Digidexo.com

anti betennelse mat

Anti-Betennelse dietter

Anti-betennelse dietter er ikke helt dietter, snarere en livsstil. Du vil ikke miste 50 pounds på disse diettene, men wieght tap er ofte et naturlig biprodukt av å spise sunnere måltider. Målet med disse spise planer er å finne deg selv opplever færre fakkel-ups av leddgikt smerte og leddbetennelse. Disse diettene vil hjelpe deg å oppdage matvarer som faktisk kan utløse stivhet og smerte så vel som de er kjent for å lette dem.

Hva å drikke

En rød tråd i anti-inflammatoriske dietter er hva du skal drikke. Fire gram av svart kirsebær juice blandet med fire gram vann, bør to ganger om dagen garner noen lettelse fra leddgikt flare ups. Ananas juice også redusere smerter siden den inneholder bromelain, et enzym som bryter ned proteiner og plakk som tetter blodårene, en vanlig tilstand forårsaket av leddgikt. Beta-cryptoxanthin og zeaxanthin, som finnes i appelsinjuice, kan faktisk bidra til å holde betennelsen i sjakk. Ifølge American Journal of Clinical Nutrition (August 2005), kan drikker bare ett glass per dag sal av provoserende leddgikt.

Ting å spise

Appelsiner og bær kutte risikoen for å utvikle smertefull betennelse. Å spise en appelsin om dagen kan erstatte behovet for å drikke et glass appelsinjuice. Det er imidlertid viktig at du får din daglige oransje som en fast del av kostholdet ditt. Kiwi er en annen mirakel frukt siden det inneholder dobbelt så mye C-vitamin som appelsiner. Vitamin C er en av de viktigste faktorene i appelsiner som reduserer risikoen for inflammatoriske sykdommer.

Matvarer en gang i forbindelse med fordøyelsen helse blir også sett på som forsvarere av leddene fordi disse matvarene inneholder egenskaper som bekjemper fakkel-ups. Svisker, for eksempel, inneholder en mengde av antioksidanter, som reduserer smerte og svelling assosiert med inflammasjon. Bønner erstatte proteiner som har blitt brutt ned av smertefull betennelse. Brokkoli, stappfulle av betakaroten, et stoff som mangler i opp til 29 prosent av pasienter før diagnosen, kan hjelpe i lettelser smerte.

Hva skal unngås

Kaste disse sukkerholdig snacks og erstatte dem med nøtter og frisk frukt og grønnsaker. Sukker bevirker bukspyttkjertelen til å produsere mer insulin, som har vært knyttet til økt betennelse. Unngå flerumettet fett og trans-fett som finnes i bearbeidet mat og margarin; disse fett er en viktig bidragsyter i betennelse. Olivenolje, derimot, fungerer sammen med omega-3 fettsyrer for å hjelpe kroppen å bekjempe smerte.

Hvordan å sammenligne anti-betennelse Antihistaminer

Hvordan å sammenligne anti-betennelse Antihistaminer


Antihistaminer er anti-betennelse medikamenter som virker ved å motvirke histamin produseres i kroppen under en allergisk reaksjon. Anti-betennelse antihistaminer forskyve histamin molekyler fra kroppens celler, og danner et beskyttende skjold rundt cellene slik at histamin ikke kan inflame celle og forårsake en allergisk reaksjon. Såkalte "første generasjon" antihistamin narkotika ble oppfunnet på 1930-tallet. "Andre generasjon" antihistaminer, utviklet på 1990-tallet, har færre bivirkninger og er mer effektive enn tidligere. "Tredje generasjon" antihistaminer er under utvikling nå.

Bruksanvisning

•  Sjekk hvilke symptomer hver av de anti-inflammatoriske antihistaminer du sammenligne vil behandle. Antihistaminer kan brukes til å hjelpe nysing, rennende øyne, rennende nese, sesongbetont allergisk rhinitt, elveblest, utslett, kløe og hoste. Pass på at du velger den antihistamin som vil behandle symptomene dine.

Sammenlign bivirkninger av hvert anti-inflammatorisk antihistamin. Bivirkninger inkluderer svimmelhet, tretthet, søvnløshet, hodepine, urolig mage, nervøsitet, tap av matlyst, tretthet, tørr munn, problemer med vannlating og forstyrret koordinering.

Sjekk for å se hvordan og hvor ofte, må du ta hver antihistamin. Noen legemidler krever at du drikker et glass vann når du tar dem, og de stiller krav om at du kan ta dem med mat eller på tom mage. Noen medikamenter vare i opptil 12 timer, og andre må tas oftere.

Sjekk legemiddelinteraksjoner av hver antihistamin å sørge for at det ikke vil forstyrre andre legemidler eller kosttilskudd som du tar.

Sjekk FDA graviditet kategori av anti-betennelse antihistamin hvis du er gravid. Ikke ta noen stoffet som er i kategori C med mindre legen din leder deg til å gjøre det.

Velg en anti-betennelse antihistamin som behandler alle dine symptomer, har få bivirkninger, er praktisk for deg å ta, er trygt for graviditet hvis du er gravid, og vil ikke forstyrre andre legemidler eller kosttilskudd.

Anti-inflammatorisk mat liste

Anti-inflammatorisk mat liste


Visse matvarer og kosttilskudd mønstre kan påvirke betennelse, ifølge en artikkel publisert i "Ernæring i Clinical Practice" i desember 2010 å velge disse anti-inflammatoriske matvarer oftere kan bidra til å redusere risikoen for en rekke helseproblemer, inkludert Alzheimers sykdom, hjerte sykdom, diabetes, psoriasis, revmatoid artritt og Crohns sykdom, bemerker registrert kostholdsekspert Marisa Moore i en artikkel på Academy of Nutrition and Dietetics nettside. Den nøyaktige mengden som trengs for fordelaktige effekter, men er fortsatt ikke bestemt.

Frukt og grønnsaker

Frukt og grønnsaker gir store mengder antioksidanter, som hjelper grense betennelse. Disse inkluderer gunstige plantekjemikalier, for eksempel betakaroten og flavonoider, samt vitaminene A, C og E. Brighter-farget frukt og grønnsaker har en tendens til å inneholde mer antioksidanter enn de som er mindre fargerik. Sikt på en blanding av forskjellige fargede grønnsaker i løpet av uken. Kirsebær, bær, grønne bladgrønnsaker, druer, epler, gulrøtter og søtpoteter er alle næringsrike alternativer. Spis minst fire porsjoner grønnsaker og tre porsjoner frukt per dag.

Helkorn

Handel mat som inneholder raffinert korn for de som er laget med hele korn. Hele korn gir antioksidanter og er også høyere i fiber. Hel-hvete brød, havregryn, brun ris og hel-hvete pasta kokt al dente kan spille en rolle i en anti-inflammatorisk kosthold. Arthritis Foundation anbefaler å spise 2-3 porsjoner med pasta per uke og tre til fem porsjoner fullkorn per dag for å redusere betennelse.

Sunt fett

Få mest mulig ut av fett fra enumettet og omega-3 fettsyrer, som begge kan bidra til å redusere betennelse, snarere enn mettet og omega-6 fettsyrer. Nøtter, frø, avokado og olivenolje alle inneholder enumettet fett, og valnøtter, flaxseeds og fet fisk gir omega-3 fett. Foruten å være anti-inflammatorisk, kan matvarer rike på enumettet fett bidra til å forbedre kolesterolnivået.

