Digidexo.com

Hva er fordelene med Domperidone?

Domperidone, også kalt Motilium, er en foreskrevet medisiner som vanligvis tas oralt 30 minutter før måltider og ved sengetid. MedincineNet.com forklarer at det kan ha bivirkninger av svimmelhet, munntørrhet, hodepine, søvnvansker, magekramper og problemer med vannlating. Imidlertid har domperidon også fordeler.

Digestive System Assistanse

Ifølge MedicineNet.com, tillater Domperidone bevegelse av næringsstoffer gjennom fordøyelsessystemet og lindrer mageonde. Domperidone letter reise av mat som den kommer inn i magen gjennom spiserøret og reiser inn i både små og store tarmen hvor næringsstoffene inn i blodbanen og overføre til kroppslige celler.

Øker morsmelk produksjon

Skjønt domperidon øker prolactin, et hormon som stimulerer hypofysen, for å produsere morsmelk, bør det ikke brukes som en første løsning for å støtte amme. Produksjon av prolaktin fra bruk av domperidon regnes som en bivirkning fordi det bryter med dopamin som reduserer produksjonen av prolaktin fra hypofysen, forklarer de nye foreldrene Guide nettside. Snakk med legen din om forholdsregler og bivirkninger før bruk.

Lindrer Kvalme og oppkast

Domperidon kan være foreskrevet til personer som lider av kvalme på grunn av visse medisiner, ifølge MedicineNet.com. Domperidon også brukes til å redusere oppkast.