Digidexo.com

hvordan kaste morfin søpla

Hvordan Kast reseptbelagte legemidlerAvhending av reseptbelagte legemidler trygt har blitt et problem i USA, og det er noen stoffer som krever spesifikke instruksjoner for avhending. Selv med retningslinjene, er det ofte spørsmål og de som ikke er enig med visse avhendingsmetoder.

Noen av reseptbelagte medisiner vi bruker har instruksjoner for avhending på flasken, boksen, eller innsatsen. Andre ikke gi et hint.

Riktig avhending av reseptbelagte medisiner hindrer forurensing i vannet vi drikker, og det har blitt en prioritet med Obama-administrasjonen for å holde miljøet rent.

Bruksanvisning

•  Samle utgåtte eller ubrukte medisiner.

Gå gjennom medisinskapet med jevne mellomrom og samle alle reseptbelagte legemidler og medisiner som er gått ut på dato, at du ikke lenger bruker, eller som har containere som ikke lenger fungerer.

Organiser medisiner.

Sortere reseptbelagte legemidler i grupper. Den største gruppen bør være de som kan kastes i søpla. Det kan være noen som er aerosolbeholdere som ikke anbefales for forbrenning. Det finnes også de legemidler som er opiater som kan være farlig for et barn eller kjæledyr. Dette er de tre grunnleggende kategorier.

Kontroller FDA-listen.

Gjennom listen av opiater som tilbys av FDA hvis du ikke vet om du har opiater som i Oxycontin, Percoset eller Percodan, Fentanyl inkludert Fentanyl patcher, metadon, morfin, Demerol, eller andre kontrollerte stoffer og barbiturater. Se Ressurser under for denne listen.

Les beholderen.

Les på flasken eller innsatsen av noen piller, og på emballasjen eller sett for noen aerosol eller inhalator for å sjekke de anbefalte avhendingsmetoder. Hvis det ikke er noen råd som gis, gir FDA retningslinjer.

Bruk samfunnet programmer for destruksjon.

Ta noen reseptbelagte legemidler du kan til en "take-back" anlegget eller samfunnet program. Hvis det ikke er program i samfunnet, her er alternativene.

Bruk riktig disponering for søppel.

For elementer som kan plasseres i søpla eller søppel, ta pillene ut av originalemballasjen og legg dem i en plastpose med kaffegrut eller annen våt disponibel, og lukk plastpose og legg den i papirkurven.

Fjern etiketten.

Fjern etiketten eller merke gjennom det på noen flaske du kommer til å kaste i søpla, så identiteten din ikke kan bli stjålet, eller din medisinske historie er ikke avslørt.

Skyll visse legemidler.

For reseptbelagte medisiner som er på FDA liste av opiater, fjerne dem fra beholderen og spyle dem ned kommode. Gjør dette bare for FDA opiater liste, ikke alle medisiner. Det har vært bekymring for at noen stoffer overleve avløpsanlegg, slik retningslinjene er for bare de legemidler som er opiater og på listen fra FDA.

Kast aerosoler og inhalatorer riktig.

Sjekk aerosoler og inhalatorer for instruksjoner for avhending. Hvis du har spørsmål som ikke blir besvart på aerosol flaske eller sette inn, ta kontakt med den ansvarlige avfalls avdeling og finne ut om de er akseptable i søpla. Du kan også sjekke med en farmasøyt. Sørg for å kvitte deg med reseptbelagte legemidler trygt.

Tips og advarsler

 • Vi skriver ofte om medisinske problemer og forbrukerrettigheter. Se andre artikler i Resources nedenfor.
 • copyright 2009 Linda Richard
 • Føl deg fri til å linke til denne artikkelen, eller sende det til en venn.

Hvordan Kast reseptbelagte piller

Hvordan Kast reseptbelagte piller


Mange av reseptbelagte legemidler som sitter i medisinskapet ubrukt kan bare kastes i søpla. For andre, derimot, bestemte avhendingsmetoder er nødvendig i henhold til Food and Drug Administration. Det er viktig å kvitte seg med reseptbelagte piller på riktig måte slik at de ikke kommer i gale hender. Du ønsker ikke barn og familiehunder for å få tak i medisiner. Noen medisiner kan skade miljøet også.

Bruksanvisning

Kontroller eventuelle spesielle etiketter eller emballasje med reseptbelagte medisiner for å se om de inneholder instruksjoner for å bli kvitt reseptbelagte piller. Spyl ikke reseptbelagte legemidler ned i toalettet med mindre emballasje med narkotika sier å gjøre det.

Kast dine piller i søpla når emballasjen forteller deg å gjøre det, men ta spesielle forholdsregler. Når du setter dine piller i søpla, legge noe uønsket som kattunge søppel eller brukt kaffegrut. Sett blandingen i en forseglet pose eller annen beskyttelsesbeholder, slik at innholdet ikke kan lekke ut. Dette gjør pillene mindre ønskelig for barn og kjæledyr, og for folk som kan gå gjennom papirkurven.