Protein Foods

Marisa Moore anbefaler å velge plantebaserte proteinkilder, som for eksempel nøtter, frø og bønner, oftere enn dyre-baserte proteinkilder. Når du spiser animalsk protein, omega-3-rik fisk, inkludert laks og sardiner, er blant de bedre valgene på en anti-inflammatorisk kosthold. Spis en porsjon eller to av bønner hver dag, og prøver å passe fisk i kostholdet ditt minst to ganger i uken. Andre proteinrike matvarer, inkludert egg, ost, yoghurt, magert kjøtt og fjærkre, bør spises sjeldnere, eller om en eller to ganger i uken, fordi de inneholder mettet fett, som kan øke betennelse.

Andre Foods

Te og litt krydder og urter er også antioksidantrike matvarer som kan ha en anti-inflammatorisk effekt. Bare husk å ikke laste te med fløte og sukker. Enkle karbohydrater, som sukker, kan gjøre toppene i blodsukkernivået mer sannsynlig, og dette kan øke betennelsen. Flavor dine matvarer med rosmarin, oregano, ingefær, karri, kanel eller dill i stedet for salt. Hvitløk, chili peppers og gurkemeie er også gode alternativer for de som ønsker å redusere kronisk betennelse.

Anti-Betennelse Diet for Artrose

Artrose er en autoimmun lidelse, og den vanligste formen for leddgikt. Det påvirker visse ledd og begrenser omfanget av bevegelse på grunn av nedbryting av brusk i de berørte ledd. Artrose hovedsakelig utvikler seg i hofter, knær, rygg og hender. Symptomer inkluderer smertefulle ledd, muskelsvakhet, begrenset bevegelsesområde, stivhet og betennelse. Selv om det er ingen kur for artrose, er det flere matvarer som bør inkluderes i kostholdet ditt som har anti-inflammatoriske egenskaper og antioksidanter.

Omega-3 fettsyrer

Ifølge University of Tennessee Medical Center, mat som inneholder omega-3 fettsyrer forebygge betennelser, øke hjernens makt og beskytte immunforsvaret. Omega-3 fettsyrer finnes i sjømat som laks og tunfisk, og kan også bli funnet i valnøtter og linfrø. Ifølge University of Maryland Medical Center, bør man i Two Fish olje kapsler også innlemmet i ditt daglige kosthold for å redusere betennelse forårsaket av slitasjegikt og andre degenerative sykdommer.

Grønnsaker og frukt

Ifølge Dr. Andrew Weil, grunnlegger og direktør for Arizona Center for Integrative Medicine, mat som inneholder antioksidanter vil ikke bare redusere betennelsen i forbindelse med slitasjegikt, men vil også bidra til å reparere skadet vev forårsaket av betennelse. Konsumere generøse mengder frukt og grønnsaker, helst økologisk dyrket, hele dagen. The University of Maryland Medical Center forteller at matvarer er kjent for å redusere betennelser er selleri, pickles, hvitløk, sitroner, papaya og ananas. Unngå bananer, mais og poteter som de inneholder matallergener som potensielt kan føre til betennelse.

Green Tea

Grønn te er en urte te laget av unfermented bladene som har blitt konsumert i årevis for sin kraftige antioksidant egenskaper og medisinske verdi. Grønn te har vist seg å hjelpe til i å hjelpe med osteoartritt, kreft, vekttap, leverproblemer, diabetes, inflammatorisk tarmsykdom og leddbetennelse. For osteoarthritis betennelse, University of Maryland Medical Center foreslår å forberede grønn te ved å blande ett femtinitti teskjeer fra bladene av urten i en kopp med kokende vann. Forbruker te etter at den har nedsenket i minst 10 minutter. Grønn te bør innarbeides daglig i kostholdet ditt.

Anti-Inflammatory vs inflammatoriske matvarer

Anti-Inflammatory vs inflammatoriske matvarer


Førtiseks millioner amerikanere --- Det er én av seks personer --- lever i USA i dag har leddgikt eller en leddgikt-relaterte tilstand. Og for mange av disse menneskene, er betennelse den mest smertefulle delen av deres tilstand. Velge riktig mat --- og unngå feil de --- kan gå en lang vei mot å kontrollere betennelser og tilhørende smerter.

Fakta

Betennelse i kroppen oppstår når de hvite blodcellene gå til kamp mot et fremmedelement i kroppen. I de fleste tilfeller er dette ikke en dårlig ting; våre hvite cellene bidra til å beskytte kroppen vår mot virus og bakterier som kan forårsake alvorlig sykdom, og betennelsen er bare en bivirkning.

For folk som har visse helsemessige forhold skjønt --- inkludert revmatoid artritt, senebetennelse, bursitt, gikt eller polymyalgia rheumatica --- kroppens hvite blodlegemer angriper normalt, sunt vev i kroppen som om det er et fremmedelement, forårsaker rødhet, hevelse, smerte og stivhet, spesielt i leddene. Langsiktig betennelse kan føre til permanent reduksjon i felles funksjon.

Inflammatoriske matvarer

Noen matvarer ser ut til å øke betennelse, noe som betyr at folk som lider av betennelse-relaterte smerter bør unngå dem eller spise dem i moderasjon.

Omega-6 fettsyrer, som finnes i mais, solsikke, safflower, soyabønner og bomullsfrø olje, kan gjøre betennelse-forårsaker cyklooksygenase-2 enzymer --- også kjent som COX-2 enzymer --- mer aktive i kroppen din, økende smerte nivåer . Disse fettsyrene er vanlig i stekt mat, snacks, margarin, eggeplommer og kjøtt, så spiser for mange av disse matvarene kan gjøre betennelse mer sannsynlig.

Nightshade grønnsaker, inkludert poteter, tomater og auberginer, kan øke betennelse i noen mennesker på grunn av deres høye solanine innhold, selv om medisinske studier har ikke kunnet bekrefte dette.

Matvarer med høyt sukkerinnhold er også assosiert med betennelse.

Anti-inflammatoriske matvarer

En av de beste anti-inflammatorisk mat kilder kommer fra omega-3 fettsyrer. I motsetning til omega-6 fettsyrer, som synes å fremme betennelse, omega-3 fettsyrer har en kraftig anti-inflammatorisk effekt. Den beste kilden til omega-3 fettsyrer er fet fisk, inkludert laks, tunfisk og makrell. Omega-3 fettsyrer finnes også i valnøtter, linfrø og rapsolje.

Fiber kan også bidra til å redusere betennelse. Forskere ved Tysklands Federal Research Center for ernæring fant at personer som økte sin fiber inntaket til åtte porsjoner om dagen reduserte en av indikatorene på betennelse blod med om lag en tredjedel.

En forbindelse i olivenolje kalles oleocanthal kan også bidra til å redusere betennelser og smerte på samme måte som vanlige leddgikt medisiner gjøre: ved å bremse ned kroppens produksjon av betennelsesfremkallende COX-1 og COX-2 enzymer.

