Digidexo.com

Redusert-Sugar Diet

Mange nye kosthold trender clamor om behovet for folk til å vedta en diett med redusert sukker for å gå ned i vekt og bedre helse. Det er viktig, men å forstå begrunnelsen bak disse nye anbefalingene og hvordan du kan adoptere dem i dine daglige matvaner.

Hva er sukker?

Sukker, ihvertfall den typen som finner veien inn i kaffe, godteri, kaker og brus, har en tendens til å komme i form av enkle karbohydrater som sukrose og fruktose. Høy fruktose mais sirup er en stor gjerningsmann i denne forbindelse, og det kan bli funnet i alt fra juice til ketchup.

Vitenskapen bak en Redusert-Sugar Diet

I tillegg må en "diett redusert sukker" også ta hensyn raffinerte eller enkle karbohydrater generelt og redusere alle forekomster av forbruket. For eksempel er mange brød og pasta sammensatt av meget enkle karbohydrater som behandler i kroppen måter ligner sukrose. Den stivelse som finnes i disse matvarer er egentlig bare en mer kompleks form av sukker, sammensatt av flere glukoseenheter. Selv om ikke så ille for deg som raffinert sukker lagt til mat, de har også det som kalles en "høy glykemisk indeks", som betyr at de raskt øke blodsukkernivået.

En studie fra 2001 publisert i British Journal of Nutrition viser at en diett bestående av lavere glykemisk indeks matvarer - i motsetning til den vanlige high-carb, lav-fett diett anbefalt av American Heart Association - var faktisk bedre på å redusere kolesterolnivået for testpersonene. Videre, en annen studie publisert i American Journal of Clinical Nutrition bemerket at økt forbruk av raffinerte karbohydrater har i betydelig grad bidratt til den epidemi av type-2 diabetes i nasjonen.

Bruke en Redusert-Sugar Diet i livet ditt

Hva du ønsker å gjøre er å begrense både hvor mye raffinert sukker i kosten (dvs. brus, godteri, kaker, te) og enkle karbohydrater med høy glykemisk indeks (dvs. hvit ris, pasta, brød). Disse matvarer kan erstattes med bedre alternativer. For eksempel kan du bruke kunstige søtstoffer som Splenda og velg dietten utvalg av noen brus du vanligvis spiser.

Du kan også erstatte enkle karbohydrater for komplekse de som uraffinert brun ris, helkorn pasta og hel-korn brød. Kroppen din vil ikke behandle karbohydrater i slike matvarer så raskt, og gir deg en langsom og jevn frigjøring av glukose i blodet i stedet for et kraftig utbrudd på en gang.