Søk etter samfunnet returprogrammer hvor du kan riktig avhende reseptbelagte piller. Finn disse programmene ved å ringe din byens søppel eller resirkulering avdelinger. Når du tar med resepter til returprogrammer, vil byen avhende dem riktig.

Tips og advarsler

 • Skrap ut noen identifiserende informasjon om reseptbelagte piller som kan gi bort din identitet. Dette vil beskytte deg og personvernet ditt helseinformasjon.
 • Hold reseptbelagte piller til deg selv. Bare en lege kan foreskrive medisiner og de gjør det for en grunn eller en viss tilstand du kan ha. Ikke gi medisiner til familie og venner.

Hvordan Kast Svart Salve

Svart salve er en hud salve som påføres direkte på huden, og det har vært spioneringen som en kur for kreft, hud koder og andre hudsykdommer. Sort salve er fremstilt av røtter, oljer og urter, og det er korroderende i naturen. Dette betyr at det i det vesentlige brenner av huden i et forsøk på å drepe tilstanden. Hvis du har svart salve som du ønsker å bli kvitt, er det viktig å lese nøye ingredienslisten og behandler det riktig.

Bruksanvisning

Les listen over ingredienser i sort salve. Mens naturlig svart salve inneholder kun urter og naturlige oljer, kanskje noen svarte salver inneholder tungmetaller eller materialer som anses farlig avfall. Sørg for å lese hele etiketten og følge og avhending av batterier oppført på svart salve.

Sett på et par hansker og pakk den svarte salve i en plastpose. Det er viktig at du beskytter huden din, siden svart salve er etsende.

Ta den svarte salve til din lokale farlig avfall senter. Kontakt din by eller fylke avdeling av avfallshåndteringen for å finne ut hvor dine lokale fasilitetene er. Ta den svarte salve der og forklare hva det er med folk bemanning nettstedet. Mens salve er ikke en skade på miljøet med mindre den har visse egenskaper, er det etsende og skal ikke bare kastes i søpla der det kan påvirke folk som må kvitte seg med søppel.

Hvordan Kast Gjenbrukdagligvare Vesker

Hvordan Kast Gjenbrukdagligvare Vesker


Omtrent 200.000 plastposer blir deponert i deponier hver time; de tar tusenvis av år å bryte ned og er skadelig for økosystemer både på land og i havet. Som svar byer og stater har evaluert lovgivning for å redusere plast disposisjon. Dagligvarebutikkene har valgt ut av disponibel bag bruk og en rekke av gjenbrukbare dagligvarer poser har truffet markedet. Gjenbrukbare dagligvarer poser er laget av enten hamp, polypropylen plast, jute, lerret eller bomull. Det er egne metoder for å kvitte hvert slag.

Bruksanvisning

•  Gi din gjenbrukspose til en veldedig organisasjon. Under ditt neste besøk til en mat bank eller suppekjøkken, slippe av din nonperishable varer i en gjenbrukspose. Organisasjonen kan enten holde posen eller gi det videre til sine kunder. Eller, donere til grasrotorganisasjoner i ditt område, for eksempel New Yorks Vesker for folket, som gir bort gratis gjenbrukbare poser laget av brukte klær og stoff.

Ta gjenbrukspose til en sending butikk. Som byer over hele landet beveger seg mot å forby den tradisjonelle plast dagligvarer bag, er hele samfunn av mennesker igjen med noe annet valg enn å kjøpe gjenbrukbare poser og noen mennesker ikke har råd til dem. Å ta bagasjen til en Goodwill for en Habitat eller Humanity Re-Store hjelper disse menneskene.

Pass dine gjenbrukspose sammen til en venn. Ideen om bestått-along er lik carpooling eller dele en avis. Selv om du ikke har tid til å undersøke lokale organisasjoner og bedrifter som godtar brukte gjenbrukbare poser, sjansene er du kjenner noen som fortsatt poser sine dagligvarer i papir eller nonreusable plast.

Tøm gjenbrukspose i en resirkulering bin. Velg dette trinnet hvis vesken er laget av polypropylen plast, fordi det tar tusenvis av år å bryte ned og har mange praktiske programmer når resirkulert. Fordi resirkulering expends mer energi enn gjenbruk, bør du bare resirkulere plast gjenbrukspose hvis du ikke kan fullføre noen av punktene ovenfor.

Toss din gjenbruk jute bag inn i en papirkurv. Tenk på dette trinnet som en siste utvei og bare gjøre det hvis du ikke kan fullføre noen av de foregående trinnene. Merk at bare jute poser skal kastes i søpla, fordi de er laget av et biologisk nedbrytbart plantefiber.

Hvordan Kast reseptbelagte medisiner i Temecula, California

Hvordan Kast reseptbelagte medisiner i Temecula, California


På et tidspunkt spyle ubrukte medisiner ned i toalettet eller avløp ble det ansett som den beste måten å kvitte seg med utgåtte eller left narkotika. Imidlertid har bekymringer vært reist om reseptbelagte legemidler som finnes i byen vannsystemer. FDA nettside sier at de fleste medikamenter bør faktisk være riktig kastes i søpla. Det bemerkes også at noen flere skadelige stoffer bør fortsatt spyles ned i toalettet eller avløp for å sikre at de er raskt fjernet fra hjemmet og ikke puttes i munnen av barn eller kjæledyr. FDA har ofte revidert liste over medisiner som skal avhendes ved å skylle ned i toalettet eller vasken (se Resource). Alle andre medisiner må avhendes korrekt av i vanlig søppel.

