Digidexo.com

kronisk daglig hodepine tretthet

Behandling for kronisk daglig hodepine

Om tre til fem prosent av mennesker opplever kronisk daglig hodepine, ifølge Mayo Clinic. Hodepine kan klassifiseres som kronisk dersom de skjer 15 av 30 dager i minst tre måneder. Kronisk daglig hodepine kan vanligvis deles inn i fire typer: kronisk migrene, kronisk spenningshodepine, den nye daglig vedvarende hodepine og Hemicrania continua.

Årsakene til kronisk daglig hodepine

Mesteparten av tiden er det ingen underliggende fysiske årsaken til disse headaches.Sometimes folk som tar smertelindring medisinering mer enn to ganger i uken erfaring rebound hodepine som kronisk daglig hodepine.
Mulige fysiske årsaker inkluderer inter-cranial press, infeksjoner, klemte nerver, hjerneskade, svulster og problemer med blodårene i og rundt hjernen.

Begynnelsen Treament

Dersom hodepine er forårsaket av et fysisk problem, vil behandlingen fokusere på det problemet. Dette vil vanligvis stoppe eller redusere hyppigheten av hodepine.
Hvis det ikke er noen underliggende fysisk årsak, som vanligvis er tilfelle, vil behandlingen fokusere på måter å forebygge hodepinen starter. Hvis hodepinen er dømt til å være rebound hodepine fra smertestillende medikamenter, vil det første skritt i behandling av dem skal stanse bruken av smertestillende midler.

Antidepressiva og betablokkere

Antidepressiva er ofte de første medisiner forsøkt å forhindre hodepine fra å vende tilbake. De lindre symptomene på depresjon, angst og søvnforstyrrelser som ofte er sett med kronisk hodepine. Men de ikke er vant til å behandle Hemicrania continua. Betablokkere kan brukes til å behandle kronisk migrene. De er noen ganger foreskrevet i tandem med antidepressiva.

Anti-beslag medisiner og NSAIDs

Noen anti-anfall narkotika har en positiv effekt på migrene, ifølge Mayo Clinic. De anti-anfall medisiner blir også prøvd på kronisk daglig hodepine. Disse stoffene omfatter divalproex og topiramat.

Ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler eller NSAIDs, slik som naproxen, blir noen ganger brukt for spesielt alvorlig hodepine eller for å hjelpe til med tilbaketrekning fra andre medisiner for smertelindring.

Injeksjoner

Injeksjoner av bedøvelse rundt nervene kan lindre smerte fra hodepine, som kan injeksjoner av kortikosteroider ved hodepine "triggerpunkter", eller områder av smerte. Botulinum toxin type A injeksjoner er også sies å bringe noen mennesker lindring fra kronisk daglig hodepine, ifølge Mayo Clinic.

Alternative behandlinger

I tillegg til medisin, er det noen andre behandlinger som kan bidra til å redusere smerter fra kronisk daglig hodepine. Disse alternative behandlinger inkluderer biofeedback, akupunktur, meditasjon, massasje og noen ganger chiropractic omsorg.

Hva er kronisk daglig migrene?

Hva er kronisk daglig migrene?


Det finnes mange typer migrene. Som navnet antyder, kronisk daglig migrene forekommer nesten hver dag. De er også kjent som kronisk migrene, transformert migrene eller kronisk daglig hodepine.

Symptomer

Ifølge Mayo Clinic, symptomer på kronisk migrene inkluderer bankende smerter på den ene siden av hodet, kvalme og ekstrem følsomhet for lys og lyd. Smertene forverres når pasienten beveger seg.

Diagnose

The Mayo Clinic bemerker også at for migrene å bli diagnostisert som kronisk, de trenger å skje 15 eller flere dager i måneden i minst tre måneder på rad.

Misforståelse

En pasient trenger ikke å oppleve en aura før hodet smerte begynner. Auras er visuelle hallusinasjoner eller lyder som er forestilt seg.

Medisiner

Ifølge National Headache Foundation, kronisk migrene medisiner inkluderer smertestillende og en daglig forebyggende medisin som blodtrykk medisiner, antidepressiva eller antiepileptika.

Ekspertråd

The National Headache Foundation anbefaler også pasienten holde en migrene journal for å identifisere eventuelle kjemikalier, matvarer eller stressfaktorer som kan utløse et migreneanfall.

Hva er behandlingen for daglig hodepine?

Det første skritt i behandling av daglig hodepine er å finne ut hvilken type du opplever. Ifølge Wrongdiagnosis.com, felles daglig hodepine kommer i fire hovedtyper. Vaskulær hodepine involverer unormal funksjon av blodårene i hjernen og kan medføre alvorlige smerter. En migrene er en type av vaskulær hodepine. Spenningshodepine involvere tensing og stramme muskler i ansiktet og halsen. Trekkraft og inflammatoriske hodepine er smerter forårsaket av andre forhold, alt fra hjerneslag til bihulebetennelse. Hvordan du behandler din hodepine avhenger av hvilken type du har.

Antidepressiva og betablokker

Ifølge Mayo Clinic, trisykliske antidepressiva som aventyl og Pamelor er de vanligste behandlinger foreskrevet for kronisk daglig hodepine. De har også behandle depresjon, søvnløshet og angst som ofte følger med hodepine. Prozac er et annet alternativ for noen.

Beta-blokkerende medikamenter, for eksempel atenolol er ofte brukt i kombinasjon med antidepressive midler for å behandle kronisk migrene mest effektivt.

Antiseizure Drugs

Det amerikanske Food and Drug Administration har godkjent narkotika oppfunnet for kontroll av beslag, som Depakote, for behandling av migrene og andre kroniske hodepine, og for humøret stabilisering hos personer med bipolar lidelse. Neurontin og Topimax er også antiseizure medisiner noen ganger brukt for hodepine.

Anti-inflammatoriske

NSAID (eller ikke-steroide anti-inflammatoriske medikamenter) som naproxen kan brukes til å behandle kroniske inflammatoriske eller vaskulær hodepine når smerten er mild til moderat. Stoffet virker ved å blokkere enzymer som forårsaker betennelse og feber og de reduserer prostaglandiner i hele kroppen. Siden prostaglandiner som beskytter slimhinnen i magesekken reduseres, kan disse stoffene noen ganger forårsake magesår, ifølge Medicinenet.com.

Kosthold og redusere stress

Et dårlig kosthold og mangel på mosjon reduserer din generelle helse, og som inkluderer sannsynligheten for å utvikle kronisk hodepine. Regelmessig mosjon og et balansert kosthold vil gå langt i å forebygge hodepine og andre lidelser samt redusere stress, som selv er en primær årsak til visse typer hodepine.

Stopp Treatment

The Mayo Clinic anbefaler å stoppe eventuelle medisiner som du har tatt oftere enn to ganger i uken hvis din hodepine ikke synes å bli lettelser. Det er mulig at over tid disse stoffene kan faktisk være å utvide han hodepine og det første skrittet til behandling kan være å slutte å ta dem. Dessverre noen hodepine ser ut til å være resistente mot alle behandlinger.