Forskning fra Harvard School of Public Health viste at jordbær senket blod indikatorer for betennelse med 14 prosent når testpersonene forbrukes 16 eller mer av bær hver uke.

Temperatur

Temperaturen der du koker maten kan også påvirke sin betennelse potensial. En studie ved Mount Sinai School of Medicine i New York fant at når visse matvarer ble tilberedt ved svært høye temperaturer, de tendens til å produsere betennelsesfremkallende stoffer i kroppen. Kjøtt og proteiner var de største synderne, så minimere antall grillet, stekt og varmes i mikrobølgeovn kjøtt du spiser.

Betraktninger

De fleste mennesker trenger medisiner for å kontrollere kronisk betennelse og kan ikke administrere deres ubehag med bare kosthold.

Du bør alltid sjekke med din revmatolog eller lege før du tar noen diett plan.

Matvarer med anti inflammatorisk egenskaper

En ny vekt i kosten har vært på matvarer som besitter anti-betennelse egenskaper, som studier viser har en stor rolle i sykdomsforebygging. I likhet med Middelhavsdietten, disse matvarer inneholder ulike frukter og grønnsaker, sunt fett, hele korn, magre fjærkre og fisk, belgfrukter og ulike krydder. Den viktigste nøkkelen er å spise en ren diett med minimale raffinert og bearbeidet mat.

Frukt og grønnsaker

Frukt og grønnsaker er fulle av fytokjemikalier som bekjemper betennelser og beskytte mot sykdom. Farge er en viktig indikator for å avgjøre de mektigste mat kilder. Bær, mørkegrønne grønnsaker og tomater er alle gode eksempler. Preparatet er også meget viktig, fordi høye temperaturer kan redusere fordelene med matvarer. Lett damping, eller til og med rå forbruk, er best. Noen næringsstoffer vil også bli bedre absorbert hvis paret med sunt fett.

Sunt fett

Sunt fett er mye skryt for sine anti-inflammatoriske egenskaper. I motsetning til det mange tror, ​​når fett forbrukes korrekt og i moderate mengder har det ekstreme helsefordeler, inkludert hjelpe til vekttap (på grunn av metthetsfølelse det gir). De beste fett for å bekjempe betennelser inkluderer omega-3 fettsyrer og umettet fett som finnes i naturlige kilder som nøtter og fisk. Laks og tunfisk er gode tilbydere av næringsstoffer. Olivenolje og ferskpresset oljer fra planteriket er gode fettstoffer for dressinger og matlaging.

Høyre Protein

Protein er nødvendig i ethvert kosthold, fordi det bygger muskler og opprettholder riktig funksjon i vitale organer. For betennelse-bekjempelse fordeler, de beste kildene er fjærfe, fisk eller plantebaserte proteiner. Rødt kjøtt er mindre gunstig og kan faktisk ha motsatt effekt. Belgfrukter, bønner, soyabønner og magre meieri kilder alle gir tilstrekkelige mengder protein.

Krydder og Tea

Krydder er en naturlig komponent som gir smaken ekstrautstyr, er for det meste kalori gratis og allment tilgjengelig. En med gode anti-inflammatoriske egenskaper er tumeric, som er kraftig og deilig og parene godt med karri pulver. Ingefær og hvitløk også bidra til å bekjempe betennelser og har store hjerte helsemessige fordeler.

Te er en annen stor kilde til laget bare av tørkede blader som er fylt med antioksidanter og fytokjemikalier som hjelpemiddel i kamp betennelse og bidrar til å bekjempe sykdommer som kreft og hjertesykdommer. Ifølge University of Maryland Medical Center, grønn te tjener også til å forbedre forbrenningen og akselerere vekttap.

Kosttilskudd

Utviklingen av kosttilskudd har fulgt med økningen i etterspørsel etter enkle kosttilskudd som ikke krever tid og de samme lovet fordeler. Men, i likhet med en hvilken som helst mat, mer behandling og endring resulterer i redusert fordeler. Fra tumeric piller til fiskeolje og hvitløk kapsler med nesten ingen lukt, har leverandørene skapt et bredt utvalg av flasker i hyllene til markedet til forbruker appell.

Dietter for å redusere Cellular Betennelse

Normal betennelse er nyttig i å hjelpe kroppen i healing kutt og blåmerker. Hvis betennelsen blir kronisk kan det føre til skadelig mobilnettet betennelse. Dette kan føre til mange helseproblemer som hjertesykdom, høyt blodtrykk, leddgikt, osteoporose, og Alzheimers. En anti-betennelse kosthold er en effektiv måte å hjelpe kroppen letthet betennelse.

Grunnleggende

Betennelse oppstår i legemet når det er skade som skal repareres. Betennelse er bra når du har et kutt eller skade fordi det er kroppens naturlige forsvar i bekjempelse av dårlige bakterier og fremme helbredelse. Men er mobilnettet betennelse en tilstand som skjer når kroppen prøver å reparere celler som ikke er skadet. Til slutt en gang sunn området blir skadet og utsatt for kreft, leddgikt og osteoporose. Kosthold, stress, og en stillesittende livsstil er alle medvirkende faktorer til mobilnettet betennelse. Adressering dem reduserer symptomer på betennelse. Hvis du opplever betennelse eller i fare for betennelse og ønsker å endre matvaner, og deretter holde en helse journal for en uke eller lenger. Skriv hva du spiser i løpet av dagen, og når du føler deg stresset.

Diet

Etter en uke analysere din helsejournal ved å undersøke noen mønstre du legger merke til. Du spiser en usunn frokost når du starter dagen sent på? Spiser du mer når du er stresset på jobben? Er du for trøtt til å få mosjon på kvelden og spise junk food i stedet? Det du skriver kommer til å være nyttig i å forstå din mobil betennelse.

Ta det du har lært og lage en plan. Hvis du tar medisiner for betennelse deretter diskutere dette med legen din og fortsette å ta medisinen. Start med å eliminere enkle sukkerarter. Ta ut høy-fruktose mais sirup, hvite poteter, sukker, hvitt brød, og til og med sukker erstatninger som inneholder aspartam.

Neste fjerne meieri og smør, det er mange sammenlign alternative erstatninger. Deretter redusere koffein ved å ta ut kaffe, brus og te. Fjern korn-mate rødt kjøtt, hydrogenerte oljer, og stekt mat. Redusere også alkoholforbruket. Fortsett å holde helse journal nå som du har fjernet matvarer fra kostholdet ditt. Undersøke hva slags mat du spiser fortsatt og hvordan de gjør du føler.

Foods

Det neste trinnet er å legge anti-betennelse matvarer og kosttilskudd til kosthold. Begynne med å spørre legen din for å anbefale en god omega-3 tilskudd. Neste legge til flere friske grønnsaker og frukt. Dette bør omfatte brokkoli, grønnkål, spinat, kirsebær, blåbær, hvitløk, ingefær og sopp. Deretter inkluderer hele korn som brun ris og hele hvete. Sørg for at du får protein ved å legge gress-matet biff og villfanget fisk. Inkluderer også bønner for fiber.

Tenk på nye måter å tilberede mat. Tenk damping, baking, grilling, eller satuéing i en sunn olje som extra virgin olivenolje. Til slutt, avrunder den nye kosten med åtte glass vann per dag og en multivitamin.

