne bakterier. Når den er inhalert i lungene, hindrer immunsystemet bakteriene sprer seg gjennom kroppen og forblir i lungene som en latent infeksjon (LTBI) uten symptomer.

Smittsom Stage

Når immunsystemet svekkes, sprer bakterien gjennom blodstrømmen i hele kroppen og blir smittsom.

Oppsummering

En TB test starter med et besøk til en lege, klinikk eller helsestasjon. Neste er en medisinsk historie spørreskjema, deretter en drittsekk på armen. Tre dager senere, er området kontrolleres for ekstrem rødhet eller inflammasjon, som kan signalisere eksponering mot tuberkulose. Hvis ingen tegn er tydelig, er alt vel.

Hvordan sjekke blodtrykk

Hvordan sjekke blodtrykk


Blodtrykks maskiner er populære akkurat nå. Men å ta trykket manuelt med en enkel mansjett og stetoskop vil gjengi en nøyaktig lesing. Bare følg disse trinnene.

Hvordan sjekke blodtrykk

•  Kjøp en blodtrykksmansjett som legen bruker. Det brytes rundt armen din og har en pumpe. Du finner disse i apotek eller narkotika butikker. De kommer i små, voksne, store og ekstra store størrelser.

Kjøp et stetoskop. De dyrere modellene vil levere klarere lyd.

•  Pakk mansjetten rundt armen litt over det press på underarmen. Plasser stetoskop på bretten av underarmen og pumpe mansjetten opp til 160. metallvedlegg på siden av pumpen gjør det mulig å blåse opp og tømme mansjetten.

Hør for systolisk og diastolisk tall. Du vil høre to forskjellige lyder med stetoskopet som du sakte tømme mansjetten. Den første lyden vil være sterk og den andre lyden lysere. Ved starten av hver ny lyd, se på avlesningen på mansjetten til å vise tallene med den første og sterkere lyd som representerer den øverste systolisk nummeret og det andre og mykere lyd som representerer det diastoliske nummer.

Gjenta blodtrykksmåling. Resultatene vil variere fra arm til arm. Ideell blodtrykk er 120/80. Du bør ta tre eller fire målinger og gjennomsnittet resultatene.

Hint

 • Kontakt lege dersom du opplever brystsmerter, kortpustethet, nummenhet, prikking i venstre arm eller utydelig tale. Dette kan være tegn på en alvorlig hjertelidelse.

Hvordan Monter en elliptisk maskin

Kjøpe en elliptisk maskin på nettet betyr at det vil bli levert i en boks. Boksen er komplett med instruksjoner, deler, muttere, bolter, skiver og sekskantnøkler. Med mindre du betaler ekstra for å ha noen sette opp elliptisk maskin, det er deg og boksen full av deler. Ikke montere elliptiske i ett rom, sier stuen, tenker du kommer til å flytte den til selve rommet du ønsker å bruke. Boksen maskinen kommer i er veldig tungt og sjansene elliptiske vil passe gjennom dører når ferdig montert er slank.

Hvordan Monter en elliptisk maskin

Flytt levering boksen til rommet du skal bruke. Noen maskiner kan veie opp til 160 pounds når ferdig montert, og løfting og flytting av maskinen kan bli for mye for en person. Sjekk for å se alle deler er inkludert og ikke skadet. Sjekk for å se at du har alle muttere og bolter, og at de er riktig størrelse. Hvis det er noen uoverensstemmelse dette er tiden for å fikse det og få deler mangler eller reparert.

Finn foran og bak. Juster hullene med rammen og skru på plass.

Grip ledningsnett, som er på undersiden av maskinen, og på innsiden av stående kontakt og feste til enden av ledningen, og tie i selen. Trekk ledningen gjennom toppen av selen. Sett den nederste enden i oppreist kontakten, og fest på plass med skruene som følger med.

Smør aksel og skyver det gjennom en åpning i midten av stenderen. Fest kroppen ben på endene av akselen og fest på plass med skruene som følger med.

Se på innsiden av høyre overarm for ledninger og koble til ledningsnett og mate inn i konsollen. Sett på høyre overarm til det tilsvarende organ ben og feste på plass. Gjenta denne prosessen for venstre overarm.

6. Sett de gjenværende ledninger som instruert til undersiden av konsollenheten og deretter plassere på toppen av stenderen og sikre på plass med en skrue tilgjengelig.

Fest kosmetiske stykker som forutsatt. Test alltid elliptiske før bruk for å kontrollere alle delene er på plass, og ingenting mangler. Den type maskin du har kjøpt avgjør hvor lang tid det tar å montere.

Slik bruker du en manuell Blood Pressure Monitor

Høyt blodtrykk er vanlig blant voksne i alle aldre. Mange velger å overvåke blodtrykket i den komforten av deres egne hjem med en manuell blodtrykksmåler.

Slik bruker du en manuell Blood Pressure Monitor

Fjern eventuelt sammentrekkende klær fra din venstre overarm.

Sitt rett opp i en stol med føttene hviler flatt på gulvet. Ikke kryss bena.

Løsne blodtrykksmansjett og skyv venstre arm gjennom det før det er plassert ca 1/2 cm over albuen. Sikre mansjetten i denne stilling med lukkeanordningen. Sørg for at mansjetten ikke strammer ved å sjekke for å se om du kan skyve pekefingeren mellom mansjetten og armen.