Hvordan bli kvitt daglig hodepine

Hvordan bli kvitt daglig hodepine


Alle får hodepine fra tid til annen. Men noen mennesker håndtere hodepine på en daglig basis, noe som kan påvirke deres livskvalitet. Flere faktorer bidrar til hodepine, men du trenger ikke å leve med konstant ubehag. Det er forskjellige måter å avlaste daglig hodepine. Nøkkelen er pinpointing årsaken, og behandle den underliggende tilstand.

Hvordan bli kvitt daglig hodepine

•  Få nok søvn. Tilstander som fibromyalgi og kronisk utmattelsessyndrom kan forårsake uvanlig tretthet, og lider ofte forholde seg til daglig hodepine. For å bekjempe dette problemet, resten i løpet av dagen og sove minst åtte timer hver natt.

Begrens koffeininntaket. Hvis du drikker flere koffeinholdige drikker om dagen, og du avtale med daglig hodepine, kan det hende du har en liten avhengighet. Begrens inntaket eller eliminere disse drikker fra kostholdet ditt.

Hold deg unna irritanter. Ofte, daglig hodepine er på grunn av allergi fra parfyme, dusj gele, kremer og andre dufter. Ta allergi medisiner og unngå irritanter å stoppe hodepine.

Reduser stress. Stress kan føre til en rekke medisinske tilstander. Daglig hodepine forårsaket av stress er normalt spenningshodepine. For å lette ubehag, lære å håndtere stress --- ta dype åndedrag, slappe av øynene, trening, få en massasje eller gå en tur.

Påfør en kald pakke til pannen. Vikle en kald pakke i et håndkle, og legg håndkleet på pannen. Lukk øynene og slappe av. Påfør pack for 10 til 15 minutter, og fjern deretter i 10 til 15 minutter.

Limit databruk. I noen tilfeller, daglig hodepine utvikles etter stirrer inn i en dataskjerm i flere timer. Ta jevnlige pauser og blinke ofte for å holde øynene fuktige. Dette kan redusere belastning på øynene relatert hodepine.

Ta OTC medisiner. Smertestillende medikamenter som ibuprofen, aspirin og paracetamol effektivt lindre hodepine. Ta medisiner som anvist.

Kronisk Cluster hodepine behandling

En klynge hodepine er ganske sjelden tilstand, ifølge Mayo Clinic, som er preget av en rekke ganske smertefull hodepine som "klynger" sammen. Disse periodene med hodepine kan vare i uker for noen mennesker og måneder for andre. Etter en person med cluster hodepine går gjennom en episode, tilstanden i hovedsak går inn i en remisjon periode for å bli etterfulgt av en annen serie av cluster hodepine. Heldigvis finnes det behandlinger tilgjengelig for folk som arbeider med dette noen ganger ødeleggende tilstanden.

Oksygenbehandlings

En av de mer vanlige behandlinger for cluster hodepine, være dem akutt eller kronisk, vil innebære bruk av oksygen. Denne behandlingen medfører inhalering av ren oksygen inn i luftsystemet i det påvirkede individ. Når du opplever en klynge hodepine, trenger du bare å puste i denne oksygen for å føle dens virkninger. Vanligvis vil du finne lettelse i ca 15 minutter. Ifølge Mayo Clinic, er den eneste virkelige ulempe med denne form for behandling behovet for en oksygentilførselsanordning for å dispensere oksygen når en episode hardt. Oksygen administrasjon enheten er kun tilgjengelig gjennom en resept og kan hentes på ditt sykehus eller farmasøytisk leverandør i form av oksygenflasker. Du må ta kontakt med en lege før du bruker denne formen for behandling.

Kalsiumkanalblokkere

Legen din kan starte på en kalsiumblokker, som verapamil, for å hindre ytterligere flare-ups etter en kronisk cluster hodepine. Medisinen gis så snart du oppleve en klynge hodepine. Du tar det daglig til du har passert den vanlige tidsrom at cluster hodepine påvirke deg, og deretter stoffet er langsomt fjernet fra systemet.

Sumatriptan injeksjoner

Legen din kan finne at et bedre alternativ for behandling av kronisk cluster hodepine er med sumatriptan injeksjoner. Sumatriptan, også kjent under sitt merkenavn fra Imitrex, er faktisk en migrene medisiner som også har gitt positive resultater i tilfeller av cluster hodepine. Denne behandlingen involvert injeksjon av sumatriptan så snart du begynner å oppleve tegn og symptomer på en klynge hodepine. Imidlertid har sumatriptan vist bedre resultater i mennesker med mer akutte former av tilstanden, men den fortsatt kan fungere i tilfellet av kroniske cluster hodepine.

Zolmitriptan Spray

Noen mennesker lider av kroniske cluster hodepine har funnet lindring ved bruk av zolmitriptan nesespray, også referert til som Zomig. Mye som de andre former for behandling, er zolmitriptan administreres så snart du begynner å føle en klynge hodepine kommer på. Det er ikke nødvendigvis noe du ville ta på en dag-til-dag basis, bare når symptomene presenterer seg selv.

Steroidbehandling

For å behandle betennelse og irritasjon som kan spørre disse cluster hodepine, kan legen velge å bruke noen form for steroidbehandling, vanligvis i form av kortikosteroider. Ifølge Mayo Clinic, er denne modusen omsorg vanligvis ansatt helt i begynnelsen av en diagnose av cluster hodepine.

Reseptbelagte smertestillende medikamenter

Et annet alternativ er tilgjengelig for mennesker som lever med kronisk cluster hodepine er en slags reseptbelagte smertestillende medikamenter, for eksempel dihydroergotamin eller lidokain, som ville redusere virkningen av hodepine. Dette ville også bare brukes i perioder med fakkel-ups.

Lithium

Du kan også finne lindring fra kroniske cluster hodepine med felles bipolar medisinering av litium. Mye som andre medisiner, dette også ville bli tatt helt på utbruddet av smerte og administreres gjennom klyngen periode for å hindre ytterligere flare-ups. Imidlertid er større tilsyn vanligvis anvendes i denne form for behandling, fordi litium er ikke uten bivirkninger.

Kroniske Cluster Hodepine Symptomer

Kroniske Cluster Hodepine Symptomer


Cluster hodepine har rykte for å være den mest smertefulle av alle typer hodepine. Smerten kan være så intens at de har fått kallenavnet "selvmords hodepine." Cluster hodepine oppstår vanligvis i åpen periodiske sykluser, eller klynger, som er ofte sesongavhengig. Regulariteten av klase hodepine angrep har også fikk tilnavnet "vekkerklokke hodepine." De fleste pasienter opplever hodepine remisjon perioder i mellom klynger. Cluster hodepine er referert til som enten episodisk eller kronisk avhengig av varigheten av klyngen og remisjon perioder.