Slik Cure mat sensitiviteter

I motsetning til hva mange tror, ​​mat følelser er ikke det samme som matallergier. Mat sensitiviteter er når du har problemer med å fordøye en bestemt mat eller en bestemt gruppe av matvarer. For eksempel, noen mennesker har problemer med å fordøye hvete, er dette en mat følsomhet i motsetning til en matallergi. Noen symptomer på mat sensitiviteter inkluderer slapphet, tretthet, som ønsker å ta en lur etter å ha spist, rastløshet, depresjon, hodepine, migrene og smerter, gass eller oppblåsthet. Noen symptomer på matallergi kan være elveblest, utslett, pustevansker og hevelse bare for å nevne noen.

Bruksanvisning

•  Identifiser hvilke matvarer du har en følsomhet for. Dette kan ta tid og muligens en tur til legekontoret. Hva du kan gjøre i mellomtiden er å holde en food journal over hva du spiser og merk kroppens reaksjoner til det.

Ta anti-inflammatorisk mat eller kosttilskudd. Hvis du legger merke til etter inntak av en bestemt mat eller mat gruppe som du har ødem, smerte eller leddgikt symptomer så du kan håndtere med betennelse på grunn av en mat følsomhet. En måte å motvirke dette på er å innta ting som kål, aloe vera, bromelain (hentet fra ananas) og selv tumeric å motvirke ta vare på betennelse og hjelpe kroppen din fordøye disse matvarene.

Unngå stoffer som er kjent for å ha negativ innvirkning fordøyelsen. Noen eksempler er alkohol, narkotika, kjemikalier, koffein, tilsetningsstoffer og fargestoffer, sentralstimulerende midler, sukker og til og med kunstige søtstoffer. Unngå disse tingene vil hjelpe fordøyelsessystemet fungerer riktig. Hvis fordøyelsessystemet fungerer som det skal så er det mindre sjanse for å utvikle mat følelser.

Ta fordøyelseskanal enzym supplement lipase hvis du har problemer med å fordøye fett. For eksempel, la oss si du har en food-følsomhet eller ikke fordøye egg godt, men du har ikke noe problem med å fordøye proteiner, betyr det at du sannsynligvis har en mat følsomhet for fett. Tar lipase kan løse problemet og gjøre det mulig for fordøyelsessystemet til prosessen fett.

Ta fordøyelseskanal enzym supplement pepsin eller trypsin hvis du har problemer med å fordøye proteiner. Som med eggene, la oss si at du har problemer med å fordøye biff eller kylling, eller noen form for protein for den saks skyld. Legge til en av fordøyelsesenzymer kosttilskudd som er nevnt ovenfor til kosthold kan bidra til å løse problemet.

Hvis du har problemer med å fordøye både fett og protein så supplere din diett med urte bitter som svenske Bitter og L-karnitin.

Ta fordøyelsesenzymer kosttilskudd som inneholder amylase hvis du har problemer med å fordøye karbohydrater. Karbohydrater gir noen mennesker gass og oppblåsthet, hvis du er en av dem kan dette tyde på en mat følsomhet for karbohydrater.

Legg urtete, som for eksempel lakris, ingefær og mynte, til kosthold. Vurdere å drikke en kopp en av disse te etter hvert måltid for å hjelpe fordøyelsessystemet.

Tips og advarsler

  • Finn og arbeide med en helsepersonell for å finne ut hva dine mat sensitiviteter er og hva som kan gjøres for å rette opp problemer med fordøyelsen. Spis et balansert kosthold med kvalitet hele matvarer, og unngå bearbeidet mat så mye som mulig.
  • Når mat sensitiviteter ikke er adressert tidlig de kan bli matallergier.

Retningslinjer for å redusere betennelser med kosthold og kosttilskudd

Hvis du har problemer med kronisk betennelse og ikke får noen lindring fra medisinsk behandling, kan det være en annen løsning. Med riktig kosthold og kosttilskudd kan du være i stand til å redusere betennelse.

Diett

Hva du spiser har en stor effekt på betennelsesnivåer og gjør kloke valg av mat kan gjøre en forskjell. Frukt, grønnsaker og sjømat er de beste valgene. Sjømat er full av omega-3 fettsyrer, som har vist seg å ha anti-betennelse egenskaper. Det er viktig å huske på når forbruker fisk som kvikksølv nivåer kan være høy, så du bør spise bare noen få porsjoner hver uke.

Når du velger frukt og grønnsaker, hold deg til lyse farger og grønne greener. Disse grønnsakene pakke de mest anti-inflammatoriske egenskaper. Combat betennelse med urter og krydder: ingefær, oregano, gurkemeie, hvitløk, blåbær, rosmarin, curcumin og grønn te hjelp. Påfør ingefær topically til områder av betennelse.

Nøtter og frø også tilby opp omega-3 fettsyrer og kan enkelt legges til salater. Ground linfrø kan legges til salater, supper eller noe annet som du gjør. For en dose av gamma-linolensyre (GLA), en omega-6-fettsyre, koker med olivenolje.

Visse matvarer fremme betennelse og bør unngås: raffinerte sukkere, karbohydrater og matvarer som inneholder gluten, slik som hvete og mais.

Kosttilskudd

For å unngå å få for mye kvikksølv i kroppen din fra å spise sjømat, ta tran eller annet omega-3 tilskudd daglig. Den daglige anbefalte mengden av omega-3 er nesten 2 gram, ifølge US National Library of Medicine. Linfrøolje kan tas daglig for å forebygge betennelse. Ifølge University of Maryland Medical Center, bør voksne ta 1 til 2 spiseskjeer eller kapsler med linfrøolje daglig.

Ta en multivitamin som inneholder folsyre, vitamin D, B-vitaminer, vitamin C og vitamin E. Ifølge Absaroka Smerte og Rehab, har studier vist disse vitaminer for å være gunstig i bekjempelse av betennelse.

Det finnes en rekke naturlige rettsmidler for betennelse. Johannesurt har anti-inflammatorisk egenskaper. Få den i kapselform eller flytende form og følger doseringsmengde på etiketten. GLA er en omega-6-fettsyre som kan være nyttige ved bekjempelse inflammasjon. Daglige dosen bør være mellom 2 og 3 gram.

Gluten-Free, Anti-inflammatoriske dietter

Tusenvis av mennesker lider av betennelse som følge av usunn livsstil, inkludert feil kosthold, inaktivitet, røyking, høyt stress, drikking og dehydrering. Endre kosthold kan ha en reversering effekt på disse agitatorer. Effektene som følger en glutenfri diett --- lave transfett, høyt omega 3-tallet, og økte grønnsaker og protein --- er alle gunstig for anti-betennelse, og et sunt valg, selv for de som ikke lider av cøliaki .

