Digidexo.com

Er juicing bedre enn å spise den vegetabilske?

Er juicing bedre enn å spise den vegetabilske?


Juicing er en utmerket måte å introdusere mer grønnsaker i kostholdet ditt. Mens det er mange fordeler ved å drikke grønnsaksjuice, er det ikke bedre eller verre enn å spise den vegetabilske. En blanding av begge deler er å foretrekke.

Sammenligninger

Putting en grønnsak i en juicer er annerledes enn å spise det helt eller blande det. Saften blir ekstrahert, sammen med alle vitaminer og næringssalter, når det forlater fiberen bak. Fiber er viktig for helsen, og det er derfor juicing bør ikke erstatte spise grønnsaker.

Men kanskje du spiser har problemer med å spise to kopper spinat, men du kan lett drikke åtte kopper igjen av spinatblader Juiced. Det betyr at du får fire ganger så mye vitaminer og mineraler. Evnen til å ta inn mer av det vegetabilske kan tilby, uten alle de fyllfiber, er årsaken til de fleste mennesker juice.

Fordeler

Juicing gjør det lettere for dem som ikke elsker grønnsaker for å få de essensielle vitaminer de har. Grønnsaker som spinat, grønnkål, gulrøtter og brokkoli kan bli Juiced med epler, bær, pærer eller ananas. Sødme av frukt dominerer drikke, som gjør får din daglige porsjon grønnsaker deilige og enkle å gjøre på farten.

Spekulasjoner

Stephen Blauer, forfatter av "The Juicing Book" (se referanse 1), hevder at når du spiser en grønnsak, mye av den næring den leverer er "bortkastet å skaffe brensel til sin egen fordøyelse." Juice er lett å fordøye, noe som betyr at kroppen din tar så mye mer fra grønnsak.

Ifølge USDA Nutrient Handbook (se Referanse 2), trenger grønnsaker i dag ikke inneholde mengden av næringsstoffer de gjorde for flere tiår siden. Forskjellen mellom et stykke brokkoli i 1997 og 1979 er flott; 1997 brokkoli har 53% av kalsium og bare 35% av tiamin enn brokkoli gjorde i 1979 Juicing hjelper oss å få mer vitaminer ut av våre grønnsaker enn å spise dem før pressing, slik at kroppen vår er fortsatt å få det den trenger.

Misforståelse

Mange tror at blending er tilsvarende juicing. Mens blending er også stor praksis, da det bryter ned vegetabilske og gjør det lettere å fordøye, gir den ikke de samme fordelene som juicing. Fordi huden, fiber og solide biter er fortsatt til stede, må kroppen fortsatt ta tid og energi for å bryte dem ned. Juice passerer gjennom systemet raskt, og legemet absorberer mer av næringsstoffene i prosessen.

Advarsel

Juicing bør ikke erstatte spise grønnsaker i et balansert kosthold. Også mange mennesker opplever magesmerter når man drikker fersk, upasteurisert juice for første gang. Til å begynne, fortynne juicen til det halve med renset, filtrert vann.