Definisjon

Kroniske cluster hodepine bære hodepine angrep som forekommer regelmessig i over 1 år med smerte-fri remisjon perioder som varer mindre enn 30 dager. Mange personer med kronisk cluster hodepine ikke opplever noen bedring periode i det hele tatt. Om 10 til 20 prosent av klasehodepinepasienter lider av kronisk cluster hodepine. For noen ukjent grunn, kanskje de som lider av kronisk hodepine angrep se deres tilstand endring i episodisk hodepine angrep, mens andre finner sine episodisk cluster hodepine bli mer kronisk.

Pain

Cluster hodepine er kjennetegnet ved en uutholdelig smerte som vanligvis forblir på den ene siden av hodet, og starter i eller rundt et øye. Denne smerten er kontinuerlig, skarp og gjennomtrengende. Mange lider beskrive det som følelsen som en rusten spiker, skarp pigg eller varm poker blir sittende fast i hodet eller inn i øyeeplet. Denne smerten kan stråle ut til pannen, nakke, skuldre, kjeve, Temple, øvre tennene eller neseborene. Varigheten av smerte i området fra 15 minutter til tre timer hvis den forblir ubehandlet.

Rastløshet

Mange personer som lider av cluster hodepine vises ekstremt rastløs eller urolig. De vanligvis foretrekker å tempo rommet eller å sitte og rock frem og tilbake for varigheten av hodepine angrep. Denne konstante bevegelse noen ganger lindrer noe av den intense hode og ansikt smerte. I motsetning til personer som har migrene, cluster hodepine lider vanligvis ikke vil legge seg ned under et angrep fordi en utsatt posisjon kan gjøre vondt enda mer intens.

Andre symptomer

Under en klynge hodepine angrep, kan lider oppleve en hengende, rød eller tårevåte øyne på den berørte side av ansiktet. Pupillen i øyet kontrakter ofte før det er så liten som et ubetydelig. Enkelte individer oppgir å ha en tett eller rennende nesebor på den berørte side. En liten andel av cluster hodepine lider rapport opplever migrenelignende symptomer, som følsomhet for lys og lyd, auraer og kvalme.

Årsak

Medisinsk vitenskap har vært i stand til å fastslå den eksakte årsaken til kronisk cluster hodepine. Den mest aksepterte teorien innebærer en abnormitet i hypothalamus, som regulerer kroppens biologiske klokke. Genetikk er tenkt å være en annen faktor, selv om ingen spesifikke gener har blitt identifisert. Felles cluster hodepine utløser omfatter alkoholholdige drikkevarer, sjokolade, parfyme og varme temperaturer. En ettermiddagslur kan utløse en nighttime klynge hodepine for mange mennesker, mens andre finner en lur holder hodepinen i sjakk.

Behandling

Kroniske cluster hodepine er vanskelig å behandle, siden de ikke svarer godt til den vanlige smertestillende medikamenter. Mange enkeltpersoner finne lindring ved å bruke is til det berørte side av ansiktet, ta en varm dusj, forbruker koffein eller vandre ute i kjølig, frisk luft. Noen sverger at trener kraftig i løpet av de tidlige stadier av en klynge hodepine vil demme opp for en full blåst angrep. Atter andre er i stand til å stoppe smerte tidlig i angrepet ved å ta et antihistamin.

Kronisk Cluster Hodepine Relief

Cluster hodepine er hodepine som oppstår på den ene siden av hodet med flere som oppstår under et kort tidsrom. I tillegg til smerter, kan andre symptomer inkluderer en vanning og puffy øyne og tett nesebor på den berørte side. Mange mennesker som får cluster hodepine lider av denne alvorlige og kroniske smerter ofte. Holde en hodepine dagbok, finne måter å lindre stress og tar reseptbelagte medisiner er alle måter som du kan finne lindring fra kroniske cluster hodepine.

Holde en Hodepine Journal

Mange cluster hodepine er utløst av de samme hendelsene igjen og igjen. Holde en hodepine journal kan hjelpe deg å avgjøre hvilke handlinger, matvarer eller situasjoner forårsaker dine klase episoder. Cluster hodepine er ofte forårsaket av nitrater som finnes i matvarer, sigarettrøyk, drikker alkohol, uregelmessig søvnvaner og stress. Unngåelse av disse triggere kan bidra til å tilveiebringe lindring, og minimalisere graden av klyngehodepine episoder.

Komme Stress Relief

Stress er en av de mest vanlige triggere for cluster hodepine. For å redusere stressnivået, kan du unngå stressende situasjoner og mennesker. Hvis det ikke er mulig, kan stresset bli redusert ved å praktisere yoga, gjør pusteøvelser eller ved hjelp av meditasjon. Aromaterapi, lytte til beroligende musikk eller ta et avslappende bad kan også hjelpe deg å lindre stress.
.

Tar reseptbelagte medisiner

Det finnes mange typer av reseptbelagte medikamenter som er tilgjengelige for behandling av cluster hodepine. Triptaner er akutt behandling medisiner som brukes til å behandle klynge hodepine umiddelbart. Triptaner er tilgjengelig som injeksjon eller nesespray. Ergot-baserte medisiner, for eksempel dihydroergotamin, er også nyttig for smertelindring i cluster hodepine og kan administreres intravenøst ​​eller inhaleres. Oktreotid er en kunstig form av somatostatin, som er et hormon som finnes i hjernen. Denne medisinen er effektiv for smertelindring og kan være nyttig hvis du har medisinske problemer som hindrer deg fra å bruke andre medisiner

Hvordan håndtere Constant daglig hodepine

En hodepine som ikke vil gå bort er mer enn bare en smerte, kan det være forårsaket av ernæringsmessige mangler, dehydrering, eller signalisere en alvorlig medisinsk tilstand. Det finnes flere behandlinger for langsiktig hodet smerte. Konstant daglig hodepine kan være en saga blott.

Hvordan håndtere Constant daglig hodepine

•  Gå til legen din først. Seriøst, fordi sjansene er han vil ønske å kjøre noen tester, og planlegge deg for avtaler du trenger å vente på, og hvis du kan gjøre dem gå bort på din egen-Det er kjempebra, men hvis du prøver alt annet og bestemmer deg trenger legehjelp, så i hvert fall prosessen har allerede startet. Hvis de er i stand til å plukke opp en medisinsk årsak til hodepine, så det er en bonus.

Drikk mer vann. Kutt alle kullsyre og koffeinholdige drikker fra kosten din og begynne å drikke vann. Kunstig søtstoff har vært knyttet til migrene (konstant daglig) hodepine og så har mat konserveringsmidler. Unngå bearbeidet mat til fordel for ekte mat er bra, ikke bare for hodepine forebygging, men for hele kroppen. Legg mer frukt, grønnsaker, nøtter, hele korn og yoghurt til kosthold, og drikke mer vann.