Reduser Trans fett

Personer som lider av betennelse ville ha nytte av en glutenfri diett, selv om de ikke har cøliaki eller glutenintoleranse. Matvarene unngått og supplert vil sterkt redusere smerter forbundet med betennelse. Den glutenfritt kosthold er blottet for alle hvete, rug og bygg mel-baserte (og glutenholdig) produkter. Det er nesten alle pakket cracker, cookie, brød, kaker, pasta, frokostblandinger og de fleste dyp-stekt og battered matvarer. Hva betyr dette? Det betyr at automatisk en høy prosentandel av unødvendige transfettsyrer (mest hydrogenert) og bleket, er nærings mindre mel fjernet fra kostholdet. Ekstra kjemisk produserte fett (tror hydrogenert) bidra til drivstoff betennelse i kroppen, derfor er deres eliminering vil sterkt redusere hyperaktive inflasjon.

Elimination Effects

Fordi du eliminere en stor del av "American diett", vil du automatisk bli supplere annen mat for å fylle tomrommet. Dette, heldigvis, innebærer økningen i frisk frukt og grønnsaker, høy protein inneholder karbohydrater --- som bønner og nøtter, og en vekt på hovedretter i stedet for snack mat side retter. Hvordan virker dette hjelpe betennelse? Matvarer som er rike på fytokjemikalier og antioksidanter hjelper reversere effekten av betennelse, disse inkluderer bær, brokkoli, poteter og squash.

Omega-3 fettsyrer

Berike din diett med omega-3 fettsyrer, både for helsen til en glutenfri dieter og en lidende av betennelse. De fleste folks dietter mangler i omega-3 fettsyrer siden det er funnet i et begrenset antall kilder. Fet fisk som laks er høy i omega-3, som er fet nøtter som valnøtter og mandler og frø som solsikke og lin. Kosttilskudd kan bli tatt og kommer sterkt anbefalt fra dietitians. Fiskeolje kan tas i kapselform, og anbefales for de fleste glutenfrie dietter som en motvekt til høye nivåer av omega-6, som kan være unheathly i store mengder.

Alternative Karbohydrater

Eliminere hvete vil tvinge deg til å stole mer tungt på alternative karbohydrater som ris og mais. Det finnes dusinvis av glutenfritt mel alternativer, for eksempel garbanzo og tapioka. Et fiberrikt kosthold kan i stor grad redusere betennelse, og hva er mer fiber full enn bønner og ris?

Mens du går glutenfri vil i stor grad lindre betennelser, må du foreta ytterligere endringer i kostholdet for fullt lindre symptomene. Redusere forbruket av rødt kjøtt og ost, drikke mer vann og mosjon. Opprettholde en sunn kropp og eliminere betennelse er en full livsstilsendring.

Som mat å spise for å bli kvitt leddsmerter?

Betennelse er årsaken til leddsmerter og artritt. Etter en anti-inflammatorisk kosthold kan hjelpe deg til å redusere betennelse og smerte som følger med det. Hormoner i kroppen som kalles prostaglandiner kan oppmuntre betennelse eller hemme den oppstår. Velge riktig mat vil hjelpe deg til å produsere mer av de betennelses kjemper hormoner og mindre av prostaglandiner som fremmer betennelse.

Betennelse Reduction

De første matvarene på listen for å redusere betennelse bør være de som er rike på omega-3 essensielle fettsyrer. Nøtter og frø har disse essensielle fettsyrer, som gjør fisk som tunfisk og laks. Fet kaldt vann fisk er en av de rikeste kildene til disse fett, men du kan bruke nøtter og frø for et vegetarisk kosthold i tillegg.
Karbohydrater er en viktig del av et balansert kosthold plan, og for en anti-inflammatorisk kosthold bør du inkludere komplekse karbohydrater som har en lav glykemisk effekt. Disse matvarene ikke heve blodsukkernivået for raskt. Velg frukt og grønnsaker for minst innvirkning på blodsukkeret. Raffinert sukker, som de finner i kaker og godteri, heve blodsukkeret raskt og kan føre til betennelse-produserende prostaglandiner.

Fett

Den type fett som du velger på en anti-inflammatorisk kosthold er viktigst. Trans fett skal unngås for enhver pris. Ikke bare er disse fett usunn for hjertet, men de også fremme betennelse i kroppen, noe som fører til felles smerte og ømhet.
Les mat etiketter svært nøye for å finne de skjulte transfett. Ingredienser som delvis hydrogenert olje eller hydrogenert olje er transfett og bør ikke være på diett. Disse fettsyrene øke levetiden på produktet, og du vil vanligvis finne dem i behandlet snacks og kjeks.
Du må ha litt fett i kosten for en godt balansert plan. Olivenolje og rapsolje er gode kilder til sunt fett som du bør bruke for å erstatte usunt fett.

Balanserte måltider

Den anti-betennelse kosthold vil ikke bare bidra til å redusere betennelser og leddsmerter, men det kan også hjelpe deg å miste vekt. Å miste noen vekt vil også lette noe av presset på leddene i knær og hofter. Å miste vekt effektivt og på en sunn måte, balansere dine måltider med protein, karbohydrater og sunt fett. Får nok mosjon, og snart leddene vil begynne å føle seg bedre og din mobilitet vil øke.

Mat som gjør at du ser yngre

Ser ungdommelig er et stort problem for mange mennesker, og mens alle aldre i ulikt tempo er det ting som du kan gjøre for å forsinke prosessen.
Folk som spiser et dårlig kosthold, røyk og drikke kommer til å se mye eldre enn folk som spiser hele økologisk mat og ta vitaminer. I tillegg kan drikke mye rent vann fyldige opp huden og redusere giftstoffer som fører til aldring.

Gulrøtter

Selv om gener spiller en rolle også, er det først og fremst våre livsstilsvalg som bestemmer hvordan vi ser ut som vi blir eldre, så folk bør bestrebe seg på å skape sunne vaner tidlig i livet. Gulrøtter er lastet med beta karoten, som bidrar til å forbedre hudens helse, fjerner giftstoffer fra kroppen, og forbedre den generelle celle helse.

Agurk

Agurker er fantastiske anti-aging matvarer, som de er lastet med vitaminer og mineraler gunstig for celle gjenfødelse. Agurker kan også være nyttig når det brukes utvendig på huden som en ansiktsvask og som en behandling for under øynene sirkler. I tillegg drikker rette agurk juice er gunstig for generelle helse.

Epler

Epler er utmerkede anti-aldring mat, i ett stykke av frukten inneholder mer enn 15.000 fytokjemikalier, som inkluderer næringsstoffer, aminosyrer og enzymer. Å spise ett femtinitti epler per dag kan bidra til å fjerne giftstoffer fra kroppen fordi pektin i frukten spyler ut giftstoffer gjennom tarmene.

Coconut Oil

Kokosolje spises rå er en svært gunstig anti-aldring mat og er også bra for hjertet og hjernen helse. Den inneholder omega-3 fettsyrer, lipider og andre vitaminer som beskytter cellestruktur. I tillegg er kokosolje også en av de få oljer som opprettholder sin struktur når du koker med den.

Jordbær

Jordbær inneholder høye nivåer av vitamin C som bekjemper frie radikaler, som forekommer naturlig som vi blir eldre. Viktige antioksidanter som vitamin A, C og E bekjempe denne skaden og beskytte cellene. Jordbær er også veldig flinke til å filtrere giftstoffer ut av blodet.

Anti Stress & Anti Aging Foods

Anti Stress & Anti Aging Foods


Visse matvarer hjelpe folk lever sunt og føles bra. En sunn diett er viktig å kontrollere stress. Det hjelper også i aldringsprosessen.

