Digidexo.com

Hva er meningen med virusmengde Tall for Hep C

Virusmengde Tall for Hepatitt C er fastsatt gjennom en viral RNA blodprøve som bestemmer hvor mye av viruset blir gjennomført i kroppens blod. Disse tallene er vesentlig både for pasient og lege i å bestemme en bane for behandling, om noen, for sykdommen, også referert til som HCV.

Funksjon

Betydningen av å kjenne dine virusmengde Numbers hviler delvis på din fred i sinnet, slik at du kan ta kvalifiserte beslutninger om behandling og videre testing - for eksempel regelmessige leverenzymblodprøver eller en leverbiopsi.

Typer

Det finnes to typer av hepatitt C er kjent som kronisk eller akutt, og virusmengde Numbers er nødvendig å presisere hvilken kategori en smittet person kommer under. Bare om lag 15 prosent av samfunnet faller inn under den akutte kategorien hvor hepatitt vil bli eliminert av forsvar av din egen kropp.

Identifikasjon

Mens virusmengde Numbers ikke kan identifisere hvor alvorlig viruset er eller forutsi et utfall for en person smittet med HCV, de er en indikator på effekten av behandlingen.

Betraktninger

Når du har lært dine virusmengde Numbers, du er bevæpnet med verdifull informasjon for å bistå med å søke alternativer til helbredelse eller leve med hepatitt C.

Berømte Ties

Når Naomi Judd ble diagnostisert med hepatitt C sa i et intervju: "My hepatitt C diagnose var en personlig ground zero - en livsendrende opplevelse." Hun nå snakker rundt i landet og er en talsmann for deteksjon og helbredelse av viruset.