Prøv over-the-counter medisiner. Smertestillende som er spesielt laget for migrene vil ofte ha spormengder av koffein, som kan hjelpe kroppen absorbere medisinen raskere. Prøv å bruke en sinus relief medisiner fordi bihulebetennelse kan forårsake fryktelige hodepine, og de kan vare i mange år uten symptomer (annet enn at hodepine.) Sjekk etikettene for noe som "lindrer sinus press." Hvis dette midlet virker, fortelle legen din. En alvorlig bihulebetennelse kan føre til langvarige skader og vil trolig ikke gå bort uten nasal vanning, eller antibiotika eller kirurgi.

Lysere opp. Hvis din hodepine er stress-indusert, ta litt tid hver dag til å re-justere selv med dine mål. Er du jobber for hardt? Du trenger en pause vet? Er det noe du kan gjøre for å gjøre livet enklere? Vil du dra nytte av en ferie, en personlig assistent, live-in hjelp i huset eller kanskje et steg ned i din livsstil. Livet bør ikke være så vanskelig. Er du gjør det vanskelig for deg selv. I virkeligheten har du mer kontroll over ting enn du er klar fordi du styre hvordan du reagerer. Er du reagerer på måter som gjør livet vanskelig?

Bruk solbriller og hodetelefoner. Skarpe lys og høye lyder kan gjøre en hodepine verre. Pust dypt, så mye frisk luft som du kan, for å få oksygen i blodet, og prøve å holde seg borte fra ting som gjør din hodepine verre. Selv sterke lukter kan plage en følsom hode.

Eksperimenter med aromaterapi. Eteriske oljer ikke bare lukter godt, men noen, som hvitløk, nellik, lavendel og peppermynte, tjene en medisinsk formål, også. Urter for hodepine er vanligvis brukes i en te form, eller som en sniffe, eller med en fordamper.

Hint

  • Hold alle legens avtaler til du oppdager den underliggende årsaken til hodepinen. Så fristende som det er å pop piller for å lindre smerte, bør årsaken til smerten tas opp, i tilfelle det er dødelig.

Hva er årsakene til daglig hodepine?

Mange foreldre spøk at deres barn er årsaken til deres daglig hodepine. Sannheten er at de kan være riktig i deres fleiper. Det er mange årsaker til hodepine reoccurring daglig eller på samme tid hver dag. Forstå de mulige årsakene kan hjelpe noen hindre eller avhjelpe hodepine.

Stress

Stress kan oversette til fysiske symptomer, som er en ledende årsak til reoccurring hodepine. Det kan føre til stress hodepine, spenningshodepine eller migrene. Stress er en veldig fysisk reaksjon på ting som får oss til å føle at vi ikke er gode nok, eller at vi ikke kan holde tritt med våre planer. Disse hendelsene kan forårsake daglig hodepine.

Synsproblemer

En annen vanlig årsak til daglig hodepine er synsproblemer. Mange som arbeider ved en datamaskin hele dagen sette press på øynene. Disse hodepine er ofte hyppigere hos personer som har å stadig endre visuelle fokuset i løpet av dagen. De som ser på dataskjermer for et øyeblikk, og deretter ned på et stykke papir er sannsynlig å ha daglig hodepine fordi deres øyne arbeider kontinuerlig med å bringe elementer inn og ut av fokus.

Blood Pressure

Blodtrykk problemer også kan være en årsak til daglig hodepine. Ettersom blod virker vanskeligere å pumpe hele kroppen, kan det føre til smerter i ulike områder. Daglig hodepine kan oppstå når blodtrykket problemer ikke blir behandlet og trykket bygger i hodet blodkar.

Allergi og bihuleproblemer

Allergi og bihuleproblemer skape press, som ofte oversettes til hodepine. Disse hodepine kan fortsette til slutten av allergi sesongen eller til en medisinering administreres.

Nerver

Klemte nerver i hode og nakke kan forårsake hodepine forekommer daglig. Hvis klemte nerver er årsaken, så hodepine er vanligvis til stede på alle tider av dagen. Hodepinen kan bare skje når visse bevegelser er laget for å klemme nerve eller på et angitt tidspunkt.

Hvordan leve med kronisk angst og tretthet

Kronisk angst og tretthet vanligvis begynner ved barndommen og forverres med alderen. Årsakene til forstyrrelsen kan variere. Den kan komme fra tordenvær, frykt for mørket, overgrep og voldtekt, frykt for skuff en forelder, ser skumle filmer, får tapt, frykt for dyr, en skole bølle, en fornærmende foreldre og så videre. Minner om slike opplevelser som voksne kan bringe på en flom av følelser som kan bli ødeleggende for både den lidende og deres familiemedlemmer. Symptomer kan inkludere føler deg anspent, engstelse eller frykt, irritabilitet, stress, rastløshet, manglende evne til å konsentrere seg og ikke klarer å få tilstrekkelige mengder søvn.

Bruksanvisning

Utdanne deg selv

opplyse deg om kroniske angst og tretthet lidelser. Fordi symptomene på kronisk angst og tretthet varierer, er det viktig å få alle fakta, slik at du kan takle og behandle sykdommen effektivt. Identifisere ditt spesifikke type kronisk angst lidelse som tvangslidelse, sosial angstlidelse eller fobi merke seg de spesifikke symptomer for hver.

Se en lege som er spesialist i behandling av kronisk angst og tretthet lidelser. Spør ham om hvilke behandlinger som er tilgjengelige for eksempel medikamentell behandling eller rådgivning og hvilke som passer din livsstil og omstendigheter. Det er en sammenheng mellom angst og depresjon, så når søker behandling, er det viktig å behandle begge problemene.

Eliminer de triggere som legger stress til livet ditt. Det kan være områder av livet ditt som du kan forenkle kanskje ved å delegere visse oppgaver til andre familiemedlemmer eller kolleger eller ved å gi dem opp helt.

Prøv medikamentell behandling. Det er flere stoffer tilgjengelig som behandler kronisk angst. De med kronisk utmattelsessyndrom kan være lurt å prøve en foreskrevet søvn hjelpemiddel som kan hjelpe den lidende til å få en bedre natts søvn som igjen kan lindre følelser av trøtthet på dagtid. En lav-dose trisykliske middel kan være et godt alternativ. Alle legemidler har bivirkninger av en eller annen, så det er sannsynlig at du må kanskje prøve noen forskjellige dem før du finner en som fungerer for deg.

Spis riktig og mosjon. Trening er en naturlig stressavlastning og bidrar til å frigjøre endorfiner i kroppen som kan bidra til å roe angst og forbedre stemningen. Eksperter er enige om at så lite som 30 minutter per dag med moderat trening kan ha en dramatisk effekt på en persons syn på livet. Men personer med kronisk utmattelses har problemer med å trene på grunn av lavt energinivå. Lytt til kroppen din og ikke presse deg selv utover din evne som dette kan faktisk forverre situasjonen og føre til en lengre anfall av trøtthet. Får riktig ernæring og eliminere junk food fra kostholdet ditt kan hjelpe deg å miste uønskede pounds og føler deg bedre om deg selv også.