Anti-Stress Foods

Mat er vanskeligere å fordøye når du er stresset. Stress kan føre til hormonelle endringer som gjør at du føler deg sulten. Enkelte anti-stress matvarer kan hjelpe. Sunt kosthold Plan anbefaler mat med høyt kalium som bananer, eller sitrusfrukter som inneholder vitamin C, som for eksempel grapefrukt. Sunt kosthold Plan anbefaler også å spise grønne grønnsaker, egg og hele korn for å lindre stress.

Anti-Aging Foods

Du bør inkludere flere anti-aging matvarer i kostholdet ditt. Kvinner Fitness anbefaler å spise mat rik på kalium for å bidra til å forhindre væskeretensjon og høyt blodtrykk. Kvinner Fitness anbefaler også å spise valnøtter og paranøtter for å bidra til å forbedre huden. Nettstedet bemerket andre anti-aging mat inkludert avocado, hel-måltid pasta, ris, bjørnebær, blåbær og vannmelon. Til slutt, oppfordrer Kvinner Fitness deg å holde kaloriforbruk og mettet fett inntak ned og begrense salt og sukker forbruk.

Aldring og Stress Connection

Kvinner Fitness og sunt kosthold Plan sier at en lav-natrium diett kan hjelpe med aldring og stress. Kvinner Fitness og sunt kosthold plan oppgir også at lav-natrium, anti-stress og anti-aging matvarer inneholder blomkål, kål og tomater.

Anti-depressiva & Food Interactions

Anti-depressiva & Food Interactions


Anti-depressiva er en gruppe medisiner som mange mennesker som lider av depresjon tar til heis sine stemninger. Siden ulike medisiner samvirke med den menneskelige hjerne og kropp på forskjellige måter, kan hver underklasse av antidepressive medisiner produsere distinkte bivirkninger. I tillegg er visse anti-depressiva samhandle med mat i rekke måter. Diskuter mat interaksjoner med lege eller apotek før du begynner på en ny anti-depressivt.

Mat og MAO-hemmere

MAO-inhibitorer (MAO) er en type antidepressiv som inhiberer produksjonen av monoamin-oksidase-enzymet. Monamine oxidase begrenser produksjonen av signalstoffer som bidrar til å stabilisere humøret og øke en persons generelle lykke. MAO-hemmere reduserer nærværet av monamine oksydase, noe som resulterer i høyere nivåer nevrotransmitter.

MAO-hemmere fungere godt, men bære en rekke bivirkninger, inkludert noen livstruende mat interaksjoner. Matvarer som inneholder tyramin, dopamin eller tryptofan er spesielt farlig å spise under MAOH behandling (eller innen to uker å avslutte behandlingen). Foods å unngå å inkludere mange oster, yoghurt, ansjos, biff eller kylling lever, sild, kaviar og bananer.

Siden MAO-hemmere økt blodtrykk, matvarer som øker blodtrykket på kort sikt (f.eks mat med høyt tyramin, dopamin eller tryptofan) kan føre til en topp i blodtrykk kalles hypertensive krise. Avhengig av alvorligheten av blodtrykket pigg, kan hypertensiv krise føre til mange alvorlige helsemessige komplikasjoner inkludert død.

SSRI Mat Interactions

Selektive serotonin reopptakshemmere øke hjernens flyten av stemning heve signalstoffet serotonin. Mens det er ingen kjente negative mat interaksjoner med SSRI, visse SSRI, som Zoloft, kan forårsake kvalme eller halsbrann dersom det tas på tom mage.

En annen særegen mulig SSRI mat interaksjon oppstår når folk på SSRI spiser kiwi. Selv om dataene er begrenset, antyder at Health kiwi høye nivåer av naturlig serotonin kan øke effektiviteten av SSRI.

Andre Observerte Anti-depressant Mat Interactions

I tillegg til de interaksjoner som er skissert ovenfor, bemerker Corey Nahman Pharmaceutical News at atypisk antidepressive Wellbutrin fører til at enkelte pasienter å svette voldsomt etter å ha spist krydret mat. Som de oppmerksom på, men presenterer denne svetting ingen store helseproblemer.

Alkohol samhandler med mange anti-depressiva, særlig MAO-hemmere og trisykliske antidepressiva. Hvis du drikker, bør du kontakte lege eller apotek for å kontrollere at det er trygt å fortsette å drikke med dine spesifikke klasse av anti-depressiva.

Hvordan lage en Anti-Cancer Diet

Nesten alle har noen bekymringer om å få kreft. Forskning har vist at å følge et sunt kosthold kan redusere risikoen for å få visse typer kreft, som tykktarmskreft. Gjør følgende endringer for å starte en anti-kreft diett.

Hvordan lage en Anti-Cancer Diet

•  Spis en lav-fett diett. Du må overvåke fettinntaket, særlig mettet fett, når du følger en anti-kreft diett. Fett bør utgjøre mindre enn 20 prosent av det daglige matinntaket.

2 omfatter mer fiber matvarer i kostholdet ditt. Fiber holder tarmene regelmessig og reduserer sjansene for tykktarmskreft. Fiberrik mat inkluderer hele korn brød, kli frokostblandinger, frukt og grønnsaker. Frukt og grønnsaker inneholder også fytokjemikalier, som kan hjelpe kroppen din avverge kreft.

Design kostholdet til å inkludere mange anti-kreft matvarer. Kjente anti-kreft mat alternativer du kan nyte inkluderer brokkoli, grønne bønner, blåbær, sitroner, jordbær, mandariner, tomater og soya.

Skjær ut rødt kjøtt. Studier har vist at folk som spiser mer rødt kjøtt har en høyere tendens til å få tykktarmskreft. Bytt ut rødt kjøtt forrettene med fersk fisk og sjømat.

Tilbered maten annerledes. Måten du tilbereder maten bør være en del av anti-kreft diett. Når du griller under høy varme, du forårsaker mat å løslate flere kreftfremkallende. Du bør i stedet bruke langsomme kokk metoder, som småkoking og ulme.

Hint

  • Husk å ta kosttilskudd samt på anti-kreft diett. Det er lurt å øke inntaket av vitamin C, vitamin E og kalsium.
  • Etter et vegetarisk kosthold kan også redusere sjansen for å få kreft.

Hvordan spise Anti Cancer Foods

Hvordan spise Anti Cancer Foods


Vurder å legge noen anti kreft mat til kosthold for å bekjempe veksten av svulster og andre kreftformer i kroppen din. Kreft priser har vært klatring over hele verden. Vi begynner nå å forstå fordelene med mange matvarer for å hemme veksten av kreft. En diett som består av raffinert sukker, hvitt mel, transfett, oljer og fet mat kan være dødelig hjertesykdom, diabetes og kreft. Legg noen av følgende anti kreft matvarer til kosthold for å ta kontroll over din egen helse.

Bruksanvisning

Noen av de mest effektive anti kreft matvarer er blåbær, bjørnebær, bringebær, tyttebær og jordbær. Disse bærene er fulle av anti cancerøse fenoler, som kan hemme evnen til å danne svulster og vokse. Det er svært liten forskjell i den anti-kreft fordeler mellom friske bær og frosne bær så spiser dem når som helst på året.