Bruksanvisning

Piller

Ta medisiner fra sin originalemballasje og plassere den i en engangsbeholder eller en sel-stand plastpose.

Bruk en stor metallskje til å presse ned og knuse hver pille i beholderen eller posen. Det trenger ikke å bli omgjort til støv, men i henhold til City of Temecula nettsted, bør pillene alle bli knust etter beste evne. En liten hammer kan også brukes for å bryte forsiktig pillene med lette slag.

Legg noe usmakelig til beholderen eller posen. The Office of National Drug Control Policy foreslår å blande i kattesand eller brukt kaffegrut.

Ta dine personlige opplysninger, inkludert resept nummer fra resept flaske. Skrap på etiketten av, svart det ut med permanent markør, eller dekke den med duct tape.

Plasser pille flaske inn i stoffet og kattesand / kaffegrut blanding. Forsegle posen eller lukke beholderen og plass i din hverdag søppel.

Inhalatorer

6. Ta inhalatoren utenfor.

Pek inhalatoren bort fra ansiktet ditt og tømme den ved å utvise de resterende medisiner.

Cover eller ødelegge noe personlig informasjon, inkludert resept nummeret på inhalator.

9. Plasser den tomme inhalator i vanlig søppel.

Flytende medisiner

Hell den resterende medisin i et papirhåndkle eller annet absorberende materiale.

Fjern, deksel eller ødelegge all personlig informasjon på flaskens etikett.

Sett den tomme flasken og medisin gjennomvåt papirhåndklær i vanlig søppel.

Tips og advarsler

 • Du bør ta søppel som inneholder medisiner av noe slag ut og sette den inn i papirkurven så snart som mulig hvis du har barn eller kjæledyr som er i stand til å komme inn i papirkurven.

Hvordan Kast av reseptpliktige legemidler

En lege forventer vanligvis en pasient for å fullføre medisiner foreskrevet. Dessverre, det skjer ikke alltid. Noen ganger er det stoppet på grunn av en dårlig reaksjon. Andre ganger er det tatt til problemet som det var foreskrevet er løst. I slike tilfeller, ubrukte medisiner krever disposisjon. Mens retningslinjer er gitt av Federal Drug Administration, er det like viktig å sjekke bolig statlige lover. I noen tilfeller er de enda strengere.

Bruksanvisning

•  Sjekk medisiner etiketten for å se om avhending anbefalinger er inkludert. Hvis ja, disse vanligvis møtes stats etablert prosedyrer og bør følges eksplisitt. Hvis ikke, gå videre til trinn 2.

Ring staten Environmental Protection Agency for å fastslå om de har et stoff disposisjon plan. I så fall følger deres retningslinjer eksplisitt. Hvis ikke, gå videre til trinn 3.

Ta kontakt med lokale myndigheter for å se om de har en resept ta tilbakekjøpsprogram eller spesifikke avhendings krav. I så fall følger deres instrukser som forutsatt. Hvis ikke, gå videre til trinn 4.

Kontakt lokale apotek for å avgjøre om de tar og avhende ubrukte medisiner. I så fall forberede medisiner som skissert og levere dem til apoteket. Hvis ikke, fortsetter du til trinn 5.

Sjekk med den forskrivende lege for å se om hans kontor har et returprogram. Hvis så, følg instruksjonene og gå tilbake til legekontoret. Hvis ikke, følger resten av trinnene nedenfor.

Fordel medisiner inn i tre kategorier --- aerosol, generelt, og opiater. Dette vil bidra i riktig avhending siden hver type krever litt annen behandling.

Flytt vanlige medisiner som antibiotika og lavnivå smertestillende (ikke-opiat) fra containere til et vanntett engangsemballasje. Åpne kapsler og inkluderer bare medisiner selv. Kapsel skjell kan settes i søpla.

Grind opiat tabletter opp i en kaffekvern og sette dem inn i en egen beholder. Bland pulveret med kullsyreholdig vann eller brus til grundig oppløse. Legg rikelig med salt og pepper til videre fraråder konsum.

Bland medisiner av punkt 7 og 8 sammen med avfall som teblader, såpe, bortskjemt mat, eller kattesand. Gjør det til en uspiselig lime.

Lim beholderne lukket. Sørge for at de kan ikke være lett gjenåpnet.

Kast containere i søpla. Ikke forsøk å resirkulere dem.

Kan kastes Reseptbelagte flasker i søpla etter at merkingen fjernes eller dekke opp relevant informasjon med en svart sharpie markør.

Bryt alle medisiner fra spraybokser i en plastpose. Knyt posen lukket og kaste den i søpla. Kast spraybokser i henhold til statlige godkjente metoder.