Utfør avslapping teknikker for å lindre stress. Avspenningsteknikker som meditasjon, aromaterapi, lyd terapi, visualisering og kontrollert pusting har vist seg å redusere angst og forbedre en persons generelle følelser av velvære. Avslapping kan også hjelpe en person til å få en bedre natts søvn som kan hjelpe deg til ikke å bli så trøtt i løpet av dagen. Disse alternative behandlinger har blitt brukt av terapeuter i årevis.

Kroniske Sinus Hodepine Behandlinger

Kroniske Sinus Hodepine Behandlinger


Sinus hodepine er felles med en forkjølelse eller bihulebetennelse, og symptomer har en tendens til å forsvinne som tilstanden bedrer seg. Men noen mennesker takle kroniske lomme hodepine, der føler de en intens press rundt deres templer, nese og ansikt. Ofte forveksles med migrene, kronisk sinus hodepine responderer generelt godt behandling. Nøkkelen er å identifisere de ulike behandlingstilbud og finne den løsningen som er riktig for deg.

Identifikasjon

Symptomene på kronisk bihulebetennelse hodepine variere. Etter en forkjølelse eller annen infeksjon, kan du begynne å føle ubehag (smerte) eller alvorlig press rundt din lomme hulrom. Som trykket intensiveres, kan du være i stand til å ta på hodet, ansiktet eller kinn. Bøye eller liggende forverrer symptomene. Og de fleste kroniske sinus hodepine lider avtale med andre symptomer som gul eller grønn slimete utflod, en hacking hoste og sår hals.

Over-the-counter medisiner

Over-the-counter medisiner som smertestillende og slimhinneavsvellende midler er effektive behandlinger for kronisk bihulebetennelse hodepine. Smertestillende som ibuprofen og aspirin kan lindre smerter forbundet med sinus hodepine. Decongestants redusere hevelse i sinus hulrom og redusere sekresjon av slim, som hjelper drenere sinus hulrom og bli kvitt lomme hodepine.

Antibiotika

Kronisk sinus hodepine ofte et resultat av kronisk bihulebetennelse. I dette tilfellet må du kanskje en antibiotika for å fjerne infeksjonen og lindre plagsomme symptomer som hodepine, sår hals og hoste. Gå til legen din for å finne ut om din lomme hodepine er forårsaket av en forkjølelse eller bihulebetennelse.

Luftfukter

Tørr luft kan irritere sinus hulrom og forårsake kroniske lomme hodepine. Å behandle denne tilstanden, kan du bruke en luftfukter for å øke luftfuktigheten, eller fuktighet i luften, noe som bidrar til å lindre sinus press og kurere kroniske bihuleproblemer som hodepine. Plasser luftfukter på soverommet. Hvis du ikke har en luftfukter, plassere en fuktig, varm klut over ansiktet for å avlaste Sinus congestion og trykk.

Irritanter

Irritanter som for eksempel vaskemidler, bad gels og andre parfymerte dufter kan utløse kronisk sinus hodepine fordi de forårsake betennelse i sinus hulrom eller nasal passasje. Hold styr på dine symptomer og forsøke å finne dine individuelle triggere. Unngå irritanter kan betydelig forbedre tilstanden.

Hva er årsakene til daglig hodepine hos barn?

Det er vanskelig når barna har hodepine, spesielt når de blir en vanlig foreteelse. Kronisk hodepine skje 15 eller flere dager hver måned i minst tre måneder, i henhold til Cincinnati Children Hospital. Hvis barnet ditt lider av hodepine, selv om ikke dette ofte, ta kontakt med barnets lege med en gang.

Sekundær hodepine

Andre helseproblemer kan forårsake hodepine, slik at begge kan bli kurert eller lindres når det primære problemet er behandlet. Årsaken kan være en bihulebetennelse, allergier, kalde, annet infeksjon eller hjerneskade.

Stress

Emosjonelle problemer kan føre til sekundær hodepine. Disse inkluderer stress, spenninger og bekymringer enn hjem og skole. Barn kan ha nytte av å se en lege og deretter en rådgiver hvis en følelsesmessig sak trenger oppmerksomhet.

Medisinering Overforbruk

Hvis en voksen eller barn tar paracetamol (Paracet) eller annen hodepine medisin daglig, utvikler kroppen hodepine som vil gå bort bare etter 4 til 6 uker av medisinen. Barn kan få hodepine av for mye koffein, og de kan få en tilbaketrekning hodepine når de slutter å drikke det. Uansett, de trenger å kutte ned inntak av koffein for å stoppe hodepine.

Vitaminer

Vitamin mangel kan føre til hodepine. Strøm barn en balansert diett og gi en daglig, tyggbar vitamin for deres alder og vekt. Spør barnets lege om blodprøver for å sjekke vitamin og jern nivåer.

Dehydrering

Dehydrering kan forårsake hodepine, men bør være lett kureres ved å gi mer væske. Soda eller andre sukkerholdige drikker kan føre til dehydrering som følge av sukker, koffein og saltinnhold.

Migrene

Det er mange teorier om årsaken til disse alvorlige hodepine. Migrene krever medisinsk oppmerksomhet fordi medisiner kan hjelpe. Symptomer inkluderer et bankende hode, kvalme og overfølsomhet for lys og lyder.

Hvordan få Permanent Relief Fra kronisk spenning hodepine

Spenningshodepine, også kalt tension-type hodepine, er den vanligste typen av tilstanden. Opp til 80 prosent av voksne opplever denne typen hodepine på ett eller annet tidspunkt. Spenningshodepine, også referert til som stress hodepine, er vanligvis utløst av noen form for miljø eller intern faktor.
Daglig stress kan føre til kroniske spenningshodepine, som er kategorisert som sådan når de oppstår mer enn 15 dager i måneden. Heldigvis behandlinger er tilgjengelige, er den mest effektive av disse er som regel en kombinasjon av sunne vaner, ved hjelp av medikamenter som er foreskrevet og å finne ikke-narkotiske løsninger.

Hvordan få Permanent Relief Fra kronisk spenning hodepine

Lindrende Tension Hodepine

Se legen din. Ifølge Mayo Clinic, hvis du prøver å behandle kroniske spenningshodepine på egen hånd, kan overforbruk hodepine skyldes gjentatt bruk av over-the-counter medisiner.

Ta medisiner som foreskrevet. Legen kan anbefale analgetika for smertelindring eller kombinasjons medisiner som inneholder koffein eller beroligende midler. Hvis smertestillende ikke hjelper, kan hun foreskrive en antidepressant eller antikonvulsive å hindre tension-type hodepine.

Påfør varme eller is for å såre muskler for å lindre en spenningshodepine. Hvis du foretrekker en varm behandling, kan du prøve en varmepute sett på lav, en varmeflaske eller en varm håndkle. Hvis du foretrekker den kalde tilnærming, prøv en ispose innpakket i en klut.