Spis mer epler. Det gamle ordtaket et eple om dagen holder doktoren borte er sant. Epler inneholder kraftige antioksidanter quercetin og procyanidins. Disse antikreft antioksidanter er kjent for å inhibere hud, øsofageal, lunge og prostata cancer.

Sett hvitt mel matvarer med hele korn. Det er mye lettere å nå finne god kvalitet hele korn brød, ris, kornblandinger, muffins, og bagels i dagligvarebutikk. Overraskende er det enda ganske lett å finne fullkorn pasta, kaker, cookies, pannekaker og vafler i dagligvarehandel eller på restauranter. Hele korn inneholder både fiber og anti kreft antioksidant fenoler, saponiner, lignans, og fytoøstrogener. Helkornprodukter kan redusere risikoen for tykktarm og bukspyttkjertel kreft 30-40 prosent. Fullkorn har også nylig blitt knyttet til reduksjonen i eggstokkreft.

Granatepler er nå lettere tilgjengelig i dagligvarer så plukke noen opp for sine anti-kreft egenskaper. De inneholder fire effektive anti kreft forbindelser, ellaginsyre, koffeinsyre, punicic syre, og luteolin. Disse forbindelser er blitt funnet å inhibere prostata, bryst og lunge cancer.

røde viner og lilla eller røde druer inneholder mange anti kreft fenoler. Drikk 5 oz av rødvin eller rødt eller lilla drue juice per dag for å redusere nyrekreft og Hodgkins typen kreft. De med alkoholproblemer bør holde med rød drue juice alternativer.

Unngå store mengder grillet kjøtt. En rapport fra 2007 i Journal of Epidemiology knyttet brystkreft hos kvinner med inntak av store mengder grillet kjøtt.

For å begrense de negative effektene av grillet kjøtt kan du gjøre følgende. Trim overflødig fett og fjerne huden fra noe kjøtt du griller. Unngå forkulling kjøttet ved å snu den ofte. Hvis du gjør char kjøttet deretter prøve å fjerne noen svarte deler. Marinere kjøttet i minst 30 minutter før grilling. Marinaden vil bidra til å gi en barriere. Kontrollere flammene i grillen og fett som drypper fra kjøttet.

For en søt godbit spise mørk sjokolade. Mørk sjokolade (ikke melkesjokolade) inneholder anti kreft antioksidanter procyanidins, katekiner, og epicatechins. Disse antikreft antioksidanter er blitt funnet å inhibere bryst, prostata, lever, tykktarm og kreft.

Hvordan bruke anti depresjon Foods mot depresjoner

Anti depresjon matvarer er de matvarer som gir en heving til humøret og naturligvis kjempe depresjon. Det finnes to typer anti depresjon mat, de som øker din energi gjennom nøkkel ernæring og de som hever humøret gjennom essensiell aminosyre.

Bruksanvisning

Finn mat som er høy i anti depresjon vitaminer.

B-gruppen av vitaminer er ofte mangelfull i ofre for depresjon. Så viktige anti depresjon matvarer er de som er høy i disse næringsstoffene: Riboflavin eller B2, niacin eller B3, folsyre eller B12, Biotin eller B15 og pyridoksin eller B6. Så en begynnelse liste over anti depresjon matvarer bør inneholde: grønne bladgrønnsaker, fisk, mandler, avokado, appelsiner, jordbær, yoghurt, søtpoteter og brokkoli.

Finn mat som er høy i anti depresjon aminosyre.

Tryptofan er en essensiell aminosyre som kroppen ikke kan produsere. Det må være anskaffet fra matvarer. Tryptofan brukes til å produsere nøkkelen mot depresjon hjernen kjemiske serotonin. Seratonin er en stemning heis og en mangel på serotonin fører til depresjon. Tyrkia er det mest kjente tryptofan mat, men fisk, kylling, svinekjøtt koteletter, ost, soya (inkludert soyamelk), bananer, spinat og bønner. Matvarer som inneholder både tryptofan og anti depresjon vitaminer gi deg både fordeler: fisk, soya, nøtter, avokado og ost er gode eksempler.

Fyll diett med anti depresjon matvarer.

Mange eksperter foreslår å spise en liten snack av anti depresjon matvarer en halv time før du spiser et måltid. Dette gjør de essensielle vitaminer og aminosyrer som skal fordøyes på egen hånd for å hjelpe absorpsjon. Men du kan også legge disse matvarene i kostholdet ditt på alle nivåer.

Vurdere å legge anti depresjon kosttilskudd.

Se etter en en dag vitamin som inneholder folsyre, riboflavin og niacin. Enkelte undersøkelser tyder på at grunnen for mangelen av disse næringsstoffer kan være vanskeligheter med absorpsjon i stedet for diett. Hvis dette er tilfelle kosttilskudd vil være nøkkelen.

Se flere tips om anti depresjon matvarer under.

Hint

  • Diskutere eventuelle anti depresjon matvarer med legen din dersom du er på depresjon medisiner.
  • Alltid konsultere en lege før du legger kosttilskudd til kosthold hvis du er på medisiner, og ikke ta mer enn anbefalt dose.
  • Ved å kombinere disse diett endringer med økt mosjon, daglig soleksponering i femten minutter, og kontakt med humør heve personer kan sterkt redusere symptomene på depresjon.
  • Se relaterte artikler på denne siden for mer informasjon og hjelp med kosthold valg.

Piriformis Muskelkramper Behandling

Piriformis Muskelkramper Behandling


Piriformis stretch syndrom, eller piriformis syndrom for kort, er en nevromuskulær sykdom som oppstår når isjiasnerven - nerve som går bak piriformis muskel, på baksiden av lårene og langs baken - blir komprimert, anstrengt eller irritert. Denne belastningen fører til smerte, nummenhet, prikking og spasmer i baken og grensen av isjiasnerven. For å lindre muskelkramper forårsaket av piriformis syndrom, bør pasienter strekke seg, hvile og motta fysioterapi eller massasje økter hvis en lege mener de ville være fordelaktig.

Massasjeteknikker for å redusere Piriformis Spasm Ubehag

Mange leger mener massasje terapi er en effektiv og trygg behandling for pasienter som lider av piriformis muskelspasmer. Pasienter bør være sikker på å besøke en lisensiert massasje spesialist og bør ikke forsøke å utføre massasje på egenhånd eller sammen med sine kjære, da dette kan forverre eksisterende tilstand. Massasje spesialister er kjent med lokaliserte massasjebehandlinger som vil bidra til å lindre smerte og ubehag forårsaket av piriformis syndrom og dermed kan utføre et bredt utvalg av massasje teknikker. En teknikk, heter triggerpunkt terapi eller nevromuskulær terapi, arbeider for å eliminere myofascielle triggerpunkter som justerer piriformis muskelen. Spesialisten kan også bruke dype vev massasje teknikker for å skille piriformis muskel fra den omkringliggende vev, redusere muskelspasmer forekomst og smerte.

