Digidexo.com

Hva er ulempene med å bruke en Waterpik?

Hva er ulempene med å bruke en Waterpik?


Waterpiks tillate brukere å bruke tanntråd med vann. De er spesielt populær blant folk som hater tradisjonell bruk av tanntråd eller har blitt fortalt av sine tannleger som de trenger ekstra hjelp i bruk av tanntråd. Den Waterpik første vunnet popularitet ca 20 år siden, og nå nye design er tilgjengelig. Det er noen ulemper med å bruke en Waterpik.

Dyrt

Den Waterpik er langt dyrere enn gammeldags floss. Det er også dyrere enn håndholdt tanntråd verktøy. En Waterpik er mer av en investering enn andre tanntråd produkter.

Tar opp plass

En Waterpik er sannsynlig å være den største posten på bad benkeplate. Den Waterpik Ultra tar opp ca 10 kvadrat inches av plass. Hvis du ikke har denne plass på benken, må du dra enheten inn og ut av et skap eller andre lagrings hver gang du bruker den.

Lekkasjer

Mange mennesker som gjennomgår den Waterpik sier at de opplever lekkasjer med sine enheter enten når de først bruker dem eller etter de har brukt dem i flere uker. Ofte de rapporterer at lekkasjen ikke kan fikses, og de har til å få en ny enhet.

Vedlikehold

Den Waterpik krever rengjøring ofte. Unnlatelse av å holde Waterpik ren kan føre til mugg.