Digidexo.com

Hvordan lage Koloskopi Prep så smertefri som mulig

Hvordan lage Koloskopi Prep så smertefri som mulig


En koloskopi kan oppdage kreftsvulster i tykktarmen i den tidlige fasen. Tykktarmskreft behandling er enklere og mer effektiv hvis kreften er funnet før det sprer seg, melder National Cancer Institute. Under en koloskopi, vil en lege undersøke tykktarmen gjennom en tent omfang. For å fullføre testen, må kolon være ren. Testen, utført mens du er bedøvet, er smertefri, men forberedelse kan være å prøve. Du vil bli pålagt å ta avføringsmidler og gi avkall på fast føde for en dag eller to før eksamen. Men du kan ta skritt for å gjøre prep så smertefri som mulig.

Hvordan lage Koloskopi Prep så smertefri som mulig

•  Les gjennom alle legens instruksjoner før du begynner. Hvis du ikke forstår noe, kan du ringe legekontoret og stille spørsmål. Ulike forberedelse løsninger har forskjellige instruksjoner og du ønsker å følge dem for de beste resultatene.

Unn godbiter. Du vil ikke være i stand til å spise fast føde dagen før eksamen, og må holde seg til klare væsker, for eksempel sportsdrikke, eple eller hvit tranebærjuice, klare brus, gelatin, is sprette og harde drops. Skjem deg selv ved å plukke en rekke favoritter. Du kan ikke ha alt som inneholder røde eller lilla farge, fordi dette kan sette flekker kolon og skjule problemene, men hjelpe deg til alle de oransje, lime, banan eller sitron gelatin eller is spretter du liker. Gjør gelatin jigglers. Hvis du ønsker å spise en rull med butterscotch hardt godteri, gå for det. Eksperimentere med "cocktailer" av hvit tranebærjuice og sitron-lime soda eller eplejuice og ingefærøl. Kjøp en gourmet merkevare av klar kylling kjøttkraft.

Lag en retrett i badet ditt. Som prep løsningen begynner å tre i kraft, vil du tilbringe mye tid på badet, så gjør det så hyggelig som mulig. Tenne lys i din yndlingsduft. Aksje opp på bøker eller blader å lese. Eller koble den bærbare datamaskinen og sette i din favoritt komedie DVD.

Bruk komfortable klær. Du vil være å gjøre en rekke turer mellom badet og kjøkkenet og andre rom. Bruk klær som er enkle å sette på og ta av. Du trenger også en løs linning, siden prep løsning kan forårsake midlertidig oppblåsthet. Legg en genser eller en varm jakke du kan bruke etter behov. Spise og drikke alle de kalde stoffer kan gjøre deg kjølt.

Chill prep løsning. Kaldere løsninger generelt smaker bedre. Du kan også legge til smakstilsetninger til noen av de prep løsninger, for eksempel en pakke med Crystal Light drikke mix, Gatorade eller sitron-lime soda. Spør legen din før du legger smak til prep.

Bruk smurt baby kluter å rengjøre selv mellom avføring. Disse er mildere og mindre irriterende enn toalettpapir.

Påfør et lag med vaselin eller kortison krem til endetarms området etter hver avføring. Dette vil hjelpe deg å føle deg mer komfortabel.

8. Drikk alle prep løsning og alt vannet som kalles for i din instruksjoner. På et tidspunkt i dag, kanskje du ikke føler for å drikke mer væske. Men drikking væsker vil ikke bare bidra til å skylle kolon, men også vil bidra til å holde deg hydrert. Dehydrering på toppen av en tom mage og tykktarm vil føle deg mer ulykkelig.