Digidexo.com

Sesongmessige allergier hos babyer

Sesongmessige allergier som gress og pollen kan påvirke babyer. Babyer kan oppleve ubehagelige symptomer når de utsettes for sesong allergener. Å bestemme hva allergener er hovedsakelig påvirker en baby krever medisinsk testing. I tilfellet at allergener har skylden for barnets symptomer, kan antihistaminer brukes til å lindre symptomene.

Allergener

Allergener er stoffer som kroppen oppfatter som skadelig. Således forsøker kroppen til å angripe genet. Sesongmessige allergier forårsakes vanligvis av gress og pollen.

Symptomer på sesonger Allergi

Babyer med allergi kan ha pågående eller intermitterende symptomer. Symptomer kan være rennende øyne, rennende nese, tett nese, nysing og hoste. Allergi symptomene er forskjellige fra kaldt symptomer i at de varer lenger og slim som renner fra nesen er tynn og klar.

Allergi Seasons

Babyer kan være allergisk mot en eller flere typer pollen og gress. Ulike typer vises i sommer, høst og vår.

Diagnose

En hudtest kan avgjøre hva allergener påvirker barnet. En hud testen er utført ved å eksponere barnet til flere allergener og deretter se på huden for å se hvilke som føre til en reaksjon. Testen må kanskje gjentas årlig, siden ofte allergi hos barn endres over tid.

Behandling

Reseptbelagte antihistaminer er tilgjengelige for å behandle allergi hos babyer 6 måneder og eldre. Foreldre bør aldri gi babyer en over-the-counter allergi medisiner med en legens godkjennelse.