Wrap blisterpakninger av medisiner i ikke se gjennom papir. Pakk pakke med tung tape (som duct tape), noe som gjør det vanskelig å åpne.

Legg inn en ugjennomsiktig pose. Knytte den stengt og kaste i søpla.

Tips og advarsler

 • Skal kastes utløpt resepter på så kort tid etter utløpsdatoen som mulig. Noen stoffer kan være farlig hvis det brukes etter utløpsdatoen.
 • Spyl ikke ubrukte legemidler ned et kjøkken eller baderom avløp. Det kan forurense lokale vannsystem.
 • Spyl ikke ubrukte resepter ned i toalettet. Det kan forurense byen behandlingssystemet.
 • Ikke kast medisiner ved å gi det bort til noen andre. Dette er ulovlig i mange tilfeller og kan være farlig for den andre personen.

Hvordan Kast Energizer Batterier

Hvordan Kast Energizer Batterier


Hvert år blir millioner av batterier som brukes av millioner av mennesker. Når batteriene mister sin makt og slutter å virke, blir de ofte kastes i søpla. Men avhengig av kjemikalier som brukes i etableringen av batteriet, er dette ikke alltid riktig avhendingsmetode. Batteriene ende opp på søppelfyllinger og skadevirkninger på miljøet forårsaker skade på mennesker og dyr på grunn av kjemikalier som de er laget. Energizer batterier er intet unntak og må resirkuleres. Du kan beskytte miljøet ved å levere inn batteriene.

Bruksanvisning

•  Bestem hva slags Energizer batterier du har. Sørge for enten de er primære, som ikke kan brukes på nytt, eller sekundær, som er oppladbar og kan gjenbrukes. Primærbatterier inneholde kjemikalier som alkalisk, karbon-sink og kvikksølv oksid som må resirkuleres.

Les ingrediensene på batteriet. Typer batterier som kan kastes i søpla, og vil ikke skade miljøet inkluderer alkaliske mangan, både gjenbruk snill og karbon-sink.

Finn en gjenvinningsstasjon i ditt område. De vil godta både primære og sekundære batterier. Ta en tur til sentrum med alle gamle batteriene du ønsker å resirkulere. Ta med batteriene til den tett innpakket i en plastpose sentrum.

Tips og advarsler

 • California har strenge regler og krever resirkulering av flere batterityper. Gjør deg kjent med resirkulering lovene i staten.
 • Eventuelle forseglet, blybatterier må bringes til en husholdning farlig avfall samling sentrum. Bly-syre bilbatterier må returneres til det stedet der du kjøpte dem for riktig gjenvinning.

Hvordan Kast Hårprodukter

Hvordan Kast Hårprodukter


Når du er ferdig med håret produkter, er det logiske valget å kaste dem bort. På grunn av de farlige kjemikalier i sjampo, hårspray og geleer er det viktig å unngå å kaste dem i søpla med vanlig søppel. Hår produkter anses farlig avfall fordi de ofte er brannfarlig og forurenser søppel stedets jord. For å kunne avhende hår produkter, er det nødvendig å gjennomføre bruke opp produktene før du kaster bort eller resirkulering flasken.

Bruksanvisning

•  Bruk opp de resterende produkt. Når produktet flasken er tom det er trygt å kaste i søpla. Ikke hell hårprodukter i vasken, da dette forurenser vannet og kan tette rørene.

Ta flaskene til en lokal gjenvinningsstasjon. Resirkuleringssentre i byen din kan tilby farlig avfall pick-up, eller du kan levere dine tomflasker på en lokal deponi. Forsegle dine tomflasker i en plast søppelpose eller en pose anbefalt av din byens gjenvinningsstasjon. Besøk Earth911.com å finne en gjenvinningsstasjon i nærheten av deg.

Gi produktene unna. Ubrukte produkter kan bli donert eller gitt bort, noe som garanterer at produktet vil bli brukt før de kastes. Noen gjenvinningssentre har husholdning farlig avfall utvekslingsprogrammer som lar deg gi ditt hår produkter til andre.

Hvordan Kast en Tampon

Hvordan Kast en Tampon


Mange kvinner og jenter bruker tamponger under menstruasjonen. Hvis du bruker denne metoden, bør du vite hvordan du skal kvitte deg med tamponger riktig. Les trinnene nedenfor for disponeringsmetode.

Bruksanvisning

Fjern brukte tampong fra skjeden følge instruksjonene som fulgte med tamponger. Ofte disse instruksjonene er på tampongboksen.

Pakk brukt tampong med enten toalettpapir eller ansiktsservietter.

Kast innpakket tampong i søppelbøtta. Hvis du er i et offentlig toalett, er det ofte litt søppelbøtte eller søppel bin på badet stall som du kan bruke for tampong disposisjon. Ikke kast tampong i toalettet.

Sett inn en ny tampong følge pakken instruksjoner som fulgte med tamponger.

Legg den brukte tampongapplikator tilbake i tampong wrapper og dekke den helt med toalettpapir før du plasserer den i søpla.

