Digidexo.com

Herbal homøopatiske midler for ADD

ADHD eller ADD, er et begrep som brukes for å beskrive flere ulike symptomer som påvirker konsentrasjon samt den enkeltes evne fokus og fullføre oppgaver. Både barn og voksne med ADD noen ganger opplever humørsvingninger og lider av sosiale problemer. Foreskrevet medisiner ofte har negative bivirkninger, så mange mennesker er ute etter en mer naturlig eller urte metode for behandling.

Håndteringen av Angst

Ta johannesurt og / eller pasjons for angst. Disse urtene er ofte brukt i kombinasjon for å behandle angst. Mange ADD lider oppleve mye angst på en daglig basis. Dette kan være vanskelig for både den enkelte og deres venner og familiemedlemmer.

Du kan også bruke argentum NITRICUM å behandle angst. Hvis du har ADD, kan du bli opphisset rett før en stor test eller noe viktig at du har å gjøre. I tilfeller som dette, kan Argentum NITRICUM være svært nyttig. Denne behandlingen hjelper også hvis du er lett opphisset. Du kan også kreve (og spise) en masse søtsaker, som har en tendens til å gjøre tilstanden verre.

Mood Swings

Ignata Amara er ofte brukt som et homøopatisk middel for humørsvingninger. Den anbefalte dosering er en potens av 30. Ta det tre ganger i løpet av dagen. Det er en svært nyttig behandling hvis du har en tendens til å være altfor sensitiv og humørsyk, blir lett opphisset, eller har en tendens til å gå rundt i en mørk stemning. Den brukes til å behandle sorg og depresjon.

Konsentrasjonsproblemer

Bruk ginkgo biloba å behandle konsentrasjonsproblemer forbundet med ADD. Ginkgo er en urte supplement som ofte brukes til å forbedre hukommelsen og for å hjelpe deg å fokusere. Ta mellom 120 og 240 mg av ginkgo per dag.

Bruk både Sibirsk ginseng og gotu kola for å hjelpe med problemer med hukommelsen. Begge forbedre mentale evner og er kjent for å hjelpe med konsentrasjon, evner, atferd, årvåkenhet og intelligens.