Hvil venstre underarm på en nærliggende bord slik at mansjetten er omtrent samme høyde som hjertet. Håndflaten skal vende oppover. Hvile i denne stillingen i 5 til 10 minutter.

Blås opp mansjetten ved raskt å pumpe inflasjons pære til 30 til 40 mmHg høyere enn vanlig systoliske trykket. Hvis du er usikker på din normale systoliske trykket, blåse opp mansjetten til ca 180mmHg.

Når du har korrekt trykk, sakte slipper inflasjon pære. Se i displayet som tallene begynner å avta. Når de kommer til en pause, vil du ha din nåværende blodtrykksmåling.

Hint

 • Følg legens anbefalinger om hvor ofte for å sjekke blodtrykket. Hold en logg over blodtrykket ved å registrere dato og opplesninger for systolisk og diastolisk trykk.
 • Unngå røyking, spise og trene i minst en halv time før du tar blodtrykket for å sikre nøyaktige resultater. Ikke bruk mobiltelefoner i nærheten av skjermen. De kan føre til at enheten mislykkes.

Hvordan Screen for Hypertension

Hvordan Screen for Hypertension


Hypertensjon eller høyt blodtrykk, er en risikofaktor for fremtidig hjertesykdom. Selv om ikke hver person med høyt blodtrykk vil utvikle hjerte problemer, de med høyt blodtrykk har større risiko. Hypertensjon kan behandles med endringer og / eller medisinering livsstil, slik at leger ofte screene pasienter for hypertensjon under konsultasjonen. Du kan også skjerme deg for hypertensjon hjemme ved hjelp av en over-the-counter digital blodtrykksmansjett. Merk at hvis du tror du har eller står i fare for hypertensjon at du alltid bør diskutere saken med legen din.

Hvordan Screen for Hypertension

•  Sitt i et stille sted der du ikke vil bli forstyrret. Puste normalt, og holde begge føttene hviler på gulvet. Opprettholde denne posisjonen i fem minutter før du fortsetter.

Sett din venstre underarm på et bord eller annet flatt underlag foran deg med håndflaten på venstre hånd vendt mot taket. Hvis du er iført en langermet skjorte, rulle opp ermet til flere inches over albuen. Ideelt ermet bør ikke være mellom huden og blodtrykket cuff.

•  Plasser mansjetten på venstre overarm, å følge instruksjonene i pakken for å sikre at mansjetten er riktig plassert. Mansjetten skal ikke klemme armen ubehagelig, men det bør være godt festet slik at den ikke faller ut av sted.

Blås opp mansjetten ved å trykke på "Start"-knappen på blodtrykksmåleren. Du må kanskje sette på automatisk inflasjon grense. Hvis ja, er 170 en god innstilling til å begynne med hvis du ikke allerede har en idé om blodtrykket ditt. Hvis det ikke er inflasjon innstilling, blåse opp mansjetten til måleravles 160 eller 170 mm Hg.

Slipp "Start"-knappen og se på måleren. Tallet på skjermen bør begynne langsomt avtagende til lesing er fullført, noe som medførte at mansjetten vil automatisk tømmes.

Kontroller skjermen og registrere resultatene i den bærbare PCen. Inkluder datoen og klokkeslettet du tok lesing, samt pulsen din hvis blodtrykksmåleren målt det. Jo større antall er din systolisk blodtrykk, som er trykket av blod mot blod fartøy vegger under et hjerteslag; og mindre antall er din diastoliske trykket, eller trykket i blodårene mellom pulsslagene.

Gjenta denne prosessen hver dag i en uke. Hvis du konsekvent har blodtrykket opplesninger over 140 systolisk eller over 90 diastolisk, eller begge deler, snakke med en lege. Dette kan tyde på at du har høyt blodtrykk.

Hint

 • Å være under følelsesmessig stress eller har nylig utøves kan påvirke blodtrykket.
 • Blodtrykket kan også variere i løpet av dagen. For mest nøyaktig avlesning, sjekke blodtrykket på samme tid hver dag under screening periode og velge et tidspunkt hvor du er vanligvis avslappet.
 • En enkelt høyt blodtrykk lesing sannsynligvis ikke indikerer hypertensjon, men sjekk med en lege for å være på den sikre siden.
 • Alltid se lisensiert helsepersonell hvis du tror du kan ha høyt blodtrykk. Selv om du ønsker å prøve diett og trening for å behandle høyt blodtrykk heller enn å ty til medisiner først, trenger helsepersonell å screene for andre underliggende sykdommer som kan være ansvarlig for forhøyet blodtrykk. I tillegg, kan meget høyt blodtrykk trenger å bli kontrollert med medisiner.

Hvordan bli kvitt fettet i øvre del av ryggen

Hvordan bli kvitt fettet i øvre del av ryggen


Øvre rygg fett kan føre til stygge buler og rygger langs en kvinnes bra linje. Menn liker å redusere rygg fett for å fremheve sin latissimus dorsi muskel, også kjent som lats eller vinger. Spot reduksjon, eller å bli kvitt fett på ett bestemt område av kroppen din, er ikke mulig. Truestarhealth.com sier at bare trener en kroppsdel ​​i håp om å redusere lokal fett er urealistisk. Du må trene hele kroppen, slik at du reduserer samlede kroppsfett, inkludert fett i dine problemområder.

Hvordan bli kvitt fettet i øvre del av ryggen

•  Bytt ut tre standard måltider på dagen med fem-for seks mindre, sunnere måltider. Konsumere et måltid hver tredje time, slik at stoffskiftet hele tiden må jobbe for å behandle mat. Hyppig spising holder cravings og sult i sjakk.