Sett den innpakket tampongapplikator i søppelbøtte eller søppel bin.

Tips og advarsler

 • Noen kvinner velger å skylle brukte tamponger ned i toalettet. Dette kan tette toalettet og forårsake rørleggerarbeid problemer. Kast din brukt tampong i søpla.
 • Les instruksjonene som fulgte med tamponger for ytterligere avhendingsregler og informasjon.
 • Pass alltid på at du har rene hender før du setter inn og tar ut tamponger.
 • Husk å endre tamponger ofte i løpet av dagen for å forhindre lukt og lekkasje.

Hvordan Kast Sharp skuffer

Hvordan Kast Sharp skuffer


Hjem helsevesenet for tilstander som diabetes har ført til bruk av mer enn 2 milliarder sprøyter utenfor tradisjonelle helseinstitusjoner. Fordi de er så vanlig, folk kaster sine skarpe gjenstander i papirkurven, noe som utgjør en helse- og skaderisiko for alle som møter dem. Selv som i 2010 er det ingen føderale forskrifter for hjem sharps avfall, føderale, statlige og lokale organisasjoner gi tips for sikker og ansvarlig nål disposisjon.

Bruksanvisning

•  Hold nåler og skarpe skuffer ut av papirkurven. Det første trinnet i ansvarlig sharps disposisjon er å glemme om hjemmet avfallet. Folks holdninger til nål avhending må justere med holdninger om resirkulering andre materialer.

Oppsøk trygge nål avhendings programmer i din kommune. Koalisjonen for Safe Community Needle Avhending, EPAs Avfall nettside, og Center for Disease Control Safe Community Needle Deponering nettstedet gir interaktiv informasjon på regionale, statlige og samfunnet informasjon om regelverket påvirker merking, transport og deponering av brukte sorte.

Finn et fellesskap dråpe boks eller returpunkt. Når hjemmet spissmel bin er full, ta hele beholderen av brukte nåler til angitte samlinger steder som sykehus, helseklinikker, kommunale helse avdelinger eller brannstasjoner. Disse tjenestene er vanligvis gratis og praktisk.

Delta i en sprøyte Exchange Programs. North American sprøyte Exchange Network gir skarpe brukere med informasjon om hvordan å utveksle sine brukte nåler for nye, rene sprøyter.

Forsknings post tilbakekjøpsprogrammer. Programmer er tilgjengelig i enkelte miljøer som tillater Sharps brukere å registrere seg og motta spesielle konvolutter for sine gamle sharps, som deretter sendes til en samling stedet for riktig avhending. Det er typisk avgifter knyttet til denne tjenesten.

Kjøp et hjem sharps disposisjon enhet. Det er produkter tilgjengelig til hjemmet sharps bruker som sever, brenne eller smelte nålen for å gjøre det trygt for avhending.

Tips og advarsler

 • Kaster skarpe gjenstander i søpla utgjør den største helse og skaderisiko i renovasjonsarbeidere, ansatte avfall, gjestfrihet ansatte og barn.

Hvordan Kast Silicon i kjemi

Hvordan Kast Silicon i kjemi


De mest brukte formene for Silicon i kjemi er, heldigvis, ufarlig. Gummi og silisiumdioksid former er ikke bare klassifisert som ikke-farlig avfall av EPA, de er også vanlig i hverdagen. Gummi silisium finnes i mange vanlige produkter rundt i huset og blir vanlig. Deponering av silisium, derfor følger de samme trinnene som alle andre ikke-farlig avfall.

Bruksanvisning

Slå opp din statlige, lokale og lab forskrift om disponering av ikke-farlig avfall. Avhengig av lab du jobber i, kan de foretrekker at silisium kastes ned i avløp, i søpla, eller i en beholder for resirkulering.

Hvis håndtering silisiumdioksid Unngå kontakt med hud, svelging og innånding mens du kaster i hvilken måte lab protokoll tilsier. Selv om ikke svært giftig, kan hudkontakt, innånding og svelging forårsake irritasjon.

Vask silisium container grundig per lab-protokollen, og plassere den i et tørkestativ.

Ubrukt silisium i en tett lukket beholder, og plassere beholderen på et kjølig, godt ventilert sted.

Tips og advarsler

 • Spør alltid laboratoriet veileder hvordan du skal kvitte deg med noen avfall du kommer over i en kjemi laboratorium. Aldri anta at avfall er ufarlig og slippe den ned i avløpet uten å spørre.

Hvordan Kast engangsbleier Riktig

Hvordan Kast engangsbleier Riktig


De fleste kast bleier feil. Mange plasserer sine babyer skitne bleier i søpla, som er feil. Ifølge American Public Health Association, å sette en skitten bleie i søpla setter sanitær arbeidstakernes helse i fare og kan forurense grunnvannet med farlige bakterier. Enteriske virus, som polio og hepatitt, kan leve i ekskrementer måneder etter at den har forlatt en menneskekropp, noe som kan føre til at de som kommer i kontakt med infisert avføring til å bli syk. Av denne grunn er det viktig å vite hvordan man skal kaste ut babyen engangsbleier riktig.

