Digidexo.com

Hvordan bli kvitt den dype lag av fett over Abs

Fedme er et stadig økende problem i vårt samfunn. Med alle de rask mat, mangel på mosjon og hjemmeunderholdningssystemer, folk er ikke å komme opp og flytte rundt så mye som de burde. Dessverre lider midtpartiet i form av overskytende magefett.

Under alt dette overflødig fett er en seks-pack venter på å komme til overflaten, men inntil fettlaget som dekker six-pack er borte, vil ingen noensinne se den. Bli kvitt lag av overflødig magefett er ikke umulig; det tar bare konsekvent, fokusert innsats.

Hvordan bli kvitt den dype lag av fett over Abs

•  Delta i fettforbrenningen aerobic trening. Ved å delta i aerobic trening, kroppen begynner å brenne fett lagret på kroppen. Det er ikke nødvendig å løpe maraton, men å få pulsen ned i fett-brenning sone definitivt hjelper.

For å finne den målrettede fett-brenning sone, ta 220 og trekke fra din alder. Deretter multiplisere dette tallet med 0,75. Jo lenger du er i stand til å opprettholde din fettforbrenning sone puls, jo mer fett fra magen du kan brenne.

styrke kjernen magemusklene. Øvelser som crunches (for øvre del av magen) og ben heiser (for nedre del av magen) bidrar til å styrke musklene. Husk at muskler forbrenner mer kalorier enn fett, så jo bedre muskel tone, vil raskere fettet brenne bort.

Endre matvaner. Kutte ned på fett, sukker og karbohydrater samtidig øke inntaket av frukt, grønnsaker og magre proteiner. For mange matvarer som pasta, ris og brød er kjent for å sette inn ekstra fett rundt midtpartiet; derfor vil endre kostholdet i tillegg til å implementere trening gjøre en stor forskjell for din waistline.

Spis flere små måltider om dagen. For å holde kroppen brenner det ekstra magefett, må du øke stoffskiftet. Øvelsen er en måte å gi stoffskiftet et løft, men å spise riktig er også viktig. Hvis kroppen har en jevn kilde til drivstoff, har det akkurat det den trenger for å opprettholde et jevnt nivå av energi. Spise tre små måltider sammen og to sunn snacks jevnt fordelt utover dagen er anbefalt for optimal fettforbrenning.

Drikk rikelig med vann. Noen ganger et glass vann i stedet for en Twinkie er hva kroppen din craves. I tillegg til staving av symptomer på dehydrering, drikkevann hjelper magen til å føle deg mett, og kan bidra til å hindre overspising.

Spor resultatene dine. Det er ingenting mer motiverende enn å se inches av fett forsvinner fra rundt magen.