Spis sunn mat og bli kvitt noen behandlet, stekt, sukkerholdig eller fetende mat. Gjør magre proteiner, komplekse karbohydrater, fiber og umettet fett hovedinnholdet i kostholdet ditt. Spis matvarer som grønnsaker, frukt, kylling, kalkun, hel-hvete brød, olivenolje, rå nøtter, brun ris, bønner og belgfrukter. Unngå kalorier fra alkohol og blir til vann din viktigste drikke av valget, ettersom det holder fordøyelsen sunt, spyler ut giftstoffer, hindrer oppblåsthet og fyller deg opp.

Utfør kardiovaskulær trening for å øke metabolske brenne. Gå, jogge, sykle, svømme eller trene på en trapp-klatring eller elliptisk maskin. Hold kjedsomhet i sjakk ved å inkludere ulike typer trening som aerobic klasser eller trening DVDer. Trening tre dager i uken i opp til 45 minutter per dag.

Legg styrke øvelser til treningen. Styrketrening bryter ned musklene til å reparere og restaurere dem, og bruker opp mye energi. Din hviler metabolic rate vil øke, noe som resulterer i fettforbrenning. Trene alle deler av kroppen din annenhver dag, slik at musklene har god tid til å gjenopprette seg i mellom treningsøktene.

Target øvre del av ryggen med toning øvelser slik at når fettet er redusert, vil stram, tonet muskel vise. Følgende øvelser målrette musklene i ryggen.

Bent-over rader: Plasser din høyre kne og høyre hånd på en benk slik at du er i en bøyd-over posisjon. Hold en manual i din strukket venstre arm med håndflaten vendt innover. Pust inn og trekk dumbbell mot din brystkasse, bringe din venstre overarm parallelt med gulvet. Pust ut på treningen og senke dumbbell tilbake til startposisjon. Gjenta øvelsen og fullføre så mange reps som din kondisjon gjør før du slår armene.

Utfør omvendt fly øvelsen med manualer. Sitt på gulvet med knærne bøyd og len overkroppen frem slik at ryggen er litt bøyd. Hold en manual i hver hånd og strekke armene ut til sidene. Innhalere som du løfter armene parallelt med gulvet slik at albuene og skuldrene er i samme høyde. Pust ut og senk vektene tilbake til startposisjon. Gjenta så mange sett og repetisjoner som din kondisjon tillater.

Få nok søvn om natten slik at du har tilstrekkelig energi til neste treningsøkt, og vil ikke føle seg trøtt. Sleepfoundation.org anbefaler hvor som helst 7-9 timer per natt.

Hvordan Test for Binocular Vision

For å se en 3-D film på riktig måte, må du ha binokulært syn. Binokulært syn oppstår når begge øynene jobber sammen, på samme tid, hver signaliserer til hjernen hva de ser. Hvis du ikke har binokulært syn, 3-D-filmer vil ikke "pop" for deg. I stedet vil du se bare en vanlig film eller bilde, til tross for at du er iført 3D-briller. Testing for binokulært syn er alt som er nødvendig for å unngå dette problemet.

Hvordan Test for Binocular Vision

Tegn en sirkel omtrent på størrelse med en fjerdedel på et stykke papir. Sørg for at det er mørkt nok til å bli sett enkelt. Ved hjelp av gule blekket er ikke anbefalt. I stedet velger svart, blå, lilla eller rødt blekk.

Tack eller teip stykke papir på veggen. Plasser papiret slik at sirkelen du tegnet er øyehøyde til deg.

Step tilbake ca 2 meter fra veggen. Fokus på prikken på papiret i noen sekunder.

Løft tommelen eller en finger foran nesen din mens du fortsetter å fokusere på prikken på veggen. Plasser tommelen eller fingeren, slik at det er ca 1 eller 2 inches foran nesen din, ikke direkte på tuppen av nesen. Mens fokus på dot, vil en person med binokulært syn se to tommelen rammer inn prikk på veggen - en tommel på venstre side, og en på høyre.

Endre ditt fokus nå, slik at du fokuserer på tommelen. Mens fokus syn på tommelen, vil en person med binokulært syn se to prikker rammer inn tommelen - en prikk på venstre side og en på høyre.

Definer Congestion

Definer Congestion


Det er vanskelig for en person til å føle seg vel når de ikke kan puste riktig, eller har så mye væske i kroppen at flytting er ubehagelig. Hvis noen går til legen og klager de føler denne måten, legen godt kan fortelle dem hva de opplever er lunger. Hva betyr dette, og er lunger behandles?

Definisjon

Congestion oftest refererer til en opphoping av væske i lungene og sinus områder. Opphoping av væske kan legge press på vev i disse områdene. Generelt, dette gjør det vanskeligere å puste. Du kan oppleve en rennende nese, hoste, kløe eller rennende øyne i forbindelse med lunger.

Congestion mindre vanlig refererer til en opphoping av blod eller annen væske i kroppens vev. Congestion av denne definisjonen ikke nødvendigvis resultere i lunger co-symptomer som rennende øyne, men avhengig av årsaken til lunger, smerte eller en kriblende følelse kan forekomme.

Årsaker

Den mest utbredte årsaken til lunger som er knyttet til nasal og lunge lunger er infeksjon (f.eks forkjølelse). Allergisk reaksjon kan også resultere i lunger, spesielt hvis allergenet er inhalert. Lunger som oppstår med høysnue er et eksempel på dette.