Bruksanvisning

Fjern eventuelt faststoff fra bleie, hvis mulig, og legg den i toalettet. Bruk en bleie tørke eller papir håndkle for å fjerne avfallet. Skyll kluten og avfallet ned i toalettet.

Rull bleie på seg selv, med den rene delen av bleie vendt utover. Bruke bleietape for å lukke bleien stengt.

Plasser bleie i en bleie avfallsbeholder. Slike beholdere er vanligvis tilgjengelig på butikker som selger babyen merchandise. Disse ordningene er lik søppel bokser, men de er laget for å fjerne lukt. Hvis du ikke eier en bleie avfallsbeholder og velger å plassere bleie i søppelbøtta, først plassere bleie i liten søppelsekk for å eliminere lukt og potensiell kontakt med bleie. Plasser bleie i utendørs søppelbøtta for å hindre bleie lukt forurenser hjem.

Plasser skitne bleier i en utendørs søppelbøtta når det er på tide å tømme disposisjon system. Plasser bleier i en papirkurv kan utstyres med lokk, for å hindre utendørs dyr fra rotet gjennom boksen og muligens dumping ut eller rive opp bleie. Rengjør innsiden av bleie disposisjon beholderen med en all-purpose renere hver gang den tømmes for å hindre bakterier og lukt fra forming.

Tips og advarsler

 • Hvis du ikke kan fjerne avfallet fra bleie eller trenger å endre babyens bleie i et utendørs miljø hvor et toalett ikke er tilgjengelig, kan du pakke skitten bleie i en liten pose, og legg den i en utendørs søppelbøtta. Vask alltid hendene med såpe og vann eller hånd sanitizer etter bytte en bleie.

Hvordan Kast Pille flasker

Hvordan Kast Pille flasker


Avhending av pille flasker kan være vanskelig fordi de kan inneholde personlig informasjon. Reseptbelagte legemidler ha ditt navn, adresse, fødselsdato, legens navn og medisiner typen oppført på etiketten. Hvis denne informasjonen kommer i gale hender, kan det føre til identitetstyveri. Plasten i seg selv kan kastes sammen med noen vanlig søppel, men å beskytte din personlige informasjon er nøkkelen. Det er flere måter å håndtere pille flasker når du kaster dem.

Hvordan Kast Pille flasker

•  Scribble over dine personlige opplysninger med en svart sprittusj; dette vil utslette ditt navn på etiketten. Eliminere ditt navn, medisinering type og legens navn vil minske risikoen for identitetstyveri.

•  Dekk til etiketten på pillen flasker med et klistremerke hvis du ikke ønsker å smøre ut informasjon. Bruk en som er stor nok til å dekke dine personlige opplysninger.

La vannet renne fra en kran, fylle en vask med varmt vann. Sett pille flasker i det å suge. Dette vil løsne limet på etiketten, noe som gjør det lettere å fjerne. La flaskene i vannet i ca 10 minutter.

Ta flaskene ut av vannet og renne vasken. Bruke noe med en hard kant for å skrape av klistremerket. En sparkel, metall spatula eller siden av et kredittkort vil fungere.

Riv etikettene i strimler eller biter for å beskytte informasjonen din enda mer. Kast av stykkene i søpla, samt pillen flasker. De kan kastes sammen med annet søppel.

Ta resepter til en samling hendelse. Sykehus og gjenvinningssentre i samfunnet kan ha en samling dag som en måte å trygt avhende medisiner. De vil gå i svart eller fjerne opplysningene fra flaskene og kast dem i søpla.

Hvordan Kast brukte Insulin sprøyter og Lansetter At Home

Hvordan Kast brukte Insulin sprøyter og Lansetter At Home


I 2004 utstedte The Environmental Protection Agency nye anbefalinger for deponering av sprøyter og lansetter. Inntil da var de fleste insulin brukere anbefales å bare kaste sine brukte kryss og lansetter i søpla. EPA retningslinjene nå anbefaler at nåler og skarpe gjenstander ikke bør settes i søpla, siden de kan skade waster arbeidere eller utgjøre en helserisiko ved å overføre sykdommer som HIV og hepatitt.

Hvordan Kast brukte Insulin sprøyter og Lansetter At Home

•  Ta kontakt med din kommune, lokale helsestasjon eller sanitær avdeling for å finne ut den godkjente metoden for avhending for byen eller byen der du bor.

Snakk med apoteket eller helsepersonell om miljøstasjoner. De kan være plassert på sykehus, legekontor, apotek, eller andre områder i samfunnet. Hvis det ikke er returpunkt i ditt område, kan du bruke en post-back program. Spør legen din eller søk på nettet etter programmer.

Ring den nordamerikanske sprøyte Exchange Network på 253-272-4857 for å lære mer om utveksling av brukte nåler for nye nåler.

Finn ut om lokale avhendings programmer ved å kontakte Coalition for Safe Community Needle Deponering på 1-800-643-1643.

