Digidexo.com

Bengay for Foot Pain

Ifølge Drugs.com, er Bengay en ekstern krem ​​eller plaster brukes til å lindre smerte. Dets aktive ingrediensene er mentol, methylsalicylat og camphor (i noen varianter), som arbeider for å lindre smerte ved å skape følelsen av varmt eller kaldt. Denne følelsen lindrer midlertidig smerter og plager forårsaket av overanstrengelse, leddgikt og mindre muskelskader.

Forholdsregler

Hvis foten din smerte har vart i mer enn 10 dager eller er ledsaget av andre symptomer, bør du først oppsøke lege for å finne ut om smertene er relatert til en mer alvorlig tilstand. Foot smerte i forbindelse med trening, anstrengende å gå eller tunge løft kan trygt behandles med Bengay så lenge du ikke bruker krem ​​eller plaster i mer enn 10 dager. Når du søker Bengay, ikke bruk den med en varmepute, da dette kan forårsake alvorlig hudirritasjon.

Varianter

Det finnes to hovedtyper av Bengay: en krem ​​og smertestillende patcher. Du kan bruke enten type til føttene, men kremen er mer effektiv når du bruker den når du står stille i noen timer, for eksempel før sengetid, da hviler eller sitter i en lengre periode. Plasteret er mer effektive når de brukes under fysisk aktivitet.

Søknad

Å bruke kremen Bengay til føttene, rett og slett kaprer en generøs mengde fra beholderen og massere det inn i føttene. Det kan være lurt å sette på et par sokker etter at kremen blir massert inn, da dette vil holde den fra å gni av og liten mengde varme som genereres av sokkene vil hjelpe Bengay synke dypere inn i huden din. Hvis du vil bruke smertelindrende plaster, skrelle den beskyttende limet av og hold deg oppdateringen til såler eller hæler på føttene. Du kan bruke sokker og sko i løpet av de patcher og går om dagen. Husk at i begge tilfeller bør føttene være ren og tørr når du bruker krem ​​eller smertelindrende patch.