Årsakene til ikke-sinus og lunge lunger oftest er knyttet til noen form for fysisk innvirkning på kroppen. For eksempel når leger gjør operasjoner, kan de klemme en vene eller arterie, som holder blodet i å forlate et område av kroppen som det normalt gjør. Sitter på foten er et annet eksempel på aktivt forårsaker lunger, siden vekten av kroppen din stopper blodet fra å komme til foten. Traumer kan også føre til overbelastning.

Behandling - Åndedretts

Decongestants krympe blodårene i det berørte kroppsvev, men de bør ikke brukes i mer enn noen få dager. Allergi medisiner eller terapi kan også hjelpe hvis lunger ikke er forårsaket av et virus. Prøv å sitte oppreist, kan du bruke en luftfukter og prøve en saltvann nesespray.

Behandling - Non-respiratorisk

Det er mange behandlinger for ikke-luftveisinnsnevring fordi så mange faktorer kan føre til blod og væske til å bygge opp i vevet. Under operasjonen, kan lunger bli løst så snart som lege lanserer en klemme. Leger må kanskje sette i stenter for å holde blodårene åpne og lindre lunger. Gravide kvinner kan avlaste vann lunger i føttene ved å levere barnet, holde føttene hevet og unngå lange perioder med sittende.

Advarsel

Hvis din lunger er så ille du føler svak fra ikke får nok oksygen, eller hvis det er ledsaget av smerter, gå til legevakten umiddelbart. Hvis smertene eller prikking i venstre arm, eller hvis den ene siden av kroppen føles veldig svak, disse er sanne medisinsk nødhjelp, som de foreslår lunger kan forårsake et hjerteinfarkt eller hjerneslag.

Bodybugg Instruksjoner

Bodybugg Instruksjoner


Hvis du har sett TV-showet "The Biggest Loser", dere har sikkert sett den Bodybugg. Showets deltakere bære enheten som de streber etter å møte deres vekt-tap mål. Selv om du ikke er på TV, kan du bære en Bodybugg å hjelpe deg å oppnå ønsket vekt. Den Bodybugg kan holde styr på hvor mange kalorier du forbrenner hver dag. Å faktisk gå ned i vekt, men du trenger å gjøre mer enn bare å bære denne trenings mekanisme; du trenger for å følge Bodybugg programmet.

Bruksanvisning

Plugg din Bodybugg inn i datamaskinen din med en USB-ledningen. Lad Bodybugg batteri til enhetens batterilampen blinker grønt. Kontroller at datamaskinen er slått på mens du lader enheten. Forvent det fulladede batteriet til å vare fem til syv dager.

Besøk Bodybugg.com nettsted for å opprette kontoen din (se Ressurser). Sett opp din Bodybugg programmet ved å svare på spørsmål om vekt, kosthold og treningsnivå. Skriv inn din vekt-tap mål. La online programmet utvikle en vekt-tap programmet og tidsramme for deg.

Plasser Bodybugg armbåndet på venstre overarm. Plasser Bodybugg enhet på triceps. Kontroller at enhetens sensorer berører huden din. Ha på Bodybugg hele dagen. Bruk den mens du trener, jobbe og sove. Ikke ha enheten når du er dusjing eller bading.

Forvent å motta en samtale fra en Bodybugg coach. Sett opp en gratis coaching session med henne. Sørg for at du sette av ca 30 minutter for økten. Ha på Bodybugg og la det samle data i minst en uke før coaching session.

Logg maten du spiser hver dag. Skriv ned hvilke typer og mengder av mat du spiser. Skriv inn denne informasjonen i din online program hver kveld. Være så nøyaktig som mulig når du taster inn maten.

Fest Bodybugg til datamaskinen via USB-ledningen. Laste opp data enheten har samlet inn hver dag. Gjennomgå antall kalorier du har forbrent og forbrukes. Se om du er på vei til å møte din vekt-tap mål.

Skriv ned eventuelle spørsmål eller bekymringer du har om din Bodybugg i forkant av coaching session. Snakk med treneren din om disse spørsmålene. La coach ta deg gjennom den elektroniske programmet slik at du bedre kan forstå det. Snakk med treneren om noen ernæring eller trening råd.

Bruk din Bodybugg hver dag for å få mest mulig ut av programmet. Kjøp en Bodybugg digitalt display klokke hvis du ønsker å se hvor mange kalorier du brenner i sanntid. Fortsett å vurdere fremgang på online program.

Hvordan bruke en BP Cuff

Hvordan bruke en BP Cuff


Overvåking blodtrykk er en viktig del av den generelle helsen. For de med en personlig eller familiehistorie med høyt blodtrykk eller hypertensjon, bor på toppen av disse målingene kan hjelpe deg å vite når du skal varsle legen din om mulige helseproblemer. En av de mest populære hjelp av overvåking av blodtrykket er mansjetten. Blodtrykk mansjetter gå rundt armen og har et lag med gummi på innsiden som fyller med luft og deretter klemmer armen.

Bruksanvisning

Bruke Cuff manuelt

•  Sett deg komfortabelt med ryggen støttet. Ikke krysse bena eller ankler, da dette kan hemme blodgjennomstrømningen og gi en unøyaktig lesing.

Plasser din venstre arm på et bord som er på samme høyde som hjertet.

Fest mansjetten rundt venstre overarm. Det bør være tettsittende og likevel løs nok til å sette en finger under mansjetten. Bunnen av mansjetten skal være en tomme over albuen krøll.

