Digidexo.com

Løvetann som en migrene Sublingualt Remedy

Migrene er alvorlig hodepine som kan være ledsaget av en følsomhet for lys, bankende smerter på den ene siden av hodet, kvalme og oppkast. Mange ting kan utløse en migrene - visse matvarer eller lukter, hormonelle endringer, stress - og hver lidende må finne sine egne personlige triggere. Leveren lunger kan være en annen grunn til at noen mennesker opplever migrene og løvetann rot kan hjelpe.

Holde en migrene Journal

Mange mennesker som får migrene har vanligvis advarsel symptomer, varsler dem til det faktum at en migrene er på horisonten. De kan oppleve forstyrrelser i visjonen som blinde flekker, blinkende lys eller uklarhet. En metallisk lukt eller mental forvirring kan også være til stede før smerten av migrene faktisk starter. De fleste mennesker opplever noen pre-migrene smerte symptomer, men noen har ingen faresignaler i det hele tatt.

Holde en journal av dine daglige aktiviteter og all mat spises kan hjelpe deg å finne utløser migrene.

Belastet Lever og Migrene

Mark A. Stengler, NMD av La Jolla Whole Health Clinic skrev en artikkel med tittelen: Leverfunksjonen kan være på roten av migrene Pain. Leveren er alltid opptatt med å behandle næringsstoffer og kjemikalier, samt å bryte ned fett og eliminere avfallsstoffer. Hvis leveren blir overbelastet og overbelastet, sier Dr. Stengler som hodepine i tempelområdet kan bety leveren og galleblæren problemer. Løvetann rot er en god urt for å klarne opp leveren lunger.

Innkjøp Flytende Løvetann

Når du kjøper flytende løvetann rot, først sjekke utløpsdatoen for å være sikker på at produktet er ferskt. Deretter kan du se etter løvetann rot oppført som første ingrediens. Selskapene må vise sine ingredienser på etiketten for de fleste å minst mulig brukes i produktet. Hvis løvetann rot er oppført først vil du vite at det er sterkere enn et produkt som viser vann eller alkohol først.

Fordeler og bruk av Sublingval Løvetann

Fordelen med å bruke en sublingual eller flytende form av løvetann rot i løpet av kapsler er at ved å plassere noen dråper under tungen, hastigheter opp absorpsjon. Tar urte kosttilskudd av kapsel eller tablett og gi dem muligheten til å bli absorbert gjennom fordøyelseskanalen kan bare tillate en liten prosentandel av produktet for å gå inn i blodbanen.

Løvetann rot kan hjelpe rense leveren og fjerne giftstoffer bygge opp, noe som kan være årsaken til noen migrene. Hvis du vil bruke, plassere en dropper fullt under tungen, hold i 30 sekunder, og svelge. Alternativt kan du legge til en dropper full av ekstraktet til en liten mengde vann og drikke opp til tre ganger om dagen, eller bruk som anvist på etiketten.