Kjøp en sharps ødeleggelse enhet. Disse enhetene svingen, klipp eller smelte den skarpe, noe som gjør det trygt for vanlig søppel disposisjon. Å finne en, sjekk med ditt lokale apotek eller Internet narkotika butikker og medisinsk forsyning selskaper.

Hvordan Kast gamle Blodsukkermetre

En glukosemåler, også kjent som en blodsukkermåler, overvåker blodsukkeret av diabetikere. Ved hjelp av bare en enkelt dråpe blod, kan en glukosemåler måle mengden av glukose som er tilstede i en diabetiker blodet. Avhengig av modell, kan resultatene være tilgjengelig på så lite som fem sekunder. En glukosemåler består av en lansett enhet, individuelle lansetter, en meter og måler strimler. Lansetter er små nåler som stikk i huden, forårsaker det å blø. En måler strimmel blir deretter plassert inn i apparatet, som trekker blod inn, slik at apparatet kan måle mengden av glukose. Fordi de er vant til å håndtere en persons blod, hvordan de disponeres er viktig. Lansetter kan spre smittsomme sykdommer og kastes derfor må over på en hygienisk måte.

Hvordan Kast gamle Blodsukkermetre

Sjekk med din lokale helsestasjon for å finne ut om det er noen lover som regulerer disponering av lansetter og Blodsukkermetre i ditt område.

Kontakt legen din eller endokrinolog for anbefalte metoder for glukosemåler disposisjon. Han eller hun kan være i stand til å anbefale deponi på ditt lokale legekontor eller apotek.

Søk på nettet for anbefalte avhendings tips. Det finnes organisasjoner som tilbyr gratis glukosemåler gjenvinningstjenester, som for eksempel Med elektronisk avfall Gjenvinning.

Doner den brukte glukosemåler til en veldedig organisasjon som resirkulerer medisinsk utstyr og omfordeler dem til den tredje verden.

Hint

 • Det kan være lurt å vurdere å kjøpe en sharps disposisjon enhet for å hjelpe deg ansvarlig kvitte deg med brukte lansetter.
 • Hvis du velger å resirkulere brukte glukosemåler, må du passe på at den er i god stand.

Hvordan Kast inhalator Pharmaceuticals

Hvordan Kast inhalator Pharmaceuticals


Når disse inhalator legemidler utløper, er det på tide å kaste dem bort. Leaving utløpt medisin av noe slag rundt i huset er ikke trygt. Men hvordan du blir kvitt de brukte eller utløpt inhalator avhenger av kjemikalier i inhalatoren og din by disposisjon politikk. Det er ingen universell avhendingsmetode for denne typen medisiner, spesielt siden inhalatorer er trykksatt og noen kan eksplodere hvis forbrennes. Når du har fått riktig informasjon, avhending av inhalatoren er enkelt.

Bruksanvisning

•  Gjennomgå etiketten på inhalatoren først, råder den amerikanske Food and Drug Administration (FDA). Eldre inhalatorer kan inneholde klorfluorkarboner (en miljøgift), mens nyere de er mer miljøvennlige.

Ring byens avfalls avdeling for å spørre noen hvordan du skal kvitte inhalatorer skikkelig hvis du ikke finner den etiketten. FDA notater som du kan bli bedt om å resirkulere, kaste eller ta inhalator legemidler til en farlig avfall, avhengig av hvor du bor og hva slags inhalator du har.

Følg disposisjon prosedyren anbefales for byen og din type inhalator. Hvis du kaster inhalatoren i en papirkurv bin, pakk den i en plastpose sammen med matrester eller kaffegrut å hindre barn fra å plukke det ut av papirkurven.

Tips og advarsler

 • Gå gjennom medisinskapet regelmessig og kast gamle inhalatorer og andre legemidler som trengs.

Hvordan Kast røykvarslere

En røykvarsler er et verktøy som avgir en høy lyd når dreven røyk detekteres. Denne forebyggende enhet brukes til å bli klar over livstruende situasjoner. Det er to typer av røykvarslere som er tilgjengelige på markedet --- ionisering og fotoelektriske alarmer. Røykvarslere under ionisering kategorien inneholder radioaktivt materiale. Dette materialet er integrert i en matrise gull og finnes i et kammer inne i røykvarsler. Fotoelektriske alarmer mangler dette materialet, men inneholder plast, kretskort og batterier, som enten kan være alkalisk eller litium. EPA ønsker trygg avhending og reduksjon av avfall om røykvarslere. Standarder fra statlige og lokale kommuner varierer om røykvarsler disposisjon, men å begrense mengden av avfall er alltid ønskelig.

Bruksanvisning

Tar røykvarsleren Bortsett for Avhending

•  Kjenn forskjellen mellom de to typer røykvarslere. Ionisering røykvarslere kan ikke resirkuleres, men kan fortsatt bli avhendet.

Sett på latex eller gummihansker, spesielt ved håndtering av elementer som kan inneholde noen radioaktive materialer.

Ta batteriet ut av røykvarsleren enheten. Kast batteriet i henhold til lokale lover om resirkulering og avhendingsmetoder.