Plasser stetoskopet i ørene og sette disken på den indre press på albuen.

raskt å pumpe luft inn i mansjetten ved å klemme gummipære. Hvis du blåse det for sakte, vil lesingen ikke være nøyaktig.

Løsne ventilen litt og fjerne litt luft fra mansjetten. Den ideelle hastigheten som å gjøre dette på er 2mm til 3mm per sekund. Løsne ventilen for mye vil gi en unøyaktig lesing.

Lytt til stetoskopet nøye. Du kan sjekke blodtrykket ved å lese pekeren på urskiven. Dette nummeret vil være systoliske trykket. Du vil begynne å høre hjerteslagene som luften går ut av mansjetten.

luften ut av mansjetten videre, mens du lytter til din hjerterytme. Etter hvert vil du slutte å høre hjerteslagene. På dette punktet kontrollere lese på urskiven. Tallet her er din diastoliske trykket.

Spill blodtrykket, med det systoliske trykket over diastoliske trykket.

Vent to til tre minutter før du gjentar prosessen hvis du ønsker å dobbeltsjekke lesingen.

Bruke Cuff Digitally

Sett deg komfortabelt med ryggen støttet. Ikke krysse bena eller ankler, da dette kan hemme blodgjennomstrømningen og gi en unøyaktig lesing.

Plasser venstrearmen på et bord som er på samme høyde som hjertet.

Fest mansjetten rundt venstre overarm. Det bør være tettsittende og likevel løs nok til å sette en finger under mansjetten. Bunnen av mansjetten skal være en tomme over albuen krøll.

Start blodtrykk maskinen. Du vil føle mansjetten begynner å blåse.

Les blodtrykket tall på den elektroniske skjermen og spille dem inn.

Skyv deflasjon knappen for å drive ut luften fra mansjetten.

Vent to til tre minutter før du gjentar prosessen hvis du ønsker å dobbeltsjekke lesingen.

Tips og advarsler

 • Personer med uregelmessige hjerteslag kan ikke være i stand til å overvåke sitt blodtrykk hjemme på grunn av sannsynligheten for en unøyaktig lesing.
 • Folk som er overvektige eller med høy muskelmasse kan være nødvendig å investere i en større enn standard mansjett.
 • Den medisinske standard for normal blodtrykket 120/80 eller lavere. Høyt blodtrykk er ansett å være 140/90 eller høyere. Ta kontakt med din lege umiddelbart hvis du har spørsmål om tilstanden til blodtrykket.

Venstre Arm Prikking Symptomer

Prikkende følelse i venstre arm kan ikke være grunn til alarm; men det er en abnormitet som må sjekkes av lege. Hvis du opplever prikking symptomer i venstre arm eller andre steder på kroppen, kan det tas som et rødt flagg advarsel om at noe ikke kan være helt rett. Jo før du sjekke ut årsaken til symptomet, jo raskere kan du hindre eventuelle ytterligere problemer oppstår.

Årsaker

Årsakene til venstre arm kriblende symptomene kan variere fra små problemer til store misdannelser. Noen av de mulige årsaker til kriblende følelse kan inneholde:

En klemt nerve i nakken eller skulderen som kan forårsake nummenhet eller prikking i huden. Press på ryggsøylen forårsaket av en herniated disk. Carpal tunnel syndrom. Den "stikking" følelsen skyldes lem sovner fra å være i en bestemt stilling i lang tid. Bivirkninger fra bestemte medisiner. Multippel sklerose. Hjerneslag. Active skjoldbruskkjertelen. Dårlig sirkulasjon, noe som kan være forårsaket av plakk og kan være et mulig tegn på hjertesykdom.

Umiddelbar Care

Hvis du har et forhåndsdefinert sykdom som carpal tunnel syndrom eller smerter i korsryggen, kan det være visse øvelser du kan gjøre for å lindre symptomene dine. Det er svært viktig at du finne årsaken til symptomene så snart som mulig og få dem behandlet av legen din. Hvis årsaken til den kriblende kommer fra diabetes, vil du bli fortalt av legen måter å justere kostholdet ditt for å holde blodsukkernivået balansert. I tillegg må du diskutere med legen din mulige bivirkninger av eventuelle medisiner du tar for å lindre den kriblende symptomer.

Emergency Care

Ingen vet kroppen din bedre enn deg. Du vil vite forskjellen mellom en arm som har sovnet forårsaker prikking i huden eller en mulig medisinsk nødstilfelle. Ring 911 hvis noen av følgende skjer:
Hvis du oppleve kriblende følelse etter treffer hodet eller falle på ryggen.
Hvis du opplever fullstendig lammelse av armen.
Hvis du, til enhver tid, mister bevisstheten.
Hvis du opplever sløret tale eller synstap.
Hvis du opplever kontinuerlige svimmelhet eller muskelspasmer.
Hvis den kriblende forverres når du beveger armen.
Hvis du opplever brystsmerter og pustevansker.

Diagnose

Det vil være viktig at legen din stille konkrete spørsmål for å finne årsaken til din venstre arm prikking symptomer. Ettersom det er mange årsaker, å få riktig diagnose er viktig ved behandling av problemet effektivt. Kjenn din egen medisinske historie for å hjelpe legen forstå hvorfor du opplever disse symptomene. I tillegg kan det være en rekke tester du kan måtte gjennomgå for at din lege for å sikre en riktig diagnose. Beskriv symptomene så konkret som mulig. Vit når symptomene begynte, og hvor lenge du har vært inne i dem.