Fysioterapi teknikker for å redusere Piriformis Spasm Ubehag

Mange pasienter som lider av piriformis muskelspasmer rådes av legen sin til å besøke en fysioterapeut, som kan ansette isotone motstand øvelser for å styrke og strekke musklene raskt. Disse øvelsene, inkludert forover og bakover lunges, delvis knebøy, step-ups og trapp-klatring, fokus på å stabilisere hofte og lår muskler. Fysioterapeuter ofte råder pasienter til å bruke sin egen kroppsvekt eller en vektet bar for å hjelpe musklene vokse sterkere. Som pasientene fortsetter sin behandling, kan tilleggsvekter tilsettes for å styrke muskulaturen og ytterligere redusere hyppigheten av muskelkramper. Leg-trykk maskiner kan også brukes, men mange fysioterapeuter vurdere disse maskinene til å være mindre effektive enn vektet øvelser.

Holistiske behandlinger for å redusere Piriformis Spasm Ubehag

For pasienter som ikke har råd eller ikke ønsker å forsøke fysisk eller massasje terapi, mange holistiske alternativer bidra til å redusere smerte og ubehag forårsaket av piriformis muskelspasmer. Pasienter ofte finner trøst i å plassere isposer på plagede muskler til å redusere muskelsmerter og belastning, eller varmeputer til å slappe av piriformis muskel og redusere muskelspasmer forekomst. I tillegg bør voksne som mål å få syv til åtte timers søvn en natt, og bør avstå fra anstrengende fysisk aktivitet, blant annet løping, sykling, hopping og jogging. Pasientene bør også konsumere mat med høyt kanel og gurkemeie, som disse krydder har naturlige anti-betennelse egenskaper som kan bidra til å redusere smerte og ubehag forårsaket av muskelkramper.

Hvordan bli kvitt en sår hals uten medisiner

Hvordan bli kvitt en sår hals uten medisiner


De fleste sår hals kommer fra enten viral eller bakteriell infeksjon, selv om andre mindre vanlige årsaker eksisterer, slik som inhalerte irritanter svevende i luften. Hvis du har en sår hals, sjansene er at det vil gro av seg selv i løpet av noen få dager uten behov for medisiner. De fleste hjem rettsmidler for sår hals arbeid ved enten å redusere forverring til halsen eller for å redusere smerte, slik at du kan komme videre med livet ditt.

Rest

Å få mer hvile hjelper deg å bli kvitt din sår hals ved å påskynde kroppens evne til å helbrede. Luftkvaliteten i rommet der du har tenkt å hvile er viktig slik at du ikke gjør ditt sår hals verre. Forurensende stoffer som sigarettrøyk og industriutslipp er dårlig for deg, men tørr luft kan også irritere dine sår hals og føre til ytterligere skade en allerede betent område. En luftfukter kan bidra til å forhindre et problem.

Anti-Inflammation

Ingefær og gurkemeie er urter som kan brukes for både deres smertestillende og anti-betennelse egenskaper, ifølge Mao Shing Ni, Santa Monica, California, en ekspert på ernæring og kinesisk medisin. Strø gurkemeie på maten. Enten innlemme ingefær i dine måltider eller brygge te ved hjelp av urten. Kjøpe pastiller og harde drops som inneholder naturlige smertestillende og anti-inflammatoriske ingredienser som mentol.

Nyttige matvarer og drikker

Endre mat og drikke i kosten for å redusere forverring til sår hals som kommer fra å spise. Kalde drikker sooth halsen din, som er mat og drikke som kan bidra til å belegge det. Disse inkluderer honning, melk og melkeprodukter som fløte. Andre matvarer som ikke vil irritere halsen inkluderer havregryn og varme supper. Overskuddsvarme kan meget lett føre til smerte og forverre tilstanden din.

Andre hjem rettsmidler

Gargling med en oppløsning av saltvann er en enkel, men ganske effektiv metode for fuktende en sår hals og redusere smerte. Gurgle med lakris sirup eller eple cider eddik. Alkoholholdige drikker som bourbon og whisky, fortynnet med varmt vann, har lammende egenskaper. Unngå å svelge dem, skjønt.

Hint

  • Ikke over gjøre det på eddik, bare en skje er alt du trenger. Du vil gjøre magen opprørt hvis du svelger for mye.
  • Hvis halsen fortsatt vondt, og alt du har prøvd ikke virker, må du søke en fagfolk mening.

Foods som låser opp Leptin Hormone

Foods som låser opp Leptin Hormone


Når det kommer til vekttap, virker det som å miste overflødig vekt er bare en del av kampen. Ifølge forskere ved Penn State College of Medicine, bare én av seks amerikanere som noen gang har vært overvektig eller fete mister vekt og opprettholder vekttap på lang sikt. Nyere forskning på hormonet leptin kan være nøkkelen til å endre disse tallene. Produsert av fettvev, hastigheter leptin opp metabolismen og spiller en sentral rolle i appetitt kontroll ved å handle direkte på hjernens hypothalamus å signalisere metthetsfølelse.

Fytokjemikalier

I overvektige mennesker, på grunn av kronisk betennelse, gjør leptin produseres av kroppen fungerer som den skal, slik at prosessene av vekttap og vekt vedlikehold mye vanskeligere. Økt forbruk av fytokjemikalier hjelper bekjempe betennelse som forårsaker leptin motstand. To typer av fytokjemikalier som vanligvis finnes i frukt og grønnsaker er karotenoider og flavonoider. Disse fettløselige forbindelser arbeide for å redusere betennelse som blokkerer leptin.

Lyse, fargerike matvarer som kirsebær, granateple, blåbær, sitrusfrukter og lilla druer inneholder mest flavonoider, men de kan også bli funnet i mørk sjokolade, løk og grønn te. Matvarer som tomater, brokkoli, gulrøtter, papaya og vinter squash er rike på karotenoider.

Omega-3 fettsyrer

Forskere ved Harvard Medical School har funnet at kronisk betennelse fører til forhøyede nivåer av SOCS (undertrykkere av cytokin signale) proteiner, som blokkerer signalene som leptin sender til hjernen. I tillegg til fytokjemikalier, økt forbruk av omega-3 fettsyrer er også nødvendig å redusere kronisk betennelse og låse opp leptin hormonet. Fordi disse "gode fettstoffer" kan ikke produsere naturlig i kroppen, må de bli fortært.

Det er best å få omega-3 fettsyrer fra mat til fullt utbytte fra sine naturlige betennelses kjemper kvaliteter. Omega-3 fettsyrer er en del av grønne grønnsaker, fisk, frø, valnøtter og belgfrukter som marineblå bønner, nyre bønner og soyabønner. Fisk som laks og tunfisk er også rik på omega-3 fettsyrer.

Natural Foods

Mens låse opp leptin hormonet er avgjørende for langsiktig vekttap, det krever en endring av tankesett. Matprodusenter bruke overflødig salt og sukker for å bekjempe blid smak av kunstig mat og disse smaker har blitt stigbøylen av det amerikanske kostholdet, overveldende mer subtile naturlige smaker. Selv om mindre caloric enn junk food, og med "diett mat" er avhengige av kunstige smaker, sukker erstattere og falske fett; de ikke inneholder de anti-betennelse egenskaper av naturlige matvarer.

Til syvende og sist, låse opp leptin hormonet krever unngå både kosthold og junk food og økende forbruk av naturlig mat krydret med naturlige urter og krydder.