Prøv ulike stress management teknikker. Tillat deg selv mer tid til å slappe av. Prøv biofeedback, meditasjon eller dype pusteøvelser. Utradisjonell behandlinger som akupunktur og massasje kan også tilby lettelse for stress-indusert hodepine. Rådgivning kan hjelpe deg med å identifisere hodepine utløser og jobbe mot vellykkede mestringsmekanismer.

Gjør sunne livsstilsvalg. Sørg for å inkludere noen form for trening i din daglige rutine og spiser sunn mat som frukt, grønnsaker og helkorn. Drikk alkohol kun i moderate mengder og ikke røyk.

Monitor symptomer og resultater i en journal. For å få permanent lindring fra kroniske spenningshodepine, er det viktig å ta hensyn til når du får dem, og hva som kan ha utløst dem, slik som dårlig holdning, belysning, stress eller visse matvarer. Når du følger legens instruksjoner for medisiner eller andre former for behandling, holde oversikt over hva som fungerer og hva som ikke virker.

Hint

  • Tension-type hodepine er best behandles når symptomene først dukker opp og før de blir smertefullt.
  • Husk at forebyggende medisiner kan ta flere uker å bygge opp i systemet før de trer i kraft, så vær tålmodig.
  • Tension-type hodepine er ikke forbundet med alvorlig følsomhet for lys eller støy, magesmerter, kvalme eller oppkast. Fortell legen din dersom symptomene dine ikke bedres eller hvis de blir verre.

Årsaker til kronisk migrene hodepine

Årsaker til kronisk migrene hodepine


Migrene er en fellesbetegnelse som kan gjelde for alle alvorlig hodepine som forårsaker følsomhet for lys og lyd. Kronisk migrene er en lidelse som fører til smerter i kraniet på grunn av økt fartøy og kapillærene; vanlig hodepine smerte er forårsaket av blodkar innsnevring. Smerten forbundet med kronisk migrene er ofte beskrevet som bankende, ensidig smerte, konsentrert på den ene siden av hodet. Selv om de ulike typer migrene lider under mer enn 30 millioner amerikanere har en rekke årsaker, forstå de mulige risikofaktorer går langt i å hjelpe migrene forebygging.

Migrene og Aura

Migrene med aura og migrene uten aura er de to mest utbredte kategorier av migrene. "Aura" refererer til en nevrologisk fenomen som forekommer i ca 30 minutter før intens migrene smerte. Auras kan inkludere skimrende hallusinasjoner, synstap, talevansker og svimmelhet. Bortsett fra aura, klassisk migrene symptomer inkluderer intens hodepine smerte, lysfølsomhet, kvalme og oppkast. Hodepine frie migrene er en sjelden form for migrene som forårsaker aura fenomen uten de andre klassiske migrene symptomer.

Andre typer migrene

Migrene av andre typer er klassifisert av forskjeller i symptomer. Abdominal migrene er indikert med magesmerter uten en klar fordøyelses eller gastrointestinal årsak eller lidelse. En basilaris arterie migrene fører til forstyrrelser i basilaris arterie som forsyner hjernen med oksygenrikt blod; symptomer inkluderer talevansker, svekket motorisk evne og svimmelhet. Carotidynia kan føre til hevelse som ligger rundt halsen er arteria carotis og produsere intense smerter i de nedre regioner av ansiktet, inkludert kjeven eller nakke. Oftalmoplegisk migrene smerte er konsentrert i øynene og kan produsere oppkast og synsnerven lammelser. Status migrene gir smerter i perioder som varer lenger enn 72 timer.

Hormoner

På grunn av den rollen østrogen spiller i migrene, kvinner har større risiko for å oppleve migrene symptomer enn menn. Svingninger i østrogennivået forårsaket av menstruasjonssyklusen kan øke forekomsten av migrene symptomer. Medisiner som påvirker hormonelle nivåer, for eksempel p-piller, kan føre til østrogennivået å svinge. Graviditet, overgangsalder og månedlige perioder ser størst forekomst av migrene symptomer hos kvinner. Ifølge MAGNUM, oppstår de fleste svangerskapsrelaterte migrene symptomer i første trimester av svangerskapet.

Genetikk

Migrene er genetisk basert, noe som betyr at familiehistorie er en viktig risikofaktor i å oppleve migrene. Ifølge MAGNUM, nær 38 millioner amerikanere har en genetisk tilbøyelighet til å lære mer migrene symptomer. Hvis en av foreldrene av en person lider av migrene, har den enkelte en 50 prosent sjanse for å oppleve migrene. At risikoen er ikke oppblåst av psykologiske eller miljømessige årsaker.

Andre årsaker

Stress fra karriere eller familieliv kan øke forekomsten av migrene symptomer. Overdreven sensoriske stimuli, spesielt visuelle eller auditiv (lyd), kan utløse migrene. Visse matvarer, for eksempel øl, rødvin, sjokolade, koffein og alderen oster kan øke en persons mottakelighet for migrene. Fasting eller generell underernæring kan også bidra til migrene. Andre årsaker er barometer endringer i miljøet, endringer i søvnmønster og visse medisiner.

Behandlinger

Legemidler foreskrevet for å lindre migrene faller inn i to kategorier: smertestillende medisiner og forebyggende medisiner. Smertestillende medikamenter inkluderer ikke-steroide antiinflammatoriske midler (NSAIDs), triptaner, anti-kvalme medisiner og sovetabletter. Disse stoffene blir brukt under et migreneanfall og tar sikte på å hemme symptomer som allerede finnes. Forebyggende medisiner inkluderer kardiovaskulære medikamenter, antidepressiva, anti-beslag medisiner og Botox. Disse stoffene kan bidra til å hemme forekomsten av migrene symptomer hos personer med risiko for hodepine.

Komplikasjoner

Migrene behandlinger forårsake en rekke bivirkninger. NSAIDs tatt for migrene lettelse kan forårsake magesmerter, blødninger og sår. Som kroppen bygger opp motstand mot de smertestillende medisiner, en tilstand som kalles "rebound hodepine" kan forekomme, der smertestillende medisiner selv kan utløse migrene symptomer. De som bruker høye doser av medisiner mer enn ni dager ut i måneden er i faresonen. Triptaner og visse antidepressiva kan føre til serotonin-syndrom, et overskudd av serotonin som produseres i kroppen. Denne komplikasjonen kan føre til skjelving, diaré, feber, muskelstivhet og kramper, og det kan være dødelig hvis ubehandlet.

Behandling for kronisk spenning hodepine

Behandling for kronisk spenning hodepine


Spenningshodepine variere fra mild til alvorlig, og de er den vanligste typen hodepine. Folk som handler med kronisk spenningshodepine beskrive ubehag som et stramt bånd rundt hodet. Flere faktorer bidrar til denne typen hodepine, og spenningen vil normalt gi fra spente muskler rundt øynene, hode og kjeve bein. Mens ubehagelig og irriterende, det finnes måter å bøte på en spenningshodepine.