Betraktninger

Gå til legen din selv om du tror årsaken til dine symptomer er en liten en. På grunn av de mange årsaker til venstre arm prikking symptomer, vil du ønsker å være sikker på at det du opplever er ikke starten på en alvorlig sykdom. Husk at den kriblende symptomene er en advarsel tegn på at noe er galt med kroppen din. Være proaktive i å identifisere årsaken for å hindre at problemet blir verre.

Hva er årsakene til nummenhet i venstre arm?

Enhver følelse av nummenhet i venstre arm, eller en ekstremitet for den saks skyld, er en indikasjon på en nevral problemet. Nummenhet i armen også kan være ledsaget av prikking, tap av følelse eller mangel på mobilitet, noe som bør vurderes og behandles av familien din lege for å redusere sjansene for komplikasjoner eller varige skader. Dusinvis av forhold kan føre til nummenhet i venstre arm, og forstå noen av dem kan føre til at enkeltpersoner til raskt å søke legehjelp og råd.

Klemt nerve

En klemt nerve i nakken, ryggen eller skulderen kan forårsake en kriblende følelse i venstre arm. Nummenhet er ofte forårsaket av trykk mot nerver, noe som kan forstyrre blodstrømmen, meldinger nerve sti og nerveskader som påvirker følelsen.

Pleksusskade

Plexus brachialis er en bunt av nerver som går fra nakken gjennom skulderen. En klem, skadet eller skadet eller syk nerve i denne bunten kan påvirke noen del av arm og hånd, forårsaker nummenhet eller prikking som kan være konstant og bankende og føler seg som nåler.

Broken Skulder

Et brudd kan også forårsake nummenhet i venstre arm som et resultat av skade nerve vev eller blodårer. Fracture kan oppstå i krageben (kravebenet), scapula (skulderbladet), humerus (overarmsbenet), eller radius eller ulna (underarm bein).

Perifer vaskulær Issues

Trange blodårene i armen kan også lage prikking eller nummenhet i noen del av armen eller hånden. En viktig årsak til trange blodårer er et resultat av tilstoppede arterier forårsaket av høyt kolesterol, noe som skaper en oppbygging av plakk på blodårene.

Peripheral Neural Issues

En person diagnostisert med diabetes, parese eller andre forhold som påvirker nerve vekst og utvikling kan lide av perifere nerveskader til ekstremiteter.

Symptomer: Hot fingertuppene og Prikking

Symptomer: Hot fingertuppene og Prikking


En brennende og prikkende følelse i fingertuppene kan være forårsaket av en rekke ulike forhold. Alt fra nevrologiske problemer til carpal tunnel til en hud infeksjon kan forårsake disse symptomene. Hvis du opplever andre symptomer sammen med brenning og kribling i fingertuppene, er det best å oppsøke lege for å finne årsaken.

Carpal Tunnel Syndrome

Hot, kribling fingertuppene er oftest assosiert med carpal tunnel syndrom. Denne tilstanden skjer når trykket settes på median nerve i håndleddet, noe som bidrar til å flytte hånden og fingrene. Carpal tunnel er ofte forårsaket ved å gjøre et repeterende bevegelser med hendene, som for eksempel å skrive eller sy. Andre symptomer er smerter og svakhet i hånden, fingre eller håndledd. Tidlige symptomer på carpal tunnel er vanligvis behandles med en håndleddet klammeparentes, varme og kalde komprimerer og anti-inflammatoriske legemidler. Omtrent halvparten av alle tilfeller må behandles med kirurgi. Det kan føre til permanente nerveskader hvis den forblir ubehandlet.

Spinal stenose

Spinal stenose oppstår når spinalkanalen blir mindre og presser ned på ryggmarg og nerver. Når spinal stenose oppstår i nakken, kan det føre til en nummen, prikking og brennende følelse i fingre, hender og armer. Artrose, plate degenerasjon og spinal svulster og skader kan alle føre til denne tilstanden. Spinal stenose er ofte behandlet med spesialdesignede øvelser og fysioterapi, anti-inflammatoriske medisiner og akupunktur. Alvorlige tilfeller må behandles med kirurgi. Hvis venstre ubehandlet, kan spinal stenose forårsake alvorlig svakhet og lammelse.

Multippel sklerose

Dette symptomet kan også være forårsaket av neurologiske tilstander, så som multippel sklerose. Denne autoimmun sykdom påvirker sentralnervesystemet, inkludert hjernen og rygg akkord. Personer med multippel sklerose ofte føler svie og prikking i mange deler av kroppen, inkludert sine fingertupper. Andre symptomer inkluderer tap av balanse, muskelkramper, skjelvinger, svimmelhet og dobbeltsyn. Selv om det er ingen kur for multippel sklerose, er det en rekke medisiner som kan bremse sin progresjon og redusere alvorlighetsgraden av symptomene. Steroider er ofte vanligvis administreres for å gjøre angrep mindre alvorlig.

Finger Infeksjon

Årsaken til dine symptomer kan være en viral eller bakteriell infeksjon i huden på fingrene. Både en postherpetisk whitlow og cellulitt-infeksjon kan føre til en varm, kriblende følelse i fingertuppene. Postherpetisk whitlow er forårsaket av en virusinfeksjon som forårsaker åpne sår, ledsaget av rødhet og hevelse. Cellulitt er en overfladisk infeksjon forårsaket av bakterier som kommer inn i huden rundt fingrene. Den varme, kriblende følelse er ledsaget av hevelse og rødhet samt fingeren følelsen varm å ta på. Appelsinhud infeksjon er vanligvis behandles med orale og aktuelle antibiotika.

