Digidexo.com

10 enkle måter å senke blodtrykket

Å senke blodtrykket er viktig for personer som er diagnostisert med hypertensjon, eller høyt blodtrykk. Hypertensjon venstre ubehandlet kan skade hjertet, hjernen, øyne og nyrer. Høyt blodtrykk i hovedsak skader blodårer. Hypertensjon er også en viktig faktor i hjerteinfarkt, hjertesvikt og slag. Ifølge den nasjonale hjerte lunge og blod Institute, en av fire voksne i USA har høyt blodtrykk. Heldigvis finnes det mange endringer i livsstil som kan bidra til lavere blodtrykk.

Healthy Eating

Ifølge American Heart Association, Dietary Approach to Stop Hypertension, kjent som DASH diett plan, bidrar til å administrere blodtrykk. Det understreker frukt, grønnsaker, fjærkre, bønner, frø, nøtter, fett-fri meieriprodukter og spise fisk minst en gang i uken.

Opprettholde sunn vekt

The Mayo Clinic rapporterer at å miste bare 10 pounds kan redusere blodtrykket betydelig. Blodtrykket øker generelt som vekten øker. Bærer for mye vekt rundt midjen øker risikoen for høyere blodtrykk.

Trening

Fysisk aktivitet har vist seg å senke blodtrykket. The American Heart Association anbefaler minst 30 minutter med moderat aerob trening fem ganger i uken. Gå 30 minutter om dagen, fem dager i uken, hjelper opprettholde fysisk helse og evne.

Kalium

Innlemming naturlige kilder til kalium i en daglig diett vil bidra til å senke blodtrykket fordi kalium fungerer mot virkningene av natrium. Anbefalt daglig inntak er 4700 milligram. Eksempler på kalium rik mat er poteter, bananer, erter, rosiner og honningmelon.

Reduser Natrium

Redusere natrium i ditt daglige kosthold senker blodtrykket. Måter å redusere natrium er å unngå bearbeidet mat og ikke legge salt til smaken mat. Hvis du har et kalkfilter, sørg for at det er ikke å legge salt til drikkevann.

Begrense alkohol

Alkohol kan bidra til å redusere blodtrykket dersom det er konsumert i små mengder. Imidlertid har for mye alkohol i motsatt retning, og vil øke blodtrykket. Anbefalte mengder tilsvarer én drink for kvinner og to drinker for menn daglig, per Mayo Clinic.

Quit Smoking

Nikotin i tobakksprodukter kan øke blodtrykket for opptil en time etter røyking. Røyking flere ganger i løpet av dagen kan holde blodtrykket oppe. Slutte å røyke for å senke blodtrykket, og du bør også unngå passiv røyking.

Begrense Stress

Angst og stressende situasjoner kan øke blodtrykket. Lære måter å redusere stress kan bidra til å senke blodtrykket. Kjenn dine stress utløser og forsøke å unngå dem. Making tid til å slappe av hver dag vil bidra til å senke blodtrykket.

Health Care

Overvåking av blodtrykket hjemme bidrar til å holde blodtrykket under kontroll, så vil regelmessige avtaler og sjekk-ups med din lege. Medisiner kan også være foreskrevet av legen din for å senke blodtrykket.

Dyr

Forskning utført ved University of New York i Buffalo fant at hunder og katter kan bidra til å senke blodtrykket. Husdyr er kjent for å ha en dempende effekt på deres eiere.