Digidexo.com

Har Oxy Powder arbeid?

Hvis det er et enkelt svar på henvendelsen, "Does Oxy-Powder arbeid?" det ville være "nei", ifølge coloncleanser.net som har sammenlignet Oxy-Powder til andre kolon renset. Deres gjennomgang resultater for Oxy-Powder er ikke gunstig.

Magnesium Oxide

Oxy-Powder lister følgende ingredienser på etiketten: ozonated magnesium oksider, organisk germanium 132, naturlig sitronsyre, organisk akasiegummi og Kosher sertifiserte vegetariske kapsler. Magnesiumoksid er et uorganisk mineral - en stein, og fordi det har vært "ozonbehandlet," det er en ekstra oksygenmolekyl vedlagt denne forbindelse som skaperne av Oxy-Powder krav er gitt ut i tykktarmen din. Denne ekstra molekyl oksygen er ment å stimulere tarmene til å bevege seg ved å øke oksygennivået i blodet ditt.

Germanium-132

Naturlig finnes i matvarer som ginseng, aloe vera, shiitake sopp, brokkoli, tomatjuice og hvitløk, germanium-132 har positive helsemessige fordeler som en plante mineral. Imidlertid, når mineralene er isolert, kan de miste sine fordeler. I tilfelle av germanium-132, er det en viss bekymring for at det ikke er trygt for menneskelig konsum. Oxy-Power hevder deres germanium-132 er trygt. Selv om det var ingen tvil om sikkerheten av germanium-132, er det mineralet ikke en ingrediens blant tradisjonelle urte oppskrifter for tarmtømming.

Sitronsyre

Sitronsyre i sin naturlige form, som finnes i friske sitrusfrukter, er svært gunstig for kroppen. Friske sitrusfrukter er ikke oppført i Oxy-Powder ingredienser. Det er sannsynlig at pulverisert sitronsyre blir brukt, noe som ikke er naturlig i det hele tatt. Oxy-pulver er å bruke sitronsyre som en katalysator for å hjelpe i oksygeneprosessen og som et middel for tegning tungmetaller. Det er mye mer effektive måter å trekke tungmetaller fra kroppen.

Organisk Gum Acacia

Oxy-Powder lister organisk gummi arabicum som en av ingrediensene. Nettstedet heter som sant at den brukes som en emulgator, og bindemiddel, men hevder også at det kan fungere som en "prebiotika" og "fremme en organisk livsstil", som ikke er en funksjon av tarmtømming.

Vegetariske kapsler

Vegetariske kapsler er faktisk å foretrekke til gel caps laget av animalske biprodukter. Men selv de beste kolon rens produsenter på markedet innrømme at noen ganger kapslene ikke fordøye helt, og kan passere ut av kroppen uåpnet. Gel caps, vegetarianer eller ikke, er ikke den mest effektive måten å få kolon rens produkter inn i tarmen.

Effektive urter

Den beste kolon renser på markedet har to deler: et kolon stimulatorer, hvilke kontrakter de store tarmen gjennom peristaltiske handling og en intestinal "vakuum", som trekker ut gamle fecal materiale, giftstoffer, narkotika og tungmetaller. Tykktarmen stimulator vil inneholde de fleste eller alle av disse ingrediensene: aloe, Senna, Cascara Sagrada, Oregon drue rot, Hawaiian gul ingefær, hvitløk og habanero paprika. Tarm vakuum vil inneholde de fleste av disse ingrediensene for å være effektive: linfrø, farmasøytiske grade bentonitt leire, eple pektin, aktivt kull, marshmallow rot, psyllium frø, glatte alm, peppermynte og cayenne.

Sjekk alltid med en betrodd lege før du bruker noen av disse produktene.