Venstre Leg Smerter i Strokes

En potensielt invalidiserende og livstruende tilstand, hjerneslag først og fremst truer eldre individer, men kan påvirke de av alle aldre. Smerter som stråler gjennom enten beinet ofte signaliserer starten på en hjerne i nød.

Identifikasjon

Smerter i begge ben kan indikere et slag forårsaket av utilstrekkelig oksygen og blod når kroppens kontrollsenter. Dette angrepet dreper hjerneceller og påvirker alle menneskelige ekstremiteter.

Betydning

Selv om problemet stråler ut fra hjernen, påvirker det hele kroppen. "Plutselig nummenhet eller svakhet i ansikt, arm eller ben, spesielt på den ene siden av kroppen" er en advarsel tegn på at et slag kan være i gang, ifølge American Heart Association.

Symptomer

Opplevelser av nummenhet eller prikking i hele ansiktet og halsen utvikle seg som gjør forvirring, talevansker, hodepine, synsproblemer, svimmelhet, problemer med å gå og tap av koordinasjon eller balanse.

Kvinner

Kvinner ser ut til å ofte opplever smerter som et tegn på hjerneslag, med symptomer som hikke, kvalme, kortpustethet og tretthet også mer utbredt hos kvinner enn menn, ifølge det amerikanske National kvinner Health Information Center.

Betraktninger

Leg smerte indikerer også perifer arteriell sykdom (PAD), en form for kardiovaskulær sykdom der blod og oksygen til beina blir blokkert. Venstre ubehandlet, kan PAD etter hvert bidra til hjerneslag.

Hva er årsakene til trekkende Artralgi & Prikking?

Hva er årsakene til trekkende Artralgi & Prikking?


Vandrende artralgi er en migrerende smerter i leddene som synes til tider å flytte fra ett ledd til et annet. Når dette skjer sammen med en prikkende følelse, kan det være forårsaket av reumatoid artritt, Lymes sykdom eller multippel sklerose. Dette er alle alvorlige tilstander som krever umiddelbar oppmerksomhet.

Revmatoid Artritt

Trekkende artralgi og kribling kan være symptomatisk for reumatoid artritt, spesielt når de forekommer hovedsakelig i leddene og overflaten av hendene. Revmatoid artritt fører også leddene å hovne opp, følelsen varm å ta på. Hvis dine symptomer blir forårsaket av revmatoid artritt, vil du bli gitt anti-inflammatoriske medisiner, inkludert aspirin og ibuprofen, og antirevmatiske legemidler, som for eksempel Rheumatrex og trexall, å behandle symptomene dine.

Lyme sykdom

Lyme sykdom er forårsaket av bakterien Borrelia (B) burgdorferi, som overføres gjennom hjort flåttbitt. Andre enn vandrende artralgi og prikking symptomer inkluderer feber og voksende røde flekker på huden. Disse er symptomene på det første stadium av Lyme sykdom og kan bli brukt til å diagnostisere og behandle sykdommen før den forverres. Hvis venstre ubehandlet, kan Lyme sykdom forårsake langvarig anfall av leddgikt. Antibiotika brukes til å kurere borreliose. The University of Maryland Medical Center sier at Lyme sykdom er kurert når de ble behandlet i nesten alle tilfeller.

Multippel sklerose

Multippel sklerose er en sykdom som påvirker nervesystemet. Immunsystemet til en person som lider av multippel sklerose produserer celler som angriper fettstoff som beskytter nerver, kalt myelin. Symptomer forårsaket av mutiple sklerose annet enn vandrende artralgi og prikking inkluderer blære og tarm dysfunksjon, tåkesyn eller dobbeltsyn og muskelstivhet. Multippel sklerose er behandlet på en rekke måter, inkludert interferon injeksjoner, noe som reduserer produksjonen av celler aggressive til myelin.

Andre årsaker

Vandrende artralgi og prikking kan ikke være forårsaket av det samme problemet. Trekkende artralgi kan være forårsaket av et bein tilstand slik som osteopeni, hvor beinmineraltetthet er lav. En kriblende følelse kan være koblet til en fanget nerve, som også kan føre til en kjedelig verke eller tyngde i det berørte lem.

Betraktninger

Hvis du opplever vandrende artralgi og kribling du bør diskutere dine symptomer med legen din så snart som mulig. De tre forholdene som er beskrevet er best behandles når fanget tidlig, og hvis symptomene er frakoblet hver kan indikere en alvorlig tilstand som krever oppmerksomhet.

Hvordan kan jeg avlaste Venstre Arm & Back Pain Do?

Hvordan kan jeg avlaste Venstre Arm & Back Pain Do?


Lindrende venstre arm og ryggsmerter er ikke en enkel ting å gjøre, siden det er mange forskjellige årsaker. Venstre arm og ryggsmerter kan være midlertidig eller langsiktig og kan forstyrre din daglige levende. Før du mottar behandling, se en lege for å finne årsaken til smertene. Det kan være vanskelig å fastslå, så legene vil vanligvis prøve ulike prosedyrer for å finne en kur. Inntil de finner svaret, kan de behandle smerte, slik at du kan fungere igjen.

