Digidexo.com

Tips om å miste vekt og holde den av

Kjemper bule trenger ikke å få det beste av deg. Å miste vekt og holde den av er i din kontroll hvis du starter med et sunt kosthold og regelmessig mosjon rutine, og du avdekke den underliggende grunnen til at du gikk opp i vekt i første omgang.

Gå ned i vekt, komme i gang

Konfrontert med å måtte miste 10, 20 eller flere pounds kan være skremmende. Men hvis du tar vekttap i små trinn med ukentlige mål, kommer du til din store mål på en sunn måte.

Bestem deg for en sunn vekttap plan når du har bestemt det totale beløpet du trenger å miste. For eksempel, diett planer som Weight Watchers er gode måter å gå ned i vekt fordi de hjelpe deg å kaste de pounds mens utdanne deg på hvordan du kan spise sunt for resten av livet ditt.

Unngå krasj eller kjepphest dietter hvis ønske er å holde den vekten du taper i sjakk. Raskt vekttap ofte resulterer i pakking av pounds, pluss noen, tilbake på når dieter forlater programmet.

Med noen fornuftig vekttap plan, spiser bare ett, sunn mat som hele korn, nøtter, frisk frukt, grønnsaker, magert kjøtt, fisk og sunt fett. Løpe vekk så fort du kan fra sukker, bearbeidet mat, alkohol eller mat som inneholder kunstige fargestoffer eller søtningsmidler.

Integrer caloric sykling et par uker etter at du begynner din plan for å maksimere vekttap. For eksempel spiser 1500 kalorier per dag i en uke, så spiser 1800 en dag i løpet av neste uke. Gå tilbake til 1500 for den neste uken. Caloric sykling skaper metabolske forvirring, som holder drivstoff pumping gjennom stoffskiftet, til slutt hjelpe i Shedding vekt.

Måltid eksempler inkluderer 3 oz. av grillet kylling og 2 kopper av grillet eller stekt grønnsaker til lunsj eller middag, havregryn eller to egg til frokost, og et lite eple, 2 kopper varm luft popcorn, eller ost eller nøtter for snacks.

I tillegg til å spise sunt trenger du å trene minst fire til fem dager per uke. Tenkt på svett mellom 45 minutter til en time gjør cardio og vekttrening. Prøv en cardio rutine slik som løping, svømming eller sykling to eller tre dager i uken og deretter vektløfting på helsestudio med maskiner eller frie vekter hjemme to eller tre dager per uke. Alternere trening dager.

Nå målet ditt

Feire når du har nådd målet ditt, men forstår at hvis du ønsker å forbli det vekt, må du gå inn i vedlikeholdsmodus.

Opprettholde vekten betyr at du må fortsette å utfordre deg selv i treningsstudio eller på banen på samme antall dager. Øvelse ikke bare holder stoffskiftet pumping men også styrker muskler, hjerte og organer.

Stick med din caloric sykling; Men bump opp kaloriinntaket. I stedet for å sykle 1500 til 1800, kan du prøve 1800 til 2000 for vedlikehold. Hvis du finner skalaen øker, gå tilbake til sykling 1500 til 1800 til du kommer til et balansert antall kalorier for vedlikehold.

Stø kurs

Holde vekten bort er mer tankene over saken enn noe. For å holde den av, må du integrere sunn mat og mosjon plan i livet ditt. Din dag skal føle ufullstendig uten en time med trening, og holde bearbeidet mat ut av huset. Ingen, ikke engang barna, trenger å spise junk food.

Hvis spise var den gamle hobby, få en ny. Lær en ny idrett, eller pusse opp huset ditt. Prøv eller lære noe nytt som vil berike livet ditt og holde deg borte fra kjøleskapet. Når du feire din eller din families suksesser, ikke feire med mat, men i stedet gå se en konsert eller besøke en park.

Du må også finne roten av hvorfor du gått opp i vekt i første omgang. Møte med en profesjonell terapeut hvis du finner deg selv å falle utenfor vogn å fastslå hvor vektøkning startet og hvorfor. Avdekke eventuelle psykologiske årsaker vil hjelpe deg å opprettholde din vekt og fitness mål.