Digidexo.com

Hvordan lage bryster Mindre

Hvordan lage bryster Mindre


Hvis du vil ha mindre bryster, er du en del av et voksende segment av kvinner som er lei av å bære rundt en ekstra belastning som trekker mye uønsket oppmerksomhet. Dessverre, fordi flere kvinner ønsker større bryster, er det ikke mye oppmerksomhet gis til de som ønsker å redusere deres bryststørrelse. Men det finnes måter å gjøre brystene dine ser mindre på alle måter.

Bruksanvisning

•  Bruk to BH. Mange kvinner med store bryster ty til denne taktikken. Ikke bare gir det ekstra løft, det trekker også brystet i og gjør dem ser mindre. I begynnelsen er det litt ubehagelig, men etter en stund begynner det å føle seg normal.

Få en minimering BH. Disse bras er laget for å trekke i brystene og gjøre dem ser mindre. En god en vil oppnå dette feat og også gi en virkelig god heis. Være klar til å bruke en pen penny for det selv.

Kjøp en BH som passer. Mange kvinner, spesielt de med store bryster, gå rundt med sagging profiler som vises større fordi de bruker feil BH-størrelse. Så får målt og kjøpe et bryst som passer deg ordentlig. Det vil gjøre at du ser mindre og mer naturlig.

Do bryst øvelser. Brystmusklene knyttet til brystet kan løftes gjennom øvelser som fokuserer på det området som vektløfting, push-ups og pull-ups. Fastere disse musklene er, jo mindre bryster dine ser.

Få kosmetisk kirurgi. Bryster som er så store at de skade ryggen kan tas opp gjennom kirurgi. Selvfølgelig, bør dette være siste utvei. Det er imidlertid den mest varige måten å redusere størrelsen på brystene dine.

Tips og advarsler

  • Prøve flere ting for å redusere bryststørrelsen før fokus bare på en.
  • Hvis din bryststørrelse forårsaker fysisk smerte og hindre deg fra å engasjere seg i livet, ta kontakt med helsepersonell.