Bruksanvisning

•  Bestem årsakene til venstre arm smerter. Se en kardiolog for å utelukke en mulig hjertesykdom. Innse at arm smerter kan også skyldes en plate skade i nakken eller fra spinal traumer irriterende nervene. Rådfør deg med en orthopedist eller en physiatrist, begge utdannet i å behandle smerte. Få en CAT scan eller MR for å forsøke å analysere problemet hvis det er nødvendig. Du kan ha trukket en muskel eller forårsaket betennelse i armen ved å sitte ved et skrivebord i lange perioder.

Identifiser ryggsmerter som en forutsetning for behandling. Vær oppmerksom på at noen ryggsmerter kan løse seg selv i et par uker. Lær mulige årsaker for eksempel plate skade eller spinal traumer. Sjekk for prikking eller nummenhet ved å trykke på huden for å se om du føler deg en sensasjon. Vite at det er 23 plater som utarte som du alder. Du kan ha spinal stenose, en tilstand som legger press på nervene. Se en orthopedist eller physiatrist som trolig vil bestille en MR eller CAT scan av ryggen.

Vurdere en smertebehandling senter for arm eller ryggsmerter eller begge deler. Følg instruksjonene som er gitt angående medisiner, som kan være anti-inflammatorisk, muskel relaxers eller smerte reduksjonsgir eksempel kortison. Slutte å røyke og gå ned i vekt hvis det er nødvendig. Unngå stress og korrigere holdning. Ordne for fysioterapi der massasjer og dype varmebehandlinger. Lære verdien av å trene. Få injeksjoner hvis legen din; disse kan inneholde kortison epidurals inn i ryggraden eller lidoderm inn triggerpunkter i en muskel. Unngå å bære tunge pakker og holde elementer tett inntil kroppen din. Hvis du arbeider på en datamaskin, stå opp og gå rundt hvert tjuende minutt. Vær forsiktig så du ikke faller.

Lær tilbake øvelser som foreslått av din fysioterapeut. Ligg på ryggen og flat den lille på ryggen mot gulvet og vippe oppover. Hold i 10 sekunder. Trekk knærne mot brystet og hold i 60 sekunder mens du ligger nede. Ligg på ryggen og rotere knærne til den ene siden. Hold i 60 sekunder. Alternativ til den andre siden.

Bruk hjem rettsmidler. Lag en varm komprimere og sette den på sår området i 20 minutter etterfulgt av is i 10 minutter. Ta hyppige turer. Lei en titalls maskin fra legen din. Dette er en liten enhet med batterier og elektroder som festes til det smertefulle området og forårsake vibrasjoner for å lindre smerte. Kjøp gnir fra stoffet butikken, spesielt de med capsaisin, et derivat av chilipepper. Bruk disse med jevne mellomrom etter behov.

Gå til en akupunktør for den gamle kinesiske nål behandling. Kjøp noen urte rettsmidler som capsaicin, ingefær eller gurkemeie. Besøke en spesialist i atferdsterapi eller biofeedback til å lære å kontrollere muskelspenning. Ta et bad med Epsom salt. Besøk en kiropraktor. Konsultere med en kirurg hvis ingenting annet fungerer.

Tips og advarsler

 • Les bøker som er anbefalt av American Chronic Pain Association slik som: "En tolv trinn Program for mestring ved kronisk smerte" av Dr. Richard A. Sternbach.
 • Hvis ditt første forsøk på lindring ikke fungerer, fortsette å prøve. Du vet aldri når du kan komme over din løsning.

Hva er årsakene til Prikking og kramper i føttene?

Hva er årsakene til Prikking og kramper i føttene?

Ifølge National Institutes of Health (NIH), prikking, kan kramper føtter signalisere en alvorlig medisinsk tilstand. Dersom endringer i vaner og vekttap ikke lette disse følelsene, kan du vurdere å utforske andre årsaker og løsninger med legen din.

Sirkulasjon

Diabetisk nevropati stammer fra redusert blodtilførsel fører til nerve død, som kan forårsake prikking og kramper i føttene. Sykdommer og infeksjoner som forårsaker betennelse i blodårer (kalt vaskulitt) trigger arrvev formasjon i skip, forstyrrer blodsirkulasjonen og fører til prikking og kramper i underekstremitetene.

Entrapment

Ifølge Merck Medical Library, kan revmatoid artritt av ankelen føre tarsal tunnel syndrom. Press fra nærliggende hevelse triggere prikking i føttene. Holde føttene forhøyet kan lette symptomer, men en lege kan foreslå kirurgi i kroniske tilfeller.

Skade

Parestesi og kramper fra traumatisk nerve komprimering kan utvikle umiddelbart etter en ulykke med ryggmargsskader eller brukket ben og føtter. Arrvev rundt nerver og leddgikt i ryggsøylen eller føtter kan utløse unormale fornemmelser og muskelspasmer år senere, forklarer NIH.

Ernæring

Kalsium er viktig for muskelsammentrekninger og nerveoverføring. Kalsium mangler kan forårsake muskelkramper og kribling, men kan signal nyresvikt, vitamin D-mangel, og hypoparathyroidisme (nedsatt funksjon av biskjoldbruskkjertelen), i henhold til NIH.

Hormoner

Forstyrrelser i hormonnivået kan føre til hovne føtter og ankler, legger press på nervene. Hevelse også griper inn i blodstrømmen til musklene, noe som resulterer i kramper fra melkesyre buildup og dårlig oksygenering.