Ta tak i plast utvendig og fjerne det. Ta denne plast casing og resirkulere den, sammen med annen plast.

Finn adressen til røykvarsler produsenten. Dette kan bli funnet i enten garanti eller brukerhåndboken til røykvarsleren.

Sende røykvarsleren til Leverandør

Pakk resten av røykvarsleren enhet i en boks og plassere enten bobleplast eller isopor og lukke boksen med pakking tape. Levere pakken til ditt lokale postbud og sende den til produsenten.

Finn en resirkulering eller sanitær stasjon i din nærhet. Dette kan gjøres i tilfelle røykvarsleren produsenten ikke godtar den enhet for retur.

Drop off røykvarsleren enhet på din lokale gjenvinnings eller sanitær sentrum. Senteret vil vite hvordan du skal avhende enheten.

Vask hendene og desinfisere grundig når du er ferdig med håndtering røykvarsleren enheten.

Tips og advarsler

 • Spesial frakt er ikke nødvendig for røykvarsleren pakken. Bare sende den ut som alle andre normale pakken.
 • Ikke knus røykvarsleren enheten.

Hvordan Kast Kunstige Teardrops

Hvordan Kast Kunstige Teardrops


Personer som har gamle eller utløpte reseptbelagte legemidler står overfor en gåte. Selv om du ikke ønsker å risikere en pjokk eller barnet å finne narkotika i søpla og inntak av dem, kaster dem ned i et avløp eller i toalettet kan forurense vannforsyninger. Kunstige tårer, et medikament som brukes til å behandle tørre eller irriterte øyne, har en tendens til å ha færre skadelige kjemikalier enn de fleste reseptbelagte legemidler, men noen har konserveringsmidler, som for eksempel benzalkoniumklorid eller sølv sulfate, som kan forurense vannforsyningen.

Bruksanvisning

•  Ring ditt lokale apotek eller apoteket som du innhentet Teardrops. Spørre om et stoff avhendingsprogram, og hvis apoteket deltar, slippe av de ubrukte kunstige tårer i henhold til apoteket instruksjoner.

Spør hos din kommune eller fylke styret for helse om avhending av ubrukte medisiner. Mange statlige styrene kjøre vanlige reseptbelagte avhendings hendelser. Oppbevar øyedråpene på et trygt sted inntil datoen kommer.

Skru lokket tett på øyedråpene og kast dem i søpla. Dette er ikke den foretrukne måten når alternativer finnes, men er et akseptabelt tiltak hvis det ikke er noen reseptbelagte stoffet avhendings programmer i din kommune.

Tips og advarsler

 • Oppbevar medisiner i en pose eller beholder tydelig merket "utløpt" hvis du må holde Teardrops til neste reseptbelagte stoffet disposisjon hendelsen.

Hvordan Kast Testing Strips

Diabetes er en sykdom knyttet til kroppens blodsukker. Det er to hovedtyper av diabetes, en hvor kroppen ikke produserer nok insulin, og en hvor kroppen slutter å produsere insulin helt. De med type 1 diabetes må ta insulin ofte å holde sine nivåer opp. De trenger også å teste blodsukkeret to eller flere ganger om dagen og se til å holde den i normalområdet foreslått av en lege. Avhending av brukte teststrimler riktig er viktig.

Bruksanvisning

•  Kast den brukte strimmelen innsiden av den opprinnelige pakken den kom i, eller slipp den i et gammelt vaskeri såpe container. Noe metall eller heavy duty plastbeholder vil fungere. Sørg for at de forurensede strimler ikke røre ubrukte strimler.

Tape opp den gamle beholder med lansetter og brukte teststrimler når flasken er full. En tung innpakning av duct tape skal fungere fint.

Kast flasken i søpla, eller gå tilbake til et apotek eller sykehus som tilbyr en sharps verket.

Hvordan Kast gamle vitaminer

The Food and Drug Administration anbefaler at utgåtte medisiner ikke skylles ned i toalettet, som drikkevann over hele USA har testet positivt for sporstoffer av ulike medisiner. Mange amerikanere er uvitende om at spyling gamle piller er en usikker praksis. Riktig avhending metoder for utgåtte medisiner inkluderer forbrenning og deponering (forbrenning anbefales kun for kontrollerte stoffer som narkotika og smertestillende). Over-the-counter medisiner som utløpt vitaminer kan trygt kastes hjemme ved hjelp av noen få verktøy.

Bruksanvisning

•  Fjern de utgåtte vitaminer fra sine plastbeholder.

Hell 1/2 kopp lunkent vann fra springen i en engangs cup.

Tilsett utløpt vitaminer til kopp vann og la dem oppløse. Denne prosessen bør ta 10 til 15 minutter.

Hell den oppløste vitamin-vann blandingen i en Ziploc bag.

Legg Kaffegruten eller kattesand til oppløst vitamin blanding --- dette vil gjøre vitaminer unappealing til kjæledyr eller forvillede dyr som kan bli tiltrukket av den utgåtte medisiner.

Tett Ziploc bag tett og kast den i søpla.