Digidexo.com

Hvordan bli kvitt munnsår som holder Reoccurring

Hvordan bli kvitt munnsår som holder Reoccurring


Å få en kald sår kan være smertefullt og flaut, men får en kald sår som holder reoccurring kan bli enda verre. Selv om det ikke er noen sikker måte å bli kvitt munnsår som holder gjentakelse for godt, det er skritt du kan ta i ditt liv til å bidra til å holde forkjølelsessår unna.

Bruksanvisning

•  Bli kvitt eksisterende forkjølelsessår. Det er mange hjem rettsmidler der ute som hjelpe bli kvitt forkjølelsessår. En felles kjente middel er å sette sitronsaft på det berørte området flere ganger om dagen til den kalde sår er borte. En annen vanlig husholdning middel er å bruke eple cider eddik til å gjelde den kalde butikken hver dag før det går unna.

Kast bort din gamle tannbørste og tannkrem og kjøpe nye. Forkjølelsessår er forårsaket av herpes simplex virus, og er svært smittsom. Folk kan få munnsår fra sin egen tannbørste og tannkrem fordi viruset er å leve på børsten eller tannkrem tube.

3 Fokuser på å spise en diett som er høy i lysin og lav i arginin for å hindre mot forkjølelsessår reoccurring. Lysin er kjent for å bremse ned viruset i å reprodusere. For å få mer lysin i kosten drikke mer melk og spise mer bønner, poteter, fisk og kylling. Du kan også oppsøke lege for å se om du tar lysin kosttilskudd er riktig for deg.

Unngå følelsesmessig og fysisk stress. Stress kan utløse munnsår å utvikle fordi kroppens forsvar er senket. Stress kan inkludere ikke sover nok om natten, har en forkjølelse eller influensa, og bor i solen for lenge.

Unngå å dele personlige ting med andre. På grunn av hvor smittsom herpes viruset er, det sprer seg fra person til person uten advarsel. Dele bestikk, tannbørster, tannkrem rør, og til og med håndklær med noen med viruset kan gjøre deg veldig utsatt for å få det.