OTC medisiner

Mens medikamenter slik som ibuprofen og aspirin blir ofte brukt til å behandle et utvalg av hodepine, er det spesielt medikamenter for spenningshodepine. Disse medikamentene er aktive ingredienser som høye doser av paracetamol og koffein for å lindre muskelsammentrekninger og reduserer spenningen.

Redusere Stress

Stress er en vanlig årsak til kronisk spenningshodepine. Øve stresset managements teknikker som pusteøvelser og vedta et positivt syn kan redusere stress og spenning. Andre måter å eliminere stress innebære å få tilstrekkelig hvile, trene og forbedre organisasjonen ferdigheter. Kontrollere angst og depresjon kan også forbedre din emosjonelle helse og stoppe spenningshodepine. Snakk med legen din om antidepressiva eller anti-angst medisiner, eller ta naturlige stemningsstabiliserende.

Masser Your Face

Tempelområdet ligger på pannen over øynene. Lukk øynene og sakte massere dette området med fingrene. Masserer templene i løpet av dagen kan roe ned nervene og slappe muskler. Denne teknikken bidrar til å redusere kronisk spenning og lette spenningen relatert hodepine.

Gi Your Eyes a Break

Øyeplager kan bidra til kronisk spenningshodepine. Dette problemet ofte påvirker folk som jobber på en datamaskin. Stirrer på en lys dataskjerm i flere timer kan trette øyne og føre til hodepine. Juster lysstyrken på datamaskinen og ta jevnlige pauser for å hvile øynene.

Rest

Mangel på søvn eller hvile kan utløse spenningshodepine. Forbedre søvnvaner og planlegger å sove minst åtte timer hver natt. Hvis du ikke klarer å sovne, eller hvis du våkner opp flere ganger gjennom hele natten, drikke urte ikke-koffeinholdige te før sengetid eller ta et naturlig supplement for å roe nervene. Dette vil fremme avslappende søvn og lette kronisk spenningshodepine.

Varme og kalde terapi

Varme og kulde er begge effektive behandlinger for spenningshodepine. Heat slapper musklene og lindrer spenning, mens kulde reduserer smerter og betennelser. Påfør et oppvarmet klut eller en ispose (innpakket i en tørr klut) til pannen din flere ganger om dagen i 10-minutters intervaller.

Årsaker til kronisk spenning hodepine

Årsaker til kronisk spenning hodepine


Spenningshodepine (også kalt muskel-sammentrekning hodepine) er hodepine som dekker begge sider av hodet. De smertene kan variere fra en kjedelig verke til en uutholdelig følelse av press på hodet. Spenningshodepine er klassifisert som kronisk når de oppstår mer enn 15 ganger i løpet av en måned i tre måneder eller mer.

Teorier

Det er fortsatt ikke kjent nøyaktig hvorfor folk får hodepine. Det var en gang trodde at spenningshodepine var resultatet av musklene blir for anspent - derav navnet - men en nyere teori er at en svingning i hjernen kjemikalier som serotonin utløser smerte. Imidlertid er den rådende teorien om at spenningshodepine er forårsaket av langvarig belastning av nakke, ansikt og hodebunn muskler.

Stress

Hva synes å være en vanlig trigger for spenningshodepine er stress. Dette kan føre til enten forandringer i hjernens kjemi, eller en clenching av forskjellige muskelgrupper i kroppen. Avspenningsøvelser som dyp pusting, mild massasje og biofeedback terapi kan hjelpe med smerter, sammen med forsiktig bruk av smertestillende.

Fatigue

Fatigue er en annen hyppig klage fra de som lider av kroniske spenningshodepine. Dette kan bidra til stress og kan føre til grunne pust og en følelse av å være under for mye press, noe som kan bidra til hodepine smerte. Spesifikke årsaker til trøtthet fører til hodepine inkluderer dårlig søvn, øyeplager og dårlig generell helse.

Tilbaketrekking

Legemet kan produsere smerte identisk med en spenningshodepine når den går gjennom tilbaketrekning fra en viss kjemisk. Kroppen har fått så brukes til kjemisk nærvær at den produserer smerte å få den kjemiske inn i det igjen. Koffein og nikotin tilbaketrekking ofte føre til hodepine, samt tilbaketrekning fra de aller smertestillende brukes til å behandle hodepine.

Andre årsaker

Noen ganger spenningshodepine kan feildiagnostisert fordi symptomene er så lik andre sykdommer, som for eksempel en bihulebetennelse eller en kiste kaldt. Slag mot hodet kan noen ganger føre til varig smerte lik kronisk spenningshodepine i tillegg.

Terapi for kronisk spenning hodepine

Det begynner som en kjedelig verke på baksiden av hodet. Sakte den beveger seg fremover, som omfatter begge sider av skallen din. I sin mest alvorlige form, kan kronisk spenningshodepine være ødeleggende. Et stramt band av press som brytes rundt hodet, kronisk spenningshodepine, ifølge University of Maryland Medical Center, påvirker nesten 40 prosent av tenåringer og voksne. Men det finnes behandlinger som kan hjelpe deg å takle lidelse.

Journalføring

Overraskende, er en av de beste måtene å håndtere kronisk spenningshodepine å skrive om dem. Holde en dagbok over når du har hodepine kan føre deg til en sak. Å vite hva du spiste, hvor lenge du sov, om du hadde en bestemt stress og hva du var involvert med i de foregående 24 timene kan bidra til å finger poenget med hodepine over tid.

Sunne vaner

Noen ting som vil hjelpe med kronisk spenningshodepine kan også være bra for din generelle helse. Ting som å få en god natts søvn, spise sunn mat som er lav i fett og karbohydrater, trene, ikke røyke og å ha et utløp for stress relief alle kan være effektive i behandling av retur av hodepine.

OTC medisiner

Over-the-counter medisiner som ibuprofen, naproxen natrium, paracetamol og aspirin vil ta bort noe av smerten forbundet med kronisk spenningshodepine. De gjør dette ved å slappe av musklene i hodet og nakken som kan være årsaken til smertene. Ved å bringe ned noen tetthet eller betennelse i disse områdene, kan du sakte komme gjennom en kronisk spenningshodepine.

Lege-foreskrevne medisiner

For noen kronisk spenningshodepine er for mektig for typiske terapi for å jobbe. For disse tilfellene, kan leger fore Tylenol med kodein eller Vicodin for å lette symptomer på hodepine. Flere legemidler kan også tas som vil bidra til å forhindre dem i fremtiden, inkludert tricylic antidepressiva, serotonin reopptakshemmere og antiepileptika.

Massasje og fysioterapi

Massasje er en fin måte å slappe av musklene og kan bidra til å avlaste muskel stress og smerte av kronisk spenningshodepine. En god fysioterapeut kan ikke bare vise deg visse typer finger massasje som du kan gjøre på egen hånd, kan de også vise deg stretching og styrke øvelser som kan være nyttig i arbeidet med problemet.

