Digidexo.com

Den beste måten å erstatte Protein Etter plasma donasjon

Den beste måten å erstatte Protein Etter plasma donasjon


Under en plasma donasjon, blir en nål injiseres i en blodåre og helblod samles. Plasma fjernes fra blodet, er saltløsning blandet med blod, og resten av det returneres til giveren, ifølge DonatingPlasma.org. Gjennom denne prosessen, mister donor væske og proteiner som tar opp til to dager å etterfylle. Å vite hvordan å øke hastigheten på denne prosessen kan gjøre donor følelse og fungere bedre.

Proteiner før Donation

Spis rikelig med protein rik mat før donasjonen, ifølge BioLifePlasma.com. Den beste måten å forebygge blodproteinnivåer falle for lavt, er å pumpe opp det beløpet du spiser kvelden før donasjon.
Hvis du kommer til å delta i en plasma donasjon program regelmessig, bør du alltid spise den anbefalte daglige mengden av protein. Kroppen krever vanligvis mellom 50 og 80 gram protein pr dag.

Spis egg, magert kjøtt, fjærkre, fisk, nøtter og bønner for å gi deg høye nivåer av protein. Går inn i donasjon økten med et høyt proteinnivå vil bety at du slipper å bekymre deg for å erstatte så mye etterpå.

Unngå altfor fet mat

Ikke spis fet mat for protein når du er involvert i en plasma donasjon program, ifølge BioLifePlasma.com. Matvarer som fettete burgere, frityrstekte matvarer, iskrem eller andre søtsaker kan gjøre plasma overskyet og det kan gjøre det ugunstig for donasjon. Mens en dobbel bacon cheeseburger eller frityrstekte kylling anbud er sikkert proteiner, unngå dem når en plasma donasjon er kommende.

Drikke

Drikk mye væske, spesielt vann, når du er involvert i en plasma donasjon program. Hydra kroppen vil pumpe opp blodårene og gjør donasjon ganger raskere og lar deg kroppen til å fylle seg selv mer effektivt etter at plasma donasjon er fullført. Drikk rikelig med vann og juice kvelden før og dagen for donasjon til å sette kroppen din opp for suksess.

Spis Før og etter donasjon

Spis et sunt måltid innen tre timer etter planlagt donasjon tid, ifølge BioLifePlasma.com. Spise i løpet av kort tid før donasjon vil gjøre det lettere å erstatte proteinene etter tap assosiert med sesjonen.
Ikke overspise, men inkluderer sunt protein som magert kjøtt og komplekse karbohydrater som korn, brød eller frukt.

Spis et annet sunt måltid rikt på protein etter donasjon. Igjen, inkluderer magert kjøtt eller fjærfe og unngå å drikke koffein eller alkohol for de fire første timene. Spise et sunt måltid etter donasjon er den beste måten å erstatte tapte proteiner etter plasma donasjon.