Hvordan lindre kronisk spenning hodepine

Spenningen hodepine er en av de mest vanlige former for hodepine. De er ofte forårsaket av strukturelle ubalanser i halsen, hodebunnen og skulderområdet som et resultat av stress, en dårlig rygg eller andre helse komplikasjoner. Det er flere tiltak du kan gjøre for å lindre smerten av en aktuell spenningshodepine og begynne å redusere sannsynligheten for fremtidige hodepine.
Som med enhver medisinsk tilstand, hvis spenning hodepine vedvarer, forverres eller er ledsaget av andre symptomer på sykdom eller sykdom, bør du oppsøke lege og diskutere andre former for behandling.

Hvordan lindre kronisk spenning hodepine

•  Ta ibuprofen eller en kombinasjon av acetylsalisylsyre og / eller paracetamol og koffein for kortsiktig lindring av en spenning hodepine. Selv om disse medikamentene vil bare fjerne symptomene og ikke årsaken, kan ta en smertestillende middel ved utbruddet av en spenning hodepine hjelpe deg å komme gjennom smerten.
Å drikke en kopp kaffe eller ta en varm dusj kan også lindre smerten av en spenning hodepine.

Snakk med legen din om en resept på antidepressiva medisiner som Paxil eller Pamelor. Antidepressiva har vist seg å være nyttig i å lindre kronisk spenningshodepine og kan hjelpe hvis din hodepine vedvarer over lang tid.

Påfør en ispose til halsen og undersiden av skallen din og sette en varmepute på skuldrene. Pakkisen vil redusere smerter i hodet og varmeputen vil bidra til å redusere noen spenning i skuldrene som kan være årsaken til hodepine.

Masser områdene rundt din templer, panne og ører mens du trykker tomlene til bunnen av skallen din. Profesjonelle eller selv massasje teknikker kan bidra til å redusere spenningen som forårsaker kronisk spenningshodepine.

Hint

  • Forbedre din holdning eller besøke en kiropraktor kan bidra til å redusere eller eliminere din kronisk spenningshodepine.

Kinesiske urter for kronisk spenning hodepine

Smerte og ubehag av kronisk spenningshodepine kan være en stor hindring for å nyte livet. Det er flere kinesiske urter som har vært kjent for å lette effektene av hyppige spenningshodepine.

Kinesisk lakrisrot

Smerten fra spenningshodepine kan lindres ved kinesisk lakris rot, som inneholder egenskaper som ligner på aspirin. Omtrent seks gram kan hjelpe avverge hodepine ubehag.

Peppermynte

Når gnidd inn i pannen eller nakken, olje av peppermynte --- kjent som Bo Han i kinesisk medisin --- også besitter aspirin-lignende kvaliteter.

Poria Cocos

Poria cocos, ellers kjent som indisk brød, er en sopp som vanligvis benyttes i kinesisk medisin. Den er tilgjengelig fra mange urte forsyne butikkene og blir ofte brukt som en del av beroligende urteblandinger.

Hvit Willow Bark, Valerian og Wild Lettuce

Mens white willow bark fungerer som en anti-inflammatorisk, vendelrot og vill salat begge har avslappende egenskaper. Denne kombinasjonen gjør en utmerket balsam for en spenningshodepine. Vær forsiktig med white willow bark og ikke ta mer enn 60 milligram per dag.

Ingefær

Ingefær er en multifunksjonell urt som brukes til å behandle en rekke plager; det kan lindre smerter og motvirke spenninger. Gni en liten mengde ingefær olje inn i templene kan gi lindring fra en spenningshodepine.

Lindring av kronisk hodepine

Lindring av kronisk hodepine


Hvis du har hodepine som oppstår minst 15 dager hver måned, blir de betraktet kronisk daglig hodepine. Noen hodepine føler kjedelig; noen føler for mye press. Din hodepine kan føles som konsekvent smerter på den ene siden av hodet, eller det kan påvirke begge sider. Valget av lettelse alternativer for din hodepine avhenger av hvilken type hodepine du opplever.

Tension Hodepine

Spenningshodepine er den vanligste typen hodepine. De føler ofte kjedelig og som om et stramt bånd har blitt pakket rundt hodet. De kan vare fra en halv time til en hel uke. De fleste spenningshodepine avhjelpes med over-the-counter medisiner, inkludert aspirin, ibuprofen (for eksempel Advil) og paracetamol (som Tylenol). Imidlertid kan kronisk spenningshodepine ringe for en enda mer potent foreskrevet rette. Trisykliske antidepressiva kan bidra til å forhindre en spenningshodepine fra forming. Beroligende midler (som klonazepam), muskelavslappende (som Skelaxin) og opioider (som Vicodin) kan bidra til å kontrollere alvorlige spenningshodepine som de oppstår.

Migrene Hodepine

Personer med migrene også ofte opplever kvalme, oppkast og følsomhet for lys og lyd. I tillegg, om lag 60 prosent av migrene påvirker den ene siden av hodet. Disse hodepine kan vare mellom fire og 72 timer og er ofte gjort verre av rutinemessige aktiviteter. Det er tre typer migrene hodepine lettelse: medikamenter som reduserer mengden av angrep du har, stoppe en migrene i sitt spor, og behandle smerte av en migrene samt symptomene som følger den.

-Antidepressants, Blodtrykk medisiner, beslag medisiner og selektive serotonin reopptakshemmere (SSRI) bidra til å redusere mengden av hodepine som en kronisk migrene lidende erfaringer.
-Medicines Som stopper en migrene i sitt spor er over-the-counter smerte medisiner, triptaner som Frova og Imitrex, isometheptene (Medrex) og ergots som Cafergot.
-Relief Av migrene symptomer kommer med medisiner som over-the-counter smertestillende midler, beroligende midler, narkotiske smertestillende og kvalme medisiner.

Cluster Hodepine

Cluster hodepine er en sjelden type kronisk hodepine som bare forekommer i om lag 1 prosent av befolkningen. De er repeterende, kommer og går i flere uker. Smerten av en klynge hodepine vil begynne raskt og intenst, ofte i løpet av minutter. Den hodepine kan vare mellom 15 minutter og tre timer. Personer som har cluster hodepine føler dem på bare den ene siden av hodet, og de kan også oppleve en utstoppet nese og rennende øyne. Over-the-counter smertestillende midler er stort sett ansett som ineffektivt for cluster hodepine fordi smertene starter raskt og slutter raskt. I stedet kan forebyggende medisiner som anti-anfall medisiner, litium og kalsium-kanalblokkere være foreskrevet. En kjent måte å bidra til å avlaste cluster hodepine når de begynner å inhalere 100 prosent oksygen gjennom en maske.

Tips

Hvis du opplever hodepine som konsekvent forstyrrer dagliglivet, snakke med en lege som er kvalifisert til å diagnostisere tilstanden og foreskrive medisiner for deg. I tillegg til å motta medisinsk hjelp, til komplementære måter å takle kronisk hodepine inkluderer meditasjon, yoga, akupunktur og massasje terapi. Kombinere medisiner med livsstilsendringer har vært kjent for å hjelpe mange få lindring fra kronisk hodepine.